Optimalisering av konverteringsfrekvenser er førsteprioritet for de fleste digitale markedsførere. Å tiltrekke seg og ‘hekte’ en fremtidig lojal følger kan være en kunstform – en som forvirrer det beste av oss. Heldigvis finnes det en enorm mengde verktøy som hjelper deg å nå dine mål; spesielt innen WordPress-samfunnet. I denne artikkelen skal vi utforske avlingens krem.


Mer spesifikt, vi kommer til å dykke inn i en verden av popup-plugins. Når vi er ferdig med det, fortsetter vi for å utforske hvordan du kan få mest mulig ut av den nye popup-pluginen din og maksimere konverteringsfrekvensene på WordPress-nettstedet ditt. La oss bli sprekker!

Hva er en Optin Pop-up?

Optin-popups er en bevist måte å konvertere besøkende til lojale følgere. Optins gjør det mulig for besøkende å legge inn kontaktinformasjon for å abonnere på et nyhetsbrev eller be om mer informasjon om et bestemt emne.

Pop-ups sier du? Men de er irriterende som faen, ikke sant? Markedsføringsverktøy kan vær slitsom – det er ingen tvil om det – men i hendene på en stor fisker kan riktig agn være nøkkelen til hans eller hennes suksess. Bare du kan bestemme om resultatene er verdt metoden. Når det er sagt, la oss komme rett på å utforske de beste popup-programtilleggene for WordPress.

Det er et stort antall WordPress-popup-plugins som er tilgjengelige, og det kan være et litt skremmende prospekt å sortere hveten fra agn. Heldigvis har vi allerede gjort det tunge løftet for deg med vårt nøye vurderte utvalg nedenfor.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Ninja-popups

Ninja Popups for WordPress

Ninja Popups er en tilpassbar popup-skaper for WordPress. Med denne pluginen kan du enkelt lage popups på nettstedet ditt for abonnement på nyhetsbrev, sosiale følgere, anbefalte eller relaterte elementer og mye mer.

Pop-ups er en fantastisk måte å fange lesernes oppmerksomhet, og Ninja Popups gjør det enkelt å legge til tilpassede popup-vinduer på nettstedet ditt. Plugin-enheten gir deg mange flotte popup-alternativer som er mobile klare, fullstendig oversettbare og fulle av funksjoner. Legg til popups som låser innhold til en leser abonnerer eller deler. Eller legg til popups for spesialtilbud, rabatter eller kupongkoder. Mulighetene er endeløse. En av de fineste funksjonene er statistikken Ninja Popups gir deg for å vise hvilke popups som hjelper og hvilke som kan gå.

Trenger du flere popup-designalternativer? Få utvidelsespakke! Plugin-forfatteren opprettet en ekstra temapakke for de som trenger litt mer variasjon. Hvis du kjører mange kampanjer eller vil bruke forskjellige design for hver popup-type, vil utvidelsespakken definitivt være nyttig. Men siden det bare er noen få kroner ekstra, er det bare å legge til verktøysettet for en senere dato.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker er en plugin som lar deg legge omtrent alt innhold du kan forestille deg i popups. I tillegg er det spekket med en rekke funksjoner som:

 • Popup-åpningsanimasjoner
 • Komplett posisjonering og størrelseskontroll
 • Temabygger
 • Rullbart innhold og mer

3. Blomst

Bloom

Info & NedlastingVis The Demo

Bloom er en veldig glatt plugin fra rockestars over på Elegant Themes. Det er premium også, slik at du får det du betaler for – et kvalitetsprodukt. Uansett hvordan du planlegger å legge til optin-skjemaer på nettstedet ditt, har Bloom mange flotte funksjoner innebygd for å gjøre opprettelsesprosessen enkel:

 • Seks enkle optin-stiler; som popup, fly inn og widget
 • Over 100 startmaler
 • Enkel import og eksport for deling med andre nettsteder
 • Statistikksporing for å holde oversikt over konverteringene dine
 • Og mer – sjekk Bloom-anmeldelsen vår for å lære mer

