Automatisering av sosiale medier for WordPress-nettsteder

I alle de fleste tilfeller prøver markedsførere av sosiale medier og enhver annen profesjonell der ute å finne måter å automatisere repeterende oppgaver på. Det sparer enormt mye tid! Og tid er penger – Bruk tiden din på noe som gjør deg mer produktiv.


Også fra tid til annen har du tidvis følt behov for å ta en pause fra sosiale medier. Men du vil ikke at publikum skal legge merke til fraværet ditt. Hva gjør du i en slik situasjon? Automatisering av sosiale medier har den nærmest perfekte løsningen som sikrer at du ikke kaster bort tiden din på repeterende oppgaver, og du kan kappe fraværet ditt fra sosiale medier effektivt.

Med automatiske verktøy for sosiale medier kan du planlegge at innlegg og kontoer skal oppdateres til forhåndsplanlagte tider automatisk. Når du har lagt et innlegg eller en kommentar i køen, kan du slå av datamaskinen og til og med ta ferie om du ønsker det. Les videre, så finner du ut hvordan.

Men før du skynder deg å lage ferieplaner, er det noen få ting du må merke deg:

 • Automatiseringsverktøy for sosiale medier fungerer helt fint både for enkeltpersoner og for markedsføringsselskaper i sosiale medier som må administrere innholdet for sosiale medier for mange kunder, noen ganger løper hundrevis av.
 • Det er veldig viktig å opprettholde en perfekt balanse mellom automatisering og personlig interaksjon med kundene. Når du skal automatisere og når du skal engasjere, må være klart utarbeidet. Innholdsinnleggelse, spesielt innlegg som ikke er tidssensitive, kan automatiseres i stor grad, noe som gir deg tid til å lage flott innhold.
 • RSS-innmatingene for de fleste blogginnlegg kan automatiseres, ettersom det meste av blogginnholdet uansett finner ut til sosiale medier. Her bør du passe på at innleggene er formatert passende også for sosiale medier. Automatisering er spesielt nyttig når du vil legge ut flere ganger om dagen.
 • En kardinal regel i automatisering er Aldri automatisere interaksjon med kunder. Kunder kan for det meste fortelle når de har å gjøre med et system i stedet for en person, og du vil ikke at en kunde skal bli dempet.
 • Ditto for feilsøking – automatiser bare med risiko for å miste en kunde.
 • De fleste sosiale mediekanaler har et alternativ for å varsle deg om enhver aktivitet som foregår på kontoen din. Ikke slå av dette alternativet mekanisk. Se hvilken av dem som er relevant for deg, og velg å slå den på for å forbedre responstid og engasjement.
 • Sett av litt tid med jevne mellomrom for å overvåke all aktivitet.
 • Forsikre deg om at du ikke planlegger for langt inn i fremtiden, og hold deg oppdatert med aktuelle nyheter. Det kan være lurt å stoppe den automatiserte flyten eller til og med stoppe den kort som et svar på noen nyheter eller hendelser.

Når du husker det som er sagt ovenfor, bør du velge dine automatiske verktøy for sosiale medier med omhu. Det er noen få i markedet, og du bør velge den som passer dine behov. Jeg har diskutert noen verktøy litt lenger ned i denne artikkelen.

Deretter må du fullføre posteringsplanen nøye. Tiden der innleggene dine på sosiale medier skal vises, må velges med referanse til tidspunktet for når maksimalt antall følgere er aktive. Tidssoner betyr noe her, så ikke se bort fra det. Din tid for respons må også bestemmes for å sikre maksimalt engasjement med publikum.

Sørg for å holde fingeren på strømmen av samtale. Et verktøy som Nevne kan være til hjelp her. Den sporer navnet ditt på tvers av sosiale medier, så vel som blogger og nettsteder og varsler deg. Du kan svare direkte fra Dashboard of Mention.

Automatiseringsalternativene er kategorisert i to grupper:

 1. Automatiseringsverktøy som dekker en rekke sosiale mediekanaler
 2. Verktøy som dekker et begrenset antall kanaler – 5 til 10, eller til og med en, som for kanalspesifikke plugins.
Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Sosiale automatiseringsverktøy – Flere kanalalternativer

Hvis du vil automatisere alle sosiale mediekontoer, kan alt omsluttende verktøy være best for deg. Her er noen forskjellige alternativer du kan vurdere for ditt WordPress-nettsted.

