Beste relaterte innlegg-plugins for WordPress

For å gjøre lojale kunder ut av leserne dine, må du fortsette å wowing dem med mer av det fantastiske innholdet. Når alt kommer til alt, vil det å lage innhold som en gud ikke gjøre nettstedet ditt så bra hvis ingen kan finne det lenge etter at det har forsvunnet fra forsiden din. Dette er grunnen til å bruke en av de beste relaterte innleggene plugins for WordPress kan være en flott beslutning for bloggen din.


Slutt å miste besøkende venstre, høyre og sentrum, og engasjere dem aktivt med mer innhold – mer relatert innhold som vil holde leserne på nettstedet ditt og redusere avvisningsfrekvensen. Med et av de beste beslektede innlegg-plugins for WordPress kan du lede brukere til mer av innholdet ditt og holde dem på nettstedet ditt lenger, noe som – hvis du lurer på – kan øke sjansene dine for å selge.

I dette innlegget vil vi avduke valgene våre for de beste relaterte innlegg-pluginsene for WordPress, slik at du kan drive brukerengasjement, øke sideinntrykkene dine og forhåpentligvis netto de unnvikende salgene. Kos deg og del dine favorittrelaterte innlegg-plugins på slutten! La oss begynne med …

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Free Plugin

Bibblio Best Relaterte Innlegg-plugins for WordPress

Vil du tilby leserne engasjerende og svært relevant relatert innhold? Vil du også redusere avvisningsfrekvensen din? Eller kanskje øke brukernes sider per økt mens du surfer på nettstedet ditt? Deretter Bibblio kan bare være den perfekte plugin for deg. Denne kraftige plugin-en bruker maskinlæringsalgoritmer for å sammenligne de best mulige relaterte innleggene for WordPress, basert på signaler fra innholdet og lesernes oppførsel. I tillegg oppdateres den automatisk når du legger til nye innlegg på nettstedet ditt, slik at de relaterte anbefalingene alltid er aktuelle. Bare bruk den medfølgende widgeten eller kortkoden for å legge til relaterte innlegg der det er mest fornuftig for leserne og la Bibblio gjøre alt det tunge løftet.

Det beste av alt plugin-programmet bremser ikke nettstedet ditt – Bibblio håndterer beslektede innlegg som caches på sine egne servere, slik at sidehastighetene dine ikke blir påvirket. Du kan også se hva leserne dine klikker med Google Analytics-integrasjon, eller bruke det innebygde analysedashbordet til å spore populære relaterte innlegg og din månedlige servicebruk. Andre flotte funksjoner inkluderer 150 stilkombinasjoner, fullt responsiv modulær design som justeres for å passe til enhver enhet, støtte for tilpassede innleggstyper, kjennetegnet miniatyrbilder og nyttig støtte for alle plannivåer. Du kan begynne å bruke plugin i dag gratis, og få opptil 25 000 sidebelastninger per måned med en Bibblio-modul. Hvis du får mer trafikk enn det, kan du alltid enkelt oppgradere din Bibblio-plan.

2. Ytterligere en annen relaterte innlegg-plugin (YARPP) Gratis WordPress-plugin

YARPP Best Relaterte Innlegg-plugins for WordPress

Det er et par sterke grunner til at hundretusener av WordPress-brukere elsker og bruker YARPP på nettstedene sine. Er det fordi du kan vise tilpassede innleggstyper, innlegg og sider relatert til ditt nåværende innlegg? Eller er det fordi YARPP støtter både tekst- og miniatyrvisninger?

Vel, dette er bare noen av grunnene til at Yet Another Related Posts Plugin er på de fleste relaterte innlegg-plugins for WordPress-roundups. Det leveres med kule funksjoner, inkludert et templeringssystem som hjelper deg å kontrollere hvordan de relaterte innleggene dine ser ut, en allsidig algoritme som viser det mest relevante relaterte innholdet, og støtte for RSS-feeds blant andre.

