Buletinele informative sunt importante. Însă gestionarea unei liste de e-mail și timp pentru crearea și trimiterea de buletine informative nu se încadrează întotdeauna în programul dvs. (sau în bugetul dvs.). Știați că puteți trimite un newsletter chiar din tabloul de bord WordPress? Și încă mai bine – că există destul de multe plugin-uri de newsletter pe WordPress pe care le puteți utiliza pentru a facilita configurarea?


Astăzi vom analiza unele dintre cele mai simple modalități de a vă gestiona newsletterul cu WordPress. Deci, fără alte detalii, să luăm în considerare ceea ce credem că sunt cele mai bune pluginuri de e-mail și newsletter pentru WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. MailPoet

E-mailuri și buletine informative MailPoet

MailPoet este un buletin de știri și un e-mail puternic care se integrează perfect cu WordPress. Puteți să vă construiți lista de e-mailuri, să creați newsletter și să le trimiteți direct din tabloul de bord WordPress. În plus, este gratuit 100% până la 2.000 de abonați!

Deci, ce face ca MailPoet să fie unul dintre cele mai bune pluginuri pentru newsletter WordPress? Să începem de la început – mai întâi, este foarte ușor de configurat și de utilizat. Instalați și activați MailPoet la fel ca orice alt plugin, apoi sunteți gata să începeți să trimiteți buletine informative. Nu este necesară configurarea suplimentară sau planurile de servicii. Acum vă puteți crea / gestiona abonații și listele chiar de pe WordPress!

În continuare, MailPoet include un creator de newsletter puternic pentru a crea și personaliza e-mailurile. Alegeți unde creați un newsletter, un e-mail de întâmpinare automat sau o notificare automată „postare nouă”. Apoi, selectați un șablon gata de răspuns și, practic, sunteți gata! Puteți, desigur, personaliza

MailPoet oferă, de asemenea, o integrare completă WooCommerce, deși este una dintre multe caracteristici ale MailPoet premium (cu siguranță merită imo upgrade). Dacă faceți upgrade la pro, puteți trimite e-mailuri de bun venit pentru clienți, modificări de produse și anunțuri despre produse noi (notă: căruciorul abandonat și recompensele clienților sunt pe drum!). Pro oferă, de asemenea, statistici cu privire la implicarea publicului (clicuri și deschideri), subsol pentru newsletter cu etichetă albă, asistență în aceeași zi în timpul săptămânii și posibilitatea de a trimite mai multe e-mailuri către mai mulți abonați prin orice metodă (precum un SMTP).

MailpPoet este de asemenea compatibil cu GDPR și este gata de traducere. De fapt, 20 de traduceri în limbi sunt deja furnizate (și sunteți bineveniți să vă alăturați lor Transifex proiectați dacă doriți să ajutați cu o traducere pentru propria limbă).

2. Mailster (Premium)

Plugin pentru e-mail Mailster

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mailster este un plugin de newsletter pentru WordPress care aduce întreaga experiență de marketing prin e-mail de creare, trimitere și gestionare a buletinelor de e-mail chiar în backend-ul dvs. WordPress.

Pluginul vă permite să trimiteți și să creați e-mailuri elaborate frumos abonaților dvs. datorită constructorului de e-mailuri încorporat. Puteți crea o campanie întreagă cu mișcări simple de drag and drop în câteva minute și puteți oferi publicului dvs. o campanie cu aspect profesionist.

Datorită funcției de răspuns automat, crearea de e-mailuri bazate pe acțiune personalizată nu a fost niciodată la fel de ușoară ca aceasta. Selectați o anumită dată, acțiuni sau multe alte opțiuni atunci când un anumit e-mail ar trebui să fie trimis abonatului. De asemenea, puteți combina anumite combinații de criterii cu privire la momentul în care un abonat va primi mail.

Mailster vă stochează toți abonații dvs. chiar și în WordPress, astfel încât să dețineți toate datele și nu există taxe sau limitări. Puteți crea o sumă nelimitată de liste și abonați fără a plăti un ban. Alte servicii de e-mail marketing au anumite niveluri de preț, astfel încât folosind Mailster puteți economisi o sumă semnificativă de bani și nu este necesar să vă faceți griji pentru anumite praguri.

Statisticile detaliate sunt o caracteristică principală a Mailster care vă permite să vedeți vizual deschideri, clicuri și respingeri. În plus, obțineți statistici detaliate ale fiecărui abonat individual și vedeți exact ce acțiuni au fost declanșate în timpul vizualizării campaniei.

Mailster se integrează cu zeci de plugin-uri, cum ar fi furnizorii de trimitere, WooCommerce și multe plugin-uri de tip pop-up. În plus, există peste 120 de șabloane uimitoare disponibile, astfel încât găsirea potrivirii perfecte pentru următorul dvs. proiect nu va fi o problemă.

3. Buletinul informativ

Pluginul Newsletter

Pluginul Newsletter potrivit numit este exact ceea ce spune – un plugin pentru newsletter. Acest plugin gratuit WordPress este o opțiune excelentă pentru a crea și a trimite buletine informative din instalarea dvs. WordPress.

