80+ Cele mai bune extensii și suplimente WooCommerce

Cele mai bune extensii și suplimente WooCommerce pentru WordPress

WooCommerce este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate pluginuri WordPress de comerț electronic. Nu numai că este complet liber soluție de comerț electronic pentru WordPress, dar este și ea uşor să folosească, include suport pentru mai multe formate de produse, are opțiuni pentru valute și taxe, oferă posibilitatea de a integra mai multe metode de expediere și are suport integrat pentru PayPal, cec, transfer bancar și numerar la livrare. Este destul de grozav, dar dacă vrei mai mult?


WooCommerce este perfect excelent pe unul, dar ceea ce îl face cu adevărat să fie mai mic decât alte pluginuri de comerț electronic este marea varietate de extensii gratuite și premium disponibile. Astăzi împărtășim unele dintre cele mai bune extensii WooCommerce pentru WordPress. Aceste plugin-uri adaugă funcții suplimentare, cum ar fi traduceri WPML, transport avansat, personalizări ușoare de stil și multe altele la WooCommerce, astfel încât să puteți construi magazinul pe care site-ul dvs. are nevoie.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Contents

1. Pachetul de membri WooCommerce Premium

WooCommerce Premium Membership Bundle

WooCommerce Memberships oferă pachetul perfect pentru a vă crea propria afacere online sau bazată pe abonament. Vindeți o casetă de abonament lunar, oferiți suport premium lunar pentru clienții dvs. de design web, creați un buletin de investiții săptămânal premium sau orice altceva. Acest pachet include 19 suplimente cheie WooCommerce (create de WooCommerce) pentru a adăuga niveluri de membru, acces la site-uri web personalizate, produse, planificări de facturare, mai multe procesoare de plată și multe altele.

2. WooCustomizer (gratuit)

WooCustomizer Plugin

Personalizați-vă paginile WooCommerce cu WooCustomizer. Acest plugin gratuit este plin de funcții pentru a vă îmbunătăți magazinul. Utilizați opțiunile de styling încorporate în Customizer live, editați / eliminați filele din paginile de produs, creați bannere de vânzare, personalizați butonul „Adaugă în coș”, editați / eliminați setările standard ale produsului WooCommerce (ex: SKU, titlu, etc.) și mai mult pentru a proiecta pagini și mai bune. WooCustomizer oferă, de asemenea, opțiuni pentru a vă edita pagina de coș, câmpuri de checkout și chiar statisticile de vânzări de administrare frontend.

Dar pentru mai multe funcții, veți dori să faceți upgrade la o WooCustomizer licență pro. În acest fel veți avea acces la un mod de catalog pentru o navigare ușoară, căutare aproape instantanee de produse ajax, conversii care pot promova vizualizări rapide, un coș de meniu WooCommerce și chiar o pagină de mulțumire personalizabilă. În plus, toate licențele pro includ un an de asistență premium și actualizări.

3. Dezvăluire afiliată pentru WooCommerce (gratuit)

Dezvăluire afiliată pentru WooCommerce

Folosind WooCommerce pentru a vă alimenta magazinul afiliat? Asta-i grozav! Având în vedere că WooCommerce acceptă produse externe, este o modalitate excelentă de a adăuga și de a promova produsele din programele de afiliere la care participi. Dar ceea ce nu este minunat este faptul că WooCommerce nu oferă nicio modalitate pentru ca dvs. să vă dezvăluiți relațiile de afiliere în mod implicit – și aici este gratuit. pluginul vine. Afilierea informațiilor pentru WooCommerce vă permite să urmați regulile FTC și să adăugați o notificare la toate bunurile dvs. externe (afiliate). Pluginul adaugă chiar și o nouă secțiune la setările personalizate ale personalizării WooCommerce live – astfel încât să puteți edita textul sau plasarea notificării dvs. și să vedeți cum arată înainte de a publica modificările pe site-ul dvs..

4. OpenPOS – Punctul de vânzare al WooCommerce (POS)

OpenPOS - Punctul de vânzare WooCommerce (POS)

Căutați o modalitate de a vă dezvolta afacerea WooCommerce și de a crește vânzările? Vindeți produsele online și în magazin folosind WooCommerce și complementul OpenPOS. Acest plugin minunat face ușor să vindeți produsele direct clienților dvs., fie că este vorba de un magazin de cărămidă și mortar sau de un popup. Cu OpenPOS puteți procesa achizițiile și sincroniza stocurile în timp real. Puteți chiar să imprimați o chitanță pentru clienții dvs. la fața locului. Și capacitatea de rambursare sau schimb facilitează ușor să vă păstrați clienții fericiți și să revină.

Alte caracteristici minunate includ suport pentru mai multe puncte de vânzare și registre (cu casierele alocate), funcții offline, suport pentru scanerul de coduri de bare, reduceri și cupoane, opțiuni de plată împărțite, informații ale sesiunii (a se vedea autentificări, nume casier, locație și ip), plus. Toate acestea și nu există taxe lunare! OpenPOS este într-adevăr o investiție minunată pentru multe magazine WooCommerce.

5. Produse suplimentare – Adoane de produse WooCommerce

Produse suplimentare - WooCommerce Plugin pentru produse suplimentare

Permiteți-vă clienților să vă personalizeze produsele cu ajutorul suplimentului Product Extras. Acest plugin premium vă permite să vă oferiți ușor personalizări clienților. Indiferent dacă este inițial pe prosoape sau construiți-vă propriile cutii de cadouri, Produsele suplimentare fac ușor. Utilizați opțiunile intuitive „Produse suplimentare” atunci când creați sau editați un produs WooCommerce.

Adăugați casete de selectare sau meniuri derulante pentru opțiunile produsului, includeți reguli condiționale pentru caracteristicile produsului, adăugați un câmp de mesaj personal, oferiți un ambalaj cadou, afișați mostre selectabile și multe altele. Puteți afișa chiar și produse suplimentare (nu uitați să le adăugați ca produse pentru copii). În plus, cu Produsele suplimentare, prețul produsului final este automat crescut odată cu adăugarea suplimentelor (sau scăzut odată cu eliminarea acestora). Produsul suplimentar este compatibil și cu abonamentele WooCommerce, rezervările pentru WooCommerce, facturile de tipărire WooCommerce, facturile WooCommerce PDF și multe alte suplimente WooCommerce (chiar și unele din cele menționate în această listă).

6. Pro Abandoned Cart Pro pentru WordPress

Cart Abandoned Pro pentru WordPress

Nu mai pierdeți vânzările cu ajutorul Abandoned Cart Pro. Aceste plugin-uri puternice vă ajută să păstrați clienții și să recuperați coșurile pierdute. Activați setările pentru mementouri pentru coșuri prin e-mail, text sau chiar Facebook Messenger. Cel mai bun dintre toate – instalarea este ușoară. Trebuie doar să instalați pluginul, să modelați fereastra pop-ul suplimentar, să alegeți un șablon de e-mail, să setați întârzierea memento-ului și sunteți gata de plecare. Puteți gestiona comenzile abandonate și recuperate din tabloul de bord al pluginului, precum și vizualiza analitica și statisticile dvs. (completate cu grafice și rata de conversie).

7. Automatizarea de marketing pentru Beeketing WooCommerce (gratuită)

Beeketing WooCommerce Marketing Automation Plugin gratuit pentru WordPress

Cauți instrumente care să vă automatizeze procesul de marketing? Atunci acesta este pentru tine. Construit pentru a se integra perfect cu WooCommerce, Beeketing este un pachet de extensii de marketing WooCommerce pentru proprietarii de magazine online. Vă ajută să configurați pâlnia de vânzare și să utilizați rata de conversie în mod automat, fără intervenții manuale continue. Puteți utiliza suita Beeketing pentru a promova produsele prin oferte de vânzare și vânzare încrucișată, reduceri scalabile bazate pe achizițiile de coșuri, reduceri vizate cu intenție de ieșire, recomandări personalizate de produse și multe altele. Este un mod rapid și ușor de a vă îmbunătăți rata de marketing și conversie.

8. Asistentul WooCommerce MultiStep Checkout

WooCommerce WoutCommerce MultiStep Checkout Wizard Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Expertul WooCommerce MultiStep Checkout este un plugin nemaipomenit care vă ghidează clienții prin procesul de checkout. Prin împărțirea și curățarea paginii standard de verificare WooCommerce, puteți crea un proces atractiv, profesional și ușor de urmărit pe care orice client îl poate înțelege.

9. Reducere în masă WooCommerce (gratuită)

WooCommerce Bulk Discount Plugin gratuit pentru WordPress

Pluginul WooCommerce Bulk Discount oferă o varietate de funcții pe care le puteți utiliza pentru a oferi clienților dvs. cele mai bune reduceri la produse sau comenzi. Cu acest plugin puteți adăuga cu ușurință stimulente pentru clienții dvs. să cumpere mai mult. Oferte cu reduceri de corecție (cum ar fi 5 $ cu reducere la achiziționarea a 5 sau mai multe articole), reduceri procentuale (cum ar fi 20% reducere la o achiziție de 20 sau mai multe articole) sau reduceri specifice articolului (mai multe prețuri tradiționale în vrac, cum ar fi 5% 10 – 10%) off 20 sau 15% off 30 sau mai mult). Posibilitățile sunt nesfârșite și sigur vă vor influența clienții să cumpere mai mult!

