Beste WordPress-plugins for å forbedre bloggsidene dine

Det er mange måter å forbedre bloggsidene dine. Interessant innhold, iøynefallende overskrifter og fantastiske bilder er en flott start. Men hvis du virkelig ønsker å forbedre bloggen din, bør du vurdere å installere noen relevante WordPress-plugins.


I denne artikkelen vil vi diskutere de forskjellige pluginene som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å forbedre bloggsidene og innleggene dine. Det kan være lurt å forbedre designen til bloggen din, oppmuntre til besøkende engasjement eller få innholdet ditt delt på sosiale medier. Eller kanskje du vil at bloggen din skal samle inn flere e-poster, få mer trafikk eller øke inntektene.

Hvis det er deg, har vi en vakker samling av WordPress-plugins som tar nettstedet ditt til neste nivå i løpet av klikk.

Vi skisserer favorittverktøyene våre for å forbedre alle slags områder, inkludert SEO, netthandel, sidehastighet, sikkerhet og mer. For å blidgjøre avtalen, la vi også til et par alternativer for hver. Dette betyr at du får mer enn bare 10 WordPress-plugins for å forbedre WordPress-nettstedet ditt!

Høres ikke det fantastisk ut? Det gjør det selvfølgelig. Vi gjorde vårt beste for å dekke stort sett gratis WordPress-plugins for å forbedre bloggen din. Selv om vi nevner et par premium-alternativer, vet du, i tilfelle du trenger mer kraft og premium-støtte. Uten videre, la oss komme i gang med de beste programtilleggene som kan bidra til å forbedre bloggen din.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Søkemotoroptimalisering (SEO) kan være utfordrende for mange nybegynnere. Hva å gjøre? Hvor du skal begynne?

Med mange rangeringsfaktorer å vurdere, kan SEO overvelde omtrent hvem som helst, inkludert erfarne WordPress-brukere. Men det er bare sant hvis du aldri har hørt om Yoast SEO WordPress-plugin.

Siden jeg hoppet på WordPress bandwagon for et par år siden, har Yoast SEO vært min go-to-løsning for søkemotoroptimalisering.

Plugin hjelper deg med å lage innhold som er SEO-klart fra innleggsredigeringsprogrammet, noe som betyr at du raskt kan score topp søkerangeringer. Yoast SEO tilbyr deg all SEO-ildkraften du trenger for å konkurrere gunstig i en verden med skiftende søkealgoritmer, korte oppmerksomhetsspenn og sosiale medier.

Dette monsteret har en omfattende liste over SEO-funksjoner som hjelper deg å sikte mot det unnvikende nummer ett i søkeresultatene. Jeg snakker om ting som avanserte XML-nettkart, brødsmuler for nettsteder, kanoniske nettadresser, optimalisering av søkeord, metatagger, lesbarhetsresultater, sosial integrasjon og jeg kan fortsette å gå.

Å ja, for ikke å glemme, Yoast SEO har en førsteklasses versjon som kommer med enda flere funksjoner og fantastisk støtte.

SEO-alternativer

Og mens jeg er veldig glad i Yoast SEO, sverger andre WordPress-brukere seg av:

2. WooCommerce

WooCommerce eCommerce Plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Jeg vet ikke om deg, men for de fleste WordPress-brukere er e-handel det overordnede målet med å sette opp et nettsted. Ikke sant? Eller er du ikke ute etter å lage noen? Mulla med ditt WordPress-nettsted?

De fleste starter med en enkel blogg og går videre til å sette opp en nettbutikk. Andre begynner med en nettbutikk fra ordet go.

Uansett er WooCommerce en av de beste WordPress e-handel plugins på planeten. Jeg bruker det selv, og det gjør 5+ millioner andre. A-n-n-n-d, det er suveren mi amigos.

Gutta, det er knærne på bien så langt som WordPress e-handel går. Dette dyret av en plugin hjelper deg å sette opp en nettbutikk på få minutter, og ikke måneder som dagen før. I løpet av noen klikk kan du selge digitale og fysiske produkter som en proff!

WooCommerce kommer med fantastiske funksjoner som forhåndsbygget handlekurv, butikk, kontoer og kassa sider, støtte for flere betalingsportaler inkludert PayPal og Stripe, fleksible leveringsalternativer, modulære blokker, automatiserte skattekalkulatorer og et søtt sentralisert instrumentpanel for å nevne noen få.

