Cele mai bune pluginuri gratuite pentru a adăuga un forum pe blogul dvs. WordPress

Dacă încercați să construiți o comunitate de utilizatori, interacțiunea regulată este o componentă necesară a acelei relații. Nu doar interacțiunea cu tine, oh lider înțelept, ci interacțiunea dintre membrii comunității. Forumurile sunt o modalitate dovedită de a-i determina pe oameni să vorbească despre subiecte de interes, precum trailerul pentru cel mai recent film dintr-o saga spațială clasică, de exemplu.


Există o mulțime de platforme forum diferite pe care le-ați putea utiliza, dar știm că iubiți WordPress și doriți ca toate lucrurile să se integreze cu acesta. Din fericire pentru dvs., există și plugin-uri WordPress care ușurează crearea și gestionarea forumurilor de discuții.

Acest articol va analiza cele mai bune plugin-uri gratuite disponibile pentru a crea forumuri pe site-ul dvs. WordPress, astfel încât să puteți începe să vă construiți o comunitate minunată de iubitori de bocce sau orice altceva sunteți în.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Cele mai bune pluginuri gratuite pentru forumuri

Mai jos am selectat primele noastre șase opțiuni de plugin-uri forum. Acestea sunt un grup mixt, cu câteva dintre ele evaluate puțin mai puțin decât ne-am dori (da, suntem pictori). Pentru a compensa acest lucru, am făcut tot posibilul pentru a evidenția problemele legate de plugin-urile cu note mai mici și de ce încă credem că ar trebui să le luați în considerare. Haideți să ne prăbușim!

1. DW Întrebare și răspuns

Plugin DW pentru întrebări și răspunsuri
În spațiul forumului, am văzut cum ar fi creșterea platformelor de întrebări și răspunsuri StackOverflow și Quora. Cu peste 10.000 de instalări active, DW Întrebare și răspuns este un plugin foarte popular pentru adăugarea funcționalității pe site-urile WordPress. Este în topul listei noastre cu un grad de satisfacție de 4,3 stele.

Ca sistem complet de întrebări și răspunsuri, DW Question & Reply permite trimiterea, filtrarea, ordonarea, editarea și ștergerea întrebărilor. Utilizatorii pot răspunde la întrebări sau să comenteze alte răspunsuri, precum și să voteze și să aleagă cel mai bun răspuns dintre cele deja furnizate. Întrebările și răspunsurile pot fi setate la privat sau public, iar utilizatorii pot urmări o întrebare sau un răspuns pentru a fi notificați despre răspunsuri.

Recenzorii au ridicat câteva probleme de compatibilitate între acest plugin și alte plugin-uri și teme, însă, în opinia lor, dezvoltatorii sunt destul de responsabili și sunt deschisi la feedback. Dacă vă place formatul de întrebări și răspunsuri și sunteți dispus să lucrați cu paginile implicite create de plugin, DW Question and Reply poate fi potrivit pentru dvs..

2. BuddyPress

Plugin BuddyPress

Acest plugin nu este un plugin de forum în sine – BuddyPress este gigantul rețelei sociale din lumea WordPress, dar poate fi folosit ca forum comunitar. Beneficiază de o comunitate mondială de mii care utilizează și lucrează cu BuddyPress, așa că am decis să o includem.

BuddyPress este un plugin comunitar extrem de puternic și flexibil pentru WordPress. Include funcții precum profiluri de utilizator, grupuri, fluxuri de activități și notificări. Deci funcționalitatea implicită ar putea fi, de fapt, folosită pentru a oferi un forum comunitar pentru discuții. Se integrează cu alte plugin-uri (cum ar fi bbPress, mai jos) dacă doriți să creați o comunitate de forum cu caracteristici complete.

3. Muut

Muut comentarii și forumuri reimaginate
Discuția este numele jocului, dar plugin-uri precum Muut își imaginează ce formă ar trebui să ia. Cu doar aproximativ 1.000 de instalări active, Muut este în mod clar încă nou în spațiul forumului de discuții, dar o evaluare a satisfacției de 4,3 stele ne-a făcut să credem că merită verificată.

Muut se descrie ca o platformă comunitară mai bună și au aruncat o privire nouă despre modul în care se petrec conversațiile pe site-urile WordPress. Combinând puterea forumurilor de discuții cu imediatitatea comentării, Muut oferă forumuri în timp real cu funcții de comentarii plate sau filetate, filtrare de spam și notificări prin e-mail. De asemenea, este complet personalizabil folosind CSS pentru a vă potrivi site-ul.

