Cele mai bune teme de arhitectură WordPress

Designul exterior este unul dintre cele mai creative domenii de muncă care necesită o atingere cât mai elegantă. Pentru a-ți dezvolta afacerea astăzi varsta, ai de gand trebuie să creați o prezență online pentru a vă prezenta munca – construiți-vă portofoliul. Din fericire, ați ales alegerea corectă (alegând WordPress ca CMS) și ați venit la locul potrivit pentru a căuta teme!


Am creat o listă cu unele dintre cele mai interesante teme și șabloane WordPress de design exterior pe care le puteți utiliza pentru a vă prezenta activitatea sau agenția dvs. Să începem.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. CROTE

1 CROFTS - Arhitectură, agenție WordPress Tema

CROFTS este o temă WordPress multifuncțională, plină de reacție, cu afișaj pregătit pentru retină, însoțită de pluginul Visual Composer. Această temă este special concepută în scopuri de design arhitectural, cum ar fi portofoliile interioare și exterioare.

Această temă are, de asemenea, machete de portofoliu multiple, inclusiv (a) vizualizarea cu mai multe coloane – cu posibilitatea de a alege dintr-o vizualizare de 2, 3, 4 sau 5 coloane; și (b) trei machete de portofoliu diferite.

2. Design exterior

2 Design exterior WordPress Tema

Această temă vine cu un glisor cu lățime completă care atrage atenția asupra imaginilor antet utilizate în site-ul web. Este o modalitate perfectă de a vă prezenta cele mai bune lucrări și de a câștiga clientul înainte de a avea șansa de a le reconsidera.

Tema vine cu integrarea fonturilor Google, conținut demo, 80+ shortcodes și este, de asemenea, compatibilă cu WPML, ceea ce înseamnă că puteți sparge barierele regionale și lingvistice și puteți traduce site-ul dvs. în mai multe limbi. Tema are, de asemenea, un player audio și video încorporat și vine cu 4 tipuri de postări personalizate, inclusiv Echipa noastră, portofoliul, serviciile și Marturii.

În cele din urmă, tema este alimentată de modelul Cherry Framework de la TemplateMonster, care vă permite să personalizați mai multe aspecte ale temei, inclusiv opțiuni de tipografie, poziția barei laterale, machete de pagini, setări ale glisorului de imagine și multe altele.

3. Artcore

3 Artcore - Arhitectură de construcție Tema WordPress

Artcore este o temă WordPress curată și receptivă, cu un design îndrăzneț și modern, ceea ce îl face potrivit pentru agenții creative, design interior și exterior și site-uri web de arhitectură. Tema are, de asemenea, o opțiune dedicată panoul de administrare pentru gestionarea ușoară a proiectului. Este alimentat de un plugin pentru constructor de pagini ușoare și vine cu trei machete de pagini de pornire. Personal, cred că Artcore este una dintre cele mai bune opțiuni dacă ai nevoie de o temă WordPress specifică designului exterior.

4. Exdesimo

4 Exdesimo Design exterior Tema WordPress

Cu verdeața vie înfățișată în pagina de destinație a acestei teme, cred că ar fi o potrivire excelentă pentru proiectarea de exterioare cu o mulțime de peisaje deschise – grădini, pridvorul dvs. din față, peluzele din curte, etc. Tema are o imagine și video pe ecran complet meniu de fundal și fly-out pentru a-i da un aspect elegant. Din punct de vedere tehnic, această temă are activată încărcarea leneșă pentru imagini, ceea ce vă va salva și o lățime de bandă! Această temă se bazează, de asemenea, pe Cherry Framework, care vă oferă opțiuni de personalizare nelimitate și actualizări periodice pentru a rămâne compatibil cu cea mai recentă revizuire a WordPress.

5. Matisse

5 Matisse - temă creativă și elegantă

Fapt amuzant – numele temei (cred că) este împrumutat Henri Matisse care a fost un renumit pictor și sculptor francez și o figură de frunte a fauvismului.

