Cele mai bune mesaje legate de plugin-uri pentru WordPress

Cele mai bune mesaje legate de plugin-uri pentru WordPress

Pentru a face clienții fideli din cititorii tăi, trebuie să continui să-i arunci cu mai mult din conținutul tău minunat. La urma urmei, crearea de conținut precum un zeu nu vă va face site-ul, dacă nimeni nu îl poate găsi cu mult după ce a dispărut de pe prima pagină. Acesta este motivul pentru care utilizarea unuia dintre cele mai bune link-uri de posturi pentru WordPress poate fi o decizie excelentă pentru blogul tău.


Nu mai pierdeți vizitatorii la stânga, la dreapta și la centru și implicați-i activ cu mai mult conținut – mai mult conținut legat, care va menține cititorii pe site-ul dvs. și va reduce rata de respingere. Cu unul dintre cele mai bune link-uri pentru postări WordPress, puteți direcționa utilizatorii către mai multe conținuturi și le puteți păstra pe site-ul dvs. mai mult timp, ceea ce – dacă vă întrebați – vă poate crește șansele de a face o vânzare.

În această postare, vom dezvălui opțiunile noastre pentru cele mai bune pluginuri de postări legate de WordPress, astfel încât să puteți conduce implicarea utilizatorilor, să stimulați afișările pe pagini și să sperăm că vom elimina vânzările evazive. Bucurați-vă și partajați plugin-urile dvs. de mesaje preferate la sfârșit! Sa incepem cu…

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Postări înrudite pentru WordPress de Bibblio Free Plugin

Cele mai bune mesaje legate de Bibblio pentru WordPress

Doriți să le oferiți cititorilor dvs. conținut atractiv și foarte relevant? Ați dori, de asemenea, să reduceți rata de respingere? Sau poate crește paginile utilizatorilor pe sesiune în timp ce navighează pe site-ul tău? Apoi Bibblio ar putea fi doar pluginul perfect pentru tine. Acest plugin puternic utilizează algoritmi de învățare automată pentru a vindeca cele mai bune postări asociate pentru WordPress-ul dvs., bazat pe indicii din conținutul dvs. și comportamentul cititorilor. În plus, se actualizează automat pe măsură ce adăugați postări noi pe site-ul dvs. web, astfel încât recomandările aferente sunt întotdeauna actuale. Folosiți widget-ul sau codul scurt inclus pentru a adăuga postările aferente acolo unde este cel mai important pentru cititori și lăsați-l pe Bibblio să facă toate lucrările grele.

Cel mai bun dintre toate plugin-urile nu va încetini site-ul dvs. – Bibblio gestionează postările conexe în cache pe propriile servere lăsând vitezele dvs. de pagină neafectate. Puteți vedea, de asemenea, ce fac clic pe cititorii dvs. cu integrarea Google Analytics sau puteți utiliza tabloul de bord de analiză încorporat pentru a urmări postările populare legate și utilizarea serviciului dvs. lunar. Alte caracteristici excelente includ 150 de combinații de stil, un design modular complet sensibil, care se ajustează pentru a se potrivi cu orice dispozitiv, suport pentru tipuri de postare personalizate, miniaturi de imagine prezentate și suport util pentru toate nivelurile planului. Puteți începe astăzi să utilizați gratuit pluginul și să obțineți până la 25.000 de încărcări de pagină pe lună cu un modul Bibblio. Dacă obțineți mai mult trafic decât acela, puteți să-l actualizați cu ușurință Planul Bibblio.

2. Totuși, un alt plugin gratuit pentru WordPress (YARPP)

YARPP Cele mai bune posturi legate de plugin-uri pentru WordPress

Există câteva motive puternice pentru care sute de mii de utilizatori WordPress iubesc și folosesc YARPP pe site-urile lor. Acest lucru se datorează faptului că puteți afișa tipuri, postări și pagini personalizate legate de postarea dvs. curentă? Sau este pentru că YARPP acceptă atât afișare textuală cât și afișare în miniatură?

Ei bine, aceștia sunt doar câteva dintre motivele pentru care încă un alt plugin pentru mesaje înrudite se află pe majoritatea pluginurilor legate de cele mai bune posturi pentru activități de tip WordPress WordPress. Se livrează cu funcții interesante, inclusiv un sistem de șabloane care vă ajută să controlați cum arată postările dvs. conexe, un algoritm versatil care afișează cel mai relevant conținut aferent și asistență pentru fluxurile RSS, printre altele.

