8 plugins som gjør feilsøking av WordPress til en lek

Så bra som WordPress er, er det alltid visse problemer og feil som nettstedseiere sannsynligvis vil måtte håndtere på et tidspunkt. Og du kan enten håndtere disse problemene på den harde måten – manuelt – eller på den enkle måten – via en plugin.


Det finnes en rekke WordPress-plugins som tar “problemer” ut av “feilsøking” og strømlinjeformer virksomheten med å drive et nettsted. Her er 8 plugins for WordPress som vil gjøre livet ditt litt lettere for nettstedseiere og utviklere:

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WP Missed Schedule Fix mislykkede fremtidige innlegg

WP tapte plan

Innleggsplanleggingsfunksjonen er en gave, spesielt for de som foretrekker å blogge i bulk og har artiklene sine lagt ut til forskjellige tider, slik at de ikke overlapper hverandre. Men hvis du er en som planlegger innleggene dine hele tiden, har du kanskje lagt merke til at noen ganger ikke vil bli publisert et innlegg av en eller annen grunn.

Dette kan være super frustrerende, spesielt når du ikke blir varslet om denne feilen med å publisere før du snubler over feilen i administrasjonspanelet. Ingen liker å se den fryktede meldingen “Mistet plan”! De WP Mistet tidsplan Fix Failed Future Posts WordPress plugin kan bidra til å løse dette problemet. Når navnet er korrekt navn, skanner denne plugin-en din WordPress-side for å se etter planlagte innlegg som har gått glipp av publiseringsdato, og deretter fortsetter og publiserer dem. Det er en praktisk liten plugin som ikke hindrer serveren din på noen måte.

2. Akismet

Akismet

Spam er vondt, men heldigvis er det plugins som er utviklet spesielt for å takle det. De Akismet WordPress-plugin er et populært. Egentlig har det ikke noe annet valg enn å være populær, siden den kommer forhåndsinstallert på alle versjoner av WordPress.

Selv om det ikke nødvendigvis er tålsikkert, er det ganske bra til å hindre de fleste av spam-personene, og bots vil prøve å slenge på kommentarfeltet. Akismet sjekker alle kommentarene som blir gjort på bloggen din, og analyserer dem for å se om de ligner spammy-materiale. Noen ganger hikker det, og det er grunnen til at du må sjekke ut spam-mappen regelmessig. Noen ganger blir legitime kommentarer flagget som søppelpost, så du må sjekke det manuelt av og til.

3. WP-optimaliser eller optimaliser database etter sletting av revisjoner

WP Optimaliser WordPress-plugin

Når revisjonssystemet ditt er overbelastet, kan databasene bli ganske store, noe som gjør lite for å gjøre nettstedet ditt mer effektivt. Faktisk kan det miste nettstedet ditt betraktelig. De WP-optimaliser WordPress-plugin hjelper deg med å krympe databasen slik at nettstedet ditt går jevnere og strømlinjeformes. Denne plugin-en fullfører denne oppgaven ved å ta vare på ting som innleggsversjoner, gamle kommentarer eller automatiske utkast til innlegg. De Optimaliser databasen etter å ha slettet revisjoner plugin gjør omtrent det samme, som kan kutte størrelsen på databasen med mer enn halvparten.

4. Side lenker til

Siden lenker til

Det er alltid god praksis å koble til interne sider og eksterne nettsteder når du prøver å klatre på Google-gradene, spesielt når koblingene peker på autoritetsnettsteder. Men noen ganger kan det være veldig smerte å gjøre dette manuelt. Ingen liker å måtte være nedsenket i en involvert prosess bare for å justere noen innstillinger. Med Sidekoblinger til WordPress-plugin, alt du trenger å gjøre er å slå den på eller av.

Denne pluginen gjør det enkelt å ta trafikk som kommer til en gammel side og omdirigere den til et annet sted. Denne praktiske lille plugin hjelper ved å legge til en metabox i redigeringsprogrammet ditt, der du står fritt til å velge en tilpasset URL som du vil angi i tekstfeltet. På den måten, når trafikken kommer din vei, vil den automatisk bli ledet til den eksterne lenken.

