Oricât de mare este WordPress, există întotdeauna anumite probleme și glitches cu care probabil vor trebui să se ocupe proprietarii de site-uri la un moment dat. Și puteți trata aceste probleme pe calea grea – manual – sau pe calea simplă – printr-un plugin.


Există o mulțime de plugin-uri WordPress care scot „problemele” din „depanare” și simplifică în mod complet activitatea de a rula un site web. Iată 8 pluginuri pentru WordPress care vă vor ușura viața pentru proprietarii de site-uri și dezvoltatori:

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Remedierea programului pierdut WP Postări viitoare eșuate

Program WP ratat

Funcția de programare a postării este un godend, în special pentru cei care preferă să facă blog în vrac și au postat articolele lor în momente diferite, astfel încât să nu se suprapună între ele. Dar dacă sunteți unul care să vă planificați postările tot timpul, este posibil să fi observat că ocazional o postare nu va fi publicată din anumite motive.

Acest lucru poate fi foarte frustrant, mai ales atunci când nu ați fost înștiințat despre această eșec de publicare, până când nu vă confundați cu eroarea din panoul dvs. de administrator. Nimanui nu-i place să vadă acel temut mesaj „Programare ratată”! WP Corectarea programului pierdut a eșuat Viitorul plugin pentru WordPress poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. Numit corespunzător, acest plugin scanează site-ul dvs. WordPress pentru a verifica postările programate care au ratat data publicării lor, apoi le merge mai departe și le publică. Este un mic plugin util care nu vă împiedică serverul în niciun fel.

2. Akismet

Akismet

Spamul este o durere, dar, din fericire, există plugin-uri dezvoltate special pentru a face față. Plugin Akismet WordPress este una populară. De fapt, nu are de ales decât să fie popular, deoarece vine preinstalat pe toate versiunile WordPress.

Deși poate nu este neapărat neprobabil, este destul de bine să împiedici majoritatea oamenilor de spam și botii vor încerca să se arunce în secțiunea de comentarii. Akismet verifică toate comentariile făcute pe blogul dvs., apoi le analizează pentru a vedea dacă seamănă cu materiale spammy. Uneori sughițează, motiv pentru care trebuie să consultați în mod regulat folderul de spam. Uneori, comentariile legitime sunt marcate ca spam, așa că va trebui să verificați manual acest lucru ocazional.

3. WP-Optimize sau Optimize Database după ștergerea reviziilor

WP Optimize WordPress Plugin

Când sistemul dvs. de revizuire este supraîncărcat, baza de date a site-ului dvs. poate deveni destul de mare, ceea ce face puțin pentru ca site-ul dvs. să funcționeze mai eficient. De fapt, vă poate distruge considerabil site-ul. Plug-ul WP-Optimize WordPress ajută la reducerea bazei de date, astfel încât site-ul dvs. web să funcționeze mai bine și să fie eficientizat. Acest plugin îndeplinește această sarcină având grijă de lucruri precum reviziile postărilor, comentariile vechi sau postările automate. Optimizați baza de date după ștergerea reviziilor pluginul face același lucru, ceea ce poate reduce dimensiunea bazei de date cu mai mult de jumătate.

4. Linkuri de pagină către

Linkuri de pagină către

Conectarea la pagini interne și site-uri externe este întotdeauna o practică bună atunci când încercați să urcați pe rândurile Google, mai ales atunci când aceste linkuri indică site-uri de autoritate. Dar uneori poate fi o adevărată durere să faci acest lucru manual. Nimanui nu-i place să fie scufundat într-un proces implicat doar pentru a ajusta anumite setări. Cu Link-uri de pagină către pluginul WordPress, tot ce trebuie să faceți este să îl porniți sau să dezactivați.

Acest plugin simplifică preluarea traficului către o pagină veche și redirecționarea către altă parte. Acest mic plugin util vă ajută prin adăugarea unui metabox la editorul dvs. de poștă, unde puteți alege o adresă URL personalizată pe care să o introduceți în câmpul text. În felul acesta, atunci când traficul îți vine în drum, acesta va fi automat direcționat către link-ul extern.

