Cele mai bune alternative SEO Yoast

Când vine vorba de WordPress și SEO, Yoast SEO pluginul este soluția ideală pentru mulți dintre noi. De ce nu? La urma urmei, acest plugin popular este activ pe peste 5 milioane de site-uri WordPress, plus că este ușor de configurat Yoast SEO, iar funcțiile noi sunt adăugate în mod regulat. Acesta oferă toate caracteristicile esențiale pentru a optimiza WordPress SEO gratuit (deși recomandăm cu mare încredere Yoast Premium dacă sunteți serios în legătură cu site-ul dvs.).


Dar asta nu ar trebui să ne oprească să verificăm concurența pentru cele mai bune alternative SEO Yoast. Și despre asta este vorba despre această postare – găsirea celor mai bune alternative SEO Yoast. Poate că v-ați propus să încercați un nou plugin SEO sau sunteți doar curioși. Oricare ar fi cazul – iată care sunt alegerile noastre de top.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Toate într-un SEO

All-One SEO Plugin

SEO All in One este destul de campion când vine vorba de comunicarea cu motoarele de căutare. Vă trimite site-urile, inclusiv sitem-urile de imagine, motoarelor de căutare și le actualizează automat cu privire la orice modificări ale site-urilor dvs. Începătorii pot începe cu acest plugin fără a acorda prea multă atenție setărilor. În ceea ce privește dezvoltatorii, aceștia pot regla setările pentru a optimiza SEO și extinde funcțiile prin intermediul API-ului încorporat.

Deși All in One SEO este primul nume care apare în timp ce luăm în considerare alternativele SEO Yoast, ar trebui să știți că caracteristicile sale de analiză a paginilor nu se potrivesc cu Yoast. Nu acordă prea multă importanță cuvintelor cheie sau lizibilității. Cu toate acestea, se poate potrivi destul de mult cu SEO Yoast în optimizarea titlurilor, generarea de etichete meta și detectarea conținutului duplicat pe site-ul dvs. web.

Un domeniu în care All in One punctează peste multe alte alternative SEO este în sprijinul pentru Google Analytics și integrarea SEO pentru site-urile de comerț electronic, inclusiv WooCommerce.

Pluginul este disponibil gratuit. Dar există un versiune premium de asemenea, care începe de la 97 USD / an pentru un singur site. Acest lucru vă dă dreptul la asistență premium, la opțiuni suplimentare Google Analytics, la un modul SEO video și la integrarea social media.

Pentru cei care urmăresc performanța site-ului web, veți fi fericiți că All in One are o structură modulară. În acest fel, puteți dezactiva funcțiile de care nu aveți nevoie și de a preveni tragerea inutilă a performanței. De asemenea, veți avea mai mult control asupra detaliilor tehnice, solicitând motoarelor de căutare să nu indexeze sau să urmărească sau să excludă anumite zone din harta dvs..

2. Pachet SEO Premium (Lite)

Pachet Premium Seo - versiune ușoară

Pachetul SEO Premium vine complet cu funcții în 24 de module, atât pentru SEO, cât și pentru optimizare socială. Nu toate modulele sunt prezente în versiunea gratuită, dar este utilă optimizarea în masă. Optimizarea în masă vă permite să detectați cuvântul cheie focus pentru toate postările și paginile dvs. și să le optimizați simultan. Și nu doar un cuvânt cheie, ci mai multe cuvinte cheie cu focalizare de până la 25 de cuvinte cheie (Pro). Optimizarea în masă este, de asemenea, posibilă pentru meta-titluri, meta-descrieri, meta-cuvinte cheie și optimizare a barelor.

Ca și Yoast SEO, include optimizarea pe pagini și sitemap-uri XML. În plus, include, de asemenea, urmărirea SERP, analiza competitivă, optimizarea imaginii, conectarea profilurilor și analiza vitezei paginii. Funcțiile sociale includ fragmente bogate, carduri Twitter, modulul de planificare Facebook și statistici sociale.

Și după ce introduceți un shortcode de afaceri local, generează un sitemap de locații și notifică motoarele de căutare. Veți putea adăuga site-ul dvs. în diferite directoare de site-uri.

Pachetul SEO Premium acordă atenție și optimizării paginilor cu un constructor de link-uri interne, redirecționare de linkuri și monitor 404. Setările avansate includ validatorul W3C, codul de introducere SEO și minimizarea JS / CSS.

