Când vine vorba de accelerarea site-ului dvs. WordPress, aveți doar o singură fotografie. Serviți pagini cu încărcare lentă publicului dvs. și nu veți ști ce a atins linia de fund. \ Vă recomandăm să folosiți un plugin de memorie cache WordPress pentru a evita crearea paginilor lente.


Care este rezultatul final? Vei crește viteza de încărcare a paginii, îi vei face pe utilizatorii săi fericiți și vor recolta din abundență pe drum.

De ce servesc paginile cu încărcare rapidă? Mai ales că oamenilor și motoarelor de căutare nu le plac site-urile web lente. Da, un site web lent înseamnă că nu ai nimic de valoare de oferit, iar motoarele de căutare nu vor ezita să-ți trimită iubitul site uitat.

Arată-le cititorilor o anumită dragoste cu pagini super-rapide și te vor iubi pe lună și înapoi. Între tine și mine, știu că urăști și paginile de încărcare lentă. Acestea fiind spuse, trebuie să fiți în modul bestie în orice moment, în ceea ce privește vitezele site-ului dvs. web.

În ceea ce privește viteza, cu cât oamenii mai rapide (și motoarele de căutare) ajung la conținutul dvs., cu atât mai bine. În caz contrar, vă veți aștepta clienții ca un pasager lângă stația de autobuz – singura problemă este că nu vor veni, spre deosebire de autobuz.

Deci nu vă rulați în pământ cu un site web lent. Nu da acel set lent de pagini niciun dragoste; obține un plugin de cache WordPress și devine dependent de viteză.

Dacă simțiți că nu puteți încetini, vă aflați la locul potrivit, deoarece în această postare acoperim 7 dintre cele mai bune pluginuri de memorie în cache WordPress pentru a accelera site-ul dvs. în 2019 și nu numai.

Dacă nu găsiți pluginul dvs. de memorie în cache preferat, nu fiți dezamăgiți. În schimb, aduceți lupta la secțiunea de comentarii de la sfârșitul postării. Sau aruncați o privire la ghidul nostru complet despre cum să grăbiți WordPress.

O notă rapidă despre memorarea în cache WordPress

Deci, despre ce este treaba asta cu cache? Urăsc conținutul duplicat, deoarece este rău pentru eforturile dvs. de SEO, așa că voi renunța la un citat dintr-un articol trecut care vă arată cum să curățați memoria cache WordPress ca și profesioniștii. Aici este:

În termeni generali de calcul, memoria cache este doar stocarea datelor în memoria temporară, spre deosebire de memoria principală. Cache-ul (numerar pronunțat) este o tehnologie prin care o componentă hardware sau software stochează date temporare, care este mai rapid pentru a prelua a doua oară când ai nevoie de ea.

Memorizarea în cache se referă la creșterea vitezei de încărcare a paginii dvs. de pe site. Avem patru tipuri principale de cache și anume:

 • Memorizarea în cache a browserului, care este integrată în cache încorporată în browsere precum Chrome, Mozilla Firefox și așa mai departe
 • Cache server, care se întâmplă pe partea serverului. Acesta este de obicei întreținut de către gazda dvs. web
 • Memorizarea în cache a unor terțe părți furnizată de terți precum rețelele de livrare de conținut (CDN-uri). Exemple de CDN-uri populare includ CloudFlare și KeyCDN, printre altele
 • Memorie cache, tipul pe care îl oferă pluginurile de memorie cache WordPress și, de asemenea, subiectul principal al acestui articol

În secțiunea următoare, acoperim atât plugin-uri de cache WordPress gratuite, cât și premium. Indiferent dacă accesați un plugin de cache WP gratuit sau premium, asigurați-vă că alegeți unul potrivit pentru site-ul dvs. web. Fără alte detalii, să trecem la afaceri.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Cache totală W3

pluginuri de memorie cache wordpress - cache totală w3

Cu peste 1 milion de instalații active, W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare pluginuri de memorie cache WordPress de pe planetă.

