Pluginuri WordPress pentru integrarea serviciilor Google

Serviciile Google se îmbunătățesc continuu pe măsură ce trece timpul. Cu siguranță, îmi fac viața și afacerile mai ușoare și cred că și tu.


Integrate cu site-ul WordPress, acestea fac mai ușor de găsit site-ul dvs. sau magazinul online, puteți accesa rapid analiticile din tabloul de bord sau chiar pot face aspectul site-ului dvs. mai lizibil folosind fonturile Google.

Am făcut o listă de 7 plugin-uri gratuite WordPress care integrează serviciile Google în site-ul dvs. web. Acestea vor spori valoarea prezenței dvs. online și vor facilita utilizarea acesteia. Acest articol listează doar plugin-uri de încredere găsite în depozitul WordPress.org, pe care le-am verificat personal.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Google Analytics WD

Plugin WD Google Analytics

Acest plugin ușor de utilizat are peste 4.000 de instalări active, dar și evaluări foarte mari ale utilizatorilor săi (5 din 5 stele). Acesta va adăuga automat codul de urmărire Analytics pe site-ul dvs. web. De asemenea, îl puteți personaliza pentru majoritatea opțiunilor pe care le oferă API-ul Google.

Am vrut să văd dacă merită evaluările, așa că am continuat și l-am instalat. Mi-a adăugat automat codul de urmărire Google Analytics. Și având în vedere că nu îmi place să merg la Google Analytics, dar mă conectez zilnic la site-ul meu web, acum pot obține aceste date de analiză în tabloul de bord și să acționez asupra acestuia.

Doriți să verificați ce se întâmplă cu analizele de pe alte site-uri înregistrate? Nu trebuie să treceți la diferite conturi Analytics pentru a face acest lucru. Puteți face acest lucru în tabloul de bord WordPress cu pagina Prezentare generală, care poate afișa audiență, vizitatori, locație și informații despre browser.

Dacă doriți să gestionați și să urmăriți analizele site-urilor web din tabloul de bord WordPress, instalați Plugin WD Google Analytics și luați în orice moment rapoarte de urmărire în profunzime.

Vă permite să le comparați și să le exportați în fișiere CSV și PDF. Puteți, de asemenea, să le trimiteți ca e-mailuri programate, să configurați filtrele de analiză, să excludeți anumite date din urmărire, să setați obiective și multe altele dacă sunteți un utilizator avansat și aveți nevoie de valori specifice pentru magazinul dvs. online, afacerea locală sau un blog WordPress..

Există câteva funcții avansate la care nu mă așteptam, cum ar fi rapoartele pentru întreprinderile de comerț electronic. Încercați, vedeți-vă și spuneți-mi dacă funcționează pentru dvs. așa cum a făcut pentru mine.

2. Fonturi Google ușoare

Plugin WordPress ușor pentru fonturi Google

Îmi place tipografia drăguță. Nu numai că este o parte a strategiei de branding online, dar face site-ul dvs. WordPress mai usor și mai ușor de citit. Puteți adăuga fonturi Google personalizate la tema dvs. WordPress fără abilități de codare. Plugin ușor pentru fonturile Google este compatibil cu orice temă WordPress.

Vă permite să preluați controlul complet al tipografiei și să alegeți dintre peste 600 de fonturi disponibile. Înainte de a salva orice modificări, veți putea previzualiza tema cu noul font.

Un alt avantaj este că dacă actualizați tema sau treceți la alta, nu veți pierde economiile de fonturi personalizate. Utilizarea celor mai bune practici WordPress la proiectarea site-ului dvs. web, prin adăugarea de funcționalități suplimentare prin intermediul pluginurilor, va conta pe termen lung, deci începeți mai devreme.

3. Sitemap-uri Google XML

Google XML Sitemaps WordPress plugin

Știm cu toții că este important să oferim un sitemap XML complet al site-ului dvs. pentru fiecare motor de căutare important. Cu peste un milion de instalări active și ratingul mediu de 4,9, Plugin Sitemaps Google XML dovedeste ca merita luat in considerare. Scopul său este simplu și simplu – ajutați motoarele de căutare să vă indexeze site-ul mai repede și mai bine și să-l afișați în paginile cu rezultatele căutării.

