Cele mai bune fotografii WordPress teme pentru fotografi și designeri

Există o mulțime de teme WordPress bine concepute acolo. Servind o mulțime de scopuri diferite. Există chiar și unele care pot transporta singuri un site de design. Însă, în calitate de fotograf, designer sau artist vizual, nu aveți nevoie ca tema să vă evidențieze, aveți nevoie de o temă care să vă permită munca să vorbească, fără să vă înțelegeți.


Temele enumerate în acest post vor împărtăși toate aceste calități cheie. Aceasta înseamnă că multe dintre temele recomandate aici vor arăta similare, dar vor diferi în funcționalitate și simțire, precum și tipografie și alte moduri. Oricum, aici sunt mai mult de 35 de dintre cele mai bune teme WordPress pentru un fotograf din 2019.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Vega

vegaphotography

Cu Vega, puteți alege din nou modul în care doriți ca pagina dvs. de pornire să arate din mai multe șabloane bine concepute. Acesta include 11 șabloane diferite de dispunere a galeriei, precum și funcționalități de portofoliu filtrabile. Există, de asemenea, un creator de conținut care vă permite controlul creativ în modul de formare a galeriei sau portofoliului.

2. Total

Portofoliu total WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În timp ce Total este, din punct de vedere tehnic, o temă polivalentă, are un portofoliu avansat și personalizabil încorporat. Tema acceptă cele mai comune formate media (imagine, galerie, audio, video), iar aspectele paginilor sunt complet personalizabile datorită constructorului de pagini frontale incluse. Creați-vă designul folosind glisiere, apeluri, butoane, grafice, galerii, hărți și multe altele.

Tema Total include chiar și 40+ demo-uri de pornire rapidă, un header & footer builder, glisante premium, sute de opțiuni de personalizare, cod SEO prietenos și asistență pentru pluginuri populare … inclusiv WooCommerce, deci dacă doriți să vă vindeți fotografia puteți!

3. Pronto (gratuit)

Galeria Pronto Free Masonry Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pronto este o temă gratuită WordPress concepută pentru fotografi, designeri și alte reclame pentru a crea un portofoliu simplu rapid (repede!). Tema include opțiuni ușoare pentru adăugarea postărilor, încărcarea unui logo personalizat, introducerea galeriilor și reglarea culorilor temei (doar schimba culoarea accentului în personalizatorul cu tema live).

4. INA Photo Stories

INA Photo Stories Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Proiectarea site-ului dvs. personal este ca o briză cu Ina. Potrivit perfect nevoilor bloggerilor foto, Ina poate fi ușor instalat și personalizat în funcție de cerințele utilizatorului. Aspectul modern și elegant al acestei teme WordPress vine cu 10+ machete de blog distincte, 3 stiluri de antet și 5 zone widgetizate, doar pentru a menționa câteva caracteristici. Panoul cu opțiuni tematice este puternic și ușor de utilizat, cu design minunat, culoare, logo și opțiuni de dispunere personalizate.

Cu Ina, puteți scrie conținut minunat pe o varietate de subiecte precum mâncare, haine, modă, stil de viață și experiențe personale. Utilizatorii pot importa site-ul demo cu un singur clic și pot utiliza personalizatorul WordPress Live pentru a face modificări în aspect, culoare, design sau fonturi după ce site-ul web devine funcțional. Utilizatorii pot importa, de asemenea, conținutul eșantion al temei WordPress foarte simplu prin intermediul panoului Wp Admin.

Ina are un singur aspect de post cu lățimea completă și barele laterale. Nu numai că poate fi încărcat rapid, această temă WordPress este prietenoasă cu SEO și are acces la peste 600 de fonturi Google. Există 10 tipuri diferite de machete pe care le puteți selecta și scrie detalii despre călătoria bloggerului dvs. pe pagina autorului. Există, de asemenea, Tema copilului, iar pictogramele de socializare permit utilizatorilor să se conecteze cu platformele de socializare dorite. Ina este un site web bine documentat și gata de traducere, cu suport continuu de backend, care îi ghidează pe utilizatori în procesele de instalare și utilizare. Puteți accesa site-ul web de pe diferite dispozitive, puteți încărca fotografii sau videoclipuri și puteți scrie povești chiar și în timpul rulării.