3. WordPress Infinite Relatert Post Manager Premium Plugin

Uendelig beslektet innleggssjef Beste relaterte innlegg-plugins for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Å legge beslektede innlegg til innholdet ditt er en fin måte å få leserne til å sjekke mer av innholdet ditt, men å vise disse innleggene i en attraktiv og lettforberedt layout gjør dem enda mer effektive. Med WordPress Infinite Related Post Manager kan du enkelt legge til relaterte innlegg på siden av innholdet ditt, klissete øverst eller nederst i vinduet eller etter innlegget. Og siden innleggene er uendelig lastet, er det superenkelt for leserne å bla gjennom alt innholdet du har å tilby, relatert til det de er interessert i.

Plugin-enheten har mange innebygde og kraftige funksjoner for posttype, relatert metode (koder, kategorier, forfatter, siste osv.), Antall innlegg som vises, farger, skriftstørrelser og mye mer.

4. Jetpack relaterte innlegg Modul Gratis WordPress-plugin

Jetpack Best Relaterte Innlegg-plugins for WordPress

Av de beste relaterte innleggene plugins for WordPress vi fremhever her i dag, er Jetpack Relaterte innlegg sannsynligvis det enkleste å installere og implementere. Alt du trenger å gjøre er å aktivere Jetpack, navigere til listen over moduler og aktivere Funksjonen Relaterte innlegg.

Det kommer med vakre relaterte innlegg-widgeter, og en flott algoritme som viser det mest relevante innholdet. Dette vet jeg førstehånds fordi jeg Jetpack Relaterte innlegg-modulen på min egen blogg.

Det hele handler om pek og klikk, og du kan til og med tilpasse den relaterte innlegg-widgeten bare ved å klikke på konfigurasjonsknappen. Du skal ikke få problemer med Jetpack, men hvis du trenger hjelp, husk alltid at vi er her for deg.

5. Relaterte innlegg for distinkte innlegg Premium WordPress-plugin

Beslektede innlegg for distinkte innlegg Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil vise forskjellige relaterte innlegg på hver side (for å forhindre duplikatinnhold), kan det være lurt å prøve RPDP (Relaterte innlegg for distinkte innlegg). Denne premium plugin lar deg lage tilpassede relaterte innleggslister og tilordne dem til innleggene dine individuelt. Og med kortkoden kan du sette inn relaterte innlegg i artiklene dine der du synes de gir mest mening.

Andre plugin-funksjoner inkluderer tilpassede miniatyrstørrelser, metadatavisningsalternativer (forfatter, tittel, utdrag osv.), Tilpassede innleggstyper kompatible og oversettelses klare.

6. AddThis Relaterte innlegg Gratis WordPress-plugin

AddThis Best Relaterte Innlegg-plugins for WordPress

Med AddThis relaterte innlegg-plugin kan du raskt legge til populære og relevante relaterte innholdsanbefalinger til blogginnleggene dine. Bare installer plugin-enheten, tilpasse tittelen, velg et skjermtema (lys, mørk, grå eller gjennomsiktig) og plasser relaterte innlegg til venstre eller høyre side..

Hvis du deretter kobler nettstedet ditt til din AddThis-konto, vil du kunne se analyser for de relaterte pottene dine. Finn ut hvilke innlegg som konverterer de beste delte pottene, og se de beste sosiale henvisningene dine. Kombiner denne pluginen med AddThis originale sosiale delingsplugin for å nå et enda større publikum.

7. Manuelle relaterte innlegg Premium WordPress-plugin

Manuell relaterte innlegg Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Vi er så vant til automatisering at vi i all hemmelighet ønsker at maskiner kunne gjøre alt for oss. Den manuelle relaterte innlegg-pluginen liker å beholde ting old school. Dette betyr i stedet for å bruke en algoritme for å finne innlegg, lar Manual Relaterte innlegg deg angi relaterte innlegg manuelt.

Du kan videre velge tilpassede innleggstyper, innlegg og til og med sider. Andre funksjoner inkluderer kortkodestøtte, flerspråklig støtte og filtrering blant andre.

