Beste CSS Live Editor WordPress Plugins 2020

Å tilpasse designet til nettstedet ditt har aldri vært så enkelt. Ved å bruke et WordPress CSS live editor-plugin, kan du nå opprette et unikt nettsted som samsvarer med dine spesifikke designspesifikasjoner, og gjenspeiler merkevarens image.


Frem til ganske nylig har bruk av CSS for å endre utseendet på nettstedet ditt hovedsakelig blitt overlatt til webdesignere. Imidlertid er det nå en rekke WordPress CSS live editor plugins tilgjengelige som hjelper deg å tilpasse nettstedet ditt. Noen krever litt kodingskunnskap, mens andre ikke trenger noen kodingopplevelse overhodet. Og alle av dem lar deg jobbe i forkant av det virkelige nettstedet ditt i sanntid.

I denne artikkelen skal vi se på hva en CSS live editor plugin er, hva WordPress CSS live editor plugins er tilgjengelige, og hva du skal se etter når du velger en.

Hva er et WordPress CSS Live Editor Plugin?

Et WordPress CSS live editor plugin lar deg tilpasse temaets design. Ulik å redigere CSS-filene direkte eller bruke en standard CSS-plugin, kan en WordPress CSS live editor-plugin imidlertid arbeide i frontenden av nettstedet. Dette betyr at du kan se endringene du bruker live i sanntid, mens du gjør dem.

WordPress CSS live editor plugin

Å bruke et WordPress CSS live editor plugin innebærer at du skriver inn kode, eller justerer kontrollene i frontend. Dette betyr at du kan se endringene dine skje mens du skriver. Ikke bare det, ved å jobbe med besøkende som vender mot siden av et nettsted, sparer du tid til å veksle mellom fanene og stadig trykke på refresh.

WordPress CSS Live Editor Plugins Kontrollpanel

WordPress CSS live editor-plugins som ikke krever at du redigerer CSS, viser direkte et kontrollpanel i fronten av nettstedet ditt som lar deg gjøre endringer i nettstedets design gjennom et visuelt grensesnitt. Dette fungerer veldig enkelt ved at du bare peker på og klikker på et element på siden og deretter velger en ny innstilling fra de tilgjengelige alternativene. Å velge et av WordPress CSS live editor-plugins med denne funksjonen er ideelt for de som ønsker å tilpasse nettstedets design, men ikke vet hvordan de skal skrive CSS.

Uansett hvilken type WordPress CSS live editor plugin du bruker sluttresultatene er i hovedsak de samme. Du får lage et originalt og personlig design for nettstedet ditt. På grunn av live editor-komponenten sparer du ikke bare tid og krefter, men du kan faktisk glede deg over prosessen.

Hva du skal se etter i et WordPress CSS Live Editor Plugin

Hva du ser etter fra en CSS live editor plugin vil veldig avhenge av ditt nivå av CSS kunnskap eller kodingserfaring.

Hvis du ikke er en koder, ikke bekymre deg, er noen CSS live editor plugins blitt opprettet for å bli brukt av totalt nybegynnere. Du må imidlertid velge et live-editor-plugin med et kontrollpanel, som lar deg bare peke og klikke for å gjøre endringer. Det er imidlertid verdt å sjekke ut nøyaktig hvilke elementer du kan tilpasse, ettersom hver plugin er forskjellig.

Mer erfarne utviklere vil kanskje ha en plugin som lar deg angi eller redigere koden selv. Et godt alternativ er en som vil gi deg en hjelpende hånd når du koder og fremhever eventuelle feil. Andre plugin-funksjoner du kan se etter, uansett hva din erfaring inkluderer:

 • Fungerer det med alle WordPress-temaer og plugins?
 • Tilbyr det noen ferdige design?
 • Kan du jobbe i utkastmodus før du publiserer endringene?
 • Sparer det trinnvise endringer mens du går, slik at du kan angre arbeidet ditt om nødvendig?
 • Gir den dyptgående dokumentasjon, opplæringsprogrammer og støtte?

Så nå vet du hva du bør vurdere før du tar et valg, la oss ta en titt på de forskjellige WordPress CSS live editor plugins som er tilgjengelige.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. CSS Hero

CSS Hero

Info & NedlastingVis The Demo

CSS Hero er en premium live WordPress-temaredigeringsplugin, som lar deg tilpasse nesten alle aspekter av temaets design. Det gjør dette ved å bruke et intuitivt pek- og klikkgrensesnitt som fungerer i fronten av nettstedet, uten at du trenger å angi en linje med CSS hvis du ønsker det. Derfor, selv om du ikke har noen kodingskunnskap i det hele tatt, kan du fremdeles bruke denne plugin-en til å endre utformingen av nettstedet ditt.

