Beste WordPress-plugins gratis og premium

WordPress er en fantastisk plattform for å bygge og administrere nettsteder. Den er brukervennlig og har tilsynelatende uendelig funksjonalitet. Men alt kan ikke bare bygges inn i WordPress-temaet. Ingen bekymringer – i mange tilfeller er det en plugin for muligheten du trenger. Og vi har satt sammen en liste over de beste WordPress-plugins for nettstedet ditt.


Innebygd funksjonalitet innenfor et WordPress-tema er ikke alltid en dårlig ting, men å ha alle funksjoner pluss innebygd kjøkkenvaske kan føre til litt hodepine. Dette gjør koden latterlig lang og kompleks, noe som kan bremse nettstedet ditt, og du ender ofte opp med mange ubrukte funksjoner som du aldri trengte i utgangspunktet. Hvis du noen gang bestemmer deg for å bytte til et nytt tema, kan du få problemer, som å miste innhold for funksjoner som ikke støttes av det nye temaet. Det er her de beste WordPress-pluginsene kommer inn.

Ikke frykt, pluginene er her.

Plugins gjør det enkelt å velge og velge funksjonene du trenger. I tillegg kan du ta med plugin-modulen (og alt relatert innhold) hvis du noen gang bestemmer deg for å oppdatere til et nytt WordPress-tema.

Vi har satt sammen en liste over de beste WordPress-plugins for en rekke behov basert på spørsmål vi blir stilt på WPExplorer. Vi mottar mange forespørsler om å legge til innebygde funksjoner til temaene våre, men i mange tilfeller er det en plugin for det. Så her er listen over de beste WordPress-pluginsene gruppert etter funksjon (men i ingen spesiell rekkefølge). Nyt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Contents

WordPress SEO-plugins

Når det gjelder de beste WordPress-plugins for et nettsted som legger til en for SEO er nesten alltid et must. For det første skal aldri SEO-alternativer være innebygd i temaet ditt (hvis du noen gang bytter temaer, mister du alle innstillingene dine – yikes!). For det andre, med mindre du tilfeldigvis er en SEO-ekspert, gjør installering av en SEO-plugin det å lage nettkart, administrere sidetitler og annet klokt å optimalisere nettstedet ditt så mye lettere. Her er toppvalgene våre.

Yoast SEO – Gratis

Yoast SEO-plugin

En av de mest populære gratis plugins, Yoast SEO er et flott gratis alternativ for å sette opp WordPress SEO på stedet. Denne plugin-en legger til en SEO-fane til WordPress-dashbordet ditt, slik at du kan gjøre raske endringer i nettstedskartet ditt, titler og meta, brødsmuler, RSS og mer. Mens gratisversjonen av plugin-en er et kraftig verktøy for de fleste blogger, gir oppgradering til pro enda flere innstillinger for optimalisering av nettstedet pluss prioritert støtte.

Alt i ett SEO-pakke – gratis

Alt i ett SEO-plugin

En annen plugin for freemium-stil å vurdere er Alt i ett SEO. Selv om det er mulighet for å oppgradere for premiumfunksjoner og support, er gratisversjonen av plugin-en en fantastisk måte å begynne å forbedre SEO-en din. Plugin-en inneholder alternativer for AMP, Google Analytics, nettkart, WooCommerce SEO-innstillinger og mer.

SmartCrawl SEO av WPMU – Freemium

SmartCrawl SEO av WPMU

SmartCrawl SEO gjør SEO enkelt, og inkluderer til og med en installasjonsveiviser som hjelper deg å komme i gang. Bare installer, angi alternativene og tilpass. SmartCrawl SEO har også et Moz SEO Tools-panel bygget rett inn slik at du kan følge med på hvordan det går med rangeringer. For flere funksjoner (og tilgang til 100+ andre plugins) kan du oppgradere til pro via et WPMU-medlemskap.

WordPress E-handel-plugins

Hvis du vil bygge en nettbutikk, er WordPress et fantastisk alternativ, og det er ganske mange fantastiske e-handel-plugins å velge mellom. Avhengig av hvor mange produkter du har, hva du selger og hvilke temaer du liker disse beste WordPress plugins for netthandel skal passe til regningen..

Enkel digital nedlastning – gratis

Enkel digital nedlastning

Bli kjempebra Enkel digital nedlastning plugin gratis. Det er til og med en håndfull nyttige utvidelser tilgjengelig på WordPress.org. Dette er en rask og profesjonell måte å legge til en betalingsport (med vogn, rabattalternativer og brukerdata) for digitale varer på nettstedet ditt.