Kommer WooCommerce med en premiumversjon? Nei, men det er hundrevis av WooCommerce-utvidelser og tilleggsprogrammer som gjør tilpasse nettbutikken til en lek.

e-handelsalternativer

Men hvis WooCommerce ikke er en kopp te, her er noen få mer populære valg:

3. Sosial snap

Social Snap Social Share-knapper og verktøysett WordPress-plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Markedsføring på sosiale medier er all den bris nå for tiden. Med inngangen og veksten av forskjellige sosiale nettverk som Facebook, Instagram og Twitter, blant andre, kan du forstå hvorfor sosiale medier er et flott markedsføringsmedium.

Disse sosiale nettverkene har millioner (om ikke milliarder) månedlige brukere og tilbyr alle verktøyene du trenger for å øke trafikken på nettstedet ditt. Men det er forgjeves hvis du ikke vet hvordan eller mangler bare plugin-en for å utnytte det enorme trafikkpotensialet til sosiale medieplattformer.

Inn i Social Snap WordPress-plugin, og du kan redde dagen.

  • Har du laget innhold som potensielt kan viral?
  • Trenger flere for å finne innholdet ditt på sosiale medienettverk?
  • Ønsker du å vise sosiale tellinger på WordPress-nettstedet ditt for å pusse besøkende til å ta grep?

Hvis du svarte ja på noen av spørsmålene ovenfor har Social Snap WordPress-plugin ryggen. Håndlaget av det talentfulle teamet fra Social Snap LLC, og denne plugin vil hjelpe deg å legge til sosiale delings- og følgeknapper på nettstedet ditt som en proff.

Plugin støtter en god del populære sosiale nettverk og kommer med vektorikoner som laster ekstremt raskt. På toppen av det er Social Snap full responsiv og retina-klar, noe som betyr at sosiale og andel og følgeknapper ser vakre ut på flere enheter.

Dessuten er plugin-en meget tilpassbar, slik at du kan integrere sosial deling på nettstedet ditt uten å brekke svette. Og å tro at plugin-en er gratis. Vel, det er en proversjon som er helt ute av denne verden.

Alternativer for sosial deling

Social Snap er nydelig og alt det der, men her er noen flere alternativer hvis du trenger å gjøre en liten sammenligning med shopping-kassen vår liste over de 30 beste pluginene for sosiale medier for WordPress (haha, snakk om alternativer; du vil ikke uttømme den listen ).

4. MailChimp for WordPress

MailChimp for WordPress

De sier at 70% av menneskene som kommer til WordPress-bloggen din aldri kommer tilbake. For en trist statistikk, spesielt når du gjør ditt beste for å tilby det beste innholdet og produktene.

Den gode nyheten er at du kan bruke e-postmarkedsføring i god bruk og få en massiv del av 70 prosent tilbake.

Hvordan? E-postmarkedsføring er et kraftig verktøy for å drive returtrafikk. Du kan sende målrettede meldinger til folk som abonnerer på e-postnyhetsbrevene dine, slik at du kan fange virksomheter du ellers hadde tapt.

Hvordan? Spør du igjen. MailChimp for WordPress-plugin-en tilbyr deg alle verktøyene du trenger for å integrere WordPress-nettstedet ditt med den populære MailChimp-markedsføringsplattformen..

Etter det kan du raskt utvide MailChimp-listene. Utenom det kan du lage vakre påmeldingsformer i WordPress admin-dashbordet.

Hvis det ikke er nok, lar plugin-en deg integrere MailChimp med eksisterende skjemaer på nettstedet ditt. Som sådan kan du legge til registreringsalternativer (vanligvis en avkrysningsrute) til kassen, kommentaren og kontaktskjemaene dine som en sjef.

Fra testing er MailChimp for WordPress ganske enkelt å bruke; du bør være i gang på kort tid. Du kan lage egendefinerte stiler, eller tilpasse påmeldingsskjemaene dine til temastilene med et enkelt klikk.

MailChimp leveres med premium tillegg som tilbyr deg flere funksjoner enn du noensinne vil trenge for å automatisere e-postmarkedsføring på ditt WordPress-nettsted.

