Cele mai bune pluginuri gratuite gratuite și premium

WordPress este o platformă fantastică pentru construirea și gestionarea site-urilor web. Este ușor de utilizat și are o funcționalitate aparent nesfârșită. Dar totul nu poate fi încorporat doar în tema dvs. WordPress. Fără griji – în multe cazuri există un plugin pentru capabilitatea de care ai nevoie. Și am creat o listă cu cele mai bune plugin-uri WordPress pentru site-ul dvs. web.


Funcționalitatea încorporată într-o temă WordPress nu este întotdeauna un lucru rău, însă faptul că fiecare caracteristică plus chiuveta de bucătărie încorporată poate provoca dureri de cap. Acest lucru face ca codul să fie ridicol de lung și complex, ceea ce poate încetini site-ul dvs. și ajungeți adesea cu multe funcții neutilizate de care nu ați avut niciodată nevoie în primul rând. De asemenea, dacă decideți vreodată să treceți la o temă nouă, puteți întâmpina unele probleme, cum ar fi pierderea de conținut pentru funcțiile care nu sunt acceptate de noua dvs. temă. De aici vin cele mai bune plugin-uri WordPress.

Nu vă temeți, pluginurile sunt aici.

Plugin-urile vă ușor să alegeți și să alegeți funcțiile de care aveți nevoie. În plus, puteți lua pluginul (și orice conținut asociat) cu dvs. dacă decideți vreodată să actualizați la o nouă temă WordPress.

Am creat o listă cu cele mai bune pluginuri WordPress pentru o varietate de nevoi, pe baza întrebărilor pe care le primim la WPExplorer. Primim o mulțime de solicitări pentru a adăuga funcții încorporate la temele noastre, dar în multe cazuri există un plugin pentru asta. Iată lista noastră cu cele mai bune plugin-uri WordPress grupate după funcție (dar în niciun fel de ordine). se bucura!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Contents

Pluginuri WordPress WordPress

Când vine vorba de cele mai bune plugin-uri WordPress pentru un site web, adăugând unul pentru SEO, este aproape întotdeauna o necesitate. În primul rând, opțiunile SEO nu ar trebui încorporate niciodată în tema dvs. (dacă schimbați vreodată teme, veți pierde toate setările dvs. – yikes!). În al doilea rând, cu excepția cazului în care sunteți un expert SEO, instalarea unui plugin SEO face crearea de sitemap-uri, gestionarea titlurilor de pagină și alte optimizări înțelepte ale site-ului dvs. atât de ușor. Iată care sunt alegerile noastre de top.

Yoast SEO – Gratuit

Plugin SEO Yoast

Unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite, Yoast SEO este o alternativă gratuită excelentă pentru configurarea WordPress SEO la fața locului. Acest plugin adaugă o filă SEO în tabloul de bord WordPress, astfel încât să puteți face schimbări rapide în sitemap, titluri și meta, panouri, RSS și multe altele. În timp ce versiunea gratuită a pluginului este un instrument puternic pentru majoritatea blogului, actualizarea la Pro adaugă și mai multe setări de optimizare a site-ului, plus asistență prioritară.

Toate într-un pachet SEO – Gratuit

All-One SEO Plugin

Un alt plugin de stil freemium de luat în considerare este Toate în One SEO. În timp ce există opțiunea de a face upgrade pentru funcții premium și suport, versiunea gratuită a pluginului este o modalitate minunată de a începe îmbunătățirea SEO. Pluginul include opțiuni pentru AMP, Google Analytics, sitemap-uri, setări SEO WooCommerce și multe altele.

SmartCrawl SEO de WPMU – Freemium

SmartCrawl SEO de WPMU

SmartCrawl SEO face SEO ușor și include chiar și un asistent de configurare pentru a vă ajuta să începeți. Trebuie doar să instalați, să setați opțiunile și să personalizați. SmartCrawl SEO are, de asemenea, un panou Moz SEO Tools construit chiar în așa fel încât să puteți urmări modul în care se clasează. Pentru mai multe funcții (și acces la alte 100 de plugin-uri), faceți upgrade la pro prin intermediul unui membru WPMU.

Plugin-uri de comerț electronic WordPress

Dacă doriți să construiți un magazin online, WordPress este o opțiune fantastică și există destul de multe pluginuri extraordinare pentru e-commerce. În funcție de numărul de produse pe care le aveți, de vânzările dvs. și de ce temă vă place aceste cele mai bune plugin-uri WordPress pentru comerț electronic ar trebui să se potrivească facturii.

Descărcări digitale ușoare – Gratuite

Descărcări digitale ușoare

Ia minunat Descărcări digitale ușoare plugin gratuit. Există chiar și o mână de extensii utile pe WordPress.org. Acesta este un mod rapid și profesional de a adăuga o poartă de plată (cu coș, opțiuni de reducere și date despre utilizatori) pentru bunurile digitale pe site-ul dvs..