CSS Hero har noen få spesielt bemerkelsesverdige funksjoner. For det første sparer den alle redigeringene dine, slik at du kan angre alt arbeidet du har gjort, eller gå tilbake til et bestemt punkt i arbeidsflyten. Du trenger ikke lenger å frykte å gjøre en feil og ødelegge nettstedet ditt.

For det andre gir CSS Hero ‘Ready Made Styles’ og ‘Theme Skins’. Dette gir deg hundrevis av design, og 29 ferdiglagde oppsett, å velge mellom som utgangspunkt for nettstedet ditt. Så selv de av oss uten designinspirasjon eller visjon kan skape et nettsted å være stolt av.

CSS Hero er en av de mest imponerende WordPress CSS live editor plugins, designet for å gjøre det enkelt å tilpasse nettstedets design uansett om du er en nybegynner for koding eller webutvikler. Før du kjøper CSS Hero for bare $ 19, er det verdt å sjekke om denne pluginen fungerer med temaet ditt. CSS Hero jobber med en rekke Hero-klare temaer, og de gir deg en beskrivelse, kompatibilitetsprosent (fyi Total scorer på høyeste karakter på 99% – langt høyere enn andre toppselgende premium-temaer) og et live teststed for hver. Du kan også prøve CSSHero RocketMode for å gjøre det tilgjengelig for ditt nåværende tema.

CSSHero Sommersalg

Akkurat nå kan du spare opptil 50% på CSSHero under sommersalget deres! Ingen kode nødvendig, når du betaler, vil rabatten bli brukt. Tilbudet avsluttes 9. august 2016.

Spar opptil 50% på CSSHero

2. Gul blyant

Gul blyant

Info & NedlastingVis The Demo

Yellow Pencil er en WordPress Visual CSS Style-editor og en annen plugin som ikke krever koding. Når det er sagt, er det en CSS-editor som er innebygd for de som liker å redigere stilarkene sine for hånd. Denne pluginen fungerer 100% i frontenden, slik at du kan se og jobbe på nettstedet ditt i sanntid. Det er opprettet for å la deg tilpasse ethvert element på hvilket som helst tema eller plugin, og lar deg redigere temaet ditt på få minutter, eller redesigne hele designet på nettstedet ditt hvis du ønsker.

Gul blyant lar deg enkelt fremheve individuelle CSS-velgere, og gjøre temaet raskt og smertefritt. Denne pluginen har mer enn 300 bakgrunner, 600+ skriftfamilier og 50+ animasjoner å velge mellom, slik at du kan tilpasse temaet ditt slik at det passer til merkevarens bilde. Gule sider kommer også med omfattende dokumentasjon og støtte for de som ikke har brukt WordPress live CSS-editor-plugins før.

Yellow Pencil vil sette deg tilbake $ 23 og er kompatibel med alle WordPress-temaer og plugins. Nok en gang, et flott alternativ for både nybegynnere og erfarne webdesignere.

3. TJ Custom CSS

TJ Custom CSS-plugin

TJ Custom CSS fra Theme Junkie er en gratis WordPress-plugin som lar deg tilpasse nettstedet ditt gjennom et grensesnitt foran. Denne pluginen er designet med tanke på kodere, og den er ikke en plugin som kan anbefales til de som ikke er sikre på CSS.

Som mange av disse programtilleggene bruker TJ Custom CSS en CSS-manager for å legge til den tilpassede CSS på nettstedet ditt, og tilsidesetter alle temaer eller standardstiler. Dette kan du få tilgang til og jobbe videre fra i dashbordet.

Med TJ Custom CSS kan du imidlertid forhåndsvise endringene dine i sanntid. Ved å bruke Live Customizer kan du se hvilken effekt endringene dine har når du legger til den tilpassede CSS. Dette kan spare deg for mye tid, siden du ikke trenger å lagre arbeidet ditt, bytte nettleserfaner og oppdatere sider.

TJ Custom er en veldig enkel plugin som vil hjelpe deg med å lage et unikt nettsted nøyaktig til dine behov. Hvis du liker å smykke deg med kode og har erfaring med å tilpasse temaet ditt ved hjelp av CSS, kan dette være den perfekte plugin for deg.

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS Editor

SiteOrigin CSS er et gratis avansert WordPress CSS live editor plugin fra SiteOrigin. Etter sigende kompatible vil alle WordPress-temaer. Denne funksjonen rike plugin-en tilbyr et utvalg verktøy for å imøtekomme behovene til alle brukerne, uansett kodingsopplevelse.

