Viktige WordPress-plugins hver blogger bør vite

Det er nesten midten av 2016 og det har vært et begivenhetsrikt år for WordPress-entusiaster. Klar til å teste WordPress-plugin-sjargongen din? Tenk på denne listen som en mellomtest for kunnskap om WordPress-plugin.


Cirka 40% av programtilleggene i denne listen er veldig vanlige – alle som har brukt noen måneder på å bruke WordPress, har hørt om dem. Noen få av dem er rettet mot digitale markedsførere – og vi har også plugins for å hjelpe lokale virksomheter.

Vi har prøvd å beskrive hvert programtillegg så kort som mulig. I noen få tilfeller har vi også nevnt noen viktige alternativer som du bør vite. Så len deg tilbake, slapp av og nyt denne plugin-listen over et halvt århundre.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Easy Updates Manager

01 enkle oppdateringer manager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen hjelper med å fjerne kaoset fra å oppdatere WordPress og dets komponenter (les: temaer og plugins). Du kan finjustere oppgraderingen av konfigurasjonen med større / mindre / utviklingsoppdateringer, tema- og / eller plugin-oppdateringer og deres kombinasjoner. Oh, og det støtter Multisite også!

2. Diskusjoner

02 disqus kommenterer system wordpress plugin 2016 wpexplorer

Disqus og Livefyre er de to mest populære webtjenestene for kommentarstyring som også fungerer i WordPress. De integrerer et fellesskap av tilhengere, sosiale medier og effektive mot spam-tiltak for enkel kommentar i sanntid. Disqus spiller også fint med WordPress – det gjør det ved å legge igjen en kopi av alle kommentarene på de rette stedene (dvs. i de riktige tabellene) i WordPress-databasen.

3. Deaktiver kommentarer

03 deaktiver kommentarer wordpress plugin 2016 wpexplorer

Selv om du kan deaktivere kommentarer individuelt i hvert innlegg eller side i WordPress – kan det absolutt ta en mye tid hvis du driver et nettsted med 1000+ innlegg. Det er her pluginen kommer godt med. Det lar deg deaktivere kommentarer for en hvilken som helst innleggstype (dvs. et innlegg, en side eller en hvilken som helst brukerdefinert innleggstype) fra et enkelt alternativ. Den støtter også WordPress multisite, noe som gjør det til et ekstremt effektivt verktøy for nettverksbloggutgivere.

4. Broken Link Checker

04 Broken Link Checker wordpress plugin 2016 wpexplorer

Å ha ødelagte koblinger skadet SEO-resultatene dine. Den forteller også til besøkende at du er uforsiktig eller at du ikke bryr deg om dem – selv om du gjør det dypt. Det er bare men naturlig at ødelagte lenker vil genereres over tid, og du har ikke råd til å la dem være det. Det er grunnen til at du bruker denne pluginen for å kvitte deg med WordPress-nettstedet hver eneste ødelagte lenke. Det kan sjekke innlegg, sider, kommentarer inkludert tilpassede innleggstyper. Søkeparametrene er svært konfigurerbare, og det kan også sende deg en e-post når ødelagte koblinger blir funnet.

5. Temasjekk

05 tema sjekk wordpress plugin 2016 wpexplorer

Mens de fleste temaer som er lastet ned fra, er opp til de anbefalte standardene og beste praksis, er det viktig å sjekke alle temaene, spesielt hvis du kjøper dem fra eksterne temabutikker som Themeforest.

6. Begrens Content Pro

06 begrense innhold pro wordpress plugin 2016 wpexplorer

Utviklet av WordPress-veteranen Pippin Williamson, vil den gratis versjonen av plugin-programmet Restrict Content vise innhold til bare registrerte eller innloggede brukere. Den virkelige kraften ligger i premium Pro-versjonen av plugin som du bruker kickass-funksjoner som – PayPal-integrasjon, rabattkoder, generering av rapporter og mye mer.

7. Duplikator

07 duplikator wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne koselige lille pluginen tar stresset fra å migrere et WordPress-nettsted fra ett sted til et annet. Det lar deg enkelt kopiere, overføre eller klone et eksisterende WordPress-nettsted til et annet sted.