Extensii ușor de descărcare digitală – Premium

Descărcări digitale ușoare Extensii premium

Plugin-ul Descărcări digitale ușoare în sine este gratuit, dar puteți adăuga orice număr de extensii pentru a îmbunătăți funcționalitatea. Puteți adăuga PayPal, un sistem afiliat, reduceri de volum, transport maritim, integrare MailChimp, legături sociale, notificări de vânzări Pushover și multe altele!

WooCommerce – Gratuit

WooCommerce WordPress eCommerce

Cu peste un milion de descărcări, WooCommerce este o opțiune solidă și gratuită pentru crearea propriului magazin online. Cu multe teme WordPress acceptate, acest plugin este ușor de instalat, utilizat și administrat. În plus, există extensii pentru cumpărare care adaugă funcții.

Extensii WooCommerce – Premium

Extensii WooCommerce

WooCommerce oferă extensii avansate de comerț electronic pentru pluginul principal pentru a adăuga funcții utile și integrări de pluginuri.

Cart66 – Premium

Cart66 Cosul de cumparaturi WordPress

Un alt plugin premium de comerț electronic care merită verificat este Cart66. Acest plugin include integrarea Google Analytics, MailChimp și Gravity Forms, precum și opțiuni pentru a adăuga link-uri „cumpărați acum” în contul dvs. social, pentru a vinde / găzdui propriile dvs. produse digitale și multe altele.

Donați donații – Gratuit

Plugin de donație

Da este o modalitate gratuită de a colecta donații pentru caritate sau eveniment. Pur și simplu instalați, proiectați-vă formularele de donație, adăugați obiective și niveluri de donatori, plus. Pluginul suportă, de asemenea, mai multe gateway-uri de plată și se integrează perfect cu majoritatea temelor. Vrei să dai înapoi dezvoltatorilor din spatele Give? Luați în considerare achiziționarea unei extensii premium care vă ajută să suportați pluginul complet gratuit.

Plugin-uri de partajare socială WordPress

În timp ce mulți oameni se concentrează pe motoarele de căutare pentru trafic, o audiență pe care nu veți dori să o uitați este pe rețelele de socializare. Acești utilizatori sunt adesea extrem de implicați și o modalitate excelentă de a vă conecta cu aceștia este prin adăugarea de link-uri sociale către site-ul dvs. web cu unul dintre aceste cele mai bune pluginuri WordPress pentru social media.

 Partajare socială JetPack – gratuită

Plugin WordPress Jetpack

JetPack este o ființă a unui plugin cu multe caracteristici utile – una dintre ele fiind partajarea socială. Adăugați link-uri de partajare a pictogramei sau a textului social la postările dvs. pentru ca vizitatorii site-ului dvs. să își poată împărtăși cu ușurință munca cu prietenii și următorii lor.

AddThis – Gratuit

Adăugați acest plugin de partajare socială

Promovează-ți legăturile sociale cu Adaugă asta. Versiunea gratuită a pluginului include integrarea cu 200 dintre cele mai populare rețele sociale plus mai multe stiluri de butoane de partajare (barra laterală, HTML inline și personalizate) și setări de afișare a paginii.

Pluginuri de editare CSS WordPress

Trebuie să schimbați culoarea butonului? Vă aduceți marjele paginii? Editați dimensiunea fontului? Acestea sunt toate lucrurile pe care le puteți codifica cu CSS sau puteți utiliza unul dintre aceste plugin-uri de editor CSS. Doar punct, faceți clic și utilizați opțiuni încorporate pentru a regla cu ușurință stilul site-ului.

Creion galben – freemiu

Plug-ul editorului creion CSS galben

În timp ce poți încerca Visual CSS Lite pentru a avea acces gratuit la selectoarele CSS, peste 50 de proprietăți, margini, pagini, previzualizări live și o funcție de anulare / refacere, va trebui să faceți upgrade la Yellow Pen pro pentru opțiunile de editare finale. Versiunea pro a pluginului adaugă și mai multe proprietăți precum 800+ fonturi, 300+ modele de fundal, 50+ animații și palete de culori la modă..

CSS Hero – Premium

Plugin CSSHero

CSS Hero vă oferă control deplin asupra aspectelor de design ale site-ului dvs. WordPress. Utilizați CSS Hero pentru a edita fonturi, culori, regla machete (căptușire, margine etc.) și chiar a insera imagini cu integrarea Unsplash încorporată. Pluginul include, de asemenea, editare și previzualizare specifice dispozitivului, astfel încât să vă puteți personaliza site-ul pentru fiecare dispozitiv.

