Beste WordPress-temaer og maler i 2020

Beste WordPress-temaer og maler

Det kan være overveldende å søke etter et nytt WordPress-tema, men det trenger ikke å være det. Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet de beste WordPress-temaene i 2019 (etter vår ydmyke mening) for å hjelpe deg med å oppgradere webdesignet ditt.


Vi har sett høyt og lavt, sammenlignet funksjoner og lest virkelige kundevurderinger for å være sikker på at vi bare anbefaler de beste WordPress-temaene. Bare husk at ingen to temaer er like – vi gjorde vårt beste for å inkludere en rekke designstiler, funksjoner og nisjer. Så uansett om du leter etter et nytt bloggingstema eller en fullstendig e-handelsmal har vi funnet alt det beste WordPress-temaet for dine behov. Bare husk å lese temabeskrivelsen for å se om et tema passer perfekt.

Så uten å ta noe mer av tiden din, la oss grave i vår personlige liste over hva vi synes er de beste WordPress-temaene i 2019!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Totalt responsivt flerbruks WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Total Drag & Drop WordPress Theme er et fleksibelt flerbruks-tema designet for alle typer nettsteder. Bygget fra bunnen av for en feilfri flytende responsopplevelse, og alle elementer i temaet justeres enkelt for å se bra ut på alle enheter. I tillegg til mer enn 40 demoer å velge mellom, kan du få nettstedet ditt i gang.

Total er virkelig totalpakken. Temaet inkluderer innebygde alternativer for porteføljer, ansatte, attester og mer. I tillegg er det hundrevis av alternativer for å tilpasse den generelle stilen og utformingen av nettstedet ditt fra Live WordPress Customizer. Velg mellom hundrevis av Google-skrifter, egendefinerte nettstedbredder, temahøydefarge, styling av innleggstyper osv. Temaet leveres også med Slider Revolution og Layer Slider – to av de beste premium glidebrygg-plugins.

Fordi temaet også ble opprettet med full støtte for WPBakery Visual Page Builder, kan du designe ethvert innlegg eller sideoppsett du ønsker. Velg mellom 100+ sidebyggerelementer, inkludert ikoner, knapper, porteføljenett, diagrammer, ferdighetslinjer, sosiale koblinger, kontaktskjemaer, nylige myrposter, animerte glidebrytere, parallakseksjoner, bildegallerier og mye mer. Du kan til og med bygge en tilpasset topptekst og bunntekst også! I tillegg er temaet fullt kompatibelt med funksjonsrike plugins som WooCommerce e-handel, bbPress-fora, WPML-oversettelse, Events Calendar Pro, Flow Flow sosiale strømmer og de fleste andre populære plugins.

Vil du tilpasse temaet ditt virkelig? Total er ekstremt utviklervennlig, og tilbyr mange nyttige kroker, filtre og tilpassede tekstutdrag for å gjøre det enda enklere å lage tilpassede kundesider.

2. Divi

Beste WordPress-temaer: Divi WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Divi er elegante temas flaggskip-flerbruks-tema, og du har sannsynligvis sett det før (det er på nesten alle beste WordPress-temalister på nettet). Dette virkelig elegante temaet er tilpasningsdyktig for mange bransjer, fordi det er mange innebygde funksjoner i tillegg til støtte for populære plugins for å gjøre det enkelt å utvikle nettsteder med Divi.

Opprettet med Divi Page Builder, kan du designe hvilken sideoppsett du ønsker ved å bruke de inkluderte sideelementene som trekkspill, knapper, gallerier, e-postoptinsformularer, innleggsglidebryter, sosiale koblinger, attester, videoer og mer (det er 46 elementer å velge fra). Eller velg mellom 20+ ferdiglagde sidelayout for å komme i gang enda raskt. Bare pek og klikk for å redigere prøveinnholdet. Det beste av alt er at du kan gjøre dette i sanntid ved hjelp av live front-end editor.