Pluginul este popular datorită unui set uimitor de caracteristici de memorie în cache care vă ajută să accelerați site-ul dvs. ca un șef. Cache totală W3 grăbește site-ul dvs. WordPress cu funcții precum:

 • Memorizarea în cache a browserului, care este deosebit de excelentă pentru vizualizările pe pagini repetate
 • Posibilitatea de a minima și comprima HTML, CSS, JavaScript și fluxuri care economisesc până la 80% din lățimea de bandă
 • Compatibilitate cu hostingul privat (server-uri) partajat, virtual și dedicat
 • Integrare fără rețea de livrare de conținut (CDN)
 • Asistență mobilă, inclusiv comutare automată a temelor
 • Memorizarea în pagină, inclusiv paginile cu rezultatele căutării
 • Memoria în cache a obiectelor, inclusiv obiectele bazei de date
 • Asistență WP_CLI pentru purjarea cache-ului și multe altele
 • Statisticile de memorie în cache, astfel încât să puteți vedea modul în care eforturile dvs. de cache se potrivesc
 • Integrare proxy inversă prin Varnish sau Nginx
 • Asistență pentru paginile mobile Google Accelerated (AMP)
 • Și multe altele

Numărul mare de funcții de pe acest plugin de cache WordPress ar putea confunda începătorul perfect. Cu toate acestea, odată ce ați obținut blocajul, W3 Total Cache este o soluție remarcabilă de memorie în cache a WordPress.

Pentru un plugin gratuit de memorie în cache WordPress, W3 Total Cache vă va stinge șosetele. Cu alte cuvinte, vă veți întreba de ce un plugin de caching de această natură este chiar gratuit pentru a începe.

2. Racheta WP

WP Rocket Plugin-uri de cache WordPress

Dacă W3 Total Cache se dovedește greu de configurat, poate aveți nevoie de un plugin de memorie în cache WordPress mai puțin complicat. Doamnelor și bărbaților, spuneți un salut bun pentru WP Rocket, unul dintre cele mai bune pluginuri de memorie cache WordPress.

Dacă aveți ceva bani pentru a investi în site-ul dvs., WP Rocket este probabil singurul plugin de memorie în cache de care veți avea nevoie vreodată.

Pentru început, WP Rocket este incredibil de ușor de configurat chiar și cu un milion și o caracteristică. Odată activat pluginul, WP Rocket începe imediat să-ți cacheze site-ul. Așa este, nu trebuie să configurați o listă interminabilă de setări pentru a memora în cache site-ul dvs. WordPress; pur și simplu instalați pluginul, apăsați butonul de activare și sunteți pe pagina web mai rapidă.

Și în timp ce WP Rocket este prietenos pentru începători, este livrat cu o mulțime de cârlige care îi ajută pe dezvoltatori să extindă considerabil funcționalitatea pluginului.

Dar cum crește pluginul viteza de încărcare a WordPress? WP Rocket reduce fișierele HTML, JavaScript și CSS. Dacă acest lucru nu este suficient, WP Rocket vine cu încărcare prealabilă în cache, care îmbunătățește instantaneu indexarea site-ului dvs. web de către motoarele de căutare. Asta înseamnă că pluginul acceptă browserul și memoria cache a paginii.

În plus, WP Rocket vine cu încărcare leneșă. Din acest motiv, imaginile de pe site-ul dvs. web se încarcă doar în timp ce vizitatorul derulează în josul paginii.

Facebook și YouTube, printre alte site-uri web importante, sunt deosebit de îndrăgite de această tehnică. De asemenea, puteți utiliza încărcarea leneșă în favoarea dvs., datorită Wet Rocket. În plus, pluginul este creat conform celor mai bune practici WordPress, ceea ce înseamnă că este curat, comentat și bine documentat.

Compania din spatele WP Rocket vă oferă trei pachete de preț, și anume Singur (49 $)La care se adauga ($ 99) și Infinit (249 USD). Recomandarea noastră este să mergi întotdeauna pentru pachetul potrivit pentru afacerea ta. De asemenea, oferă o garanție de returnare 100% de 14 zile, ceea ce înseamnă că puteți testa WP Rocket fără riscuri.

3. WP Super Cache

plugin-uri de memorie cache wordpress - captura de ecran wp super cache

Un alt pretendent demn al acestui program de cache WP este WP Super Cache de Automattic, aceiași băieți care v-au adus Jetpack, Akismet și WordPress.com printre alte produse superbe..

WP Super Cache are peste 2 milioane de instalații active, ceea ce înseamnă că este un plugin popular de memorie în cache pentru mulți editori și dezvoltatori web.

