Cele mai bune 9 plugin-uri de editare frontală a WordPress

Cele mai bune plugin-uri de editare front-end WordPress

Un motiv important pentru popularitatea WordPress este interfața de administrare ușor de utilizat. Cu toate acestea, pentru unii utilizatori (în special persoane non-tehnice), crearea de postări și pagini folosind tabloul de bord WordPress poate fi copleșitoare.


Din fericire, există o mulțime de plugin-uri front end WordPress disponibile, oferind celor cu cunoștințe tehnice mai puțin o modalitate de a crea conținut și personaliza machete fără a atinge vreodată WordPress end.

În această postare, vom analiza o serie de plugin-uri utile – pentru editare și editare a conținutului – și vă vom oferi avantajele și contra. Până la sfârșit, veți avea o idee solidă despre pluginurile potrivite pentru dvs. Să începem!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Extensii de dispunere a paginii frontale

Plugin-urile de configurare a paginii frontale vă oferă un control complet asupra designului site-ului dvs. web. In timp ce tu poate sa Folosiți-le pentru a adăuga și edita conținut, vă permit, de asemenea, să adăugați elemente de layout, cum ar fi rânduri și coloane, precum și alte elemente de conținut, cum ar fi glisoarele. Să aruncăm o privire asupra a trei dintre alergătorii din față.

1. WPBakery (cunoscut anterior ca Visual Composer – Inclus cu Tema Total WP)

Plug-ul Visual Composer

WPBakery Page Builder (fostul Visual Composer) este probabil unul dintre cele mai cunoscute pluginuri pentru constructorul de pagini pentru WordPress. Pentru doar 45 de dolari, puteți adăuga acest plugin puternic pe site-ul dvs. web. Sau puteți lua în considerare o temă premium care include Visual Composer. Unele teme, cum ar fi tema Total WordPress, includ module de adaos de pagini și personalizări ca parte a pachetului lor, oferindu-vă și mai multe opțiuni de construire.

Comutarea între editorii de la sfârșitul înapoi și la cei din capătul frontal este simplă – trebuie doar să faceți clic pentru a schimba aspectele grilei, pentru a adăuga rânduri și coloane, apoi trageți elementele de conținut pe pagină, rearanzându-le după necesități. Toate elementele au, de asemenea, mai multe opțiuni și variante pentru a personaliza aspectul și funcționalitatea paginii tale.

Aveți nevoie de ajutor pentru a începe cu Visual Composer? Consultați ghidul nostru de la Visual Composer care vă parcurge întregul proces de instalare, configurare și creare de pagini.

Caracteristici cheie

 • Peste 45 de elemente de conținut drag-and-drop
 • Peste 150 de componente terțe disponibile
 • Peste 60 de machete preconstruite
 • Pro: Ușor de utilizat, previzualizare live, compatibil cu majoritatea temelor WordPress
 • Contra: Poate avea o curbă de învățare, de multe ori necesită suplimente pentru teme sau plugin pentru funcționalitate suplimentară

Obțineți WPBakery Page Builder

2. Elementor (gratuit)

Plugin pentru constructor de pagini Elementor

Când vine vorba de o opțiune gratuită de creare de pagini și de conținut, Elementor vine cu siguranță în minte. Acest plugin puternic este încărcat cu elemente utile de construire a conținutului, cum ar fi coloane, rubrici, imagini, spațiere, liste și alte funcții cheie pe care poate doriți să le adăugați în postările dvs. Pluginul include, de asemenea, șabloane pre-construite pe care le puteți utiliza pentru o pornire și mai rapidă, precum și opțiunea pentru CSS personalizate (pentru modificări de stil).

Pentru cei care folosesc coduri, Elementor este bine construit și open source. Așadar, dacă doriți să faceți câteva schimbări și să vă împărtășiți vă simțiți liber (deși este destul de solid – deci este mai mult dacă aveți nevoie de o soluție personalizată).

