Beste plugins for WordPress Mobile Site Optimization

Beste plugins for WordPress Mobile Site Optimization

Visste du at over halvparten av internetttrafikken i USA kommer fra mobiltelefoner? Etter denne statistikken gjør mer enn halvparten av folkene som besøker bloggen din det fra smarttelefonen.


En av de viktigste måtene å fremme blogg på er sosiale medier. Når var sist gang du åpnet Facebook fra skrivebordet ditt? OK, kanskje du gjorde det på jobb i dag.

Men poenget er at nettsteder som Facebook og Twitter har gått på mobil – i det minste for forbrukere som oss. Sjansen er stor for at du leser dette blogginnlegget fra telefonen eller nettbrettet. For ikke å snakke om det faktum at du har mottatt dette blogginnlegget via et nyhetsbrev, feed eller sosiale medier.

Har du som bloggeier virkelig råd til å ikke ta hensyn til mobilleserne? Sjansen er stor for at de er de mest lojale leserne dine. Hvorfor? Rett og slett fordi de valgte å lese din innhold ved å bruke det mest kaotiske apparatet i planeten.

Hvis du vil etablere virksomheten din og tjene penger på nettstedet ditt, må du omfavne kraften fra mobil.

OK, det kom ostete ut. La oss fortsette. Så du har valgt WordPress som bloggplattform. Flott. Du har et fantastisk gratis WordPress-tema som er responsivt, mobilklart og til og med har retina-skjermstøtte.

Her er fangsten. Mange disse såkalte “kjempebra” responsive temaene er ikke alltid like fantastiske som annonseres. Problemer med justering og uoverensstemmelser i mobilversjonen av nettstedet ditt kan skje (som forresten umulig å løse uten utviklerens hjelp). Og noen temaer tar ikke en mobil tilnærming og går ganske enkelt tregt når du laster. Husk at det er mer sannsynlig at en besøkende forlater nettstedet ditt hvis det ikke lastes inn på tre sekunder. Med mobil synker tidsrammen på 3 sekunder jevnlig. Jeg tror faktisk at du vil være enig når jeg sier at de to ressursene som tappes ut av dagen er tid og oppmerksomhet.

Så i ånden av lykkelig mobillesing har jeg satt sammen denne listen over fantastiske plugins for mobiloptimalisering for WordPress. Med andre ord, disse programtilleggene lar deg bygge en virkelig fantastisk mobilversjon av ditt WordPress-nettsted.

Før vi kommer i gang, en rask påminnelse om at du ikke trenger å bruke hver plugin på denne listen. Vi deler lignende plugins, og selv om de kan tilby litt forskjellige funksjoner, kan du velge den som er best for deg. Å installere plugins med duplisert funksjonalitet kan forårsake problemer med nettstedet ditt – så prøv å begrense hva du installerer. La oss komme i gang!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

WordPress mobilpakke

WordPress Mobile Pack Plugin

Denne pluginen pakker noen alvorlige våpen når det kommer til å lage et mobilnettsted. Normalt gjengir en plugin en mobilkompatibel versjon av et eksisterende nettsted. Denne pluginen går ekstra langt og lager en hel nettapplikasjon ved hjelp av de nyeste HTML5-teknologiene.

Hvis du er uklar på en mobil side og en web-app, kan dette hjelpe. Hvis du har brukt det Facebook Lite på Android-nettleseren, det er et mobilnettsted. Hvis du bruker en nylig versjon av Chrome på telefonen, får du servert med Facebooks nettapp.

Nettapper er mye mer flytende når det gjelder UI og UX, de har synkronisering offline, lagrer evner og fungerer på alle plattformer inkludert iOS, Windows Phone, BlackBerry OS og Android.

En av de kuleste funksjonene i WordPress Mobile Pack er at den lar deg selektivt synkronisere forskjellige innlegg, sider og kommentarer basert på målenheten. Den tilbyr også en førsteklasses versjon som har bedre tilpasnings- og temafunksjoner, integrasjon med Google Analytics og annonsenettverk som Google AdSense og DoubleClick, offline synkronisering og massevis av andre fantastiske funksjoner.

WPtouch mobilplugin

WPTouch Responsive WordPress Plugin

WPtouch, som ble kalt den “originale” WordPress-mobilplugin, konverterer ditt eksisterende WordPress-tema til en vakker, flytende mobilmal som opprettholder retningslinjene for design av nettsteder som er anbefalt av Google. Premium-versjonen av plugin-programmet WPtouch Pro tilbyr en rekke forbedrede temaer for blogger, bedrifter og WooCommerce-spesifikke temaer..

Du kan også kjøpe tilleggsutvidelser som legger til rike annonseringsalternativer, web-appmodus (ligner WordPress Mobile Pack), “bare for mobil” -innhold, avansert webtypografi, hurtigbufring av mobiler og mer. Disse utvidelsene varierer fra $ 10-20 og gir deg fleksibiliteten til å kjøpe dem individuelt basert på behovet ditt – og dermed gi deg bedre kontroll over budsjettet.

Noen kan hevde at prisingen av et beslektet innlegg-plugin til $ 15 er litt for mye, men et alternativt tanketegn kan antyde at dette enormt forbedrer kvalitetsarbeidet til produsert.

