Beste LMS WordPress-plugins for kursoppretting 2020

Beste LMS WordPress-plugins for kursoppretting

Internett er et flott sted å hente inn ferdigheter og kunnskaper. Rett fra studietabellen hjemme kan du utforske internett for kurs, registrere deg for dem, jobbe deg gjennom leksjonene og legge til et ferdigattest på CVen din (som disse fantastiske WordPress-kurs for nybegynnere). Og det er mange enkle LMS WordPress-plugins og alternativer for å gjøre nettstedet ditt til et komplett Learning Management System.


Enkelt sagt er mange mennesker mer enn villige til å betale gode penger for et nettkurs i emnet de velger. For å imøtekomme denne etterspørselen, rekker en rekke institusjoner og enkeltpersoner dem til dem via sine pedagogiske nettsteder. Disse nettstedene påtar seg ende-til-ende-tjenester, fra å bygge kursinnhold og melde seg inn studenter, til å gjennomføre eksamener og tildele fullføringsbevis for kurs.

Og for å imøtekomme design og funksjonelle behov på disse nettstedene, er kvalitetstemaer og plugins som tilfredsstiller den elektroniske utdanningsplattformen tilgjengelig på markedet.

Du kan jobbe med å bygge et Learning Management System (LMS) basert på WordPress på flere måter – du kan prøve kodingsferdighetene dine i en selvbetjent WordPress-installasjon, eller du kan ta i bruk et av de mange ferdige premiumtemaene for å hjelpe deg . Hvis du bare vil tilby kurs, kan du legge til en plugin som begrenser brukertilgang til innhold.

Videre er det spesialiserte LMS WordPress-plugins designet for å håndtere alle spesialfunksjonene som kreves av nettsteder som tilbyr online-kurs. De hjelper deg med å administrere kursene, markedsføre dem og tjene penger på dem i gebyrer og annonser. Uten å vente lenger, her er noen av de beste alternativene som vi tror er noen av de beste LMS WordPress-plugins på markedet.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. MasterStudy LMS gratis WordPress-plugin

MasterStudy LMS Gratis WordPress-plugin

MasterStudy er et fullverdig online kurs og LMS WordPress-plugin. Denne enkle å bruke plugin gjør kursstyring til en lek takket være innebygd støtte for videoer, quizer, betalte medlemskap, rangeringer, ønskelister og mer.

Når du bygger en kursinstruktør har mange muligheter for å lage en læreplan (med leksjoner og sertifikat for fullføring av kurs), legge til vanlige spørsmål og grunnleggende kursinfo (varighet, forelesninger, videotimer, brukernivå osv.). Det inkluderte MasterStudy-tavlen er en fin måte for lærere og studenter å kommunisere på. Avanserte spørsmål og svar i sanntid og quiz-funksjoner gjør det enkelt for studentene å løfte en “digital” hånd så vel som for kursinstruktører å legge til tidsbestemte tester. I tillegg til PayPal- og stripe-integrasjon gjør kursinntektsgenerering til en lek.

Det beste av alt, mens MasterStudy skal fungere med de mest populære WordPress-temaene, er det et MasterStudy Education & LMS WordPress-tema designet spesielt for å jobbe med dette kraftige kurset plugin. Temaet inkluderer en lys og mørk hud, alternativer for offline kurs, forskjellige typer leksjonstype, brukerprofilsider, dra & slipp sidebygger, oversettelsesstøtte og mer. Så hvis du vurderer gratis MasterStudy LMS WordPress-plugin, kan du definitivt ta en titt på temaet også.

2. Veileder komplett LMS for WordPress

Lærer komplett LMS-løsning for WordPress

Tutor LMS er en freemium-plugin full av funksjoner for dine online kurs. For det første kan du lage ubegrensede kurs komplett med den brukervennlige kursbyggeren. Bruk dra og slipp-byggherren for å legge til leksjoner, bestille kursinnhold, materialer, angi en varighet, legge til et vanskelighetsnivå osv. Plugin-en tilbyr også Gutenberg-blokker, videostøtte (native, Youtube og Vimeo), kunngjøringer, kursvurderinger / anmeldelser og ubegrenset antall instruktører. Så det er enkelt å tilby kurs fra forskjellige eksperter. Det er til og med en quiz-skaper-teststudent kunnskap gjennom hele kurset!