Enkelt digitale nedlastingsutvidelser – Premium

Enkelt digitale nedlastinger Premium Extensions

Selve plugin-en for Easy Digital Downloads er gratis, men du kan legge til et hvilket som helst antall utvidelser for å virkelig pumpe opp funksjonaliteten. Du kan legge til PayPal, et tilknyttet system, volumrabatter, frakt, MailChimp-integrasjon, sosiale koblinger, Pushover salgsvarsler og mer!

WooCommerce – gratis

WooCommerce WordPress eCommerce

Med over en million nedlastinger er WooCommerce et solid og gratis alternativ for å lage din egen nettbutikk. Med mange støttende WordPress-temaer er denne plugin-en enkel å installere, bruke og administrere. I tillegg er det utvidelser for kjøp som legger til funksjoner.

WooCommerce-utvidelser – Premium

WooCommerce-utvidelser

WooCommerce tilbyr premium, avanserte e-handelsutvidelser for sin kjerne-plugin for å legge til nyttige funksjoner og plugin-integrasjoner.

Cart66 – Premium

Cart66 WordPress handlekurv

En annen premium e-handel plugin som er verdt å sjekke ut er Cart66. Denne pluginen inkluderer Google Analytics, MailChimp og Gravity Forms-integrasjon samt alternativer for å legge til “kjøp nå” -koblinger til din sosiale konto, selge / være vert for dine egne digitale varer og mer.

Gi donasjoner – gratis

Gi donasjonsplugin

Gi er en gratis måte å samle inn donasjoner til din veldedighet eller begivenhet. Bare installer, designe donasjonsformene, legg til mål og givernivåer pluss mer. Plugin støtter også flere betalingsportaler og integreres sømløst med de fleste temaer. Vil du gi tilbake til utviklerne bak Give? Vurder å kjøpe en premieutvidelse som hjelper deg med å støtte den helt gratis core plugin.

WordPress plugins for sosial deling

Mens mange fokuserer på søkemotorer for trafikk, er ett publikum du ikke vil glemme å være på sosiale medier. Disse brukerne er ofte ekstremt engasjerte, og en fin måte å få kontakt med dem er ved å legge til sosiale lenker til nettstedet ditt med et av disse beste WordPress-plugins for sosiale medier.

 JetPack sosial deling – gratis

Jetpack WordPress-plugin

JetPack er et dyr av en plugin med mange nyttige funksjoner – en av dem er sosial deling. Legg til koblinger for deling av ikoner eller tekst til innleggene dine, slik at besøkende på nettstedet ditt enkelt kan dele arbeidet ditt med vennene og følgere.

AddThis – Gratis

AddThis Social Share Plugin

Markedsfør dine sosiale koblinger med Legg til dette. Den gratis versjonen av plugin-enheten har integrasjon med 200 av de mest populære sosiale nettverk pluss stiler for deling av knapper (sidefelt, inline og tilpasset HTML) og innstillinger for sidevisning.

WordPress CSS Editing Plugins

Trenger du å endre en knappfarge? Justere sidemarginene dine? Vil du redigere skriftstørrelsen? Dette er alt du kan kode med CSS, eller du kan bruke en av disse CSS-redigeringsprogrammene. Bare pek, klikk og bruk innebygde alternativer for å finjustere stylingen på nettstedet ditt.

Gul blyant – Freemium

Yellow Pencil CSS Editor Plugin

Mens du kan prøve Visual CSS Lite gratis å ha tilgang til CSS-velgere, 50+ egenskaper, marginer, paddings, live forhåndsvisninger og en angre / gjøre om funksjon, må du oppgradere til Yellow Pencil pro til for endelige redigeringsalternativer. Pro-versjonen av plugin-en legger til enda flere egenskaper som 800+ skrifter, 300+ bakgrunnsmønster, 50+ animasjoner og trendy fargepaletter.

CSS Hero – Premium

CSSHero-plugin

CSS Hero gir deg full kontroll over designaspekter på ditt WordPress-nettsted. Bruk CSS Hero til å redigere skrifter, farger, justere oppsett (polstring, margin osv.), Og til og med sette inn bilder med den innebygde Unsplash-integrasjonen. Plugin-enheten inneholder også enhetsspesifikk redigering og forhåndsvisning, slik at du kan tilpasse nettstedet ditt for hver enhet.