Pentru a accelera site-ul dvs. web, WP Super Cache generează fișiere HTML statice din conținutul dvs. dinamic WordPress. În loc să servească scripturi PHP grele, serverul dvs. Web va servi fișierele HTML mai ușoare, ceea ce economisește o tonă de lățime de bandă și reduce timpul de încărcare a paginii..

Pluginul servește fișiere HTML statice pentru 99% dintre vizitatorii dvs. de web, inclusiv utilizatorii care s-au autentificat sau au lăsat comentarii. În afară de comprimarea paginilor, WP Super Cache curăță automat fișierele de memorie cache care nu sunt depășite și nu sunt valabile. În plus, puteți preîncărca cât mai multe postări dacă activați „Modul de preîncărcare”.

În plus, WP Super Cache vine cu suport CDN, inclusiv opțiunea de a crea un CDN pe un subdomeniu al domeniului dvs..

În plus, obțineți puncte finale API REST care vin la îndemână dacă doriți să accesați setările acestui plugin favorabil. Împerechează-l cu cârligele disponibile în plugin și poți crea procese de memorie în cache pentru a se potrivi nevoilor tale.

Pentru a începe introducerea în cache a site-ului dvs. fără sughiț, dezvoltatorii vă recomandă să activați următoarele setări:

 • Cache simplă
 • Refacerea Cache
 • Compresează paginile
 • Nu cache pagini pentru utilizatori cunoscuți
 • Suport CDN
 • Verificări suplimentare ale paginii de pornire

Pluginul este livrat cu documentație detaliată dacă aveți vreodată nevoie de mai multe informații.

4. Performanță rapidă

Plug-in wordpress rapid de performanță

Performanța rapidă este mai mult decât un simplu plugin de memorie în cache WordPress. Este un optimizator de performanță uimitor dincolo pur și simplu caching-ul.

Dezvoltatorii au împachetat acest băiat rău până la capăt cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a spori performanța și viteza minunatului dvs. site WordPress, fără a sparge transpirația.

Pentru început, memoria de cache a paginii funcționează din casetă (sau imediat ce activați pluginul). Dacă vă întrebați, memoria cache a paginii este compatibilă cu Cloudflare, bbPress, WooCommerce și Varnish, printre altele.

În al doilea rând, puteți optimiza livrarea resurselor statice prin minificare. Așa este, puteți combina sau minifica CSS și JavaScript cu un singur clic. Și datorită unei funcții cunoscute sub numele de Async Execute, puteți rula scripturi individual pe măsură ce se încarcă, ceea ce îmbunătățește viteza site-ului, scorurile SEO și experiența utilizatorului.

În al treilea rând, Swift Performance vine cu un optimizator de baze de date de ultimă generație. Optimizatorul curăță metadate duplicate, tranzitorii expirate, orfani și comentarii spammy. Și dacă nu știați, puteți programa optimizarea bazei de date (cu versiunea pro), ceea ce vă economisește mult timp.

În plus, obțineți un organizator de pluginuri, care vă ajută să activați / dezactivați pluginurile în anumite pagini. Deoarece pluginurile rulează numai acolo unde este necesar, puteți reduce dimensiunea paginii și minimiza conflictele care cauzează probleme de performanță.

Alte caracteristici notabile includ:

 • Posibilitatea de a genera automat CSS critic
 • Compresie GZIP
 • Încărcarea leneșă
 • Memorizarea în cache a browserului
 • Detectare mobilă
 • Compatibilitate cu mai multe site-uri
 • Suport WPML
 • Controlul bătăilor inimii
 • Și multe altele

5. LiteSpeed ​​Cache (LSCSache)

litespeed cache este unul dintre cele mai bune pluginuri de memorie în cache pentru wordpress

Dacă există un plugin care face caching-ul distractiv (știm că este plictisitor și greu), trebuie să fie LiteSpeed ​​Cache. Acest plugin de memorie cache WordPress vine cu două seturi de funcții, și anume:

 • Caracteristici generale, care sunt potrivite pentru orice server web cum ar fi LiteSpeed, Nginx, Apache și așa mai departe
 • Caracteristici exclusive LiteSpeed, care necesită OpenLiteSpeed, produse comerciale LiteSpeed, sau Gazduire LiteSpeed

Caracteristicile generale includ cache obiect, suport CDN multiplu, optimizare a imaginilor cu pierderi / fără pierderi, cache browser, cache OPcode, HTTP / 2 push pentru CSS / JS, prefetch DNS, API Cloudflare, asistență multisus și control Heartbeat.

