8+ Cele mai bune plugin-uri WordPress Helpdesk pentru gestionarea asistenței

Cele mai bune pluginuri de asistență WordPress pentru gestionarea asistenței

Pluginurile de asistență WordPress vă permit să oferiți asistență centralizată și în timp util, stimulând astfel interacțiunea utilizatorilor și, în final, conversiile. Obținerea mai multor conversii înseamnă că veți plimba cu o privire de contrabandă pe față ca Simon Cowell, care este întotdeauna un lucru bun.


În postarea de astăzi, vă indicăm cele mai bune pluginuri de asistență WordPress disponibile pe piață, astfel încât să puteți adăuga un sistem de asistență complet funcțional pentru a câștiga mai mulți clienți. Dar chiar și cu cele mai bune pluginuri de asistență WordPress, un suport excelent se reduce până la un singur lucru: disponibilitatea.

Puteți avea un plugin de asistență falsificat în focurile Muntelui Doom, dar dacă nu sunteți indisponibil pentru a oferi asistență, este inutil. Este ca și cum ai fi blocat în deșertul Sahara cu un Humvee care a rămas fără gaze. Da, aveți un vehicul cu mobilitate ridicată, dar la ce vă folosește? Căldura plină de deșert, care în acest caz reprezintă furia clienților, vă va consuma.

Fără alte detalii, să trecem la afaceri. Toate pluginurile de asistență aici sunt relativ accesibile și ușor de configurat și de utilizat. Într-adevăr, ar trebui să vă puteți configura sistemul de asistență în mai puțin de 5 minute cu oricare dintre următoarele plugin-uri.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Plugin-ul WordPress Helpdesk Plugin

Pluginuri Helpdesk WordPress: Helpdesk pentru capturi

Mulțumită lui Marti, unul dintre tipii din spatele acestui plugin de ajutor bun, am avut șansa de a testa dispozitivul de prindere a dispozitivului de captare pe un site al meu. Iar între tine și mine, am fost atât de impresionat încât îl folosesc acum pentru unul dintre formularele mele de contact.

Este incredibil de ușor de configurat și de utilizat, ceea ce înseamnă că puteți oferi un suport uimitor înainte ca următorul tip să citească restul acestei postări. Puteți personaliza cu ușurință formularele de asistență pentru a arăta exact cum doriți și a le plasa oriunde doriți folosind coduri scurte. Puteți chiar să apară formularele de contact pentru a vă asigura că cititorii nu vă părăsesc paginile.

Ai nevoie de mai multă putere? Rețineți că pluginul Helpdesk Catchers este livrat cu câmpuri personalizate care vă permit să extindeți formularele indiferent de modul în care doriți, în timp ce reCaptcha Google păstrează spamul.

Extensia WooCommerce = Da!

În momentul scrierii, Marti și compania lucrează la o extensie WooCommerce, ceea ce înseamnă că puteți aștepta cu nerăbdare tot felul de lucruri bune.

În plus, puteți atribui bilete la diferite repetiții de asistență, puteți modifica prioritatea biletului și organiza aceste bilete în categorii. În plus, cititorii dvs. vă pot contacta prin formularul de contact sau prin e-mail, iar Helpdesk-ul Catchers va converti toate e-mailurile de asistență în bilete ușor de recuperat prin intermediul administratorului WordPress.

Dacă vizitatorii dvs. pun aceeași întrebare în mod repetat, puteți profita de răspunsurile salvate pentru a economisi timp în toate etapele pâlniei de conversie. Asta și aveți răspuns automat pentru a menține vizitatorii interesați și un subsol de e-mail complet personalizabil care creează mai multă implicare. Pentru a păstra filele în echipă, puteți utiliza note private care sunt vizibile numai pentru dvs. și agenții dvs. de asistență.

Dacă este nevoie, puteți exporta cu ușurință biletele într-un fișier CSV pentru referințe viitoare și puteți vizualiza detaliile vizitatorilor utilizând funcția cardului client.

