Hvis du ønsker å opprette et nettsted der folk kan registrere seg og bli medlemmer, er det en ny plugin tilgjengelig som vil gjøre livet ditt enklere. Ultimate Member er et fellesskap- og brukerprofiltillegg som gjør det veldig enkelt å legge til vakre brukerprofiler på nettstedet ditt og lage avanserte online fellesskap.


um-profil

Plugin-en er svært allsidig og lar deg lage et bredt utvalg av nettsteder der brukere kan registrere seg og bli medlemmer. Den er full av funksjoner og funksjonalitet, men er fremdeles enkel å bruke og lett.

Selv om det er for mange funksjoner til å nevne i dette innlegget inkluderer hovedfunksjonene i plugin: tilpassede brukerroller; flere registreringsskjemaer med rolleoppgave; ubegrensede skjemafelt for fangst av brukerdata; betinget logikk for felt; en avansert dra-og-slipp-skjermbygger; vakre brukerprofiler; betingede menyer; medlemskataloger med valgfrie søkefiltre; kontoside for brukere å administrere sin egen konto (endre passord, slette konto, personvern osv.); innholdsbegrensning med sideveiledninger; e-postmaler og mye mer.

UM-memberdirectories

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Øyeblikkelig oppsett

Det flotte med plugin-en er at du kan få ditt fellesside opp og kjøres i løpet av få minutter med pluginens øyeblikkelige oppsett, som automatisk vil legge til alle kjerne-sidene som trengs for å la folk registrere seg og bli medlemmer.

utvidelser

For å opprettholde sin enkelhet og holde plugin-en lett og oppblåst fri bruker plugin-en utvidelsesmodellen som er den samme modellen som brukes av populære plugins som WooCommerce, Easy Digital Downloads og Ninja Forms. Ultimate Member tilbyr for øyeblikket følgende Ultimate Member Extensions med mer planlagt for fremtiden:

Sosial innlogging

Hvis du vil la brukere registrere / logge inn på nettstedet ditt via sosiale nettverk slik at de ikke trenger å huske et annet sett med påloggingsdetaljer, kan du gjøre dette med den sosiale påloggingsutvidelsen som lar brukere registrere / logge på via Facebook, Twitter, Google+ , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Du kan bestemme hvilke nettverk du vil bruke, og du kan vise knappene på påloggings- og registreringsskjemaer eller hvor som helst på siden ved å bruke kortkoder.

um-sociallogin

MailChimp

MailChimp-utvidelsen integrerer MailChimp med plugin-modulen og lar brukerne abonnere på postlistene dine når de registrerer seg på nettstedet ditt. Brukere kan abonnere på flere lister og kan melde seg ut fra lister direkte fra kontosiden. Med denne utvidelsen kan du også synkronisere brukermeta til din MailChimp-liste.

um-MailChimp

bbPress

Når du oppretter samfunnsbaserte nettsteder er det vanlig å ha et forum der brukere kan samhandle med hverandre. Denne utvidelsen integrerer sømløst Ultimate Member med bbPress og flytter bbPress-profilinformasjon til Ultimate Member-profilen.

um-bbPress

Brukeranmeldelser

Ultimate Members brukervurderingsutvidelse gir et 5-stjerners rangerings- og vurderingssystem på nettstedet ditt som lar brukere vurdere og se gjennom hverandre. Med denne utvidelsen kan du bestille medlemskataloger av høyest rangerte brukere, la brukerne filtrere kataloger etter rangering, legge til widgeter på nettstedet ditt som viser topprangerte og mest rangerte brukere og mye mer.

UM-userreviews

myCRED

Hvis du ønsker å gamify nettstedet ditt og belønne brukere, kan du gjøre dette enkelt ved å integrere Ultimate Member med myCRED, som etter min mening er det beste poengstyringssystemet for WordPress. Denne utvidelsen lar deg belønne brukere med poeng for spesifikke handlinger og også vise brukerens poeng, merker, rangering og fremdriftsmåler på profilen sin.

um-mycred

merknader

Det er mange plugins som lar deg legge til merknader over hele siden på nettstedet ditt, men ikke mange har muligheten til å vise merknader til bestemte brukerroller eller innloggede / loggede brukere. Med denne utvidelsen har du fullstendig kontroll over hvilke brukere som kan se hvert varsel. Du kan også vise merknader over hele verden eller på bestemte sider bare via kortkode.

UM-meldinger

Sanntidsvarsler

Hvis du vil legge til et varslingssystem som ligner på det som finnes på Facebook og Twitter på nettstedet ditt, vil denne utvidelsen tillate deg å gjøre det. Sanntidsvarslingssystemet lar brukere motta sanntidsvarsler direkte på nettstedet ditt til hendelser som er relevante for dem.

UM-meldinger

Online brukere (gratis)

Hvis du vil la brukere se hvilke andre brukere som er online, vil denne gratis utvidelsen tillate deg å vise hvem som for øyeblikket er logget inn på nettstedet ditt. Som med mange andre elementer i plugin-modulen, lar denne utvidelsen brukere kontrollere sitt eget privatliv, så hvis en bruker ikke vil gi andre brukere beskjed om at de er på nettet, så kan de skjule seg via kontosiden sin.

UM-onlineusers

Google reCAPTCHA (gratis)

Selv om plugin-en allerede har antispam-tiltak for innloggings- og registreringsskjemaer, kan du med denne gratis utvidelsen legge til den offisielle Google reCAPTCHA til skjemaene dine, noe som vil bidra til å bekjempe spam ytterligere..

um-recaptcha

Galleri for UM (tredjepartsutvidelse)

Galleri for Ultimate Member

WordPress-pluginen Galleri for Ultimate Member er et av de beste galleriene som er tilgjengelig for Ultimate Member sosialt nettverk plugin. Det er enkelt å sette opp og bruke. Bruk av dette UM Gallery gir ethvert sosialt nettverk en mer moderne opplevelse med støtte for foto og video, kommentarer og albumkontroll.

Denne plugin-en er perfekt for ethvert sosialt nettverk, ettersom den holder brukerne aktive på ethvert sosialt nettverk ved å holde dem engasjert gjennom ubegrensede album og bilder. I tillegg er det to modi; Enkeltalbummodus og ubegrenset modus. I enkeltalbummodus laster brukerne opp alle bildene sine til ett album mens ubegrenset modus gir dem muligheten til å organisere bilder og videoer i ubegrensede album. Plugin-en kan også skilte med den spesialdesignede lightboxen som lar medieeiere redigere albumbeskrivelse og bildetekst.

Hvis nettstedet ikke trenger videostøtte, kan det enkelt slås av av gallerietilleggsdelen i administratoren. Fra den delen kan kommentartillegget også aktiveres, noe som vil legge til muligheten til å skrive kommentarer på bilder fra lysboksen.

Når Ultimate Member-plugin Social Activity er aktivert, kan admin aktivere Activity Wall-tillegget for UM Gallery. Når dette er aktivert, vil nye album vises på aktivitetsveggen.

Plugin har noen få kroker tilgjengelig for utviklere, inkludert kroker etter fotoopplasting, album redigert, album opprettet osv.


Hvis du leter etter en enkel måte å legge til fellesskapslignende funksjoner på nettstedet ditt, kan Ultimate Member kanskje være plugin for deg. Mens plugin ikke lar deg for øyeblikket opprette et sosialt nettverk som du kan med BuddyPress, betyr fleksibiliteten i plugin i tillegg til det økende antallet utvidelser at Ultimate Member vil være et godt valg for mange WordPress-brukere som ønsker å opprette online-fellesskap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me