4. Popups – WordPress Popup

Pop-ups WordPress

Popups – WordPress Popup er en mektig popup-plugin som har blitt lastet ned over 60 000 ganger og kan skryte av 40% økning i dine følgere. Funksjonene inkluderer:

 • Flere skjermfilter for å skille brukervaner
 • Alternativer for når du skal vise popups eller ikke
 • Innstillinger for plassering, timing og skjul
 • Snarveier for sosiale nettverk

5. PopupAlly

Popup-alliert

PopupAlly er flott for å utvide antall abonnenter. Denne WordPress-pluginen muliggjør rask tilpasning av avanserte profesjonelle registreringsskjemaer, selv om du ikke har kjennskap til kode.

 • Kompatibel med de fleste e-postmarkedsføringssystemer
 • Har et pro-alternativ med premium-støtte tilgjengelig
 • Tilbyr trinnvise tutorials for å komme i gang
 • Gratis 30 dagers kurs for å hjelpe deg med å lage listen

6. PopUp By Supsystic

Last ned Popup av Supsystic

PopUp By Supsystic muliggjør enkel, ubegrenset kreativ design for å få flere abonnenter og sosiale følgere.

 • Responsive popups med vennlige alternativer
 • Tilpassbare temaer
 • Gå ut av popup-vinduer for å fange tapte besøkende

7. Velg Samurai

Velg Samurai-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Lag vakre opt-in popup-skjemaer i WordPress med Opt-in Samurai. Opt-in Samurai er en annen premium plugin utviklet av Intense WP som lar deg lage vakre opt-in popup-skjemaer for ditt WordPress nettsted.

Det kommer med 100+ forhåndsinnstilte opt-in-skjemaer med tilpassbare bilder og tekstdetaljer. Alle opt-in-skjemaene er fullstendig testet for responsive og viser perfekt på alle enheter. Sammen med alle funksjonene Opt-in Samurai har å tilby, inkluderer den også 20 sidefelt-spesifikke opt-in-skjemaer.

Lag ubegrensede skjemaer og send ledningsdata på fly til 19 mest populære e-posttjenester inkludert MailChimp, Aweber, Få svar, Konstant kontakt, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Kampanjemonitor, Aktiv Kampanje, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot og Mad Mimi. Abonnentdataene lagres også i din lokale WordPress-database. Så du kan eksportere til CSV rett fra Samurai-instrumentbordet som er valgt. Den detaljerte statistikken viser deg de mest konverterende skjemaene sammen med visninger / visninger.

Opt-in Samurai kan også sende potensielle kunder direkte til egenvert Sugar CRM. Foruten popup-skjemaet, kan skjemaene også plasseres på siden direkte (uten popup) i tilfelle du ønsker å vise opt-in-skjemaet midt i innholdet ved hjelp av kort kode. Plugin-instrumentbordet gir deg detaljert analyse av skjemaene, som får visninger og de som konverterer mest. Opt-in Samurai er et av de brukervennlige programtilleggene der ute for å konfigurere opt-in popup-skjemaene. Ikke bare disse, pluginen støtter velkomst- og exit-hensikt popups begge deler. Og du kan også definere cookie-utløpet for hver popup.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Info & NedlastingVis The Demo

Optin Ninja er et premium WordPress-plugin designet på en måte som vil hjelpe deg med å trekke inn nye e-postabonnenter. Samle e-postadresser og lagre dem i en lokal database, bruk autoresponders via en API-nøkkel eller bruk et hvilket som helst tilpasset skjema. Plugin-enheten lar deg bruke ett-trinns eller to-trinns prosess for å konvertere besøkende til abonnenter.

Hver innholdsboks kan utformes annerledes. Klem sider kan tilpasses i detaljer; bruke frittstående sider eller åpne dem i popup-vinduer, tilpasse bakgrunner, farger, skrifter osv. Hvis du ønsker å prøve forskjellige alternativer, lar Optin Ninja deg lage enkle A / B-tester som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken fremgangsmåte du skal bruke.

