Anbefalte WordPress-temaer for frilansere

Det er ikke noe mer spennende enn å slå det vårt på egen hånd som frilanser. Å være din egen sjef, selv om den er full av risiko og ansvar, er en av de mest oppfylle yrkene du kan velge. Og et av de nevnte ansvarsområdene inkluderer å opprette og administrere ditt eget nettsted. Hvis du ikke er frilanset webdesigner, kan dette virke som en skremmende oppgave, men det trenger ikke å være det. Det er mange fantastiske premium WordPress-temaer som du kan bruke til å bygge nettstedet ditt på kort tid. Ta en titt på noen av valgene våre for de beste WordPress-temaene for frilansere.


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Alona

Alona-wp-tema

Alona er et nydelig porteføljetema som inkluderer 4 fantastiske porteføljer, flere bildevisninger (rutenett, glidebryter eller video), FontAwesome ikonintegrasjon, tilpassede Google-skrifter og mer. Dette temaet er et flott alternativ for å lage en profesjonell og imponerende online portefølje for å fengsle klienter og overbevise temaet til å ansette deg!

2. Flatiron

Flatiron-minimal-business-tema

Flatiron er et veldig enkelt og rent forretnings WordPress-tema laget av WPExplorer. Temaet er tilgjengelig for salg på Creative Market for en veldig prisvennlig pris og inkluderer alt du trenger for å lage et veldig rent og minimalt selskap / forretningssted som er perfekt for frilansere å vise frem sitt arbeid og ferdigheter.

3. Diamant

diamant-wp-tema

Diamond er et mangfoldig WordPress-tema som du kan bruke til å bygge et nettsted for bedriften din på kort tid. Temaet er fullt integrert med WooCommerce hvis du vil selge noen produkter på nettstedet ditt, inneholder flere hjemmesidemaler som gjør installasjonen til en lek, og det er mange ekstra funksjoner som gjør at nettstedet ditt virkelig viser frem arbeidet du gjør (som parallax glidebrytere, tilpasset katalog og mer).

4. Totalt

total-wp-tema

Total er et annet solid alternativ for frilanser eller byråets nettsted. Totalt rammeverk inkluderer en superenkelig dra-og-slipp-byggherre som du kan bruke til å lage egendefinerte hjemmesider, om oss side, porteføljeartikler, en ensartet blogg, servicesider eller noe annet uten å måtte vite noen kode. Alternativer for skriftikoner, tilpassede farger, full eller bokselig layout og mer gjør dette til et virkelig ubegrenset tema når du bygger din egen webside.

5. Seksjon

§-wp-tema

Seksjon er et fantastisk porteføljetema for murer av Themes Kingdom som praktisk ble bygget for frilansere. Murporteføljen, tilpasset blogg, responsiv design, brukervennlige sidemaler og andre flotte funksjoner gjør dette til et flott tema for frilansbloggere, designere, fotografer eller andre..

6. Oswald

Oswald-wp-tema

Oswald er et annet fantastisk tema for å lage din egen virksomhet eller gjenoppta nettsted. Alternativer for ubegrensede farger, Google-skrifter, FontAwesome-ikoner, tilpassede snarveier, parallaksebilder og -videoer, en filtrerbar portefølje og til og med et temalternativspanel blir alle bakt rett i dette nydelige minimale temaet.

7. Sentrisk

sentriske-wp-tema

Vi har snakket om Genesis Framework, og Centric er et Genesis-barnetema som bare er perfekt for å lage destinasjonssider for små bedrifter eller produkter. Dette barnetemaet tilfører 7 fargeskinn, tilpassede bakgrunner, tilpassede overskrifter og mer slik at du kan designe en oppmerksomhetsside på få minutter.

8. Enkeltside

single-side-wp-tema

Trenger du et nettsted for destinasjonsside for dine produkter eller tjenester? Ikke noe problem – Enkeltside er et fantastisk alternativ for å bygge din egen responsive webside. Bare installer temaet og bruk alternativene for en tilpasset logo, tilpassede farger, responsive glidebrytere og tilpassede skrifter for å lage din egen unike webside.

9. Frilanser

frilanser-wp-tema

Vi snakker om temaer for frilansere, så vi kunne ikke gå glipp av freelancer-temaet fra ThemeFuse. Dette temaet ble bokstavelig talt bygget for frilansere med en sides design, portefølje, tjenester, om meg-seksjonen, en nydelig blogg og selvfølgelig et kontaktskjema. Dette nydelige temaet med netthinneklar er en flott måte å markedsføre deg selv og bedriften din på.