WordPress Page Builder-plugins

Hvis du vil endre utseendet til nettstedet ditt fullstendig og bygge tilpassede sidelayouter, vil du vurdere en sidebygger. Det er mange sidebyggere tilgjengelig, og for det meste er måten de jobber på lignende måte. Du har “blokker” som kan settes inn, ordnes og tilpasses på et innlegg eller side for å lage nye oppsett. Men ikke alle utbyggere er skapt like – her er våre to favoritter.

Elementor Page Builder – Gratis

Elementor Page Builder-plugin

Hvis du leter etter en rimelig, men kraftig sidebygger, vil vi anbefale Elementor. Med denne pluginen kan du enkelt lage egendefinerte sider uten koding. Elementor er kompatibel med de fleste temaer, og inneholder mange sidebyggerblokker for seksjoner, kolonner, overskrifter, tekst, knapper, videoer og mer pluss ferdige maler for raskere sidebygging.

WPBakery Page Builder (tidligere Visual Composer) – Premium

WPBakery Page Builder

For full kontroll over innleggene og sidene dine, er WPBakery Page Builder veien å gå. Inkludert med de fleste topptemaer av premiumtemaer (som vårt mest solgte Total WordPress-tema), inkluderer denne sidebyggeren en brukervennlig dra- og slipp-byggherre (front- og back-end), tilpassede fargealternativer, paddings, marginer, bakgrunner, ikoner, bilder, og mer. I tillegg er det mange utvidelser og tilleggsprogrammer tilgjengelig for å gjøre det enkelt å lage nettsteder.

WordPress Caching-plugins

Bufring er en viktig del av hastigheten på nettstedet. Hvis du ikke allerede bruker et CDN, er det en god idé å installere en plugin. Her er favorittene våre.

WP Super Cache – gratis

WP Super Cache-plugin

Denne pluginen har flere nedlastinger enn det er folk i Costa Rica. Hvorfor? Fordi WP Super Cache kan gjøre WordPress-nettstedet ditt superrask ved å vise statiske HTML-sider til de fleste brukere (ved å bruke hurtigbufring av Mod_Rewrite, PHP og legacy for å titte opp ting).

W3 Total Cache – Gratis

W3 Total Cache-plugin

W3 Total Cache kan forbedre sidehastigheten din ved å øke serverytelsen og redusere nedlastingstidene. Det gjør en så god jobb at den til og med er anbefalt av kjente selskaper som DreamHost, MediaTemple, Go Daddy og Host Gator.

WP Engine – Premium

WP-motor innebygd hurtigbufring

Ja – jeg vet at WP Engine ikke er en plugin, men jeg tror de er verdt å nevne her. Vi bruker dem til å være vert for WPExplorer, og fordi WP Engine bruker administrert hurtigbufring er det ikke behov for en plugin for å holde nettstedet raskt.

WordPress Notification & Opt-in Plugins

Selv om det kanskje ikke er en absolutt nødvendighet, er det å legge til et varsel eller en opt-in-form en fin måte å få leserne til å fokusere på nytt innhold, promotere spesielle kampanjer eller få abonnenter på nyhetsbrev. Uansett hva du trenger, disse pluginsene vil du hjelpe.

Sumo – Gratis

Sumo Optin Plugin

Med gratis Sumo-plugin du kan lage varslingslinjer, popups, rullebokser, velkomstmatte og mer. Plugin-enheten er kompatibel med mer enn 25 e-posttjenester, pluss at Sumo også inneholder varmekart for å se hva folk klikker pluss et høydepunkt for å tweet-funksjonen. Du trenger en SumoMe-konto, men det er gratis for små nettsteder som bare begynner.

OptinMonster – Premium

OptinMonster WordPress Optin Forms

OptinMonster er et av de ledende programvarealternativene for opt-in form og leadgenerering på nettet. Lag fullt tilpasset opt-in inkludert velkomstmatter, popup-popup-popups, tidsregulerte opt-in og mer. I tillegg kan du til og med lage målrettede “oppfølgingsmeldinger” eller retargeting på stedet for å øke konverteringer og nyhetsbrevregistreringer enda mer.

Bloom – Premium

Bloom WordPress Optin Forms

Bloom er en førsteklasses pop-up og opt-in fra byggherre fra elegante temaer. Inkludert i ditt Elegant Theme-medlemskap, er denne praktiske plugin en enorm ressurs for enhver blogg eller e-handelsnettsted. Bygg fantastiske opt-in-skjemaer for å utvide abonnentlisten din, serverleserens tilpassede innhold (basert på beliggenhet eller til og med brukerinteraksjon på nettstedet ditt), og se virksomheten din vokse.