For nybegynnere tilbyr SiteOrigin CSS en Visual Editor. Dette består av et enkelt sett med kontroller som lar deg enkelt velge stiler, farger og andre innstillinger. Trenger du ingen kodingsferdigheter i det hele tatt, kan du gjøre endringer i nettstedets design med bare noen få klikk.

For de med litt manuell CSS-redigeringsopplevelse og behov for å gjøre mer, kommer SiteOrigin med en dynamisk inspektør. Dette hjelper deg med å finne riktig velger du skal bruke for å målrette mot et bestemt element du vil tilpasse. Dette kan ofte være den vanskeligste delen av redigering av eksisterende CSS, så det er en flott hjelpende hånd for de som fortsatt lærer.

For de mer avanserte koderne der ute, har SiteOrigin-pluginens kraftige CSS-redigerer autofullføring for både CSS-velgere og attributter. Det vil også hjelpe deg med å finne problemer i CSS-en før du publiserer den.

Uansett hvilke funksjoner i denne plugin du bruker for å tilpasse WordPress-nettstedet ditt, foregår alt arbeidet på fronten av nettstedet ditt i sanntid, slik at du kan se endringene dine mens du gjør dem.

5. Mikrothemer

Microtherma

Info & NedlastingVis The Demo

Microthemer er en intuitiv og kraftig visuell plug-in for WordPress CSS-redigeringspremier i front-end. Den kan tilpasse utseendet til ethvert WordPress-tema eller plugin, og det er lett nok til å unngå å bremse nettstedet ditt.

Microthemer tilbyr alternativer for nybegynnere og proffer. Ikke-kodere kan endre elementer som farger, skrifter, bakgrunnsbilder og sideoppsett, for å nevne noen. Utviklere kan arbeide i live-forhåndsvisningsmodus, og kode i CSS, SCSS og JavaScript, for hånd.

Et sentralt trekk ved Microthemer er at det lar deg jobbe i utkastmodus. Du kan prøve et nytt design for nettstedet ditt eller bruke tid på å prøve forskjellige stylingsalternativer uten at det påvirker publikums opplevelse på nettstedet ditt. Du kan deretter publisere alle endringene på en gang når du er fornøyd med det endelige utkastet.

Microthemer kommer med ekstremt grundige opplærings-, dokumentasjons- og supportfora, som hjelper deg med å få mest mulig ut av denne pluginen. Du kan kjøpe Microthemer for en engangsavgift på $ 45, som inkluderer gratis oppgraderinger for livet.

Bonus: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Kanskje du vil redigere ikke bare front-looken på nettstedet ditt, men noen av brukerrollene, påloggingssiden eller andre WordPress-funksjoner. Det er her Ultimate Tweaker for WordPress kan komme godt med. Plugin-enheten er kompatibel med nåværende versjoner av WordPress. De fleste JavaScript-aktiverte nettlesere vil få dem til å fungere uten problemer.

Ultimate Tweaker inneholder mer enn 260 forskjellige hacks og tweaks som lar brukere (uten php eller programmeringskunnskap) konfigurere og tilpasse WordPress. Til tross for det store antallet funksjoner, er plugin-en veldig rask og optimalisert for å laste bare brukte tweaks (lat lasting uten minnebruk).

Plugin støtter også de fleste temaer, logoer og ikoner, og beskytter innholdet (ingen kontekstmeny, ingen valg og ingen dra). HTML Minifier-funksjon hjelper brukere med å fjerne kommentarer, minifisere HTML og lage relative nettadresser.

Blant de bemerkelsesverdige funksjonene i denne plugin-en er et lett administrasjonsgrensesnitt med automatisk lagring, HTML Minifier og relative linkbuilder, alternativ for å skjule Meta Boxes på tilpassede sidetyper, Role Manager, Role-uavhengig innstillingsmodus, 2X raskere / Lazing Loading, Hiding og “Ultimate Tweaker” administratorrolle.


Siste tanker

Alle WordPress CSS live editor plugins som er nevnt her, er imponerende alternativer for å hjelpe deg med å tilpasse design av nettstedet ditt. Uansett hvilken plugin du velger, må du lese dokumentasjonen som følger med, slik at du kan få det beste ut av det. Jo mer du forstår hvordan du bruker en live editor, jo bedre blir designene du produserer.

Bruker du en CSS live editor plugin, og i så fall hvilken? Vil du anbefale det? Del eventuelle nyttige tips eller observasjoner i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map