Beste WordPress temaer for fotografering for fotografer og designere

Det er mange veldesignede WordPress-temaer der ute. Serverer mange forskjellige formål. Det er til og med noen som stort sett kan bære et nettsteddesign av seg selv. Men som fotograf, designer eller billedkunstner trenger du ikke at temaet skiller seg ut for deg, du trenger et tema som lar arbeidet ditt snakke, uten å komme i veien.


Temaene som er oppført i dette innlegget, vil alle dele denne nøkkelkvaliteten. Dette betyr at mange av temaene som er anbefalt her vil se like ut, men vil være forskjellige i funksjonalitet og følelse, og typografi og andre måter. Uansett, her er 35+ av de aller beste WordPress-temaene for en fotograf i 2019.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Vega

vegaphotography

Med Vega kan du igjen velge hvordan du vil at hjemmesiden din skal se ut fra flere forskjellige veldesignede maler. Det inkluderer 11 forskjellige maler for gallerioppsett, samt filtrerbar porteføljefunksjonalitet. Det er også en innholdsbygger som lar deg kreativ kontroll på måten galleriet eller porteføljen din er satt sammen.

2. Totalt

Total WordPress-portefølje

Info & NedlastingVis The Demo

Selv om Total teknisk sett er et flerbruks-tema, har det en avansert og tilpassbar portefølje innebygd. Temaet støtter de vanligste medieformatene (bilde, galleri, lyd, video) og sidelayoutene kan tilpasses helt takket være den medfølgende frontsidebyggeren. Lag ditt design ved hjelp av glidebrytere, utrop, knapper, grafer, gallerier, kart og mer.

Totaltemaet inkluderer til og med 40+ hurtigstartdemoer, en topptekst- og bunntekstbygger, premium glidebrytere, hundrevis av tilpasningsalternativer, SEO-vennlig kode og støtte for populære plugins … inkludert WooCommerce, så hvis du vil selge fotografiet ditt, kan du!

3. Pronto (gratis)

Pronto Gratis murgalleri WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pronto er et gratis WordPress-tema designet for fotografer, designere og andre reklamer for å lage en enkel portefølje raskt (pronto!). Temaet inkluderer enkle alternativer for å legge til innlegg, laste opp en tilpasset logo, sette inn gallerier og finpusse temafarger (bare endre aksentfargen i live-temaet Customizer).

4. INA Photo Stories

INA Photo Stories WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Å designe din personlige webside er som en lek med Ina. Perfekt tilpasset behovene til fotobloggere, kan Ina enkelt installeres og tilpasses i henhold til brukerens krav. Det moderne og elegante utseendet til dette WordPress-temaet har 10+ distinkte bloggoppsett, 3 toppstiler og 5 widgetiserte områder, bare for å nevne noen få funksjoner. Tema-alternativer-panelet er kraftig og brukervennlig med fantastisk design, farge, logo og tilpassede layoutalternativer.

Med Ina kan du skrive fantastisk innhold om en rekke temaer som mat, klær, mote, livsstil og personlige opplevelser. Brukere kan importere demoanlegg med bare ett klikk og benytte WordPress Live-tilpasningen for å gjøre endringer i oppsett, farge, design eller skrifter etter at nettstedet har blitt funksjonelt. Brukere kan også importere prøveinnholdet i WordPress-temaet veldig enkelt via Wp Admin-panelet.

Ina har et enkelt innlegg med full bredde og sidefelt. Ikke bare kan det lastes raskt, dette WordPress-temaet er SEO-vennlig og har tilgang til over 600 Google-skrifter. Det er 10 forskjellige typer bloggoppsett som du kan velge mellom og skrive detaljer om bloggerreisen din på forfattersiden. Det er også Child Theme inkludert, og ikonene for sosiale medier gjør det mulig for brukere å få kontakt med de ønskede sosiale medieplattformene. Ina er et godt dokumentert og oversettelsesklart nettsted med kontinuerlig støtte for backend som guider brukere i installasjons- og bruksprosesser. Du kan få tilgang til nettstedet fra forskjellige enheter, laste opp bilder eller videoer og skrive historier selv mens du er på flukt.

