Beste Live Chat-plugins og billettstøtte for WordPress

De fleste kunder liker en form for hjelp når de kjøper. De kan være i tvil selv om de har lest detaljert produktbeskrivelse, anmeldelser og vanlige spørsmål. Ville det ikke være hyggelig å ha noen fra butikken til å hjelpe deg med kjøpet? Noen du kan fortsette å komme tilbake til du er sikker på kjøpet ?


Det er her de beste live chat plugins kan gi deg et ben opp. Disse pluginene trer smart inn for å gjøre jobben som salgsassistent eller en kundesupportperson. De kan svare på alle kundespørsmål og være tilgjengelige 24 x 7 x 365. Butikken din er ikke lenger en ansiktsløs URL, men blir umiddelbart forvandlet til en selger eller butikkeier som kan føre en samtale med besøkende og konvertere dem til verdifulle kunder.

Telefonsamtaler og e-postmeldinger kan også gjøre jobben, men et live chat-system har noen fordeler:

 • Det fungerer som et tilbakemeldings- og kontaktsystem. Tilbakemeldingene kan hjelpe deg med å finpusse markedsføringsstrategien.
 • Besøkende får øyeblikkelig og sanntidsstøtte, de trenger ikke å vente på svar.
 • Å holde en kunde engasjert og i kontakt vil sannsynligvis gjøre dem til lojale kunder.
 • Det kan redusere antall forlatte vogner.
 • Chatpostene kan brukes som en klar base for fremtidige kampanjer.
 • Det kan vokse til et forum eller et chat-støttesystem.
 • Hvis billetter blir utstedt, er svaret enklere, ettersom det er sporbart og ikke vil mistes av syne før det er løst.
 • Det kan forbedre SEO-rangering, ettersom besøkende vil bli lenger på nettstedet ditt.
 • Det konverteres til et automatisert e-postsystem når du er frakoblet og hjelper deg med å generere verdifulle kundeemner.

Det er mange mange live chat-plugins, fra de helt enkle og gratis til komplette premium-plugins. Jeg viser noen av de gode her.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WSChat – WordPress Live Chat

WSChat ELEX WordPress Live Chat-plugin

Oppgrader nettstedet ditt med en effektiv, AI-drevet live chat med WSChat. Denne lette pluginen legger til en nyttig chatbox-popup på nettstedet ditt som er mobilklart og fungerer bra på alle enheter.

WSChat WordPress Live Chat er full av funksjoner for å felt spørsmål om besøkende, og det er enkelt å komme i gang. Når du har installert, kan du designe ditt eget forhånds chat-skjema med nødvendig informasjon og style chatbox-widgeten din med de innebygde fargevalgene. Du kan også legge til et ubegrenset antall agenter, samt aktivere agentvarsler slik at de blir varslet så snart en besøkende deltar i en chat.

Eksempel på live chat med WSChat

Det er også alternativer for å vise online / offline-status, støtte for Google Dialog-strømme for å definere og automatisere svar, og avanserte chatverktøy for vedlegg, skjermopptak (slik at kundene bedre kan forklare problemer), sende chathistorikk til e-post og chatvurderinger. I tillegg til WSChat, blir alle dataene dine lagret på din egen server og forbedrer chat (og data) personvernet.

Bruk rapporteringsfunksjonen for å se kundesupportytelsen komplett med rangeringer, kvalitetspoeng og antall billetter per agent. På denne måten kan du se på et øyeblikk om de besøkende får de hjelpene de trenger. Og pluginen er også integrert med den populære WSDesk-plugin, slik at du sømløst kan traffe spørsmål om kundestøtte til kundestøtten din. Gjør det til en fantastisk supportløsning!

2. Støttestyret

Support Board - Chat WordPress Plugin

Support Board er en flott måte å legge til en live chat på ditt WordPress-nettsted. Denne chat-plugin-en er bygget med alternativer for menneskelige agenter integrert med Slack og AI-drevne chatbots via Dialogflow. Med Support Board WordPress Chat vil du sikkert kunne gi en bedre opplevelse for besøkende på nettstedet ditt – bare installer plugin-pluggen, og på få minutter kan du og supportagentene dine (eller bots) komme på jobb!

