8 Beste e-post- og nyhetsbrev WordPress Plugins 2020

Nyhetsbrev er viktig. Men å administrere en e-postliste og få tid til å lage og sende nyhetsbrev passer ikke alltid inn i timeplanen din (eller budsjettet). Visste du at du kunne sende et nyhetsbrev rett fra WordPress-oversikten? Og enda bedre – at det finnes ganske mange WordPress-plugins for nyhetsbrev som du kan bruke for å gjøre oppsettet enkelt?


I dag skal vi se på noen av de enkleste måtene for deg å administrere nyhetsbrevet ditt med WordPress. Så uten videre, la oss komme inn på det vi synes er de beste e-post- og nyhetsbrev-pluginsene for WordPress.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. MailPoet

MailPoet e-post og nyhetsbrev

MailPoet er et kraftig nyhetsbrev og e-postbehandling som sømløst integreres med WordPress. Du kan lage din e-postliste, designe nyhetsbrev og sende dem ut direkte fra WordPress-oversikten. I tillegg er det 100% gratis opp til 2000 abonnenter!

Så hva gjør MailPoet til en av de beste WordPress-nyhetsbrev-pluginene? La oss starte fra begynnelsen – først av, det er virkelig superenkelt å installere og bruke. Bare installer og aktiver MailPoet akkurat som alle andre plugins, så er du klar til å begynne å sende nyhetsbrev. Ingen ekstra konfigurasjons- eller serviceplaner. Du kan nå opprette / administrere abonnenter og lister direkte fra WordPress!

Neste gang inkluderer MailPoet en kraftig nyhetsbrevbygger for å opprette og tilpasse e-postene dine. Velg hvor du oppretter et nyhetsbrev, en automatisk e-postmelding for velkomst eller automatisk varsling om “nytt innlegg”. Velg deretter en ferdig, responsiv mal, og du er i utgangspunktet klar til å gå! Du kan selvfølgelig tilpasse

MailPoet tilbyr også komplett WooCommerce-integrasjon, selv om det er en av mange funksjoner i MailPoet premium (absolutt verdt å oppgradere imo). Hvis du oppgraderer til pro, kan du sende velkomstemails fra kunder, salg av produkter og nye produktvarsler (merk: forlatt handlevogn og kundens belønning er på vei!). Pro har også statistikk om publikums engasjement (klikk og åpnes), hvitmerket nyhetsbrevfottekst, samme dags ukedagstøtte og muligheten til å sende flere e-postmeldinger til flere abonnenter via hvilken som helst metode (for eksempel en SMTP).

MailpPoet er også GDPR-kompatibel og oversettelsesklar. Faktisk er det allerede gitt 20 språkoversettelser (og du er velkommen til å være med på deres Transifex prosjekt hvis du vil hjelpe med en oversettelse til ditt eget språk).

2. Mailster (Premium)

Mailster e-post nyhetsbrev plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Mailster er et e-post-nyhetsbrev-plugin for WordPress som bringer hele markedsføringsopplevelsen for e-post med å lage, sende og administrere nyhetsbrev via e-post rett innenfor WordPress-backend.

Plugin-enheten lar deg sende og lage vakkert utformede e-postmeldinger til abonnentene dine takket være den innebygde e-postbyggeren. Du kan lage en hel kampanje med enkle dra og slipp-bevegelser på få minutter og gi en profesjonell kampanje til publikum.

Takket være funksjonen for automatisk responder var det aldri så enkelt å lage tilpassede handlingsbaserte e-poster. Velg en bestemt dato, handlinger eller mange andre alternativer når en bestemt e-post skal sendes til abonnenten din. Du kan også kombinere bestemte kombinasjoner av kriterier når en abonnent vil motta e-post.

Mailster lagrer alle abonnentene dine rett innenfor WordPress, så du eier alle dataene, og det er ingen gebyrer eller begrensninger. Du kan opprette et ubegrenset antall lister og abonnenter uten å betale en krone. Andre e-postmarkedsføringstjenester har visse prisnivåer for dette, så ved å bruke Mailster kan du spare et betydelig beløp og det er ikke nødvendig å bekymre deg for visse terskler.

Detaljert statistikk er en kjernefunksjon i Mailster som lar deg visuelt se åpninger, klikk og sprett. I tillegg får du detaljert statistikk over hver enkelt abonnent og ser nøyaktig hvilke handlinger som ble utløst mens du ser på kampanjen.

Mailster integreres med dusinvis av plugins som sender leverandører, WooCommerce og mange popup-plugins. I tillegg er det over 120 fantastiske maler tilgjengelig, så det vil ikke være noe problem å finne den perfekte passformen for ditt neste prosjekt.

3. Nyhetsbrevet

Nyhetsbrev-plugin

Den passende navngitte nyhetsbrev-plugin er akkurat hva den sier – en nyhetsbrev-plugin. Denne gratis WordPress-plugin er et flott alternativ for å lage og sende nyhetsbrev fra din WordPress-installasjon.