HelloBar – Premium

HelloBar

Hallo Bar er et populært premiumalternativ for å lage og legge til varslingsfelt til WordPress. Planene starter på $ 4,95 per måned, men HelloBar gjør det så enkelt å lage stolpene. Bare registrer deg for en konto, legg til nettstedet ditt og opprett en hallo bar. For å bruke linjen din kan du legge den til manuelt på nettstedet ditt, eller ganske enkelt laste ned den tilpassede WordPress-plugin for Hello Bar.

FooBar – Premium

FooBar Notification Bar WordPress Theme

Foobar er et flott plugin for å legge til tilpassede varslingslinjer til nettstedet (ene). Du kan velge alternativer som inkluderer, men ikke begrenset til topp, bunn, inline, sosiale knapper, RSS-feed, tweets, rullemeldinger, tilpasset HTML, ubegrensede stolper og mye mer.

WordPress varslingslinje – gratis

WordPress varslingslinje

Hvis alt du ønsker er en grunnleggende varslingslinje, kan det være lurt å gi WordPress varslingslinje et forsøk. Denne plugin lar deg legge til en enkel varslingslinje øverst på nettstedet ditt med alternativer for tekst, utropsknapp og fargetilpasning.

WordPress Slider Plugins

Skyvekontrollene er en enkel måte å legge til visuell interesse eller pakke inn mer innhold (via postglideren) på nettstedet ditt. Det er mange flotte gratis og premium glidebrytere, men etter vår ydmyke mening er dette de absolutt beste.

Slider Revolution – Premium

Slider Revolution Premium Slider Plugin

Slider Revolution WordPress Plugin er full av alternativer. Gjør glidebryteren din i full bredde, fullskjerm, responsiv, bildetekst, rask, treg, eller velg fra et hvilket som helst antall tilpasninger for typografi, lenker, knapper, animasjoner, overganger, osv..

Layer Slider – Premium

Layer Slider Premium Slider Plugin

For den ultimate glidebrytertilpasningen må du ta en titt på Layer Slider WordPress Plugin. Du kan lage og perfeksjonere glidebryterne dine ned til piksel, millisekund og til og med prosentvis grad av rotasjonsgrad. Det er ingen tvil om hvorfor denne pluginen er så populær.

NivoSlider – Premium

Nivo Slider

NivoSlider er en fantastisk plugin, en velprøvd WordPress glidebrygg-plugin å legge til på yoru nettstedet. Det er flere overganger, en håndfull glidetyper (manuell, kategori, klebrig osv.), Forhåndsinnstilte css-stiler, og for rask konfigurering er den integrert med 500px, Flickr og Instagram.

Soliloquy – Freemium

Soliloquy WordPress Slider

Soliloquy er en fantastisk responsiv glidebrygg-plugin. Du kan få det nydelige Soliloquy WordPress glidebrygg-plugin gratis ved å prøve ut lite-versjonen. Glidebryteren er lydhør, har lasting og slipp av bilder, og hvis du noen gang vil ha mer, kan du kjøpe full premiumversjon eller en støttelisens for ekstra hjelp. For de som trenger eller ønsker flere funksjoner, er tilleggsprogrammer tilgjengelig for glidebladstemaer, miniatyrbilde-navigasjon, Instagram-integrasjon, kjennetegnet innholdsbilder, dynamisk beskjæring, karusell, lightbox, rediger forhåndsvisning av skjermen og bildefiltre.

SlideDeck – Gratis

SlideDeck gratis plugin

Lag ryddige og ryddige glidebrytere med Lysbilde. Plugin støtter bilde, tekst, videoer og HTML og inneholder en side-ved-side-redigerer slik at du kan se endringene i handling mens du gjør dem. Pluss Soliloquy har en rekkefølge for dra og slipp og støtter 14 forskjellige innholdskilder.

WordPress-avanserte meny-plugins

De fleste WordPress-temaer inkluderer grunnleggende menyfunksjonalitet. Dette betyr en enkel meny med rullegardin og noen få menyplasseringer. Hvis du vil legge til utdrag, legge til bilder, legge til tilpassede oppsett, osv., Er en plugin definitivt den perfekte løsningen.

UberMenu – Premium

UberMenu WordPress Plugin

Hvis du vil ha mer i navigasjonen, er Ubermenu en mega-menyplugin du trenger til kassen. Legg til bilder, snarveier, beskrivelser, bruk dra & slipp-widgeter, velg undermenyeffekter, lag vertikale eller horisontale menyer, og tilpass tilnærmet alt.