Temaet er oversettelse og RTL klar, inkluderer et tilpasset lead split-testing verktøy. I tillegg når du kjøper en lisens, vil du også ha tilgang til resten av ElegantTemes premium WordPress-temaer og plugins.

3. Villagio (Ferieutleie og gjestfrihet)

Villagio Ferieutleie og gjestfrihet WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Villagio-temaet fra MotoPress er uten tvil et av de beste hotell- og gjestfrihet WordPress-temaene du kan finne for din virksomhet. Overladet med kraftige funksjoner for leie av eiendommer, kartlegging av lokasjoner, variabel prissetting og mer. Dette temaet er en uovertruffen om du bare bryter deg inn i virksomheten eller om du er en erfaren eiendomsforvalter med mange år under beltet.

Når du bygger et nettsted eller hotellutleie nettsted er det noen viktige funksjoner du bør se etter i et WordPress-tema. Disse inkluderer et brukervennlig reservasjonssystem eller hotellbooking-plugin, søk i sanntid etter rom eller eiendom, online (og av) betalingsbehandling, variabel pris basert på belegg, valgfrie tilleggstjenester eller rompakker (for arrangementer som “helg” getaway ”eller“ bryllupsreise ”) og selvfølgelig integrering av e-postmeldinger slik at du (og kundene dine) får bestillingsbekreftelser og oppdateringer. I tilfelle du ikke har gjettet deg – dette er alle kjernefunksjonene i Villagio!

Moroa stopper ikke der, Villagio-temaet inneholder også alternativer for oppsett, en fantastisk overskytende glidebryter, en admin-kalendersjef, stilig blogg og full støtte for WooCommerce (slik at du enkelt kan selge ferieutstyr eller merkevare fra hjemmesiden din) . Temaet kommer også med levetidsoppdateringer og et helt års støtte fra MotoPress team av WordPress-eksperter, noe som gjør det til en flott investering for din voksende virksomhet.

4. Bro

Bridge WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kanskje et av de mest kjente temaene på listen vår, Bridge er absolutt et godt valg for nettstedet ditt. Med over 350 demonstrasjoner for å komme i gang med det er det sikkert å være flere eksempelsider i din nisje å velge mellom. Dette kombinert med en intuitiv sidebygger, support for e-handel og tilpasset funksjonalitet for oppføringer, nyheter, restauranter og front-end innlogging. Det er mange du kan bygge med Bridge.

Selvfølgelig er det lett å komme i gang med en av de mange demoene som er inkludert, men du kan også bygge et eget tilpasset nettsted fra grunnen av ved hjelp av temaet. Tilpass overskriften din, bygg en mega-meny (eller velg en venstre, fullskjerm eller klissete), og tilpass layoutdesignet ditt per side ved hjelp av WP Bakery Page Builder. Det er mange elementer å velge mellom, for eksempel stilige porteføljer, parallakssider, interaktive diagrammer og stolper, fullskjermseksjoner, vertikal sidesplitning, flere sidefelt og mer. I tillegg kan du alltid legge til dine egne tilpassede stiler ved å bruke CSS-feltet i alternativpanelet.

Andre bemerkelsesverdige temafunksjoner RTL-støtte, klar til oversettelse, WPML-kompatibel, 3 ikonpakker, 600+ Google-skrifter, ubegrensede fargevalg, netthinnevisning, glatt bla og selvfølgelig profesjonell støtte.

5. Temmer

Beste WordPress-temaer: Themify Ultra WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ultra er Themifys kraftigste tema ennå, og det er grunnen til at vi synes det fortjener en topplassering som et av de beste WordPress-temaene på nettet. Med mange alternativer for å endre temautforming og layout er det en rask måte å gi WordPress-nettstedet ditt et vakkert nytt utseende.