Support Board - Chat WordPress Plugin

Som nevnt, Support Board integrert med Slack og Dialogflow og tilbyr mange rike meldingstyper som dine agenter eller roboter kan bruke i svarene sine. Disse inkluderer knapper, nedtrekkslister, en liste over tekstinnganger, skjema for e-post, registreringsskjema, timeplan, artikler, statisk tekstliste (med eller uten titler), tabeller og et skjema for å rangere agenten. Eller du kan lage dine egne tilpassede (statiske) rike meldinger. Du kan til og med stille inn åpningstider for å gjemme chatboxen din, deaktivere chatbot og / eller vise en timeplan når en besøkende skriver inn en melding utenfor de definerte timene. Alle samtalene er lett tilgjengelig fra administrasjonsområdet. Herfra kan du administrere meldinger, lagre svar, administrere / organisere brukere og se besøkende innsikt fra WordPress-oversikten.

Andre fantastiske funksjoner inkluderer alternativer for varslinger (e-post, desktop og flash), kunnskapsbase-artikler og automatisk synkronisering for brukerne og strukturerte data. Support Board støtter også RTL, tilbyr 19 forskjellige språk og er oversettelsesklar hvis du vil legge til et nytt språk. Alt dette for bare 59 dollar!

3. Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot

Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot-plugin

Acobot er en chatbot-plugin for WordPress som gir øyeblikkelig hjelp til besøkende, selv om kundeserviceteamet ikke er i nærheten. Bare installer plugin-modulen og konfigurer innstillingene. Det er så enkelt. Med hundrevis av avatarer å velge mellom, stilte chat-widgeter (bare velg den som passer for nettstedet ditt), og tilpassbare farger Acobot er et flott chatbot-alternativ.

Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot-plugin

Men det som virkelig gjør Acobot spesielt, er at den drives av ai. Dette betyr at du ikke trenger å programmere i svar – Acobot studerer nettstedet ditt og lærer seg selv alt den trenger å vite for å hjelpe. Pluss at Acobot er smart nok til å vite når du gjør endringer på nettstedet ditt, og det vil oppdatere svarene deretter.

Det er ikke alt Acobot kan gjøre – denne chatboten er også nyttig for leadgenerering. Etter at en bruker samhandler med Acobot kan den be om kontaktinformasjon for deg. Du kan velge enten en direkte eller høflig måte, men i begge tilfeller vil Acobot presentere en grunn til å be om informasjon (for eksempel å få en “menneskelig kollega” til å følge opp en kompleks forespørsel). Avhengig av nettstedet ditt, kan Acobot også be en gjest om å like eller følge selskapet ditt på sosiale medier, presentere en oppfordring til handling (for eksempel en demo), finne og autofyll et skjema for en gjest, av en gratis prøveperiode og mer. Pluss innebygd gjenkjenning av exit intention betyr at Acobot vil gjøre det best for å sikre at du ikke mister ledelsen.

Acobot er gratis, men bare for små nettsteder (25 sider eller mindre) og opptil 250 brukere. For selskaper eller større nettsteder en oppgradert Acobot Chatbot-plan er en nødvendighet. Fra $ 29 / mo er det en flott investering i virksomheten din, ettersom Acobot garantert vil hjelpe deg med å øke potensielle kunder og konverteringer.

4. WP-Chatbot av MobileMonkey

WP-Chatbot av MobileMonkey

Elsker du Facebook Messenger? Med WP-chatbot kan du enkelt legge til en Facebook Messenger-chat-widget til nettstedet ditt. Elsker det eller hater det – mer enn 1,3 milliarder mennesker bruker Facebook Messenger

Så hvorfor WP-Chatbot? Enkelt sagt – det er en flott (og enkel) måte å legge til en live chat 24/7 på ditt WordPress-nettsted. WP-Chatbot integreres sømløst med Facebook Business-siden din, slik at du kan bygge følgende og begynne å koble til publikum med en gang. Og best av alt – fordi det er basert på Facebook Messenger, kan du når som helst ta en prat med en kunde. Du trenger ikke å stole på å samle inn telefonnummer eller e-post for å kontakte dem med ny informasjon eller tilbud (selv om du vil – dette er noe du kan konfigurere med en premiumplan).