10. Cutii pentru produse personalizate WooCommerce

Pachetele asortate (cutii de produse personalizate) pentru WooCommerce

Info și descărcareVizualizați Demo

Doriți să oferiți clienților prețuri speciale pentru crearea propriului pachet de mărfuri? Tocmai pentru asta a fost construită cutia de produse personalizate! Acest plugin fabulos vă permite să creați oferte de pachete pentru magazinul dvs. WooCommerce, unde clienții ajung să aleagă dintr-o varietate de produse (cum ar fi 12 cupcakes asortate pentru 12 dolari, un coș de cadouri construit de la dvs. sau chiar un pachet de servicii pick-3 pentru dezvoltatori WordPress ).

11. YITH WooCommerce Zoom Lupa (Gratuit)

YITH WooCommerce Zoom Lupa Plugin gratuit pentru WordPress

Dacă imaginile produsului dvs. afișează obiectul afișat într-o cameră (cum ar fi un scaun de vânzare pus în scenă într-o cameră de zi), produsele dvs. sunt foarte detaliate (cum ar fi bijuteriile sculate delicat) sau doriți să arătați calitatea materialelor folosite creează-ți mărfurile (precum o poșetă fină de piele), apoi pluginul gratuit de luare pentru zoom YITH WooCommerce este potrivit pentru tine. Cu acest plugin clienții pot mări imagini de produs – trebuie doar să vă asigurați că încarcă fotografii de înaltă calitate.

12. Stripe for WooCommerce (gratuit)

Stripe pentru WooCommerce Free Plugin

Acest plugin oficial WooCommerce extinde WooCommerce pentru a include suportul pentru gateway-ul de plată Stripe. Nu trebuie să aveți un certificat SSL valabil pentru a adăuga Stripe și pentru a accepta plățile cu cardul de credit, dar merită să depuneți eforturi suplimentare, deoarece clienții dvs. vor avea opțiunea de a utiliza Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB și Diners Club card pentru a face cumpărături.

13. WooCommerce Amazon Affiliates

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Doriți să trimiteți clienții de pe site-ul dvs. la produsele Amazon pe care le vor plăcea? Atunci acesta este pluginul pentru tine! Pluginul WooCommerce Amazon Affiliates face ușor să adăugați produse Amazon în magazinul WooCommerce cu link-urile dvs. de afiliere. Există chiar și un modul încorporat pentru importul automat de articole noi de pe Amazon pe baza de cuvinte cheie. Alte caracteristici includ raportarea încorporată pentru a urmări vânzările de recomandări, opțiunile de design personalizate, codurile scurte ușor de utilizat și multe altele!

14. WooCommerce Stripe Gateway Gateway (gratuit)

WooCommerce Stripe Gateway Payment Free Plugin WordPress

Cu pluginul WordPress gratuit de la WooCommerce Stripe Payment Gateway, puteți accepta plăți prin Stripe. Stripe vă permite să acceptați carduri majore de credit, inclusiv Visa, MasterCard, American Express și multe altele, precum și Bitcoin. Nu există taxe de configurare pentru Stripe, astfel încât să puteți începe să acceptați plățile imediat (trebuie să știți că sunteți taxat atunci când plățile sau rambursările sunt procesate).

15. Managerul relațiilor cu clienții WooCommerce

WooCommerce Client Relationship Manager Premium Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul WooCommerce Customer Relationship Manager vă oferă opțiuni avansuri pentru a ține evidența clienților. Acest plugin facilitează adăugarea și editarea clienților, setarea stării clientului, importarea și exportarea listelor de clienți, urmărirea și trimiterea de e-mailuri, loc și logare apeluri, vizualizarea activității de cumpărare a clienților și multe altele.

16. YITH Defilare infinită pentru WooCommerce (gratuit)

Defilare YITH Infinite pentru WooCommerce Plugin WordPress gratuit

Pluginul YITH Infinite Scrolling funcționează cu WooCommerce, astfel încât să puteți afișa magazinul cu defilare infinită. Astfel clienții pot răsfoi întregul inventar de pe pagina magazinului principal. Deși acest lucru ar putea să nu fie optim pentru magazinele cu sute de produse, are mult sens dacă magazinul dvs. nu este atât de mare.

17. Filtrare avansată FacetWP

FacetWP Filtrare avansată pentru WordPress

FacetWP este un instrument de căutare puternic pentru WooCommerce și WordPress în general. Cu FacetWP clienții dvs. pot specifica căutarea lor de produse folosind diferite fațete, cum ar fi categorii, etichete, etc. Pluginul este bazat pe ajax, astfel încât rezultatele căutării să fie rapid încărcate pe pagină, astfel încât clienții dvs. să nu rămână în așteptare..

18. WooCommerce Integrare WPML multilingvă (gratuit)

WooCommerce Integrare multilingvă WPML Plugin gratuit WordPress

Trebuie să traduceți magazinul WooCommerce în mai multe limbi? Cu pluginul de integrare multilingvă WooCommerce, puteți utiliza cu ușurință WPML pentru a traduce paginile și produsele magazinului WooCommerce la fel ca restul site-ului dvs. WordPress. Notă: acest plugin necesită să aveți propria copie a pluginului WPML premium.

19. WooChimp – WooCommerce MailChimp Integrare

WooChimp Plugin WooCommerce Integrare MailChimp Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WooChimp este o integrare premium MailChimp pentru WooCommerce, care facilitează adăugarea de abonați MailChimp atunci când se înregistrează la finalizare pentru a finaliza o achiziție WooCommerce. În plus, cu WooChimp puteți crea, de asemenea, grupuri de abonați, introduceți formulare în orice pagină cu widgetul și codul scurt inclus și puteți utiliza direcționarea campaniei și rapoarte avansate pentru a optimiza rata de conversie..

20. Urmărirea conversiilor WooCommerce (gratuită)

Urmărirea conversiilor WooCommerce Plugin WordPress gratuit

Pluginul de urmărire a conversiilor WooCommerce simplifică urmărirea și monitorizarea campaniilor dvs. publicitare pentru magazinul dvs. WooCommerce. Pluginul adaugă coduri de urmărire în coșul dvs., înregistrări de utilizatori și pagini de succes la finalizare, apoi creează rapoarte valoroase pe care le puteți utiliza pentru a urmări conversiile.

21. YITH WooCommerce Compare (Gratuit)

YITH WooCommerce Compara gratuit pluginul WordPress

Căutați o modalitate de a permite clienților să compare prețurile cu produsele similare din magazinul dvs.? Încercați pluginul YITH WooCommerce Compare. Acest plugin gratuit adaugă opțiuni un buton Comparați în paginile de articole, astfel încât utilizatorii să poată vedea un tabel de comparație predefinit al produselor pe care le-ați creat sau puteți adăuga un widget de comparație, astfel încât clienții să poată face clic pentru a alege ce articole vor să vadă în comparație..

22. Prețurile WooCommerce după rolul utilizatorului

Prețurile WooCommerce după rolul utilizatorului Plugin WordPress premium

Info și descărcare

Pentru a oferi prețuri dinamice diferitelor grupuri de clienți, veți avea nevoie de un plugin, iar prețurile WooCommerce după funcția de utilizator este doar pluginul pentru a extinde WooCommerce pentru dvs. Acest plugin face posibilă crearea de prețuri bazate pe rolul utilizatorului, precum și reduceri personalizate specifice fiecărei grupări. Alte funcții utile includ capacitatea de a ascunde prețurile și butonul „Adăugați în coș” de la utilizatorii neînregistrați, afișarea unui procent de economisire pentru rolurile de utilizator specifice, crearea marcajelor de produse și multe altele.

23. Lista de dorințe WooCommerce

WooCommerce Wishlists Premium WordPress Plugin

Vrei să adaugi o listă de dorințe la magazinul tău online? Nici o problema! Adiționalul WooCommerce Wishlists premium face ușor pentru clienți crearea unui număr nelimitat de liste de dorințe, pe care le pot face publice pentru a le împărtăși cu prietenii (cum ar fi un registru de nuntă sau o listă de Crăciun pentru Moș Crăciun) sau private. Listele de dorințe acceptă toate variațiile de produse, inclusiv grupurile și pot fi chiar partajate pe social media.

24. Recuperare cărucior abandonat WooCommerce

WooCommerce Recuperați Cosulet Abandonat Plugin WordPress Premium

Clienții abandonează coșurile de cumpărături din mai multe motive – cumpărături prin ferestre, browser închis, plecați departe de computerul lor, etc. Ce crezi că s-ar întâmpla dacă nimeni nu ar abandona căruțașul? Ar însemna mai mulți bani și clienți mai fericiți pentru afacerea dvs..

Pentru a-i readuce, încercați să utilizați pluginul WooCommerce Recover Abandoned Cart. Funcționează simțind când un coș a fost abandonat, urmând clientul prin trimiterea unui e-mail cu un link pentru coșul de cumpărături. Puteți chiar să atrageți utilizatorul atașând un cupon la e-mailurile de urmărire. Dacă totul merge bine, clientul va face clic pe link și va completa achiziția.