În plus, puteți minifica CSS, JavaScript și HTML, inclusiv CSS și JavaScript inline, precum și generarea CSS critică automat.

În plus, puteți descărca imagini / iframe și să încărcați CSS / JS în mod asincron. În afară de aceasta, veți obține un optimizator de baze de date, suport pentru formatul de imagine WebP, setări de import / export, vizualizare setare de bază / avansată și optimizare scor PageSpeed.

Obțineți toate aceste setări minunate într-o interfață de administrare atractivă și ușor de înțeles.

Funcțiile exclusive LiteSpeed ​​includ memorie în cache și purjare automată a paginilor, cache privată pentru utilizatorii conectați, cache API API REST, detecție mobilă, programare purjare cache, suport WI CLI și multe altele.

LiteSpeed ​​Cache vine cu o documentare excelentă, un forum de asistență și o comunitate Slack. Este compatibil cu o gamă largă de pluginuri și teme. De asemenea, oferă o API pentru pluginuri și teme care nu sunt compatibile cu LSCache. Aceasta este o listă lungă de funcții pentru a duce viteza site-ului la nivelul următor.

6. Cea mai rapidă memorie cache WP

wp cel mai rapid cache

WP Fastest Cache este un alt plugin popular de memorie în cache WordPress, cu peste 900 de instalații active la momentul scrierii. Cu o listă impresionantă de funcții și actualizări obișnuite, puteți conta pe Cache cel mai rapid WP pentru a accelera site-ul web WP iubit.

Pentru a crește viteza paginii și pentru a reduce încărcarea pe serverul dvs., WP Fastest Cache creează fișiere statice din conținutul dvs. dinamic WordPress.

Pluginul este atât de ușor de utilizat, nu aveți nevoie de nicio cunoaștere tehnică pentru a începe. În plus, cea mai mare parte a procesului de memorie în cache se întâmplă automat. WP Fastest Cache se laudă cu funcții precum:

 • Un panou de administrare excelent (și ușor de utilizat)
 • Minificare HTML și CSS
 • Compresie GZIP
 • Memorie în pagină
 • Memorizarea în cache a browserului
 • Posibilitatea de a combina CSS / JS
 • Puteți dezactiva emoji CSS inline și wp-emoji-release.min.js
 • Asistență pentru mai multe limbi
 • Suport CDN
 • Asistență SSL
 • Timpul de expirare a memoriei cache
 • Preîncărcați memoria cache
 • Și mult mai mult

WP Fastest Cache este o soluție de cache simplă, dar puternică, atât pentru începători cât și pentru dezvoltatori. În plus, există o versiune premium care este livrată cu mai multe funcții decât veți avea vreodată nevoie.

7. Autoptimize

autoptimizează plugin-ul de performanță pentru cache și wordpress

Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, avem pluginul Autoptimize WordPress. Pluginul este perfect dacă căutați o soluție ușoară pentru a crește semnificativ viteza site-ului. Nu are clopotele și fluierele celorlalte pluginuri din această listă, ceea ce îl face ușor și ușor de utilizat.

În loc să vă concentrați pe zone precum browser și cache de pagini, pluginul vă optimizează scripturile. Precis, Autoptimize poate agrega, minifica și cache script-uri, muta scripturile în subsolul sau capul de pagină și poate comprima HTML.

Plug-ul este livrat cu opțiuni suplimentare pentru a elimina cruftul emoji de bază WordPress, pentru a optimiza imaginile și fonturile Google și a async JavaScript neagregat, printre altele. Dezvoltatorul recomandă utilizarea oricăreia dintre celelalte pluginuri de memorie cache WordPress din această listă pentru memorie în cache pe pagini.


Plugin-urile de memorie cache WordPress vă ajută să creșteți performanța și viteza site-ului dvs. WordPress, fără a sparge transpirația. Asta știi deja. Fără plugin-uri de memorie cache, ar trebui să faci totul manual, ceea ce probabil îți va prăji creierul.

Sperăm că postarea noastră vă indică în direcția corectă, în măsura în care alegeți varianta potrivită de cache a WordPress. Am ratat pluginul dvs. de memorie cache WordPress preferat? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me