Cele 10+ cele mai bune plugin-uri WordPress afiliate

Cele mai bune pluginuri WordPress afiliate

Înainte de a alerga și instala o duzină de plugin-uri WordPress afiliate, cum ar fi să petreci un minut pentru a te concentra brusc asupra a ceea ce dorești să obții cu programul de recomandare. De ce? Este singura modalitate de a alege pluginul de afiliere perfect pentru nevoile tale.


Iată un scenariu ipotetic. Aveți o temă, un plugin, un serviciu de găzduire sau altceva de oferit lumii, dar pur și simplu nu pot părea să găsiți strategia de marketing perfectă. Acum, aveți ochii pregătiți în marketingul de afiliere, iar gândurile dvs. spun că este exact ceea ce aveți nevoie pentru a împinge produsele dvs. înainte.

Poate că nu este cazul. Poate, sunteți proiectantul însărcinat cu crearea unui sistem de administrare a afiliaților. Vă aflați pe piață pentru un plugin WordPress afiliat pe care îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. Motivul pentru care sunteți aici contează mai puțin; este un fapt acceptat că un program de afiliere vă ajută să stimulați traficul și vânzările.

Plăcerile deoparte, iată 10+ plugin-uri de afiliere WordPress și manageri de recomandare pentru a crea un program de afiliere și a-ți dezvolta afacerea..

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. AffiliateWP

Cele mai bune plugin-uri pentru afiliere WordPress: AffiliateWP

AffiliateWP este un sistem de administrare a afiliaților pe deplin, care este extrem de ușor de configurat, dar surprinzător de agil. Aceasta face ca întregul proces de gestionare a programului de trimitere să fie ușor așa cum ar trebui să fie. Atât zonele de afiliere, cât și cele de administrare sunt o bucurie cu care să lucrezi. Utilizați raportarea pe scurt, graficele în timp real și tabloul de bord afiliat avansat pentru a menține programul organizat și profitabil.

AffiliateWP se integrează perfect cu multe soluții populare de e-commerce, inclusiv Descărcări digitale ușoare, WooCommerce și iThemes Exchange doar pentru a numi câteva. Acest lucru înseamnă că este ușor pentru tine să urmărești ce afiliază vând fără să fii nevoit să schimbi magazinul pe care îl ai acum. Și puteți urmări cu ușurință cine sunt afiliații dvs. de top, care sunt cei mai buni vânzători și puteți vedea recomandările dvs. de-a lungul timpului ca un grafic ușor de înțeles.

Acest plugin minunat face mult mai mult decât atât. AffiliateWP include, de asemenea, opțiuni pentru adăugarea manuală a afiliaților și a traducerilor. Dacă primiți pentru suplimentul premium, puteți adăuga chiar și recomandări de afiliere cu niveluri. Puteți configura cu ușurință procentele comisiei, durata cookie-urilor, paginile de afiliere și diverse alte lucruri. Puteți integra în continuare AffiliateWP cu o mulțime de plugin-uri nemaipomenite, cum ar fi Contact Form 7, WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, PayPal Butoane și multe altele pentru a împinge programul de afiliere la înălțimi mai mari..

Regele pluginurilor WordPress afiliate

În plus, puteți configura cu ușurință formularele de înscriere afiliată, precum și e-mailurile de bun venit pentru a se potrivi nevoilor dvs. Alte setări diverse includ reCAPTCHA pentru a menține roboții și o serie de setări automate doar pentru o măsură bună. Filialele dvs. se vor distra de minune cu un program de afiliere care rulează pe AffiliateWP.

Oamenii, inclusiv Chris Lema, din industria greutăți, spun lucruri grozave despre AffiliateWP:

Într-adevăr, dintre toate pluginurile WordPress afiliate pe care le-am întâlnit, acesta este plin de funcții, bine codat și destul de ușor de instalat pentru un plugin ușor care se livrează cu toate lucrurile grozave pe care le obțineți. AffippWP este de către renumitul dezvoltator de pluginuri WordPress Pippin Williamson, care ne-a adus alte plugin-uri grozave, cum ar fi descărcările digitale ușoare menționate anterior și Restrict Content Pro, printre altele.

Obțineți AffiliateWP

2. Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

Când aveți în vedere sistemul de afiliere pe care doriți să-l utilizați pentru site-ul dvs., ar trebui să căutați ceva ușor de implementat, cu funcții pentru urmărirea comisiilor, gestionarea campaniilor, încărcarea bannerelor și, desigur, generarea de rapoarte. Post Affiliate Pro tocmai așa se întâmplă să furnizeze toate aceste puncte cheie, plus oferă tone mai multe pentru programul dvs. de afiliere bazat pe WordPress.

