Beste Yoast SEO-alternativer

Når det gjelder WordPress og SEO, Yoast SEO plugin er løsningen for mange av oss. Og hvorfor ikke? Tross alt er denne populære plugin-en aktiv på 5+ millioner WordPress-nettsteder, pluss at det er enkelt å konfigurere Yoast SEO og nye funksjoner legges til regelmessig. Det gir alle viktige funksjoner for å optimalisere WordPress SEO gratis (selv om vi anbefaler Yoast Premium på det sterkeste hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt).


Men det burde ikke hindre oss i å sjekke ut konkurransen om de beste Yoast SEO-alternativene. Og det er det dette innlegget handler om – å finne de beste Yoast SEO-alternativene. Kanskje har du ment å prøve en ny SEO-plugin, eller er du bare nysgjerrig. Uansett hva som er tilfellet – her er våre toppvalg.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Alt i ett SEO

Alt i ett SEO-plugin

Alt i ett SEO er ganske mesteren når det kommer til kommunikasjon med søkemotorer. Den sender inn nettstedkartene, inkludert bildekartkartene, til søkemotorene og oppdaterer dem automatisk på eventuelle endringer på nettstedene dine. Nybegynnere kan starte med denne plugin-en uten å ta for mye oppmerksomhet på innstillingene. Når det gjelder utviklere, kan de finjustere innstillinger for å optimalisere SEO og utvide funksjoner via det innebygde API.

Selv om Alt i ett SEO er det første navnet som dukker opp når du vurderer Yoast SEO-alternativer, bør du vite at sideanalysefunksjonene ikke helt samsvarer med Yoast. Det legger ikke for mye vekt på nøkkelord eller lesbarhet. Imidlertid kan det samsvare med Yoast SEO i å optimalisere titler, generere metakoder og oppdage duplikatinnhold på nettstedet ditt.

Et område der Alt i ett scorer over mange andre SEO-alternativer, er i støtte for Google Analytics og SEO-integrasjon for e-handelsnettsteder, inkludert WooCommerce.

Plugin er tilgjengelig gratis. Men det er en premium versjon også, som starter på $ 97 / år for et enkelt nettsted. Dette gir deg rett til støtte, ekstra Google Analytics-alternativer, en video-SEO-modul og integrasjon av sosiale medier.

For de som følger med på ytelsen til nettstedet, vil du være glad for at All in One har en modulær struktur. På denne måten kan du slå av funksjoner du ikke trenger og forhindre unødvendig dra på ytelse. Du vil også ha mer kontroll over tekniske detaljer ved å be søkemotorer om ikke å indeksere eller følge eller ekskludere noen områder fra områdekartet ditt.

2. Premium SEO-pakke (Lite)

Premium Seo Pack - lett versjon

Premium SEO Pack leveres med fulle funksjoner i 24+ moduler, både for SEO og sosial optimalisering. Ikke alle moduler er til stede i gratisversjonen, men massevisoptimalisering er nyttig inkludert. Massevalgoptimalisering lar deg oppdage fokusnøkkelordet for alle innlegg og sider, og optimalisere dem på en gang. Og ikke bare ett nøkkelord, men nøkkelord med flere fokus opptil 25 nøkkelord (Pro). Masseoptimalisering er også mulig for metatitler, metabeskrivelser, metasøkeord og slugoptimalisering.

Som Yoast SEO inkluderer det optimalisering på siden og XML-nettkart. I tillegg inkluderer det også SERP-sporing, konkurransedyktig analyse, optimalisering av bilder, profilkobling og sidehastighetsanalyse. Sosiale funksjoner inkluderer rike utdrag, Twitter-kort, Facebook-planleggermodul og sosialstatistikk.

Når du først har satt inn en lokal virksomhetskode, genererer den et stedskart for steder og varsler søkemotorer. Du kan legge til nettstedet ditt i forskjellige nettstedskataloger.

Premium SEO Pack legger også vekt på optimalisering av sider med en intern lenkebygger, koblingsdirigering og 404 skjerm. Avanserte innstillinger inkluderer W3C Validator, SEO Insert Code og Minify JS / CSS.