Tema vă oferă o serie de opțiuni de personalizare cu 4 aranjamente de meniu (implicit, static, partea dreaptă și ecran complet), 12 șabloane de aspect de pagină, 6 grile de portofoliu, un opere prezentate slider, 4 widget-uri personalizate, 2 tipuri de portofoliu și o caracteristică unică studiu de caz și prezentare slider.

Conținutul demonstrativ este inclus, astfel încât cu câteva clicuri puteți replicate exact tema pe care ai văzut-o în demo la ThemeForest, înainte de a o cumpăra! ��

Tema are, de asemenea, integrare Google Fonts, este gata de traducere bazată pe cadrul nesemnificativ puternic Bootstrap 3. Este livrat cu un panou de opțiuni puternic, cu setări de antet și subsol personalizabile, piele tematică deschisă și întunecată și un selector de culori pentru un singur clic!

6. Stăpânirea designului exterior

6 Exterior Design Mastery Tema WordPress

Tema de proiectare exterioară de măiestrie este o temă WordPress care răspunde pe deplin, care este încărcată cu funcții. Creat de cadrul Cherry, această temă are un personalizator de teme încorporat și opțiuni de tipografie personalizate, datorită integrării Google Font, portofoliului filtrant, efectului de derulare parallax și a glisoarelor avansate folosind funcția TM Nivo Slider conecteaza. Tema acceptă, de asemenea, integrarea audio și video player.

7. Arhitectură

7 Arhitectură - Tema WordPress 2

Tema Arhitectură a fost lansată inițial acum 3 ani în decembrie 2012. Astăzi este una dintre cele mai populare teme din Themeforest, cu peste 2.400 de vânzări! Tema vine cu un panou de administrare puternic, cu constructor de pagini drag-and-drop și slider manager, suport de localizare, opțiuni de culori nelimitate (cuplate cu un schimbător de culori live), shortcodes încorporate, tabele de prețuri și integrare Google Fonts. Pe lângă aceste opțiuni de personalizare, tema acceptă și 5 tipuri de postare personalizate, 6 machete de subsol și un font, logo și încărcător de fundal..

8. Biroul de proiectare exterioară

8 Birou de design exterior Tema WordPress

Tema finală din lista noastră, tema WordPress Exterior Design WordPress este alimentată de Cherry Framework dezvoltată de TemplateMonster. Tema este construită pe cadrul atotputernic Bootstrap 3 și se mândrește cu culori vii, oferindu-i un sentiment revigorant de verdeață. În afară de aceasta, tema are derularea în paralax activată, are suport integrat pentru pictogramele fontului și fonturile Google.

Panoul de administrare oferă mai multe opțiuni de aspect și coloană de temă, funcții de actualizare automată și alte opțiuni avansate de personalizare. Ca o caracteristică bonus, tema are un modul dedicat chatului online, astfel încât să puteți interacționa cu clienții dvs. (care, atunci când sunteți offline, vă pot lăsa mesaje offline), îmbunătățind astfel experiența utilizatorului site-ului dvs..

Concluzie

Am avut o perioadă dificilă în căutarea de șabloane de design exterior online – majoritatea erau depășite sau aveau un design foarte comun. Veți observa jumătate din temele din această listă sunt din TemplateMonster. Aș dori să subliniez anumite lucruri despre această piață.

TemplateMonster oferă un bun suport clienților – inclusiv instalarea și configurarea temei achiziționate (desigur, la un preț). Butonul de plată de pe bara laterală include câteva „completări” cu o rată mare de publicitate.

avertisment templatemonster

Aș recomanda să nu cumpărați aceste suplimente

Majoritatea sunt pluginuri pe care nu le veți folosi. Pentru a înrăutăți, aceste plugin-uri „trebuie să aibă” ar putea încetini site-ul dvs. WordPress dacă nu provoacă în totalitate un conflict tema-plugin. Asigurați-vă întotdeauna să achiziționați furnizorul de găzduire separat, fără implicarea unui terț (în acest caz, TemplateMonster).

Acestea sunt câteva dintre capcanele de care trebuie să fiți conștienți. Avem o mulțime de tutoriale disponibile aici la WPExplorer, în care puteți afla ce trebuie să faceți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me