Plugin-uri pentru constructor de pagini WordPress

Pentru a schimba complet aspectul site-ului dvs. web și a crea machete de pagini personalizate, atunci veți dori să luați în considerare un constructor de pagini. Există mulți construitori de pagini disponibile, iar cea mai mare parte a modului de funcționare este similară. Aveți „blocuri” care pot fi inserate, aranjate și personalizate pe o postare sau pe o pagină pentru a crea machete noi. Dar nu toți constructorii sunt creați la fel – aici sunt cele două favorite ale noastre.

Elementor Page Builder – Gratuit

Plugin pentru constructor de pagini Elementor

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de pagini accesibil, dar totuși puternic, vă recomandăm Elementor. Cu acest plugin puteți crea cu ușurință pagini personalizate, fără a fi necesară codificarea. Compatibil cu majoritatea temelor, Elementor include o mulțime de blocuri de constructor de pagini pentru secțiuni, coloane, titluri, text, butoane, videoclipuri și multe altele, plus șabloane pre-realizate pentru construirea mai rapidă a paginilor..

WPBakery Page Builder (fostul Visual Composer) – Premium

WPBakery Page Builder

Pentru un control complet asupra postărilor și paginilor dvs., WPBakery Page Builder este calea de urmat. Inclusiv cu majoritatea temelor premium de nivel superior (cum ar fi tema noastră de vânzări totale de WordPress), acest constructor de pagini include un constructor de drag and drop ușor de utilizat (partea frontală și cea din spate), opțiuni de culori personalizate, căptușeli, margini, fundaluri, icoane, imagini, și altele. În plus, există tone de extensii și suplimente disponibile pentru a crea mai ușor crearea de site-uri web.

Pluginuri de cache WordPress

Cache-ul este o parte importantă a vitezei site-ului web. Dacă nu utilizați deja un CDN, instalarea unui plugin este o idee minunată. Iată preferatele noastre.

WP Super Cache – Gratuit

WP Super Cache Plugin

Acest plugin are mai multe descărcări decât există oameni în Costa Rica. De ce? pentru că WP Super Cache poate face site-ul dvs. WordPress super rapid prin afișarea paginilor HTML statice către majoritatea utilizatorilor (folosind Mod_Rewrite, PHP și legătura ascendentă pentru a ascunde lucrurile).

Cache totală W3 – gratuită

Plugin de cache total W3

W3 Cache totală vă poate îmbunătăți viteza paginii prin creșterea performanței serverului și reducerea timpilor de descărcare. Face o treabă atât de bună, încât este chiar recomandată de companii cunoscute precum DreamHost, MediaTemple, Go Daddy și Host Gator.

WP Engine – Premium

WP Engine Caching încorporat

Da – știu că WP Engine nu este un plugin, dar cred că merită menționat aici. Le folosim pentru a găzdui WPExplorer și, deoarece WP Engine utilizează memorie în cache gestionată, nu este necesar un plugin pentru a menține rapid site-ul dvs..

Plugin-uri de notificare și opțiune WordPress

Deși poate nu este o necesitate absolută, adăugarea unei notificări sau a unei forme de înscriere este o modalitate excelentă de a-ți determina pe cititori să se concentreze pe conținut nou, să promoveze promoții speciale sau să obțină abonați la newsletter. Orice aveți nevoie de aceste pluginuri vă vor ajuta.

Sumo – Gratuit

Plugin Sumo Optin

Cu gratuitatea Plug-ul Sumo puteți crea bare de anunțuri, ferestre de tip popup, cutii de defilare, covorașă de bun venit și multe altele. Pluginul este compatibil cu mai mult de 25+ servicii de e-mail, plus Sumo include, de asemenea, hârtii de căldură pentru a vedea ce faceți clic pe oameni, plus o caracteristică evidențiată pentru a tweet. Aveți nevoie de un cont SumoMe, dar este gratuit pentru site-urile web mici care abia încep.

OptinMonster – Premium

Formulare OptinMonster WordPress Optin

OptinMonster este una dintre principalele opțiuni software de generare de plumb și de generare de plumb de pe web. Creați opțiune completă personalizată, inclusiv covorașe de bun venit, ferestre de intrare de ieșire, opțiune reglementată în timp și multe altele. În plus, puteți crea chiar și mesaje „de urmărire” direcționate sau retargeting la fața locului pentru a vă stimula conversiile și înregistrările la newsletter și mai mult.

Bloom – Premium

Forme de înclinare WordPress Optin

Bloom este un pop-up premium și opt-in de la constructor din teme elegante. Inscrisă în calitatea de membru la tema dvs. elegantă, acest plugin util este un atu uriaș pentru orice blog sau site web de comerț electronic. Creați forme uimitoare de înscriere pentru a vă crește lista de abonați, a cititorilor de server conținut personalizat (bazat pe locație sau chiar interacțiunea utilizatorului pe site-ul dvs. web) și urmăriți afacerea dvs. să crească.