EN vanlig lisens kan kjøpes for $ 44 / år / nettsted, og det gir rett til fremtidige oppdateringer og tilleggsfunksjoner.

3. BAVOKO SEO-verktøy

BAVOKO Gratis WordPress-plugin

BAVOKO SEO Tools pakker inn alle de vanlige funksjonene i en SEO-plugin og deretter noen flere. I boksen er standardfunksjoner for SEO på side som XML-nettkart, metatitler, beskrivelser og søkeordoptimalisering. For hvert innlegg og side vil du ha et antall alternativer for å optimalisere innholdet. Dessuten kan du gå til å bruke kodetitler, beskrivelse og bilde for Facebook og Twitter. Forhåndsvisningen av fragmentet viser nøyaktig hvordan innlegget ditt ville se ut på sosiale medier. Med tanke på funksjonssettet som pluginen tilbyr, kan det være en ideell passform for nettsteder som har mye innhold for å overvåke og opprettholde SEO-ytelse.

Du kan starte med en gratis prøveperiode, men for å oppleve hele spekteret av funksjoner som denne pluginen tilbyr, må du betale opp for premium plugin. Pakker starter på $ 19.99 per måned. Når pro-plugin-modulen er aktiv, kan du spore trafikk etter land og enheter. Du vil også kunne overvåke tilbakekoblinger og fjerne ethvert domene, optimalisere og overvåke ytelsen. Den samler SEO-data fra Google Search Console (gratis), Google Analytics og BAVOKO API (Pro) og plasserer dem helt på en skjerm for å gi deg en “SEO helse” -rapport av alt innholdet på nettstedet ditt.

Bortsett fra det, der BAVOKO skinner er å forbedre SEO arbeidsflyt. Metabeditoren er en ekte tidsbesparende. Det lar deg velge individuelle innlegg og fikse dem én etter én, samt redigere dem i bulk. Du kan også gjøre store endringer i SEO-beskrivelsene av alle innlegg og sider på nettstedet ditt med bare noen få klikk.

En annen nyttig funksjon er nøkkelordovervåking. Ved å bruke dette vil du kunne finne ut søkeordrangering og rangeringshistorikk for bestemte sider og innlegg.

Dessuten kan du oppdage nye nøkkelord rett fra denne pluginen ved å utføre en nøkkelordundersøkelse. Ikke bare det, det foreslår nye interne lenker basert på innholdet ditt, samt viser en liste over alle innkommende og utgående lenker for den siden eller innlegget. Vi har gjort en detaljert gjennomgang av BAVOKO SEO-pluginen, og du kan slå den opp hvis du vil vite mer.

4. Ranger matematikk

Ranger Math WordPress SEO Plugin

Rank Math er en helt gratis (foreløpig) og omfattende SEO-plugin. Og for $ 9 per år, får du også støtte for plugin-modulen.

Den pakkes i et enormt funksjonssett (65+ funksjoner) og kommer med smarte automatiseringsfunksjoner. Samtidig er den lettere enn de fleste andre plugins og enkel å konfigurere for WordPress. Standardinnstillingene vil være fine for de fleste brukere, selv om du kan endre dem hvis du vil.

Akkurat som Yoast SEO, tilbyr RankMath på side SEO med enkle alternativer for å forbedre innholdet ditt. Disse inkluderer tips om nøkkelord, innholdslengdemåler, permalink-evaluering og mer. Utover det lar det deg inkludere rike utdrag, optimalisere hvert innlegg for opptil 5 nøkkelord, integrerer LSI søkeordverktøy for å foreslå flere varianter av fokusnøkkelordet ditt og henter inn søkeordforslag fra Google.

I likhet med BAVOKO integrerer den Googles søkekonsoll. Dette hjelper deg å spore statistikk og ytelse på nettstedet ditt direkte fra WordPress-oversikten. I tillegg pakker den avanserte SEO-verktøy for å gjennomføre en SEO-revisjon av nettstedet ditt, og utføre så mange som 70 detaljerte SEO-tester for å komme med profesjonelle anbefalinger. Kast inn støtte for lokal SEO og WooCommerce, og du har en ganske vinner her.