WP-Chatbot av MobileMonkey Widget

WP-Chatbot har også enkle alternativer for en tilpasset temafarge og velkomsthilsen. Du kan også stille inn chattespråket og skjule widgeten basert på tilpasset innleggstype. Ønsker mer? Du kan oppgradere til en MobileMonkey premiumplan for å legge til tilpasset merkevarebygging, live chat og avsparkanrop, en nyttig chatbot, dryppplanlegging, avansert chatanalyse, innebygd annonsering og mer.

5. Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat Gratis WordPress Plugin

Zendesk Live Chat er en populær plugin som samhandler med kundene dine i sanntid og hjelper dem med å gjøre et kjøp. Du må opprette en konto med Zendesk og koble denne kontoen til pluginen. Når dette er gjort, åpnes en meldingsboks i høyre nedre hjørne av skjermen. Besøkende kan begynne å snakke med deg med en gang, og hvis du ikke er online, kan du sende en e-post. Det fungerer bra med alle de store nettleserne og er en enkel måte å integrere live chat på nettstedet ditt.

Zendesk Live Chat Gratis WordPress Plugin

Widgeten er enkel og kan tilpasses for å være synkronisert med merkevaren din. Den er optimalisert for mobiler og er tilgjengelig på 40 språk. Gratisversjonen tillater bare en samtidig chat om gangen og en chattehistorie på 14 dager opprettholdes.

Proaktiv chatting lar deg gi forhåndsdefinerte svar. Utløsere kan stilles inn, slik at alle besøkende nås automatisk. Fra dashbordet kan du overvåke all trafikk og starte en prat når du føler at besøkende trenger hjelp. Du kan gjøre en rekke ting på dashbordet – justere innstillingene, påvirke oppdateringer, sette opp snarveier eller forby noen besøkende.

6. WordPress Live Chat fullført

WordPress Live Chat Komplett Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

WordPress Live Chat Plugin er en åpen kildekode premium plugin som du kan installere for raskt å legge til en chatboks. Du kan opprette dine egne operatører, tilpasse chatboksen og vedlikeholde chatlogger. Hvis du ønsker det, kan mer enn en agent svare på en bruker.

WordPress Live Chat-plugin

Når operatører er frakoblet, kan besøkende fylle ut et kontaktskjema. E-postvarsler mottas når alle agenter er frakoblet. Vil du bruke programtillegget på et hvilket som helst antall nettsteder? Du må gå med Live Chat Ubegrenset.

7. WP Live Chat Support

WP Live Chat Støtter gratis WordPress-plugin

For å kunne holde flere chatter i gang samtidig med kundene dine, kan du prøve WP Live Chat Support. Både bruker og besøkende vil finne det enkelt å bruke grensesnittet. Alle feltene i denne boksen kan redigeres, og selve boksen kan dras over hele skjermen og plasseres der du vil. Når live chat er slått av, kan offline meldinger lagres.

WP Live Chat støtter gratis WordPress Plugin-innstillinger

Du kan velge mellom 6 forhåndsdefinerte chatboks-temaer og tilpasse chatopplevelsen fullt ut slik at den passer inn i utseendet og følelsen på nettstedet ditt. Det er ingen annonsering eller drevet av lenker i chatboksen. En rask responsboks kan settes inn. Besøkende kan forbli anonyme hvis navn og e-postkrav på tidspunktet for chattinitiering er deaktivert. Eller du kan begrense tilgangen bare til registrerte brukere. Animasjoner kan brukes på chatvinduet og chatoppføringer kan opprettholdes. Hvis du har funnet en IP-adresse til å være av plageverdi, kan du forby den.