10. Gjeng

tråd-wp-tema

Tråd er et dristig og elegant tema perfekt for et frilansingsnettsted. Installer temaet og bruk byggherren til å lage tilpassede sider. Ajaxed-prosjektsider, parallaks-bildeffekter og ett eller flere sidelayout-alternativer er bare noen av de unike alternativene som er inkludert i temaet du kan bruke til et fantastisk tilpasset nettsted.

11. Kollektiv

kollektiv-wp-tema

Collective by ThemeFuse er et annet fantastisk alternativ for å lage din egen freelancing eller byrå nettsted. Temaet har alle funksjonene du trenger uten å bli oppblåst. Alternativer for annonsebannere, sidefelt, farger, bakgrunn, en mega-meny og oppsett er helt enkle måter å tilpasse temaet for virksomheten din på.

12. CleanPort

cleanport-wp-tema

Dette stilige temaet er en flott måte å vise hvor godt du gjør det du gjør. CleanBold inkluderer innebygde alternativer i Live WordPress Theme-tilpasningen, slik at du raskt og enkelt kan endre farger, logo, glidebrytere, skrifter og mer med noen få klikk på en knapp. Det er også sosial integrasjon slik at kundene dine enkelt kan følge deg på Twitter, Facebook osv.

13. StartUp

startingup-wp-tema

Start-temaet er en flott mal å bruke på et nettsted, spesielt hvis du nettopp begynner. Dette temaet gjør det enkelt for nye eller små bedrifter å bygge et imponerende nettsted uten å måtte ansette en webdesigner. StartUp inkluderer alternativer for en portefølje, e-handelsstøtte (slik at du kan selge dine egne varer), flere temaskins, enkle alternativer for farge og skrift og mer.

14. MER

MER-wp-tema

MER er et nydelig WordPress-tema perfekt for kreative fagpersoner. Dette temaet har gode funksjoner enhver frilanser eller byrå ønsker å bygge nettstedet sitt. Funksjoner som lysbildefremvisning, klientkaruseller, parallaks-glidebrytere, ubegrensede farger og mer er flotte for å lage et tilpasset nettsted for å imponere klientellet ditt..

15. Divi

divi-wp-tema

Divi måtte være på denne listen. Divi er full av funksjoner, og er et fleksibelt tema som du kan bruke til å bygge mange typer nettsteder. Du kan bruke de forhåndslagde layoutene, tilpassede Divi-byggherrer, tilpassede innleggstyper og mer for å lage et perfekt pikselnettsted.

16. CleanBold

cleanbold-wp-tema

CleanBold er et enkelt og (du gjettet det) dristig WordPress-tema med mange hvite plasser som du kan bruke til å vise frem arbeidet ditt eller bedriften din. Temaet inkluderer en fantastisk hjemmeside, en nydelig portefølje og selvfølgelig en nydelig blogg som du kan bruke til å dele de siste nyhetene med leserne og klientene..

17. Bedrift

corporate-wp-tema

Gå ned til virksomheten og kassen Corporate, et rent flerbruks-tema av Themify som du kan bruke til å bygge en hvilken som helst profesjonell webside. Themify Builder gjør det enkelt å lage tilpassede oppsett, og de inkluderte alternativene for skrifter, menyer, farger, egendefinerte widgeter, bakgrunnsbilder og video gjør alt det mye enklere.

18. Macho

macho-wp-tema

Macho er enda et flott tema som du kan bruke til å bygge et elegant nettsted for å imponere kundene dine. Funksjoner inkluderer Google fontalternativer, brukervennlige sidemaler, innebygde SEO-alternativer, lightbox-porteføljer, 7 gratis plugins og mye mer. I tillegg inkluderer dette temaet støtte for enkle digitale nedlastinger, slik at du kan selge alle bilder, e-bøker, videoer eller andre digitale varer du ønsker.

Innpakking

Selvfølgelig er det tusenvis av temaer å velge mellom, men dette er bare noen av favorittene våre. Vi håper du finner noe du liker! Og hvis du synes vi savnet et virkelig fantastisk tema perfekt for frilansere eller små bedrifter, la oss en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map