Å motta sosial trekkraft for innholdet ditt er vanskelig. La oss anta at du produserer flott innhold. Og søkemotortrafikken bringer inn et flertall av de besøkende til nettstedet ditt som en start. Folk som spesielt har valgt å søke i et bestemt søkeord eller en streng med nøkkelord. Og leserne som søkemotorer bringer til nettstedet ditt, har en viss predisposisjon og er interessert i innholdet ditt. De har sannsynligvis et jevnaldrende nettverk og et sosialt følge som deler sine interesser. Bare da kan du til og med ha en sjanse til å få innholdet ditt delt på en av deres personlige sosiale mediekontoer.


Jeg teller altfor mange ifs. Hvis du produserer godt innhold, spesielt den typen du føler kommer leserne personlig eller profesjonelt, har du rett til å forvente noe til gjengjeld. Mange nettsteder inkludert WpExplorer genererer inntekter via flere kilder.

Men hvis du har problemer med å generere trekk i sosiale medier og betydelig trafikk, til tross for at du produserer stort innhold, må vi kanskje gi et insentiv for folk til å dele innholdet ditt oftere. Vi kan gjøre dette ved å kondisjonere tilgangen til innholdet ditt for sosiale aksjer. La oss se på noen av de beste pluginene for innholdslåsing som tillater besøkende å betale med sosiale aksjer!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Sosialt skap for WordPress

Social Locker For WordPress er et premium-plugin som hjelper deg med å låse det beste innholdet ditt for aksjer, likes, ett plusser og tweets. Du kan låse stort sett alt innhold, det kan være tekst, en lydbok, en video eller et utskrivbart pdf-dokument.

SocialContentLock1

Du kan velge å låse innhold på slutten av en artikkel eller hele artikkelen og likevel avsløre bare introduksjonen for å friste brukeren til å dele innholdet, hvis han eller hun ønsker å se hele artikkelen. Du kan også bruke samme innholdsblokkering for å gi tilgang til kampanjekoder. Innstillingene til denne plugin-en tilbyr ganske mye, med tanke på valg og gir mulighet for å velge når og hvor plugin-en selektivt skal låse innhold.

SocialLockeroptions1

Plugin-en gir innholdslåsing basert på delingsalternativer med 8 forskjellige sosiale nettverk. De vil snart legge Pinterest og Instagram til valgene sine. Du kan også velge hvordan innholdet er blokkert, for eksempel kan du ganske enkelt gjøre det låste innholdet uskarpt.

BlurrySocialLocker1

Plugin-integrasjonen med Google Analytics gjør det mulig å se hvor mange som brukte skapet, hvor mange som bare hoppet over det låste innholdet, hvor mange som forlot nettstedet ditt etter å ha sett låst innhold, hvilke sosiale nettverk de delte innholdet ditt på og til og med svakheten ved skap som kan bidra til økt avvisningsfrekvens.

StatisticsSocialLocker

Så denne plugin-en er ganske imponerende og omfattende når det gjelder evne til å låse innhold selektivt og spore fordelene effektivt fra et analytisk dashbord. Du kan enten bruke gratis versjon av plugin-modulen eller premiumversjonen. Gratisversjonen støtter Facebook Likes, Google 1+ og Tweets, premiumversjonen har 5 andre alternativer for deling av sosiale medier, 5 ekstra temaer og flere sosiale følgeknapper. Med premiumversjonen kan du deaktivere innholdslåsen for registrerte brukere, forsinke lås & relock, eksportere potensielle kunder i CSV-format og du får tydeligvis støtte.

Social Share & Locker Pro WordPress-plugin

Social Share & Locker Pro er i utgangspunktet en to-i-en-plugin som håndterer alle dine sosiale delingskrav, og den kommer også med en sosialt innhold skap-modul.

SocialSharePro & ContentLocker

De sosiale delingsfunksjonene til denne plugin-en er gode, men det er ikke i fokus for denne skrivingen. Vi er interessert i funksjonene for innholdslåsing. Med Social Share & Locker kan du stille inn tidtakere på låsene dine som forhindrer tilgang til innhold etter en liten forsinkelse. Plugin-enheten har 8 innholdsskapstemaer til disposisjon.