25. ShipStation Integrare gratuită pentru WooCommerce

Integrare ShipStation pentru WooCommerce

ShipStation Integration este pluginul oficial al WooCommerce pentru simplificarea procesului de îndeplinire a comenzii. ShipStation se poate sincroniza cu comenzile, astfel încât să puteți urmări întregul proces de la comandă, la crearea etichetelor și comunicarea cu clienții. În plus, există o mulțime de opțiuni pentru cartografierea serviciilor de transport, reguli de comandă personalizate, etichete de retur, raportare și multe altele (notă: este necesar un plan lunar ShipStation pentru acest plugin).

26. Solicitați un supliment pentru cotație pentru WooCommerce

Solicitare pentru un supliment QuoteUp Premium pentru WooCommerce

Solicitați un cotație este un citat premium și un manager de propuneri pentru WooCommerce. Acest plugin adaugă funcții, astfel încât să puteți include o „Solicitați o ofertă” în magazinul dvs. WooCommerce. Acest lucru este excelent dacă vindeți în vrac sau dacă magazinul dvs. oferă articole complet personalizabile (cum ar fi site-uri web, personalizări auto, remodelare acasă – vă faceți ideea). Avantajul că pluginul face extrem de ușor pentru utilizatori să facă solicitări și pentru dvs. să le gestionați și să le răspundeți chiar de la WordPress, făcând întregul proces mai eficient și mai eficient.

27. Personalizatorul WooCommerce (gratuit)

WooCommerce Customizer Plugin WordPress gratuit

Pluginul personalizator WooCommerce face textul butoanelor de reglare a coșului, etichete, produse pe pagină, imagini cu locație, text de checkout și mult mai ușor datorită unui panou de personalizare pe care l-a adăugat la WooCommerce. Utilizează filtre PHP încorporate în WooCommerce, astfel încât să puteți face modificări fără a fi necesar să cunoașteți niciun cod.

28. WooCommerce Fancy Product Designer

WooCommerce Fancy Product Designer Premium WordPress Plugin

Fancy Product Designer este un plugin premium pentru a adăuga opțiuni puternice de personalizare a produselor pe site-ul dvs. web. Astfel puteți oferi produse complet personalizabile cu culori, text, dimensiuni, imagini și multe altele, cu o previzualizare ușor de utilizat, astfel încât clienții să știe ce primesc (cum ar fi Zazzle sau TeeSpring). În plus, puteți adăuga prețuri variabile, astfel încât dacă costă mai mult pentru a crea un anumit stil, puteți adăuga un cost suplimentar pentru acesta.

29. Manager WooCommerce Checkout (gratuit)

WooCommerce Checkout Manager Plugin WordPress gratuit

Personalizați pagina dvs. de checkout WooCommerce cu ajutorul pluginului gratuit WooCommerce Checkout Manager. Acest plugin la îndemână adaugă opțiuni pentru extinderea (sau ascunderea) câmpurilor din pagina dvs. de checkout, precum și pentru a face câmpurile necesare, pentru a limita câmpurile bazate pe rolul utilizatorului, pentru a păstra informații pentru câmpuri particulare, pentru a adăuga un selector de date, a seta o stare implicită, a crea câmpuri condiționale și mult mai mult. Acesta este un instrument excepțional dacă trebuie să colectați informații suplimentare pentru clienți pentru taxe de stat sau TVA, dacă doriți ca clienții să-și înregistreze achiziția la finalizare (cum ar fi pentru teme sau pluginuri premium) sau dacă doriți să adăugați câmpuri de reduceri personalizate pentru anumiți clienți (bazat pe rolul lor de utilizator).

30. Punctul de vânzare WooCommerce

WooCommerce Punct de vânzare Premium Plugin WordPress

Info și descărcare

Doriți să vindeți clienților în persoană, față în față, în magazinul dvs. din viața reală? Nici o problema. Cu pluginul POS (WOSCommerce Point of Sale) poți face vânzare în magazinul tău fizic folosind WooCommerce, tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și o metodă pentru a accepta plata. Pluginul include, de asemenea, suport pentru adăugarea de taxe locale, produse variabile, comenzi anterioare, suport pentru coduri de bare, note de comandă, reduceri / cupoane, chitanțe de e-mail și puteți vedea chiar și un raport de înregistrare la sfârșitul zilei.

31. Google Analytics îmbunătățit al comerțului electronic (gratuit)

Adăugare gratuită Google Analytics pentru comerțul electronic îmbunătățit pentru WooCommerce

Vrei să vezi Google Analytics pentru magazinul tău WooCommerce cu funcția de comerț electronic îmbunătățită adăugată? Încercați acest plugin. Pluginul Google Analytics eCommerce îmbunătățit adaugă patru rapoarte: comportament la cumpărături, comportament de checkout, performanță de produs și performanță de vânzări. Cu aceasta puteți optimiza paginile de produse, tactica de vânzări și multe altele.

32. Klarna pentru WooCommerce (gratuit)

Klarna for WooCommerce Free WordPress Plugin

Klarna pentru WooCommerce adaugă o nouă metodă de plată pentru plata clientului. Această extensie oficială Klarna WooCommerce înlocuiește procedura de plată WooCommerce implicită cu Klarna, astfel încât clienții și cumpără cu e-mailul și codul poștal. Klarna le oferă cumpărătorilor posibilitatea de a face cumpărături pe o varietate de site-uri web, de a face plăți și de a plăti toate achizițiile pe o singură factură lunară..

33. WooCommerce Coș de meniu (gratuit)

WooCommerce Coș de meniu Plugin gratuit WordPress

Coșul de meniu WooCommerce face exact ceea ce spune – adaugă un coș de cumpărături WooCommerce în meniul principal de navigare al temei. Există opțiuni pentru adăugarea unei pictograme, număr de articole și total de coș, precum și pentru plutirea coșului la stânga sau la dreapta. De asemenea, puteți regla styling-ul cu un pic de CSS personalizat, deoarece va lua stilul implicit al meniului curent.

34. Prețuri și reduceri dinamice WooCommerce

WooCommerce Prezentări dinamice și reduceri Plugin WordPress premium

Info și descărcare

Prețurile și reducerile dinamice WooCommerce vă oferă puterea de a adăuga prețuri și stimulente personalizate pentru a vă convinge clienții să cumpere mai mult. Acest plugin vă oferă un control complet asupra prețurilor de pe site-ul dvs. web, permițându-vă să implementați o serie de norme pentru a înlocui prețurile implicite. Aceasta vă permite să oferiți reduceri pentru vacanțe sau cumpărături în vrac sau să oferiți clienților fideli prețuri promoționale pentru cheltuielile pe viață. Utilizați opțiuni pentru reduceri de cantitate, oferte speciale, articole potrivite, repetarea ofertelor speciale, reduceri procentuale, aplicație promoțională condiționată și multe altele.

Acest lucru se realizează prin configurarea strategiilor de prețuri condiționate, permițându-vă să setați prețuri exacte pentru un număr aparent nelimitat de scenarii. De exemplu, puteți seta reguli care determină când este activată o strategie de stabilire a prețurilor în funcție de dată, cheltuieli totale și dacă anumite articole sunt în coșul clientului. De asemenea, puteți stiva aceste reguli pentru strategii de preț din ce în ce mai sofisticate. Dacă doriți să limitați un preț promoțional pe comandă, puteți clasifica regulile de preț într-o ierarhie. Așadar, dacă cea de sus este activată, regulile mai jos din listă nu pot fi. În cele din urmă, puteți alege dacă reducerile sunt aplicate înainte sau după impozitare.

Prețurile pot avea un impact mare asupra sumei pe care o vindeți și, dacă doriți o soluție impresionant de sofisticată pentru gestionarea tuturor strategiilor de preț, nu căutați mai departe de pluginul WooCommerce Dynamic Pricing & Discounts.

35. WooCommerce Google Analytics Integrare (gratuit)

WooCommerce Google Analytics Integrare gratuit de WordPress Plugin

Google Analytics este un instrument puternic pentru a analiza comportamentul cititorilor, conținutul popular și sursele de trafic pentru site-ul dvs. web. Cu ajutorul pluginului WooCommerce Google Analytics Integration, puteți vedea toate aceste informații și multe altele pentru magazinul dvs. WooCommerce. Pluginul vă permite să vedeți modul în care clienții dvs. își găsesc produsele, care sunt mai populare și puteți chiar să-l integrați pentru a vedea ce trimiteri se transformă în vânzări..

36. YITH WooCommerce Vizionare rapidă (gratuit)

YITH WooCommerce Vizualizare rapidă Plugin WordPress gratuit

Ați vizitat vreodată un magazin online care are o vedere rapidă pentru a deschide o cutie de lumină pentru un articol, astfel încât să puteți vedea detaliile articolului, fotografii suplimentare și chiar să îl adăugați în coș, fără a fi nevoie să părăsiți pagina? Aceasta este exact ceea ce YITH WooCommerce Quick View adaugă la WooCommerce. Este ușor de instalat și de configurat și va face experiența cumpărăturilor clienților mult mai ușoară.