Pluginul include un widget și o formă de abonament, astfel încât să puteți începe cu ușurință să vă construiți lista abonaților. Există chiar și setări simple sau duble de optin, plus o casetă de selectare a confidențialității pentru a menține GDPR site-ul dvs. WordPress conform.

Când vine vorba de crearea e-mailurilor dvs., Buletinul informativ este plin de opțiuni. Utilizați editorul drag and drop pentru a crea machete de e-mail personalizate, adăugând blocuri de conținut, imagini de eroi, rubrici, apeluri la acțiune și multe altele. Pluginul Newsletter este, de asemenea, gata SMTP, se integrează cu înregistrarea utilizatorilor WordPress și este compatibil cu majoritatea pluginurilor populare de traducere WordPress (inclusiv WPML, Polylang și TranslatePress).

Cu controlul încorporat al livrării Buletinului informativ, puteți modifica chiar și rata cu care vă trimiteți buletinul. Astfel, puteți trimite loturi de 10 (sau orice număr) în loc să trimiteți prin e-mail abonaților toți simultan. Și cu pluginul Newsletter nu sunteți limitat de nicio restricție – adăugați abonați nelimitați și trimiteți newslettere nelimitate!

Căutați mai multe? Echipa Newsletter oferă tone de suplimente premium pentru rapoarte, automatizări / răspunsuri automate, WooCommerce, Google Analytics, geolocalizare și multe altele.

4. Jackmail

Plugin pentru newsletter WordPress JackMail

Jackmail este un plugin WordPress dedicat creării și trimiterii de buletine informative cu back-end-ul dvs. WordPress. Are tot ce ai nevoie, iar serverul smtp este inclus! Trebuie doar să instalați și să începeți să formatați newsletter-ul.

Bucurați-vă de Jackmail EmailBuilder, care vă va ajuta să creați noul buletin informativ în cel mai bun mod posibil. Și, desigur, este receptiv! Și datorită producătorului de conținut drag and drop care creează propriul buletin informativ este jocul copiilor. Dacă doriți să vă automatizați buletinele informative, Jackmail vă permite, de asemenea, să începeți fluxul de lucru automatizat.

De asemenea, Jackmail are conectori pentru a vă ajuta să colectați adresa de opțiune de la ContactForm, NinjaForms, WPForms și multe altele. Nu vă mai faceți griji pentru ca buletinul dvs. să intre în spam. Jackmail este unul dintre primele plugin-uri de newsletter WordPress care au integrat vreodată o platformă profesională de rutare. În prezent oferă gratuit 3.000 de e-mailuri pe lună! (și niciun anunț în subsol!)

De asemenea, Jackmail vă oferă statistici dulci. Știți cine deschide, cine dă clic și multe altele! Acesta este un mod minunat de a urmări campaniile și altele.

5. Abonați prin email și newslettere

E-mail și buletine informative

Abonați și newslettere prin e-mail este un plugin complet gratuit care vă permite să trimiteți e-mailuri, să creați buletine informative și să colectați oportunități – toate dintr-un singur hub. Acest plugin creează un formular simplu de abonament care nu este la fel de personalizabil ca unele dintre celelalte opțiuni din această listă. Cu toate acestea, oferă aproape toate funcțiile de care ai nevoie, făcând posibilă:

 • Trimiteți e-mailuri de notificare abonaților la publicarea postărilor noi.
 • Colectați e-mailurile clienților prin adăugarea unei casete de abonament (prin widget, cod scurt sau PHP).
 • Permiteți metode de opt-in-double și opt-in-single pentru abonați.
 • Furnizați un link de dezabonare pentru fiecare e-mail.

Menținerea abonaților actualizați în mod regulat este o modalitate perfectă de a vă îmbunătăți reputația. Deși acest plugin nu poate fi cea mai flexibilă opțiune, capacitatea sa de a vă ajuta să atrageți potențiali abonați și să îi mențineți pe cei actuali este incontestabilă..

6. Buletinele informative tribulante Lite

Buletin informativ Tribulant Lite Plugin

O altă opțiune de buletin informativ bazată pe WordPress este Buletinele informative de către Tribulant. Această opțiune dintr-o singură buletin informativ acceptă listele de e-mailuri, abonamente plătite, gestionarea de respingeri POP / IMAP, semnătura DKIM și chiar autentificări SMTP – și multe altele.

Crearea buletinelor informative este la fel de ușoară precum crearea unei postări. De fapt, puteți trimite chiar și o postare ca newsletter! Sau folosiți unul dintre șabloanele incluse. Când sunteți gata, trimiteți newsletter-ul dvs. din tabloul de bord. Funcțiile de așteptare facilitează trimiterea e-mailurilor în loturi (pe care Tribulant o recomandă pentru liste cu peste 100 de abonați). Puteți configura, de asemenea, răspunsuri automate și buletine informative în funcție de condiții pentru a vă extinde în continuare publicului.