Andre plugin-funksjoner inkluderer sporing av SERP, overlegg GIF eller videoikon på sosiale miniatyrbilder, SEO-optimaliserte brødsmuler, Google crawl-feilovervåking, kontekstuelle verktøytips, automatiserte SEO-alternativer for bilde, XML-sitemapgenerator og mer. Du finner også 404 overvåknings- og viderekoblingsansvarlige samt forslag til internkobling. Og til slutt lar den deg importere alle SEO-dataene dine fra Yoast og Alt-i-ett SEO med et enkelt klikk.

5. SEOPress

SEOPress WordPress SEO Plugin

SEOPress gjør det enkelt å holde deg oppdatert på SEO. Manage metasene dine (titler, beskrivelse, Åpne graf, Twitter-kort, meta-roboter …) fra hvert innlegg eller globalt, lag dine egne XML-sitemaps for å forbedre Google Bot-gjennomgang, spore besøkende med Google Analytics (nedlastingssporing, tilknyttede lenker og mer) , foreta viderekoblinger, redigere den kanoniske URL-en med mer.

Med SEOPress kan du overvåke alle 404 nettadressene. Så snart en besøkende ber om en adresse fra nettstedet ditt som ikke eksisterer (eller ikke lenger eksisterer), lagres den automatisk i WordPress-administrasjonen din. Hvis url-en allerede eksisterer, økes besøkstelleren på sistnevnte. Så du kan analysere trafikktap, problemer med brukeropplevelsen, generere viderekoblinger osv. SEOPress kan også varsle deg via e-post om feil.

Broken koblinger kan skade både besøkende og indeksere roboter. I løpet av få sekunder viser SEOPress-roboten dem, slik at du deretter kan se kildeadressen som inneholder den ødelagte lenken, endre den og reparere den. Dette reduserer 404-feilene dine i Google Search Console.

SEOPress støtter Google Local Business. Ved å fylle dine geografiske koordinater, åpningstider, e-post og telefon øker du synligheten i søkeresultatene ved å vises i høyre kolonne. Mer synlighet, mer trafikk og mer salg!

Plugin støtter også WooCommerce! Deaktiver raskt unyttige sider for søkemotorer som handlekurv, kasse og kontosidene mine, legg til Open Graph valuta og pris for å forbedre delingen i Facebook og få mer salg. Og mange andre funksjoner er tilgjengelige i PRO-versjonen.

6. SEO Tools fra Jetpack

JetPack-plugin

Sist på vår liste over verdige Yoast SEO-alternativer er SEO-verktøy fra Jetpack. Som alle WordPress-brukere vet, er Jetpack en multifunksjonell plugin fra Automattic, teamet bak WordPress. De fleste av Jetpack-funksjonene er tilgjengelige gratis, selv om SEO-verktøyene er et betalt alternativ som følger med Premium- og profesjonelle planer.

Jetpack’s genererer automatisk et XML-sitemap for deg og kan håndtere alle grunnleggende SEO-optimaliseringskrav. Det hjelper deg med å tilpasse utseendet til innholdstitler og skrive SERP-boostende metabeskrivelser. Disse verktøyene hjelper deg også med å optimalisere innhold for sosiale fora og koble til Google Analytics-kontoen din.

Som standard er personvernfunksjonene slått av, men premiumplanene lar deg aktivere dem. Du vil også kunne se live forhåndsvisninger av hvordan nettstedets hjemmeside og innlegg ser ut på søkemotorer.


SEO-optimalisering spiller en enorm rolle i å få nettstedets sider øverst i resultatene av søkemotoren. Og selv om Yoast generelt gjør en god jobb med det, er det alltid hyggelig å kjenne til alternativene dine. Denne skrivingen om Yoast SEO-alternativer kan hjelpe deg med å begynne å utforske SEO-alternativene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me