Mega Main Menu – Premium

Mega Main Menu Plugin

Et annet flott menyalternativ er den premium Mega Main Menu-plugin. Velg mellom 10+ rullegardinstiler, velg hvilken som helst farge (til og med gradueringer), velg en tilpasset Google-font, velg mellom 1600+ innebygde ikoner og mer. Mega Main Menu er full av funksjoner – den er til og med kompatibel med WPML for enkle språkoversettelser.

WordPress-kontaktskjema-plugins

Enten du har bygget en blogg eller et bedriftsnettsted som tilbyr brukere en enkel måte å kontakte deg på, kan det være nyttig. De fleste temaene inkluderer ikke denne funksjonen som er innebygd, siden det allerede er mange kraftige skjema-plugins som er tilgjengelige. Derfor måtte vi ganske enkelt inkludere kontaktskjemaer i vår beste WordPress-plugins-liste.

Gravity Forms – Premium

Gravity danner WordPress-plugin

Det er ingen ende på magien Gravity Forms kan skape. Du kan lage skjemaer med flere sider, bekreftelse av oppføringer, adresser, avmerkingsbokser, rullegardinmenyer, radioknapper, prisfelt osv. Du kan også planlegge skjemaene og aktivere skjema-til-post-funksjoner.

WPForms – Freemium

WPForms WordPress Plugin

WP Forms er en kraftig skjermbygger-plugin med mange alternativer for å bygge kontaktskjemaer, bestillingsskjemaer, tilbudsforespørsler, abonnementskjemaer og mer. Du kan få WPForms Lite gratis fra WordPress.org for å begynne å bygge dine egne responsive skjemaer, med muligheten til å oppgradere senere hvis du vil ha flere funksjoner.

Kontaktskjema 7 – Gratis

Kontaktskjema 7 Plugin

Denne pluginen gjør akkurat som den sier. Kontaktskjema 7 lager nydelige og greie kontaktskjemaer med felt som navn, emne og melding. Du kan aktivere e-postbekreftelser og installere Virkelig enkel Captcha for å forhindre spam.

WordPress Backup-plugins

Du bør ta jevnlige sikkerhetskopier av nettstedet ditt som en del av din standard WordPress sikkerhetsprosess. Å gjøre dette manuelt kan være tidkrevende (og lett å glemme), og det er derfor et godt alternativ å bruke en plugin.

VaultPress – Premium

Vaultpress

Vi elsker Vaultpress – det er et stort beskyttelsesnivå å ha i tilfelle katastrofe rammer. Det tar daglige sikkerhetskopier (eller sanntids hvis du oppgraderer), holder et arkiv med dem, og VaultPress vil til og med hjelpe deg hvis du trenger å gjenopprette nettstedet ditt.

BackupBuddy – Premium

Backup Buddy

BackupBuddy er en flott løsning for å ta sikkerhetskopi av hele WordPress-installasjonen, plugins, widgets, innhold og mer. Trenger du å gjøre en fullstendig gjenoppretting? Ikke noe problem – last opp sikkerhetskopifilen og importbuddy.php, så er du tilbake på sporet!

BackUpWordPress – Gratis

BackUpWordPress-plugin

Sikkerhetskopier WordPress-nettstedet ditt enkelt hver dag ved å bruke BackUpWordPress plugg inn. Plugin-enheten bruker mysqldump og zip-funksjoner for å ta sikkerhetskopi av installasjonen, og du har til og med muligheten til å få sikkerhetskopifilene sendt til deg.

WordPress Security Plugins

Å holde WordPress-nettstedet ditt sikkert kan være en stressende prosess. Det er alle slags skadelig programvare å bekymre deg for, brute force-angrep for å forhindre og sikkerhetskopi å ta. Derfor er det mye enklere (og tryggere) å sette din lit til en av disse beste WordPress-plugins for sikkerhet i stedet for å prøve å lage DIY.

Security Ninja – Gratis

Sikkerhet Ninja Lite

Sikkerhet Ninja bruker over 50+ sikkerhetstester for å sikre at nettstedet ditt forblir trygt. Plugin-enheten vurderer nettstedet ditt for svakheter, hjelper deg å ta forebyggende tiltak, har en feilsøkingsmodus og har til og med egne kodebiter for å gjøre det enkelt å løse rettelser. Og hvis du bare vil ha enda mer beskyttelse, tilbyr utviklerne en proversjon for å tilby enda mer hjelp med å holde WordPress-nettstedet ditt trygt.

iThemes Security Pro – Premium

iThemes Security Pro

Nå som iThemes er brakt til deg, vil Security Pro hjelpe deg med å holde nettstedet ditt trygt med tiltak som skanning av nettsteder, problemer med bot / bruker, skjulte sensitive data, gjenkjenning av filendringer, tofaktorautentisering og mer. Det beste av alt er at du kan prøve det med gratis lite versjon av pluginen.