Există multe alte plugin-uri care încorporează această caracteristică, dar sunt greoaie și pot încetini site-ul dvs. web. Dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide și ușoare, atunci Sitemap-urile Google XML este cea pentru dvs..

Adăugând postările, categoriile, produsele și alte tipuri de postări personalizate în diferite sitemap-uri, vă permiteți crawler-urilor să vadă structura completă a site-ului dvs. Când creați conținut nou, siturile de sit se vor actualiza automat. Nu trebuie să creați singur un fișier sitemap.xml. Acest plugin îl va genera și actualiza dinamic.

4. AdSense Plugin WP QUADS

Plugin AdSense pentru WordPress

Dacă doriți să câștigați bani prin intermediul blogului dvs., încercați AdSense Plugin WP QUADS conecteaza.

Puteți să-l introduceți în postările, paginile și barele laterale destul de ușor. Acest plugin este perfect pentru toți bloggerii care încep să profite de bani pe abilitățile dvs. de scriere.

Am testat mai multe pluginuri și chiar servicii care adaugă Google AdSense pe blogul dvs. WordPress. Dar, multe dintre ele sunt prea complicate și nu sunt la fel de ușor de configurat sau de inserat.

5. Media Google WP Media

Plugin WordPress Google Drive WP Media

Doriți să aveți un acces direct la Google Drive de pe site-ul dvs. WordPress? Cu Pluginul Google Drive WP Media vă puteți gestiona fișierele în tabloul de bord WordPress.

Vă permite să încărcați și să partajați fișierele dvs. de pe WordPress în Google Drive și invers. De asemenea, puteți atașa fișierele Drive la postările dvs., puteți crea un folder pentru stocarea fișierelor dvs. și multe altele.

Cu peste 2.000 de instalări active și o evaluare medie de 4.6, acest plugin vă va ajuta să beneficiați la maxim de acest serviciu Google indispensabil și să creșteți spațiul de stocare disponibil pentru site-ul dvs. WordPress.

6. Recenzii Google WidgetPack

Widgetpack Recenzii Google Plugin WordPress

Acest plugin afișează Evaluarea și evaluarea afacerilor Google de la utilizatorii Google+ pe site-ul dvs. WordPress. Vă permite să adăugați un widget cu până la 5 recenzii în versiunea gratuită. Dacă doriți să afișați mai mult de 5, va trebui să plătiți pentru o versiune pro.

Cu siguranță, nu doriți ca vizitatorii să vadă o recenzie proastă. Cu acest plugin, îl puteți șterge dintr-un widget din bara laterală. Funcționează fără cheia API Google Places și, de asemenea, puteți modifica dimensiunea și culoarea stelelor de recenzie. Dacă unele recenzii sunt prea lungi, le puteți tăia cu ușurință.

Probabil știți că mulți oameni vor decide pentru ceva dacă văd experiențele altor oameni. WidgetPack plugin Recenzii Google este alegerea excelentă pentru îmbunătățirea afacerii tale.

7. Google Maps

Google Maps WD

Vrei să creezi hărți Google pentru site-ul tău WordPress cu markere avansate, straturi personalizate și suprapuneri? Am reușit să o fac cu Pluginul Google Maps WD. Nu trebuie să aveți abilități de codare pentru a face acest lucru. Este o soluție intuitivă și integrală și are tot ce ai nevoie vreodată.

De exemplu, mulți proprietari de magazine locale trebuie să instaleze un plugin diferit care le permite oamenilor să recupereze locațiile magazinului. Dar, acest plugin are propriul său localizator de magazine pentru a permite utilizatorilor de hartă să găsească cele mai apropiate magazine.

Folosind eticheta scurtă sau șablon PHP, puteți adăuga un număr nelimitat de hărți la orice postare sau pagină. Există o caracteristică drag and drop pentru adăugarea și mutarea markerilor pe fiecare hartă. Deși are multe opțiuni, veți înțelege rapid care este scopul lor. Treceți peste funcție și vă va spune exact ce face.


Google oferă câteva servicii cu adevărat remarcabile. Deci, de ce să nu le folosiți în avantajul dvs. și să faceți site-ul dvs. WordPress mai ușor de utilizat și întreținut.

Utilizați oricare dintre plugin-urile de integrare a serviciilor Google de pe platforma WordPress? Aveți câteva soluții pe care nu le-am menționat aici? Nu ezitați să postați comentariile dvs. mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me