5. artefact (gratuit)

Artifact Tema WordPress

Artifact este o fotografie minunată în stil plat și un portofoliu premium pentru WordPress. Această temă modernă este curată și simplă și perfectă pentru a împărtăși munca cu adepții și clienții tăi. Artifact include caracteristicile minime pentru crearea unui site web de fotografie util. Prin dezbrăcarea temei, se încarcă mai rapid pentru a găzdui toate fotografiile tale minunate. În plus, portofoliul curat, de grilă este pixel perfect pentru a vă prezenta munca.

Această temă include tone de funcții excelente pentru personalizări. Acest lucru este important, deoarece doriți ca tema să se potrivească gustului și stilului personal. Personalizatorul pentru teme face schimbarea culorilor sau încărcarea unui logo, iar widget-urile personalizate adaugă tone de caracteristici excelente în subsolul și bara laterală (feed Flickr, link-uri sociale, etc). Plus Artifact este, de asemenea, compatibil cu WPML pentru traduceri ușoare și se integrează pe deplin cu Formularul de contact 7 pentru formularele de contact utile.

6. Cameră întunecată

darkroomphotographytheme

Aceasta este o temă pe ecran complet, adresată fotografilor. Acesta oferă o pagină principală elegantă care face cu adevărat imaginile selectate elementul central al întregului site web. Puteți alege dintre câteva șabloane diferite pentru pagina principală; o singură imagine, glisor, carusele și puteți seta chiar și videoclipul ca fundal. Alegeți un videoclip YouTube sau Vimeo sau un fișier video găzduit de sine stătător, care va fi afișat ca fundal pe ecranul complet al site-ului dvs. web. Design-ul portofoliului temei este elegant și foarte concentrat pe conținut. Nimic care să-ți stea în cale aici.

7. Fotografie de nuntă Luminis

Luminis fotografie de nuntă Tema WordPress

Luminis, o temă profesională de fotografie WordPress, este alegerea perfectă pentru artiștii care conduc studiouri foto, agenții foto și alte proiecte creative. Dacă sunteți în afacerea de fotografie și căutați o temă care să vă prezinte portofoliul pentru nunți, călătorii și alte evenimente, Luminis este platforma perfectă. Aceasta este o temă minimalistă, care oferă aspecte elegante și modele elegante, astfel încât să puteți pune cel mai bun picior creativ înainte.

Puteți alege dintre mai multe modele de șabloane, culoare, fonturi și machete de blog pentru a vă personaliza portofoliul web. Tema răspunde pe deplin și poate fi operată dintr-o gamă largă de dispozitive care oferă o experiență de utilizator la fel de plăcută. Utilizatorii pot selecta orice opțiune dintre cele 5 modele de portofoliu și 3 machete de bloguri pentru a proiecta un site web SEO care să te afle în topul rezultatelor căutării. În plus, Luminis are un suport excelent de backend pentru instalare și actualizări periodice.

Utilizatorii au, de asemenea, acces la peste 700 de fonturi Google, iar personalizatorul de temă live vă permite să schimbați aspectul site-ului web chiar și după ce mergeți live. Puteți ajunge, de asemenea, la publicul țintă conectându-vă cu ele prin toate rețelele de socializare, folosind pictograme furnizate în machete blog. Afișează-ți cel mai recent portofoliu foto profesional cu ajutorul Instagram Footer. Luminis este un site Web Ready Ready pentru traducere, unde puteți traduce site-ul într-o limbă la alegere.

8. Kameron

Portofoliu de fotografie Kameron

Pentru un aspect unic al portofoliului, încercați Kameron. Galeria paginilor de defilare orizontală face o declarație impresionantă. Utilizați importatorul demo cu 1 clic pentru a începe rapid. Apoi, creați un număr nelimitat de portofolii și pagini de galerie utilizând opțiunile încorporate în temă.

9. Portofoliu de gâturi (Gratuit)

Thumbs Portofoliu Tema gratuită

Aceasta este o altă temă în stil grilă care funcționează în același mod. Diferența este că portofelul Thumbs este puțin mai minimalist, poate cu un accent mai mult pe conținutul vizual, datorită grilei curate a galeriei.