8. Innholdsrelaterte innlegg Gratis WordPress-plugin

Innholdsrelaterte innlegg Gratis WordPress-plugin

Leter du etter den ultimate relaterte innleggspluggen for WordPress-nettstedet ditt? Du trenger ikke se lenger – her er et som tar det relaterte innleggspelet ditt til et helt nytt nivå. Og du trenger ikke engang å løfte en finger, plugins for kontekstrelaterte innlegg kjører automatisk.

Med en rekke funksjoner som inkluderer, men ikke begrenset til, miniatyrbilder, beslektede innlegg i feeds, tilpassede innleggstyper, hurtigbufring, ekskludering, utvidbar kode, vakre CSS-stiler og kortkoder, er kontekstuelle relaterte innlegg plugin du vil ha på bloggen din.

9. WordPress Relaterte innlegg Gratis WordPress Plugin

WordPress Relaterte innlegg Gratis WordPress Plugin

Legg beslektede innlegg til bunnteksten din med det gratis plugin-programmet for relaterte innlegg fra WordPress, slik at du enkelt og raskt kan øke engasjementet på ditt WordPress-nettsted. Alt du trenger å gjøre er å installere og aktivere plugin-modulen.

WordPress Relaterte innlegg kommer med stor støtte, hurtigbufring for en raskere nettopplevelse, og legg inn anbefalinger fra Zemantas førsteklasses semantiske tjeneste. Du får forskjellige visningsstiler, miniatyrbilder, og hvis du trenger å justere WordPress relaterte innlegg, er det svært tilpasselig. Videre kan du slå på avanserte funksjoner ved å navigere til Innstillinger> Relaterte innlegg etter å ha installert plugin-modulen.

10. Shareaholic gratis WordPress-plugin

Shareaholic gratis WordPress-plugin

Shareaholic er ingen vanlige relaterte innlegg-plugin. Snarere er det en samling fantastiske verktøy som beslektede innlegg, delingsknapper, sosiale analyser og mye mer. Shareaholic leveres også med en inntektsgenerering-funksjon, som lar deg dra nytte av tilknyttet tilknytning for å tjene penger med innholdet ditt.

Med et brukervennlig dashbord kan du enkelt holde deg oppdatert på relatert innholdsanbefalinger, sosial deling, ditt følgende, promoterte innhold og så mye mer! I følge forfatterne er Shareaholic en “innholdsforsterknings- og inntektsplattform”, men ikke ta ordet mitt for det, gå til sjekk Shareaholic og kom og del det du oppdager.

11. Relaterte innlegg Pro WordPress Plugin

Beslektede innlegg Pro WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Relaterte innlegg Pro for WordPress er den ultimate løsningen når relatert innhold er bekymret. Denne flotte plugin-en kan håndtere alt du kaster på det, fra tilpasset innhold, blandet innhold, kategorier, multisitter og mer.

Det leveres med tre visuelt appetittvekkende oppsett (velg fra en glatt og lysbilde, isotop eller overgangslayout), 65 forhåndsdefinerte maler, et intuitivt brukergrensesnitt, flott dokumentasjon og support. Det er også mer enn 200 tilpasningsinnstillinger i backend, slik at du kan designe de relaterte innleggene dine slik at de ser ut hvordan du vil ha dem uten å måtte lære å kode.

12. Relaterte innlegg for WordPress Gratis WordPress-plugin

Relaterte innlegg for WordPress Gratis WordPress Plugin

Dette er en mager og lett relatert innlegg-plugin som lar deg lede lesere til relaterte innlegg med et enkelt klikk. Den kommer med en installasjonsveiviser som tar seg av det harde arbeidet for deg, så alt du trenger å gjøre er å aktivere plugin-en og lene deg tilbake. Du vil ha en beslektet innlegg-widget live under innleggene dine på kort tid uten å brekke svette.

Beslektede innlegg for WordPress er ikke ressurskrevende (noe som betyr at den lager sin egen cache), og lar manuelle legge til, redigere, fjerne, kortkoder og widgeter blant andre funksjoner. Det er også en premiumversjon av denne plugin-en, som følger med mer juice.