WordPress Link Cloaking Plugins

For tilknyttede selskaper som bruker en koblingslapp-plugin kan være til stor hjelp. På denne måten kan du ikke bare lage mer tiltalende lenker som leserne kan klikke på, men du kan også følge med på hvilke tilpassede lenker som konverteres takket være hjelp av en plugin.

PrettyLink Lite – Gratis

PrettyLinks Lite-plugin

Hvis du vil ha enkel kobling med grunnleggende treffsporing, PrettyLink Lite er et flott alternativ. Denne plugin lar deg opprette tilpassede lenker, nofollow-lenker, lenke grupper, videresende parametere og viderekoblingslenker. Plugin-en sporer også treffene på hver lenke. I tillegg tilbyr de en proff-versjon hvis du vil ha flere funksjoner som Google Analytics, muligheten til å generere QR-koder, automatiserte elementer som URL-erstatning, osv..

WordPress Font Alternativ Plugins

Mange temaer inkluderer tilpassede stylingsalternativer via live-temaet Customizer. Imidlertid er det like mange temaer som ikke gjør det. Så hvis du ønsker å endre skrifttyper, må du gjøre det manuelt (på den harde måten) eller via en plugin (den enkle måten).

Bruk hvilken som helst skrift – gratis

Bruk hvilken som helst font WordPress-plugin

Bruk hvilken som helst skrift er en rask og enkel måte å legge til tilpassede skrifter på WordPress-nettstedet ditt. Last opp den egendefinerte fontfilen (ttf, otf, woff) rett i WordPress-editoren, eller legg dem inn ved hjelp av @ font-face css. Plugin fungerer bra med de fleste sidebyggere og er en rask måte å legge til hvilken som helst tilpasset font (ikke bare Google).

Enkel Google-skrifter – gratis

Enkel plugin for Google Fonts

Den gratis Enkel Google-skrifter plugin gjør akkurat som det står – gjør det enkelt å legge til og bruke Google Font. Plugin-funksjonen lar deg velge mellom mer enn 600 tilpassede Google-skrifter, forhåndsvise fontendringer live i Customizer, lage dine egne skriftsregler (administratorer) og mer. Det beste av alt – ingen koding kreves. Alle kontrollene er enkle og intuitive.

WordPress relaterte innlegg-plugins

En av de enkleste måtene å øke tiden en leser har på nettstedet ditt, er å inkludere lenker til artikler som ligner på hva de leser på nettstedet ditt. Hvordan gjør du dette? En enkel måte er med et beslektet innlegg-plugin.

Nok et beslektet innlegg Plugin – gratis

YARPP

YARPP er sannsynligvis den mest populære relaterte innlegg-plugin på WordPress.org. Med over 2 millioner nedlastinger er denne plugin en fin måte å legge til miniatyrbilder for beslektede innlegg, sider og tilpassede innleggstyper for å holde leserne på nettstedet ditt.

WordPress-forfatterboks-plugins

Gi forfatterne litt av æren for artikler som de skriver på bloggen din med en forfatterkasse. På denne måten kan du vise deres bio, sosiale lenker og til og med bildet på slutten av innlegg, slik at leserne kan lære mer om dem (bonus: det gir også gjestebloggere / forfattere og insentiv til å skrive gratis for deg siden de kan å koble til seg selv).

Enkel forfatterboks – gratis

https://wordpress.org/plugins/simple-author-box/

Vurder å gi forfatterne litt mer ære for Enkel forfatterboks plugg inn. Dette legger en seksjon til hvert av innleggene dine med forfatterbio, sosiale koblinger og Gravatar-bilde. Det er også RTL-klart og ganske enkelt å tilpasse med litt kunnskap om CSS-koding.

WordPress Plugins for eventstyring

For all nonprofit, restaurant, teater eller til og med selskap som har en begivenhetskalender, kan det være nyttig å vise hva som kommer opp og hva som allerede har skjedd. Enten du vil legge ut ansattes tidsplaner, happy hour-tider eller kommende morsomme løftere, er disse programtilleggene for events management det beste for jobben.