37. Urmărirea AfterShip WooCommerce (gratuită)

AfterShip WooCommerce Tracking Plugin WordPress gratuit

Pluginul de urmărire AfterShip WooCommerce este un mod ușor de a gestiona locația mărfurilor dvs. pentru a vă asigura că acestea sunt livrate la timp și în locația potrivită. Pluginul adaugă câmpuri pentru numărul de urmărire și transportator în panoul dvs. de administrare, de îndată ce trimiteți o comandă, introduceți pur și simplu informațiile, astfel încât clientul să o poată vedea în pagina de istoric a comenzilor. Peste peste 200 de transportatori din întreaga lume sunt acceptate și este gratuit pentru a urmări toate expedierile.

38. Afișare produs multi-layout pentru WooCommerce

Afișează produsul cu mai multe machete pentru pluginul WordPress WooCommerce Premium

Prezentarea produsului multiplu pentru WooCommerce este o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga opțiuni de afișare a produselor pe tema WordPress dacă nu acceptă deja WooCommerce. Pluginul adaugă opțiuni WooCommerce pentru configurarea paginii, coafarea butoanelor, opțiunile de culoare, textul butoanelor personalizate, aspectul grilei, aspectul tabelelor, carusele, filtre și multe altele.

39. Facturi WooCommerce PDF (Gratuite)

WooCommerce PDF Facturi Plugin WordPress gratuit

Cu WooCommerce PDF Facturi gratuite Plugin gratuit pentru WordPress poți crea facturi PDF simple pentru toate vânzările WooCommerce. Pluginul creează automat o factură, o atașează la un e-mail către client sau o trimite în contul Dropbox, Google Drive, OneDrive sau Egnyte.

40. WooCommerce All-In-One-SEO Pack Integration (Gratuit)

WooCommerce All-In-One-SEO Pack Integration Free Plugin

WooCommerce All-In-One-SEO Pack Integration este un mod gratuit și simplu de a adăuga opțiuni SEO din Pachetul All-In-One-SEO plugin la magazinul dvs. WooCommerce (notă: trebuie să aveți All-In-One-SEO instalat și activ pentru ca acest plugin să funcționeze). Adăuga detalii meta în paginile produsului dvs. pentru titlu, descriere, cuvinte cheie, titlu de meniu, atribute de titlu și opțiunea de a dezactiva produsul.

41. Filtru de produse YITH WooCommerce Ajax (gratuit)

YITH WooCommerce Ajax Filtru de produse Plugin gratuit pentru WordPress

Filtrul de produse YITH WooCommerce Ajax gratuit face ca clienții dvs. să-și filtreze produsele din magazin fără să fie nevoiți să părăsească pagina. Clienții pot filtra după etichete, liste, culoare și dropdown pentru a vedea care dintre produsele dvs. îndeplinesc nevoile lor exacte.

42. Comutatorul de monedă WooCommerce

WooCommerce Moneda Switcher Premium Plugin WordPress

Dacă acționați un magazin care servește mai multor țări, este posibil să doriți o modalitate de afișare a prețurilor în monedele locale. Comutatorul de monede WooCommerce simplifică acest lucru! Trebuie doar să instalați și să configurați monedele pentru a fi convertite de Google, BCE sau de mână. Există, de asemenea, un widget inclus și un cod scurt pentru a adăuga conversiile în monedă acolo unde credeți că clienții le vor găsi cele mai utile. Bonus: puteți încerca și versiune gratuită (care are mai puține funcții și opțiuni) ale acestui plugin pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..

43. Booster pentru WooCommerce (gratuit)

Booster for WooCommerce Free WordPress Plugin

Doriți să adăugați o cantitate imensă de funcții la WooCommerce într-un singur clic? Instalați doar Booster pentru WooCommerce. Acest plugin gratuit, dar puternic, include o sumă surprinzătoare de suplimente WooCommerce, inclusiv valute, rate de schimb, formate de prețuri, denumiți opțiunea de preț, prețuri en-gros, etichete personalizate pentru butoane și prețuri, suport pentru rezervări, crowdfunding, SKU-uri automatizate, mini coș de plata, personalizat gateway-uri de plată, instrumente suplimentare de administrare, rapel de traducere WPML, instrumente de export WooCommerce și multe altele. Este destul de minunat.

44. Numerele de ordine secvențiale WooCommerce (gratuite)

Numere de ordine secvențiale WooCommerce Plugin WordPress gratuit

Doriți comenzile create în ordine numerică? Nu vă faceți griji – pentru asta este complementul gratuit pentru numerele de ordine secvențiale WooCommerce. Odată instalat acest plugin WordPress vă asigură că comenzile dvs. sunt toate în regulă. Dacă aveți deja comenzi existente, pluginul va începe de la numărul cel mai mare de comandă și va continua secvențial. Dacă nu aveți comenzi, va începe de la 1. Ușor și eficient!

45. WooCommerce licitații simple

WooCommerce Simple Auction Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WooCommerce s-a îmbunătățit doar cu licitațiile – instalați pur și simplu pluginul WooCommerce Simple Auctions și extindeți WooCommerce pentru a deveni o adevărată soluție de licitație. Folosind această extensie WooCommerce, puteți crea cu ușurință site-ul de licitații sau puteți face pe Ebay clone cu licitații regulate, inversă și sigilate, împreună cu produse normale.

Pluginul WooCommerce Simple Auctions include instrumente wp-admin puternice, cum ar fi pagina cu toată activitatea de licitație, istoricul licitației în care puteți gestiona sume licitate, configurați redistribuirea automată sau retrageți manual articolele licitate. Ofertanții dvs. vor fi anunțați prin notificări prin e-mail (cu șabloane editabile) cu privire la starea licitațiilor lor, utilizatorii pot urmări, de asemenea, licitațiile verificând pagina licitațiilor sau pagina lor de licitații..

O multime de shortcodes incluse și widget-uri vă permit să configurați frumos site-ul dvs. de licitație WooCommerce. Pluginul include, de asemenea, sortare avansată legată de licitații – puteți sorta licitațiile după data de încheiere, oferta actuală, activitatea, care se încheie cel mai curând și cumpărați acum prețul. În plus, dacă activezi licitațiile de verificare a ofertelor live ajax, ofertanții pot urmări schimbarea licitațiilor în direct, fără a fi nevoie să reîncărcați pagina licitației, pluginul reînnoiește automat tabelul istoric al ofertelor curente și licitațiilor..

Cu WooCommerce Simple Auctions, veți obține o soluție de licitație simplă, dar puternică, care este ușor de configurat și întreținut – puteți avea site-ul de licitație gata în mai puțin de 30 de minute. Pregătește-ți astăzi propriul site de licitație WordPress – și fii sigur că poți consulta mai multe funcții de plugin de mai jos!

46. ​​YITH WooCommerce Video prezentat (gratuit)

YITH WooCommerce Video prezentat Plugin gratuit pentru WordPress

Pluginul video YITH WooCommerce Featured Video face exact ceea ce spune – adaugă posibilitatea de a utiliza un videoclip prezentat pe produsele WooCommerce. Pur și simplu inserați în URL pentru a adăuga o prezentare video YouTube sau Vimeo la produsele dvs. pentru a arăta modul în care funcționează produsul dvs. (ceea ce sper să conducă la mai multe conversii).

47. Abonamente – Abonamente WooCommerce

Abonament - Abonamente WooCommerce Plugin Premium WordPress

Info și descărcare

Abonamentele Abonamentului WooCommerce vă permite să vindeți abonamente clienților dvs. Acest plugin adaugă plăți recurente cu opțiunile pentru taxa de configurare, o probă gratuită și o dată de expirare pentru a vă ajuta să vă gestionați ofertele de abonament. Abonamentele includ opțiuni pentru pauză, abonamente multiple, taxe unice și multe altele.

48. Modul Catalog YITH WooCommerce (gratuit)

Descarcă YITH WooCommerce Catalog Mod Plugin WordPress gratuit

Pluginul WordPress gratuit din modul YITH WooCommerce Catalog oferă ansamblul întregului inventar al magazinului WooCommerce într-un format de catalog ușor de citit. Acesta este un plugin foarte util, mai ales în cazurile în care este posibil să fie nevoie să vă luați magazinul offline pentru un pic de întreținere de rutină sau actualizări ale site-ului. În acest caz, în timp ce magazinul principal ar putea să nu fie accesibil clienților, acestea vă pot vedea în continuare catalogul online și vă pot contacta cu întrebări sau solicitări de comenzi.

49. Expediere tarif tarif WooCommerce

Expediere de tarif de tabel pentru WooCommerce

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Table Rate Shipping pentru WooCommerce este un plugin WordPress premium care vă oferă posibilitatea de a adăuga mai multe opțiuni de tarif de expediere la magazinul dvs. WooCommerce. Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi consumatorilor mai multe opțiuni de expediere la finalizare.

Cui nu iubește cumpărăturile online? Este ușor și puteți găsi aproape orice doriți. Faceți viața mai ușoară cumpărătorilor dvs. obișnuiți adăugând transportul de la Tabel cu WooCommerce. Cu acest plugin minunat puteți oferi transportului dvs. obișnuit de transport gratuit peste o anumită sumă, o alegere între transport standard sau 2 zile, tarife speciale în funcție de greutate sau dimensiuni și multe altele. Expedierea tarifelor de tabel pentru WooCommerce facilitează adăugarea de opțiuni de transport utile pentru clienții dvs..