A licență regulată poate fi achiziționat pentru 44 USD / an / site și vă dă dreptul la actualizări viitoare și funcții suplimentare.

3. Instrumente SEO BAVOKO

BAVOKO Plugin gratuit pentru WordPress

Instrumentele SEO BAVOKO conține toate caracteristicile obișnuite ale unui plugin SEO și apoi alte câteva. În casetă sunt caracteristici standard pentru pagina SEO, cum ar fi sitemap-uri XML, meta-titluri, descrieri și optimizare de cuvinte cheie. Pentru fiecare postare și pagină, veți avea o serie de opțiuni pentru a optimiza conținutul. În plus, puteți continua să utilizați titluri de fragmente, descriere și imagine pentru Facebook și Twitter. Previzualizarea fragmentului vă arată exact cum ar arăta postarea dvs. pe rețelele de socializare. Având în vedere setul de caracteristici oferit de plugin, poate fi o potrivire ideală pentru site-urile web care au o încărcare de conținut pentru a monitoriza și menține performanța SEO.

Puteți începe cu un proces gratuit, dar pentru a experimenta pe deplin întreaga gamă de funcții pe care le oferă acest plugin, trebuie să plătiți pentru plugin premium. Pachetele încep de la 19,99 USD pe lună. Cu pluginul pro activ, veți putea urmări traficul pe țări și dispozitive. Veți putea, de asemenea, să monitorizați backlinks și să eliminați orice domeniu, să optimizați și să monitorizați performanța. Adună date SEO din Google Search Console (gratuit), Google Analytics și API-ul BAVOKO (Pro) și le pune cu totul pe un ecran pentru a vă oferi un raport „sănătate SEO” a întregului conținut de pe site-ul dvs..

În afară de asta, BAVOKO strălucește este în îmbunătățirea fluxului de lucru SEO. Editorul meta-bulk este un veritabil economizor de timp. Vă permite să selectați postări individuale și să le reparați unul câte unul, precum și să le editați în vrac. Puteți efectua, de asemenea, modificări în vrac la descrierile SEO ale tuturor postărilor și paginilor de pe site-ul dvs. în doar câteva clicuri.

O altă caracteristică utilă este Monitorizarea cuvintelor cheie. Folosind acest lucru, veți putea afla istoricul clasamentului și al clasamentului pentru cuvinte cheie pentru anumite pagini și postări.

Mai mult, puteți descoperi noi cuvinte cheie chiar din acest plugin, efectuând o cercetare a cuvintelor cheie. Nu numai că, sugerează noi legături interne bazate pe conținutul dvs., precum și afișează o listă a tuturor linkurilor primite și ieșite pentru acea pagină sau postare. Am făcut o recenzie detaliată a pluginului SEO BAVOKO și îl puteți consulta, dacă doriți să aflați mai multe.

4. Matematica de rang

Clasează Plugin SEO SEO Matematica

Rank Math este un plugin SEO complet gratuit (deocamdată) și complet. Și pentru 9 dolari pe an, veți primi și suport pentru plugin.

Se încadrează într-un set de funcții uriaș (65+ funcții) și vine cu funcții inteligente de automatizare. În același timp, este mai ușor decât majoritatea altor pluginuri și este ușor de configurat pentru WordPress. Setările implicite vor fi potrivite pentru majoritatea utilizatorilor, deși le puteți modifica dacă doriți.

La fel ca Yoast SEO, RankMath oferă pe pagina SEO cu opțiuni ușoare pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți conținutul. Acestea includ sfaturi de cuvinte cheie focus, monitorizare lungime de conținut, evaluare permalink și multe altele. Dincolo de asta, vă permite să includeți fragmente bogate, să optimizați fiecare postare pentru cel mult 5 cuvinte cheie, să integreze instrumentul de cuvinte cheie LSI pentru a sugera mai multe variante ale cuvântului dvs. cheie de focalizare și să aducă sugestii de cuvinte cheie de la Google.

Similar cu BAVOKO, integrează consola de căutare Google. Acest lucru vă ajută să urmăriți statisticile și performanțele site-ului chiar din tabloul de bord WordPress. În plus, se încadrează în instrumente SEO avansate pentru a efectua un audit SEO al site-ului dvs. web, realizând până la 70 de teste SEO detaliate pentru a veni cu recomandări profesionale. Spuneți sprijin pentru SEO local și WooCommerce și aveți un câștigător aici.