5. Gjenstand (gratis)

Artifact WordPress Theme

Artifact er et nydelig platt stilfotografering og premium WordPress-tema. Dette moderne temaet er rent og enkelt og perfekt for å dele arbeidet ditt med dine følgere og klienter. Artifact inneholder minimumsfunksjonene for å lage et nyttig fotografiside. Ved å fjerne temaet, lastes det raskere for å imøtekomme alle de fantastiske bildene dine. I tillegg er den rene nettporteføljen piksel perfekt for å vise frem arbeidet ditt.

Dette temaet inneholder mange gode funksjoner for tilpasninger. Dette er viktig, siden du vil at temaet skal samsvare med din personlige smak og stil. Theme Customizer gjør det enkelt å endre farger eller laste opp en logo, og tilpassede widgeter legger til mange flotte funksjoner i bunnteksten og sidefeltet (Flickr-feed, sosiale koblinger, osv.). Plus Artifact er også WPML-kompatibel for enkle oversettelser, og integreres fullt ut med kontaktskjema 7 for nyttige kontaktskjemaer.

6. Mørkerom

darkroomphotographytheme

Dette er et tema på fullskjerm rettet mot fotografer. Det tilbyr en elegant hjemmeside som virkelig gjør de valgte bildene til midtpunktet i hele nettstedet. Du kan velge mellom noen få forskjellige hjemmesider. enkeltbilde, glidebryter, karuseller, og du kan til og med angi video som bakgrunn. Velg enten en YouTube- eller Vimeo-video, eller en egenfilm som skal vises som fullskjermsbakgrunn på nettstedet ditt. Temaets porteføljedesign er slank og veldig innholdsfokusert. Ingenting å stå i veien her.

7. Luminis bryllupsfotografering

Luminis Wedding Photography WordPress Theme

Luminis, et WordPress-tema for profesjonell fotografering, er det perfekte valget for kunstnere som driver fotostudioer, fotobyråer og andre kreative virksomheter. Hvis du er i fotograferingsbransjen og leter etter et tema for å vise frem porteføljen din for bryllup, reise og andre arrangementer, er Luminis den perfekte plattformen. Dette er et minimalistisk tema som gir elegante oppsett og elegante design, slik at du kan legge din beste kreative fot frem.

Du kan velge mellom flere maldesign, farger, skrifter og bloggoppsett for å tilpasse nettporteføljen. Temaet er fullt responsivt og kan betjenes fra et bredt spekter av enheter som gir en like hyggelig brukeropplevelse. Brukere kan velge et hvilket som helst alternativ fra de 5 porteføljedesignene og 3 bloggoppsett for å designe et SEO-vennlig nettsted som rangerer deg høyt i søkeresultatene. I tillegg har Luminis en utmerket støtte for installasjon og regelmessige oppdateringer.

Brukere har også tilgang til mer enn 700 Google-skrifter, og temaet tilpasningstype lar deg endre utseendet på nettstedet selv etter at du har blitt live. Du kan også nå målgruppen din ved å koble deg til dem gjennom alle sosiale medienettverk ved å bruke ikoner i bloggoppsettet. Vis frem din siste profesjonelle fotoportefølje ved hjelp av Instagram Footer. Luminis er et oversettelsesklart nettsted der du kan oversette nettstedet til et språk du ønsker.

8. Kameron

Kameron Photography Portfolio

For en unik porteføljeoppsett, prøv Kameron. Det horisontale rullende hjemmesidegalleriet gir et imponerende utsagn. Bruk demoimportøren med 1 klikk for å komme raskt i gang. Lag deretter et ubegrenset antall porteføljer og gallerisider ved hjelp av temaets innebygde alternativer.

9. Tommelfingerportefølje (gratis)

Tommelfinger portefølje gratis tema

Dette er et annet rutenett-tema som fungerer på samme måte. Forskjellen er at tommelfingerporteføljen litt mer minimalistisk, kanskje med litt mer fokus på det visuelle innholdet takket være det rene galleri-rutenettet.