HelloBar – Premium

HelloBar

Salut Bar este o opțiune populară premium pentru crearea și adăugarea barelor de anunțuri la WordPress. Planurile încep de la 4,95 USD pe lună, dar HelloBar face atât de ușor să-ți creezi barele. Trebuie doar să vă înscrieți pentru un cont, să adăugați site-ul dvs. și să creați un bar salut. Pentru a utiliza bara, o puteți adăuga manual pe site-ul dvs. web sau puteți pur și simplu să descărcați pluginul personalizat WordPress pentru Barul dvs. Hello.

FooBar – Premium

Bara de notificări FooBar Tema WordPress

Foobar este un plugin excelent pentru adăugarea de bare de notificare personalizate pe site-ul dvs. web. Puteți alege opțiuni, inclusiv, fără a se limita la butoanele de sus, de jos, inline, sociale, RSS feed, tweet-uri, mesaje de defilare, HTML personalizate, bare nelimitate și multe altele.

Bara de notificări WordPress – Gratuită

Bara de notificare WordPress

Dacă tot ce doriți este o bară de notificare de bază, poate doriți să le oferiți Bara de notificare WordPress o incercare. Acest plugin vă permite să adăugați o bară de notificare simplă în partea de sus a site-ului dvs. web, cu opțiuni pentru text, buton de apelare și personalizare a culorilor.

Plugin-uri glisante WordPress

Glisoarele sunt o modalitate ușoară de a adăuga interes vizual sau de a împacheta mai mult conținut (prin post slider) pe site-ul dvs. web. Există o mulțime de opțiuni superbe de slider gratuite și premium, dar în opinia noastră umilă acestea sunt cele mai bune.

Slider Revolution – Premium

Slider Revolution Premium Slider Revolution

Plugin-ul WordPress Slider Revolution este plin de opțiuni. Faceți slider-ul pe toată lățimea, pe ecran complet, receptiv, din titlu, rapid, lent sau alegeți orice număr de personalizări pentru tipografie, link-uri, butoane, animații, tranziții etc..

Slider strat – Premium

Layer Slider Premium Slider Plugin

Pentru a obține ultimele personalizări ale sliderului, trebuie să aruncați o privire la pluginul WordPress Slider Layer. Puteți crea și perfecționa glisoarele în jos la pixeli, milisecunde și chiar procent de rotație de grad. Nu există nicio întrebare de ce acest plugin este atât de popular.

NivoSlider – Premium

Nivo Slider

Un plugin fabulos, NivoSlider este un plugin glisant WordPress încercat și adevărat pentru a adăuga site-ului dvs. web yoru. Există mai multe tranziții, o mână de tipuri de glisante (manual, categorie, lipicioase etc.), stiluri css prestabilite, iar pentru o configurare rapidă este integrat cu 500px, Flickr și Instagram.

Soliloquy – Freemium

Slider WordPress Soliloquy

Soliloquy este un plugin minunat de slider responsive. Puteți obține minunatul Plugin-ul slider WordPress Soliloquy gratuit încercând versiunea lite. Slider-ul este receptiv, are încărcarea și glisarea imaginilor, iar dacă vreți mai multe, puteți achiziționa versiunea premium completă sau o licență de asistență pentru ajutor suplimentar. Pentru cei care au nevoie sau doresc mai multe funcții, sunt disponibile suplimente pentru teme glisante, navigare în miniatură, integrare Instagram, diapozitive de conținut prezentate, decupare dinamică, carusel, casetă de lumină, modificare previzualizare ecran și filtre de imagine.

SlideDeck – Gratuit

Plugin SlideDeck Free

Creați glisiere îngrijite și ordonate folosind SlideDeck. Pluginul acceptă imagini, text, videoclipuri și HTML și include un editor cot la cot pentru a putea vedea modificările în acțiune pe măsură ce le creezi. Plus Soliloquy oferă o ordine de diapozitive drag & drop și acceptă 14 surse diferite de conținut.

Pluginuri de meniuri avansate WordPress

Cele mai multe teme WordPress includ funcționalitatea de bază a meniului. Aceasta înseamnă un meniu simplu, cu meniul derulant și câteva locații setate din meniu. Dacă doriți să adăugați extrase de post, să includeți imagini, să adăugați machete personalizate etc., atunci un plugin este cu siguranță soluția perfectă.

UberMenu – Premium

Plugin WordPress UberMenu

Dacă doriți mai multe în navigarea dvs., Ubermenu este un plugin de meniu mega pe care trebuie să îl efectuați la checkout. Adăugați imagini, coduri scurte, descrieri, utilizați widgeturi drag & drop, alegeți efectele submeniului, creați meniuri verticale sau orizontale și personalizați aproape orice.