En live chatboks kan lages for å poppe ut på skjermen. Et lydvarsel når en ny chat begynner, kan aktiveres eller deaktiveres. Plugin-enheten er kompatibel med alle cache-plugins og oversettelsestillegg.

Det er mange betalte utvidelser som følger med denne plugin som du kan velge om du vil legge til funksjonalitet – Start Chat Extension, Multiple Agent Extension, Mobile and Desktop App, Cloud Server Extension, Chat Encryption Extension – og du kan legge dem til etter behov.

8. Fantastisk støtte

Fantastisk støtte gratis WordPress-plugin

Awesome Support er en solid WordPress-basert helpdesk. Den er designet for å være helt kompatibel med alle WordPress-temaer, både gratis og premium. Alle funksjoner slås på når plugin-modulen er installert og aktivert, slik at du kan åpne Help Desk og konfigurere kundestøtte på kort tid.

Fantastisk støtte Gratis WordPress Plugin-innstillinger

Besøkende kan åpne billetter for klager i frontend, og dette kan spores av kundeserviceteamet fra backend. Gamle billetter kan identifiseres med tagger. Kunder kan bli bedt om å godta vilkår og betingelser før de åpner en billett.

E-post blir sendt raskt til de rette personene slik at de kan handle på den. Chatten mellom kunden og teampersonen din vil forbli privat. Du kan legge til felt i chatboksen og støtte så mange produkter du vil.

Hvis du vil legge til utvidelser til chat-anlegget ditt, tilbyr Awesome Support utvidelser for WooCommerce-integrasjon, hermetiske svar, e-post-piping (svar via e-post) og mer. Disse utvidelsene er både gratis og premium. Både store kommersielle organisasjoner og små bedrifter kan bruke denne pluginen til fordel.

9. WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus Responsive Ticket System fungerer bra for et selskap, eiendom eller service desk system, et ansettelsesrekrutteringssystem, teknisk support system og andre lignende supportområder. Den kan håndtere billetthåndtering av store organisasjoner effektivt.

WP Support Plus-innstillinger

Åpning av en billett kan gjøres i front end, via admin eller til og med på vegne av en bruker. Du kan begrense innsending av billetter i frontend til en bestemt type bruker, og dette vil være nyttig for WooCommerce-drevne nettsteder. Billetter kan kategoriseres, prioriteres, tildeles en status og til og med slettes. Gjestene kan sende inn billetter, også via Facebook. Google Ingen CAPTCHA, reCAPTCHA for gjesteskjemaer kan aktiveres.

Det sendes en bekreftelse på e-post for hver billett, både til admin og til den besøkende som hever en billett. E-post-piping er et alternativ, avhengig av vertkompatibilitet. Skype-funksjoner er integrert, og du kan også ringe eller chatte gjennom Skype. Filer kan legges ved billetter, svar og e-post.

Billetter kan tilordnes agenter (teammedlemmer) og agentvis statistikk kan opprettholdes, slik at du vet hvordan teammedlemmene dine presterer. En tilsynsrolle kan også tildeles en hvilken som helst agent for styring av billetteringen.

En responsiv støtteknapp kan legges til hvor som helst, og tilpassede felt kan også legges til. AJAX-baserte filtre brukes, så det er raskt å sile gjennom billettene og responstiden. Ofte stilte spørsmål og funksjoner for hermetisk svar kan bidra til å redusere antall billetter som blir hevet eller antall billetter som krever tilpassede svar.

Innlevering av flere brukerbilletter, statuskontroll på billetter, responsiv layout, agentkategorisering og filvedlegg gir denne pluginen en fordel. Selv om plugin-en er gratis, er noen av funksjonene bare tilgjengelige i premiumversjonen. Du vil finne at for å utnytte alle funksjonene virkelig, må du oppgradere til premium plugin.

10. WP Flat Visual Chat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil ha en enkel chat-plugin med et flatmateriell design som du kan installere og begynne å bruke med en gang, er WP Flat Visual Chat et flott alternativ. Denne nydelige pluginen kommer med fargetilpasningsalternativer og et brukervennlig grensesnitt som integreres sømløst med WordPress-installasjonen.