3. WordPress Infinite legate de Post Manager Premium Plugin

Managerul de posturi conexe infinite Cele mai bune mesaje legate de plugin-uri pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Adăugarea postărilor conexe în conținutul dvs. este o modalitate excelentă de a determina cititorii să verifice mai mult conținutul dvs., dar afișarea postărilor într-un aspect atractiv și ușor de pregătit le face și mai eficiente. Cu Managerul de mesaje WordPress Infinite, puteți adăuga cu ușurință postări conexe în partea conținutului dvs., lipicioase în partea de sus sau de jos a ferestrei sau după postarea dvs. Și având în vedere că postările sunt încărcate la infinit, este foarte ușor pentru cititori să răsfoiască tot conținutul pe care trebuie să îl oferi în legătură cu ceea ce le interesează..

Pluginul este dotat cu o mulțime de funcții încorporate și puternice pentru tipul de post, metoda aferentă (etichete, categorii, autor, cele mai recente, etc), numărul de afișări afișat, culorile, dimensiunile fontului și multe altele.

4. Modulul de postări conexe Jetpack Plugin gratuit WordPress

Jetpack Cele mai bune posturi legate de plugin-uri pentru WordPress

Dintre cele mai bune plug-in-uri legate de plugin-uri pentru WordPress pe care le evidențiem astăzi, Jetpack Related Posts este probabil cel mai ușor de instalat și implementat. Tot ce trebuie să faceți este să activați Jetpack, să navigați la lista de module și să activați funcția Postări conexe.

Este livrat cu widget-uri de postări frumoase și un algoritm excelent care arată cel mai relevant conținut. Acest lucru îl știu de prima dată, deoarece am modulul Jetpack Related Posts pe propriul blog.

Este doar o chestiune de punct și faceți clic și puteți chiar să personalizați widgetul de postări conexe pur și simplu făcând clic pe butonul de configurare. Nu ar trebui să întâmpinați probleme cu Jetpack, dar dacă aveți nevoie de ajutor, amintiți-vă întotdeauna că suntem aici pentru dvs..

5. Postări înrudite pentru mesaje distincte Plugin Premium WordPress

Postări înrudite pentru postări distincte Plugin WordPress Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să afișați diferite postări asociate pe fiecare pagină (pentru a preveni duplicarea conținutului), atunci puteți să încercați plugin-ul RPDP (Related Posts for Distinct Posts). Acest plugin premium vă permite să creați liste de postări personalizate legate și să le atribuiți individual postărilor dvs. Și cu codul scurt puteți introduce postările aferente în articolele dvs. unde credeți că acestea au cel mai mult sens.

Alte caracteristici de plugin includ dimensiuni personalizate pentru miniaturi, opțiuni de afișare a datelor meta (autor, titlu, extras, etc.), tipuri de post personalizate compatibile și gata de traducere.

6. AddThis Related Posts Free WordPress Plugin

AddThis Cele mai bune mesaje legate de plugin-uri pentru WordPress

Cu pluginul AddThis legate de postări, puteți adăuga rapid recomandări populare și relevante de conținut relevante postărilor dvs. de blog. Instalați pluginul, personalizați titlul, alegeți o temă de afișare (lumină, întuneric, gri sau transparent) și poziționați-vă postările aferente în partea stângă jos sau dreapta.

Apoi, dacă conectați site-ul dvs. la contul dvs. AddThis, veți putea vedea analize pentru ghidurile aferente. Aflați care sunt postările care transformă cele mai bune ghivece partajate și chiar vedeți recomandările dvs. de socializare. Combinați acest plugin cu pluginul de partajare socială inițial al AddThis pentru a ajunge la o audiență și mai mare.

7. Mesaje înrudite manual Plugin WordPress Premium

Mesaje înrudite manual Plugin WordPress premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Suntem atât de obișnuiți cu automatizarea, încât dorim în secret ca mașinile să poată face totul pentru noi. Cu toate acestea, plugin-ul cu mesaje înrudite cu manualul îi place să păstreze lucrurile vechi. Aceasta înseamnă că, în loc să utilizați un algoritm pentru a găsi postări, mesajele înrudite manual vă permit să setați postări corelate manual.