10. Obiectiv

lenstheme

Pagina inițială implicită a Lens este o galerie în stil mozaic cu o pagină completă, cu un meniu în partea stângă. Dar puteți alege să-l faceți un glisor, glisor pe ecran complet, portofoliu, o singură imagine cu lățime completă și multe altele. De asemenea, puteți modifica temele de culoare și puteți regla alte detalii de design în opțiunile temei.

Un lucru care face ca Lens să iasă în evidență de concurență este faptul că are tranziții animate încorporate. Așadar, atunci când navighezi pe site-ul web, în ​​loc să vezi doar un ecran alb atunci când dai clic pe un link înainte să se încarce ceva, există o tranziție vizuală atrăgătoare.

De asemenea, este compatibil cu WooCommerce, făcând posibilă integrarea unui magazin pentru fotografii, imprimeuri sau alte lucruri chiar pe site-ul propriu, gestionat din tabloul de bord WordPress.

11. Zyra

zyratheme

Zyra este o temă de fotografie pe ecran complet, pagina principală implicită fiind un slider cu un meniu în partea stângă. Spre deosebire de multe dintre celelalte teme, Zyra nu oferă nenumărate șabloane diferite de pagină de pornire, dar atunci când unul standard este la fel de bine precum este, de ce ai vrea să-l schimbi?

Schema de culori este complet personalizabilă din opțiunile temei și există suport video pentru toate paginile. Adică puteți face un videoclip prima piesă din glisorul sau galeria paginii de pornire. Zyra acceptă și WooCommerce, deci din nou, crearea unui magazin online este o opțiune cu această temă.

12. Twinkle (Gratuit)

Twinkle Tema WordPress

O temă destul de minimalistă, cu o secțiune recentă de postări recente pe pagina principală și un aspect simplu, dar elegant de postare centrat. De asemenea, preia imaginile din imaginile prezentate și se leagă automat la postări făcând din aceasta o altă alegere bună pentru fotobloggerii cu ceva de spus.

13. ePix

epixtheme

ePix este una dintre cele mai vândute teme de fotografie pe ecran complet. Pagina principală implicită este un glisor pe ecran complet, cu o bară de meniu ascunzătoare în stânga. Are încărcătură leneșă încorporată, ceea ce face ca partea vizibilă a încărcării site-ului să fie mai rapidă, neîncărcând fotografii și alte suporturi pe părți ale site-ului care nu sunt încă vizibile în fereastra browserului.

Vine la pachet cu mai multe scheme de culori diferite, 6 șabloane de galerie și un constructor de pagini (compozitor vizual). Aceasta înseamnă că aveți mult control creativ asupra aspectului site-ului dvs. web, chiar dacă nu cunoașteți o singură linie de cod. De asemenea, acceptă Woo Commerce, deci din nou, crearea unui magazin online este o opțiune cu această temă.

14. dk

dktheme

dk este o altă alternativă foarte populară. Pagina principală implicită are un glisor pe ecran complet, cu un ușor efect de pixelare asupra imaginilor. La fel ca și opțiunea de muzică de fundal, adăugând un alt strat de experiență pentru vizitatori cu care să experimenteze cei interesați. Acesta oferă 10 șabloane de pagini diferite, mai multe șabloane de galerie și suport pentru videoclipuri.

15. Ananas (Gratuit)

Ananas gratuit WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți un design web minimalist, atunci Ananasul este tema gratuită perfectă pentru dvs. Ananasul este un blog simplu care poate fi folosit ca galerie, deoarece caracteristica principală a designului temei sunt imaginile prezentate de postările dvs. Ananasul acceptă, de asemenea, formate video, audio și postare de citate, astfel încât să puteți adăuga toate lucrările dvs. de creație.

16. Trepied

tripodtheme

O altă alegere populară, Tripod oferă un constructor de dispunere drag-and-drop care ușurează realizarea unei pagini de pornire personalizate în stil grilă care se joacă bine cu imaginile alese. Unul dintre aspectele care se evidențiază în legătură cu această temă, este efectele de animație încorporate care adaugă o claritate suplimentară meniului cu taste mici. De asemenea, acceptă WooCommerce, deci din nou, crearea unui magazin online este o opțiune și cu această temă.