Caracteristici cheie

 • 23 blocuri gratuite de constructor
 • +24 Mai multe blocuri pro builder
 • Șabloane pre-formatate ușor de utilizat
 • Traducere gata
 • Pro: Ușor de utilizat, șabloane de pornire rapidă, compatibil cu majoritatea temelor
 • Contra: Cele mai bune funcții sunt disponibile cu Pro (astfel încât vei dori să faci upgrade)

Descărcați Elementor Builder

3. Editorul de conținut MotoPress (gratuit)

Editorul de conținut MotoPress

Editorul gratuit de conținut MotoPress vă permite să creați site-uri vizual prin glisarea și eliminarea elementelor de conținut. Utilizat pe peste 10.000 de site-uri web, pluginul are un rating de 4,8 stele, ceea ce face acest lucru demn de luat în considerare. Există, de asemenea, o versiune premium a plugin-ului disponibil, care adaugă elemente suplimentare de conținut și suport premium.

În timp ce MotoPress Content Editor este foarte ușor de utilizat, pluginul va funcționa doar cu pagini recent create, mai degrabă decât cu conținutul existent. Puteți afla și mai multe despre acest plugin în recenzia noastră de constructor MotoPress.

Caracteristici cheie

 • Peste 30 de elemente de conținut drag-and-drop
 • Extensibil prin suplimente
 • Dispuneri pre-construite
 • Pro: Foarte ușor de utilizat, previzualizări live disponibile, gratuite
 • Contra: Nu funcționează cu conținutul existent

Obțineți editorul de conținut MotoPress

4. Compozitor live (gratuit)

Constructor de pagini Live Composer

Live Composer este un constructor de pagini frontale cu editare drag-and-drop. Este utilizat pe peste 10.000 de site-uri web și are o evaluare de satisfacție de 4,8 stele, ceea ce merită să fie verificat.

Activați editorul făcând clic pe culoarea verde Activați Editor butonul de pe pagina dvs., care vă permite apoi să trageți și să fixați elemente pe pagină. În total, este simplu de utilizat, iar toate elementele pot fi complet personalizate atât în ​​ceea ce privește stilul, cât și funcționalitatea.

Caracteristici cheie

 • Peste 30 de elemente de conținut drag-and-drop
 • Importați și exportați secțiuni sau machete
 • Pro: Ușor de utilizat, Previzualizare live, Gratuit, Nu se utilizează scurtcoduri pentru a crea elemente
 • Contra: Nu poate fi utilizat cu conținut existent, adaugă tipuri de postare personalizate la instalare

Descărcați Live Composer

Plugin-uri de editare a conținutului frontal

În timp ce selecția anterioară a pluginurilor vă permite să vă editați conținutul și pluginurile dvs. de modificare a conținutului frontal sunt puțin mai limitate. Pur și simplu pus, aceste plugin-uri permiteți utilizatorilor să actualizeze textul, imaginile și alt conținut din postările și paginile dvs. fără a utiliza tabloul de bord WordPress. Să aruncăm o privire asupra a trei dintre cei mai buni de acolo.

1. Editus (fost Lasso)

Plug-ul Editus

Editus a fost cunoscut inițial ca Lasso și vine la noi de la oamenii din spatele Aesop Story Engine (ASE). Este un editor front-end care vă permite să vizualizați modificările în timp real. Începând de la 99 USD pentru utilizare pe până la trei site-uri, Editus este un instrument puternic.

Utilizarea Editus este simplă și este accesat cu un singur clic dintr-o mică bara de instrumente afișată pe postările și paginile dvs. De acolo, selectarea conținutului relevant se afișează o bară de instrumente de formatare pentru editare ulterioară.

Caracteristici cheie

 • Editarea în timp real a textului, a linkurilor, a imaginilor și a altor conținuturi
 • Suport de imagine prezentat
 • Funcționează atât pe postări cât și pe pagini
 • Compatibil cu mai multe site-uri
 • Pro: Interfață ușor de utilizat, poate fi extinsă prin suplimente ASE, compatibil cu majoritatea temelor
 • Contra: Relativ scump

Obțineți Editus WP

2. Editor front-end (gratuit)

Editor front-end

Formatarea textului este ușoară cu pluginul Front-End Editor.

Editorul front-end a fost dezvoltat inițial ca un plugin de caracteristici pentru o posibilă includere în nucleul WordPress. În timp ce asta nu mai pare a fi planul, pluginul este încă disponibil pentru utilizare – în cele din urmă, au fost peste 2.000 de instalații, cu un grad de satisfacție de 4,2 stele..

