Plugin-uri esențiale pentru WordPress, fiecare blogger ar trebui să știe

Aproape de la mijlocul anului 2016 și a fost un an plin de evenimente pentru pasionații de WordPress. Sunteți gata să vă testați jargonul cu plugin-uri WordPress? Gândiți-vă la această listă ca la un test intermediar pentru cunoștințe despre plugin-uri WordPress.


Aproximativ 40% dintre pluginurile din această listă sunt foarte frecvente – oricine a petrecut câteva luni folosind WordPress ar fi auzit despre ele. Câteva dintre acestea sunt direcționate către marketeri digitali – și avem, de asemenea, pluginuri pentru a ajuta întreprinderile locale.

Am încercat să descriem cât mai succint fiecare plugin. Pentru câteva cazuri, am menționat, de asemenea, câteva alternative notabile pe care ar trebui să le cunoașteți. Așadar, așezați-vă, relaxați-vă și bucurați-vă de această listă de pluginuri de jumătate de secol.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Manager actualizări ușoare

01 actualizări ușoare manager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin ajută la eliminarea haosului de la actualizarea WordPress și a componentelor sale (citiți: teme și pluginuri). Puteți regla actualizarea configurației cu actualizări majore / minore / de dezvoltare, actualizări de teme și / sau plugin și combinațiile lor. Oh, și suportă și multisite!

2. Disqus

02 disqus commenting system wordpress plugin 2016 wpexplorer

Disqus și Livefyre sunt cele mai populare două servicii web de gestionare a comentariilor care funcționează și în WordPress. Acestea integrează o comunitate de adepți, social media și măsuri eficiente de contra-spam pentru comentarii simple și în timp real. Disqus joacă de asemenea frumos cu WordPress – face acest lucru lăsând o copie toate comentariile în locurile potrivite (adică în tabelele corecte) din baza de date WordPress.

3. Dezactivează comentariile

03 dezactivează comentariile wordpress plugin 2016 wpexplorer

În timp ce puteți dezactiva individual comentariile în fiecare postare sau pagină din WordPress – cu siguranță poate fi nevoie de un mult de timp dacă rulați un site cu peste 1000 de postări. Aici pluginul este util. Vă permite să dezactivați comentariile pentru orice tip de postare (de exemplu, o postare, o pagină sau orice tip de post definit de utilizator) dintr-o singură opțiune. De asemenea, acceptă multisite WordPress, ceea ce îl face un instrument extrem de eficient pentru editorii de bloguri din rețea.

4. Verificator de legături sparte

04 Broken Link Checker plugin pentru wordpress 2016 wpexplorer

Dacă legăturile sparte au deteriorat scorurile SEO. De asemenea, îi spune vizitatorului dvs. că sunteți nepăsători sau că nu le pasă de ei – chiar dacă o faceți profund. Este exclusiv, dar firesc, legăturile rupte voi să fie generat în timp și nu îți poți permite să le lași. Acesta este motivul pentru care utilizați acest plugin pentru a elimina site-ul dvs. WordPress fiecare legătură ruptă. Poate verifica postări, pagini, comentarii, inclusiv tipuri de postare personalizate. Parametrii de căutare sunt foarte configurabili și vă pot transmite prin e-mail atunci când se găsesc linkuri rupte.

5. Verificarea temei

05 tema de verificare wordpress plugin 2016 wpexplorer

Deși majoritatea temelor descărcate de pe acestea sunt în conformitate cu standardele și cele mai bune practici recomandate, este important să verificați toate temele, mai ales dacă le cumpărați din magazine cu teme externe, precum Themeforest.

6. Restricționează conținutul Pro

06 restricționează conținutul pro wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dezvoltată de veteranul WordPress Pippin Williamson, versiunea gratuită a pluginului Restrict Content va arăta conținut doar utilizatorilor înregistrați sau conectați. Adevărata putere constă în versiunea premium Pro a pluginului cu ajutorul căruia obțineți caracteristici kickass, cum ar fi – integrare PayPal, coduri de reducere, generare de rapoarte și multe altele.

7. Duplicator

07 duplicator wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest mic plugin extraordinar scoate stresul din migrarea unui site WordPress dintr-o locație în alta. Vă permite să copiați, să transferați sau să clonați un site web WordPress existent într-o altă locație.