Ultra gjør det enkelt å lage nettstedet ditt takket være skins og demoer. Bruk demoer for å komme i gang med ferdige layouter og skins for å style nettstedet ditt umiddelbart. Eller bygg dine egne helt tilpassede oppsett ved å bruke den medfølgende byggherren pluss tillegg for nedtelling, fremdriftslinjer, WooCommerce-moduler, skrivemaskin animert tekst, prissettingstabeller og mer.

Ultra har også støtte for mega-menyer, arkivsideoppsett, animerte skiftende bakgrunnsfarger, tilpassede bildefiltre, en nydelig portefølje, tilpassede Google-skrifter og WooCommerce & WPML-kompatibilitet.

6. Zelle Pro

Beste WordPress-temaer: Zerif Pro WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Zerif Lite er et av de mest nedlastede gratis temaene på WordPress.org, så det er bare fornuftig at det er motparten Zelle Pro er et av valgene våre for de beste WordPress-temaene. Dette modulære enkeltsidetemaet er fullt av kraftige premiumfunksjoner perfekt for å lage din egen personlige webside.

Zelle Pro har en live tilpasning med enkle alternativer for å endre farger og designfunksjoner gjennom hele temaet i sanntid. I tillegg er temaet kompatibelt med de mest populære sidebyggere inkludert Site Origin og Elementor, slik at du kan velge den sidebyggeren du er mest komfortabel med. Temaet inneholder også mega-menystøtte for avansert navigasjon og mange tilpassede widgeter du kan bruke i sidefelt, bunntekst og andre widgetområder..

Flere temafunksjoner inkluderer demoinnhold for å gjøre temaoppsett raskt, oversettelse og RTL-støtte, slik at du kan opprette nettstedet ditt på språket ditt, ren og SEO klar kode og 1-klikk oppdateringer. Zelle Pro har også massevis av enkle å forstå videoopplæringer, slik at du kan lære inn og ut på temaet på kort tid.

7. Katalog

Beste WordPress-temaer: Directory WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Når det gjelder de beste WordPress-temaene for kataloger og lister på nettsteder, kan du ikke gå galt med katalogtemaet av Templatic. Dette megatemaet fungerer som et rammeverk, noe som betyr at du kan bruke katalogtemaet og det er fantastiske funksjoner på egen hånd, eller du kan installere et barnetema for å legge til tilpasninger. For øyeblikket er det over 19 unike Directory-temaer fra Templatic (som du allerede har tilgang til hvis du velger klubbmedlemskap).

Lag din egen lokale bedriftskatalog, legg til hoteller, utstillingsbiler til salgs, anmeld restauranter og mer med Directory-temaet. Bygget med kraftige funksjoner for oppføringer, reklame, bruker- og forretningsprofiler og tilpassede kart, er det enkelt å lage din egen online katalog. Temaet inkluderer også brukervennlige tilpasningsalternativer via en front-end editor og hudgenerator for farger og stiler.

Katalogtemaet er også fullt kompatibelt med populære plugins som du kan bruke til å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt. Vil du legge til kontaktskjemaer slik at brukere kan nå ut med spørsmål? Prøv kontaktskjema 7, Gravity eller Ninja Forms. Trenger du å ta en kasse for premiumoppføringer? Bruk WooCommerce. Føler du behov for nettstedets hastighet? Temaet fungerer utmerket med W3 Total Cache, pluss mange andre plugins.

8. Butikkeier

Butikkeier WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du har søkt etter en rask og enkel måte å opprette et nettsted for butikkvirksomheten din, må du huske å ta en titt på Shopkeeper eCommerce WordPress Theme. Dette elegante og profesjonelle temaet inneholder enkle sidemaler og stylinginnstillinger, slik at du raskt kan sette opp din WordPress-drevne butikk.