Hva mer er, Tutor inkluderer frontend-studentpaneler, lærerprofiler og paneler, innebygde stylingsalternativer, en tilpasset kurswidget og WooCommerce & EDD-kompatibilitet. Og det hele er bare i gratisversjonen! Du kan oppgradere til en Veileder LMS Pro plan for avanserte quizinnstillinger (matching, image matching eller svar, bestilling, kort svar), en frontend kursbygger, kursforutsetninger, oppgaveinnleveringer, gradering, rapporter og kursbevismal. Pro legger også til et nyttig e-postvarslingssystem og innholdsdråp for å følge opp med studenter, i tillegg til støtte for WooCommerce-abonnementer og Paid Membership Pro (men dette er bare funksjonene i skrivende stund – sjekk ut veikart for å se hva som kommer). Hvis du trenger hjelp, inkluderer Pro også ett års oppdatering, prioritert support og til og med en installasjonstjeneste.

3. WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware bruker dra og slipp-funksjonen for å hjelpe deg med å bygge og arrangere kurs i formatet som er kjent for studenter og instruktører. Det er også enkelt å lage leksjoner eller enheter – bare lage innlegg eller sider i WordPress på den måten du normalt gjør og publiser dem. Hvis du ønsker det, kan du arrangere leksjonene i moduler og kurs, og avrund dem med flere quizformater som tester studentenes forståelse av timene. Ikke bare det, du kan til og med sette tid på utgivelsen av innhold etter dato eller intervall ved å bruke dryppstrømfunksjonen. Og la elevene få vite hvordan de har hatt det med en karakterbok.

Bruk tilpassede e-postmaler for å formidle karakterer og resultater via e-post. I tillegg kan du lage unike, nedlastbare og tilpassede kompletteringssertifikater for vellykkede studenter. Ikke gå glipp av å gi tilgang til instruktører til å redigere innhold og å administrere kurs og studenter.

Studentinnmelding kan være manuell eller automatisk. Ikke bare det, du kan gi tilgang til kurs bare når du har fullført forutsetningene. WP Courseware er kompatibel med standard WordPress-temaer. Du er sikret beskyttelse mot uautorisert tilgang, da det er støtte for medlemskap-plugins (MemberPress, OptimizePress). I tillegg hjelper støtte for populære eCommerce-plugins (WooCommerce, Easy Digital Downloads) i online salg av kurs.

4. Sensei WordPress Learning Management System

Sensei WordPress Learning Management System

Å lage innhold til kurs med Sensei er like enkelt som å lage en side eller et innlegg i WordPress. Dette Learning Management System er utviklet av WooCommerce og integreres sømløst med deres eCommerce-plugin. Ved å knytte kurs til et kjøpt produkt, kan du markedsføre et kurs til et veldig relevant publikum. Derfor vil en kjøper av et broderikit sannsynligvis motta tilbud om et kurs om brodering.

Sensei WordPress LMS Courseware

Programtillegget bruker de kjente funksjonene for brukerregistrering av WordPress for å registrere deg på et kurs. Forkunnskapene kan spesifiseres for hvert kurs, samt for hver leksjon. Opprett spørsmålsbanker og bruk dem til å sette opp tilfeldige quizer. Plugin-en inneholder et analyseverktøy som sporer fremdriften for enkeltelever eller kurs.

Sensei fungerer bra med de fleste standard WordPress-temaer, selv om utviklerne anbefaler temaer som tilbyr integrert støtte for Sensei. Avhengig av funksjonene du vil inkludere, kan du legge til et antall utvidelser til pluginen. De fleste av dem er gratis, men for å dryppe fôrinnhold og tildele merker for prestasjoner, må du kjøpe utvidelser separat.

5. LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash WordPress Learning Management System

LearnDash er et komplett Learning Management System som implementerer API for Tin Can (Experience) for å fange opp og lagre brukernes læringsaktiviteter. Tin Can API er en spesiell spesifikasjon som viser og registrerer alle læringsopplevelser. Den samler inn data om opplevelser som mobil læring, simuleringer, aktiviteter i den virkelige verden, erfaringslæring, sosial læring, offline læring og samarbeidslæring. Disse dataene gir deg innsikt i læringsaktivitetene til brukere. Spesielt hjelper det uformell og personlig læring, der individuelle prestasjoner spores fra backend av instruktører eller instituttpersonell.