Atunci de ce Post Affiliate Pro? Ei bine, există mai mult de 170 de CMS și gateway-uri de plată acceptate – inclusiv WordPress (bineînțeles), care este la îndemână Postează afiliere Pro plugin pe care îl puteți utiliza pentru a conecta sistemul de afiliere la site-ul dvs. Și se integrează cu cele mai populare pluginuri de comerț electronic și membru. Aceasta include (dar nu se limitează la) WooCommerce, Descărcări digitale ușoare, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro și multe altele. Așadar, totuși alegeți să vă generați bani site-ul, puteți configura cu ușurință un program de afiliere pentru promovarea acestuia!

Și cu Post Affiliate Pro aveți o mulțime de opțiuni disponibile pentru a vă adapta programul de afiliere la nevoile dvs. Puteți să vă creați propriile stiluri de legături (alegând din ancoră, parametrii url, rescrieri mod, direct sau redirecționare), adăugați coduri de urmărire a afiliaților personalizate, puteți activa matricea de forță (astfel încât afiliații realizează un procent din vânzările sub-afiliaților), să creați campanii private, definește-ți structura comisionului (inclusiv acțiuni, comisioane pe viață sau recurente, recompense de performanță și multe altele), creează cupoane, adaugă tot felul de bannere (imagine, flash, rotativ, HTML, lightbox și multe altele), stabilește o limbă / monedă și multe altele. Aceasta este doar o parte din ceea ce are Post Affiliate Pro!

Obțineți Post Affiliate Pro

3. Manager de afiliere

Cele mai bune plugin-uri de afiliere WordPress: Manager de afiliere

Pentru un sistem gratuit de administrare a afiliaților, acest plugin conține un pic de pumn. Adică, rivalizează cu plugin-uri premium de afiliere WordPress, ceea ce cu o suită de caracteristici care te vor înnebuni. Instalarea și utilizarea acestui copil este simplă, deoarece totul este stabilit clar.

Gestionarea afiliaților și recomandărilor dvs. este la fel de ușoară ca A, B, C, deoarece aveți un control complet asupra tuturor, de la înregistrarea afiliaților la plăți și comisioane individuale doar pentru a menționa câteva. Puteți urmări cu ușurință clicurile și efectua plăți în masă prin PayPal, care este un salvator de viață.

Ecranul de setări din administratorul WordPress este încărcat cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a rula un sistem de afiliere de succes. Acest lucru, plus pluginul se joacă bine cu plugin-uri WordPress, cum ar fi WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member și JigoShop, printre altele. În plus, puteți urmări un număr nelimitat de afiliați în timp real!

În plus, puteți crea reclame banner și reclame pentru afiliații dvs., integra pluginul la MailChimp, urmăriți afișările anunțurilor și puteți personaliza mesajele de afiliere, printre altele. Affiliates Manager este gata de traducere, ceea ce înseamnă că programul dvs. de afiliere este deschis pentru întreaga lume.

Obțineți afiliere

4. Afiliați

Cele mai bune plugin-uri de afiliere WordPress: afiliați

Afiliat de către itthinx și Kento, Affiliates este un plugin de afiliere cu caracteristici complete, care este ideal dacă căutați un sistem de administrare a afiliaților care funcționează chiar din cutie. Oferă multor altor plugin-uri WordPress afiliate pentru o sumă de bani, ceea ce cu instrumente potrivite pentru vânzători, magazine online și site-uri de membru.

Să descoperim ce are de oferit pluginul pentru Afiliați WordPress. Pentru început, adăugarea de filiale noi este atât de ușoară, programul dvs. de afiliere ar trebui să câștige bani în cel mai scurt timp. Și datorită unui milion și a unei integrări, puteți conecta acest plugin la orice platformă de e-commerce sau abonament pe care o aveți.

Nu sunteți liber să urmăriți un număr nelimitat de afiliați, iar statisticile de trafic vă permit să puneți degetul asupra a ceea ce funcționează și a ceea ce nu. La fel ca și pluginurile WordPress afiliate din această listă, Afiliații este ușor de configurat și utilizat. Până la urmă, peste 7k de utilizatori activi nu pot greși.

Văzând ca afiliați este ușor de personalizat și vine cu o API, dezvoltatorii se pot baza pe acest plugin pentru a construi programe personalizate de administrare a afiliaților, fără toate grele. Adică, tot ce ai nevoie pentru a rula un program de afiliere este deja disponibil în plugin. Și primești toate acestea gratis.