17. Expresie

expresie

Un alt bestseller, Expression oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni de personalizare. Nu numai că puteți alege dintre diferite șabloane pre-făcute, ci vă puteți crea, de asemenea, de la sol, schimbând totul, de la scheme de culori la aspect, la tipografie. Tema are, de asemenea, o funcție de încărcare parțială a imaginii încorporată pentru a ajuta la viteza de încărcare a paginilor.

18. Melodii (Gratuite)

trackstheme

Tracks este o frumoasă temă gratuită, ideală pentru bloggingul foto. Dacă vă place să spuneți povești sau să adăugați poezie la imaginile pe care le împărtășiți, aceasta este o alegere minunată. Trebuie doar să utilizați opțiunile încorporate pentru coloane, setări de personalizare, widget de autor și multe altele.

19. Armada

armada

O temă puternică, cu multe personalizări, fără a compromite viteza paginii. Pagina inițială implicită prezintă un frumos slider animat pe ecran complet. Și pe lângă alte șabloane incluse, Armada oferă și un constructor de drag and drop care vă va ajuta să vă creați propriul design. Armada acceptă și WooCommerce, deci din nou, crearea unui magazin online este o opțiune cu această temă.

20. Portofoliu Nikko (gratuit)

Tema portofoliului Nikko

Nikko este o temă de portofoliu gratuită perfectă pentru a începe propriul blog foto sau pentru a construi un portofoliu online. Utilizați opțiunile pentru fundaluri personalizate, logo-ul propriu și opțiuni ușoare pentru galerie pentru a începe rapid (și gratuit).

21. Nucleu

coreminimalistphotography

Cea mai vândută temă de fotografie pe Temă. Există trei șabloane diferite pentru pagina principală și aveți opțiunea de a adăuga muzică de fundal dacă doriți. Are 4 stiluri diferite de portofoliu din care puteți alege și câteva efecte cheie animate care adaugă un anumit flux și senzație site-ului. Punctul principal de vânzare al Core este abordarea minimalistă, modul în care tema iese din cale și permite conținutului să facă ridicarea grea.

22. Fluxus

fluxustheme

O altă temă minimalistă, pagina principală implicită aici este un glisor, cu un meniu discret cu partea de sus. Dispune de un aspect flexibil al portofoliului de grilă care se adaptează dimensiunilor imaginilor pe care alegeți să le includeți. Suport video în portofoliu și în alte părți. De asemenea, o serie de opțiuni de personalizare, printre altele.

23. Cadru Photocrati

photocrati

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În loc să vândă o singură temă pentru fotografi, Photocrati este mai mult o abordare cadru, similară temelor Elegante, axată doar pe fotografi. Pentru un singur preț, primiți cadrul principal, precum și accesul la o mulțime de șabloane diferite din care să alegeți. A fost special creat pentru fotografi pentru a-și expune online portofoliile personale și profesionale.

Photocrati nu este doar o temă WordPress, ci este un cadru. Este vorba despre 15 teme WordPress de fotografie, precum și tone de funcții, toate înglobate într-una. În prezent există 15 teme de fotografie unice din care să alegeți. În plus, există un total de 60 de machete de pagină de pornire, 4 stiluri de galerie de pagini de pornire și 5 machete de galerii din care să alegeți. În plus, puteți crea un număr nelimitat de postări și pagini pentru a vă asigura că includeți fiecare fotografie pe site-ul dvs. web.

Acesta este un cadru tematic integral, astfel încât Photocrati a integrat chiar și opțiuni de comerț electronic pentru dvs. Așa este – puteți vinde propriile opere de artă și imprimeuri originale chiar de pe site-ul dvs. web, fără a fi necesar să partajați profituri cu o terță parte. Opțiunile pentru PayPal, impozitele, transportul și manipularea au fost incluse în cadru.

Toate temele Photocrati sunt personalizabile, includ gestionarea genială a galeriei, bloguri minunate și includ o mulțime de alte funcții fantastice! De exemplu, comerț electronic integrat. Dacă v-ați propus să vindeți imprimeuri sau alte lucruri și doriți să mutați online, Photocrati vă face mai ușor.