Plugin-en inneholder en abonnementswidget og et skjema, slik at du enkelt kan begynne å bygge abonnentlisten. Det er til og med enkelt- eller dobbeltoptinasjonsinnstillinger, pluss en avmerkingsboks for personvern for å holde WordPress-nettstedet ditt GDPR-samsvarende.

Når det gjelder å lage e-postene dine, er nyhetsbrevet fullt av alternativer. Bruk dra og slipp-redigeringsprogrammet til å lage egendefinerte e-postoppsett, legge til innholdsblokker, heltebilder, overskrifter, oppfordringer til handling og mer. Nyhetsbrev-pluginen er også SMTP-klar, integreres med WordPress-brukerregistrering og er kompatibel med de fleste av de populære WordPress-oversettelsespluginene (inkludert WPML, Polylang og TranslatePress).

Med nyhetsbrevets innebygde leveringshastighetskontroll kan du til og med redigere hastigheten du sender nyhetsbrevet til. Så du kan sende partier på 10 (eller hvilket som helst antall) i stedet for å sende e-post til abonnentene dine samtidig. Og med Newsletter-pluginen er du ikke begrenset av noen begrensninger – legg til ubegrensede abonnenter og send ubegrenset nyhetsbrev!

Leter du etter mer? Nyhetsbrevteamet tilbyr mange premium addons for rapporter, automatisering / autosvar, WooCommerce, Google Analytics, geolocation og mer.

4. Jackmail

JackMail WordPress nyhetsbrev-plugin

Jackmail er en WordPress-plugin dedikert til å lage og sende nyhetsbrev med din WordPress back-end. Den har alt du trenger, og smtp-server er inkludert! Bare installer og begynn å formatere nyhetsbrevet.

Nyt Jackmail EmailBuilder som vil hjelpe deg med å lage ditt nye nyhetsbrev på en smidigeste måte. Og selvfølgelig er det responsivt! Og takket være dra-og-slipp-innholdsbyggeren er barnets lek å lage ditt eget nyhetsbrev. Hvis du vil automatisere nyhetsbrevene dine, lar Jackmail deg også starte automatisert arbeidsflyt.

Jackmail har også plugin-kontakter som hjelper deg med å samle inn optin-adresse fra ContactForm, NinjaForms, WPForms og mer .. Slutt å bekymre deg for at nyhetsbrevet ditt går i spam. Jackmail er en av de første WordPress nyhetsbrev plugin noensinne til å integrere en profesjonell ruting plattform. De tilbyr for øyeblikket 3000 e-poster per måned, gratis! (og ingen annonse i bunntekst!)

Jackmail gir deg også søt statistikk. Vet hvem som åpner, hvem som klikker og mer! Dette er en flott måte å spore kampanjer og slikt.

5. E-post abonnenter og nyhetsbrev

E-post og nyhetsbrev

E-postabonnenter og nyhetsbrev er en helt gratis plugin som lar deg sende e-post, lage nyhetsbrev og samle kundeemner – alt fra en enkelt hub. Denne pluginen lager et enkelt abonnementskjema som ikke er like tilpassbar som noen av de andre alternativene på denne listen. Den tilbyr imidlertid nesten alle funksjonene du trenger, noe som gjør det mulig å:

 • Send varslingsemails til abonnenter når nye innlegg blir publisert.
 • Samle kundemails via e-post (via widget, kortkode eller PHP).
 • Tillat dobbel opt-in og single opt-in metoder for abonnenter.
 • Oppgi en avmeldingslink for hver e-post.

Å holde abonnenter regelmessig oppdatert er en perfekt måte å forbedre omdømmet ditt. Selv om denne pluginen kanskje ikke er det mest fleksible alternativet, er dens evne til å hjelpe deg med å tiltrekke potensielle abonnenter og vedlikeholde nåværende.

6. Tribulant Nyhetsbrev Lite

Tribulant Nyhetsbrev Lite Plugin

Et annet WordPress-drevet nyhetsbrevalternativ er Nyhetsbrev av Tribulant. Alt i ett nyhetsbrevalternativ støtter adresselister, betalte abonnement, POP / IMAP-avvisningshåndtering, DKIM-signatur og til og med SMTP-godkjenninger – og mer.

Å lage nyhetsbrev er like enkelt som å lage et innlegg. Faktisk kan du til og med sende et innlegg som nyhetsbrev! Eller bruk en av de inkluderte malene. Når du er klar, kan du sende ut nyhetsbrevet fra oversikten. Køfunksjonene gjør det enkelt å sende e-postene dine i batches (som Tribulant anbefaler for lister over 100 abonnenter). Du kan også konfigurere autosvar og nyhetsbrev etter forhold for ytterligere å nå ut til publikum.