Det som gjør butikkinnehaveren så flott, er det brukervennligheten. Innebygde Customizer-innstillinger for å lage din topptekst (farger, bakgrunn, teksttekst osv.), Lage din WooCommerce-butikk (produktoppsett, YouTube-videostøtte i produktgallerier, gallerizoom og lightbox) og bygge bloggen din betyr at du kan bruke mer tid på driver virksomhet og mindre på webdesign. Butikkeier har gjort det meste av arbeidet for deg. Det finnes alternativer for å tilpasse farger, dra og slipp sidebyggealternativer, paginering (eller uendelig bla eller laste mer). I tillegg er de alle enkle og enkle å bruke.

Vil du legge til produktforhåndsvisninger før de er tilgjengelige for kjøp? Ikke noe problem. Bare aktiver ShopKeepers unike katalogmodus for å vise produktene dine uten å legge til i handlevogn-knappene. Men det er ikke alt – Butikkeier er også kompatibel med de mest populære plugins, så det er enkelt å legge til snarveier, oversettere, kontaktskjemaer eller noe annet.

9. FreelanceEngine

Beste WordPress-temaer: FreelanceEngine WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

FreelanceEngine er et tema for markedsplassen og jobbrettet, og kort enn å ha et spesialtilpasset tema for jobbrettet ditt, er det det beste av de beste WordPress-temaene du kan bruke til dette formålet. Dette temaet er unikt designet for at du skal bygge en virksomhet som hjelper andre å vokse. Design et tilpasset jobbtavle, selg premiumoppføringer, koble frilansere med byråer og mer.

FreelanceEngine inneholder tilpassede verktøy du ikke finner i de fleste andre temaer for å gjøre det enkelt å kjøre jobbrettet. Tillat frilansere og selskaper å opprette profiler (navn, bio, portefølje osv.) For å legge ut ledige jobber og søke på dem. I tillegg kan du aktivere prosjektpriser og budgivning slik at arbeidsgivere får en rekke tilbud. Bruk deretter de innebygde inntektsverktøyene til å ta betalt for premium- eller omtalt oppføringer, på sideannonser og til og med ta provisjoner fra fullførte jobber.

I tillegg til nisjefunksjoner, inkluderer FreelanceEngine mange funksjoner for å gjøre enhver webansvarlig lykkelig. Temaet er responsivt og mobilvennlig, kompatibelt med Yoast SEO for komplette optimalisering av nettsteder, inkluderer nyttige rapporter (inntekter, prosjekter, osv.), Har sideklokker som er klare til widgeter, og tilbyr kompatibilitet med mange andre gratis og premium plugins.

10. Nærvær

Beste WordPress-temaer: Tilstedeværelse WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Presence er et fullt utstyrt WordPress-tema som er designet for å fungere bra for nettstedet ditt. Enten nettstedet ditt er en blogg eller en nettbutikk. Temaet inkluderer alt du trenger for å bygge din egen webside.

Når det gjelder styling er det mange alternativer for å lage din perfekte webside. Det er innstillinger for boksede eller komplette oppsett, 6 fargeskinn pluss tilpassbare fargevalg, en dra & slipp-sidebygger, glidebryterstiler, Google-skrifter, overskriftdesign, sideidentitet / merkevare, Jetpack-porteføljer og flere innstillinger i live-temaet Customizer.

Temaet inkluderer til og med 10 forhåndsstilte demonstrasjoner (butikk, magasin, blogg, musikk, eiendom, byrå osv.) Med eksempeldata pluss tilpassede funksjoner for forskjellige nisjer. Bruk oppføringer, agentsider og IDX-støtte for eiendomsnettstedet ditt. Eller legg til din portefølje og kundevurderinger på ditt nettsted for fotografering. Siden Presence er kompatibel med WooCommerce, kan du til og med bygge din egen webside for å selge produkter og tjenester.

11. Opprett 2.0

Beste WordPress-temaer: Lag WordPress Theme av ThemeTrust

Info & NedlastingVis The Demo

Create 2.0-temaet fra ThemeTrust er et fleksibelt flerbruks-tema som kan brukes til ethvert webdesignprosjekt. Dette nydelige temaet er bygget på SiteOrigin-sidebyggeren, slik at du kan lage egendefinerte oppsett pluss at det inkluderer premium Slider Revolution for uanstrengte animasjoner på enhver side.