24. Frontiera

bordertheme

Cu un design unic și foarte elegant, Border iese în evidență din grămadă. În loc să menționeze meniul într-o parte, deasupra sau de dedesubt, Borderul are o margine albă subțire în jurul imaginii în care antetul și opțiunile meniului sunt distribuite uniform.

Am tranziții animate frumoase pentru meniu și când alegeți să accesați o nouă pagină. Puteți opta, de asemenea, pentru a suprapune textul animat pe fotografii acolo unde este necesar. De asemenea, are pagini de proiecte care ar fi perfect pentru a prezenta proiecte individuale, suport video împreună cu tone de opțiuni de personalizare.

25. Andra

Andra - Portofoliu fotografic WordPress Ajax Tema

Andra este o temă de portofoliu minimă, cu suport de retină, precum și un mod de noapte pentru a vă arăta mai bine munca în întuneric. Pur și simplu încărcați imaginile în vrac pentru a crea galerii, a proiecta pagini cu constructorul, setați opțiuni de culoare, adăugați tranziții de pagină Ajax și multe altele pentru a vă crea site.

26. Oja

oystertheme

Pagina principală implicită este un glisor pe ecran complet, cu un meniu în partea de sus. Există, de asemenea, alte opțiuni de șablon, împreună cu pielea deschisă la culoare și întuneric. Aveți mai multe modele din care să alegeți pentru portofolii și galerii și dispune de o funcție de încărcare automată pentru vizitatorii care defilează prin galeriile dvs. Are un constructor de pagini drag și drop, și chiar o funcție de pagină în curând

27. Evoca

Evoca Povestiri Foto Tema Blog WordPress

Evoke este o temă dinamică cu răspuns dinamic, care are numeroase caracteristici, cum ar fi o pagină principală widgetizată, 7 machete pentru afișarea articolelor, personalizare live, opțiuni de culori nelimitate, etc. În plus, este compatibil cu toate browserele și dispozitivele majore. Deci, vă puteți concentra mai mult pe crearea de conținut frumos de calitate. Este o minunată temă WordPress creată special pentru persoanele cu un fler artistic care doresc să împărtășească experiența lor în cuvinte.

Dispunerea completă și alte caracteristici suplimentare permite utilizatorului să încarce înregistrări și imagini chiar și din zonele de câmp. Puteți personaliza tema utilizând personalizatorul pentru tema WordPress în doar câteva clicuri și puteți urmări previzualizarea în timp real. Pagina exclusivă a autorului va avea o înregistrare a tuturor detaliilor dvs. pentru ca spectatorii să vă citească și să vă contacteze.

Evoke este pregătit pentru copii, cu suport complet pentru localizare pentru traducerile tale. Personalizatorul Live este bogat în caracteristici și puteți edita aspectele, stilul, culoarea și designul chiar și după difuzare. Exprimați-vă scriind articole captivante cu o tipografie frumoasă, împreună cu încărcările fotografice, care pot fi citite pe o imagine pe ecran complet.

28. Gridsby (gratuit)

Gridsby gratuit pentru WordPress

Gridsby este o temă simplă în stilul grilei pentru a vă prezenta fotografia. Pagina principală afișează imagini cu postări, așa că aceasta este o temă ideală pentru cei care doresc să-și prezinte munca (și numai munca lor) în față și în centru. Tema este, de asemenea, retină și pregătită, astfel încât imaginile dvs. să arate întotdeauna minunat.

29. Caramida + zidarie

Cărămidă + Temă Mason

Brick + Mason este o temă de fotografie și portofoliu concepută pentru fotografi și studiouri de design. Tema include un aspect de zidărie curat (și receptiv), bară laterală glisantă, opțiune de derulare infinită, opțiuni ușoare de temă prin intermediul personalizatorului live, fonturi Google personalizate și altele.

30. CleanPortfolio (gratuit)

CleanPortfolio temă gratuită

Tema gratuită CleanPortfolio este o temă de portofoliu curată. Există opțiuni ușoare în crearea portofoliului dvs., adăugarea de legături de social media, inclusiv text media antet și multe altele. Este un mod simplu și rapid de a vă expune fotografia rapid.