10. Linse

lenstheme

Standard hjemmesiden til Lens er et helsides mosaikkstil med en meny på venstre side. Men du kan velge å gjøre det til en glidebryter, glidebryter i fullskjerm, portefølje, enkeltbilde i full bredde og mer. Du kan også endre fargetemaene og finpusse andre designdetaljer i temalternativene.

En ting som gjør at Lens skiller seg ut fra konkurransen er at den har innebygde animerte overganger. Så når du navigerer på nettstedet, i stedet for bare å se en hvit skjerm når du klikker på en kobling før noe lastes inn, er det en tiltalende visuell overgang.

Det er også kompatibelt med WooCommerce, noe som gjør det mulig for deg å integrere en butikk for bilder, utskrifter eller andre ting på nettstedet ditt, administrert fra WordPress Dashboard.

11. Zyra

zyratheme

Zyra er et fullskjerms fotograferingstema, med standard hjemmeside som en glidebryter med en meny på venstre side. I motsetning til mange av de andre temaene, tilbyr Zyra ikke utallige forskjellige hjemmesidemaler, men når den vanlige er så fin som den er, hvorfor vil du endre den?

Fargevalget kan tilpasses helt fra temaalternativene, og det er videostøtte for alle sider. Dette betyr at du kan lage en video til det første stykket i glidebryteren eller galleriet på hjemmesiden din. Zyra støtter også WooCommerce, så igjen, å opprette en nettbutikk er et alternativ med dette temaet.

12. Blink (gratis)

Glimt WordPress Theme

Et ganske minimalistisk tema med en nylig innleggsdel i full bredde på hjemmesiden og en enkel, men elegant, sentrert innlegg. Det tar også bildene fra de viste bildene og kobler automatisk til innlegg, noe som gjør dette til et annet godt valg for fotobloggere med noe å si.

13. ePix

epixtheme

ePix er et av de mest solgte fotograferingstemaene på fullskjerm. Standard hjemmeside er en glidebryter på fullskjerm, med en skjult menylinje til venstre. Den har innebygd lat innbygging, noe som gjør at den synlige delen av nettstedet lastes raskere, ved ikke å laste inn bilder og andre medier på deler av nettstedet som ennå ikke er synlige i nettleservinduet..

Det kommer spekket med mange forskjellige fargevalg, 6 gallerimaler og en sidebygger (visuell komponist). Dette betyr at du har mye kreativ kontroll over hvordan nettstedet ditt vil se ut, selv om du ikke kjenner en eneste kodelinje. Det støtter også Woo Commerce, så igjen, å opprette en nettbutikk er et alternativ med dette temaet.

14. dk

dktheme

dk er et annet veldig populært alternativ. Standard hjemmeside har glidebryteren på fullskjerm med svak pikselasjonseffekt på bildene. I tillegg til alternativet med bakgrunnsmusikk, kan du legge til et nytt lag besøkendeopplevelse å eksperimentere med for de som er interessert. Den tilbyr 10 forskjellige sidemaler, flere gallerimaler og støtte for videoer.

15. Ananas (gratis)

Ananas gratis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil ha et minimalistisk nettsteddesign, er Pineapple det perfekte gratis temaet for deg. Ananas er en enkel blogg som kan brukes som et galleri, ettersom hovedfunksjonen i temautformingen er innleggene dine. Ananas støtter også video-, lyd- og sitatinnleggsformater, slik at du kan legge til alle kreative verk.

16. Stativ

tripodtheme

Et annet populært valg, Tripod tilbyr en dra-og-slipp-utformingsbygger som gjør det enkelt å lage en tilpasset hjemmeside for rutenettstil som spiller godt med de valgte bildene. Noe av det som skiller seg ut med dette temaet, er det innebygde animasjonseffekter som gir ekstra klarhet til lavtast-menyen. Den støtter også WooCommerce, så igjen, å opprette en nettbutikk er et alternativ med dette temaet også.