Obțineți asistență pentru captori

2. WSDesk – Helpdesk ELEX WordPress

WSDesk - Helpdesk WordPress ELEX

Cu WSDesk puteți adăuga cu ușurință un sistem complet de asistență personalizat pe WordPress. Trebuie doar să instalați și să utilizați asistentul de configurare pentru a începe. Adăugați toți agenții dvs. – nu există nicio taxă suplimentară, deoarece vă administrați platforma de asistență. Același lucru este valabil și pentru bilete. Cu WSDesk nu există nicio limită la numărul de clienți pe care îl pot trimite. Și chiar puteți atribui agenți, statusuri (nesoluționate, în așteptare, rezolvate) și etichete pentru a vă păstra biletele organizate. În plus, spre deosebire de unele opțiuni, WSDesk stochează toate datele dvs. pe site-ul dvs., astfel încât sunteți responsabil de datele clientului și de asistență.

WSDesk oferă, de asemenea, opțiuni încorporate pentru a vă facilita asistența. Activați setările pentru notificările prin e-mail, închiderea biletului automat după inactivitate, atribuirea de către departament și multe altele. Adăugați răspunsuri conserve pentru agenții dvs. Verificați echipa dvs. folosind evaluările agentului și rapoartele biletelor. De asemenea, puteți utiliza IMAP sau Google OAuth pentru a crea automat bilete din e-mailuri necitite. Cât de mare este asta?

Alte caracteristici de plugin includ integrări pentru WooCommerce, EDD, Formular de contact 7, Formulare de gravitate și WPML. La fel de simple backup-uri xml, adaos de notificare SMS premium și tone de personalizări.

Obțineți WSDesk

3. Richpanel Helpdesk & Live Chat pentru WooCommerce

Pluginuri Helpdesk WordPress: Ticketuri Richpanel WooCommerce, Helpdesk & CRM

Plug-ul WooCommerce Helpdesk, Live Chat și CRM este o soluție de asistență pentru clienți. Pluginul face posibilă combinarea instrumentelor avansate de gestionare a clienților și analiticii de către Richpanel cu popularul extensiu WooCommerce.

Singura cerință este să trebuie să ai un cont Richpanel pentru a utiliza pluginul, care începe de la 50 USD pe lună. Având în vedere că este echivalent cu combinarea unui membru HelpScout cu mai multe actualizări WooCommerce premium, este un preț corect pentru toate funcțiile puternice pe care le obțineți. După înregistrare, puteți sincroniza WooCommerce cu Richpanel și puteți începe să utilizați pluginul.

Richpanel simplifică gestionarea nevoilor clientului, cererile de asistență și analiza vânzărilor fără efort. Software-ul creează profiluri de clienți, astfel încât să puteți vedea comportamentul lor de cumpărare, făcând posibilă anticiparea nevoilor acestora și creșterea ratelor de conversie.

Pluginuri Helpdesk WordPress: Richpanel WooCommerce Live Chat

Dar pe lângă asta, Richpanel include opțiuni încorporate pentru suportul chat-urilor live. Astfel puteți oferi clienților ajutor instantaneu, deoarece aceștia au nevoie. Chatul live este mobil prietenos și ușor de integrat pe site-ul dvs. web.

Serviciul include, de asemenea, o configurație completă de asistență, astfel încât clienții să poată deschide bilete, care sunt ușor gestionate de personalul de asistență folosind ecranul agentului. De aici puteți atribui bilete, setați priorități și puteți urmări cu cazuri deschise. Puteți chiar să configurați filtre pentru a viza cuvinte cheie și să atribuiți bilete unor echipe de asistență specifice (orice despre „impozitul pe vânzări” poate merge de exemplu la echipa dvs. financiară). De asemenea, personalul poate vizualiza istoricul de achiziții al clientului și calendarul activității pentru a oferi asistență vizată.

Dacă utilizați WooCommerce, Richpanel WooCommerce Helpdesk este probabil cea mai potrivită pentru configurarea asistenței dvs.. Combinația de chat în direct, ticketing și date detaliate și raportare vă permit să oferiți mai multă asistență clienților, maximizând, de asemenea, ratele de conversie..

Obțineți pluginul RichPanel

4. Plugin de bază de cunoștințe și asistență

Pluginuri Helpdesk WordPress: KnowledgeBase

Poate că doriți să reduceți toate acele ore pe care le petreceți acordând asistență pentru clienți. Poate că ți-ar plăcea un mijloc mai pasiv de a-ți ajuta vizitatorii. Doriți să reduceți e-mailurile de asistență pentru clienți și apelurile telefonice individuale.

