Cele mai bune pluginuri de import și export WordPress

Orice site web care a fost în jur de cândva începe să strângă date în baza sa de date. Fie că este vorba de utilizatori, clienți, imagini, teme, postări, SEO sau orice altceva, își găsește un loc în WordPress. Uneori, poate doriți să mutați aceste date în alte locuri. Spuneți de la un site WordPress la un alt site sau platformă. Poate doriți să accesați datele utilizatorului pentru a actualiza listele de abonamente sau pentru a muta datele de vânzări în sistemul dvs. de contabilitate.


De asemenea, la un moment dat, poate doriți să importați date pe site-ul dvs. WordPress. Acest lucru se poate întâmpla dacă creați subdomenii noi care necesită aceleași conturi de utilizator. Sau dacă treceți la o gazdă complet nouă. Desigur, puteți gestiona acest lucru folosind phpMyAdmin din panoul dvs. de control (despre care puteți afla în modul nostru de migrare a ghidului WordPress). Dar nu toți dorim să avem de-a face cu phpMyAdmin sau chiar să vizităm panoul de control. Acolo se pot dovedi utile plugin-uri pentru importul și exportul datelor de pe / către site-ul dvs. WordPress.

Opțiuni native de import / export WordPress

Cu WordPress, puteți reveni întotdeauna la funcția de import / export nativ. Puteți utiliza instrumentul de import pentru a importa conținut de site, cum ar fi postări sau comentarii din alte platforme în WordPress.

Import național WordPress

Pentru a exporta conținut, WordPress va crea un fișier XML pentru a putea fi descărcat și salvat pe computer. Acest fișier poate conține postări, pagini, comentarii, câmpuri, categorii și etichete personalizate. Apoi folosind funcția Import într-o altă instalare WordPress, puteți încărca fișierul în acel site.

Funcție nativă de export WordPress

Dar o modalitate mai convenabilă de a gestiona acest lucru este de a utiliza plugin-uri WordPress. Mai jos vă prezentăm plugin-uri WordPress care ajută la importarea sau exportarea unor bucăți de date specifice către și de pe WordPress (spre deosebire de pluginurile generale de migrare, care vă pot ajuta să mutați întregul site). Vă va salva problema de a recrea secțiuni de site-uri web într-o altă locație.

Să începem cu pluginurile. Unii pot importa și exporta confortabil toate datele de pe WordPress, în timp ce alții transferă seturi de date specifice. Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Importați orice fișier XML sau CSV în WordPress

Importați orice fișier XML sau CSV în pluginul WordPress

Dacă aveți o mulțime de date cuprinse în fișierele CSV, acest plugin vă va ajuta să o mutați într-un proces în patru pași care lucrează dintr-o simplă interfață drag and drop. Nu există nicio cerință că fișierele XML sau CSV trebuie să fie într-un format sau dimensiune particulară a structurii. Pluginul descompune fișierele care vor fi importate în bucăți gestionabile și îl puteți configura pentru a importa fișiere mai mari sau pentru a grăbi importul. Importă toate datele, inclusiv atributele și funcționează cu caractere speciale precum araba, ebraica și chineza.

Nu doar datele existente pe orice CMS, puteți utiliza acest plugin pentru a importa fluxuri de date în direct, cum ar fi cotații de stoc, scoruri sportive sau citate live. Ce se întâmplă dacă doriți să exportați datele? Ei bine, acest plugin se integrează cu un plugin de companie, Exportați datele WordPress în XML / CSV ceea ce vă permite să exportați aproape orice. Veți putea apoi să editați datele în Excel și să le trimiteți în orice locație doriți.

O versiune Pro vă permite să faceți mai multe, cum ar fi importul de date în câmpuri personalizate sau importul de imagini. De asemenea, permite importul de pe o adresă URL live sau verifică dacă există un fișier pentru actualizări și modificări, după cum este necesar. Dacă sunteți un utilizator WooCommerce, puteți fi, de asemenea, interesat de aceștia Importator XML & CSV pentru toate tipurile de produse WooCommerce.

2. Importator CSV final

Plugin de importator CSV final

Dacă aveți nevoie de pluginul dvs. pentru a face o sarcină ridicată în mod regulat, Ultimate CSV Importer poate fi doar cel de care aveți nevoie. Poate importa aproape orice – postări, comentarii, recenzii (de la WP Customer Review), precum și SEO Fields din All-in-One SEO. Nu se oprește acolo, importă postări personalizate, câmpuri personalizate și chiar imagini de la adrese URL externe precum Pixabay sau Shutterstock. Viteza importului poate fi crescută și ea. Și ceea ce este plăcut este că poate elimina conținutul duplicat pentru a reduce inflația din baza de date. Tipurile de post sunt importate cu taxonomii, mai multe categorii și mai multe etichete. Pluginul funcționează cu mai multe site-uri și un add-on ajută la mutarea conținutului în format CSV.

În timp ce puteți efectua toate acțiunile de mai sus gratuit, puteți face mai multe dacă achiziționați o licență Pro. Va efectua actualizări periodice ale site-ului web fără nicio intervenție manuală și acceptă site-uri web multilingve. Toate modulele importate sunt gestionate într-un manager de fișiere și jurnalele detaliate sunt păstrate. Dezvoltatorii vor fi prea fericiți, deoarece funcțiile pluginului pot fi extinse.

