De beste arkitektur WordPress-temaene

Utvendig design er et av de mest kreative arbeidsfeltene som krever det mest elegante preget. For å vokse virksomheten din i dagens alder, du kommer til skape en online tilstedeværelse for å vise frem arbeidet ditt – bygg porteføljen. Heldigvis har du tatt det riktige valget (velge WordPress som CMS) og kommet til rett sted for å lete etter temaer!


Vi har satt sammen en liste over noen av de mest interessante WordPress-temaene og malene for utvendig design som du kan bruke til å vise frem ditt eller byråets arbeid. La oss komme i gang.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. HØSTER

1 CROFTS - Arkitektur, byrå WordPress Theme

CROFTS er et multifunksjonelt, fullt responsivt WordPress-tema med skjerm på retina klar, kombinert med dra-og-slipp-plugin for Visual Composer. Dette temaet er spesielt bygget for arkitektoniske formålsformål som interiør og utvendige porteføljer.

Dette temaet har også flere porteføljelayouter, inkludert (a) visning av flere kolonner – med muligheten til å velge fra en 2, 3, 4 eller 5 kolonnevisning; og (b) tre forskjellige enkeltporteføljeoppsett.

2. Utvendig design

2 Utvendig design WordPress Theme

Dette temaet kommer med en glidebryter i full bredde som vekker oppmerksomhet til topptekstbildene som brukes på nettstedet. Det er en perfekt måte å vise frem ditt beste arbeid og vinne over kunden før han hadde en sjanse til å vurdere på nytt.

Temaet kommer med Google Fonts-integrasjon, demoinnhold, 80+ snarvekoder og er også WPML-kompatibel, noe som betyr at du kan slippe fri fra regionale og språklige barrierer og oversette nettstedet til flere språk. Temaet har også en innebygd lyd- og videospiller og kommer med 4 tilpassede innleggstyper inkludert Vårt team, portefølje, tjenester og Uttalelser.

Til slutt drives temaet av TemplateMonster’s Cherry Framework som gjør det mulig for deg å tilpasse flere aspekter av temaet, inkludert typografialternativer, sidefeltets plassering, sideoppsett, innstillinger for glidebryter og mer.

3. Artcore

3 Artcore - Bygningsarkitektur WordPress Theme

Artcore er et rent og responsivt WordPress-tema med en dristig og moderne design, noe som gjør det egnet for kreative byråer, interiør- og eksteriørdesign og arkitekturnettsteder. Temaet har også et dedikert admin panelalternativ for enkel prosjektstyring. Den drives av en lett sidebygger-plugin og leveres med tre hjemmesideoppsett. Personlig synes jeg Artcore er et av de beste alternativene hvis du trenger et WordPress-tema spesifikt for utvendig design.

4. Exdesimo

4 Exdesimo eksteriørdesign WordPress Theme

Med det livlige grøntområdet som er fremstilt på dette temas destinasjonsside, tror jeg det ville passet godt til å utforme eksteriører med mye åpent landskap – hager, verandaen din, plener i hagen, osv. Temaet har et fullskjermsbilde og video bakgrunn og fly-out-meny for å gi den et elegant utseende. Fra et teknisk synspunkt har dette temaet ladet lading aktivert for bilder, noe som også vil spare deg for båndbredde! Dette temaet er også basert på Cherry Framework som gir deg ubegrensede tilpasningsmuligheter og regelmessige oppdateringer for å forbli kompatible med den siste revisjonen av WordPress.

5. Matisse

5 Matisse - Kreativt og elegant tema

Morsomt faktum – navnet på temaet (tror jeg) er lånt fra Henri Matisse som var en kjent fransk maler og skulptør og en ledende skikkelse av fauvisme.

Temaet gir deg rekke tilpasningsalternativer med 4 menyoppsatser (standard, statiske, høyre side og fullskjerm), 12 siders layoutmaler, 6 porteføljenett, a funksjoner glidebryteren, 4 tilpassede widgets, 2 porteføljetyper og en unik casestudie og skyvepresentasjon.