Dintre toate plugin-urile de asistență WordPress pe care le analizăm astăzi aici, acest băiat rău câștigă mare, deoarece te ajută să creezi nu numai o bază de cunoștințe, ci și centre de asistență pentru autoservire, documentație pentru produse, wiki și întrebări frecvente extinse, printre altele.

Knowledge Base este oferit de PressApps, un autor de elită, și este livrat cu caracteristici uimitoare, cum ar fi reorganizarea post-drag-and-drop, căutarea în direct, pesmet, machete multiple de pagini, sistem de vot, shortcodes, design receptiv, culori personalizate pentru link, multi -sistență lingvistică și multe altele.

Pluginul bazei de cunoștințe are toate caracteristicile de care aveți nevoie și nici una dintre cele pe care nu le aveți. Este ușor de configurat și funcționează doar. Super ușor să-mi instruiesc clienții să-l folosească, atât de mult încât sunt încântați de cât timp vor economisi, având un KB pe site-ul lor. Lucruri uimitoare! – RenegadeEmpire.

Obțineți pluginul pentru baza de cunoștințe

5. AH bilete Helpdesk și suport WordPress Plugin

Pluginuri Helpdesk WordPress: Bilete AH

Dacă există un lucru care m-a vândut pe acest plugin de asistență WordPress este cât de ușor este să configurați. Nu chiar, nu glumesc și vă rog să nu-mi luați cuvântul pentru asta. Vedeți mai jos videoclipul de instalare AH Tickets. Are doar un minut:

A doua, a treia și a patra victorie pentru dvs. trebuie să fie cu adevărat designul frumos, o listă impresionantă de caracteristici și ratingul de cumpărător remarcabil. Ce caracteristici? Tu intrebi. Arhitectura care stă la baza biletelor AH găsește forță în cadrul Bootstrap, ceea ce înseamnă că este sigur pe viitor și răspunde din cuvânt..

În continuare în trenul de funcții, AH Tickets se laudă cu notificări de browser și sistem, o pagină de destinație complet personalizabilă, suport multilingual și RTL, bază de cunoștințe, fișiere atașate, un tablou de bord intuitiv, icoane Font Awesome, fonturi Google, rating, departamente, multiple agenți de asistență, 12 dolari în valoare de plugin-uri și multe altele.

Puteți conecta biletele AH la Mailchimp pentru a vă crește lista de corespondență și a permite vizitatorilor să se autentifice folosind contul lor de social media preferat. Acesta este, într-adevăr, unul dintre cele mai mari pluginuri de asistență WordPress pe care le poți pune mâna pe.

Obțineți bilete AH

6. Plugin WordPress Live Chat complet

Pluginuri Helpdesk WordPress: Chat live completat

Cel mai bun vânzător în domeniul serviciilor pentru clienți, WordPress Chat X este pluginul de chat în direct pentru WordPress. Dacă nu ați avut șansa, vă rugăm să citiți cum să adăugați chat-uri live pe site-ul dvs. WordPress pentru a înțelege de ce chat-ul live este de o importanță vitală în ceea ce privește asistența instantanee.

Înapoi la WordPress Chat X, este unul dintre acele pluginuri de asistență WordPress pe care trebuie să le încercați. Înainte de a te potrivi, i-am oferit acestui copil o probă de testare și aici vin câteva detalii care să-mi susțină proclamarea în afara.

Pentru început, acest plugin arată drăguț în departamentul de design. În plus, puteți personaliza widgetul de chat în funcție de conținutul inimii dvs., ce este cu culori nelimitate și ce nu.

100 de chat-uri active, modul Offline și Emojis

În orice moment dat, 100 de utilizatori pot conversa pe site-ul dvs., iar dacă sunteți offline, widgetul de chat se transformă într-un formular de contact pe care vizitatorii îl pot utiliza pentru a vă trimite mesaje. Dacă doriți, puteți chiar să inițiați chat-ul cu oricare dintre vizitatorii site-ului dvs. Și dacă ai dispoziție bună, condimentează-ți sesiunile de chat cu emoji.