LearnDash er funksjonspakket og integreres godt med WordPress for å gjøre det enkelt for deg å publisere innhold og tjene penger på nettstedet. Du kan dele kursene i flere nivåer for enkel presentasjon. Drypp fôrinnhold i henhold til plan og deaktiver tilgang etter en spesifisert tid. Bruk alle medieelementer som lyd, video, bilder, Google Dokumenter, Artikulere eller Adobe Captivate filer. Design quizer i et enkelt spørreskjemaformat, eller velg fra de 8 forhåndsdesignede quiztypene som pluginen tilbyr.

Leksjonstimere veileder hvor mye tid en student kan bruke på en leksjon, og Oppdragsledere tillater kommentarer på innsendte oppgaver. Brukere kan opprette profiler fra frontend og påmeldte brukere kan delta i private eller offentlige banespesifikke fora.

Utviklerne har stole på sin rike bransjeerfaring med å utvikle denne plugin, og en rekke anerkjente universiteter teller blant brukerne. Plugin-en er multisitert aktivert og fungerer med alle temaer. En rekke gratis og premium-utvidelser er tilgjengelige for forbedrede funksjoner. Disse utvidelsene er utviklet som svar på tilbakemeldinger fra samfunnet. I tillegg er det hundrevis av kompatible temaer (som f.eks eLumine eller University) som legger til ekstra funksjoner og stylingsalternativer.

6. LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress kjerneplugin er gratis og lett. Hvis det er noen funksjon du trenger på nettstedet ditt, kan du se etter det blant antall gratis og betalte tilleggsprogrammer. Noen av funksjonene er med på å bedre tjene penger på nettstedet.

Brukergrensesnittet hjelper med å bygge, redigere og vedlikeholde kursinnhold. Du kan justere mange innstillinger her, for eksempel varighet av kurset, nødvendige passkarakter, antall forsøk og ta spørrekonkurranser, før du går videre til neste nivå. Det er også mulig å eksportere kurs til andre nettsteder som bruker LearnPress. Med BuddyPress-støtte kan elevene danne grupper for å diskutere problemer og dele kunnskap.

learnpress

Plugin-en er oversatt til mange språk, støtter flersidede nettverk, så vel som PayPal, Stripe og WooCommerce betalingsmetoder. Selv om du kan bruke LearnPress med et hvilket som helst standard WordPress-tema, anbefaler forfatterne på det sterkeste at det brukes sammen med Utdanning WordPress Theme eller LMS WordPress Theme. I andre tilfeller anbefaler de å oppgradere til Pro for tilgang til kursbunter, gamification, kursbevis og mange premium tillegg.

7. Namaste! LMS for WordPress

Namaste! LMS for WordPress

Når du har installert gratisversjonen av Namaste! LMS, du kan konvertere WordPress-installasjonen din til et funksjonelt pedagogisk nettsted. Funksjonene eLearning inkluderer å lage leksjoner og oppgaver, studentinnmelding, administrere kurs og studenter, sette forutsetninger for leksjoner og mer.

Forbedre plugin-funksjonen med den gratis plugin-medlemskap Konnichiwa! Generer detaljerte rapporter om studentenes aktivitet på stedet. Når den er aktivert, vil en instrumentpanelwidget avsløre et spesifisert antall dager aktivitet på siden. PayPal- og Stripe-integrasjoner er med på å samle betaling for kursene.

Namaste-LMS

Premiumversjonen gjør det enkelt å tjene penger på nettstedet – legg til en handlekurv på spesifiserte kurs, opprett og administrer rabattkuponger og administrer beskyttede filer. Ikke bare det, du kan gi tilgang til noen brukere som klasseledere og tildele merker for fullføring av kurset eller for å tjene poeng.

8. LifterLMS WordPress Plugin

LifterLMS WordPress Plugin

Basistillegget til LifterLMS er gratis, intuitivt å bruke og fleksibelt. Den sjekker nesten alle boksene i listen over nødvendige funksjoner for Learning Management System og krefter WP101, en populær opplæringsserie for WordPress.

Studentene kan studere med fremdriftslinjer og spørrekonkurranser for å holde oversikt over fremdriften. Hold studentene informert med automatiserte e-poster. Disse e-postene er angitt til å bli utløst av forhåndsdefinerte studentaktiviteter, som å ikke logge inn på lenge, mislykkes i en quiz, påminnelse om forfallsdato og mer. Ved å bruke handlingsbaserte e-postmeldinger, nå ut til studenter som forlater kurset midtveis. Drypp innhold i henhold til spesifiserte timeplaner eller for å matche studentenes fremgang.