Pe lângă faptul că puteți adăuga tone de opțiuni de expediere la finalizare, puteți, de asemenea, să specificați ce opțiuni sunt disponibile pe baza comenzii unui utilizator sau pe baza articolelor din coșul său. Aceasta este o modalitate excelentă de a efectua transportul cu reduceri speciale la produsele prezentate, transport gratuit pentru comenzi mari și multe altele. Puteți utiliza, de asemenea, opțiunile de trimitere a ratei tabelelor pentru opțiunile pluginului WooCommerce pentru a stabili reguli în funcție de greutate, cantitate, dimensiuni, destinație și prețul desigur.

50. Opțiuni suplimentare de produs WooCommerce

Opțiuni suplimentare de produs WooCommerce Plugin WordPress premium

Info și descărcare

Pluginul WooCommerce Extra Options Options este un creator de produse versatil pentru WooCommerce. Cu acest plugin puteți crea pagini de produse care să includă variații condiționale de produs, opțiuni de preț flexibile și personalizări ale paginii de produs. Pluginul adaugă o mulțime de opțiuni la WooCommerce, inclusiv casetele de selectare, încărcarea leneșă pentru imagini, creșterea prețurilor fixe și procentuale, un constructor de câmpuri de formular plus multe altele.

51. YIKES Tab-uri de produse personalizate pentru WooCommerce (gratuit)

YIKES Tab-uri de produse personalizate pentru WooCommerce Free Plugin

Fișierele personalizate YIKES pentru WooCommerce este un instrument excelent pentru extinderea pluginului de bază WooCommerce pentru a include file personalizate suplimentare pe paginile de produs. Din ecranul de editare a produsului, administratorii pot adăuga file (pe bază de produs), pot reorganiza file și desigur șterge-le. Acest lucru este util dacă doriți să adăugați o filă de locație personalizată cu o hartă Google, o specială cu un tabel cu informații suplimentare despre produs sau chiar o filă cu indicații privind utilizarea produsului.

52. Glisorul de produse WooCommerce (gratuit)

WooCommerce Product Slider Free WordPress Plugin

Pluginul WooCommerce Product Slider este o modalitate ușoară de a adăuga un glisor și un carusel de produs WooCommerce responsive pe site-ul dvs. web. Pur și simplu instalați pluginul și utilizați codul scurt și widget-ul inclus pentru a adăuga glisiere și carusele pentru vitrine de produs la orice post, pagină sau widget zona pregătită.

53. YITH Kit esențial pentru WooCommerce # 1: pachet de suplimente gratuite

Yith Essential Kit pentru WooCommerce # 1: pachet de suplimente gratuite

Îți place suita YITH de extensii gratuite WooCommerce, dar nu vrei să le instalezi pe rând? Obține pachetul lor gratuit de plugin! YITH Essential Kit # 1 include în prezent suplimente pentru căutare ajax, filtre de produse, variații de culori / etichete, comparații de produse, zoom de imagine de produs, vizualizare rapidă WooCommerce, defilare infinită, liste de dorințe, citate, liste de așteptare, modul de catalog, recenzii avansate și tone mai mult.

54. WooCommerce Lucky Roate reduceri

WooCommerce Lucky Wheel Reduceri Plugin Premium WordPress

Adăugați o modalitate nouă și distractivă de a salva clienții la magazinul dvs. (plus adăugați sentimentul de urgență al cumpărătorului) cu un spin pentru a câștiga cupon sau reducere. Pluginul Lucky Wheel premium pentru WooCommerce include opțiuni ușoare pentru a adăuga un cupon „roată” pe site-ul dvs. – toți clienții trebuie să facă este să vă abonați cu adresa de e-mail și pluginul va genera un cod unic care să le fie trimis. Cel mai bun dintre toate sincronizarea pluginului cu MailChimp, astfel încât să crești lista de newsletter și clienții noi economisesc ceva bani – este un câștig câștigător.

55. Pătrat pentru WooCommerce (gratuit)

Pătrat pentru WooCommerce Free WordPress Plugin

Acceptați plățile pentru produsele magazinului dvs. online și în magazin cu suplimentul Square. Cu Square îți poți dezvolta afacerea mai repede, având capacitatea de a accepta plățile în orice moment și în orice loc. În plus, din moment ce pluginul se integrează cu inventarul dvs., veți vedea instantaneu orice schimbare a produsului în Square, astfel încât să știți întotdeauna numele, prețul, numărul stocului etc..

56. WordPress WooCommerce Multi Vendor

, fiecare cu propriul profil de vânzare și capacitatea de a-și gestiona transportul wn. Voi (ca administrator) veți avea totuși un control deplin asupra întregului magazin alimentat cu WooCOmmerce, plus posibilitatea de a aproba vânzătorii, de a seta tarifele de comision și de a activa publicarea automată pentru vânzătorii de încredere.

Info și descărcare

Începeți-vă propria piață cu WordPress și plugin-ul Multi Vendor pentru WooCommerce. Acest plugin de piață puternic vă oferă posibilitatea de a adăuga mai mulți furnizori la magazinul dvs. WooCommerce, fiecare având propriul profil de vânzare și capacitatea de a gestiona propria expediere. Voi (ca administrator) veți avea în continuare control complet asupra întregului magazin alimentat cu WooCommerce, plus posibilitatea de a aproba vânzătorii, de a seta tarifele de comision și de a activa publicarea automată pentru vânzătorii de încredere..

57. Calendar WooEvents și rezervări de evenimente

WooEvents Calendar și Evenimente Rezervare Plugin WordPress Premium

Creați un calendar al evenimentelor viitoare și vindeți biletele online cu WooEvents. Pluginul adaugă opțiuni utile pentru calendarul dvs., inclusiv data evenimentului, locația, difuzoarele, programul, harta Google, imaginile, distribuirea socială și integrarea cu aplicațiile din calendar (cum ar fi Google Calendar sau iCal). Dar cel mai important este să setați un preț și să vindeți bilete folosind WooCommerce. Aceasta este o modalitate excelentă de a gestiona biletele pentru evenimente din comunitate, carnavaluri, strângeri de fonduri, concerte și multe altele.

58. WooCommerce Plăți cu Amazon (gratuit)

Plăți cu Amazon pentru WooCommerce

Acest plugin gratuit integrează plăți Amazon cu instalarea WordPress. Cu acest plugin clienții pot utiliza Amazon pentru a finaliza comanda. Procesul de checkout are loc în continuare pe propriul dvs. site, dar există un avantaj suplimentar al anunțului de protecție împotriva fraudei Amazon Payment, precum și a optimizării mobile încorporate.

59. YITH WooCommerce Ajax Căutare (gratuit)

YITH WooCommerce Ajax Search Free WordPress Plugin

Pluginul gratuit de căutare WooCommerce Ajax face ușor pentru clienții dvs. să caute în magazinul WooCommerce și să vadă rezultate instantanee. Prin adăugarea unei „căutări live” de genul acesta, este mult mai ușor pentru clienți să caute în inventarul dvs. curent, mai ales dacă magazinul dvs. are sute sau mii de articole.

60. Autentificare socială WooCommerce

WooCommerce Social Login Premium WordPress Plugin

Cu cât surprindeți mai rapid detaliile cumpărătorului dvs., cu atât experiența este mai bună și mai rapidă plata. Ce modalitate mai bună de a accelera checkout-ul decât de a permite utilizatorilor să creeze conturi, să se conecteze și să facă checkout prin rețelele de socializare preferate?

Suport pentru rețele sociale majore, URL-uri redirecționate personalizate, integrare automată, înregistrare cu un singur clic, glisare și fixare a interfeței de utilizator, mai multe instanțe de conectare și diagrame plăcute pentru a urmări activitatea de înregistrare, pluginul WooCommerce Social Login este un instrument robust care vă ajută să obțineți foarte mult cu efort mic. Pluginul vine cu suport excelent, documentare completă, tutoriale și are o evaluare a cumpărătorului aproape perfectă.

61. WooCommerce Checkout pentru suplimente de bunuri digitale

WooCommerce Checkout pentru bunuri digitale

WooCommerce Checkout pentru bunuri digitale vă permite să săriți câmpurile inutile, astfel încât să puteți închide afacerea mai repede. La urma urmei, a cere adresă fizică pentru a trimite un e-mail prin e-mail este pur și simplu inutil. Dacă vindeți produse digitale descărcate, clienții se așteaptă să obțină produsul cât mai repede posibil. Acest plugin nu necesită niciun fel de configurare pentru a-ți simplifica pagina de checkout – trebuie doar să instalați și să jucați!

62. Modul Catalog WooCommerce

Modul Catalog WooCommerce Premium Plugin WordPress

Pe internet, unde concurența este la doar un clic distanță. A ieși în evidență contează mai mult decât vrei să crezi. Adăugați funcționalitate și diferențiați-vă folosind modul WooCommerce Catalog, care înlocuiește magazinul WooCommerce implicit cu un magazin de vizualizare a catalogului.