WP Flat Visual Chat WordPress Plugin

Denne enkle plugin lar deg tilby sanntid, live ajax chat-støtte til nettstedets besøkende. Operatører kan se hvilken side en leser er på, og de kan sette i gang hjelpen til chat-tilbudet. WP Flat Visual Chat støtter også alternativer for hermetiske svar, meldingslydvarsler, chatlogging, kunde-IP-identifikasjon og muligheten til å overføre en chat til en annen operatør.

11. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat Gratis WordPress-plugin

Tidio Live Chat er designet for WordPress og integreres raskt raskt. Det er gratis i 7 dager, og du trenger ikke logge inn eller registrere deg for å bruke den. Etter 7 dagers periode kan du velge å gå pro eller nedgradere til gratisversjonen. Med en stjerneklassifisering på 4,9, er det en populær plugin som du kan bruke til å legge til live chat på nettstedet ditt.

Tidio Live Chat

Helt enkelt å installere, kan du spore besøkende og kontakte alle som kikker på nettstedet ditt. Chatboksen vises umiddelbart etter installasjon, og du ser en liste over besøkende som for øyeblikket er på nettstedet ditt. Du kan nå ut til alle du velger.

Den kommer i tre design, og du kan velge fargene du vil ha den. Besøkende kan kontakte deg via e-post hvis du ikke er frakoblet. Viktige leverandører av e-posttjenester er integrert med denne pluginen.

En integrert widget støtter også 140 språk, slik at du kan chatte med dine kunder på like mange språk.

12. Uber Chat – Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er ute etter en chat-plugin med mange alternativer, trenger du ikke se lenger enn til Uber Chat. Markedsført som den “ultimate live chat WordPress-plugin” skuffer den absolutt ikke.

Uber Chat WordPress-plugin

Fullpakket med funksjoner som WordPress og Windows-klientstøtte, tilbakefall til skjema, flere operatørsupport, lydvarslingsinnstillinger og tilpasninger, full diskusjons- og innsendingshistorikk, chat-tilstandskontinuitet på hele nettstedet ditt, forhåndsinnlastede fargeskjemaer og mer.

Uber Chat støtter også hermetiske svar for å fremskynde supportens responstid, flerspråklig grensesnitt og WPML-kompatibilitet, og du kan installere Uber Chat på en hvilken som helst WordPress-flerside (bare husk at hvert nettsted i nettverket ditt vil fungere som et frittstående nettsted og chatgrensesnitt) . Det eneste systemkravet er at du bruker plugin-modulen på en server med nok strøm til at antall samtaler du planlegger å starte samtidig (for eksempel – du kan sannsynligvis ikke støtte 1000 klienter hvis nettstedet er på $ 1 / måned-hosting ).

13. Pure Chat – Gratis chat

Pure Chat - Gratis chat WordPress Plugin

Hvis du er en liten bedrift, bør Pure Chat interessere deg. Denne programvaren er designet med tanke på små bedrifter. Det er enkelt, og du kan chatte med flere kunder samtidig, ved å organisere faner i chatvinduet. Du kan chatte med andre teammedlemmer, og flere teammedlemmer kan delta i samtalen med en kunde.

Ren chat

Chatboksen kan tilpasses for å endre farge eller tekst, eller legge til animasjon eller bilder som passer ditt merke. Angi at chatboksen din skal dukke opp noen sekunder etter at en besøkende lander på siden din. Fra detaljpanelet kan du vite mer om den besøkende og ha en mer meningsfull samtale med ham. Hermetiske svar kan ta tediumet ut av rutinemessige svar.