8. BJ Lazy Load

08 bj lat WordPress plugin 2016 wpexplorer

Dette er en av disse må-ha pluginene for ytelsesforbedring. Den laster i hovedsak bare bilder når de er synlige i den besøkende visningen, ved å bytte ut bildene med en plassholder. Med andre ord laster pluginen bare bilder når en besøkende ruller nedover for å se dem. Dette forbedrer lastetiden og sparer båndbredde for begge parter.

9. WP Smush – Bildeoptimalisering

09 wp smush image optimization wordpress plugin 2016 wpexplorer

Selv om det er en god ide å utsette bildelasterprosessen – er det sannsynligvis en bedre ide å optimalisere og komprimere bildene på forhånd – og det er akkurat det denne pluginen gjør. Den har også en batchbehandlingsfunksjon der den optimaliserer alle gamle (muligens ikke-optimaliserte) bilder (pluss at Pro-versjonen gir enda flere optimaliseringsalternativer).

10. Endnu et beslektet innlegg-plugin

10 yaarp wordpress plugin 2016 wpexplorer

YARRP viser relatert innhold fra WordPress-nettstedet ditt under innleggscontaineren eller på sidefeltet. Denne aktiviteten reduserer utvilsomt avvisningsfrekvensen for nettstedet. Du kan også markedsføre tjenestene dine eller vise annonser på disse stedene. Imidlertid er det (og mange flere funksjoner) tilgjengelig i kommersiell versjon av pluginen.

11. Medlemskap

11 medlemskap 2 wordpress plugin 2016 wpexplorer

Utviklet av et team av anerkjente WordPress-utviklere WPMU Dev, dette er en av de beste programtilleggene for å lage et fullstendig nettsted for medlemskap ved hjelp av WordPress. Du kan opprette flere typer medlemskap, for eksempel – gjester, dryppinnhold, premium osv. Og låse innhold bak en betalingsmur. Plugin støtter flere betalingsportaler mens premiumversjonen inkluderer kupongsystem, avansert mediebeskyttelse og mer.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress plugin 2016 wpexplorer

Offisielt anskaffet av Automattic (menneskene bak WordPress), har WooCommerce vært den mest pålitelige og allment aksepterte netthandelsløsningen for WordPress. Med WooCommerce kan du opprette funksjonsrik nettbutikk i løpet av få minutter. Du kan utvide mulighetene ytterligere ved å utnytte kraften til premium tillegg.

13. Avtaler+

13 avtaler + wordpress plugin 2016 wpexplorer

Har du noen gang ønsket at du kunne opprette et bestillingssystem ved å bruke WordPress? Vel, ditt ønske gikk i oppfyllelse med denne funksjonsrike plugin, som lar deg godta, angi og administrere bookinger direkte fra ditt WordPress-nettsted. Og for flere funksjoner som ubegrensede ansatte, bruker bios, strømlinjeformet planlegging og designtilpasningsalternativer, vurder Avtaler + premium.

14. Ultimate Branding

14 ultimate WordPress-plugin 2016 wpexplorer

Dette er et premium-plugin utviklet av WPMU Dev, som ikke er tilgjengelig gratis i WordPress-depotet. Denne plugin-modulen lar deg whitelabel WordPress som passer kundens krav. Det gjør du ved å fjerne alle forekomster av WordPress-logoen og teksten fra påloggingsskjermen og dashbordet og erstatte dem med merkevarens grafikk.

15. Innloggingslåsing

15 login lockdown wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette er mer et must-have sikkerhetsplugin for WordPress og er som standard installert i WordPress Softaculous installasjoner. Den registrerer i hovedsak antall mislykkede påloggingsforsøk fra en gitt IP-adresse og blokkerer dem på tre påfølgende røde flagg.

16. WordFence

16 wordfence sikkerhet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Mens innloggingslåsing er en “nip dem i knoppen” slags plugin, er WordFence den “forebygging er bedre enn kur og penicillin bare i tilfelle” type. Plugin-enheten kobles til en webtjeneste som gir enterprise grade-beskyttelse til ditt WordPress-nettsted, inkludert proaktiv skanning og en rekke andre defensive funksjoner. Hvis du har å gjøre med økonomiske transaksjoner på WordPress-nettstedet ditt, har du det bedre med denne pluginen.