WordPress Chat X este rapid și ușor și acceptă WPML, criptarea SSL pentru securitate, WordPress 4.6+ și PHP 7. În plus, puteți adăuga legături sociale la sfârșitul chatului sau când operatorii dvs. sunt offline. În ceea ce privește instalarea, singura condiție preliminară este un cont gratuit Firebase. Sesiunea de chat se execută pe Firebase, dar istoricul chat-ului este stocat pe serverele dvs. pentru păstrarea înregistrărilor.

Obțineți chatul live WordPress completat

7. Sistemul de suport al biletelor de asistență WooCommerce

Pluginuri Helpdesk WordPress: Sistem de asistență WooCommerce Ticket

Dacă executați un site web de comerț electronic utilizând WooCommerce, iată un plugin de asistență WordPress creat doar pentru dvs. Construit cu dragoste de Vanquish, un autor de elită care are peste 20 de extensii WooCommerce sub centură, acest sistem de bilete de asistență funcționează ca și reclamă..

WooCommerce Support Ticket System se joacă bine cu WordPress și WooCommerce oferindu-vă o soluție solidă pentru a sprijini biletele de comandă și de utilizator. Ce vreau să spun este că un utilizator poate trimite un bilet despre orice problemă cu care se confruntă pe site-ul dvs. sau un bilet de asistență specific pentru o anumită comandă.

Simplificați-vă fluxul de lucru

Vizitatorii dvs. trimit bilete prin intermediul frontend-ului în timp ce faceți cumpărăturile și gestionați toate întrebările folosind un tablou de bord special pentru backend. Nimic prea tehnic, are același sentiment WooCommerce. La urma urmei, pluginul extinde pur și simplu WooCommerce.

Puteți personaliza sistemul de asistență WooCommerce Ticket pentru a se potrivi oricăror nevoi de proiectare și, utilizând coduri scurte, puteți transporta pluginul oriunde pe site. Asta, plus pluginul adaugă file la paginile de utilizator și admin, ceea ce îl face ușor accesibil.

În ceea ce privește biletele de asistență, puteți atribui bilete la diferiți agenți, puteți prelua multe informații despre fiecare bilet, puteți edita / șterge bilete, aduna informații despre clienți și multe altele.

Obțineți sistemul de bilete de asistență WooCommerce

8. Suport extraordinar Plugin WordPress gratuit

Pluginuri Helpdesk WordPress: Asistență minunată Plugin WordPress gratuit

Aruncăm această a doua secțiune cu un plugin de asistență WordPress care rămâne fidel cu numele său. Asistența extraordinară este un pretendent puternic printre multe alte pluginuri de asistență WordPress – atât gratuite, cât și premium. Este conceput pentru a vă înmuia munca în funcție de asistența clienților.

Am încercat-o în numele tău și am fost impresionat sau ce? Știu, este doar un plugin WordPress, dar pariez că banii mari vă veți răzgândi dacă știți ce poate face acest plugin. Lucrat manual la perfecție de către Julien Liabeuf, SiamKreative și echipa de asistență extraordinară, acest plugin acoperă toate bazele dvs..

Instalarea lucrului este ușoară, deoarece este disponibil gratuit pe WordPress.org. Acest lucru înseamnă că îl puteți instala chiar din tabloul de bord WordPress. După instalare, nu îl puteți rata, deoarece pluginul adaugă elemente de meniu ușor de reținut care vă fac un pas mai aproape de obiectivele dvs. de asistență. Nu există multe setări, astfel încât să vă confundați. Nu. Nimic de acest fel. Totul este curat până la o defecțiune.

Șabloane de pagini și comenzi rapide

În mod implicit, pluginul adaugă pagini Send Ticket și My Tickets, dar puteți adăuga sistemul dvs. de asistență la orice pagină care vă place să utilizați un shortcode. Setările vă oferă un control absolut asupra aspectului și funcționării sistemului dvs. de asistență.

Vizitatorii dvs. pot crea cu ușurință conturi de asistență (pentru a trimite bilete) și le urmăriți istoricul biletelor. Formularul de bilet de trimitere este simplu și prezintă editorul vizual familiar, precum și fișierele atașate. Pe de altă parte, puteți urmări toate biletele, aloca bilete, acorda prioritate oricărui bilet și colecta informații despre vizitatorii dvs. printre altele.