Besøkende kan ledes til riktig avdeling ved å tilordne avdelinger til widgeter. Kategoriser besøkende og la dem få forskjellige tilgangsnivåer. Dette vil hjelpe deg med å styre teamet ditt. Resultatene og vurderingen til hvert teammedlem kan spores, slik at du blir kjent med de best presterende gruppemedlemmene.

iOS-, Android- og Kindle-apper er tilgjengelige, noe som betyr at du kan chatte uten å være begrenset til skrivebordet ditt. Koble Pure Chat med over 500 apper ved å bruke Zapier og bruk utvidede funksjoner umiddelbart. Selv om du ikke har et nettsted, kan du ha en frittstående chatboks på de hostede sidene til Pure Chat.

Pure Chat er både en gratis og betalt programvare. For en helt gratis pakke er antall chatter per måned begrenset til 15, og du må oppgradere til start-, forretnings- eller vekstplan etter det. For ikke-merkede chatbokser må du velge en vekstplan som kommer på $ 99 per måned, betalt årlig.

14. Formilla Live Time Chat

Formilla Real Time Live Chat Gratis WordPress Plugin

Formilla Live Chat gjør det mulig å overvåke besøkende i sanntid, og kommer gratis, så vel som i mange betalte pakker. Med gratisversjonen vil du kunne installere chat på ett nettsted, holde en chat om gangen og ha rett til 30 chatter / e-poster hver måned. Du kan også stille den slik at en chat blir satt i gang av deg etter noen sekunder etter at besøkende kommer til nettstedet ditt. Meldinger som inviterer besøkende til en chat, kan tilpasses.

Formilla

Auto responder kan trå til og samle kontaktinformasjon når du er frakoblet. Hvis du banker på tastaturet, vil de besøkende vite at svaret ditt er på vei. Desktop- eller lydvarsler kan stilles inn for en innkommende chat. En helpdesk eller innboks hjelper deg med å filtrere, prioritere chatter og begrense eller forby brukere. Billetter kan tilordnes chats og prioriteres.

Hvis agenten er opptatt, blir chatten i kø, og brukeren vil alltid kjenne sin plassering i køen. Chattranskripter vil bli opprettholdt. E-postmeldinger kan tilpasses og e-postdata kan eksporteres. Dashbordet gir deg en oversikt over chataktivitet og rapporter kan genereres fra data samlet. Chat-tider kan planlegges og driftstimer kan fikses.

Pakker varierer fra $ 11.99 per måned til $ 16.99 per måned. Med disse pakkene kan du øke antall agenter, nettsteder og chatter. Du kan chatte fra mobile enheter, ha rett til oppgraderinger, overvåke besøkende i sanntid, tilpasse chatboksen, bruke Attention Grabber, fjerne merkevarebygging og ha rett til telefonsupport.

15. Flyzoo Chat

Flyzoo Chat Gratis WordPress-plugin

Chat av Flyzoo er egentlig ikke ment for virksomhet, den er designet spesielt for chatbruk i et samfunn. Når den er mer sosial i sin natur, er den godt integrert med de fleste plugins for medlemskap og sosiale nettverk. Webinars, datingnettsteder, online handelsmenn eller spillere, arrangementer, lokale foreninger og lignende antrekk kan gjøre god bruk av denne plugin.

flyzoo

Brukere kan finne og chatte med venner, bli med i gruppechatter og. Brukerprofiler synkroniseres automatisk med chatten, og avatarer kan trekkes inn fra mange andre plugins som Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member og Buddy Press. Brukere kan chatte på mer enn 20 språk, og flere private chatter er mulige.

Chatter er vert på en sky, så det er ingen tegning på serverressursene dine. Chatter kan også modereres med tilpassede filtre for å ekskludere dårlig språk, forby noen besøkende, for å blokkere IP-er eller for å begrense lengden på chat eller frekvensen for sending av chat-meldinger. Pop-out chatvinduer vil aktivere chat i separate nettleservinduer. For SSL / HTTPS-baserte nettsteder kan chatten krypteres. Chathistorikken opprettholdes og tidligere samtaler kan nås. Underdomener er tillatt, og mange nettsteder kan kobles til samme chat.