LifterLMS Management Funksjoner

LifterLMS tilbyr masse kursstyringsverktøy, så vel som betalingsbehandling via PayPal, stripe eller Authorize.net samt support for WooCommerce. Du kan legge til kuponger og rabatter på nettstedet for å øke studentregistreringen. Et antall betalte tilleggsprogrammer er tilgjengelige, og du kan kjøpe dem enkeltvis eller som en alt-i-ett-bunt.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS-integrasjon for WordPress

Edwiser Bridge - Moodle LMS-integrasjon for WordPress

Til slutt, hvis du er en fan av moodle rammeverk med åpen kildekode, kan du være interessert i å vite at det er en enkel måte å integrere Moodle-kurs med WordPress. Den gratis Edwiser Bridge-pluginen lar deg importere alle Moodle-kursene dine og synkronisere kurskategoriene dine direkte med ditt WordPress-nettsted. Derfra kan du legge dem gratis, selge dem (ved hjelp av den innebygde PayPal-integrasjonen), gi rom for kursregistrering og mer.

Edwiser Bridge inneholder også et antall innstillinger (for eksempel automatisk synkronisering for kurs, påmeldte bruksområder, språk osv.) Som du bare kan krysse av for å aktivere. Hvis du er en utvikler (eller har hatt på det), er det til og med innebygde kroker og filtre for raskere tilpasninger. Bedre ennå, det er fantastiske tilleggsprogrammer tilgjengelig for å legge enda mer kraft til din Moodle-drevne WordPress LMS.

Selektiv synkronisering

Bruke Selektiv utvidelse av synkronisering for Edwiser Bridge kan Moodle-brukere velge og velge kurs de vil synkronisere med WordPress-plattformen for deretter å markedsføre eller selge videre. Denne brukervennlige pluginen gjør det superenkelt for Moodle-administratorer å fokusere på ett bestemt sett med kurs, og å øke trekkraften til disse kursene.

Enkelt pålogging

Gjør påloggingsprosessen og kurstilgangen enklere med Enkelt signatur-utvidelse for Edwiser Bridge gjør det. Brukere kan samtidig logge seg på enten Moodle og det tilknyttede WordPress-nettstedet, ved å oppgi innloggingsinformasjon bare en gang. Det fungerer begge veier! En bruker kan logge seg på enten Moodle- eller WordPress-nettstedet, og være logget inn på de tilsvarende WordPress- og Moodle-nettstedene.

Avlogging fungerer like bra også, ved å måtte utføre handlingen bare en gang, trenger ikke studentene å bekymre seg for ikke å logge ut fra begge nettsteder. Med et enkelt oppsett hjelper denne plugin WordPress-Moodle-integrasjonen og gjør det enkelt for brukere å få tilgang til begge nettstedene, ettersom de bare har et enkelt sett med legitimasjon de trenger å huske på. En kortkode er også tilgjengelig, som kan plasseres hvor som helst på WordPress-nettstedet for å tillate innlogging.

Massekurskjøp

Tillat brukere å kjøpe flere kurs på en gang i Moodle med Massekjøp for Edwiser Bridge Utvidelse. Dette er en WordPress-plugin som bruker kraften fra WordPress og WooCommerce for å la Moodle-administratorer selge kurs på WordPress og tillate kjøpere å kjøpe disse kursene i bulk. Og det er ikke alt. Moodle-brukere har et intuitivt grensesnitt for å registrere studenter til et kurs når de kjøper et kurs.


En LMS lar brukere lære i sitt eget tempo ved å bruke hvilken som helst enhet de er komfortable med. Læringsprosessen kan gjøres mer spennende ved å tildele merker, innovative quizer og topplistere. Dessuten kan det å legge til et forum eller et fellesskap bidra til å oppmuntre studenter i læringsprosessen.

I løpet av de siste årene har det vært en økning i bruken av WordPress som base for nettsteder for utdanningsinstitusjoner og online kurs. WordPress LMS-pluginene som er omtalt i dette innlegget, kombineres godt med WordPress-kjernen for å sette opp et komplett online kursleveringssystem. Noen er gratis, mens andre tilbyr veldig attraktive funksjoner for under $ 250 (som er mindre enn $ 1 om dagen).

Har du noen erfaring med disse WordPress LMS-pluginene? Eller kanskje har vi gått glipp av en av LMS WordPress-plugins du vil anbefale? Del gjerne i kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map