Innholdets låsefunksjon er aktivert for bare Twitter, Google Plus, Facebook og Linkedin. Men hvis du mottar et flertall av de sosiale aksjene dine fra de nevnte fire sosiale mediekanalene, er det ikke mye å bekymre deg for.

Automatisk sosial skap

En enkel gratis plugin som lar deg velge spesifikke nettadresser, spesifikke / alle sider og innlegg og deretter aktivere innholdslåsing som viser innhold når det ble delt på Twitter, Facebook eller Google Plus. Du kan skjule eller vise en lukkeknapp og en nedtellingstimer.

AutomaticContentLocker

De Automatisk sosial skap plugin er ganske ren og uten mye i veien for valget. Du kan endre meldingen i sosialt innholdslås, men du kan egentlig ikke gjøre mye annet. Men hvis du er ute etter enkelhet, skal denne pluginen fungere helt fint.

Sosialt skap – Øk trafikken

En søkemotorvennlig innholdsskap for alle innholdstyper med støtte for de fire store sosiale nettverkene. De Social Locker Traffic plugin gjenkjenner brukere som tidligere har låst opp innholdet og også registrerte brukere hvis du vil, det låser ikke innhold i slike tilfeller.

ContentLockerEditScreen

Du kan opprette et hvilket som helst antall innholdslåser og redigere dem for å tilpasse stilen din og gjøre dem til riktig passform for nettstedet ditt med Tinymce.

Noen få ting og siste tanker

Nå normalt ville jeg introdusert deg for Som Gate og to andre Facebook-baserte innhold som låser WordPress-plugins (Facebook Viral Content Locker for WordPress, Like 2 Unlock for WordPress). Men dessverre har Facebook bestemt seg for å gjøre unna apper som incentiverer sosial deling. For å forsøke å omgå regelen, bruker Cookies slik at leseren kan besøke og “like” en viss Facebook-side som tilgang til innhold gis på. Ikke nøyaktig det samme som de forrige innlåsningsprogrammene som krever sosiale aksjer for tilgang.

7. august 2014 kunngjorde Facebook at all incentivisert deling via Facebook er ikke tillatt. De mener at det ikke gir et positivt bidrag til nettverket deres når deling incentiveres av antatt kunstige insentiver. Forsikre deg om at alle sosiale nettverk som du aktiverer innholdslåser tillater. Vær helt sikker på retningslinjene og retningslinjene deres når det gjelder deling for tilgang til innhold.

Personlig tror jeg at hvis du jobber veldig hardt for å lage hundre sider e-bok og du ikke engang tar betalt for det, så burde du absolutt kunne tjene på det minst i form av en sosial andel. Når det er sagt, kan du aktivere innhold som låses på spesialinnhold som du jobbet ekstra hardt for å lage. Hvis du peprer nettstedet ditt med låst innhold, vil det ganske enkelt gni folk på feil måte. Tenk om alle andre innlegg på WPExplorer-bloggen var låst? … Nøyaktig! Bruk låsing av innhold veldig minimalt og effektivt.

Vil du legge til sosial deling på nettstedet ditt på andre måter (ikke relatert til innholdslåsing)? Sjekk ut disse nyttige innleggene fra andre WPExplorer-forfattere:

  • Monarch Review: Social Sharing WordPress Plugin fra elegante temaer
  • Slik legger du til sosiale pålogginger i WordPress-bloggen eller nettstedet ditt
  • 20 fantastiske sosiale medier-plugins for WordPress

Jeg håper du fant innlegget nyttig. Best Den beste plugin etter min mening å bruke til innholdslåsing basert på sosiale aksjer er Social Locker For WordPress. Hvis du vil se hvordan det er, kan du prøve gratisversjonen før du kjøper premiumversjonen. Eller hvis du har et bedre plugin for innholdslåsing, gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me