Alte caracteristici notabile includ notificări prin e-mail, un design receptiv, acces restricționat, asistență pentru mai multe produse și departamente, o multitudine de extensii gratuite și premium, colaborarea agentului și câmpurile personalizate doar pentru a menționa câteva.

Asistența minunată este o reflecție reală a ceea ce ar trebui să urmărească să realizeze pluginurile de asistență WordPress.

Obțineți asistență extraordinară gratuit

9. WP Support Plus

Pluginuri Helpdesk WordPress: WP Support Plus

Cu peste 8k de instalări active în momentul scrierii și o multitudine de funcții care vă vor face să se învârtă capul, acest plugin face valuri mari în arena pluginurilor de asistență WordPress. Redactat de Pradeep Makone, un contribuabil activ la WordPress.org, WP Support Plus vă oferă un sistem de ticketing cu o răsucire.

Datorită tehnologiei subiacente Ajax și a unei grile responsive, vizitatorii dvs. pot trimite bilete ușor și rapid de pe orice dispozitiv. Acest plugin vă permite să trimiteți un număr nelimitat de bilete de asistență, fie prin intermediul admin-ului, fie al serviciului frontend. În plus, utilizatorii nu trebuie să se înregistreze pe site-ul dvs. pentru a trimite un bilet, ceea ce scurtează întregul proces. Ce zici de spam-urile care vă folosesc formularele fără sens? Nu vă faceți griji, acest plugin are o caracteristică anti-spam credibilă.

Câmpuri personalizate și CSS

La dispoziția dvs., aveți câmpuri personalizate și CSS pentru a vă crea formularele de bilet oricum doriți. După construire, plasați formularele pe orice pagină sau postare folosind un cod scurt. Acest plugin este livrat cu șabloane de e-mail, precum și cu răspunsuri la conserve pentru întrebări frecvente. În plus, puteți să acordați prioritate, categorizați și setați cu ușurință starea oricărui bilet din tabloul de bord al administratorului.

Panoul de setări izbucnește cu cele mai bune caracteristici, ceea ce înseamnă că nimic nu te împiedică să creezi o experiență de asistență care este în afara acestei lumi. Puteți activa acest plugin cu tot felul de funcții de asistență și nu va fi spart.

Obțineți WP Support Plus gratuit

Bonus: Helpdesk WordPress Plugins Mențiuni de onoare

Puteți crede că lista se termină aici? Ei bine, pluginurile de asistență WordPress de mai sus vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a oferi tipul de asistență care funcționează efectiv pentru dvs. și vizitatorii site-ului dvs. Plugin-urile premium oferă destul de bine, dar nu vă lasă opțiunile gratuite să vă păcălească; și ei sunt uimitori. Mai jos, sunt câteva alte pluginuri și soluții de asistență WordPress care merită verificate:

 • Zendesk, ceea ce vă permite să convertiți secțiunea de comentarii într-un sistem de asistență, printre altele
 • Ajutor Scout, care se concentrează pe personalizarea experienței de suport
 • Sistem de suport pentru bilete care livrează funcționalități de căutare deosebite
 • bbPress pentru că forumurile oferă și sisteme de asistență grozave

Cuvinte finale pe cele mai bune pluginuri de asistență WordPress

Aceste și alte pluginuri de asistență WordPress oferă clienților dvs. șansa de a iniția contactul și de a primi ajutor oricând și oriunde sunt blocați pe site-ul dvs. Aceleași plugin-uri vă oferă șansa de a vă ajuta vizitatorii site-ului dvs. într-un mod mai eficient, deoarece este mai ușor să creați, să gestionați și să urmăriți bilete de asistență chiar din tabloul de bord de administrare.

Linie de jos: plugin-urile de asistență WordPress vă ajută să îmbunătățiți experiența utilizatorului și să stimulați conversiile în timp ce economisiți timp. Indiferent dacă alegeți premium sau mergeți cu un plugin de asistență gratuit, asigurați-vă că veți răspunde la biletele de asistență la timp sau veți câștiga singur reputații proaste.

Care este pluginul dvs. de asistență WordPress preferat? Spuneți-ne în comentarii. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map