8. Sarcina BJ Lazy

08 bj leneș wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acesta este unul dintre aceste plugin-uri care trebuie să aibă îmbunătățirea performanței. În esență, încarcă imaginile doar atunci când este vizibilă în panoul de vizitare, înlocuind imaginile cu un marcator de loc. Cu alte cuvinte, pluginul încarcă doar imaginile atunci când un vizitator derulează în jos, astfel încât să le vadă. Acest lucru îmbunătățește timpul de încărcare și economisește lățimea de bandă pentru ambele părți.

9. WP Smush – optimizarea imaginii

09 wp smush optimizare imagine wordpress plugin 2016 wpexplorer

Deși amânarea procesului de încărcare a imaginilor este o idee bună – este probabil o idee mai bună pentru a optimiza și comprima imaginile în prealabil – și exact acest lucru face acest plugin. De asemenea, are o capacitate de procesare a lotului, în care optimizează toate imaginile vechi (eventual ne-optimizate) (în plus versiunea Pro oferă și mai multe opțiuni de optimizare).

10. Totuși, un alt plugin de mesaje înrudite

10 yaarp wordpress plugin 2016 wpexplorer

YARRP afișează conținutul aferent de pe site-ul dvs. WordPress, sub containerul dvs. de postare sau pe bara laterală. Această activitate scade, fără îndoială, rata de respingere a site-ului dvs. De asemenea, vă puteți promova serviciile sau afișa anunțuri în aceste locuri. Cu toate acestea, (și multe alte funcții) sunt disponibile în versiune comercială a pluginului.

11. Calitatea de membru

11 membru 2 wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dezvoltat de o echipă de renumiți dezvoltatori WordPress WPMU Dev, acesta este unul dintre cele mai bune plugin-uri pentru a crea un site de apartenență complet folosind WordPress. Puteți crea mai multe tipuri de membri, cum ar fi – invitați, conținut prin picurare, premium, etc. și blocați conținutul în spatele unui panou de plată. Pluginul acceptă mai multe gateway-uri de plată în timp ce versiunea premium include sistem cupon, protecție media avansată și multe altele.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress plugin 2016 wpexplorer

Achiziționată oficial de Automattic (oamenii din spatele WordPress), WooCommerce a fost cea mai de încredere și cea mai acceptată soluție de comerț electronic pentru WordPress. WooCommerce vă permite să creați un magazin online bogat în caracteristici în câteva minute. Puteți extinde capabilitățile în continuare, folosind puterea suplimentelor premium.

13. Numiri+

13 programări + wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ți-ai dorit vreodată să creezi un sistem de rezervare a programării folosind WordPress? Ei bine, dorința ta a devenit realitate cu acest plugin bogat în caracteristici, care vă permite să acceptați, setați și gestionați rezervările chiar de pe site-ul dvs. WordPress. Și pentru mai multe funcții, cum ar fi angajații nelimitați, bios-urile utilizatorilor, programarea simplificată și opțiunile de personalizare a designului, ia în considerare Programări + Premium.

14. Branding final

14 final branding wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acesta este un plugin premium dezvoltat de WPMU Dev, care nu este disponibil gratuit în depozitul WordPress. Acest plugin vă permite să faceți o etichetă de etichetă WordPress pentru a se potrivi cerințelor clientului. Face acest lucru prin eliminarea tuturor instanțelor logo-ului și textului WordPress de pe ecranul de conectare și de pe tabloul de bord și înlocuindu-le cu elementele vizuale ale mărcii dvs..

15. Blocare autentificare

15 conectare blocare wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acesta este mai mult un plugin de securitate obligatoriu pentru WordPress și este instalat în mod implicit în instalațiile WordPress Softaculous. În esență, înregistrează numărul de încercări de conectare eșuate de la o adresă IP dată și le blochează pe trei steaguri roșii consecutive.

16. WordFence

16 wordfence securitate wordpress plugin 2016 wpexplorer

În timp ce Login Lockdown este un tip „plug-in the bud”, WordFence este „prevenirea este mai bună decât vindecarea și penicilina doar în caz”. Pluginul se conectează la un serviciu web care oferă protecție de calitate a întreprinderii pe site-ul dvs. WordPress, incluzând scanarea proactivă și o serie de alte funcții defensive. Dacă aveți de-a face cu tranzacții financiare pe site-ul dvs. WordPress, vă ajutați mai bine cu acest plugin.