5. Deaktiver kommentarer

Deaktiver kommentarer

Har du noen gang prøvd å deaktivere kommentarer på hele nettstedet ditt? Det er vanskeligere enn det kan se ut til å begynne med. Men det er nødvendig av og til av mange forskjellige grunner. Ikke bare det, men å fjerne kommentarer som allerede er kommet i frontend, krever litt teknologisk kunnskap, inkludert koding. Ikke alle WordPress-brukere vet hvordan de skal kode eller endre temaene sine.

Heldigvis er det en fin plugin som kan ta seg av dette: Deaktiver kommentarer WordPress-plugin. Dette gir deg muligheten til å slå av kommentarer, det være seg for hele nettstedet ditt eller bare post-for-post basis. Når du vil at kommentarer skal elimineres helt, vil pluginen til og med få kommentarformen til å forsvinne. Hvis du vil deaktivere kommentarer til et spesifikt innlegg, blir kommentarskjemaet bare fjernet for det innlegget. Imidlertid kan eksisterende kommentarer bli stående, hvis du velger å beholde dem.

6. iThemes Security

iThemes Security

Det er viktig å ha en sikkerhetskopi i tilfelle serveren din krasjer eller noe annet tilfeldig skjer med nettstedet ditt. Det vet alle. Men ikke alle tar faktisk trinnene som er nødvendige for å sikkerhetskopiere nettstedet deres regelmessig, hovedsakelig fordi det er en slags plage. Sannheten er at du absolutt trenger å være i stand til å gjenopprette nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi hvis noe dårlig skulle skje i løpet av en veldig kort periode.

De iThemes Security plugin gjør dette automatisk for deg. Det lar deg lage sikkerhetskopier av nettstedet ditt, enten helt eller delvis. Dette inkluderer databasen og installerte plugins. Det har blitt utviklet andre plugins for å utføre denne typen funksjoner, men iThemes Security er sannsynligvis den beste. Den har massevis av funksjoner, og gir deg muligheten til å gjenopprette sikkerhetskopien din i løpet av få minutter.

7. WordPress SEO av Yoast

WordPress SEO av Yoast

Det kan være vanskelig å holde søkemotoren på nettstedet ditt ganske vanskelig, med tanke på alle de små faktorene du må tenke på, inkludert metakoder, sidebeskrivelser og lignende. Når det gjelder SEO, WordPress SEO av Yoast er et must-have. Det gir deg total kontroll over metabeskrivelser, sidetitler og nøkkelord for sidene, innleggene og kategoriene.

Denne pluginen forteller også søkemotoroboter hva du skal gjøre i tilfelle nofollow, follow, no index, index, etc. Du kan også personalisere Facebook- og Twitter-beskrivelsene dine for individuelle innlegg. Det vil si, hvis du heller ikke vil bruke standard metabeskrivelsesfeltet.

8. Digg Digg

Digg Digg

Sosiale medier. Det er overalt. Og hvis du ikke har hoppet på denne båndet enda, går du glipp av det, spesielt når nettstedet antagelig skal gi et overskudd. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du vurdere å installere Digg Digg WordPress-plugin, som legger til en flytende boks på sidene og innleggene på nettstedet ditt, og lar de besøkende dele innholdet ditt med bare et klikk.

Denne WordPress-pluginen håndterer ethvert sosialt nettverk du kan kaste på det, inkludert Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, og så videre. Du kan tilpasse typen tjenester du vil vise brukerne dine, og du trenger ikke å bruke de tjenestene du ikke tror vil være til nytte for nettstedet ditt. Alt i alt er det et must for å dykke ned i hodet på sosiale medier.


Det er mange plugins som flyter rundt der ute som kan løse noen av de vanligste problemene med WordPress, spesielt hvis du er litt våt bak ørene rundt plattformen. Forhåpentligvis vil den forrige listen være nok til å få nettstedet ditt i gang (og hold det slik!).

Er det noen plugins du liker å bruke til å feilsøke eller effektivisere nettstedsoperasjoner? Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map