17. Uttrykk

uttrykk

En annen bestselger, Expression tilbyr mange tilpasningsalternativer til brukere. Ikke bare kan du velge mellom forskjellige ferdiglagde maler, du kan også lage dine egne fra grunnen av, endre alt fra fargevalg til layout, til typografi. Temaet har også en delvis bildelasterfunksjon innebygd for å hjelpe med sidehastighet.

18. Spor (gratis)

trackstheme

Tracks er et vakkert gratis tema som er ideelt for fotoblogging. Hvis du liker å fortelle historier eller legge poesi til bildene du deler, er dette et godt valg. Bare bruk de innebygde alternativene for kolonner, innstillinger for tilpasning, forfatterwidget og mer.

19. Armada

armada

Et kraftig tema med mange tilpasninger, uten at det går utover sidehastigheten. Standard hjemmeside har en vakker glidebryter for fullskjerm. Og i tillegg til andre inkluderte maler, tilbyr Armada også en dra og slipp-byggherre som hjelper deg å lage ditt eget design. Armada støtter også WooCommerce, så igjen, å opprette en nettbutikk er et alternativ med dette temaet.

20. Nikko-portefølje (gratis)

Nikko Portfolio Theme

Nikko er et gratis porteføljetema perfekt for å starte din egen fotoblogg eller for å bygge en portefølje på nettet. Bruk alternativene for tilpasset bakgrunn, din egen logo og enkle gallerialternativer for å komme raskt i gang (og gratis).

21. Kjerne

coreminimalistphotography

Mest solgte fotograferingstema på Themeforest. Det er tre forskjellige hjemmesidemaler, og du har muligheten til å legge til bakgrunnsmusikk hvis du vil. Den har 4 forskjellige porteføljestiler å velge mellom, og noen få animerte effekter som gir en viss flyt og følelse på nettstedet. Kjernens salgsargument er den minimalistiske tilnærmingen, hvordan temaet kommer ut av veien og lar innholdet gjøre det tunge løftet.

22. Fluxus

fluxustheme

Et annet minimalistisk tema, standard hjemmesiden her er en glidebryter, med en diskret overside-meny. Den har en fleksibel nettporteføljeoppsett som tilpasser seg dimensjonene til bildene du velger å ta med. Videostøtte i portefølje og andre steder. I tillegg til en rekke tilpasningsalternativer blant annet.

23. Photocrati Framework

photocrati

Info & NedlastingVis The Demo

I stedet for å selge et enkelt tema for fotografer, er Photocrati mer en rammetilnærming, ligner elegante temaer, kun fokusert utelukkende på fotografer. For en pris får du hovedrammen, i tillegg til tilgang til mange forskjellige maler å velge mellom. Den ble spesielt laget for at fotografer kan vise frem sine personlige og profesjonelle porteføljer på nettet.

Photocrati er ikke bare et WordPress-tema – det er et rammeverk. Det er 15 fotograferings-WordPress-temaer pluss mange funksjoner som er pakket inn i ett. For tiden er det 15 unike fototemaer å velge mellom. På toppen av det er det totalt 60 hjemmesideoppsett, 4 hjemmesidegalleristiler og 5 gallerioppsett å velge mellom. I tillegg kan du opprette et ubegrenset antall innlegg og sider for å sikre at du inkluderer hvert eneste bilde på nettstedet ditt.

Dette er et alt-i-ett-temaramme, så Photocrati har til og med integrerte e-handelsalternativer for deg. Det er riktig – du kan selge dine egne originale kunstverk og utskrifter direkte fra nettstedet ditt uten å måtte dele overskudd med en tredjepart. Alternativer for PayPal, skatter, frakt og håndtering er alle innebygd i rammen.

Alle Photocrati-temaene kan tilpasses, inkluderer strålende galleristyring, nydelige blogger og inkluderer masse andre fantastiske funksjoner! For eksempel innebygd e-handel. Hvis du er interessert i å selge utskrifter eller andre ting og vil flytte det på nettet, gjør Photocrati det enkelt.