Meniul principal Mega – Premium

Plugin Mega Main Menu

O altă opțiune excelentă de meniu este pluginul Premium Meniu principal. Alegeți din 10+ stiluri verticale, alegeți orice culoare (chiar și gradiente), selectați un font Google personalizat, alegeți dintre 1600+ pictograme încorporate și multe altele. Meniul principal Mega este plin de funcții – este chiar compatibil cu WPML pentru traduceri ușoare din limbi.

Pluginuri pentru formularul de contact WordPress

Indiferent dacă ați creat un blog sau un site web de afaceri, oferind utilizatorilor o modalitate ușoară de a vă contacta, vă poate fi util. Majoritatea temelor nu vor include această caracteristică încorporată, deoarece există deja multe plugin-uri de formular puternice disponibile, motiv pentru care a trebuit pur și simplu să includem formulare de contact în lista noastră de pluginuri WordPress..

Forme de gravitate – Premium

Gravity Forms WordPress Plugin

Nu există niciun sfârșit al formelor magice de gravitate care pot fi create. Puteți face formulare cu mai multe pagini, confirmări de intrare, adrese, casete de selectare, meniuri derulante, butoane radio, câmpuri de prețuri, etc. Puteți, de asemenea, să vă planificați formularele și să activați funcțiile de formulare către postare.

WPForms – Freemium

WPForms WordPress Plugin

WP Forms este un puternic instrument de formare a formelor cu o mulțime de opțiuni pentru crearea formularelor de contact, formulare de rezervare, cereri de ofertă, formulare de abonament și multe altele. Poți obține WPForms Lite gratuit de la WordPress.org să începi să-ți creezi propriile formulare responsive, cu opțiunea de a face upgrade ulterior dacă vrei mai multe funcții.

Formular de contact 7 – Gratuit

Plugin Formular de contact 7

Acest plugin face doar ce spune. Formular de contact 7 creează formulare de contact minunate și simple cu câmpuri precum nume, subiect și mesaj. Puteți activa confirmările prin e-mail și instalați Captcha într-adevăr simplu pentru a preveni spam-ul.

Plugin-uri de backup WordPress

Ar trebui să faceți copii de rezervă regulate ale site-ului dvs. web, ca parte a procesului dvs. standard de securitate WordPress. A face acest lucru manual poate dura mult timp (și ușor de uitat), motiv pentru care utilizarea unui plugin este o opțiune atât de grozavă.

VaultPress – Premium

VaultPress

Noi iubim VaultPress – este un nivel ridicat de protecție să existe doar în cazul în care greve de dezastre. Este nevoie de copii de rezervă zilnic (sau de cele în timp real dacă faceți upgrade), păstrează o arhivă a acestora, iar VaultPress vă va ajuta chiar dacă doriți să restaurați site-ul dvs..

BackupBuddy – Premium

Copie de rezervă

BackupBuddy este o soluție excelentă pentru a face backup întregii dvs. instalări WordPress, plugin-uri, widget-uri, conținut și multe altele. Trebuie să faceți o restaurare completă? Nicio problemă – încărcați fișierul de rezervă și importbuddy.php și sunteți din nou pe cale!

BackUpWordPress – Gratuit

BackUpWordPress Plugin

Backup cu ușurință site-ul dvs. WordPress WordPress de zi cu zi folosind BackUpWordPress conecteaza. Pluginul folosește funcțiile mysqldump și zip pentru a face backup la instalarea dvs. și aveți chiar opțiunea de a trimite fișierele de rezervă prin e-mail.

Pluginuri de securitate WordPress

Păstrarea site-ului dvs. WordPress securizat poate fi un proces stresant. Există tot felul de programe de Malware de care să vă faceți griji, atacuri de forță brută pentru a preveni și copii de rezervă. Acesta este motivul pentru care este mult mai simplu (și mai sigur) să-ți crezi încrederea într-unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru securitate, în loc să încerci să DIY.

Ninja Ninja – Gratuit

Securitatea Ninja Lite

Ninja de securitate utilizează peste 50 de teste de securitate pentru a vă asigura că site-ul dvs. web rămâne în siguranță. Pluginul îți revizuiește site-ul cu privire la punctele slabe, te ajută să iei măsuri preventive, are un mod de depanare și chiar are propriile fragmente de cod pentru a face rezolvările ușoare. Și dacă doriți doar o mai mare protecție, dezvoltatorii oferă o versiune pro care să ofere și mai mult ajutor pentru a vă păstra site-ul WordPress în siguranță.

iThemes Security Pro – Premium

iThemes Security Pro

Acum, oferit de iThemes, Security Pro vă va ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță cu măsuri precum scanări de site-uri, interziceri cu bot-uri / utilizatori, date sensibile obscure, detectare modificări fișiere, autentificare cu doi factori și multe altele. Cel mai bun dintre toate, îi poți da o probă cu testul versiune gratuită lite a pluginului.