Puteți alege în continuare tipuri de postare personalizate, postări și chiar pagini. Alte caracteristici includ suport pentru coduri scurte, asistență în mai multe limbi și filtrare, printre altele.

8. Mesaje conexe contextuale Plugin gratuit WordPress

Mesaje conexe contextuale Plugin gratuit WordPress

Căutați pluginul pentru postare înrudit pentru site-ul dvs. WordPress? Nu trebuie să te uiți mai departe – iată unul care duce jocul dvs. post aferent la un nivel cu totul nou. Și nici nu este nevoie să ridicați un deget, pluginul Posturi conexe contextuale se rulează automat.

Cu o serie de caracteristici, inclusiv, fără a se limita la, miniaturi, postări conexe în fluxuri, tipuri de postări personalizate, memorie în cache, excludere, cod extensibil, stiluri CSS frumoase și coduri scurte, Postări conexe contextuale este pluginul pe care îl doriți pe blogul dvs..

9. Mesaje înrudite cu WordPress Plugin gratuit pentru WordPress

Mesaje înrudite cu WordPress Plugin gratuit pentru WordPress

Adăugați postări conexe în subsolul dvs. cu pluginul gratuit pentru WordPress Linkuri postate pentru a ajuta la stimularea implicării pe site-ul dvs. WordPress ușor și rapid. Tot ce trebuie să faceți este să instalați și să activați pluginul.

Postările conexe WordPress oferă un suport deosebit, introducerea în cache pentru o experiență web mai rapidă și recomandări de post oferite de serviciul semantic de top al clasei Zemanta. Aveți diferite stiluri de afișare, miniaturi și, în cazul în care trebuie să modificați postările legate de WordPress, este foarte personalizabil. În plus, puteți activa funcțiile avansate navigând pe Setări> Mesaje conexe după instalarea pluginului.

10. Plugin WordPress gratuit shareaholic

Shareaholic WordPress Plugin gratuit

Shareaholic nu este un plugin de posturi obișnuite înrudite. Mai degrabă, este o colecție de instrumente nemaipomenite, cum ar fi postări conexe, butoane de partajare, analize sociale și multe altele. De asemenea, Shareaholic vine cu o funcție de generare de bani, care vă permite să profitați de link-ul afiliat pentru a câștiga bani cu conținutul dvs..

Cu un tablou de bord ușor de utilizat, puteți păstra cu ușurință în fruntea recomandărilor de conținut conexe, partajarea socială, conținutul dvs. următor, promovat și multe altele! Potrivit autorilor, Shareaholic este o „platformă de amplificare și monetizare a conținutului”, dar nu îmi lua cuvântul pentru asta, mergi să vezi Shareaholic și vino să împărtășești ceea ce descoperi.

11. Posturi conexe Pro WordPress Plugin

Postări înrudite Pro WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Related Posts Pro pentru WordPress este soluția finală în ceea ce privește conținutul aferent. Acest plugin extraordinar poate gestiona tot ceea ce aruncați la el, de la conținut personalizat, conținut mixt, categorii, multisite și multe altele.

Este livrat cu trei machete apetisante din punct de vedere vizual (alegeți dintr-un aspect neted și diapozitiv, izotop sau tranziție), 65 de șabloane predefinite, o interfață de utilizator intuitivă, documentație și suport excelent. Există, de asemenea, mai mult de 200 de setări de personalizare în backend, astfel încât să puteți proiecta postările conexe pentru a arăta cum doriți, fără a fi necesar să învățați să codați.

12. Mesaje înrudite pentru WordPress Plugin gratuit WordPress

Mesaje înrudite pentru WordPress Free WordPress Plugin

Acesta este un plugin de postări ușoare și ușoare care vă permite să direcționați cititorii către postările corelate cu un singur clic. Vine cu un asistent de instalare care are grijă de munca grea pentru tine, așa că tot ce trebuie să faci este să activezi pluginul și să stai pe loc. Veți avea un widget de post aferent în direct sub mesajele dvs. în cel mai scurt timp, fără să spargeți transpirația.

Mesaje înrudite pentru WordPress nu consumă resurse (ceea ce înseamnă că își creează propriul cache) și permite adăugarea manuală, editarea, eliminarea, codurile scurte și widget-urile, printre alte funcții. Există, de asemenea, o versiune premium a acestui plugin, care este dotată cu mai mult suc.