Du kan prøve Chat av Flyzoo gratis i 14 dager, og på forespørsel vil den bli utvidet med ytterligere 14 dager. Med pro-versjonen er det mulig å overvåke besøkende i sanntid, dele filer, legge inn gruppechats på sider og begrense tilgangen basert på roller. Den siste funksjonen ved å begrense tilgang er spesielt egnet for forskjellige nivåer av abonnementsbaserte tjenester.

16. Casengo Live Chat-widget

Casengo Live Chat Widget Gratis WordPress Plugin

Casengo Live Chat Support er et godt designet, brukervennlig, rik plugin for live chat support. Du må registrere deg for en konto hos Casengo, og du kan sette opp chatvinduet ditt på nettstedet ditt i løpet av få minutter. Du kan svare på besøkende via live chat eller e-post. Chatboksene kan tilpasses.

Plugin strømlinjeformer alle innkommende chatmeldinger fra WhatsApp, live chat eller e-post til en innboks, slik at du aldri mister oversikten over en eneste melding. Hele teamet har en klar oversikt over chat-trafikken og koordinering er sikret. Hele chatloggen med kundene opprettholdes, slik at teammedlemmene dine kan svare bedre.

En kunnskapsbase er praktisk som teammedlemmer kan se opp for å svare på kunder. Teammedlemmer kan også videresende spørringen til alle utenfor chatgruppen eller søke hjelp fra andre i gruppen..

Ettersom plugin-en kan fungere helt fint på håndholdte enheter, kan du være på toppen av alle kundesøk hele tiden. Kombinert med Facebook- og Twitter-integrasjon er det mulig å chatte på farten. Flere postbokser og flere merker kan administreres fra samme nettsted.

Med gratiskontoen er antall brukere, chatter og samtaler begrenset. Det er to betalte planer – Premium og Enterprise, med hele settet med funksjoner bare tilgjengelig i Enterprise Plan (og tilpassede funksjoner tilgjengelig i skreddersydde Elite-planer).

17. Collect.chat Conversational Chatbot

Collect.chat Chatbot

Collect.chat er verdens enkleste chatbot-byggherre. Du kan bygge chatbots for WordPress-nettstedet ditt i løpet av minutter ved å dra og slipp malene. Nå kan du konvertere besøkende til kunder, utvide e-postlister og planlegge avtaler med disse automatiserte chatbotene. De kjører 24 × 7 og samler data sømløst og gir en herlig opplevelse for besøkende på nettstedet.

Å øke kundens engasjement på nettstedet er nøkkelen til suksess for enhver bedrift. Tradisjonelt stolte nettsteder på statiske former for dette formålet. Men de har vist seg å være en enorm opprørt.

Så å skape en sømløs kundeopplevelse er avgjørende for online shopping. Hovedårsaken til suksessen til et merke i den virkelige verden er den emosjonelle tilknytningen de etterlater til sine kunder. Den beste måten å gjenskape den samme persona i online verden er gjennom interaktive samtaler. Snakk med kundene dine akkurat som i en ekte butikk.

Collect.chats chatbots kan ha tre former:

 • Launcher Form – Chatboten vises på nettstedet nederst
 • Embeddable Form – Chatbotten kan legges inn hvor som helst på nettstedet. Dermed kan alle deler av nettstedet gjøres i samtale.
 • Delbar form – Chatbotten kan deles via URL. Dette kan brukes til å utføre undersøkelser.

Med Collect.chat kan du gjøre akkurat det. Og det beste er at samtalene er helt automatiserte. Alt du trenger å gjøre er å skripte samtalen du vil ha med kunden og distribuere dem på nettstedet ditt. Bruk dem for å få tilbakemeldinger fra kunder, anmeldelser, kontaktinformasjon om potensielle kunder og mye mer. Det viktigste er at du får sjansen til å etablere en emosjonell forbindelse med nettkundene dine.

Å konkludere…

Live Chat er et nyttig verktøy for å øke kundeservicen med flere hakk. Pluginsene som er omtalt her vil passe behovet til enhver organisasjon ganske bra. Alle plugins er populære og høyt rangerte i WordPress-repository, så du burde virkelig få en samtale i gang og se hvordan det påvirker virksomheten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map