31. Mira

Blog de povești Mira Tema WordPress

Mira este o temă fascinantă a seriei foto WordPress pentru bloggeri, scriitori, designeri, fotografi și călători. Această temă curată și plină de reacție are mai mult de 15 machete de articole din care să selectați. Dacă doriți un site web perfect personalizat, cum ar fi blogul jurnalelor de turism, revista, blogul de fotografie, portofoliul sau blogul alimentar, puteți selecta dintr-o colecție de caracteristici uimitoare, iar site-ul dvs. este realizat în doar câteva clicuri.

Previzualizarea în direct a clienților le permite utilizatorilor să își încarce complet site-ul web atunci când este transmis. Puteți schimba culorile, tipografia, sigla sau orice neajunsuri care devin proeminente după ce site-ul web devine funcțional. Această temă uimitoare WordPress oferă funcții puternice de conectivitate, astfel încât să puteți partaja cu ușurință postările dvs. în toate rețelele de socializare. Utilizatorii pot selecta machete, antete și stiluri personalizate din panoul de opțiuni tematice pentru a face site-ul lor atractiv, productiv și ușor de utilizat.

Dispunerea receptivă și experiența fără probleme a utilizatorului atrage publicul înapoi pe site-ul dvs. web. Acestea pot accesa blogul de pe diferite dispozitive și le pot răsfoi cu ușurință completă. Un instalator de conținut demo oferă toate funcțiile „de ajutor” pentru a permite utilizatorului o instalare lină a site-ului în doar câteva minute. Mai mult, asistența robustă a clienților este disponibilă pentru a răspunde la toate întrebările utilizatorilor. Panoul de administrare este dotat cu caracteristici dinamice care vă oferă un control complet și oferă o ușurință de manipulare a site-ului web sub un singur tablou de bord. Având acces la peste 700 de fonturi Google, Mira-friendly SEO este cu adevărat o încântare a bloggerilor.

32. Ichiban

Ichiban Elegant Fotografie WordPress Tema WordPress

Ichiban este o elegantă și rafinată fotografie premium WordPress temă. Cu un aspect unic de ecran separat, este o modalitate sigură de a impresiona clientele potențiale. Arătați-vă portofoliul într-un mod la fel de creativ ca și dvs. cu Ichiban. Această mică temă minunată are un aspect unic de ecran separat, care vă permite să prezentați cu adevărat ce este important – fotografia dvs..

Această temă are caracteristici grozave, cum ar fi galerii personalizabile (puteți alege dimensiunile imaginii), mai multe modele de antet (puteți adăuga chiar imagini, videoclipuri și glisoare pe fundal) și o mulțime de formate de postare. Acest lucru vă oferă opțiunea de a configura site-ul cum doriți.

Ichiban este, de asemenea, foarte bun pentru noii utilizatori WordPress, deoarece vine cu o documentare excelentă – există chiar și videoclipuri ușor de urmărit pentru a vă ajuta să începeți. Iar dacă aveți alte întrebări, puteți profita și de suportul inclus.

33. Rokophoto

Rokophoto Fotografie Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Rokophoto este o temă WordPress curată și modernă pentru fotografii premium de la Themeisle. Această temă este modalitatea perfectă de a vă prezenta rezolvările de fotografii cu următorii online.

După fiecare rezolvare a fotografiilor, probabil că veți avea o mulțime de imagini grozave pe care doriți să le partajați. Dar utilizarea Instagram, sau chiar Flickr, nu este cea mai bună rută. De ce să nu porniți propriul site web pentru a putea lua credit pentru munca dvs.? Rokophoto este o temă excelentă care vă ajută să începeți.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei teme este designul curat și minim. Aspectul simplu cu o pagină cu defilare locală face ușor pentru cititorii dvs. să vadă ce aveți de gând și pentru clienții potențiali să vă răsfoiți portofoliul și să vă contacteze pentru o slujbă. O, iar caseta de iluminare personalizată cu ecran complet cu fundal alb face ușor cititorilor să își asume cu adevărat lucrările.

Alte caracteristici excelente ale Rokophoto includ un design complet sensibil, opțiuni de culori nelimitate, fundaluri personalizate (chiar imagini), imagini elegante pentru portofoliul dvs. și multe altele.