13. Posturi mai bune conexe Widget Premium WordPress Plugin

Postări mai bune conexe Widget Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nu doriți să afișați postările aferente sub conținutul dvs.? Nici o problema. Widget-ul pentru postări mai bune conexe poate fi introdus în bara laterală pentru a afișa ghivece legate de partea conținutului. Widget-ul funcționează cu toate tipurile de postări personalizate, astfel încât adăugarea de personal sau articole de portofoliu aferente este o briză.

Pur și simplu instalați pluginul, accesați Aspect> Widgets și introduceți un widget „Postări înrudite” în bara laterală. Apoi folosiți setările widgetului pentru a selecta opțiunile de afișare (titlu, autor, dată, miniatură etc.), opțiuni float, numărare și taxonomie pentru a alege postările conexe. Dați clic pe Salvați și sunteți gata să mergeți!

14. Content.ad Plugin WordPress gratuit

Content.ad Plugin WordPress gratuit

Potrivit WordPress.org „Content.ad este o platformă de recomandare a conținutului care îi ajută pe proprietarii de site-uri să genereze mai mult timp pe site, [și să] monetizeze conținutul lor ușor și discret.”

Platforma Content.ad generează miliarde de afișări de pagini pe mii de site-uri lunar. Pluginul aferent postărilor legate de Content.ad pentru WordPress este modul în care obțineți o parte din această plăcintă. Partea cea mai bună este că trebuie doar să instalați pluginul folosind un proces în 3 pași, iar munca dvs. este finalizată. În mod simplu, pluginul Content.ad este ușor de configurat și utilizat.

În plus, este ușor de personalizat după bunul plac, cu stilul flexibil și un asistent pentru crearea de widget-uri. În plus, acest plugin de post aferent este orientat spre performanță și vine cu raportări bogate, opțiuni puternice și asistență personalizată, printre altele. Ce dracu astepti? Reparați al doilea și accesați Content.ad pentru a afla mai multe despre motivul pentru care este într-adevăr unul dintre cele mai bune pluginuri legate de WordPress.

15. Postează șabloane personalizate Pro Premium WordPress Plugin

Postează șabloane personalizate Pro Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul pentru postarea șabloanelor personalizate Pro nu este doar un post pentru conexiuni, ci este un constructor complet de șabloane pe pagină pe care îl puteți utiliza pentru a proiecta machete de postare unice. Pur și simplu folosiți interfața intuitivă sau selectați una dintre cele 18 planuri pre-construite incluse pentru a începe.

Atunci când vă personalizați aspectul, puteți insera elemente de postare, cum ar fi un titlu, media, link-uri următoare și anterioare, conținut principal, social, recenzii, autor de biografie și bineînțeles trecuturile aferente (printre multe alte opțiuni minunate). Există, de asemenea, opțiuni de styling pentru paralaxe, gradiente, secțiuni de lățime completă sau înălțime completă, animații și chiar videoclipuri. După ce ați perfecționat aspectul, alocați-l tuturor postărilor, unei anumite categorii de postări sau doar unei singure postări simultan.

16. Mesaje conexe inline Plugin gratuit WordPress

Mesaje conexe inline Plugin gratuit WordPress

Acest plugin redefinește complet modul în care afișați postările aferente. În loc să afișați postări înrudite la sfârșitul postării, acum le puteți afișa în conținutul dvs. pentru a stimula implicarea utilizatorilor de zece ori.

Puteți afișa mai multe căsuțe în postările dvs. automat și le puteți personaliza cu aproximativ 20 de stiluri unice. Această tehnologie este folosită de nume de marcă precum Wall Street Journal, Entrepreneur și Financial Times, printre altele.

17. Plugin WordPress gratuit de la Yuzo

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Yuzo este unul dintre pluginurile de posturi gratuite, care va arăta incredibil de bine pe site-ul dvs., indiferent de stilurile pe care le utilizați.

Acest plugin de postări conexe este ușor, vine cu afișări textuale și miniaturale, precum și peste 50+ opțiuni de personalizare. Dispune de un design minimalist, widget-uri, cutii meta, cache, contor, un tablou de bord intuitiv, dimensiuni de widget personalizate și variații de fundal, printre altele.