Editorul front-end este simplu de utilizat, fiind necesară configurarea zero după instalare. Odată activat, un utilizator cu permisiuni de editare care vizitează orice postare sau pagină de pe site-ul dvs. web poate utiliza ambele Pagina de editare link-ul din bara de instrumente din partea de sus a ecranului și un an Editați | × link sub conținut pentru a activa editarea.

Caracteristici cheie

 • Editarea în timp real a textului și a linkurilor
 • Suport de imagine prezentat
 • Funcționează atât pe postări cât și pe pagini
 • Pro: Interfață ușor de utilizat, gratuit
 • Contra: Funcționalitate limitată (de exemplu, nu puteți edita imagini), nu funcționează cu toate temele

Descărcați editorul front-end

3. Manager de conținut pentru WordPress

Manager de conținut pentru WordPress

Cu OTW Content Manager pentru WordPress, puteți crea rapid machete responsive pentru postările și paginile dvs. Utilizați opțiuni pentru design personalizat, 50+ coduri scurte pentru construirea ușoară a paginilor, editare front-end (desigur) și chiar creați propriile shortcodes personalizate pe care să le utilizați. Pur și simplu introduceți codurile scurte de construire a paginilor, trageți-le și fixați-le în loc, efectuați modificări rapide în stil, apoi publicați. Este atât de ușor!

Pentru mai multe opțiuni Content Manager poate fi stivuit cu alte pluginuri OTW, cum ar fi Bara laterală și Widget Manager sau Portfolio Manager Pro.

Caracteristici cheie

 • 50+ Coduri scurte
 • Editare frontală și spate
 • Bariere laterale Cusomtizabile
 • Pro: Ușor de extins cu alte pluginuri OTW
 • Contra: Proiectare interfață pentru utilizator

Obțineți Managerul de conținut pentru WordPress

4. Post Frontier (Gratuit)

Pluginul Frontier Post

Frontier Post este un plugin gratuit conceput pentru a permite gestionarea completă a postărilor din partea frontală a site-ului dvs. web. Aceasta depășește doar editarea conținutului postării, permițând utilizatorilor cu permisiunile potrivite să creeze și să șteargă postări. Pluginul este folosit în prezent pe peste 2.000 de site-uri web active și are un rating de satisfacție de 4,9 stele.

Folosind pluginul, administratorii pot controla cum și când sunt editate postările, precum și ce opțiuni sunt disponibile pentru utilizatori în partea frontală. În plus, aveți un control complet asupra permisiunilor utilizatorului Frontier Post. Standardul Editați | × legăturile creează interfața Frontier, care este un editor de text similar editorului TinyMCE WordPress. De asemenea, puteți previzualiza postarea dvs. înainte de publicare.

Caracteristici cheie

 • Posibilitatea de a edita text, link-uri, imagini și multe altele
 • Suport de imagine prezentat
 • Funcționează pe postări, pagini și tipuri de postări personalizate
 • Posibilitatea de a adăuga categorii și etichete
 • Pro: Interfață de editor WordPress familiară, configurabilă, gratuită
 • Contra: Fără previzualizare live

Descarcă Frontier Post

5. Gutenberg (gratuit)

Blocurile de conținut Gutenberg

În cele din urmă, a trebuit să menționăm Gutenberg. Acest plugin gratuit de gestionare a conținutului va fi în curând încorporat în nucleul WordPress, așa că acum este un moment minunat pentru a încerca. În esență, Gutenberg este similar cu mulți alți producători de conținut și pagini. Sunt incluse blocuri pe care le puteți introduce pentru a crea aspectul dorit.

Caracteristici cheie

 • Blocuri simple de conținut
 • Înapoi compatibilitate post
 • Pro: Liber și în curând va fi de bază
 • Contra: Nu este la fel de intuitiv ca alți constructori

Descarcă Gutenberg

Concluzie

Deși interfața de administrare WordPress este proiectată să fie simplă de utilizat, mulți utilizatori care nu sunt tehnici consideră că sunt totuși complicați. Utilizarea de pluginuri care permit utilizatorilor să creeze și să editeze conținut de site din partea frontală – mai degrabă decât tabloul de bord WordPress – simplifică procesul și reduce tensiunea pentru cei care navighează în jurul unui mediu necunoscut.

Ne-ar plăcea să aflăm despre experiențele dvs. cu plugin-uri WordPress de editare frontală, așa că împărtășiți sfaturile și trucurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map