Automatizarea conturilor dvs. de social media pentru site-ul dvs. WordPress – All in one Go!

Automatizarea social media pentru site-uri WordPress

În toate majoritatea cazurilor, marketerii de social media și orice alți profesioniști de acolo încearcă să găsească modalități de automatizare a sarcinilor repetitive. Economisește o cantitate imensă de timp! Iar Timpul este Bani – Petreceți-vă timpul pentru ceva care vă face mai productiv.


De asemenea, din când în când, este posibil să fi simțit ocazional nevoia de a face o pauză de pe social media. Dar nu doriți ca publicul dvs. să vă remarce absența. Ce faci într-o astfel de situație? Automatizarea rețelelor de socializare are soluția aproape perfectă care vă asigură că nu vă pierdeți timpul pentru sarcini repetitive și vă puteți îndepărta eficient absența de pe social media.

Cu instrumente de automatizare a rețelelor de socializare, vă puteți programa postările și conturile pentru a fi actualizate automat la orele pre-programate. După ce ați pus o postare sau un comentariu la coadă, puteți opri calculatorul și chiar să vă luați o vacanță, dacă doriți. Citiți mai departe și veți afla cum.

Dar înainte de a te grăbi să-ți faci planuri de vacanță, trebuie să ai în vedere câteva lucruri:

 • Instrumentele de automatizare a rețelelor de socializare funcționează foarte bine atât pentru persoane, cât și pentru companiile de marketing de social media, care trebuie să gestioneze conținutul pentru social media pentru mulți clienți, ajungând uneori în sute.
 • Este foarte important să mențineți un echilibru perfect între automatizare și interacțiunea personală cu clienții. Când se automatizează și când se angajează trebuie să fie clar elaborate. Postarea de conținut, în special postările care nu sunt sensibile la timp, pot fi automatizate într-o mare măsură, lăsându-ți timpul pentru crearea de conținut excelent.
 • Feedurile RSS ale majorității postărilor de pe blog pot fi automatizate, deoarece majoritatea conținutului blogului consideră că este o cale către rețelele de socializare. Aici, trebuie să aveți grijă ca postările să fie formatate adecvat și pentru rețelele de socializare. Automatizarea este deosebit de utilă când doriți să postați de mai multe ori pe zi.
 • O regulă cardinală în automatizare este Niciodată Automatizarea interacțiunii cu clienții. Clienții pot spune în cea mai mare parte când au de-a face cu un sistem în loc de o persoană și nu doresc să fie păcălit de un client..
 • Ditto pentru soluționarea problemelor – automatizați doar cu riscul de a pierde un client.
 • Majoritatea canalelor de socializare au opțiunea de a vă anunța orice activitate care are loc în contul dvs. Nu opriți mecanic această opțiune. Vedeți care dintre ele este relevant pentru dvs. și alegeți să-l activați pentru a îmbunătăți timpul de răspuns și implicarea.
 • Puneți deoparte un timp periodic pentru a monitoriza toată activitatea.
 • Asigurați-vă că nu vă planificați prea departe în viitor și rămâneți la curent cu noutățile actuale. Poate doriți să întrerupeți fluxul automat sau chiar să îl opriți pe scurt, ca răspuns la unele știri sau evenimente.

Ținând cont de cele spuse mai sus, ar trebui să alegeți cu atenție instrumentele de automatizare a rețelelor de socializare. Există câteva mână pe piață și ar trebui să o alegeți pe cea care se potrivește cerințelor dvs. Am discutat despre câteva instrumente puțin mai jos în acest articol.

În continuare, trebuie să finalizați cu atenție programul de postare. Perioada în care mesajele tale de socializare trec în direct trebuie să fie aleasă cu referire la momentul în care numărul maxim de urmăritori este activ. Zonele orare contează aici, deci nu-l ignorați. Timpul dvs. de răspuns trebuie să fie, de asemenea, determinat pentru a asigura o implicare maximă cu publicul.

Asigurați-vă că păstrați degetul pe fluxul de conversație. Un instrument de genul Menţiune poate fi de ajutor aici. Îți urmărește numele pe rețelele de socializare, precum și pe bloguri și site-uri web și te avertizează. Puteți răspunde direct din Tabloul de bord al Mențiunii.