5. Dezactivează comentariile

Dezactivați comentariile

Ați încercat vreodată să dezactivați comentariile pe întregul site web? Este mai greu decât ar putea părea inițial. Dar este necesar din când în când, din mai multe motive. Nu numai că, dar eliminarea comentariilor deja făcute în partea frontală necesită un pic de cunoștințe tehnologice, inclusiv codificare. Nu orice utilizator WordPress știe să codeze sau să modifice temele.

Din fericire, există un plugin extraordinar care poate avea grijă de acest lucru: Dezactivați comentariile Plugin WordPress. Aceasta vă oferă posibilitatea de a dezactiva comentariile, fie pentru întregul site, fie numai post-post-post. Când doriți ca comentariile să fie eliminate complet, pluginul va face chiar ca formularul de comentarii să dispară. Dacă doriți să dezactivați comentariile la o anumită postare, formularul de comentarii va fi eliminat doar pentru acea postare. Cu toate acestea, comentariile existente pot rămâne, dacă alegeți să le păstrați.

6. Securitatea iThemes

Securitatea iThemes

Este crucial să aveți un plan de rezervă în cazul în care serverul dvs. se prăbușește sau se întâmplă altceva întâmplător site-ului dvs. Toata lumea stie asta. Însă nu toată lumea face de fapt măsurile necesare pentru a face o copie de siguranță a site-ului web, în ​​special pentru că este un fel de o problemă. Adevărul este că trebuie să fii în măsură să restaurezi site-ul tău de pe o copie de rezervă în cazul în care se întâmplă ceva rău, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Securitatea iThemes pluginul face acest lucru automat pentru tine. Vă permite să creați copii de rezervă ale site-ului dvs., indiferent dacă sunt parțial sau total. Aceasta include baza de date și plugin-urile instalate. Au fost dezvoltate alte pluginuri pentru a efectua acest tip de funcții, dar iThemes Security este probabil cel mai bun. Are o mulțime de funcții și vă oferă posibilitatea de a restabili backup-ul în câteva minute.

7. WordPress SEO de Yoast

WordPress SEO de Yoast

Menținerea optimizată a motorului de căutare a site-ului dvs. poate fi foarte dificilă, având în vedere toți factorii mici la care trebuie să vă gândiți, inclusiv etichete meta, descrieri de pagini și altele. Când vine vorba de SEO, WordPress SEO de Yoast este un must have. Acesta vă oferă un control total asupra meta-descrieri, titluri de pagini și cuvinte cheie pentru paginile, postările și categoriile dvs..

Acest plugin spune, de asemenea, roboților motorului de căutare ce trebuie să facă în cazul nofollow, follow, fără index, index, etc. Puteți personaliza descrierile Facebook și Twitter pentru postări individuale. Adică, dacă nu preferați să utilizați câmpul de meta-descriere implicit.

8. Digg Digg

Digg Digg

Social media. Este peste tot. Și dacă încă nu ați sărit pe acest vagon de bandă, veți lipsi, mai ales atunci când se presupune că site-ul dvs. ar genera un profit. Dacă nu știți de unde să începeți, luați în considerare instalarea Digg Digg plugin WordPress, care adaugă o casetă plutitoare în paginile și postările site-ului dvs. și permite vizitatorilor să partajeze conținutul dvs. cu un singur clic.

Acest plugin WordPress gestionează orice site de rețea socială pe care îl puteți arunca, inclusiv Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest ș.a. Puteți personaliza tipul de servicii pe care doriți să le arătați utilizatorilor dvs. și nu trebuie să le utilizați pe cele care nu credeți că vor fi de niciun folos pentru site-ul dvs. În total, este necesar să ne scufundăm mai întâi în capul de socializare.


Există o mulțime de pluginuri care plutesc pe acolo care pot rezolva unele dintre cele mai frecvente probleme cu WordPress, mai ales dacă sunteți umed în spatele urechilor în legătură cu platforma. Sperăm că lista precedentă va fi suficientă pentru ca site-ul dvs. să fie pus în funcțiune (și să îl mențineți așa!).

Există pluginuri pe care doriți să le utilizați pentru rezolvarea problemelor sau eficientizarea operațiunilor site-ului? Anunță-mă în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me