17. Google XML-nettkart

17 google xml sitemaps wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen bygger et XML-nettstedskart for nettstedet ditt som hjelper søkemotorer å gjennomsøke gjennom nettstedet ditt raskere. Det er et must-installere og aktivere plugin hvis du ser alvorlig på å få nettstedet ditt oppført i SERP-er.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Akismet er en gratis, enterprise-klasse anti-spam løsning for WordPress utviklet av de samme menneskene som bygde WordPress – Automattic. CleanTalk er en annen premium skybasert anti-spam løsning som har fått mye trekkraft i det siste.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Jeg kan fortsette og fortsette med denne fantastiske plugin som gjør WordPress mye bedre. Hver funksjon er tilgjengelige moduler som kan aktiveres uavhengig av hverandre. Den inkluderer gratis CDN, bildeoptimalisering, mobilmodus, oppetid på nettstedet og trafikkovervåkning og mange andre fantastiske funksjoner.

20. WP-rakett

19 wprocket wordpress plugin 2016 wpexplorer

Cache er en av de viktigste måtene å få fart på et sakte WordPress-nettsted. W3TC og WP Super Cache er de to mest populære cache-pluginene for WordPress. Det er en ny (premium) plugin under samme sjanger som heter WP-rakett, som hevder å ta kompleksiteten ut av WordPress-hurtigbufring – noe som gjør det til et interessant alternativ.

21. Arrangør

21 arrangement arrangør wordpress plugin 2016 wpexplorer

En flott plugin for å opprette, være vert for og administrere hendelser i WordPress. Ideell for virksomhetsledelse eller praktisk talt alle som ønsker å lage et online arrangement. Pro-versjonen inkluderer funksjoner som Stripe-betalingsgateway, rabattkuponger, iCal-synkronisering og mer.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Hvis du har brukt WordPress ‘søkefunksjonalitet, er du enig i at den ikke er den beste. Relevanssi er et flott søkepluginalternativ for WordPress. Funksjonene inkluderer eksakt setningssamsvar, typoforslag og markerte søkeord. SearchWP er en annen viktig premium-plugin i denne sjangeren.

23. Neilo A / B Testing

23 ab delt testing plugin for wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

Deltesting eller A / B-testing av innleggstitler, tema, typografi og andre komponenter er et kraftig verktøy for å øke konverteringene dine. Denne gratis plugin-modulen lar deg gjøre det.

24. BackWPUp

24 backwpup wordpress plugin 2016 wpexplorer

Et utmerket gratis programtillegg for sikkerhetskopiering av WordPress-nettsteddataene dine (mediefiler og database) til skytjenester som Dropox, FTP, Amazon S3, etc. Den støtter trinnvise sikkerhetskopier (for å bevare plass) og lar deg planlegge sikkerhetskopier med auto-varsler. BackupBuddy ($ 49 / år) av iThemes og Vaultpress av Automattic ($ 5 / måned) er andre bemerkelsesverdige omtaler.

25. SumoMe

25 sumome wordpress plugin 2016 wpexplorer

SumoMe er en suite med fantastiske gratis markedsføringsplugins for WordPress-ledegenerering, publikumsbevaring og analyse. Noah Kagan, mannen bak SumoMe er noe av en superstjerne og hans historie er en flott inspirasjonskilde.

26. WP-Optimaliser

26 wp-optimaliser wordpress plugin 2016 wpexplorer

WordPress vokser sakte med langvarig bruk når det er installert flere “funksjonsfylte” temaer og plugins, eller med massevis av innkomne spam-kommentarer. WP-Optimize rydder opp i WordPress-databasen din og gjør det raskere for nettstedet. Det er som maskinolje til bilen din.