17. Sitemaps Google XML

17 google xml sitemaps wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin creează o hartă a site-ului XML pentru site-ul dvs., care ajută motoarele de căutare să se deplaseze mai rapid pe site-ul dvs. Este un plugin obligatoriu pentru instalare și activare dacă sunteți serios cu privire la înscrierea site-ului dvs. în SERP-uri.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Akismet este gratuit, íntreprindere soluție anti-spam pentru WordPress dezvoltată de aceiași oameni care au construit WordPress – Automattic. CleanTalk este o altă soluție premium anti-spam bazată pe cloud care a câștigat multă tracțiune în ultima perioadă.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Pot continua și mai departe despre acest plugin uimitor care face ca WordPress să fie mult mai bun. Fiecare caracteristică este disponibilă module care pot fi activate în mod independent. Include CDN gratuit, optimizarea imaginii, modul mobil, funcționarea site-ului și monitorizarea traficului și alte tone de funcții uimitoare.

20. WP-Rocket

19 wprocket wordpress plugin 2016 wpexplorer

Cache-ul este una dintre modalitățile principale de a accelera un site WordPress lent. W3TC și WP Super Cache sunt cele mai populare pluginuri de cache pentru WordPress. Există un nou plugin (premium) sub același gen numit WP-Rocket, care susține că scoate complexitatea din memoria cache a WordPress – ceea ce o face o opțiune interesantă.

21. Organizator eveniment

21 organizator de evenimente wordpress plugin 2016 wpexplorer

Un plugin excelent pentru a crea, găzdui și gestiona evenimente în WordPress. Ideal pentru companii de gestionare a evenimentelor sau practic orice persoană care dorește să creeze un eveniment online. Versiunea pro include funcții precum gateway de plată Stripe, cupoane de reducere, sincronizare iCal și multe altele.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dacă ați utilizat funcționalitatea de căutare WordPress – sunteți de acord că nu este cea mai bună. Relevanssi este o alternativă excelentă a pluginului de căutare pentru WordPress. Caracteristicile includ potrivirea exactă a frazelor, sugestii de tipărire și cuvinte cheie de căutare evidențiate. SearchWP este un alt plugin premium remarcabil din acest gen.

23. Testare Neilo A / B

23 ab plugin de testare split pentru wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

Testarea separată sau testarea A / B a postărilor dvs., temei, tipografiei și a altor componente este un instrument puternic pentru creșterea conversiilor. Acest plugin gratuit vă permite să faceți asta.

24. BackWPUp

24 backwpup wordpress plugin 2016 wpexplorer

Un plugin gratuit excelent pentru a face backup datelor site-ului dvs. WordPress (fișiere media și bază de date) în servicii cloud precum Dropox, FTP, Amazon S3, etc. Suporta copii de rezervă incrementale (pentru a păstra spațiul) și vă permite să programați backup-uri cu notificări automate. BackupBuddy (49 dolari / an) de iThemes și VaultPress de către Automattic (5 dolari / lună) sunt alte mențiuni notabile.

25. SumoMe

25 sumome wordpress plugin 2016 wpexplorer

SumoMe este un suită de pluginuri extraordinare de marketing gratuite pentru generarea de plumb WordPress, păstrarea audienței și analitice. Noah Kagan, omul din spatele SumoMe este oarecum de superstar și povestea lui este o mare sursă de inspirație.

26. Optimizare WP

26 wp-optimize wordpress plugin 2016 wpexplorer

WordPress crește lent odată cu utilizarea prelungită atunci când există mai multe teme și plugin-uri „pline de funcții” instalate sau cu o tonă de comentarii spam. WP-Optimize vă curăță baza de date WordPress și accelerează site-ul. Este ca uleiul de mașină pentru vehiculul tău.

27. Recenzii Google Locații

27 comentarii google locuri recenzii wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin freemium vă permite să afișați recenzii Google pe site-ul dvs. WordPress. Poate să tragă automat recenzii de pe Google și să le afișeze oriunde pe site-ul dvs. Vă oferă o serie de opțiuni pentru afișarea recenziilor, inclusiv posibilitatea de a filtra feedback-ul negativ. Avantajul afișării acestor recenzii generate de utilizatori direct pe site-ul dvs. web este că acestea oferă esențiale dovada sociala, care stabilește credibilitatea afacerii dvs..