Opțiunile de automatizare sunt clasificate în 2 grupuri:

 1. Instrumente de automatizare care acoperă o serie întreagă de canale de social media
 2. Instrumente care acoperă un număr limitat de canale – 5 până la 10, sau chiar unul, ca în cazul pluginurilor specifice canalului.
Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Instrumente de automatizare socială – Opțiuni cu mai multe canale

Dacă doriți să automatizați toate conturile dvs. de socializare, este posibil ca toate instrumentele care să cuprindă să vă fie. Iată câteva opțiuni diferite de luat în considerare pentru site-ul dvs. WordPress.

Dacă Asta Atunci

Primul care îmi vine în minte nu este un plugin, ci un serviciu numit IFTTT, care se extinde la Dacă Asta Atunci. Cu acest serviciu, puteți crea un set de declanșatoare care, atunci când sunt oprite, pot iniția un set de răspunsuri.

ifttt2Conectați-vă pe site-ul web și creați-vă un cont. Pentru a înțelege cum funcționează, consultați imaginea de mai jos.

IFTTT3

Ca exemplu, puteți alege WordPress sub „Acest lucru” ca mai jos

ConnectingWp

După ce ați completat detaliile site-ului dvs., puteți alege canalul de socializare pe care doriți să îl postați în „Acela”. Unele dintre canalele de social media acoperite sunt,

IFTTT 7

După ce ați făcut acest lucru, ați stabilit canalele în care doriți să fie postat automat conținutul dvs. Pentru ca acest serviciu să funcționeze, trebuie să configurați și site-ul dvs. WordPress pentru a posta automat. Acest lucru este destul de simplu Setări generale> Scriere și activați XML-RPC. Pentru versiunile WordPress 3.5 și versiuni ulterioare, această funcționalitate este activată automat.

Și amintiți-vă, acest serviciu poate fi făcut să funcționeze și invers, schimbând opțiunile „This” și „That”. Prin inversare, puteți utiliza această caracteristică pentru a aduna toate clipurile de social media despre dvs. și arhiva-o într-un singur loc.

Afișaj automat pentru rețele sociale (SNAP)

SNAP este un plugin din Scripturile Următoare care conectează multe canale de socializare la blogul tău, astfel încât atunci când publici conținut proaspăt, acesta este postat automat pe canalele sociale.

SNAP 4

Puteți modifica setările pentru a vă potrivi comoditatea și puteți posta automat pe Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ și multe alte canale de socializare. Odată ce postarea este terminată, fie întregul post, fie anunțul formatat cu backlink va fi publicat în toate rețelele alese. Mesajele pot fi personalizate pentru fiecare rețea.

Este nevoie de puțin timp pentru a crea setările potrivite pentru canalele individuale, așa cum puteți vedea din instantaneul de configurare pentru Twitter de mai jos, dar, odată ce aceste setări sunt făcute, ușurează viața.

SNAP 3

Imaginile pot fi de asemenea postate și postările vechi pot fi postate din nou. Are 100.000 de instalări active și un rating de 4,2. O versiune profesională este de asemenea disponibilă.

Tampon

Tampon

Tampon este un instrument care poate fi utilizat pentru gestionarea multor canale de social media dintr-un tablou de bord. Conținutul poate fi partajat pe parcursul zilei, la orele cele mai potrivite, iar textul poate fi adăugat pentru personalizare pentru diferite canale. Imagini și videoclipuri pot fi, de asemenea, postate.

Nu se oferă o obligație de încercare gratuită de 30 de zile, iar planurile încep de la 10 USD pe lună pentru 10 conturi sociale și se ridică la 300 USD pe lună pentru 200 de conturi sociale.

Există un plugin disponibil gratuit numit WordPress pentru buffer care ajută la încărcarea postărilor noi automat în Buffer. Acest plugin acceptă doar anumite canale precum Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+. Are 4000 de instalări active, cu un rating de 3,6. Versiunea pro a acestui plugin acceptă chiar și Pinterest.

Numai Wire

Numai Wire

Numai versiunea pro Wire, vă permite să postați automat la 50 de canale, toate cele principale incluse. Numărul de canale de pe versiune gratuită este limitat. Puteți vedea și răspunde la comentariile de la consola de monitorizare. Instrumentele de analiză și raportare socială sunt incluse. Versiunea gratuită are peste 8000 de instalări active și un rating de 4.8.