Pluginuri de legătură WordPress Link

Pentru afiliații care folosesc un plugin de legătură cu legături poate fi de mare ajutor. În acest fel, nu numai că puteți crea link-uri mai atrăgătoare pentru a face clic pe cititori, dar puteți de asemenea să urmăriți linkurile care se transformă personalizat datorită ajutorului unui plugin.

PrettyLink Lite – Gratuit

Plugin PrettyLinks Lite

Dacă doriți cloaking de legături simple cu urmărirea de bază a hiturilor, PrettyLink Lite este o opțiune excelentă. Acest plugin vă permite să creați link-uri personalizate, link-uri nofollow, grupuri de linkuri, parametri forward și link-uri de redirecționare. Pluginul urmărește, de asemenea, accesările de pe fiecare link. În plus, oferă o versiune profesională dacă doriți mai multe funcții, cum ar fi Google Analytics, posibilitatea de a genera coduri QR, elemente automatizate precum înlocuirea adresei URL, etc..

Pluginuri de opțiune font WordPress

Multe teme includ opțiuni de styling personalizate prin intermediul temei live Customizer. Cu toate acestea, există la fel de multe teme care nu sunt valabile. Deci, dacă doriți să schimbați fonturile, va trebui să o faceți manual (calea grea) sau prin intermediul unui plugin (calea simplă).

Folosiți orice font – gratuit

Utilizați orice plugin pentru fonturi WordPress

Utilizați orice font este un mod rapid și simplu de a adăuga fonturi personalizate pe site-ul dvs. WordPress. Pur și simplu încărcați fișierul dvs. personalizat de tip font (ttf, otf, woff) chiar în editorul WordPress sau încorporați-le folosind @ font-face css. Pluginul funcționează excelent cu majoritatea constructorilor de pagini și este o modalitate rapidă de a adăuga orice font personalizat (nu doar Google).

Fonturi Google ușoare – Gratuite

Plugin ușor pentru fonturi Google

Liberul Fonturi Google ușoare pluginul face exact ceea ce spune – face ușor adăugarea și utilizarea fonturilor Google. Pluginul vă permite să alegeți dintre mai mult de 600 de fonturi Google personalizate, modificări de previzualizare a fonturilor în direct în Personalizator, să creați propriile reguli de font (admins) și multe altele. Cel mai bun dintre toate – nu este necesară codificarea. Toate controalele sunt ușoare și intuitive.

Plugin-uri legate de WordPress

Una dintre cele mai simple modalități de a crește timpul pe care un cititor îl află pe site-ul dvs. web este să includeți link-uri către articole care sunt similare cu orice le citește pe site-ul dvs. web. Cum faci acest lucru? Un mod simplu este cu un plugin de postări conexe.

Încă un alt plugin aferent – gratuit

YARPP

YARPP este probabil cel mai popular plugin de legături despre WordPress.org. Cu peste peste 2 milioane de descărcări, acest plugin este o modalitate excelentă de a adăuga miniaturi pentru postări, pagini și tipuri de postări personalizate pentru a păstra cititorii pe site-ul dvs..

Pluginuri pentru casele de autor WordPress

Acordă-ți autorilor un pic de credit pentru articolele pe care le scriu pe blogul tău cu o casetă de autor. În acest fel, puteți afișa linkurile lor biologice, sociale și chiar imaginea la sfârșitul postărilor, astfel încât cititorii dvs. să afle mai multe despre ele (bonus: oferă, de asemenea, bloggerilor / autorilor oaspeți și stimulent să scrie gratuit pentru dumneavoastră, deoarece vor fi capabili a se lega de ei înșiși).

Caseta simplă de autor – Gratuit

https://wordpress.org/plugins/simple-author-box/

Luați în considerare să acordați un pic mai mult credit autorilor dvs. cu Caseta simplă de autor conecteaza. Acest lucru adaugă o secțiune la fiecare dintre postările dvs. cu un autor bio, legături sociale și imagine Gravatar. De asemenea, este RTL pregătit și destul de ușor de personalizat cu un mic know-how de codare CSS.

Plugin-uri de gestionare a evenimentelor WordPress

Pentru orice organizație nonprofit, restaurant, teatru sau chiar o corporație care are un calendar de evenimente poate fi utilă pentru a arăta ce se întâmplă și ce s-a întâmplat deja. Indiferent dacă doriți să postați programele angajaților, orele fericite sau viitoarele raisere distractive, aceste pluginuri de gestionare a evenimentelor sunt cele mai bune pentru job.

Calendar evenimente – Freemium

Calendarul evenimentelor Plugin WordPress

Dacă sunteți în căutarea unui calendar online excelent și a sistemului de gestionare a evenimentelor Calendarul evenimentelor de Modern Trib. Pluginul acceptă opțiuni de creare a evenimentelor, cum ar fi locații, organizatori, vizualizări de lună / listă / zi, căutare de evenimente, încorporarea hărților Google, widget personalizat, taxonomii de evenimente și mai multe tone (în special în versiunea pro a pluginului). În plus, este compatibil cu cele mai populare teme și cadre.