Hvis dette så det

Den første som kommer til tankene er ikke en plugin, men en tjeneste kalt IFTTT, som utvides til Hvis dette så det. Med denne tjenesten kan du opprette et sett med utløsere som, når det er satt av, kan sette i gang et sett med svar.

ifttt2Logg inn på nettstedet og opprett en konto. For å forstå hvordan dette fungerer, sjekk ut skjermdumpen nedenfor.

IFTTT3

Som eksempel kan du velge WordPress under ‘Dette’ som nedenfor

ConnectingWp

Etter at du har fylt ut nettsteddetaljene dine, kan du velge den sosiale mediekanalen du vil legge ut under “Det”. Noen av de sosiale mediekanalene som er dekket er,

IFTTT 7

Når dette er gjort, har du etablert kanalene du vil at innholdet ditt skal legges ut automatisk på. For at denne tjenesten skal fungere, må du også konfigurere WordPress-nettstedet ditt for å legge ut automatisk. Dette er ganske enkelt – ta turen til Generelle innstillinger> Skriving og aktiver XML-RPC. For versjoner av WordPress 3.5 og nyere er denne funksjonaliteten automatisk aktivert.

Og husk at denne tjenesten også kan gjøres omvendt ved å bytte alternativene ‘Dette’ og ‘Det’. Ved å snu, kan du bruke denne funksjonen til å samle alle sosiale medieblips om deg selv og arkivere den ett sted.

Social Networks Auto-Poster (SNAP)

SNAP er en plugin fra Next Scripts som kobler mange sosiale mediekanaler til bloggen din, slik at når du publiserer ferskt innhold, blir den automatisk lagt ut på sosiale kanaler.

SNAP 4

Du kan endre innstillinger slik at det passer deg, og du kan automatisk legge ut på Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ og mange flere sosiale mediekanaler. Når innlegget er fullført, vil enten hele innlegget eller den formaterte kunngjøringen med tilbakekoblingen bli publisert til alle de valgte nettverkene. Meldingene kan tilpasses for hvert nettverk.

Det tar litt tid å lage de riktige innstillingene for de enkelte kanalene, også som du kan se fra stillbildet til konfigurasjonen for Twitter nedenfor, men når disse innstillingene er gjort, gjør det livet mye enklere.

SNAP 3

Bilder kan også legges ut og gamle innlegg kan legges ut igjen. Den har 100 000 + aktive installasjoner og en stjerneklassifisering på 4,2. En proversjon er også tilgjengelig.

Buffer

Buffer

Buffer er et verktøy som kan brukes til å administrere de mange sosiale mediekanalene fra ett dashbord. Innhold kan deles utover dagen på de mest passende tidspunktene, og tekst kan legges til for tilpasning for forskjellige kanaler. Bilder og videoer kan også legges ut.

30 dagers gratis prøveperiode tilbys, og planene starter på $ 10 per måned for 10 sosiale kontoer og går opp til $ 300 per måned for 200 sosiale kontoer..

Det er en plugin fritt tilgjengelig som heter WordPress til Buffer som hjelper deg med å laste nye innlegg automatisk til Buffer. Denne pluginen støtter bare utvalgte kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+. Den har 4000+ aktive installasjoner med en stjernerangering på 3,6. Pro-versjonen av denne pluginen støtter til og med Pinterest.

Bare Wire

Bare Wire

Bare Wire pro-versjon, lar deg legge ut automatisk til 50 kanaler, alle de viktigste inkludert. Antall kanaler på gratis versjon er begrenset. Du kan se og svare på kommentarer fra overvåkningskonsollen. Sosiale analyse- og rapporteringsverktøy er inkludert. Gratisversjonen har 8000+ aktive installasjoner og en stjernerangering på 4,8.

Zapier

Zapier

Zapier har en litt annen tilnærming. Den har et appbibliotek med populære apper som du kan utforske. Du kan deretter koble sammen apper etter ditt behov, omtrent som If This Then That. Med et depot på over 500 apper er du sikker på å finne de du vil ha. De tilbyr en grunnleggende gratis pakke for 100 oppgaver per måned, og løper opp til $ 125 for 50 000 oppgaver per måned.