MailChimp-alternativer

Hvis du ønsker å bruke en annen nyhetsbrevtjeneste, må du merke deg at WordPress-pluginmarkedet gir deg flere alternativer som:

  • AWeber
  • SendinBlue
  • MailOptin

Eller hvis du heller vil administrere og sende dine egne nyhetsbrev ved hjelp av serverne dine, er dette noen av de beste e-post- og nyhetsbrev-programtilleggene for WordPress. Bare installer, så vil du kunne opprette e-postmeldinger, administrere abonnenter og mer alt fra dashbordet (merk – du trenger en god hostingplan for at dette skal fungere).

5. WPvivid backup-plugin

WPvivid

Du kan ikke bestride stedet og verdien av en god sikkerhetskopi-strategi når du kjører et WordPress-nettsted. Du kan miste nettstedet ditt til hackere når som helst, spesielt med voksende trusler mot nettsikkerhet.

Hackere til side, du kan ødelegge nettstedet ditt på grunn av menneskelig feil og så videre. Poenget er at du ikke har råd til å drive et nettsted uten en god backup-strategi.

Med en sikkerhetskopi på plass, kan du raskt gjenopprette nettstedet ditt, og spare deg for inntektstap, et plettet merkenavn og unødig stress.

WPvivid backup-plugin er et av de beste WordPress backup-pluginene der ute. Det er så bra at vi skrev en full WPvivid anmeldelse for å belyse funksjonene som gjør plugin-en til et utmerket backup-verktøy.

I løpet av sekunder kan du migrere, opprette sikkerhetskopier utenfor nettstedet og klone nettstedet ditt uten noen gang å trenge en utvikler.

Videre kan du planlegge automatiske sikkerhetskopier og laste opp sikkerhetskopier til skylagringstjenester som Dropbox, Google Drive og Amazon S3, blant andre steder.

Det er enkelt å installere, konfigurere og bruke WPvivid; vi forventer ikke at du får problemer.

Alternativer for sikkerhetskopi av programtillegg

Mens du også kan sikkerhetskopiere WordPress manuelt eller ved hjelp av en av disse andre plugins:

6. W3 Total Cache

W3 Total Cache-plugin

Sidehastighet er en av Googles viktigste rangeringsfaktorer. Du må optimalisere WordPress-nettstedet ditt for å få fart, ellers straffer Google deg. Det er flere måter å få fart på WordPress for bedre sideinnlastingstid, så du har ingen unnskyldning. En pålitelig måte å forbedre sidehastigheten på er hurtigbufring.

Og en genial WordPress-hurtigbufring-plugin er W3 Total Cache av Frederick Townes, en erfaren WordPress-utvikler.

Men Townes ‘biografi er ikke grunnen til at vi er her; vi er her på grunn av W3 Total Cache. I et nøtteskall vil plugin-en hjelpe deg med å øke belastningene i WordPress-siden umiddelbart.

Hvordan oppnår plugin denne tilsynelatende umulige bragden? Her er avtalen: W3 Total Cache forbedrer ytelsen på nettstedet via funksjoner som CDN-innholdsinnleveringsnettverk, Accelerated Mobile Pages (AMP), minifisering, hurtigbufring av nettlesere, komprimering og så videre.

WordPress Cache-alternativer

W3 Total Cache er ikke de eneste plugin-kodene for WordPress. Andre alternativer inkluderer disse fantastiske (og etter vår mening) beste WordPress cache-plugins (nr. 6 er min personlige favoritt!).

Og hvis du er interessert i å lære litt mer, her er en solid lesing på WordPress-hurtigbufring og hvorfor det er så viktig?.

7. Kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 Plugin

Jeg vil ikke lyve for deg, men jeg har aldri brukt noe annet kontaktskjema-plugin siden jeg begynte å jobbe med WordPress. Siden de første dagene har kontaktskjema 7 vært en uvurderlig del av alle nettsteder jeg har bygget. Jeg erstatter det ikke med noe annet kontaktskjema-plugin snart.

Hun har vært en fin følgesvenn, og det å lage kontaktskjemaer utrolig enkelt. Jeg kan piske opp et kontaktskjema før du er ferdig med å lese dette avsnittet. Og så tilpasser jeg skjemaene mine til jeg slipper med litt enkel markering. Takket være AJAX-innsending, trenger jeg ikke en gang å omdirigere besøkende til en annen side etter innsending av skjema.

Det er en enkel, men kraftig kontaktskjema-plugin for WordPress. Jeg kan satse alle pengene mine på at du ikke trenger en annen WordPress-kontaktskjema-plugin når du prøver kontaktskjema 7.