AMP

AMP offisiell WordPress-plugin

I stedet for å tilpasse et mobiltema kan du i stedet sikre at innholdet ditt er kompatibelt med Google Accelerated Mobile Pages-prosjektet. AMP blir annonsert for å tilby mobilvennlig, hastighetsøkende funksjoner som async ressursbelastning, statisk layout system, lat lasting, ressursprioritering, pre-rendering og mer.

I utgangspunktet – AMP-pluginen tilbyr en strømlinjeformet måte å se innholdet på nettstedet ditt på frontend ved å følge Googles formateringsretningslinjer. Og i backend sjekker den automatisk innleggene og sidene dine for manglende eller ugyldig markering som kan skape AMP-valideringsproblemer. Gjør det enkelt for deg å ha en vakker og brukervennlig UX med minimal innsats.

AMP for WP

AMP for WP gratis WordPress-plugin

Selv om det ikke er den “offisielle” plugin, tilbyr AMP for WP massevis av gode funksjoner i tillegg til kjerne AMP-integrasjon. For eksempel er det lagt til innstillinger for mobile annonseområder, tilpassede AMP-språkoversettelser, pushvarsler, 3 forhåndsbygde AMP-sideoppsett, strukturerte dataalternativer, sideskift, handlingsfremføring, startvurderinger osv. Plus AMP for WP er kompatibel med populære plugins som Yoast SEO, AddThis sosial deling, Elementor sidebygger, Gutenberg, Kontaktformular 7, Gravity Forms, og mange flere.

Responsiv meny

Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Responsive Menus er en rask måte å legge til flash-mobile menyer på nettstedet ditt. Med mer enn 150 alternativer for å tilpasse, er det nesten ubegrensede muligheter for å designe en tilpasset meny. Bruk alternativene for farger, skrifter, bakgrunnsbilder, menyanimasjoner, integrert søk, RTL og mer. Som navnet tilsier – alle menyer er lydhøre og ser bra ut på de fleste enheter.

WP mobilmeny

WP mobilmeny

Som et alternativ til den sist nevnte plugin, kan du vurdere WP Mobile Menu. Denne pluginen tilbyr også mange funksjoner for å designe dine egne menyer med responsive nettsteder. Selv om det er mindre tilgjengelige alternativer, kan dette også gjøre det lettere for deg å style og legge til en mobilmeny på nettstedet ditt.

EWWW Image Optimizer

WordPress lager automatisk optimaliserte versjoner av bildene dine i forskjellige størrelser. Du kan optimalisere de nye og eksisterende bildene dine på WordPress-nettstedet ditt ved å bruke den populære EWWW Image Optimizer WordPress-plugin. Den støtter batch-tapsfri eller tapsfri komprimering av bilder i JPG- eller PNG-formater.

Smush

Smush Image Compression

Smush er et annet bildeoptimaliseringsplugin utviklet av WPMU team som lover 2x bedre komprimering med premiumversjonen. Imidlertid begrenser gratisversjonen den maksimale bildestørrelsen til 5 MB. Pluss pluginen tilbyr ekstra funksjoner for lat belastning, størrelse på størrelse, automatisk optimalisering, bulk smush (opptil 50 bilder om gangen) og mer.

a3 Lazy Load

a3 Lazy Load WordPress Plugin

Optimaliserte bilder tar fortsatt tid å laste. For å minimere dataoverføringen og forbedre lastetiden for nettstedet, kan du bruke a3 Lazy Load-plugin. Essensen av plugin-en ligger i JavaScript-koden Lazy-Load-xt som utsetter lastingen av bilder, videoer, iframes og innleggsinnlegg. Definer din late belastning etter innlegg, side, posttype, widget osv. Plus a3 Lazy Load inkluderer valgfrie forhåndsbelastningseffekter, AMP-kompatibilitet, WebP-bildestøtte og kompatibilitet med de mest populære plugins (JetPack, Elementor, WooCommerce, osv.).

Lat loader

Lazy Loader WordPress Plugin

Bilder, lydfiler, videoer og iframes lastes ikke før visningsområdet er aktivt når du bruker Lazy Loader. I tilfelle nettleseren har deaktivert JavaScript, forringes den grasiøst, dvs. at den slutter å fungere uten å ødelegge nettstedet. Bilder lastes inn på vanlig måte. Med andre ord lastes bilder bare når du blar ned for å se dem – det vil si at du er i bildets visningsport.

Test ditt mobile nettsted

Googles mobilvennlige test

Googles mobilvennlige test

Google har en helt egen mobilvennlig nettstedstester som gir deg personaliserte anbefalinger basert på hva som mangler på nettstedet ditt.

Når du har optimalisert nettstedet ditt for mobilvisning, er det på tide å prøve det. Hvis utfallet er bra, er det godt å gå! Klapp deg selv på baksiden. Hvis resultatene er negative, kan du bare jobbe med de foreslåtte endringene, og du vil være god til å gå.

Pakk inn

Det er enkelt å bygge en mobil side. Å bygge et mobilnettsted som konverterer er det ikke.

Målet vårt med denne artikkelen var å vise deg hvordan du kan optimalisere ditt WordPress mobilnettsted. Hver enkelt studie utført innen mobiltrender konkluderer enstemmig med at det bare kommer til å vokse – eksponentielt. Google har allerede begynt å bruke mobilbrukbarhet som en viktig rangeringsfaktor.

Vi har gått gjennom listen over plugins. La oss nå sørge for at vi er på vinnersiden!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map