Cele 10 mai bune teme de fotoblogging WordPress

Știm cu toții că imaginile vorbesc volume (aproximativ o mie de cuvinte pe imagine, nu?), Așa că este de înțeles că poate doriți să folosiți fotografii pentru a vă împărtăși viața online, mai degrabă decât să scrieți postări tradiționale pe blog. Desigur, acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de o temă care să vă facă fotografiile (și viața pe care o conduceți) să pară uimitoare, dar de unde să începeți?


Există multe teme WordPress disponibile, care facilitează crearea, actualizarea și menținerea unui fotoblog, fiecare proiectat cu un singur lucru în minte – punând accentul pe site-ul dvs. web pe imaginile pe care le utilizați.

În acest articol, vom arunca o privire la zece dintre cele mai bune teme de fotoblogging WordPress disponibile pentru a face fotoblogul dvs. să iasă în evidență, în niciun fel de ordine. Am împărțit lista noastră în teme gratuite și premium, așa că începem cu temele gratuite (toți ne plac lucrurile gratuite, nu?).

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Ananas (gratuit)

Ananas gratuit WordPress

Căutați o temă curată și simplă? Ananasul este potrivit pentru tine atunci. Această temă de fotografie gratuită a fost creată chiar aici, la WPExplorer, pentru a facilita fotografiile și reclamele să obțină un site web și să funcționeze rapid..

Aspectul curat centrat pe o singură coloană facilitează cititorilor să se concentreze asupra conținutului tău. În plus, cu un plus de asistență pentru imagini, citate, audio și video, este ușor să adăugați creația dvs. indiferent de formatul media pe care îl utilizați. Alte funcții excelente includ link-urile sociale integrate pentru antet, încărcarea logo-ului personalizat, setările personalizatorului de teme și multe altele.

2. Hatch (gratuit)

Tema Hatch

Instalat în prezent pe peste 9.000 de site-uri web, trapă tema AlienWP este o temă gratuită foarte populară pentru site-urile centrate pe fotografie. Deși are puține evaluări, este o temă cu aspect bine folosit de mulți, astfel încât includerea sa aici este justificată.

Hatch-ul este simplu și minimal, este construit pe cadrul Hybrid Core și folosește funcțiile WordPress încorporate pentru gestionarea imaginilor și galeriei. În total, Hatch prezintă imagini frumos.

3. Pictorico (gratuit)

Tema pictorică

Pictorico vine la noi din Automattic, și a fost lansat inițial pentru ei WordPress.com utilizatori – dar acum a fost pus la dispoziție pentru cei care ne-am găzduit pe WordPress. Instalat în mod activ pe peste 5.000 de site-uri, Pictorico are un rating de 4,5 stele, majoritatea recenzantilor acordând temei notele de top.

Frumoasa temă bazată pe grilă vă prezintă postările într-un perete de imagini, ceea ce o face perfectă pentru un site de fotoblogging. Opțional, puteți utiliza un glisor în partea de sus a paginii pentru a prezenta unele dintre postările preferate.

4. Magnus (gratuit)

Tema Magnus

Magnus este adus de tine de Cele Cinci Teme și este instalat pe peste 3.000 de site-uri. Doar câteva mii de utilizatori au evaluat-o, așa că luați calitatea de 4,5 stele cu un bob de sare – dar este utilizat pe scară largă și merită să aruncați o privire.

Această temă afișează imaginile în mod proeminent, folosind un aspect mare de grilă și o tipografie puternică pentru a avea un impact. Dacă utilizați imagini de înaltă calitate, această temă vă va ajuta să profitați la maxim pe site-ul dvs. de fotoblogging.

5. Pronto (gratuit)

Galeria Pronto Free Masonry Tema WordPress

Pronto este o temă gratuită a galeriei de tip grilă de zidărie creată chiar aici la WPExplorer. Cu mii de descărcări, această temă are un istoric solid și este un favorit continuu alături de cititorii noștri.

Pronto folosește un layout de grilă curat pentru pagina principală și puteți utiliza suportul încorporat pentru galeriile WordPress și codurile scurte personalizate pentru a crea pagini frumoase (și responsive). Dacă folosești fotoblogul tău pentru a afișa eseuri foto sau colecții de imagini, această temă ar putea fi ideală pentru tine.

6. Optică (gratuită)

Tema opticii

De la oamenii de la Graph Paper Press, vă aducem ultima noastră temă gratuită din această listă – Optica. Presă de hârtie grafică este specializată în teme pentru fotografi, astfel încât aceștia știu un lucru sau două despre cum să creeze un fotoblog uimitor.

Optica este o temă frumoasă de amenajare a zidăriei cu o bună utilizare a spațiului negativ. Dacă doriți să vă vindeți în cele din urmă imaginile, versiunea premium a Optics se integrează perfect cu WooCommerce, Descărcări digitale ușoare și cu propriul plugin Vind Media Media.