Alte caracteristici ale pluginului includ urmărirea SERP, GIF-ul suprapus sau pictograma video pe miniaturile sociale, pesmetul optimizat SEO, monitorizarea erorilor de crawl Google, sfaturi de instrumente contextuale, opțiuni automate pentru imagini SEO, generator de sitemap XML și multe altele. Veți găsi, de asemenea, 404 monitor și redirecționare, precum și sugestii pentru conectarea internă. Și în final, vă permite să importați toate datele dvs. SEO din Yoast și SEO All-in-One cu un singur clic.

5. SEOPress

SEOPress WordPress SEO Plugin

SEOPress face mai ușor să vă mențineți în topul SEO. Managează-ți metasele (titluri, descriere, Open Graph, Twitter Card, meta roboți …) de la fiecare postare sau la nivel global, creează-ți propriile sitemap-uri XML pentru a îmbunătăți accesarea cu bot Google, urmărirea vizitatorilor cu Google Analytics (descărcări de descărcare, link-uri de afiliere și multe altele) , faceți redirecții, editați adresa URL canonică și multe altele.

SEOPress vă permite să vă monitorizați toate cele 404 de URL-uri. Imediat ce un vizitator solicită o adresă de pe site-ul dvs. care nu există (sau nu mai există), aceasta este salvată automat în administrația dvs. WordPress. Dacă URL-ul există deja, contorul de vizitatori pe acesta din urmă este incrementat. Astfel, puteți analiza pierderile de trafic, probleme cu experiența utilizatorului, genera redirecții, etc. SEOPress vă poate avertiza prin e-mail de erori.

Blegăturile roken pot dăuna vizitatorilor dvs., precum și indexarea roboților. În câteva secunde, robotul SEOPress le listează, astfel încât să puteți vedea URL-ul sursă care conține legătura spartă, să-l modifice și să-l repar. Acest lucru reduce erorile dvs. 404 din Consola de căutare Google.

SEOPress acceptă Compania Locală Google. Prin completarea coordonatelor geografice, orele de deschidere, e-mail și telefon, vă măriți vizibilitatea în rezultatele căutării, apărând în coloana din dreapta. Mai multă vizibilitate, mai mult trafic și mai multe vânzări!

Pluginul acceptă și WooCommerce! Dezactivați rapid paginile inutile pentru motoarele de căutare, cum ar fi coșul de cumpărături, paginile de plată și contul meu, adăugați moneda Open Graph și preț pentru a îmbunătăți distribuirea în Facebook și pentru a obține mai multe vânzări. Și multe alte funcții sunt disponibile în versiunea PRO.

6. Instrumente SEO de la Jetpack

Plugin JetPack

Ultima pe lista noastră de alternative demne de SEO Yoast este Instrumente SEO de la Jetpack. După cum știu toți utilizatorii WordPress, Jetpack este un plugin funcțional multi de la Automattic, echipa din spatele WordPress. Majoritatea funcțiilor Jetpack sunt disponibile gratuit, deși instrumentele SEO sunt o opțiune plătită care vine însoțită de planurile premium și profesionale..

Jetpack generează automat o sitemap XML pentru dvs. și poate gestiona toate cerințele de bază de optimizare SEO. Vă ajută să personalizați aspectul titlurilor de conținut și să scrieți descrieri meta-stimulante SERP. Aceste instrumente ajută, de asemenea, la optimizarea conținutului pentru forumurile sociale și la linkul către contul Google Analytics.

În mod implicit, funcțiile de confidențialitate sunt dezactivate, dar planurile premium vă vor permite să le activați. Veți putea, de asemenea, să vedeți previzualizări în direct despre cum vor arăta pagina principală și postările site-ului dvs. pe motoarele de căutare.


Optimizarea SEO joacă un rol imens în obținerea paginilor site-ului dvs. în topul rezultatelor motorului de căutare. Și, în timp ce Yoast face, în general, o treabă excelentă, este întotdeauna plăcut să știți opțiunile dvs. Această scriere pe alternativele SEO Yoast vă poate ajuta să începeți să explorați opțiunile SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me