Alternativer for kontaktskjema

Men det er bare meg; kanskje behovene dine er forskjellige, og kanskje finner du en løsning i et av disse programtilleggene:

8. Google Analytics Dashboard

MonsterInsights Analytics for WordPress

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Hvis du ikke allerede sporer trafikken din, går du glipp av en gylden mulighet til å forstå publikum bedre. Uten et tydelig bilde av publikum og tingene de liker, hvordan forventer du å tilby dem relevant innhold og tilbud?

Å forstå publikum er det første (og viktigste) trinnet i å tilby besøkende nøyaktig det de trenger, noe som betyr bedre konverteringer (les penger) på rad. Google Analytics er et av de beste verktøyene for å måle avkastningen på annonsering (avkastning på investering) og spore trafikk på nettstedet.

Google Analytics Dashboard-plugin fra MonsterInsights er et utrolig verktøy for å spore nettstedets data rett i ditt WordPress admin-dashbord. Plugin-modulen lar deg aktivere sporingsfunksjoner for Google Analytics med noen få klikk, slik at du kan holde deg oppdatert som pro markedsførere.

Nå kan du få statistikk i sanntid angående publikum uten å forlate WordPress admin-dashbordet. Så fint? Plugin-en er enkel å sette opp som du ikke trenger å ansette en utvikler eller lære å kode. I løpet av 10 minutter vil du være i gang.

Alternatives

Og siden det er ytterst viktig å holde oversikt over trafikken din, er her et par analytiske plugins for din fornøyelse:

9. SupportCandy

SupportCandy-plugin

Når du tilbyr et produkt eller en tjeneste, blir utmerket kundeservice livsnerven i virksomheten din. Som sådan har du ikke råd til å rote støtteapparatet ditt. Du trenger en robust plattform fra ordet go, som sannsynligvis er grunnen til at de fleste gründere går med hostede løsninger som Ticksy og Zoho Desk blant andre.

Imidlertid krever disse billetttjenestene månedlige avgifter, som raskt kan øke, spesielt hvis du får virksomheten din fra bakken. Hva er en gründer å gjøre?

Som vanlig skuffer ikke WordPress-plugin-markedet, og tilbyr et godt antall gratis og premium WordPress-støtteprogramtillegg.

SupportCandy er et av de bedre kjente gratis WordPress-støttepluginene. Fra forskning er det en sterk indikasjon på at SupportCandy er en forbedret gaffel av WP Support Plus Responsive Ticket System.

Og disse forbedringene kom med en strålende liste over nye funksjoner som ubegrensede billetter og agenter, e-post-piping, AJAX-funksjonalitet, fantastiske brukergrensesnitt, GDPR-kompatibilitet, gjestebilletter, filvedlegg, private notater, e-postvarsler, og listen fortsetter.

Installer plugin-en på WordPress-siden din, og begynn å støtte brukerne dine uten noen gang å betale en krone for tredjeparts billettservice.

Helpdesk-alternativer

Andre WordPress support plugins inkluderer:

10. iThemes Security

iThemes Security for BuddyPress Freemium WordPress Plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Nettsikkerhet bør være en av de viktigste prioriteringene dine, spesielt hvis nettstedet ditt er din levebrød. Den siste tingen du ønsker er å miste nettstedet ditt til hackere og det andre avskum på internett.

Hvis du ikke herder WordPress-sikkerheten din, risikerer du å miste inntekter eller til og med nettstedet ditt helt. Hvis du lagrer sensitiv informasjon på nettstedet ditt, kan det føre til ekle søksmål og et dårlig merkevarebilde hvis nevnte data faller i gale hender.

iThemes Security er et must-have WordPress-plugin for din profesjonelle verktøysett. Jeg elsker det så mye at jeg installerer plugin på alle WordPress-nettsteder jeg driver.

Kan du gjette hvorfor? Du har rett; det er en av de beste WordPress-sikkerhetspluginene i markedet. Plugin-en tilbyr deg over 30 måter å beskytte WordPress-nettstedet ditt på, noe som er utrolig.

Du vil sove bedre om natten og vite at iThemes Security jobber overtid for å holde skurkene borte uten ditt engasjement.

Viktige funksjoner inkluderer beskyttelse mot brute force, 404-beskyttelse, bortemodus, avansert brukerforbud, gjenkjenning av filendringer, sikkerhetskopiering av databaser og så mye mer.