În modul catalog, butonul „Adăugați în coș” este eliminat și puteți alege să afișați prețul sau orice doriți în locul său. Modul catalog vă va permite să afișați mai multe produse și să capturați doar perspective interesate. Deoarece potențialii nu pot adăuga produsele într-un coș, ei te vor contacta în schimb (sau vor face orice vrei tu).

63. Extensie pentru designul produselor online WooCommerce

WooCommerce Online Designer de produse

Info și descărcare

Oferiți-le clienților dumneavoastră posibilitatea de a personaliza cu ușurință desenele produselor înainte de a face check out. După instalare (ușor și simplu), puteți utiliza WooCommerce Products Designer pentru a crea propriile modele personalizate, pentru a realiza fotografii din rețele de socializare precum Instagram sau pentru a profita de clipartul nelimitat, precum și fonturile personalizate..

Clientul poate crea modele minunate, alegând din șabloanele dvs. pre-făcute, încărcând propriile modele sau realizând modele unice dintr-o ardezie goală. Pluginul WooCommerce Products Designer acceptă, de asemenea, mai multe limbi și include suport premium.

64. Sistemul Crowdfunding Galaxy Funder WooCommerce

Galaxy Funder - WooCommerce Crowdfunding System

Un alt plugin minunat de la FantasticPlugins, Galaxy Funder este instrumentul de care aveți nevoie pentru a vă alimenta site-ul de finanțare a mulțimilor. Vă oferă toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă transforma magazinul WooCommerce într-un portal puternic de finanțare a mulțimilor.

Este ușor de configurat și de utilizat. De exemplu, crearea campaniei este la fel ca crearea de produse în WooCommerce, deci ar trebui să te distrezi mult. Galaxy Funder vine cu câteva caracteristici interesante, cum ar fi un generator de coduri scurte, un sistem de recompense / beneficii, un design personalizabil (folosind CSS), complet reactiv, gata de traducere și compatibilitate WPML, printre altele.

65. Selectorul timpului de livrare WooCommerce pentru expediere

Woocommerce Picker Time Delivery pentru transport

Marketingul nu se încheie atunci când cumpărătorul ajunge la magazinul dvs. electronic. Nu se termină când fac achiziția. Serviciul pentru clienți pe care îl oferiți cumpărătorilor dvs. este o parte uriașă a marketingului dvs., iar acest plugin vă ajută să vă duceți serviciul pentru clienți post-vânzare la nivelul următor.!

Acest supliment WooCommerce permite clienților să aleagă data de livrare și ora pentru produsele lor în pagina de finalizare. Poti “… restricționați datele și intervalele de date pentru expediere …„, Deci nu vă faceți griji pentru clienții care solicită transport în zilele de sărbătoare, în weekend sau în orice altă dată pe care nu o puteți livra.

66. Plugin fără glisant pentru produs WPB WooCommerce

WPB WooCommerce Free Slider Free Plugin

Slider-ul produsului WPB WooCommerce este o modalitate ușoară de a înainta un slider receptiv în magazinul tău. Alegeți dintre produsele prezentate, cele mai recente adăugări, categorii specifice, etichete sau creați o listă personalizată de ID-uri de produs. Puteți chiar să afișați ratingul, prețul și să adăugați butonul de coș. Utilizați codul scurt pentru a introduce glisierele pe orice postare sau pagină. Pluginul este, de asemenea, traducere și RTL gata.

67. Managerul insignelor de produs WooCommerce

WooCommerce Product Badge Manager Plugin Premium

Adăugați ecusoane personalizate în magazinul dvs. cu managerul de ecusoane de produs WooCommerce. Cu acest plugin puteți proiecta propriile insigne pentru categorii, atribute ale produsului, popularitate, vânzări, etc. Odată creat, vă puteți afișa ecusoane pe paginile de produs, arhive sau chiar filtre.

68. Slider pentru galeria de produse pentru WooCommerce – Twist

Galeria de produse Slider pentru WooCommerce - Twist Premium Add-on

Slider-ul Twist Product Gallery este un mod ușor de a actualiza paginile dvs. de produse. Vă rugăm să înălțați pluginul și să activați glisierele orizontale sau verticale pentru articole. Doar asigurați-vă că adăugați o mulțime de imagini ale produsului! Pluginul acceptă de asemenea videoclipuri, redare automată și include opțiuni de personalizare a lightbox-urilor.

69. Filtrul de produs WooCommerce

WooCommerce Product Filtru Premium Plugin

Clienții potențiali ar trebui să poată găsi imediat produsele pe care și le doresc – dacă nu pot, nu așteaptă să petreacă mai mult de câteva secunde căutându-l. Având în vedere acest lucru, un magazin înfundat vă poate costa vânzări serioase. Aceasta este o durere de cap obișnuită pentru oricine rulează un magazin de comerț electronic cu o mulțime de SKU-uri.

O veste bună, însă: pluginul Filtrul de produs WooCommerce poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. Pluginul adaugă un filtru ușor de utilizat magazinului tău, permițând vizitatorilor să acționeze produsele pe care le doresc cu câteva simple clicuri de mouse. Filtrele pluginului sunt de fapt destul de sofisticate: vizitatorii pot utiliza filtrul pentru a găsi produse din anumite categorii, între punctele de preț specificate, precum și pentru a găsi variații de dimensiune / culoare.

Filtrul de produs WooCommerce vine cu o gamă impresionantă de opțiuni de styling, permițându-vă să configurați filtrul pe care îl doriți pentru magazinul dvs. Aceasta include filtre cu coloane, filtre în stil zidărie și filtre widget. De asemenea, aveți de ales între meniurile derulante, butoanele radio și casetele de selectare. Dacă doriți să vă faceți mai ușor să navigați magazinul de comerț electronic, pluginul Filtru de produse WooCommerce este într-adevăr un element obligatoriu.

70. WooCommerce Bulk Editare plugin

WooCommerce Bulk Edit

Info și descărcare

Dacă stochezi o mulțime de produse în magazinul tău de comerț electronic, gestionarea lor poate fi dificilă. Imaginați-vă că trebuie să parcurgeți peste 1.000 de produse manual pentru a face mici ajustări la prețuri. Cu siguranță, trebuie să existe un mod mai bun?

Ei bine, există! WooCommerce Advanced Bulk Edit face ca gestionarea volumelor uriașe de produse să devină o briză. Pluginul adaugă o foaie de calcul principală în backend-ul site-ului dvs. Orice modificări aduse articolelor din această foaie de calcul vor fi reflectate pe versiunea live a site-ului dvs. web.

Pluginul acceptă 44 de câmpuri, toate putând fi editate. Să presupunem că un producător efectuează o mică actualizare la unul dintre modelele pe care le aveți. În doar câteva secunde, puteți găsi produsul, puteți edita numele, descrierea și prețul, fără să faceți vreodată clic pe pagina produsului. Acest lucru poate economisi cantități substanțiale de timp. Pluginul acceptă un sistem puternic de filtrare, permițându-vă să găsiți cu ușurință produsele care îndeplinesc criteriile specificate.

Dacă vă confruntați cu o creștere a prețurilor peste tot, ar putea fi nevoie de cea mai mare parte a zilei pentru a actualiza toate prețurile manual, chiar și atunci când utilizați foaia de calcul utilă. Cu WooCommerce Advanced Bulk Edit puteți seta prețuri în vrac pe întreaga gamă de produse – aceasta poate fi o modificare a prețurilor fixe sau o modificare procentuală a prețurilor. Puteți chiar să configurați astfel prețurile de vânzare în acest fel.

71. Prețuri specifice clienților WISDM

Prețuri specifice clienților WISDM

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ca proprietar al magazinului WooCommerce, poate doriți să setați prețuri diferite pentru clienți diferiți. Prețurile cu reduceri pot face minuni pentru roluri speciale, precum contribuabil sau manager de magazin. De asemenea, este posibil să aveți grupuri de clienți VIP sau platină pentru care doriți să setați prețuri personalizate. Loialitatea clienților se traduce doar la mai multe vânzări până la urmă.

Cum puteți face toate acestea fără a fi necesar să vă transformați codul WooCommerce în interior? Extensia prețurilor specifice clienților pentru WooCommerce.

Prețurile specifice clienților este o extensie WooCommerce care permite administratorului magazinului să stabilească prețuri diferite pentru clienți individuali, roluri (abonat, client etc) și grupuri. Vă va ajuta să afișați clientului, rolul sau grupul doar prețurile personalizate stabilite pentru ei, și nu vânzarea WooCommerce sau prețurile obișnuite.

În plus, vă permite să importați și să exportați toate datele clientului. Puteți exporta un fișier .csv al clienților dvs., alocați prețuri personalizate clienților, rolurilor sau grupurilor și importați astfel încât să puteți seta prețuri în vrac pentru fiecare client, rol sau grup, fără a fi necesar să îl faceți manual, ceea ce necesită mult timp.

În plus, la gama largă de funcții, pluginul a primit o actualizare care a introdus Pricing Manager. Această caracteristică particulară permite administratorului magazinului să stabilească prețuri personalizate pentru anumiți clienți, roluri sau grupuri pentru unul sau mai multe produse dintr-o singură fereastră.