Arrangementskalender – Freemium

Arrangementskalenderen WordPress Plugin

Hvis du leter etter en flott online kalender- og hendelsesstyringssystem arrangementskalenderen av Modern Tribe. Plugin støtter opprettelsesalternativer for arrangementer, som arenaer, arrangører, måned / liste / dagvisninger, hendelsessøk, Google maps innebygd, tilpasset widget, begivenhetstaxonomier og mange flere ting (spesielt i pro-versjonen av plugin). I tillegg er den kompatibel med de mest populære temaer og rammer.

Event Espresso – Premium

EventEspresso

Server opp noen varme arrangementer til leserne dine med Event Espresso WordPress-plugin. Administrer hendelsene fra begynnelse til slutt, inkludert en kalender, invitasjoner, registrering, ventelister, fakturering, kuponger, bekreftelses-e-poster, sosial deling, flere språk og så mye mer.

Arrangementsansvarlig – Gratis

Hendelsesansvarlig plugin

Arrangementsansvarlig er et populært (og gratis) alternativ for å administrere hendelser gjennom ditt WordPress nettsted. Plugin-enheten har mange funksjoner inkludert (men ikke begrenset til) hendelsesregistrering, tilbakevendende hendelser, BuddyPress-støtte, Google maps, hendelsesinnleveringer og mer.

WordPress Lightbox-plugins

Legg til imponerende lyslysbokser på nettstedet ditt med noen av disse programtilleggene. De er enkle å installere og bruke, og gjør det mulig for deg å vise frem full glede av bildene dine i full størrelse.

Foobox – Premium

Foobox Lightbox WordPress Plugin

Denne fullt responsive og mobile klar lightbox-plugin er det perfekte tilskuddet til porteføljer og gallerier. Foobox har innebygd sosial deling, en lysbildefremvisning-funksjon, og fungerer automatisk med WordPress Galleries ved installasjon.

Lightbox Gallery – Gratis

Lightbox Gallery Plugin

Lightbox Gallery er en gratis plugin som er en flott måte å legge til lightbox-funksjonalitet til galleriene dine. Pluss at plugin-en er lokalisert for en rekke språk, har et alternativ for verktøytips-billedtekst, inkluderer paginering, og du kan velge et Highslide JS-visningsalternativ.

WordPress kommer snart og plugins for landingssider

Jobber du fortsatt på nettstedet ditt? Enkelt – prøv en av disse kommende pluginsene som kommer i vår beste WordPress-plugins-liste. Når en av disse er installert, kan du fremdeles tulle at nettstedet ditt kommer på sosiale medier, samle abonnenter på nyhetsbrev eller til og med adda-nedtelling mens du fremdeles har det fleksible å jobbe på nettstedet ditt (på backend).

WordPress Landingssider – Gratis

WordPress Landing Pages Plugin

WordPress Landingssider er en rask og enkel måte å sette sammen landingssider mens du jobber på nettstedet ditt. Pluss at plugin integreres fullt ut med Gravity Forms, Contact Form 7 og Ninja Forms, slik at du kan samle informasjon fra de som lander på siden din.

Trives landingssider – Premium

Trives landingssider

Med Thrive Landing Pages kan du enkelt gjøre ethvert WordPress-nettsted til en oljet markedsføringsmaskin. Bare installer plugin-modulen og bruk de medfølgende tilpassbare maler (225+ av dem) for å raskt lage målrettede sider for dine produkter, tjenester, online-kurs osv. Plugin-en er også oversettelsesklar, bruker en dra og slipp-byggherre for en enkel / intuitiv grensesnitt og er fullt responsive slik at sidene dine alltid ser bra ut.

WordPress Testimonial Plugins

Legg til kundevisninger fra det virkelige liv til nettstedet ditt med et av disse enkle å bruke plugins. På denne måten slipper du å tilpasse attestene dine når du legger dem til på en side eller widget, siden disse plugin-ene inneholder all styling (og enkle innsettingsalternativer) du muligens trenger.

WP-produktanmeldelse – Freemium

WP Product Review Lite

Legg til attester og anmeldelser med WP-produktanmeldelse. Mens det er en lite versjon tilgjengelig som fungerer bra, premiumversjonen av plugin-en legger til tilpassede snarveier, farger, gjennomgå borddesign, ikoner og til og med et sammenligningstabell.

Enkle kortkoder – gratis

Symple SHortcodes Testimonials

For en rask og minimal løsning inkluderer Symple Shortcodes en grunnleggende anbefalingskortkode. Du kan legge til personen eller firmaets navn, attesten og et bilde. Bare skriv inn kortkoden omtrent hvor som helst ved å bruke Symple-ikonet i den riktige tekstredigereren.