Alternativer for sikkerhetsplugin

Leter du etter en alternativ måte å sikre WordPress-nettstedet ditt? Her er en håndfull andre toppalternativer:

11. Ultimate Member

Ultimate Member - Brukerprofil og medlemskaps-plugin

Og til slutt har vi Ultimate Member, en fantastisk plugin som er perfekt for å opprette medlemsnettsteder. Det er ideelt for lokalsamfunn, sosiale nettverk og ethvert medlemsbasert nettsted.

Plugin-enheten lar brukere registrere seg og bli medlemmer av nettstedet ditt. Du kan enkelt sette opp avanserte brukerprofiler, medlemsregister, begrense innhold basert på medlemsnivå og gjøre så mye mer takket være tilpassede felt og brukerroller.

Andre funksjoner inkluderer en dra-og-slipp-skjermbygger, betingede nav-menyer, bruker-e-post, betinget logikk for skjemafelt og massevis av betalte utvidelser for å ta medlemskapssiden din til neste nivå.

Medlemskapsalternativer

Medlemskapssider er en flott forretningsmodell, så her er flere alternativer for deg:

12. WPBakery Page Builder (Premium)

Visual Composer Page Builder

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er bekymret for at bloggen din ikke holder oppmerksomheten til seerne dine, eller at den ikke skiller seg ut fra mengden, bør du kanskje vurdere å endre designen.

Å bruke et WordPress-sidebygger-plugin er en fin måte å legge til den ekstra wow-faktoren til bloggen din. En sidebygger vil gjøre det mulig for deg å lage tilpassede oppsett for bloggsidene dine. Du kan produsere design som passer med merkevaren din og appellerer til besøkende, og gir dem en flott brukeropplevelse. Når det gjelder å lage tilpassede oppsett, blir det ikke mye bedre enn WPBakery Page Builder (som tidligere ble kalt Visual Composer – litt forvirrende, vet vi).

Med WPBakery får du mer enn 50 sideelementer du kan bruke til å legge til rutenett, utrop, knapper, ikoner, overskrift, avdelere og mer på sidene dine. Du kan eter bruke backend (tradisjonell WordPress-editor) eller frontend (live visual editor) for å lage sidene dine. Med WPBakery er det enkelt å sette inn moduler, tilpasse innstillingene og dra og slippe dem på plass. Pluss nyttig forhåndsvisning av reaksjonsevne og en angre knapp gjør at testing og finjustering av designen din blir en lek.

Men enda bedre – WPBakery Page Builder er allerede inkludert i mange populære WordPress-temaer, som vårt eget Total-tema. Dette betyr at du ikke trenger å betale ekstra for fantastiske sidebygningsfunksjoner!

Og når du kjøper et premiumtema som inkluderer WPBakery-byggherren, er det ofte tilpassede moduler inkludert. For eksempel tilbyr Total-temaet mer enn 30 tilpassede moduler, inkludert bloggkarusell, ikonbokser, før og etter bilder, lister, glidebryteren for innleggstyper, ferdighetslinjer, personalnett, koblinger til sosiale medier og mer.

Alternativer for sidebygger

Det er mange enkle å bruke WordPress-sidebyggere tilgjengelig, så se deg rundt for å se hva som best passer dine behov. Men noen av favorittene våre er:

Ikke en fan av sidebygger i det hele tatt?

Et annet enkelt alternativ til en sidebygger er å bare bruke det som allerede er innebygd i WordPress – også kalt Gutenberg. Noen mennesker kan kalle Gutenberg en byggmester, men jeg vil hevde at den er best brukt til stylinginnhold (som blogginnlegg) i stedet for å lage fullt tilpassede nettsteder (som en ekte sidebygger kan). Legg til kolonner, knapper eller en enkel oppfordring til handling. Selv små ekstrautstyr som dette vil bidra til å forbedre siden din, imponere de besøkende og bringe nettstedet ditt nærmere målene.


Ved å forbedre innholdet med disse programtilleggene, bør du kunne opprette en ekstremt engasjerende og brukervennlig blogg. Hver plugin tilfører verdi på en annen måte, så tenk nøye gjennom bloggens mål og hva den vil ha mest nytte av. Gjør deretter de aktuelle endringene.

Vi håper du fant et par perler i dag som vil hjelpe deg med å forbedre WordPress-bloggen din. Hvilke er dine favoritt WordPress-plugins for å forbedre bloggen din? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me