Plugin-en er enkel å installere og fungerer bra med de fleste WordPress-temaer og plugins. Sjekk plugin-demoen for å forhåndsvise alle de fantastiske demonstrasjonssiden for optinsider og se virkelige skjermbilder av analysegrafen, autoresponder, designalternativer og 300+ grafikken inkludert.

Hypotese?

Hvordan vet du at noe av dette fungerer etter all plugin-plukking, popup-tilpasning og nyhetsbrevskriving? Selv om den magiske formelen skal bestrides i mange årtusener fremover, er det noen eksperimenter som de fleste eksperter er enige om at faktisk vil gi de ønskede resultatene. Dette kommer i form av statistisk hypotesetesting.

Statistisk hypotesetesting har absolutt ingenting å gjøre med et visst stort, for det meste planteetende pattedyr som vanligvis finnes i områder i Afrika sør for Sahara. Imidlertid, det gjør har ganske mye å gjøre med vitenskapelig forskning innen statistikkfeltet.

A / B-testing refererer til et randomisert eksperiment bestående av to varianter – A og B – mens det førstnevnte representerer “kontroll” -objektet og “behandlingen” er representert av sistnevnte.

Forvirret? Vel, heldigvis trenger du ikke være rakettforsker for å ha et vellykket nettsted. Det er det plugins er for! Selv om mange popup-plugins har sporingsfunksjoner innebygd, er det en plugin som er spesielt designet for å hjelpe deg med å definere, administrere og holde oversikt over A / B-testeksperimenter:

Nelio AB delt testverktøy for WordPress

Nelio A / B Testing er en kraftig og allsidig konverteringsoptimaliseringstjeneste for WordPress. Selve pluginen er gratis, men tjenesten den krever er premium. Dette er hva Nelio A / B Testing kan gjøre for deg:

 • Forbedre destinasjonssidene
 • Skriv bedre innlegg
 • Test nye temaer og forskjellige menyer
 • Test titler og overskrifter

Og det beste er at alt dette kan gjøres fra høyre inni WordPress Dashboard! En annen flott funksjon som vil varme deg opp er varmekart.

Denne funksjonen lar deg bokstavelig talt analysere de hotteste områdene på en hvilken som helst side, slik at du kan forstå kundene dine bedre. Og fordi Nelio A / B Testing er designet som en service (riktignok premium), blir all behandlingen fjernet fra nettstedet ditt og lar skyen håndtere belastningen. Dette gir mye raskere opplastingstider for nettstedet.

Sette prikken over i-en

Så vi snakker om popups i dette innlegget, men jeg vil gi deg en ekstra bonus også. En av de mest velprøvde måtene å øke abonnentlisten din og holde dem tilbake for mer er en av de enkleste: si takk.

Tester viser at det å inkludere en takkeside ved slutten av en transaksjon (det være seg økonomisk eller på annen måte) skaper stor innvirkning på hver kunde. Det skaper også en flott mulighet til å ta med lenker tilbake til noe av det andre innholdet ditt.

En annen flott måte å si takk for tiden vi brukte sammen er med, du gjettet det – en WordPress-plugin. Thank Me Later sender faktisk takkemail til alle som legger igjen en kommentar.

Fantastiske funksjoner florerer:

 • Inviter leserne tilbake til bloggen din
 • Link til Twitter eller Facebook for flere følgere
 • Tilpass e-postmeldinger for kategorier
 • Link til RSS-feeden din
 • Inkluderer flerspråklig oversettelse

Akkurat som i den virkelige verden, en takk går langt for å få en leser, abonnent eller kunde til å føle seg velkomne og de vil elske deg for det.

Konvertere besøkende krok, linje og synker

Så de sultne nettstedets besøkende har tatt agnet, og du har hjulet dem inn. Du har økt abonnentlisten din med popup-optins, skapt mer interesse for nettstedet ditt, kommet til en fullstendig forståelse av kundene dine og deres behov, og har til og med tatt tid ut av din travle dag for å si takk.

Du kan nå fortsette med å erobre verden. Eller hvis du fremdeles er sulten på mer, kan du sjekke ut vår oppdatering av e-postprogramtilleggsprogrammene. Noen spørsmål, forslag eller kritikk? Fyr bort i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me