3. Export Woo Import

Woo Import Export Export

Info și descărcare

Următorul nostru plugin, Woo Import Export este destinat exclusiv utilizatorilor WooCommerce. Acest plugin premium poate importa sau exporta toate datele referitoare la magazinul dvs., de la produse, categorii de produse și comenzi către utilizatori și cupoane. Veți putea selecta câmpurile care urmează să fie importate sau exportate, să aplicați filtre și să programați importurile / exporturile, precum și să mențineți jurnalele de activitate ale importului / exportului.

Pluginul funcționează cu formate CSV și poate atrage date și de la adrese URL. Acesta oferă o previzualizare a tuturor datelor de import / export, astfel încât să puteți fi sigur înainte de a atinge butonul de import / export. Cu suport pentru WPML, mai multe limbi nu vor pune probleme.

4. Importator și exportator widget

Widget Importator și Exportator

Widget Importator și Exportator este un plugin simplu și inteligent, care face exact ceea ce îi sugerează numele. Oferă un mod ușor de a muta widgeturile pe un alt site web și este deosebit de util atunci când adăugați widget-uri la tema dvs. Făcând clic pe butonul Export creează un fișier JSON care conține widget-urile împreună cu setările acestora. Pentru a importa fișierele, pur și simplu descărcați-l în locația dorită, fie pe un alt site sau pe același site. După finalizarea importului, veți vedea ce se întâmplă cu widget-urile dintr-un tabel îngrijit.

Pluginul nu descarcă orb toate dispozitivele la import. Sunt excluse dispozitivele pentru care nu există o zonă de widget specificată sau care nu sunt acceptate de tema dvs. În mod similar, widget-urile care există deja în noua locație sunt salvate ca widget-uri Inactive. Dezvoltatorii pot filtra datele înainte de import.

Acest widget popular este disponibil pentru descărcare gratuită în depozitul de pluginuri WordPress.

5. Exportul / importul personalizatorului

Personalizator Export / Import Plugin

Dacă aveți o temă care arată exact așa cum doriți și doriți să o copiați pe un alt site, este posibil să vă ajute Exportul / Importul personalizator. Dar înainte de aceasta, trebuie să vă asigurați că tema dvs. utilizează personalizatorul WordPress pentru setările sale și că tema este activă. Vei putea apoi transfera setările direct din interfața Customizer. Toate setările și opțiunile pot fi transferate.

Inutil să spun, acest lucru funcționează numai dacă importați setări în aceeași temă sau temă pentru copii ca setările originale.

În timp ce importați, aveți opțiunea de a exclude imagini. Dezvoltatorii pot filtra opțiunile care nu fac parte din personalizator folosind filtre. După importul finalizat, pagina se va actualiza și veți vedea toate modificările afișate. Acest plugin face lumină de recreare a setărilor personalizate WordPress. Dacă tema are opțiuni interminabile, veți aprecia nevoia acestui plugin.

6. Importați utilizatorii din CSV cu Meta

Importați utilizatorii din CSV cu pluginul Meta

Importarea utilizatorilor de la CSV cu meta este util atunci când doriți să importați mii de utilizatori în format CSV direct în WordPress în câteva secunde. Datele personalizate ale utilizatorului pot fi incluse automat și pot fi utilizate pentru a edita profilul utilizatorului.

Veți putea să atribuiți roluri utilizatorilor și să le trimiteți e-mailuri. E-mailurile sunt personalizabile și pot fi salvate ca șabloane. Puteți să-l setați astfel încât utilizatorii să fie importați periodic și, de asemenea, să actualizați datele fiecărui utilizator. În plus, pluginul este compatibil cu multe alte plugin-uri de membru. În același timp, cârligele furnizate cu plugin permit dezvoltatorilor să extindă funcțiile.

7. Exportați toate adresele URL

Exportați toate adresele URL

Exportați toate adresele URL este un simplu plugin care creează o pagină pe site-ul dvs. cu toate titlurile, categoriile și adresele URL. De acolo, puteți verifica rapid paginile și postările publicate, precum și postările programate pentru publicare. Puteți exporta date și le puteți clasifica după tipuri de post.

Acest plugin este util atunci când doriți să verificați toate adresele URL pentru site-ul dvs. sau în timp ce încercați 301 redirecționări folosind htaccess. Veți putea filtra adresele URL după autor și atribui nume preferate fișierelor CSV, precum și generarea unor nume de fișier aleatoriu pentru a proteja datele sensibile.

8. Exportați media cu conținut selectat

Exportați media cu plugin de conținut selectat

În mod normal, atunci când exportăm o postare, fișierele media corelate nu sunt exportate cu postarea. Export Media cu conținut selectat adaugă o opțiune care, atunci când este bifată, localizează imaginea și atașamentele prezentate pentru export împreună cu acea postare. Simplu, dar util.


Datele devin din ce în ce mai importante pentru site-urile web și poate fi necesar să vă mutați între site-uri la un moment dat. Pluginurile WordPress prezentate în această postare vă pot ajuta să evidențiați sarcina. Încercați-le și spuneți-ne cum au funcționat pentru dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me