13. Better Related Posts Widget Premium WordPress Plugin

Better Related Posts Widget Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Vil du ikke vise relaterte innlegg under innholdet ditt? Ikke noe problem. Widgeten med bedre relaterte innlegg kan settes inn i sidefeltet for å vise relaterte potter på siden av innholdet. Widgeten fungerer med alle tilpassede innleggstyper, så det er en lek å legge til beslektede medarbeidere eller porteføljeartikler.

Bare installer plugin-modulen, gå til Utseende> Widgets og sett inn en “Relaterte innlegg”-widget i sidefeltet. Bruk deretter widgetinnstillingene til å velge visningsalternativer (tittel, forfatter, dato, miniatyrbilde, osv.), Flytalternativer, telling og taksonomi å velge beslektede innlegg fra. Klikk på lagre, så er du klar til å gå!

14. Content.ad Gratis WordPress-plugin

Content.ad Gratis WordPress-plugin

I følge WordPress.org er “Content.ad en innholdsanbefalingplattform som hjelper nettstedseiere til å generere mer tid på nettstedet, [så vel som] å tjene penger på innholdet deres enkelt og diskret.”

Content.ad-plattformen genererer milliarder av sidevisninger på tusenvis av nettsteder månedlig. Den Content.ad relaterte innleggene plugin for WordPress er hvordan du får en del av denne kaken. Det beste er at du bare trenger å installere plugin-en ved hjelp av en 3-trinns prosess, og arbeidet ditt er ferdig. På en enkel måte er plugin-modulen Content.ad enkel å installere og bruke.

I tillegg er det enkelt å tilpasse etter din smak, hva med fleksibel styling og en widget for oppretting av widgeter. På toppen av det er denne relaterte innleggsplugin ytelsesorientert, og kommer med rik rapportering, kraftige alternativer og personlig støtte blant andre. Hva faen venter du på? Spar andre og gå innom Content.ad for å lære mer om hvorfor det virkelig er et av de beste relaterte innleggene plugins for WordPress.

15. Legg ut tilpassede maler Pro Premium WordPress-plugin

Legg ut tilpassede maler Pro Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Innstillingen for tilpassede maler Pro-plugin er ikke bare for beslektede innlegg – det er en fullstendig side-malerbygger som du kan bruke til å designe dine egne enkeltinnleggsoppsett. Bare bruk det intuitive grensesnittet eller velg et av de medfølgende 18 forhåndsbyggede layoutene for å komme i gang.

Når du tilpasser oppsettet ditt, kan du sette inn innleggselementer som tittel, media, neste og forrige koblinger, hovedinnhold, sosial, anmeldelser, forfatterbio og selvfølgelig dine relaterte avleveringer (blant mange andre fantastiske alternativer). Det er også stylingsalternativer for parallaks, graderinger, seksjoner i full bredde eller full høyde, animasjoner og til og med videoer. Når du har perfeksjonert oppsettet, tilordner du det til alle innleggene dine, en spesifikk innleggskategori eller bare ett innlegg om gangen.

16. Inline Relaterte innlegg Gratis WordPress-plugin

Inline Relaterte innlegg Gratis WordPress-plugin

Denne pluginen omdefinerer fullstendig hvordan du viser de relaterte innleggene dine. I stedet for å vise relaterte innlegg på slutten av innlegget ditt, kan du nå vise dem i innholdet ditt for å øke brukerengasjementet ti ganger.

Du kan vise flere bokser i innleggene dine automatisk, og tilpasse dem med omtrent 20 unike stiler. Denne teknologien brukes blant andre store merkenavn som Wall Street Journal, Entrepreneur og Financial Times.

17. Yuzo gratis WordPress-plugin

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Også på vår liste i dag er Yuzo, en av en slags gratis relatert innlegg-plugin som vil se utrolig flott ut på nettstedet ditt uavhengig av stilene du bruker.

Dette relaterte innleggsprogrammet er lett, kommer med tekst- og miniatyrskjerm, samt over 50+ tilpasningsalternativer. Den har et minimalistisk design, widgets, meta-bokser, cache, teller, et intuitivt dashbord, tilpassede widget-dimensjoner og bakgrunnsvariasjoner..