Zapier

Zapier

Zapier are o abordare ușor diferită. Are o bibliotecă de aplicații cu aplicații populare pe care le puteți explora. Puteți apoi să asociați aplicații în funcție de cerința dvs., cum ar fi If This Then That. Cu un depozit de peste 500 de aplicații, sunteți sigur că le veți găsi pe cele dorite. Acestea oferă un pachet de bază gratuit pentru 100 de sarcini pe lună, până la 125 USD pentru 50.000 de sarcini pe lună.

Instrumente de automatizare socială – Opțiuni cu un canal sau limitat

Vrei să automatizezi doar câteva conturi de social media? Verificați aceste opțiuni pentru adăugarea automatizării de partajare socială concentrată pe site-ul dvs. WordPress.

Revigui Posta veche

Revigui Old Post Lite

Cu Revive Old Post, puteți posta automat pe Titter, Facebook și LinkedIn. Postările vechi și cele noi pot fi partajate și intervalul de timp dintre postări poate fi stabilit. Link-back-uri către site-ul dvs. pot fi furnizate și categorii și postări specificate pot fi excluse. Are peste 80.000 de instalări active și un rating de 3.9. O versiune profesională este de asemenea disponibilă.

WP către Twitter

WP către Twitter

WP către Twitter este specifică postării pe Twitter. Etichetele de șablon personalizate sunt furnizate pentru a personaliza tweet-ul. URL-ul poate fi scurtat. Are peste 90.000 de instalări active și un rating de 4.1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule este un plugin care vă permite să publicați automat postările pe Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Buffer și Tumblr. Este un fel de calendar editorial care vă ajută să vă planificați vizual mesajele cu ușurință cu o funcție de drag and drop. Are 10.000+ instalări active și un rating de 4.7. Este un serviciu bazat pe abonament premium, cu o ofertă de încercare gratuită timp de 14 zile.

Latergramme

ulterior program 1

Latergramme este conceput pentru a depăși restricțiile Instagram la postarea de la terți. Latergramme lucrează în jurul acestei restricții prin difuzarea unei notificări la orele programate pentru a vă reaminti să postați manual pe Instagram. Un program de postare întreg poate fi configurat în Latergramme.

Văcăciunea virală

ViralWoot

Văcăciunea virală funcționează la fel ca Latergramme, dar este un programator pentru Pinterest. Puteți programa pins pe Pinterest folosind Viral Woot.

Etichetă virală

Etichetă virală

Etichetă virală funcționează ca programator atât pentru Instagram cât și pentru Pinterest. Este o opțiune excelentă dacă te bazezi pe marketingul pe social media bazat pe fotografii (sau dacă activezi pe celelalte conturi și ai nevoie doar de un ajutor suplimentar pentru aceste două).

Mentiuni onorabile

Câteva alte instrumente de automatizare demne de menționat, ca parte a activității noastre:

 • Publicare automată social media– pot posta automat pe Facebook, Twitter și LinkedIn cu imagini. Categoriile și postările pot fi filtrate cu acest plugin. Are 10 000+ instalări active și un rating de 4,2.
 • Poster de microblog– Suporta aproximativ 10 rețele sociale, inclusiv cele majore. Are 10.000+ instalări active și o clasificare de stele de 4.1.
 • jetpack– dacă utilizați un site WordPress, cel mai probabil veți avea acest plugin instalat. Are o funcție de distribuție care ajută la postarea automată pe Twitter, LinkedIn, Facebook și Tumblr. Are peste un milion de instalări active, cu un rating de 4 stele.
 • Social Auto Poster – Acest plugin vă permite să vă automatizați complet postarea în rețelele sociale configurate. Sunt acceptate mai multe conturi Titter și toate conturile Facebook conectate. Vine cu un preț de 29 USD.

Gânduri finale

Instrumentele de automatizare a rețelelor de socializare ajută la tonifierea eficienței și folosesc timpul în mod înțelept. Nu înseamnă că încetați să lucrați la eforturile dvs. de social media, ci doar că veți deveni mai eficienți. Sarcini care nu sunt practicate, pot fi și trebuie automatizate. Vă permite să dedicați mai mult timp sarcinilor care necesită atenția personală.

Ei bine, aceasta este lista noastră de instrumente de automatizare a rețelelor de socializare pentru WordPress. Am ratat ceva? Aș dori să aud de la dvs. în comentariile de mai jos ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map