Men det er litt mer om Tribulant Newsletter som du kanskje vil vite. Her er et raskt øyeblikksbilde av flere av plugin-funksjonene:

 • Innlegg for innlegg / side
 • Sidepanel-widgeter
 • E-posthistorikk
 • E-postvedlegg
 • Bit.ly klikksporing
 • WordPress dashbord widget
 • Premium-utvidelser: WooCommerce, Google Analytics, kontaktskjema 7, s2Member, etc..

7. SendPress

SendPress nyhetsbrev

SendPress er et flott alternativ hvis du vil ha en enkel og enkel måte å sende nyhetsbrev fra ditt WordPress-nettsted. Når plugin-en er installert, har du tilgang til en enkel kodefri nyhetsbrevredigerer, responsive nyhetsbrev med sporing og planlegging, tilpassbare maler, påmeldingsform og widget, samt innstillinger for enkelt- og dobbeltoptinering.

Men det som er unikt som jeg ikke har sett før, er muligheten til å lage nyhetsbrevlister i henhold til WordPress-roller. På denne måten kan du opprette og sende tilpassede nyhetsbrev til abonnentene dine, så vel som ukentlige varsler til bloggforfatterne dine. Dette er en flott måte å holde kontakten med leserne så vel som teamet ditt.

Andre viktige plugin-funksjoner inkluderer Postman SMTP-kompatibilitet, Auto Cron (som sikrer at alle e-postmeldingene dine blir sendt) og nyttig online dokumentasjon. Hvis du er interessert, kan du også oppgradere til Pro for å få tilgang til API-sending via ekstra SMTP-alternativer, automatisert avvisningshåndtering, rapportering, tilpassbare HTML-nyhetsbrevmaler, spam-score og premium / prioritert støtte.

8. Nyhetsbrevsjef XYZ

Nyhetsbrev Manager av XYZ

Sist på vår liste er Newsletter Manager fra XYZscripts. Dette er et lite nyhetsbrevalternativ med grunnleggende alternativer. Inkluderte funksjoner er en optin-form (kortkode og widget), støtte for ubegrenset abonnenter (e-post), SMTP, automatisering via cron-jobb, batch sending, autoresponse for abonnement og GDPR compliance.

Plugin gir også mulighet for ren tekst-, HTML- eller flerpartimeldinger. Så med denne spesielle plugin-nyhetsbrevdesignen er helt opp til deg. Lag ditt eget design, eller finn en HTML-nyhetsbrevmal du liker å bruke til e-postene dine.

En rask merknad om WordPress PHP Mail-funksjon og SMTP

En siste ting før du installerer et nyhetsbrev-plugin og kommer i gang. En standard WordPress-installasjon kan absolutt brukes til å sende et nyhetsbrev fra dashbordet (det er derfor vi skrev denne listen). Det er imidlertid et par advarsler du må huske på.

 • Mange e-postleverandører (inkludert Gmail og Yahoo) vil automatisk merke PHP-e-poster som spam – dette betyr at nyhetsbrevet ditt kanskje hopper over abonnentens innbokser helt.
 • Noen vertsfirmaer kan begrense PHP-postfunksjonen for WordPress. I tillegg, avhengig av serverens maks_eksekvering_tid kan nettstedet ditt til og med avbryte tiden når du sender nyhetsbrevet ditt (og hvis du prøver å sende på nytt, kan du ved en tilfeldighet sende dupliserte e-poster til abonnentene dine).
 • Sikkerhetsplugins kan også opprette konflikter med PHP-postfunksjonen (bare husk å dobbeltsjekke for eventuelle feil hvis du bruker en).

På grunn av disse grunnene anbefaler vi å vurdere en SMTP (enkel postoverføringsprotokoll). Implementering av en SMTP hjelper deg med å omgå disse manglene ved å bruke en sikker, pålitelig postserver. Dette forbedrer sannsynligheten for at nyhetsbrevet ditt blir levert.

Heldigvis kan du bare installere en SMTP-plugin for å konfigurere e-postklienten din på en sikker måte – selv om du kanskje trenger å gjøre litt research for å være sikker på at SMTP-plugin-en spiller fin og ikke kommer i konflikt med nyhetsbrev-pluginen. Det er nok av tredjeparts SMTP-plugins som WP Mail SMTP eller Enkel WP SMTP som lar deg koble WordPress-nettstedet til en e-postserver (for eksempel SendGrid, Gmail, Yahoo, osv.).

Eller hvis du kan finne et nyhetsbrev-plugin som allerede leveres med integrert SMTP som er bedre! Noen WordPress nyhetsbrev plugins tilbyr allerede denne innebygde (som Jackmail) som er fantastisk.


Siste tanker

Det er det for nå! Hvis du har spørsmål om WordPress-plugins som er nevnt ovenfor, eller du synes bør være på listen, må du gi beskjed. Ellers laster du ned en plugin, setter opp SMTP og begynner å sende nyhetsbrev rett fra WordPress-dashbordet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map