Obțineți afiliați

5. Pro Ultimate Affiliate Pro

Cele mai bune plugin-uri pentru afiliere WordPress: Pro Ultimate Affiliate Pro

Dintre pluginurile premium de afiliere WordPress pe care le-am întâlnit, Ultimate Affiliate Pro câștigă mare cu o listă nemaipomenită de funcții care indică o soluție completă de administrare a afiliaților care este atât ieftină, cât și flexibilă. Phew, este unul lung ��

Adus de noi de către autorul de elită, Azzoco, pluginul Ultimate Affiliate Pro se bucură de cele mai bune funcții de afiliere, cum ar fi clasamentul afiliaților, numărul nelimitat de afiliați, comisioane personalizate, bonusuri și oferte speciale de performanță, plăți de plată Stripe și PayPal și comisioane de viață.

Alte caracteristici notabile includ bannere, comisioane cu niveluri, sesizări de înscriere, partajare socială, integrări multiple, coduri scurte, câmpuri de formular personalizate, rapoarte, notificări, cupoane, comisioane pe pagina de destinație, portofel, suport multilingual, coduri QR și linkuri de afiliere prietenoase, printre altele.

În mod ideal, aceasta este o alegere de vârf printre pluginurile WordPress afiliate pe piață (plus pluginul are un rating de cumpărător destul de impresionant).

Obțineți Ultimate Affiliate Pro

6. Afiliere și Recomandare WordPress

Cele mai bune plugin-uri pentru afiliere WordPress: afiliere și trimitere WordPress

În timp ce căutam cele mai mari pluginuri WordPress afiliate din toate timpurile, am apelat la pluginul de afiliere și recomandare WordPress și am fost impresionați sau ce? Sunt deosebit de vândut, este ușor, este să vă gestionați programul de afiliere folosind acest plugin.

Este frumos și curat, ceea ce înseamnă că tot ce trebuie pentru a face succesul programului dvs. de afiliere este chiar acolo. Adăugarea și urmărirea afiliaților este la fel de ușoară ca plăcinta, iar datorită plăților PayPal în masă, puteți plăti toți afiliații dvs. fără a sparge transpirația.

Acest plugin este ieftin, costând doar 20 de dolari, dar nu vă lăsați să vă induceți în eroare eticheta de preț. Acest plugin WordPress afiliat oferă un pumn. Vă bucurați de funcții, cum ar fi raportarea în timp real, trimiteri nelimitate, coduri rapide minunate, o aplicație Android pentru a vă urmări programul din mers, butoane de partajare socială, notificări și cookie-uri, printre altele.

Obțineți afiliere și trimitere WordPress

7. Afiliații YITH WooCommerce

Cele mai bune plugin-uri de afiliere WordPress: afiliații YITH WooCommerce

Dacă lucrați exclusiv cu WooCommerce, iată un plugin de afiliere gratuit 100% doar pentru dvs. YITH WooCommerce Affiliates face o treabă și o face incredibil de bine. Pluginul extinde WooCommerce permițându-vă să creați profiluri de afiliere și comisioane de configurare.

YITH WooCommerce Affiliates se referă la ușurința de utilizare, de la instalare la bagajul primei sesizări. Este plin de toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a rula un program de afiliere de succes pentru magazinul dvs. bazat pe WooCommerce.

Pentru început, puteți seta cookie-urile să expire ori de câte ori, ceea ce înseamnă că puteți urmări trimiterea în zilele următoare. În al doilea rând, puteți activa înregistrarea afiliatului utilizând coduri scurte, creați afiliați de la utilizatorii dvs. existenți și puteți aproba / interzice orice afiliat ori de câte ori doriți.

În plus, puteți seta diferite sume de comision și calculați automat rambursările. Afiliații au un tablou de bord intuitiv de unde își pot urmări progresul. În total, YITH WooCommerce Affiliat vă întărește magazinul WooCommerce în măsura în care generează trafic și vânzări..

Obțineți filialele YITH WooCommerce

8. Affiliate Royale

Cele mai bune plugin-uri pentru afiliere WordPress: Affiliate Royale

Ultimul, dar, cu siguranță, nu în ultimul rând este Affiliate Royale, un adevărat pretendent în ceea ce privește pluginurile WordPress afiliate. Se integrează cu WordPress oferindu-vă un sistem de administrare a afiliaților care contribuie direct la linia de jos.

Cu Affiliate Royale, puteți lansa un program de afiliere complet funcțional în câteva minute. Programul dvs. va prezenta lucrurile obișnuite și apoi unele. Fără a-ți pierde apelul asupra mărcii, afiliații tăi pot monitoriza cu ușurință clicurile, vânzările și plățile dintr-un tablou de bord personalizat.