72. Imagini de produs WooThumbs

WooThumbs Imagerie de produs minunat

WooThumbs este o extensie WooCommerce premium care adaugă opțiuni de galerie de produse în magazinul tău. Cu acest plugin util, este ușor să adăugați galerii și variante la produsele dvs. WooCommerce.

WooThumbs este soluția perfectă pentru optimizarea imaginilor dvs. de produs WooCommerce. Clienții dvs. vor putea experimenta produsele dvs. ca niciodată. Zoom imagine, imagini multiple pe variație, galerii de imagini pe ecran complet și videoclipuri despre produse sunt doar câteva dintre caracteristicile fantastice. Este ușor să faceți că WooThumbs se potrivește stilului și aspectului temei dvs. cu o multitudine de opțiuni de styling.

WooThumbs este de asemenea receptiv. Puteți adapta aspectul la un anumit punct de pauză, făcându-l să arate perfect pe orice dispozitiv. Dă-le clienților tăi ce vor. Lăsați-le să vă vadă produsele în toată gloria lor. Spuneți-le să-și dorească proprietatea prin îmbunătățirea imaginilor produsului cu WooThumbs.

73. Programator WISDM

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creșteți vânzările pe WooStore cu WooCommerce Scheduler! Introducerea de produse unice pentru o perioadă limitată de timp este una dintre cele mai sigure modalități de a ridica vânzările pe WooCommerce Store. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este cea mai populară platformă de comerț electronic pentru site-uri web din întreaga lume, WooCommerce nu are o setare încorporată pentru această funcționalitate.

Depășirea acestui neajuns este pluginul WooCommerce Scheduler, care vă permite să adăugați și să vindeți produse pe magazinul dvs. online pentru o durată limitată. Pluginul poate fi utilizat pentru a adăuga limite de timp de vânzare la produsele existente, precum și la produsele noi, prin simpla alegere a datelor în timpul editării produsului.

Odată ce datele și calendarul sunt setate, un contor de contorizare este afișat în apropierea produsului care generează un sentiment perceput de lipsă în mintea clienților. Acest lucru stimulează urgența de a cumpăra și, prin urmare, deține un produs cât mai devreme, ceea ce duce la o achiziție de 7 ori din 10!

De asemenea, Crearea de produse cu ediție limitată este o modalitate excelentă de a prezenta produse inedite care sunt diferite de tarifele obișnuite din magazinul dvs. WooCommerce. Nu numai că acest joc se bazează pe psihicul consumatorului de a deține un produs unic care este disponibil pentru o perioadă scurtă de timp, dar îi aruncă și pe cumpărători pe gardul de a face o achiziție, deoarece sunt convinși că aceste produse nu vor mai fi disponibile după o anumită sumă a timpului.

În mintea clientului, penuria este egală cu atractivitatea, care este o metodă de marketing încercată. Tot pluginul WooCommerce Scheduler este să vă asigurați că ajungeți la configurarea acestor produse este rapid, nedureros și ușor.

74. Lista de dorințe TI WooCommerce

WooCommerce Wishlist Plugin

Lista de dorințe TI WooCommerce este o soluție puternică, dar simplă, a wishlist-ului pentru magazinul dvs. WooCommerce. Utilizarea wishlist-ului WooCommerce este o modalitate excelentă de a-ți construi loialitatea față de site-ul magazinului, de a crește audiența și de a înțelege nevoile clienților.

Lista de dorințe TI WooCommerce vă va ajuta încă de la primii pași prin a vă primi cu asistentul de configurare. Veți fi setat complet în câteva clicuri. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de unele ajustări suplimentare, pluginul oferă o mulțime de opțiuni. Puteți regla separat stilurile de butoane pentru pagina magazinului și a produsului, fiecare element din tabelul paginilor de preferințe, opțiunile de conectare și procesare etc..

După ce ați finalizat configurarea, Wishlist va începe urmărirea comportamentului clienților în listele de dorințe și vă va oferi analize. Veți putea vedea vânzările către popularitatea produselor și alte statistici importante.

Cumpărătorilor le place să își împărtășească lista de dorințe cu prietenii și familia. Acesta este motivul pentru care pluginul TI vine cu funcționalitate social share. Dar, cu funcția exclusivă „Urmăriți”, aceștia sunt capabili să se urmeze reciproc (sau oricare altă listă publică) și să rămână informați cu privire la orice modificare a listelor de dorințe. Pluginul include coduri scurte și widget-uri recente / populare de liste de preferințe pentru a vă ajuta să obțineți o atenție suplimentară asupra listelor de preferințe publice.

Când obțineți date de plumb și date de analiză, puteți trimite e-mailuri promoționale tuturor sau anumitor clienți folosind șabloane de e-mail predefinite. De exemplu, puteți trimite o reducere tuturor clienților care au adăugat un anumit produs pe listele lor de dorințe. Cu un singur clic!

Lista de dorințe TI WooCommerce este receptivă, este gata de traducere și funcționează bine cu multe pluginuri populare WordPress. Aceasta include WPML, WP Super Cache, WP Rocket, W3 Total Cache și WooCommerce – Gravity Forms Add-ons. Dar acestea sunt doar câteva caracteristici ale acestui plugin puternic, verificați lista completă de mai jos.

75. Credite Woo

Woo Credite

Woo Credits este o extensie excelentă WooCommerce care permite proprietarilor de magazine WooCommerce să creeze, să vândă și să accepte credite în magazinul lor condus de WooCommerce. Woo Credits Platinum funcționează cu produse de tip Simplu, Variabil și Abonament.

Administratorii din magazin creează pur și simplu pachete de credit și apoi au opțiunea de a atribui fiecărui produs un preț unic de „credit”. Funcționalitatea este foarte similară cu iStockPhoto sau alte site-uri bazate pe credit. Clienții achiziționează mai întâi credite în vrac, apoi răscumpără acele credite către produsele din magazin. Woo Credits funcționează perfect și cu produsele „virtuale” și „descărcabile”, oferind proprietarilor magazinelor WooCommerce și mai multă flexibilitate pentru a obține venituri și a repeta vizitatorii magazinelor respective..

În plus față de aceste funcții grozave, administratorii WooCommerce pot alege să ruleze un magazin „Numai credite”. Pur și simplu selectați opțiunea din setările pluginului. Funcționarea unui magazin „Doar credite” va ascunde toate prețurile valutare și va permite clienților să verifice doar soldul creditului. O opțiune valută va reapărea atunci când clienții își reaprovizionează creditele. Administratorii WooCommerce pot comercializa și vinde pachetele de credit utilizând codul scurt „buy_credits” de pe orice pagină sau postare.

WooCredits oferă, de asemenea, suplimente de șabloane Visual Composer disponibile pentru cumpărare, care sunt blocuri pre-proiectate pentru a ajuta la comercializarea pachetelor de credit. Alte coduri rapide disponibile includ „user_credits” care afișează soldul de credit al utilizatorilor conectați. Administratorii au, de asemenea, opțiunea de a stabili credite pentru a expira și pot arăta cât timp sunt bune pentru credite folosind parametrul opțional „show_expiry = yes” în codul scurt „buy_credits”.

76. Managerul de produse WooCommerce

Managerul de produse WooCommerce

Managerul de produse WooCommerce generează un flux de produse pentru a vă sincroniza produsele cu centrul dvs. de comercianți – incluzând cumpărăturile Google, anunțurile de produse Amazon, Pricegrabber.com, deveniți, etc. Puteți adăuga rapid tot produsul dvs. (fără limitare) din magazinul WooCommerce în diferite magazine de dealeri. WooCommerce Product Feed Manager are setări care îndeplinesc cerințele de la diverse magazine comerciale.

Pluginul este compatibil cu cele mai recente versiuni ale WooCommerce. De asemenea, acest plugin acceptă orice temă WooCommerce disponibilă pe piață. Acest plugin nu vă va da nicio problemă atunci când doriți să vă proiectați site-ul. Puteți regla conținutul fiecărui câmp pentru a vă maximiza veniturile din produsele dvs. în magazinele comerciale. Veți avea opțiunea de a genera un flux personalizat, de a adăuga atribute dinamice după cum aveți nevoie și de a adăuga valori de câmp static la feedul dvs. de produs atunci când este nevoie.

De asemenea, veți obține opțiunea pentru maparea categoriei și libertatea de a vă îmbina în totalitate categoria magazinului cu categoria magazinelor comerciale. Puteți modifica titlul în funcție de categoria dvs. de comerciant.

77. WooCommerce Comparați produsele

WooCommerce Comparați produsele

Comparați produsele din magazinul dvs. WooCommerce fără a părăsi vreodată pagina. Creați grupuri de comparare pentru a organiza produsele, apoi configurați o listă de subcategorii și funcții, așa cum doriți să apară. Caracteristicile pot fi cuprinse în atribute predefinite WooCommerce sau conținut personalizat, inclusiv HTML. Pagina cu setări suplimentare vă permite să controlați multe dintre funcțiile pluginului. Inclusiv dimensiunea miniaturii, locația coșului de previzualizare și compararea linkurilor, modul în care este vizualizat tabelul și multe altele.