Event Espresso – Premium

EventEspresso

Pune la dispoziție cititorilor tăi câteva evenimente fierbinți cu ajutorul pluginului Event Espresso WordPress. Gestionează evenimentele de la început până la sfârșit, inclusiv un calendar, invitări, înregistrare, liste de așteptare, facturare, cupoane, e-mailuri de confirmare, partajare socială, mai multe limbi și multe altele.

Manager evenimente – Gratuit

Plugin Manager evenimente

Manager evenimente este o opțiune populară (și gratuită) pentru gestionarea evenimentelor prin intermediul site-ului dvs. WordPress. Pluginul are o mulțime de funcții, inclusiv (fără a se limita la) înregistrarea evenimentelor, evenimente recurente, asistență BuddyPress, hărți Google, trimiteri de evenimente și multe altele.

Plugin-uri WordPress Lightbox

Adăugați cutii luminoase impresionante pe site-ul dvs. web cu oricare dintre aceste plugin-uri. Sunt ușor de instalat și de utilizat și fac posibilă prezentarea gloriei complete a fotografiilor dvs. la dimensiuni complete.

Foobox – Premium

Foobox Lightbox WordPress Plugin

Acest plugin complet inteligent și mobil gata, este completarea perfectă a portofoliilor și galeriilor. Foobox are partajare socială încorporată, funcție de prezentare de diapozitive și funcționează automat cu Galeriile WordPress la instalare.

Galeria Lightbox – Gratuită

Lightbox Gallery Plugin

Galeria Lightbox este un plugin gratuit care este o modalitate excelentă de a adăuga funcționalitatea lightbox în galeriile dvs. În plus, pluginul a fost localizat pentru o varietate de limbi, are o opțiune de tip text, include paginarea și puteți alege o opțiune de afișare Highslide JS..

WordPress Programe de curând și de destinație

Încă lucrezi pe site-ul tău? Ușor – încercați unul dintre aceste pluginuri în curând în lista noastră de cele mai bune pluginuri WordPress. Cu unul dintre acestea instalate, puteți încă să vă preocupați de faptul că site-ul dvs. vine pe rețelele de socializare, să strângeți abonați la newsletter sau chiar să adăugați o numărătoare inversă în timp ce aveți încă posibilitatea de a lucra pe site-ul dvs. web (pe backend).

Pagini de destinație WordPress – Gratuit

Plugin de pagini de destinație WordPress

Pagini de destinație WordPress este un mod rapid și ușor de a crea pagini de destinație în timp ce lucrați pe site-ul dvs. web. În plus, pluginul se integrează complet cu Gravity Forms, Contact Form 7 și Ninja Forms, astfel încât să puteți colecta informații de la cei care aterizează pe pagina dvs..

Thrive Landing Landing – Premium

Pagini de destinație Thrive

Cu Thrive Landing Pages, puteți transforma cu ușurință orice site Web WordPress într-o mașină de marketing bine uleiată. Pur și simplu instalați pluginul și utilizați șabloanele personalizabile incluse (225+ din ele) pentru a crea rapid pagini direcționate pentru produsele, serviciile, cursurile online, etc. Pluginul este, de asemenea, gata de traducere, utilizează un constructor de drag and drop pentru un ușor / intuitiv interfață și răspunde complet, astfel încât paginile dvs. arată întotdeauna excelent.

Pluginuri de mărturie WordPress

Adăugați mărturii reale ale clienților pe site-ul dvs. web cu unul dintre aceste plugin-uri ușor de utilizat. În acest fel, nu va trebui să vă stilați mărturisirile personalizate pe măsură ce le adăugați la o pagină sau widget, deoarece acest plugin include toate stilurile (și opțiunile de introducere ușoară) de care puteți avea nevoie.

WP Product Review – Freemium

WP Product Review Lite

Adăugați mărturii și recenzii cu WP Product Review. În timp ce există un versiunea lite disponibil care funcționează excelent, versiunea premium a pluginului adaugă coduri scurte personalizate, culori, revizuirea desenelor de masă, pictograme și chiar un tabel de comparație.

Shortcodes Simplu – Gratuit

Mărturii SHortcode simulare

Pentru o soluție rapidă și minimă, Simpla Shortcodes include un shortcode de mărturii. Puteți adăuga numele persoanei sau compania, mărturia și o imagine. Introduceți codul scurt aproape oriunde folosind pictograma Simplu în editorul de text bogat.

Plugin-uri de evaluare WordPress

O caracteristică care nu este adesea inclusă în teme este o opțiune de evaluare sau revizuire. Este o modalitate excelentă de a primi feedback de la cititorii dvs. sau de a permite „votarea” postărilor trimise de utilizator (cum ar fi Buzzfeed). În orice caz, acest lucru este simplu de adăugat cu un plugin.

