Toms-preferate-plugins

Sunt puține lucruri care îmi plac mai mult decât să descopăr un nou plugin WordPress excelent. Am testat literalmente sute în calitatea mea de blogger și scriitor WordPress, dar nu îmbătrânește când descoperi ceva proaspăt.


Cu asta în minte, am crezut că voi face o prezentare a pluginurilor mele preferate de WordPress despre care poate nu ați auzit. Dacă sunteți un utilizator WordPress de mai bine de câteva săptămâni, veți ști totul despre suspecții obișnuiți, despre pluginurile cu milioane de descărcări și o mulțime de evaluări de top. Dar există o mină de aur de diamante în pământul aspru chiar sub suprafața despre care s-ar putea să nu fi auzit niciodată.

Trebuie doar să vă uitați la Tabelul periodic al pluginurilor WordPress pentru a vedea cât de multe pluginuri extrem de populare există acolo, dar acum este momentul să verificați cele mai bune din rest!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Ce fișier

Dacă doriți să faceți o mică modificare în fișierele PHP ale temei dvs., atunci vă va plăcea acest plugin. Acesta adaugă o mică opțiune la bara de instrumente WordPress de pe blogul tău care îți spune ce fișier PHP se raportează la pagina pe care te afli. Deci, dacă sunt pe o pagină de postare, de exemplu, Ce va fi afișat fișierul single.php:

Ce captură de ecran File.

Și dacă sunt pe pagina mea de start, va afișa index.php:

Ce captură de ecran File.

Acest lucru este extrem de util dacă doriți să editați o anumită pagină, dar nu știți la ce se referă fișierul PHP. O folosesc tot timpul – este unul dintre acele instrumente simple pe care nu aș vrea să le trăiesc fără!

Ce fișier

2. Sarcina leneșă

Sunt un pic obsedat de viteza de încărcare a paginii, motiv pentru care îmi place foarte mult Lazy Load. Funcționalitatea sa este simplă, dar extrem de eficientă – asigură că imaginile de pe blogul dvs. sunt încărcate doar atunci când pot fi vizualizate în ecranul browserului. Deci, dacă o imagine este mult mai jos în partea de jos a paginii dvs., aceasta va fi încărcată doar dacă un vizitator defilează efectiv pentru a o vedea.

Avantajele acestui lucru sunt evidente – imaginile (de exemplu, fișierele care sunt de obicei cele mai intensiv în resurse de pe site-ul dvs.) sunt încărcate doar atunci când sunt necesare. Aceasta înseamnă că restul site-ului dvs. se poate încărca fără a fi întrerupt de cele mai mari fișiere.

De asemenea, ajută faptul că acest plugin a fost co-dezvoltat de nimeni altul decât oamenii de la Automattic – este suficient pentru a vă umple de încredere cu privire la funcționalitatea și eficacitatea acesteia.

Sarcina leneșă

3. blocuri globale de conținut

Acest plugin este un instrument excelent pentru oricine are conținut identic folosit în mod repetat în mai multe pagini, cum ar fi fragmentele de cod, formularele de înscriere, renunțările, textul cazanelor etc..

Blocurile de conținut global vă permit să creați fragmente de text și / sau cod care sunt inserate în pagini și / sau postări sub formă de shortcodes. Nu numai că asta înseamnă că puteți insera același text pe mai multe pagini, fără a fi necesar să copiați și să lipiți, dar pluginul păstrează, de asemenea, orice formatare și împiedică WordPress să scoată etichete etc..

4. Widget postări flexibile

Este corect să spunem că widgeturile WordPress implicite lipsesc oarecum din punct de vedere al funcționalității – widgetul Postări recente fiind un bun exemplu. Widget Posturi flexibile încearcă să abordeze această problemă oferind un widget mult mai puternic pentru afișarea unei selecții de postări. Opțiunile sunt destul de cuprinzătoare:

Captura de ecran Widget Posts Flexible.

Acest lucru este excelent pentru afișarea postărilor pe categorii sau după etichetă – așa că, de exemplu, puteți eticheta anumite postări pe care doriți să le prezentați și puteți alege să le afișați doar. Doar zgârie suprafața și spun că, totuși, opțiunile potențiale pentru afișare sunt aproape interminabile. De exemplu, puteți personaliza widgetul în ceea ce privește afișarea în miniatură și chiar puteți crea propriile șabloane:

Captura de ecran Widget Posts Flexible.

Widget pentru postări flexibile

5. Easy Tweet Embed

Trebuie să dau o exonerare aici – am dezvoltat acest plugin care probabil îmi oferă anumite prejudecăți în a spune că este un instrument excelent pentru a crește numărul de ori pe care postarea dvs. este redirecționată.!

Easy Tweet Embed emulează în esență funcționalitatea oferită de serviciul Click to Tweet – diferențele sunt că face ca inserția de „linkuri de tweet” a mult mai rapid și mai ușor. Iată un scurt videoclip care demonstrează doar asta:

Easy Tweet încorporați

6. Editor de cod avansat

Cum nu pot include un plugin care oferă muzică tehnologică de pompare într-un videoclip care prezintă funcționalitatea acesteia? Editorul de cod avansat este editorul de cod pe care WordPress ar trebui să avea.

Dacă te gândești să scoti în mod regulat cu fișiere PHP în WordPress, atunci instalarea acestui plugin este un pic fără creier.

7. O mai bună căutare a legăturilor interne

Nu pot să obțin suficient acest plugin – îl recomand tuturor celor care îmi oferă o jumătate de oportunitate. Funcționalitatea sa este de fapt destul de simplă, dar asta nu înseamnă că nu poate face o mare diferență de cât de ușor vă puteți conecta între postări și pagini de pe site-ul dvs..

O mai bună căutare de legături interne face exact ceea ce vă așteptați – îmbunătățește căutarea linkurilor interne. Dacă nu sunteți sigur ce vreau să spun prin „căutare de link-uri interne”, vorbesc căsuța care apare atunci când încercați să creați o legătură într-o postare sau o pagină:

Captura de ecran de căutare a legăturii interne.

În mod implicit, căutarea va căuta menționarea cuvântului cheie ales oriunde în toate postările și paginile de pe site-ul dvs., fără a pune accent pe relevanță sau pe orice alt factor de clasare. Apoi returnează toate postările și paginile în care cuvântul cheie este menționat în ordine cronologică inversă. Pentru a-l spune neplăcut, această metodă de căutare a conținutului este înțeles.

O mai bună căutare a legăturilor interne încearcă să abordeze această problemă limitând căutarea de cuvinte cheie doar la postarea antetului. Deoarece (a) este posibil să vă amintiți cel puțin un cuvânt din titlul postării la care doriți să faceți legătura și (b) opțiunile sunt probabil mult mai limitate, veți găsi postări mult mai ușor cu ajutorul unei căutări mai bune de linkuri interne. instalat.

În plus, permite includerea paginilor de categorii și etichete, precum și a postărilor programate, ceea ce este fantastic dacă vă planificați cu mult în avans și doriți să faceți legătura între postările care nu au fost încă publicate.

Căutare mai bună a linkurilor interne

Care sunt pluginurile dvs. necunoscute preferate?

Sunt destul de sigur că nu va fi o singură persoană care să citească acest lucru care știa deja despre toate cele șapte pluginuri din această listă (dacă ați făcut-o, atunci știți cu adevărat pluginurile dvs.).

Cu toate acestea, nu vreau să mă opresc la ora șapte – dacă vă puteți gândi la alte plugin-uri grozave, dar relativ necunoscute, pe care nu le-am menționat mai sus, vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me