Când configurarea este completă, clienții sunt în măsură să selecteze produsele pe care le aleg pentru comparație. În timp ce răsfoiți inventarul, un coș de previzualizare poate fi văzut plutind în partea de jos a browserului. De asemenea, puteți opta pentru afișarea casetei de previzualizare ca widget în bara laterală sau încorporată în conținutul din partea de sus sau de jos a arhivei magazinului. Când este gata, clientul poate face clic pe butonul „Compara” și poate fi direcționat către pagina de comparație sau poate afișa tabelul într-un container pop-up..

Indiferent cum vedeți tabelul, acesta se va regla în funcție de dimensiunea ecranului și lățimea mesei. Aceasta înseamnă că va defila corespunzător dacă aveți mai multe articole comparate. Sau dacă vizionați lista pe un dispozitiv mobil mai mic. Este format din funcții și categorii (opționale) la configurare, dar poate fi redus pentru a afișa doar rânduri diferite. De asemenea, clienții pot adăuga direct produsul ales în coș chiar din tabelul de comparație.

78. Dokan Multivendor

Piața Dokan WooCommerce Multivendor

Dokan nu este doar o soluție de comerț electronic pentru WordPress. Este soluția unică de tip Multivendor pentru antreprenorii care caută oferta finală! Porniți site-ul dvs. perfect de comerț electronic cu un număr nelimitat de furnizori și creați orice tip de produs chiar și cu un buget limitat. Dokan te-a acoperit în toate felurile! Durează doar câteva minute pentru a începe și a crea ceva magic.

Dokan a fost creat pentru a fi ușor de utilizat, având în vedere noii antreprenori și întreprinderile mici. Veți vedea că gestionarea plăților și a abonamentelor sunt de fapt la fel de simple ca ABC! Designul intuitiv și interfața fac lucrurile impecabile pentru rookies în e-commerce.

Dokan are, de asemenea, caracteristici avansate ale pieței care îl permit să se gestioneze perfect. Vânzătorii dvs. vor avea tablouri de bord individuale detaliate, pagini de magazine personale și posibilitatea de a gestiona totul de unul singur. Și va trebui să efectuați la fel de minim ca revizuirea comenzilor. Imaginați-vă cantitatea de timp și energie pe care o economisiți!

Setați ratele de comision flexibile și divizările automate ale veniturilor pentru toți vânzătorii. Vânzătorii tăi vor iubi absolut toate caracteristicile uimitoare.

Poate vrei să creezi ceva ca eBay? Dokan Simple Auction vă permite să creați magazine cu produse licitate. Cu funcțiile exclusive ale Dokan, puteți crea, de asemenea, produse care pot fi utilizate, cum ar fi hoteluri, stațiuni, taxiuri și multe altele, pe care clienții le pot rezerva așa cum le place.

Ești îngrijorat că nu vei putea vinde unui public care nu vorbește limba engleză? Dokan este gata multilingvă. Faceți-vă piața de vis indiferent de locul în care locuiți! Ce este mai mult! Dokan vine cu o temă gratuită pentru a vă începe imediat.

79. Export de produse WooCommerce

Exportul produsului WooCommerce

Pornirea unui site de comerț electronic cu WordPress este relativ ușoară în comparație cu derularea de fapt a afacerii tale. Adică să ajungeți la potențiali clienți pentru produsele dvs. și să-i determinați să le cumpere. Așadar, dacă sunteți începători în domeniul afacerilor de comerț electronic

Un aspect important este că, cu cât canalul de vânzări este mai mare pe care îl adăugați la pâlnia de vânzări, cu atât veți avea mai mulți clienți. Dar adăugarea tuturor produselor dvs. la unul sau mai multe dintre aceste canale vă va oferi un moment dificil. Dacă vă enumerați produsele manual, va fi un proces consumator de timp și greoi, împreună cu șansele de erori pe care le puteți face și consecințele acestora. De asemenea, gestionarea fluxului de produse și actualizarea informațiilor despre produs va fi o problemă.

În schimb, puteți utiliza instrumente precum ExportFeed pentru a vă ajuta să creați fluxul de produse pentru toate produsele dvs. Sau selectați unele produse pe baza de cuvinte cheie, preț, categorie sau altele. Deoarece ExportFeed a încărcat în prealabil toate șabloanele de specificații de alimentare pentru motoarele de căutare populare, veți economisi timp pentru crearea de feeduri și veți asigura acceptarea produselor la comercianți precum Google Shopping, Amazon, Facebook Shop, eBay, Pricefalls și multe altele.

80. Integrare Moodle

WooCommerce Moodle Integrare

Utilizați puterea WooCommerce cu acest plugin de integrare Moodle-WooCommerce! Moodle este cu siguranță unul dintre cele mai populare sisteme de management al învățării de acolo. Însă utilizatorii Moodle s-au străduit adesea să găsească o soluție bună la problemele lor de comerț electronic. Acest plugin integrează Moodle cu WooCommerce pentru a permite utilizatorilor Moodle să utilizeze beneficiile uneia dintre cele mai importante platforme de comerț electronic – WooCommerce.

În mod esențial, pluginul este sincronizarea cursurilor Moodle cu WooCommerce ca produse. Ca administrator Moodle, puteți face aceste produse plătite și puteți stabili un preț pentru fiecare curs. Studenții interesați se pot înscrie apoi la curs la achiziționarea acestuia.

Utilizați funcțiile WooCommerce precum prețuri de vânzare, coduri de reducere sau cupoane sau puteți cupla cu ușurință acest plugin cu alte gateway-uri de plată, optimizarea motoarelor de căutare sau plugin-uri de marketing pentru a stimula vânzările cursului. O caracteristică puternică a pluginului este o opțiune de a face upgrade cu ajutorul funcționalității de pachet. În loc să asociați un curs pe produs, puteți grupa două sau mai multe cursuri și le puteți vinde ca un singur produs la un preț redus.

Categoriile de cursuri în Moodle pot fi, de asemenea, sincronizate ca categorii de produse în WooCommerce. În mod alternativ, categoriile de produse pot fi create manual și atribuite produselor. plus atunci când un student cumpără un curs și se înregistrează pe WordPress, un cont de student este creat automat în Moodle. Cu aceleași acreditări – iar studentul este înscris pentru cursul cumpărat. Iar produsele de abonament pot fi create folosind extensia WooCommerce Abonament. Folosind această extensie, cursurile pot fi vândute pe bază de abonament.

81. Aplicația IcyMobi

IcyMobi - Soluție de aplicații de comerț electronic All-in-One

Realizat de Inspius, o agenție lider de dezvoltare de aplicații web și mobile din Singapore, IcyMobi a fost lansat în august 2016. Construit pe platforma Ionic, IcyMobi poate ajuta utilizatorii să-și transforme site-urile de comerț electronic în aplicații M-commerce atât pe iOS cât și pe Android rapid și fără niciun limbaj de programare prealabil. Viziunea este de a construi un ecosistem în jurul IcyMobi, astfel încât designerii și codificatorii să poată construi noi designuri și pluginuri pentru IcyMobi și să câștige pentru munca lor.

De la lansare, au fost făcute o mulțime de versiuni și actualizări, cele mai multe inspirate de solicitările utilizatorilor. IcyMobi acceptă acum gateway-uri de plată majore în regiuni geografice precum PayPal, Stripe, Mollie și Omise. Notificarea prin împingere îi ajută pe proprietarii de magazine să notifice consumatorii cele mai recente știri, reduceri atractive și promoții mari pentru apucare.

82. Genesis Connect pentru WooCommerce (gratuit)

Genesis Connect pentru WooCommerce Free Plugin WordPress

Îți place tema Genesis, dar îți dorești ca magazinul tău WooCommerce să fie potrivit? Cu Genesis Connect for WooCommerce, toate șabloanele încorporate incluse în WooCommerce sunt înlocuite cu versiunile acceptate de Genesis. În plus, pluginul funcționează și cu meniurile Genesis Simple Sidebars și Genesis Simple pentru a le face compatibile cu WooCommerce.

83. WooCommerce Preturi e-mailuri

WooCommerce Pretty Emails Premium WordPress Plugin

Info și descărcare

Personalizați-vă e-mailurile magazinului cu pluginul WooCommerce Pretty Emails. Creați șabloane de e-mail care se potrivesc cu restul afacerii dvs. personalizând fonturile, culorile, dimensiunea textului, bannerele, lățimea, rubricile, marginile, miniaturile produsului, link-urile sociale și multe altele. Astfel clienții care fac cumpărături îți vor cunoaște e-mailurile atunci când le văd!

Înfășurarea celor mai bune extensii și suplimente pentru WooCommerce

Sperăm că ai găsit cel puțin unul sau două suplimente pe care le poți folosi pentru a face magazinul WooCommerce și mai puternic. Am enumerat cele mai bune pluginuri gratuite și premium pe care le-am putea găsi, dar dacă credeți că am ratat unul, lăsați un comentariu. Și dacă încercați unul dintre aceste plugin-uri, anunțați-ne cum funcționează și împărtășiți experiența dvs. cu ceilalți cititori!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map