34. Inspiro

Inspiro WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Inspiro este o temă plină de răspuns la WordPress cu fotografie completă pe ecran, dezvoltată de WPZoom. Această temă minunată și minimă este perfectă pentru orice portofoliu sau galerie online. Tema este o modalitate rapidă și ușoară de a crea un site personal pentru a vă împărtăși fotografiile, și chiar a vinde tema online. Instalați doar tema și utilizați funcțiile încorporate și șabloanele de pagini pentru a termina site-ul dvs. în cel mai scurt timp.

Deoarece aceasta este o temă de fotografie, desigur are opțiuni de imagine minunate. Tema oferă un slider uimitor pe pagina principală pentru a afișa imaginile preferate. În plus, există o galerie minunată în care poți adăuga toate fotografiile din ședințele tale foto, evenimente live sau telefonul tău.

Alte caracteristici grozave ale Inspiro includ un widget social, astfel încât cititorii să vă poată trimite și să vă urmeze, logo-ul personalizat și suport pentru imagini de fundal pentru a face tema mai personalizată, un blog complet pentru a vă împărtăși cele mai recente știri și sfaturi utile și multe altele.

35. Fotoreactiv

Fotografie fotoreactivă Tema WordPress

Photoreactive este o temă WordPress premium pentru fotografii pe ecran complet, disponibilă pe ThemeForest. Această temă uimitoare face un portofoliu online sau o galerie minunată pentru fotografi, designeri și alte reclame.

Această temă a fost creată pentru a prezenta o mulțime de imagini, astfel încât este ușor să includeți întregul corp de muncă sau doar un eșantionare – oricare dintre acestea funcționează pentru dvs. Adăugați un glisor masiv pentru pagina principală, imagini de fundal pe ecran complet pe orice pagină și creați portofolii superbe pentru a vă prezenta lucrările. În plus, există o mulțime de opțiuni de portofoliu pentru coloane, filtre, aspect de grilă, AJAX și altele.

Tema este, de asemenea, gata de comerț electronic. Fotoreactiv include suport și stil pentru popularul plugin WooCommerce. Paginile de magazin și de produse elegante și minime arată foarte bine cu fundalurile personalizate suportate de temă. Fotoreactiv este, de asemenea, compatibil cu pluginul multilingv WPML, astfel încât să puteți adăuga opțiuni de traducere pe întregul site web (portofoliu, blog, magazin și toate celelalte pagini) într-o clipă.

36. Fotograf

Fotograf WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

The Photographer WordPress Theme este o temă premium creată de Organic Themes, care dispune de un design complet receptiv perfect nu numai pentru a vă împărtăși fotografia digitală, ci și pentru a vinde fotografiile dvs. stoc. Este livrat cu suport WooCommerce, astfel încât să vă puteți vinde fotografiile online folosind acel plugin, opțiuni de antet personalizate, opțiuni de fundal personalizate, imagini / videoclipuri prezentate, machete de pagini de pornire multiple, stil de formă gravitațională și multe altele!

Creată cu fotograful în minte, această temă vă va permite să configurați un portofoliu folosind diferite opțiuni de șablon (1,2 sau 3 opțiuni de coloană), există mai multe opțiuni de schimbare a culorii, astfel încât să puteți personaliza tema pentru a se potrivi cu marca dvs., care să răspundă astfel va arăta bine indiferent de dimensiunea ecranului utilizatorului dvs. și, desigur, designul minimal îl face ideal pentru partajarea fotografiilor.

Concluzie

Există trei abordări principale ale temelor portofoliului vizual; afișarea câtorva fotografii selectate, cu link-uri discrete către imagini / informații suplimentare sau prezentarea unei singure fotografii (sau videoclipuri sau alte lucrări de artă vizuală) pe pagina de pornire sau cu un glisor pe pagina principală pentru a expune câte o piesă la un moment dat. Care dintre acestea preferiți poate dicta alegerea temei … Cu toate acestea, multe dintre temele din această listă au toate opțiunile, indiferent de valoarea implicită.

Așadar, dacă ați observat un design care v-a plăcut, dar mai degrabă ar avea o grilă sau o pagină de pornire cu ecran complet, luați o secundă pentru a verifica caracteristicile. S-ar putea să fie tema pe care o căutați.

Ne-a lipsit ceva? Care este tema ta preferată din 2019 până acum? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me