Demoinnhold er inkludert, slik at du med noen få klikk kan gjøre det gjenskape de nøyaktig tema som du så i demoen på ThemeForest, før du kjøpte det! ��

Temaet har også Google Fonts-integrasjon, er oversettelsesklart basert på det sinnsykt kraftige Bootstrap 3-rammeverket. Det leveres med et kraftig alternativspanel med tilpassbare innstillinger for topptekst og bunntekst, lys og mørk temahud og en ett-klikks fargevalg!

6. Utvendig design mestring

6 Utvendig design mestring WordPress Theme

Utvendig design mestringstema er et fullt responsivt, retina-klart WordPress-tema som kommer med funksjoner. Dette temaet er drevet av Cherry-rammeverket, og har en innebygd tematilpasning og tilpassede typografimuligheter takket være Google Font-integrasjon, filtrerbar portefølje av parallax-rulleeffekt og avanserte glidebrytere ved hjelp av TM Nivo Slider plugg inn. Temaet støtter også integrasjon av lyd- og videospiller.

7. Arkitektur

7 Arkitektur - WordPress Theme 2

Arkitekturtemaet ble opprinnelig utgitt for 3 år siden i desember 2012. I dag er det et av de mest populære temaene i Themeforest, med over 2400 salg! Temaet kommer med et kraftig adminpanel med dra-og-slipp-sidebygger og skyvebehandler, lokaliseringsstøtte, ubegrensede fargealternativer (kombinert med en live fargeveksler), innebygde kortkoder, prissettingstabeller og Google Fonts-integrasjon. I tillegg til disse tilpasningsalternativene, støtter temaet også 5 tilpassede innleggstyper, 6 bunntekstoppsett og en font, logo og bakgrunnsopplasting.

8. Utvendig designbyrå

8 Utvendig designbyrå WordPress Theme

Det endelige temaet i listen vår, Bureau Exterior Design WordPress-tema, er drevet av Cherry Framework utviklet av TemplateMonster. Temaet er bygget på det kraftige Bootstrap 3-rammeverket og kan skilte med livlige farger som gir det en forfriskende følelse av grønt. I tillegg til dette har temaet parallaksrullering aktivert, har innebygd støtte for fontikoner og Google-skrifter.

Administrasjonspanelet gir flere temaoppsett og kolonnealternativer, autooppgraderingsfunksjoner og andre avanserte tilpasningsalternativer. Som en bonusfunksjon har temaet en dedikert modul for nettprat, slik at du kan samhandle med kundene dine (som når du er frakoblet kan legge igjen frakoblede meldinger), og dermed forbedre nettstedets brukeropplevelse.

Konklusjon

Jeg hadde en vanskelig tid med å søke etter maler for utvendig design på nettet – de fleste av dem var utdaterte eller hadde et veldig vanlig design. Du vil merke halvparten av temaene fra denne listen er fra TemplateMonster. Jeg vil påpeke visse ting om denne markedsplassen.

TemplateMonster gir god kundestøtte – inkludert installasjon og konfigurasjon av det kjøpte temaet (selvfølgelig til en pris). Betalingsknappen på sidefeltet inkluderer et par tilleggsprogrammer med en annonsert høy diskonteringsrate.

advarsel templatemonster

Jeg vil anbefale å ikke kjøpe disse tilleggene

De fleste av dem er plugins som du ikke bruker. For å gjøre vondt verre, kan disse “må-ha” -tilleggene bremse WordPress-nettstedet ditt hvis ikke helt forårsake en tema-plugin-konflikt. Sørg alltid for å kjøpe hostingleverandøren separat, uten involvering fra en tredjepart (i dette tilfellet TemplateMonster).

Dette er noen av fallgruvene du må være klar over. Vi har mange tutorials tilgjengelig her på WPExplorer, der du kan lære hva du trenger å gjøre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me