18. Plugin WordPress Super Post Premium

Plugin WordPress Super Post Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Super Post nu este doar o rulare a pluginului pentru postări legate de fabrică, ci este o soluție integrală care vă oferă un control complet asupra interogărilor postale. Puteți utiliza Super Post pentru a afișa postări specifice în funcție de categorii, etichete și alte taxonomii.

Puteți face orice post specific lipicios, prezentând postări recente sau cele mai comentate, printre altele. Super Post este compatibil cu cea mai recentă versiune de WordPress, precum și cu browserele principale.

19. Mesaje înrudite Miniaturi pentru WordPress Free Plugin

Mesaje înrudite Miniaturi pentru WordPress Free Plugin

Doriți să adăugați postări vizuale în conținutul dvs.? Plugin-urile legate de plugin-uri Miniaturile ușurează! Acest plugin include opțiuni pentru a seta postările dvs. corelate (în funcție de relație), dimensiunea miniaturii (alegeți miniatura sau mediul) și personalizați setările de afișare (sursa de imagine a miniaturii, culoarea de fundal, bordura, dimensiunea textului, lungimea extrasului și altele).

Alte opțiuni utile includ 7 traduceri gata de utilizare, un simplu shortcode postare pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga postări oriunde, o bară laterală a miniaturilor sau un widget de subsol și suport pentru toate taxonomiile WordPress (categorii, etichete, ambele, aleatorii sau personalizate). Există chiar și etichete php încorporate pentru dezvoltatorii de teme să integreze pluginul.

20. Mesaje conexe de Taxonomie Plugin gratuit WordPress

Afișări înrudite de Taxonomie Plugin gratuit WordPress

Adăugați postări conexe în conținutul dvs. sau în bara laterală folosind postările asociate gratuite de taxonomie. Acest plugin gratuit include un widget și un shortcode ușor de utilizat pentru a face adăugarea de postări corecte și rapide. Alegeți dintr-un link, extras, miniatură sau aspectul complet al postării pentru conținutul aferent. În plus, există opțiuni ușoare pentru excluderea postărilor sau termenilor specifici și pentru a limita rezultatele aferente pe dată sau număr.

Pentru utilizatorii cu cunoștințe de codare puțin mai mari, puteți utiliza și propriile șabloane HTML pentru postările aferente, conectați-vă la API-ul REST, adăugați un strat de memorie în cache sau chiar creați propriile șabloane de temă încorporate cu conținutul aferent..

Bonus: Plugin WordPress Premium pentru produse conexe RelaZone

RelaZone Legat de produse Amazon Plugin WordPress Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Deși nu este un plugin de „postări” tradiționale, pluginul RelaZone afișează produse amazon aferente, astfel încât să puteți profita de conținutul dvs. minunat. Așadar, dacă scrieți o postare excelentă, în profunzime, despre ceai, puteți introduce cu ușurință o casetă aferentă pentru a afișa ceaiuri rooibos, chai, verzi și negre pe care le-ați menționat în conținutul dvs..

Pluginul funcționează folosind cuvinte cheie din articolul dvs. pentru a găsi produse potrivite pe Amazon. În plus, funcționează excelent și cu WooCommerce – așadar, dacă deja vindeți propriile dvs. amestecuri de ceai personalizate pe site-ul dvs. web, puteți face legătura cu ceainicele Amazon, cupe de ceai, cuburi de zahăr și multe altele. RelaZone este una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a capta mai multe fluxuri de venituri de pe blogul sau magazinul tău WordPress.

Mai multe mesaje despre cele mai bune link-uri pentru WordPress

Nu mai pierdeți perspective valoroase astăzi, alegând unul dintre cele mai bune pluginuri legate de WordPress. Nu știi niciodată de unde poate veni următorul tău motiv, așa că nu iei acest lucru de la sine. Având în vedere cât de simple sunt toate opțiunile noastre pentru cele mai bune pluginuri legate de postări pentru WordPress pentru a instala, configura și utiliza, nu aveți nicio scuză.

Sperăm că postarea noastră vă va ajuta să alegeți pluginul pentru postări corelate perfect pentru site-ul dvs. WordPress. Pentru feedback, întrebări sau pentru a recomanda mai multe pluginuri despre cele mai bune mesaje legate de WordPress, vă rugăm să nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos. Ne mai vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map