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress plugin 2016 wpexplorer

OptinMonster este unul dintre cei mai buni premiu plugin-uri de generare de plumb cu tone de funcții personalizabile. Cea mai interesantă caracteristică a acesteia afișează o casetă de abonare prin e-mail chiar atunci când utilizatorul urmează să închidă fereastra browserului. Această caracteristică este numită exit-intent tehnologie și a crescut dramatic ratele de conversie pentru fiecare site web care a utilizat-o. Bloom este o alternativă, care este un alt plugin de social media dezvoltat de ElegantThemes.

29. Bot de dovadă

28 corecție bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Engleza nu este prima limbă pentru mulți bloggeri, iar gramatica poate fi uneori o durere reală. Acest plugin se conectează la un serviciu gratuit de corectare online conceput pentru a vă ajuta cu problemele gramaticale.

Alte alternative notabile includ Jetpack modulul de corectare (care trebuie activat separat după instalarea pluginului Jetpack). Grammarly este o altă alternativă excelentă fără un plugin WordPress, care poate funcționa printr-un plugin Chrome puternic.

30. Bar social plutitor

30 plutitor social bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Comercianții de internet oferă întotdeauna noi modalități de a detrage atenția utilizatorului către CTA. Acest plugin afișează o bara de partajare a rețelelor de socializare „plutitoare” în partea laterală a unei postări. Această bară rămâne fix pe ambele părți, chiar și atunci când utilizatorul derulează în jos articolul – de aici termenul „plutitor”. Plugin-ul încarcă scripturile de social media numai atunci când utilizatorul trece peste ele. Aceasta permite timpii de încărcare mai rapide cu performanțe mai ușoare.

31. Click-to-Tweet

31 click pentru a tweet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Dacă sunteți o persoană căreia îi place să folosească ghilimele din articolele dvs., veți iubi acest plugin. Puteți înfășura ofertele într-un cod scurt, iar pluginul va genera o casetă CTA click-to-Tweet chiar în mijlocul postării. Dacă sunteți în linie simplă, acesta ar putea fi un instrument excelent în arsenalul dvs. de marketing.

32. Modul Wch Couch

32 wp canapea modul wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin adaugă o opțiune pentru a vizualiza un „text și imagine” fără dezordine – versiunea unică a postării dvs. – similar cu ceea ce fac aplicații precum Instapaper sau Pocket.

33. Mark-WP

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Love Markdown? Ei bine, acest plugin adaugă suport Markdown la editorul WordPress implicit! PS: De asemenea, puteți activa modulul Markdown în Jetpack.

34. Postmatic

34 postmatic wordpress plugin 2016 wpexplorer

Postmatic permite cititorilor dvs. să se aboneze prin e-mail atunci când lasă un comentariu. Iată cea mai incredibilă parte a pluginului – persoanele care se abonează la comentariile blogului dvs. pot răspunde prin e-mail – fără a fi nevoiți să părăsească inbox-ul sau să viziteze site-ul dvs..

Personal mi-a plăcut acest plugin, deoarece mi-a permis să țin o dezbatere îndelungată (care în cele din urmă mi-a dat un client) chiar din aplicația Gmail a telefonului meu, în timp ce am rămas blocat într-o zonă cu recepție de aproape zero celule.!

35. Aesop Story Engine

35 aesop story engine wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin conține tone de module care vă permite să proiectați teme unice, bogate în caracteristici, interactive, de povestire pentru WordPress.

36. P3 (Profilul de performanță al pluginurilor)

36 p3 performanță plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Instalarea prea multor pluginuri nu este o idee bună. Probabil pentru că vă umflă site-ul, crescând timpul de încărcare. Cu acest plugin, puteți măsura impactul.

Pluginul P3 captează informații despre toate pluginurile instalate pe site-ul dvs. WordPress, apoi măsoară și vizualizează impactul acestora asupra timpului de încărcare a site-ului dvs. Vorbește despre dieta pentru plugin-uri WordPress! ��

37. Interfață de utilizator personalizată de tip

37 post personalizat ui wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tipurile de post personalizate sunt acele mici binecuvântări din cer care vă permit să transformați WordPress într-un sistem complet de administrare a bibliotecilor, o soluție de comerț electronic sau o soluție de ticketing. Pur și simplu, puteți crea tipuri de date personalizate, cum ar fi „cărți” sau „evenimente”, care sunt o combinație de elemente de tip date, cum ar fi text, date, valori numerice, etc. Ei bine, acest plugin vă permite să le creați cu ușurință.