Sosiale automatiseringsverktøy – Alternativer for en eller begrenset kanal

Vil du automatisere bare et par av sosiale mediekontoer? Sjekk ut disse alternativene for å legge til fokusert sosial delingsautomasjon på WordPress-nettstedet ditt.

Gjenoppliv gammel post

Gjenoppliv Old Old Lite

Med Revive Old Post kan du automatisk poste til Titter, Facebook og LinkedIn. Gamle og nye innlegg kan deles, og tidsintervallet mellom innleggene kan settes. Link-backs til nettstedet ditt kan leveres og spesifiserte kategorier og innlegg kan ekskluderes. Den har 80 000+ aktive installasjoner og en stjerneklassifisering på 3,9. En proversjon er også tilgjengelig.

WP til Twitter

WP til Twitter

WP til Twitter er spesifikk for å legge ut på Twitter. Egendefinerte malkoder er gitt for å tilpasse tweeten. URL kan forkortes. Den har 90 000+ aktive installasjoner og en rangering på 4,1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule er en plugin som lar deg publisere innleggene dine automatisk til Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Buffer og Tumblr. Det er en slags redaksjonskalender som hjelper deg med å visuelt planlegge innleggene dine enkelt med et dra og slipp-anlegg. Den har 10 000+ aktive installasjoner og en stjerneklassifisering på 4,7. Det er en premium abonnementsbasert tjeneste, med et gratis prøveversjonstilbud i 14 dager.

Latergramme

latergramme 1

Latergramme er designet for å overvinne Instagrams begrensning av innlegg fra tredjepart. Latergramme arbeider rundt denne begrensningen ved å servere et varsel til planlagte tider for å minne deg på å legge ut manuelt på Instagram. En hel konteringsplan kan settes opp i Latergramme.

Viral Woot

ViralWoot

Viral Woot fungerer akkurat som Latergramme, men det er en planlegger for Pinterest. Du kan planlegge pinner til Pinterest ved å bruke Viral Woot.

Viral tag

Viral tag

Viral tag fungerer som en planlegger for både Instagram og Pinterest. Det er et flott alternativ hvis du er avhengig av fotobasert markedsføring på sosiale medier (eller hvis du er aktiv på de andre kontoene dine, og bare trenger litt ekstra hjelp med disse to).

Hederlige nevner

Noen andre automatiseringsverktøy er også verdige å nevne som en del av vår runde opp:

 • Social Media Auto Publish– kan poste automatisk på Facebook, Twitter og LinkedIn med bilder. Kategoriene og innleggene kan filtreres med denne pluginen. Den har 10 000+ aktive installasjoner og en stjerneklassifisering på 4,2.
 • Microblog-plakat– Støtter rundt 10 sosiale nettverk, inkludert de store. Den har 10 000+ aktive installasjoner og en stjerneklassifisering på 4,1.
 • jetpack– Hvis du bruker et WordPress-nettsted, vil du sannsynligvis ha denne plugin installert. Den har en distribusjonsfunksjon som hjelper deg med å automatisk legge ut på Twitter, LinkedIn, Facebook og Tumblr. Det har over en million aktive installasjoner med en stjernerangering på 4.
 • Social Auto Poster – Denne pluginen lar deg fullstendig automatisere oppslaget ditt til konfigurerte sosiale nettverk. Flere Titter-kontoer og alle koblede Facebook-kontoer støttes. Leveres med en prislapp på $ 29.

Siste tanker

Automatiseringsverktøy for sosiale medier hjelper til med å tone opp effektiviteten og bruker tiden med omhu. Det betyr ikke at du slutter å jobbe med sosiale medieinnsats helt, bare at du blir mer effektiv. Oppgaver som ikke er hendene på, kan og må automatiseres. Det gjør at du kan bruke mer tid på oppgaver som krever personlig oppmerksomhet.

Vel, det er vår liste over automatiserte verktøy for sosiale medier for WordPress. Har vi gått glipp av noe? Ønsker å høre fra deg i kommentarer nedenfor ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me