WordPress-plugins for å integrere Google Services

Googles tjenester forbedres kontinuerlig etter hvert som tiden går. De gjør definitivt livet mitt og bedriften enklere, og jeg tror også din.


Integrert med WordPress-nettstedet gjør de nettstedet ditt eller nettbutikken enklere å finne, du kan raskt få tilgang til analysene dine i dashbordet ditt eller til og med gjøre utseendet til nettstedet ditt mer leselig med Google-skrifter.

Jeg lagde en liste over 7 gratis WordPress-plugins som integrerer Google-tjenester på nettstedet ditt. De vil øke verdien av din online tilstedeværelse og gjøre det lettere å bruke det. Denne artikkelen viser bare pålitelige plugins som finnes i WordPress.org-depotet, som jeg personlig har sjekket.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Google Analytics WD

Google Analytics WD-plugin

Denne brukervennlige pluginen har over 4.000 aktive installasjoner, men også veldig høye rangeringer fra sine brukere (5 av 5 stjerner). Den vil automatisk legge til Analytics-sporingskode på nettstedet ditt. Du kan også tilpasse det for de fleste alternativene som Google API gir.

Jeg ville se om det fortjente rangeringene, så jeg fortsatte og installerte det. Den la automatisk til Google Analytics-sporingskoden. Og siden jeg ikke liker å gå til Google Analytics, men jeg logger inn på nettstedet mitt daglig, kan jeg nå få analysedataene i dashbordet mitt og handle på det.

Vil du sjekke hva som skjer med analyser på andre registrerte nettsteder? Du trenger ikke å bytte til forskjellige Analytics-kontoer for å gjøre dette. Du kan gjøre det i WordPress-oversikten med Oversiktsside som kan vise publikum, besøkende, beliggenhet og nettleserinformasjon.

Hvis du vil administrere og spore analyser av nettsteder fra WordPress-dashbordet, installerer du Google Analytics WD-plugin og ta detaljerte sporingsrapporter når som helst.

Det lar deg sammenligne og eksportere dem til CSV- og PDF-filer. Du kan også sende dem som planlagte e-poster, konfigurere Analytics-filtre, ekskludere bestemte data fra sporing, sette deg mål og så mye mer hvis du er en avansert bruker og trenger spesifikke beregninger for nettbutikken din, lokal virksomhet eller WordPress-blogg.

Det er noen avanserte funksjoner jeg ikke forventet, for eksempel rapporter for e-handelsbedrifter. Prøv det, se selv og fortell meg om det fungerer for deg som det gjorde for meg.

2. Enkel Google-skrifter

Enkel Google Fonts WordPress-plugin

Jeg liker fin typografi. Ikke bare at det er en del av din online merkevarestrategi, men det gjør WordPress-nettstedet ditt mer brukbart og enklere å lese. Du kan legge til tilpassede Google-skrifter til WordPress-temaet ditt uten kodingsferdigheter. De Enkel plugin for Google Fonts er kompatibel med alle WordPress-temaer.

Den lar deg ta full kontroll over typografi og velge mellom over 600 tilgjengelige skrifter. Før du lagrer endringer, kan du forhåndsvise temaet med den nye skrifttypen.

En annen fordel er at hvis du oppdaterer temaet ditt eller bytter til et annet tema, vil du ikke miste dine tilpassede fontbesparelser. Bruk av WordPress beste praksis når du designer nettstedet ditt, ved å legge til ekstra funksjonalitet gjennom plugins, vil telle i det lange løp, så start tidlig.

3. Google XML-nettkart

Google XML Sitemaps WordPress-plugin

Vi vet alle at det er viktig å tilby et komplett XML-områdekart for nettstedet ditt for alle større søkemotorer. Med over en million aktive installasjoner og gjennomsnittlig rating på 4.9, Google XML Sitemaps-plugin beviser at det er verdt å vurdere. Hensikten er enkel og grei – hjelp søkemotorer indekserer nettstedet ditt raskere og bedre og vis det på søkeresultatsidene.

