Den beste varslingslinjen WordPress-plugins

Enten du vil reklamere for et salg, det nyeste produktet ditt eller en spesifikk destinasjonsside er en varslingslinje veien å gå. Dette enkle tilskuddet til nettstedet ditt gir oppmerksomhet og hjelper deg med å føre trafikk til pengene dine. Men selv om WordPress-temaet ikke inkluderer denne funksjonen, er det enkelt å legge til en varslingslinje med en plugin.


Avhengig av dine behov er det ganske mange varslingslinjealternativer tilgjengelige. Men vi har satt sammen en liste over hva vi synes er de beste alternativene. Hver av programtilleggene vi deler er nylig oppdatert og tilbyr muligheten til å legge til en kobling (som kanskje er den viktigste nøkkelfunksjonen i en varslingslinje for WordPress). Så la oss komme i gang!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Enkel varslingslinje

Enkel varslingslinje

Legg til en enkel varselbar til ditt WordPress-nettsted med Easy Notification Bar-plugin. Dette alternativet er virkelig det enkleste på listen vår – bare installer og gå til livetilpasseren for å konfigurere varslingslinjen. Plugin-enheten inneholder raske og enkle alternativer for å legge til en tagline, angi en tekstjustering, velge en skriftstørrelse, redigere knappeteksten, legge til en kobling og tilpasse bakgrunns- / tekstfargen. Det er det! Du kan legge til en varslingslinje på WordPress-nettstedet ditt på få minutter. Det beste av alt, denne lette plugin-en fungerer med de fleste temaer (inkludert vårt eget Total-tema) og spiller fint med populære plugins (som WPBakery Page Builder og Elementor).

2. Hallo Bar

Hallo Bar

For noen få ekstra alternativer, anbefaler vi at du sjekker ut Hello Bar. Den gratis versjonen av denne plugin-en inneholder grunnleggende designinnstillinger (som farge, topp- eller bunnplassering, størrelse og knappestil), 1 live A / B-delingstest (premium er ubegrenset), vis Hello Bar for alle eller bare på mobil (eller begrens den til hjemmesiden din hvis du oppgraderer). Én ting å merke seg er at du ikke kan fjerne Hello Bar-merkevaren, med mindre du oppgraderer til en premium-plan, som starter på omtrent $ 24 / mo hvis du velger en årlig vekstplan.

3. WPFront varslingslinje

WPFront varslingslinje

WPFront er litt mindre intuitivt, men er likevel et godt alternativ hvis du leter etter en gratis varslingslinjeplugin. Plugin-enheten har et eget panel med alternativer for klebrig, rulleforskyvning, bjelkehøyde, automatisk lukking, melding, knappeaksjon (link eller Javascript) og mer. Men en unik funksjon er muligheten til å definere faste datoer og brukerroller å vise varslingslinjene dine for. Dette gjør WPFront til et godt valg hvis du ønsker å markedsføre begrensede tidsprogrammer eller spesielle kunngjøringer for påloggede abonnenter (eller til og med forfatterne).

4. WP-varslingslinjer

WP-varslingslinjer

WP Notification Bars-plugin-en tilbyr en enkel måte å lage en varslingslinje for ditt WordPress-drevne nettsted. Lag et ubegrenset antall søyler med tilpasset tekst, knapper osv. Pluss at det er innstillinger for å vise varslingslinjen på bestemte sider (eller innlegg), til besøkende fra Google eller Facebook – en flott funksjon hvis du vil tilby forskjellige varsler til besøkende fra forskjellige trafikkilder. Plugin-en er også oversettelsesklar og inneholder fargevalgere for tilpasset bakgrunns-, tekst- og knappfarger.

5. Toppstang

Topp bar

Med Top Bar-plugin fra WP Darko kan du designe din egen topplinje for å vise meldinger og lenker til besøkende. Velg farge, synlighet på bla, melding og knappetekst, samt farger. Det er en Pro-versjon tilgjengelig for avanserte alternativer (nedre kant, forsinkelse, mulighet for å lukke, skriftstørrelser og brukersynlighet).

6. Kunngjøringslinje

Themify kunngjøringslinje

Info & Last ned

Kunngjøringslinjen-plugin gjør det enkelt å legge til varsler på hele nettstedet ditt. Og siden plugin-enheten er fullstendig responsiv, vil meldingen din være synlig for leserne dine på alle enhetene deres. Plugin-enheten inneholder mange gode alternativer, slik at du kan lage kunngjøringer som samsvarer med merkevaren din og nettstedet ditt. Bestem først om du vil ha en kunngjøring festet til topptekst, bunntekst eller sidefelt. Deretter kan du velge mellom 12 bakgrunnsfarger / stiler, 2 stilelementer (binders eller bokmerke), 3 overganger og 5 tilpassede skrifter. Lag kunngjøringer som virkelig dukker opp fra nettstedet ditt for å oppmuntre leserne til å klikke!

7. Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite-plugin inneholder en håndfull alternativer for å lage din egen varsling eller varselbar. Velg mellom 5 forhåndsstilte maler, eller tilpasse ved å bruke 5 varslingsfeltkomponenter og inkluderte sosiale ikoner. Apex Notification Bar Lite tilbyr alternativer for en klebrig stolpe – så varselet forblir på skjermen selv når besøkende på nettstedet ditt ruller ned. Eller du kan aktivere vis / skjul-alternativet for å gi leserne muligheten til å lukke varselet. Ønsker mer? Det er en premium versjon tilgjengelig for avansert posisjonering, planlagte stolper, nedtellingstimer, tilpassede skrifter og mange flere tilpasningsalternativer.

8. HashBar

Hashbar

Sist på listen vår er HashBar varslingslinje for WordPress. Kompatibel med Visual Composer og King Composer, er det et flott tillegg, selv om du bruker en sidebygger på nettstedet ditt. Plugin-enheten lar deg bestemme hvilke sider den skal vises på, angi posisjonering, tilpasse fargene og selvfølgelig legge til din egen tekst. Men hvis du vil ha tilgang til kortkodegeneratoren, klebrig og gjennomsiktige overskriftsstiler, mobile innstillingspunktinnstillinger, varslingslinjeplanlegging og mer, må du oppgradere til premium versjon.


For å pakke sammen er kunngjørings- og varslingslinjer en fin måte å trekke oppmerksomhet til viktig informasjon. Du kan lede leserne dine til et eksklusivt salg, nytt innhold, et nyhetsbrevregistrering eller annet omtalt innhold. Forhåpentligvis har denne listen hjulpet deg med å finne riktig varslingslinjeplugin for WordPress-nettstedet ditt.

Har du spørsmål? Eller andre plugins å anbefale? Bare legg igjen en kommentar nedenfor – vi vil gjerne høre fra deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me