7. Total

Portofoliu Total Multiuse Tema WordPress

Prima temă premium de pe lista noastră este Total. Această temă uber flexibilă prezintă o versiune extinsă a constructorului de pagini de drag & drop Visual Composer, astfel încât să puteți crea orice site web doriți. Chiar și mai bine, există deja tone de demonstrații grozave pe care le puteți importa pentru a începe să vă pregătiți.

Mai sus avem caracteristicile portofoliului Lefty, grila de zidărie pentru zidărie și galeria simplă TinyFolio pentru a arăta ce puteți crea cu Total. Pe toate aceste demonstrații, imaginile sunt plasate în față și în centru și sunt adăugate opțiuni pentru designul antetului dvs., derulați până la butonul de sus, suport pentru imagini paralaxe, aspect pozitiv și mai mult creați o experiență de utilizator frumoasă.

8. Yin & Yang

Yin & Yang Portofoliu Tema

Yin & Yang este o altă temă premium perfect concepută pentru a vă oferi o experiență solidă de fotoblogging, cu câteva caracteristici foarte frumoase. Prezentată ca o temă de fotoblogging creativ pentru fotografi și bloggeri deopotrivă, această temă merită cu siguranță să fie guvernată.

Aspectul curat al paginii de pornire, efectul unic de transpunere a meniului, efectele de mouseover ale imaginii și portofoliul ajaxed filtrabil sunt toate caracteristici excepționale ale acestei minunate teme. În general, această temă va face fotoblogul dvs. să iasă cu adevărat în evidență, totul la un preț accesibil.

9. Expun Pro

Expuneti tema Pro

De la StudioPress (producătorii cadrului Genesis) vine această temă premium pentru copii Genesis perfectă pentru a vă prezenta imaginile frumoase. Expose Pro este o temă pentru copii Genesis disponibilă pentru 99,95 USD.

Această temă vine cu mai multe scheme de culori, precum și o mulțime de opțiuni personalizabile, iar aspectul paginii de pornire a unei singure coloane prezintă imaginile dvs. într-un mod curat și simplu. Dacă doriți un fotoblog uimitor construit pe cadrul Genesis, acesta ar putea fi tema pentru dvs..

10. Candid

Candidat Tema WordPress

Candid este o temă fotografică frumoasă, proiectată din Array Themes, pentru crearea și împărtășirea operei tale. Tema a fost concepută ca o „pânză goală” pentru ca oamenii creativi să își poată împărtăși conținutul pe web.

Tema vine cu o simplă utilizare a opțiunilor de personalizare încorporate prin intermediul personalizatorului cu tema live. Acest lucru face ușor să schimbați culorile, fonturile, marginile, butoanele, sigla și multe altele. Puteți schimba, de asemenea, aspectul coloanei de grilă de zidărie (1-3 coloane), adăugați defilare infinită și adăugați widget-uri personalizate la orice postare sau pagină. În plus, dacă îți place această temă și vrei mai mult, te poți alătura și clubului tematic Array pentru 89 USD pentru a avea acces la tot ceea ce au de oferit..

11. Om

Tema OM

Om este o temă de fotoblogging și povestire vizuală concepută pentru a face conținutul tău să pară uimitor. Disponibilă pentru 44 de dolari, această temă premium are un rating de 4,89 stele și peste 900 de vânzări pe ThemeForest. În plus, oferă o versiune de testare live a temei lor, astfel încât să puteți încerca cu adevărat înainte de a cumpăra.

Om folosește foarte bine tipografia, alegerea culorilor și detaliile elegante pentru a vă evidenția imaginile, iar cele trei machete ale paginii de pornire oferă o varietate de modalități de afișare a conținutului. Dacă sunteți în căutarea unei reviste curate, această temă poate fi ceea ce căutați.

12. Proiectant

Designer profesionist WordPress temă

Tema finală din lista noastră este Designer – o temă de portofoliu profesională de la ThemeBeans. Această temă premium este un exemplu excelent de a face un design minimal modern și interesant.

Designerul folosește un aspect de paralax fluid pentru a glisa prin imaginile paginii de pornire, cu o bună utilizare a spațiului negativ, a fonturilor elegante și cu o mulțime de opțiuni suplimentare de personalizare prin intermediul personalizatorului. De asemenea, Designer se integrează cu WooCommerce prin tema copilului inclus. Alte caracteristici excelente includ galerii cu gresie, încărcare leneșă, portofoliu personalizabil și multe altele.


Dacă ați decis că imaginile vă pot spune povestea mai bine decât cuvintele, fotobloggingul este un mod fantastic de a vă documenta viața. Totuși, găsirea temei potrivite s-ar putea dovedi dificilă dacă nu știți de unde să începeți.

Datorită cât de rapid este să te ridici și să funcționezi, WordPress este perfect pentru găzduirea unui fotoblog. Mai mult, există multe teme disponibile care vă pot ajuta să vă prezentați imaginile – iar din lista celor zece pe care le-am prezentat mai sus, ar trebui să puteți găsi tema perfectă pentru a crea fotoblogul dvs..

Aveți propria temă WordPress gratuită sau fotoblogging premium preferată? Împărtășește-ne cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map