24. Grense

bordertheme

Med en unik og veldig elegant design skiller Border seg ut fra gjengen. I stedet for å ha menyen til den ene siden, over eller under, har Border en tynn hvit kant rundt bildet der overskriften og menyalternativene er jevnt fordelt.

Jeg har fine animerte overganger til menyen, og når du velger å gå til en ny side. Du kan også velge å legge over animert tekst på bilder der det er behov. Den har også prosjektsider som ville være perfekte for å vise frem individuelle standout-prosjekter, videostøtte sammen med mange tilpasningsmuligheter.

25. Andra

Andra - Fotografiportefølje WordPress Ajax Theme

Andra er et minimalt porteføljetema med netthinnestøtte, i tillegg til en nattmodus for å vise frem arbeidet ditt i mørket. Bare last opp bilder for å lage gallerier, designe sider med byggherren, angi fargevalg, legg til Ajax-sideoverganger og mer for å bygge ut nettstedet ditt.

26. Østers

oystertheme

Standard hjemmeside er en glider på fullskjerm med en meny øverst. Det er også andre malalternativer, sammen med lyse og mørke skinn. Du har flere design å velge mellom for porteføljer og gallerier, og har en automatisk belastningsfunksjon for besøkende som blar gjennom galleriene dine. Den har en dra og slipp sidebygger, og til og med en kommende sidefunksjon

27. Påkall

Evoke Photo Stories WordPress Blog Theme

Evoke er et dynamisk responsivt WordPress-tema som har en rekke funksjoner som en widgetert hjemmeside, 7 oppsett for visning av artikler, live tilpasning, ubegrensede fargevalg osv. I tillegg er den kompatibel med alle store nettlesere og enheter. Så du kan fokusere mer på å lage vakkert kvalitetsinnhold. Det er et fantastisk WordPress-tema som er spesielt laget for mennesker med en kunstnerisk stil som vil dele opplevelsen sin i ord.

Det fullt responsive oppsettet og andre tilleggsfunksjoner gjør det mulig for brukeren å laste opp oppskrifter og bilder selv fra feltområdene sine. Du kan tilpasse temaet ved hjelp av WordPress-temaet Customizer med bare noen få klikk, og se forhåndsvisningen i sanntid. Den eksklusive forfattersiden vil ha en oversikt over alle detaljer for seerne å lese og kontakte deg.

Evoke er barneklar med full lokaliseringsstøtte for oversettelsene dine. Live Customizer er funksjonsrik, og du kan redigere oppsett, stil, farge og design selv etter at den er i live. Uttrykk deg selv ved å skrive fengslende artikler med vakker typografi sammen med dine fotoopplastinger, som kan leses på et fullskjermbilde.

28. Gridsby (gratis)

Gridsby Free WordPress Theme

Gridsby er et enkelt rutenettstil-tema for å fremheve fotograferingen. Hjemmesiden viser funksjoner av innlegg, så dette er et ideelt tema for de som vil vise frem arbeidet sitt (og bare arbeidet deres) foran og midt. Temaet er også netthinne og responsivt klar, så bildene dine ser alltid bra ut.

29. Murstein + frimurer

Brick + Mason Theme

Brick + Mason er et fotografi- og porteføljetema designet for fotografer og designstudioer. Temaet inkluderer et rent (og responsivt) muroppsett, skyv ut sidefelt, uendelig rullealternativ, enkle temalternativer via live Customizer, tilpassede Google-skrifter og mer.

30. CleanPortfolio (gratis)

CleanPortfolio Free Theme

CleanPortfolio gratis tema er et rent designet porteføljetema. Det er enkle alternativer i å opprette porteføljen din, legge til koblinger på sosiale medier, inkludert tekst for mediatekst og mer. Det er en rask og enkel måte å vise frem fotografiet raskt.