Există însă ceva mai multe despre Buletinele informative despre tribulant, pe care poate că doriți să le cunoașteți. Iată o imagine rapidă a mai multor funcții ale pluginului:

 • Optin post / Pagina
 • Widgeturi pentru bara laterală
 • Istoric prin e-mail
 • Fișiere atașate prin e-mail
 • Faceți clic pe Urmărire
 • Widget tablou de bord WordPress
 • Extensii premium: WooCommerce, Google Analytics, Formularul de contact 7, s2Member, etc.

7. SendPress

Buletine informative SendPress

SendPress este o opțiune excelentă dacă doriți să aveți o modalitate simplă și ușoară de a trimite newslettere de pe site-ul dvs. WordPress. Cu pluginul instalat, veți avea acces la un simplu editor de buletine fără cod, buletine informative responsabile cu urmărire și programare, șabloane personalizabile, formular de înscriere și widget, precum și setări optin simple și duble.

Dar ceea ce este unic pe care nu l-am văzut până acum este opțiunea de a crea liste de buletine în funcție de rolurile WordPress. Astfel puteți crea și trimite buletine informative personalizate abonaților dvs., precum și notificări săptămânale către autorii blogului dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a rămâne în contact atât cu cititorii, cât și cu echipa ta.

Alte caracteristici de plugin notabile includ compatibilitatea SMTP Postman, Auto Cron (care asigură trimiterea tuturor e-mailurilor dvs. la newsletter) și documentația online utilă. Dacă sunteți interesat, puteți de asemenea să faceți upgrade la Pro pentru a obține acces la trimiterea API prin opțiuni SMTP suplimentare, gestionare automatizată a respingerilor, raportare, șabloane personalizate de buletin informativ HTML, scor spam și suport premium / prioritar.

8. Manager Newsletter XYZ

Newsletter Manager de XYZ

Ultimul pe lista noastră este Newsletter Manager de la XYZscripts. Aceasta este o opțiune de buletin informativ cu opțiuni de bază. Caracteristicile incluse sunt un formular optin (cod scurt și widget), suport pentru abonați nelimitați (e-mailuri), SMTP, automatizare prin job cron, trimitere prin lot, răspuns automat pentru abonament și conformitate GDPR.

Pluginul permite, de asemenea, mesaje cu text simplu, HTML sau multipart. Deci, cu acest plugin special de design buletin este la îndemâna dumneavoastră. Creați-vă propriul design sau găsiți un șablon de buletin informativ HTML pe care doriți să îl utilizați pentru e-mailurile dvs..

O notă rapidă despre funcția de poștă PHP WordPress și SMTP

Un ultim lucru înainte de a instala un plugin de newsletter și a începe. O instalație standard de WordPress poate fi folosită cu siguranță pentru a trimite un buletin informativ din tabloul de bord (de aceea am scris această listă). Cu toate acestea, există câteva atenționări de care trebuie să țineți cont.

 • Mulți furnizori de e-mailuri (inclusiv Gmail și Yahoo) vor marca automat e-mailurile PHP ca spam – asta înseamnă că newsletter-ul dvs. ar putea să sară inboxurile abonaților în întregime.
 • Unele companii de găzduire pot limita funcția de mail PHP pentru WordPress. În plus, în funcție de timpul maxim_execuție al serverului dvs., site-ul dvs. poate chiar expira la mijlocul trimiterii newsletter-ului dvs. (și dacă încercați să trimiteți din nou, este posibil să trimiteți e-mailuri duplicate abonaților dvs.).
 • Pluginurile de securitate pot crea, de asemenea, conflicte cu funcția de e-mail PHP (pur și simplu asigurați-vă că verificați eventualele erori dacă utilizați una).

Din aceste motive, vă recomandăm să luați în considerare un SMTP (protocol de transfer poștal simplu). Implementarea unui SMTP ajută la evitarea acestor deficiențe prin utilizarea unui server de mail sigur și fiabil. Acest lucru îmbunătățește probabilitatea ca buletinul dvs. să fie livrat.

Din fericire, puteți instala pur și simplu un plugin SMTP pentru a vă configura clientul de poștă în siguranță – deși poate trebuie să faceți un pic de cercetare pentru a vă asigura că pluginul SMTP joacă frumos și nu va intra în conflict cu pluginul dvs. pentru newsletter. Există o mulțime de pluginuri SMTP de la terți, cum ar fi WP Mail SMTP sau SMTP ușor WP care vă permit să conectați site-ul dvs. WordPress la un server de mail (cum ar fi SendGrid, Gmail, Yahoo, etc).

Sau dacă găsiți un plugin de newsletter care se livrează deja cu SMTP integrat, care este mai bun! Unele plugin-uri de newsletter WordPress oferă deja acest încorporat (cum ar fi Jackmail), care este nemaipomenit.


Gânduri finale

Atât deocamdată! Dacă aveți întrebări cu privire la newsletter-ul plugin-uri WordPress menționate mai sus, sau orice credeți că ar trebui să fie pe listă, asigurați-ne că ne anunțați. În caz contrar, descărcați un plugin, configurați SMTP și începeți să trimiteți buletine chiar din tabloul de bord WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me