Puteți integra cu ușurință Affiliate Royale în funcție de MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp și multe altele. Pentru a rezuma, Affiliate Royale este o soluție de administrare a afiliaților care funcționează ca publicitate. Nu-mi lua cuvintele pentru asta, trebuie să-l verifici să crezi.

Obțineți afiliat Royale

9. Consultați-un prieten pentru WooCommerce de WPGens

Cele mai bune plugin-uri de afiliere WordPress: referiți-un prieten pentru WooCommerce de WPGens

Unele programe de afiliere oferă stimulente care nu sunt în numerar strict. Un exemplu este oferirea de recompense clienților actuali pentru că au trimis prietenii și familia lor pe site-ul dvs. web. Cu Refer-A-Friend by WPGens, vă puteți recompensa clienții activi cu cupoane exclusive.

Pur și simplu instalați și activați pluginul gratuit de referință-prieten și configurați-vă recompensele. Pluginul generează automat linkuri personalizate pentru clienții înregistrați. Clienții dvs. pot apoi să partajeze acel link cu prietenii, să-l poată trimite pe e-mail familiei, să îl posteze pe social media sau altceva. Atunci când cineva face o achiziție, va primi un cupon.

Există opțiuni ușor de gestionat pentru setarea unei valori de tip cupon, tip și comandă minimă. Și dacă faceți upgrade la premium, veți putea, de asemenea, să adăugați o dată de expirare, să partajați cu un prieten (clientul și prietenul lor primesc cupon) și multe altele.

Get-A-Consultați prieten

10. ReferralCandy pentru WooCommerce

Cele mai bune plugin-uri pentru afiliere WordPress: ReferralCandy pentru WooCommerce

ReferralCandy pentru WooCommerce este un alt plugin de afiliere de tip recompensă. Vă direcționați către clienții interesați (sau chiar clienții potențiali) pentru a vă împărtăși magazinul WooCommerce cu persoanele din rețeaua lor. Singura soluție este că acest plugin gratuit funcționează împreună cu un plan ReferralCandy, deci va trebui să vă înscrieți pe site-ul lor (există un proces gratuit, dar abonamentele lunare încep de la aproximativ 4 USD / lună).

Cu toate acestea, ReferralCandy este un serviciu minunat și puternic. Mai întâi creați o promoție, apoi o puteți adăuga pe site-ul dvs. web cu o înregistrare la newsletter. Când o persoană nouă se înscrie, primește un e-mail cu promoția dvs. (ex: 10 USD din achiziție), precum și stimulentul de a împărtăși promoția cu prietenii. Pentru fiecare prieten care folosește linkul lor, li se adaugă o altă promoție în cont (ex: primesc recompensă cu un plus de 10 USD pentru fiecare prieten).

Obțineți ReferralCandy pentru WooCommerce

11. Semnele virale Ups de iRefer

Cele mai bune plugin-uri de afiliere WordPress: Înregistrări virale de iRefer

Pluginul Viral Sign Ups este un manager de program de trimitere pentru WordPress. Când instalați pluginul, trebuie doar să urmați împreună cu asistentul de configurare pentru a crea promoția de trimitere. De asemenea, veți crea un formular de înscriere pentru site-ul dvs. web care poate fi introdus oriunde cu codul scurt ușor de utilizat.

Cu formularul dvs. UPS Sign Sign pe site-ul dvs. web, trebuie doar să așteptați ca utilizatorii noi să se aboneze. Când o persoană trimite formularul, va primi un e-mail în care îi va anunța că poate primi o recompensă specială, un discount, un produs gratuit sau orice altceva doriți să oferiți dacă se referă la atât de mulți prieteni (ex: referiți 5 prieteni pentru a debloca un 25% reducere).

Va trebui să vă înscrieți pentru un cont iRefer, care începe de la 19 USD / lună. Dar au o probă gratuită de 14 zile, așa că poți încerca să vezi dacă este un brad bun pentru afacerea ta.

Obțineți semnele virale

Cuvinte finale

Indiferent dacă alegeți un plugin WordPress afiliat sau porniți un program printr-o rețea precum ShareASale, afilierea este mare ca strategie de generare a traficului și a plumbului. Doar concentrează-te pe produsul tău, deoarece utilizatorii tăi îi scot la iveală. La sfârșitul zilei, utilizatorul dvs. câștigă un comision și faceți vânzări. Toată lumea câștigă.

Dvs. executați sau intenționați să rulați un program de afiliere pe site-ul dvs. WordPress? Care sunt pluginurile dvs. preferate de afiliere WordPress? Aveți o întrebare sau o sugestie cu privire la acest post? Vă rugăm să nu ezitați să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc anticipat și urează succesul tău!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map