31. Mira

Mira Photo Stories Blog WordPress Theme

Mira er et fascinerende WordPress-tema for fotoserier for bloggere, forfattere, designere, fotografer og reisende. Dette rene og fullt responsive temaet har mer enn 15 artikkeloppsett å velge mellom. Hvis du vil ha et perfekt tilpasset nettsted som reisebladblogg, magasin, fotograferingsblogg, portefølje eller matblogg, kan du velge fra en samling fantastiske funksjoner, og nettstedet ditt gjøres med bare noen få klikk.

Customer Live Preview gjør det mulig for brukere å ta fullstendig betalt av nettstedet sitt når det går live. Du kan endre farger, typografi, logo eller eventuelle mangler som blir fremtredende etter at nettstedet har blitt funksjonelt. Dette fantastiske WordPress-temaet gir kraftige tilkoblingsfunksjoner, slik at du enkelt kan dele innleggene dine til alle sosiale medienettverk. Brukere kan velge layout, overskrifter og tilpassede stiler fra panelet for temalternativer for å gjøre nettstedet deres attraktivt, produktivt og brukervennlig..

Den responsive utformingen og den sømløse brukeropplevelsen trekker publikum tilbake til nettstedet ditt. De kan få tilgang til bloggen fra forskjellige enheter og bla gjennom den med fullstendig letthet. Et demoinnholdsinstallasjonsprogram tilbyr alle “hjelp” -funksjoner for å tillate brukeren jevn installasjon av nettstedet på bare noen få minutter. Dessuten er den robuste kundestøtten tilgjengelig for å svare på alle brukerens spørsmål. Administrasjonspanelet er utstyrt med dynamiske funksjoner som gir deg full kontroll og gir enkel håndtering av nettstedet alt under et enkelt dashbord. Har SEO tilgang til mer enn 700 Google-skrifter, er den SEO-vennlige Mira virkelig en bloggerglede.

32. Ichiban

Ichiban Elegant Photography WordPress Theme

Ichiban er et elegant og raffinert WordPress-tema for fotograferingspremie. Med en unik layout med delt skjerm, er det en sikker måte å imponere potensielle kunder. Vis porteføljen din på en måte som er like kreativ som du er med Ichiban. Dette nydelige lille temaet har en unik layout av delt skjerm som lar deg virkelig vise fram hva som er viktig – fotografiet ditt.

Dette temaet har flotte funksjoner som tilpassbare gallerier (du kan velge bildestørrelser), flere overskriftsdesign (du kan til og med legge til bilder, videoer og glidebrytere i bakgrunnen), og mange innleggsformater. Dette gir deg muligheten til å konfigurere nettstedet ditt slik du vil.

Ichiban er også veldig bra for nye WordPress-brukere, siden det kommer med flott dokumentasjon – det er til og med enkle å følge videoer for å komme i gang. Og hvis du har andre spørsmål, kan du også dra nytte av den inkluderte støtten.

33. Rokopoto

Rokophoto Photography WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Rokophoto er et rent og moderne WordPress-tema med premium fotografering fra Themeisle. Dette temaet er den perfekte måten å vise frem fotoshootene dine med dine følgere på nettet.

Etter hver eneste fotoshoot har du sannsynligvis massevis av fantastiske bilder du vil dele. Men å bruke Instagram, eller til og med Flickr, er ikke den beste ruten. Hvorfor ikke starte ditt eget nettsted slik at du kan ta æren for arbeidet ditt? Rokophoto er et flott tema for å hjelpe deg i gang.

En av de beste funksjonene i dette temaet er den rene og minimale designen. Det enkle oppsettet på én side med lokal rulling gjør det enkelt for leserne å se hva du har til, og for potensielle kunder å bla gjennom porteføljen din og kontakte deg for en jobb. Åh, og den tilpassede fullskjermbildelysboksen med hvit bakgrunn gjør det enkelt for leserne å virkelig ta i bruk arbeidet ditt.

Andre flotte funksjoner ved Rokophoto inkluderer et fullt responsivt design, ubegrensede fargealternativer, tilpassede bakgrunner (til og med bilder), stilige bildeforskjeller for porteføljen din og mer.