27. Google Stedsanmeldelser

27 google steder anmeldelser wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne freemium-plugin som lar deg vise Google-anmeldelser på WordPress-nettstedet ditt. Den kan automatisk trekke inn anmeldelser fra Google og vise dem hvor som helst på nettstedet ditt. Det gir deg en rekke alternativer for å vise anmeldelser, inkludert muligheten til å filtrere bort negative tilbakemeldinger. Fordelen med å vise disse brukergenererte anmeldelsene direkte på nettstedet ditt er at de gir viktige Sosialt bevis, som etablerer bedriftens troverdighet.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress plugin 2016 wpexplorer

OptinMonster er en av de beste premium leadgenerering-plugins med mange tilpassbare funksjoner. Den mest interessante funksjonen viser en e-postabonnementsboks rett når brukeren skal til å lukke nettleservinduet. Denne funksjonen kalles exit-hensikt teknologi, og det økte konverteringsfrekvensene dramatisk for alle nettsteder som brukte den. Bloom er et alternativ som er en annen plugin for sosiale medier utviklet av ElegantThemes.

29. Korrekturlest Bot

28 korrekturlest bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Engelsk er ikke førstespråket for mange bloggere, og grammatikk kan være veldig smerte til tider. Denne pluginen kobles til en gratis korrekturlesing online designet for å hjelpe deg med grammatiske lidelser.

Andre viktige alternativer inkluderer Jetpack korrekturlesingsmodul (som må aktiveres separat etter installasjon av Jetpack-plugin). Grammarly er et annet flott alternativ uten en WordPress-plugin, som kan fungere via en kraftig Chrome-plugin.

30. Flytende sosial bar

30 flytende sosiale bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Internettmarkedsførere kommer alltid opp med nye måter å avlede brukerens oppmerksomhet mot CTA. Denne pluginen viser en “flytende” delingslinje på sosiale medier på siden av et innlegg. Denne linjen gjenstår fikset på hver side, selv når brukeren ruller nedover i artikkelen – derav uttrykket “flytende”. Programtillegget laster inn skriptene på sosiale medier bare når brukeren svir over dem. Dette muliggjør raskere belastningstid med jevnere ytelse.

31. Klikk for å Tweet

31 klikk for å tweet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Hvis du er en person som er glad i å bruke sitater i artiklene dine – vil du elske denne pluginen. Du kan pakke inn sitatene dine med en kortkode, og pluginen genererer en klikk-for-tweet CTA-boks midt i innlegget. Hvis du er i en-liners, kan denne være et flott verktøy i markedsføringsarsenalet ditt.

32. WP Sofa Mode

32 wp sofa modus wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen legger til et alternativ for å se en rotfri “tekst og bilde” -en eneste versjonen av innlegget ditt – ligner på hva apper som Instapaper eller Pocket gjør.

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Elsker Markdown? Vel, denne plugin legger til Markdown-støtte til standard WordPress-editoren! PS: Du kan også aktivere Markdown-modulen i Jetpack.

34. Postmatisk

34 postmatisk wordpress-plugin 2016 wpexplorer

Postmatic lar leserne abonnere på e-post når de legger igjen en kommentar. Her er den utroligste delen av plugin-programmet – folk som abonnerer på kommentarene til bloggen din kan svare via e-post – uten å måtte forlate innboksen eller besøke nettstedet ditt.

Jeg har personlig elsket denne plugin siden den gjorde det mulig for meg å fortsette en lang debatt (som til slutt fikk meg en klient) fra telefonens Gmail-app, mens jeg satt fast i et område med nesten null cellemottak!

35. Aesop Story Engine

35 aesop story engine wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen inneholder mange moduler som lar deg designe unike funksjonsrike, interaktive, langformede fortellertemaer for WordPress.

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3 ytelse plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Det er ikke en god idé å installere for mange plugins. Sannsynligvis fordi det oppblåser nettstedet ditt og øker lastetiden. Med denne pluginen kan du måle virkningen.

P3-pluginen fanger opp informasjon om alle programtilleggene som er installert på WordPress-nettstedet, og deretter måler og visualiserer det deres innvirkning på lastetiden for nettstedet ditt. Snakk om slanking for WordPress-plugins! ��

37. Brukergrensesnitt for tilpasset innleggstype

37 tilpasset innlegg ui wordpress plugin 2016 wpexplorer

Egendefinerte innleggstyper er de små velsignelsene fra himmelen som lar deg gjøre WordPress om til et fullstendig biblioteksstyringssystem, en e-handelsløsning eller en billetteringsløsning. Enkelt sagt kan du lage tilpassede datatyper som “bøker” eller “hendelser” som er en kombinasjon av datatypeelementer som tekst, data, numeriske verdier, osv. Høres forvirrende ut? Vel, denne plugin lar deg lage disse med letthet.