Som nevnt er Create 2.0 flerbruksmessig. Med en innebygd portefølje, videobakgrunner, tilpassbare Google-skrifter, parallaks, prissettingstabeller, flere bloggoppsett, ubegrensede widgetområder, tilpassede farger, kontaktskjemaer, mega-menyer og mer. Vil du endre overskriften? Det er fire overskriftoppsett inkludert. Trenger du et kart? Google maps er integrert. Og å legge til en butikk er ikke noe problem i det hele tatt. Create 2.0 er kompatibel med WooCommerce for å gjøre det enkelt å bygge din egen e-handelsbutikk.

En annen nyttige funksjoner er det inkluderte demoinnholdet. Bare klikk for å importere for at nettstedet ditt skal se ut som temademonstrasjonen. Derfra kan du redigere sideoppsett, finpusse farger og viktigst legge til ditt eget innhold og media. Når designen er utført, er det bare å reklamere for nettstedet ditt.

12. Genesis Framework

Beste WordPress-temaer: Genesis WordPress Theme Framework

Info & NedlastingVis The Demo

Genesis er et WordPress-tema, men det er litt annerledes enn andre vi har nevnt i samlingen vår av de beste WordPress-temaene. Genesis er et WordPress-temarammeverk. Du kan selvfølgelig bruke Genesis helt på egen hånd hvis du er ute etter et rent og minimalt nettsteddesign. Det er imidlertid like enkelt å legge til en ny stil og til og med nye funksjoner som å installere et barn-tema. Merk: du kan ikke bruke et Genesis-barn-tema på egenhånd – du må også ha Genesis installert.

Genesis i seg selv tilbyr innebygde tilpasningsalternativer, 1-3 kolonner, venstre eller høyre sidefelt, tilpassede bakgrunner, en tilpassbar topptekst, meny, design i full bredde, sidemaler (standard, arkiv, blogg), og selvfølgelig mobil / responsiv støtte . Dette er fantastiske funksjoner du kan finne i mange temaer. Men der Genesis virkelig skinner, er med mengden av barnetemaer som er tilgjengelige for rammen. Hvis du trenger å opprette en online portefølje, kan du se på temaet Ambiance Pro. Vil du dele eller selge dine egne online-kurs? Det er Academy Pro-temaet. Og Outfitter Pro-barnetemaet er fullt utkledd for WooCommerce. Gjør det enkelt å jobbe med og style.

Dette er selvfølgelig bare noen få av de mer enn 60 offisielle Genesis-barna-temaene som finnes på StudioPress. Genesis er et flott verktøy for utviklere, siden rammene gjør det enkelt å lage dine egne barnetemaer for klienter. På denne måten kan klienter holde kjernenes Genesis-tema oppdatert uten at alle påvirker tilpasningene som finnes i barnet ditt. Det er et ganske fantastisk verktøy!

Hvilke synes du er de beste WordPress-temaene?

Det er vår nåværende liste over de beste WordPress-temaene i 2019, men vi vil vite hva du synes. Har du prøvd noen av disse temaene? Eller leter du etter noe spesifikt som vi ikke inkluderte? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Og hvis du bruker et tema som ikke er på listen vår ennå, men du tror det er et av de beste WordPress-temaene i 2019, vil vi gjerne vite hva det er. Kanskje vi kan få den lagt til i listen vår for å dele med andre lesere!

Sørg også for å besøke bloggen vår for å lære mer om WordPress SEO for å øke trafikken til nettstedet ditt, hvordan du kan øke hastigheten på WordPress slik at de besøkende kommer tilbake, enkle WordPress sikkerhetstips for å holde nettstedet ditt trygt og flere WordPress tips på bloggen vår.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map