34. Inspiro

Inspiro WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Inspiro er et responsivt WordPress-tema med full skjermfotografering utviklet av WPZoom. Dette nydelige og minimale temaet er perfekt for enhver online portefølje eller galleri. Temaet er en rask og enkel måte å lage et personlig nettsted for å dele bildene dine, og til og med selge tema på nettet. Bare installer temaet og bruk de innebygde funksjonene og sidemaler til å fullføre nettstedet ditt på kort tid.

Fordi dette er et fotograferingstema, har det selvfølgelig fantastiske bildealternativer. Temaet har en fantastisk glideslider for hjemmesiden for å fremheve favorittbildene dine. I tillegg er det et fantastisk komplett galleri der du kan legge til alle bildene dine fra fotoseanser, live-arrangementer eller telefonen din.

Andre flotte funksjoner i Inspiro inkluderer en sosial widget slik at leserne dine kan tweete og følge deg, tilpasset logo og bakgrunnsstøtte for å gjøre temaet mer personlig, en full blogg for å dele de siste nyhetene og nyttige tipsene og så mye mer.

35. Fotoreaktiv

Photoreactive Photography WordPress Theme

Photoreactive er et premium-WordPress-tema på fullskjermsfoto tilgjengelig på ThemeForest. Dette fantastiske temaet gjør en fantastisk online portefølje eller galleri for fotografer, designere og andre reklamer.

Dette temaet ble bygget for å vise frem mange bilder, så det er enkelt å inkludere hele kroppen din eller bare en prøve – det som fungerer for deg. Legg til en massiv glideside for fullskjermside, bakgrunner på fullskjerm på hvilken som helst side, og lag nydelige porteføljer for å vise frem verkene dine. I tillegg er det mange porteføljealternativer for kolonner, filtre, rutenettoppsett, AJAX og mer.

Temaet er også e-handel klart. Photoreactive inkluderer støtte og styling for den populære WooCommerce-plugin. De elegante og minimale butikk- og produktsidene ser bra ut med den tilpassede bakgrunnen som støttes av temaet. Photoreactive er også kompatibel med WPML flerspråklig plugin, slik at du kan legge til oversettelsesalternativer på hele nettstedet ditt (portefølje, blogg, butikk og alle de andre sidene dine) på et blunk.

36. Fotograf

Fotograf WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Photographer WordPress Theme er et førsteklasses tema laget av organiske temaer, som har et fullt responsivt oppsett perfekt, ikke bare for å dele din digitale fotografering, men også for å selge dine bilder. Den leveres med WooCommerce-støtte, slik at du kan selge bildene dine på nettet ved hjelp av den plugin, tilpassede topptekstalternativer, tilpassede bakgrunnsalternativer, kjennetegnet bilder / videoer, flere hjemmesides oppsett, gravitasjonsform styling og mer!

Dette temaet er laget med tanke på fotografen, og lar deg sette opp en portefølje ved å bruke forskjellige malalternativer (1,2 eller 3 kolonnealternativer). Det er flere alternativer for fargeendringer, slik at du kan tilpasse temaet til å passe til merkevaren din, det vil se bra ut uansett hvilken bruker skjermstørrelsen er, og den minimale designen gjør den selvfølgelig ideell for deling av bilder.

Konklusjon

Det er tre hovedtilnærminger til visuelle porteføljetemaer; som viser noen få utvalgte bilder, med diskrete lenker til ytterligere bilder / informasjon, eller som viser frem et enkelt bilde (eller video eller annet stykke visuelle kunstverk) på hjemmesiden, eller har en glidebryter på hjemmesiden for å vise frem et stykke om gangen. Hvilken av disse du foretrekker kan diktere ditt valg av tema … men mange av temaene på denne listen har alle tre som alternativer, uansett standard.

Så hvis du oppdaget et design du likte, men heller vil ha det med et rutenett eller hjemmeside for fullskjermstil, kan du ta et sekund for å sjekke funksjonene. Det kan være temaet du har sett etter.

Savnet vi noen? Hva er ditt favoritt tema i 2019 så langt? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me