Det er mange andre plugins som inneholder denne funksjonen i dem, men de er tungvint og kan bremse nettstedet ditt. Hvis du leter etter en rask og lett løsning, er Google XML Sitemaps det for deg.

Når du legger til innlegg, kategorier, produkter og andre tilpassede innleggstyper i forskjellige nettkart, lar du gjennomsøkere se hele strukturen på nettstedet ditt. Når du lager nytt innhold, vil nettstedkart oppdateres automatisk. Du trenger ikke å lage en sitemap.xml-fil selv. Denne pluginen vil generere den og oppdatere den dynamisk.

4. AdSense Plugin WP QUADS

AdSense-plugin for WordPress

Hvis du vil tjene penger via bloggen din, kan du prøve AdSense Plugin WP QUADS plugg inn.

Du kan legge det inn i innleggene, sidene og sidefeltene ganske enkelt. Denne pluginen er perfekt for alle bloggerne dine som begynner å tjene penger på skriveferdighetene dine.

Jeg har testet flere plugins og til og med tjenester som legger til Google AdSense til WordPress-bloggen din. Men mange av dem er for kompliserte og ikke så enkle å konfigurere eller sette inn.

5. Google Drive WP Media

Google Drive WP Media WordPress-plugin

Vil du ha direkte tilgang til Google Drive fra WordPress-nettstedet ditt? Med Google Drive WP Media-plugin du kan administrere filene dine i WordPress-oversikten.

Den lar deg laste opp og dele filene dine fra WordPress til Google Drive og omvendt. Du kan også knytte Drive-filer til innleggene dine, lage en mappe for lagring av filene dine og mye mer.

Med over 2000 aktive installasjoner og gjennomsnittlig rating på 4.6, vil denne plugin hjelpe deg med å få det beste ut av denne uunnværlige Google-tjenesten og øke lagringsplassen som er tilgjengelig for ditt WordPress-nettsted.

6. WidgetPack Google-anmeldelser

Widgetpack Google-anmeldelser WordPress-plugin

Denne pluginen viser Google Business Rating og anmeldelser fra Google+ brukere på ditt WordPress-nettsted. Det lar deg legge til en widget med opptil 5 anmeldelser i gratisversjonen. Hvis du vil vise mer enn 5, må du betale for en proversjon.

Sikkert, du vil ikke at besøkende skal se en dårlig anmeldelse. Med denne pluginen kan du slette den fra en sidepanelet-widget. Det fungerer uten Google Places API-nøkkel, og du kan også endre størrelse og farge på anmeldelsesstjerner. Hvis noen anmeldelser er for lange, kan du enkelt trimme dem.

Du vet sikkert at mange mennesker vil bestemme seg for noe hvis de ser andre menneskers opplevelser. De WidgetPack Google Reviews-plugin er det utmerkede valget for å forbedre virksomheten din.

7. Google Maps

Google Maps WD

Vil du lage Google maps for ditt WordPress-nettsted med avanserte markører, tilpassede lag og overlegg? Jeg klarte å gjøre det med Google Maps WD-plugin. Du trenger ikke å ha noen kodingsevner for å gjøre det. Det er alt-i-ett, intuitiv løsning og har alt du trenger.

For eksempel er det mange lokale butikkeiere som må installere en annen plugin som lar folk hente butikkplasseringer. Men denne pluginen har sin egen butikklokalisering for å la kartbrukere finne de nærmeste butikkene.

Ved hjelp av kortkode eller PHP-mal kan du legge til et ubegrenset antall kart til et hvilket som helst innlegg eller side. Det er en dra og slipp-funksjon for å legge til og flytte markører på hvert kart. Selv om det har mange alternativer, vil du raskt forstå hva deres formål er. Bare hold musepekeren over funksjonen, så vil den fortelle deg nøyaktig hva den gjør.


Google tilbyr noen virkelig bemerkelsesverdige tjenester. Så hvorfor ikke bruke dem til din fordel og gjøre WordPress-nettstedet ditt enklere å bruke og vedlikeholde.

Bruker du noen av Google Services Integration-plugins på WordPress-plattformen din? Har du noen løsninger som jeg ikke nevnte her? Legg gjerne inn kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me