Utilizarea Muut este complet gratuită, deși puteți face upgrade la un cont premium pentru mai multe funcționalități. Acest lucru a provocat unele confuzii în trecut, dar dezvoltatorii și-au actualizat documentația și notificările o fac mai clară. Pluginul este încă în primele zile, dar reprezintă o direcție interesantă dacă nu vă place conceptul standard de forum de discuții.

4. AnsPress

Pluginul AnsPress pentru întrebări și răspunsuri
Următorul plugin din lista noastră folosește și formatul de întrebări și răspunsuri, similar cu DW Question & Reply. Cu peste 3.000 de instalări active și un grad de satisfacție de 4,2 stele, AnsPress este în mod clar o opțiune bună pentru multe site-uri web WordPress.

Ca și DW Question and Reply, AnsPress oferă un sistem complet de întrebări și răspunsuri pentru WordPress. Funcționalitatea de bază, cum ar fi adăugarea, editarea, sortarea, răspunsul și votarea întrebărilor este completată de caracteristici frumoase precum etichete (de exemplu, deschise, închise, duplicate), favorizarea întrebărilor și a unui sistem de puncte pentru utilizatori..

Versiunile anterioare de AnsPress păreau să se confrunte cu bug-uri și suport slab, dar dezvoltatorii au ascultat feedback-ul și și-au îmbunătățit procesele de dezvoltare, astfel încât nu ar trebui să aveți probleme majore cu acest plugin. Dacă sunteți în căutarea unui sistem flexibil și personalizabil de întrebări și răspunsuri, AnsPress poate fi demn de luat în considerare.

5. bbPress

bbPress plugin

Nu putem să vorbim despre forumurile de discuții în WordPress și să nu ne uităm bbPress. Cu peste 300.000 de instalări active, este liderul clar în acest spațiu și este susținut de cele mai populare teme WordPress (inclusiv Total). Cu un grad de satisfacție de 3,9 stele, deține propriile sale participanți la noi, dar are anumite zone de îngrijorare.

bbPress este descris de dezvoltatori ca fiind concentrat pe ușurința integrării, ușurința de utilizare, standardele web și viteza. Pentru a realiza acest lucru, acestea au păstrat pluginul de bază mic și ușor, făcându-l complet extensibil prin intermediul pluginurilor. Această abordare are compromisuri, în mod evident, și dacă doriți să reproduceți funcționalitatea completă a unui alt sistem forum, este posibil să fiți nevoit să implementați multe pluginuri diferite cu bbPress.

Multe dintre reclamațiile legate de bbPress provin de la utilizatori care poate nu au înțeles pe deplin că bbPress nu a fost conceput pentru a oferi un sistem complet de forumuri. Funcționalitatea de bază este puternică de la sine, dar aproape sigur veți dori să adăugați alte funcții.

6. Răspunsuri CM

Plug-uri CM Răspunsuri

Următorul pe lista noastră este un alt plugin de stil de întrebări și răspunsuri. Răspunsuri CM are peste 2.000 de instalări active și un rating de satisfacție de 3,8 stele.

Am mai acoperit funcționalitatea de bază pentru întrebări și răspunsuri, dar CM Answers adaugă câteva caracteristici interesante pentru a ajuta la implicarea utilizatorilor, cum ar fi afișarea numărului de vizualizări pentru fiecare întrebare, notificările utilizatorului și înregistrarea social media folosind Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+.

Au existat câteva probleme de asistență și mulți utilizatori au avut îngrijorări cu privire la profunzimea funcționalității care este disponibilă doar la achiziționarea versiunii Pro sau a pluginurilor suplimentare. Din moment ce versiunea gratuită este disponibilă, vă recomandăm să o instalați mai întâi pe un site de testare pentru a vedea dacă acesta satisface nevoile dvs..


Nu există nicio întrebare reală că un forum bine planificat și gestionat vă poate ajuta să construiți o comunitate implicată de utilizatori. Utilizarea unui plugin va face ca configurarea unuia să fie simplă, astfel încât să puteți merge direct la interacțiunea cu utilizatorii.

Din lista noastră de mai sus, ar trebui să poți să alegi pluginul potrivit pentru nevoile tale. Așadar, dacă te-ai gândit să creezi un forum, alege unul și începe!

Ai un forum acum și, dacă da, ce plugin folosești pentru el? Dacă nu ai unul, ce te oprește? Vă rugăm să împărtășiți comentariile experiențelor dvs. cu plugin-uri de forum și orice credeți că am putea lipsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me