LoveIt Pro – Premium

Plugin LoveIt Pro

Acest plugin drăguț LoveIt care permite utilizatorilor să-ți „încânte” postările, paginile, articolele din portofoliu, etc. Fiecare utilizator poate iubi ceva odată, iar o notificare va apărea dacă încearcă să o iubească din nou. Pluginul vă permite, de asemenea, să urmăriți conținutul popular și are un widget „cel mai iubit”.

Evaluări post WP – Gratuit

Plugin WP Post Rating

Dacă doriți doar un sistem tradițional de rating de 5 stele, Evaluări post WP este un plugin popular și bine testat, care va duce la bun sfârșit treaba. Cititorii își pot trimite votul pentru conținut, pluginul ia o medie și apoi afișează ratingul (cu toate acestea puteți încărca întotdeauna o imagine personalizată).

Pluginuri de conținut restrâns WordPress

Păstrați părți ale site-ului dvs. privat pentru utilizatorii abonați sau creați abonamente premium cu aceste puternice pluginuri de conținut restricționat. Cu ajutorul unuia dintre aceste pluginuri puteți porni cu ușurință un blog premium plin de sfaturi exclusive, puteți crea o secțiune de asistență „numai pentru clienți” pe site-ul dvs. de e-commerce sau orice altceva.

Restricționează conținutul – Gratuit și Pro

Restricționează conținutul WordPress Plugin

Limitați cu ușurință conținutul din pagini, postări sau blocuri de conținut doar membrilor înregistrați Restricționează conținutul plugin gratuit WordPress. Activați pluginul și restricționați conținutul, selectând pur și simplu nivelul utilizatorului pentru a restricționa sau utilizând codul scurt pentru un bloc de conținut. Treceți la Restrict Content Pro pentru a adăuga un număr nelimitat de niveluri de membru, a gestiona abonamente, a înregistra plăți, a emite reduceri și, desigur, a restricționa conținutul.

Partajare WordPress pentru a descărca pluginuri

O modalitate rapidă de a vă construi adepți de socializare este de a oferi bunuri gratuite pe site-ul dvs. web și de a cere un like, partajare sau tweet în schimb. Pur și simplu instalați una dintre selecțiile noastre de plugin-uri de top, adăugați freebie-ul dvs. și urmăriți statisticile sociale îmbunătățite.

Social Locker – Premium

OnePress Social Locker

Utilizați Blocatorul social pentru a bloca conținut premium (cum ar fi postări, coduri de reducere, imagini, videoclipuri, oferte speciale, descărcări, etc.) până când utilizatorii împărtășesc conținutul dvs. cu ajutorul social media. Pluginul introduce un ecran de conținut blocat care include o serie de opțiuni populare de social media. Sau dați Social Locker Edition gratuit o incercare. Este aceeași idee ca versiunea premium a pluginului – utilizatorii trebuie să partajeze social conținutul dvs. pentru a-l accesa. Acest plugin include o încercare gratuită a funcțiilor premium, dar va trebui să faceți upgrade dacă doriți să le păstrați.

Locker Cat Locker Social – Gratuit

Locker Cat Locker social

Solicitați utilizatorilor să le placă, să tweeteze sau să împărtășească conținutul dvs. simplu și simplu Pluginul Locker Cat. Pluginul include un shortcode ușor pe care îl puteți utiliza pentru a ascunde parțial conținutul dvs. în postări și pagini. Cititorii sunt invitați apoi să „partajeze” pentru a vizualiza întregul conținut, făcând din acest plugin un mijloc excelent de marketing social viral (mai ales dacă adăugați câteva hashtag-uri în tweet).

Înveliți

Așadar, îl aveți – o listă cu unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress care ar trebui să abordeze majoritatea dorințelor și nevoilor dvs. de WordPress. Dacă am ratat o funcționalitate pe care o solicită deseori clienții dvs. sau dacă există un plugin pe care îl recomandați în mod constant, lăsați un comentariu mai jos și anunțați-l!

Așa că data viitoare doriți să solicitați unui dezvoltator de teme să adauge unele funcționalități suplimentare la o temă sau vă întrebați de ce nu există în primul rând … întrebați-vă … există vreun plugin pentru asta? Aproape întotdeauna răspunsul este DA!

Notă: Deși acesta este un rezumat al celor mai bune plugin-uri WordPress, după părerea noastră, nu recomandăm să le instalați pe toate. Ar trebui să instalați numai pluginurile pe care le-ați stabilit că sunt necesare pentru site-ul dvs. web. Instalarea prea multor plugin-uri poate duce la conflicte sau chiar poate încetini site-ul dvs. web dacă utilizează resurse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me