38. Avanserte tilpassede felt

38 avanserte tilpassede innleggsfelt wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen lar deg legge til flere tilpassede filer når du oppretter eller redigerer et innlegg eller en side. Du kan definere feltene ved å bruke en kombinasjon av en rekke datatyper.

39. Skjerm widgets

39 display widgets plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ville det ikke være kjempebra hvis du bare kunne deaktivere en eller flere widgeter for bestemte sider? Det ville sikkert, og vi kan takke denne plugin!

40. Rask, sikkert kontaktskjema

40 raske sikre kontaktskjema wordpress plugin 2016 wpexplorer

Kontaktskjema 7 er kontakt-skjemaet for WordPress. Imidlertid er denne en nær konkurrent med effektive blokkering av spam.

41. Alt-i-ett-skjema.org Rike utdrag

41 Alt i ett Schema.org Rich Snippets wordpress plugin 2016 wpexplorer

Rike tekstutdrag er de andre små informasjonsdelene som skaper en enorm forskjell i SEO-en. Denne plugin hjelper deg å integrere Schema.org-spesifikasjonene på ditt WordPress-nettsted.

42. Revolution Slider

42 glider revolusjon wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dette er en av de mest vellykkede glideplugin-pluginsene for WordPress som noen gang er utviklet. Fyllt med flere funksjoner for å forbedre destinasjonssiden og brukergrensesnittet for nettsteder, og denne pluginen har samlet opp over 112 000+ nedlastinger når jeg skriver denne artikkelen..

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne plugin gir deg avanserte alternativer for å sende ut e-post via WordPress. Dette inkluderer alternativer for å sende e-post via SMTP eller PHP, SSL-kryptering, autentisering og mer.

44. Rediger flyt

44 redigere flow wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tenk teamsamarbeid med redaksjonen din med funksjoner som redaksjonskalender, kommentarer, budsjetter, artikkelstatus og varsler.

45. TablePress

45 bordtrykk for wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

TablePress gjør det enkelt å opprette og administrere vakre tabeller i WordPress. Du kan legge inn tabellene i innlegg, sider eller tekstwidgets med en enkel kortkode.

46. ​​WP Job Manager

46 wp jobbansvarlig wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen lar deg liste og administrere jobber rett fra WordPress-oversikten. Det inkluderer AJAX-drevet søk og et par betalte tillegg som Resume Manager og Jobbvarsler.

47. Omdirigering

47 omdirigering wordpress plugin 2016 wpexplorer

En ganske enkel plugin enorm kraft. Den brukes til å administrere 301 viderekoblinger og holde rede på 404 feil. Denne pluginen er spesielt nyttig når du migrerer fra et gammelt WordPress-nettsted, eller endrer katalogen for WordPress-installasjonen.

48. Rask og enkel vanlige spørsmål

47 quck og enkel faqs wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne pluginen er veldig nyttig når du vil lage en enkel FAQ-side for produktet eller tjenesten din. Vanlige spørsmål er konfigurert som en tilpasset innleggstype, noe som gjør det lettere for teamet ditt å legge til / endre dem.

49. Testimonials Widget

49 uttalelser wordpress plugin 2016 wpexplorer

Å legge til attester er en utmerket måte å skaffe tillit og troverdighet på. Å lage en krever imidlertid temamodifikasjoner og en hel masse annet fluff. Med denne pluginen kan du raskt legge til glidende attester til widgetene dine, eller et innlegg eller side ved hjelp av en kortkode.

50. Max Mega Menu

50 maks mega meny wordpress plugin 2016 wpexplorer

Denne gratis plugin-en har en dra-og-slipp-menybygger som gjør det mulig å lage flernivå, kategoriserte menyer med responsiv og retina-klar design. Med over 100+ tilpasningsalternativer lar denne plugin deg legge til WordPress-widgeter i menyen!

Konklusjon

Dette avslutter listen vår. Hvor mange nye lærte du i dag? Vet du om en plugin som bør være oppe på denne listen? Vi vil gjerne høre tankene dine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me