38. Câmpuri personalizate avansate

38 câmpuri personalizate avansate de wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin vă permite să adăugați mai multe fișiere personalizate atunci când creați sau editați o postare sau o pagină. Puteți defini câmpurile folosind o combinație de o varietate de tipuri de date.

39. Widgets afișate

39 display widgets plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Nu ar fi minunat dacă ai putea dezactiva unul sau mai multe widgeturi doar pentru anumite pagini? Cu siguranță ar fi și putem mulțumi acest plugin!

40. Formular de contact rapid securizat

40 formular de contact securizat rapid wordpress plugin 2016 wpexplorer

Formular de contact 7 este formularul de contact pentru WordPress. Cu toate acestea, acesta este un concurent apropiat, cu capabilități eficiente de blocare a spamului.

41. Schema de tip All-in-One Schema.org Rich

41 All In One Schema.org Plugin de tip wordpress bogat Snippets 2016 wpexplorer

Fragmente bogate sunt acele informații suplimentare care creează o diferență masivă în SEO. Acest plugin vă ajută să integrați specificațiile Schema.org în site-ul dvs. WordPress.

42. Glisorul revoluționar

42 slider revoluție wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acesta este unul dintre cele mai de succes plugin-uri glisante premium WordPress dezvoltate vreodată. Completat cu mai multe funcții pentru îmbunătățirea paginii de destinație a site-urilor dvs. și a interfeței de utilizare, acest plugin a acumulat peste 112.000 de descărcări la momentul scrierii acestui articol.

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin vă oferă opțiuni avansate pentru trimiterea de e-mailuri prin WordPress. Aceasta include opțiuni pentru trimiterea de e-mail prin SMTP sau PHP, criptare SSL, autentificare și multe altele.

44. Editează fluxul

44 editare flux wordpress plugin 2016 wpexplorer

Gândiți-vă la colaborarea echipei cu echipa editorială cu funcții precum calendarul editorial, comentarii, bugete, stări ale articolului și notificări.

45. Presă de masă

45 tablepress for wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

TablePress permite crearea și gestionarea cu ușurință a unor tabele frumoase în WordPress. Puteți încorpora tabelele în postări, pagini sau widgeturi de text cu un cod scurt.

46. ​​WP Job Manager

46 wp job manager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin vă permite să listați și să gestionați lucrările chiar din tabloul de bord WordPress. Include căutarea alimentată de AJAX și câteva suplimente plătite precum Resume Manager și Job Alerts.

47. Redirecție

47 redirecție wordpress plugin 2016 wpexplorer

Un plugin destul de simplu de putere extraordinară. Este utilizat pentru a gestiona 301 redirecții și pentru a urmări 404 erori. Acest plugin este util în special atunci când migrezi de pe un site WordPress vechi sau schimbi directorul pentru instalarea WordPress.

48. Întrebări frecvente rapide și ușoare

47 quck și faqs easy wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin este foarte util când doriți să creați o pagină de întrebări simple pentru produsul sau serviciul dvs. Întrebările frecvente sunt configurate ca un tip de post personalizat, ceea ce facilitează adăugarea / modificarea echipei tale.

49. Widget Marturii

49 de mărturii wordpress plugin 2016 wpexplorer

Adăugarea de mărturii este o modalitate excelentă de a acumula încredere și credibilitate. Totuși, realizarea unuia necesită adesea modificări tematice și o mulțime de alte puf. Cu acest plugin puteți adăuga rapid mărturii glisante la widget-urile dvs. sau la o postare sau pagină folosind un shortcode.

50. Meniul Max Mega

50 max mega menu wordpress plugin 2016 wpexplorer

Acest plugin gratuit include un constructor de meniuri drag-and-drop care vă permite să creați meniuri categorizate pe mai multe niveluri, cu design receptiv și retin. Cu peste 100+ opțiuni de personalizare, acest plugin vă permite, de asemenea, să adăugați widget-uri WordPress în meniu!

Concluzie

Aceasta încheie lista noastră. Câte dintre noi ați învățat astăzi? Știți de un plugin care ar trebui să figureze pe această listă? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me