18. Super Post Premium WordPress-plugin

Super Post Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Super Post er ikke bare en kjøring av malerelaterte innlegg-plugin, det er en alt-i-ett-løsning som gir deg full kontroll over spørsmål om innlegg. Du kan bruke Super Post til å vise spesifikke innlegg i henhold til kategorier, koder og andre taksonomier.

Du kan gjøre et hvilket som helst spesifikt innlegg klistret, vise frem nyeste eller mest kommenterte innlegg blant annet. Super Post er kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress så vel som store nettlesere.

19. Relaterte innlegg Miniatyrbilder for WordPress Free Plugin

Beslektede innlegg Miniatyrbilder for WordPress Free Plugin

Vil du legge til visuelle relaterte innlegg til innholdet ditt? Relaterte innlegg Miniatyrplugin gjør det enkelt! Denne plugin-en inneholder alternativer for å angi relaterte innlegg (i forhold til forhold), miniatyrstørrelse (velg miniatyrbilde eller medium) og tilpasse visningsinnstillingene (miniatyrbilde, kilde, bakgrunnsfarge, kant, tekststørrelse, utdragslengde og mer).

Andre nyttige alternativer inkluderer syv oversettelser som er klare til bruk, en enkel beslektet innleggskode du kan bruke til å legge til innlegg hvor som helst, en miniatyr sidepanel eller bunntekstwidget og støtte for alle WordPress-taksonomier (kategorier, koder, begge, tilfeldige eller tilpassede). Og det er til og med innebygde php-koder for temautviklere for å integrere plugin-modulen.

20. Relaterte innlegg av Taxonomy Free WordPress Plugin

Relaterte innlegg av Taxonomy Free WordPress Plugin

Legg til beslektede innlegg til innholdet eller sidefeltet ved å bruke gratis Relaterte innlegg fra taksonomi. Denne gratis plugin-en inneholder en enkel å bruke widget og kortkode for å gjøre det å legge beslektede innlegg raskt og enkelt. Velg mellom en kobling, utdrag, miniatyrbilde eller full postoppsett for det relaterte innholdet. I tillegg er det enkle alternativer for å ekskludere spesifikke innlegg eller vilkår, og for å begrense relaterte resultater etter dato eller telling.

For brukere med litt mer kodingskunnskap kan du også bruke dine egne HTML-maler for dine relaterte innlegg, koble deg til REST API, legge til et hurtiglager eller til og med lage dine egne innebygde temamaler til med det relaterte innholdet.

Bonus: RelaZone Relaterte Amazon-produkter Premium WordPress-plugin

RelaZone Relaterte Amazon-produkter Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Selv om det ikke er et tradisjonelt “innlegg” -plugin, viser RelaZone-plugin-relaterte amazon-produkter, slik at du kan tjene på det fantastiske innholdet. Så hvis du skriver et flott, dyptgående innlegg om te, kan du enkelt sette inn en beslektet boks for å vise anbefalte rooibos, chai, grønn og svart te som du nevnte i innholdet ditt.

Plugin fungerer ved å bruke nøkkelord i artikkelen din for å finne matchende produkter på Amazon. I tillegg fungerer det bra med WooCommerce også – så hvis du allerede selger dine egne te-blandinger på nettstedet ditt, kan du koble til beslektede Amazon-vannkoker, tekopper, sukkerbiter og mer. RelaZone er en av de beste og enkleste måtene å fange opp flere inntektsstrømmer fra WordPress-bloggen eller -butikken din.

Flere best relaterte innlegg-plugins for WordPress

Slutt å miste verdifulle potensielle kunder i dag ved å velge et av de beste relaterte innleggsprogrammene for WordPress. Du vet aldri hvor din neste leder kan komme fra, så ikke ta dette for gitt. Med tanke på hvor enkle alle valgene våre for de beste relaterte innlegg-plugins for WordPress er å installere, konfigurere og bruke, har du ingen unnskyldning overhodet.

Vi håper at innlegget vårt vil hjelpe deg med å velge den perfekte relaterte innlegg-plugin for ditt WordPress-nettsted. For tilbakemelding, spørsmål eller for å anbefale flere best relaterte innlegg-plugins for WordPress, bruk gjerne kommentardelen nedenfor. Ser deg rundt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me