WordPress Innlegg Rangering plugins

En funksjon som ofte ikke er inkludert i temaene, er et alternativ for vurdering av anmeldelser eller gjennomgang. Det er en fin måte å få tilbakemeldinger fra leserne dine, eller tillate å “stemme” på innlegg som brukeren har sendt (som Buzzfeed). I alle fall er dette enkelt å legge til med en plugin.

LoveIt Pro – Premium

LoveIt Pro-plugin

Denne søte LoveIt-plugin som lar brukere “hjerte” til innleggene, sidene, porteføljeartiklene osv. Hver bruker kan elske noe en gang, og et varsel vises når de prøver å elske det igjen. Plugin-enheten lar deg også spore populært innhold og har en “mest elsket” widget.

WP-postvurderinger – gratis

WP Post-vurdering av plugin

Hvis du bare vil ha et tradisjonelt 5-stjerners rangeringssystem, WP Post-rangeringer er et populært og godt testet plugin som vil få jobben gjort. Leserne kan avgi stemme for innhold, pluginen tar et gjennomsnitt og deretter viser den rangeringen (men du kan alltid laste opp et tilpasset bilde).

WordPress Begrensede innholdsprogrammer

Hold deler av nettstedet ditt privat for abonnenter eller opprett premiummedlemskap med disse kraftige programmene for begrenset innhold. Ved hjelp av et av disse programtilleggene kan du enkelt starte en førsteklasses blogg full av eksklusive tips, opprette en “kun kunder” -støtteseksjon på e-handelsnettstedet, eller noe annet.

Begrens innhold – gratis og pro

Begrens Content Pro WordPress-plugin

Begrens enkelt innhold på sider, innlegg eller blokker med innhold til registrerte medlemmer bare med Begrens innhold gratis WordPress-plugin. Bare aktiv plugin-modulen og begrens innhold ved å velge brukernivå som skal begrenses av, eller ved å bruke kortkoden for en innholdsblokk. Oppgrader til Restrict Content Pro for å legge til et ubegrenset antall medlemsnivåer, administrere abonnement, registrere betalinger, utstede rabatter og selvfølgelig begrense innhold.

WordPress Share for å laste ned plugins

En rask måte å bygge deg følgere av sosiale medier på er å tilby gratis gode på nettstedet ditt og kreve lignende, dele eller tweet i bytte. Bare installer en av de beste pluggvalgene våre, legg til freebie-en og se din sosiale statistikk bli bedre.

Sosialt skap – Premium

OnePress Social Locker

Bruk Social Locker til å låse premiuminnhold (som innlegg, rabattkoder, bilder, videoer, spesialtilbud, nedlastinger, etc.) til brukerne deler innholdet ditt ved hjelp av sosiale medier. Plugin-enheten setter inn et låst innholdsskjermbilde som inkluderer en rekke populære alternativer for sosiale medier. Eller gi Social Locker Free Edition et forsøk. Det er den samme ideen som premiumversjonen av programtillegget – brukere må dele innholdet ditt sosialt for å få tilgang til det. Denne pluginen inkluderer en gratis prøveversjon av premiumfunksjonene, men du må oppgradere hvis du vil beholde dem.

Locker Cat Social Locker – Gratis

Locker Cat Social Locker

Be brukere like, tweet eller dele innholdet ditt med det enkle og greie Locker Cat-plugin. Plugin-enheten inneholder en enkel kortkode du kan bruke til å skjule innholdet ditt delvis på innlegg og sider. Leserne blir deretter bedt om å “dele” for å se hele innholdet, noe som gjør denne pluginen til et flott middel for viral sosial markedsføring (spesielt hvis du legger til noen hashtags i tweeten).

Pakk inn

Så der har du det – en liste over noen av de aller beste WordPress-pluginsene som skal adressere de fleste av dine WordPress ønsker og behov. Hvis vi savnet en funksjonalitet kundene dine ofte spør om, eller hvis det er en plugin du kontinuerlig anbefaler, kan du legge igjen en kommentar nedenfor og gi oss beskjed om det!

Så neste gang du vil be en temautvikler legge til litt ekstra funksjonalitet til et tema, eller lurer på hvorfor det ikke er der i utgangspunktet … spør deg selv … er det en plugin til det? Nesten alltid er svaret JA!

Merk: Selv om dette er en runde opp av de beste WordPress-plugins etter vår mening, anbefaler vi ikke å installere alle disse. Du bør bare installere plugins du har bestemt at er nødvendige for nettstedet ditt. Å installere for mange plugins kan potensielt føre til konflikter eller til og med senke nettstedet ditt hvis det er ressurskrevende.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me