Jeg tror at engasjement er massivt undervurdert i blogosfæren.


Enkelt sagt er kvaliteten på publikummet mye viktigere enn antallet. Og med kvalitet mener jeg egentlig hvor engasjert de er med ditt “merke”.

Still deg dette spørsmålet – bryr leserne dine faktisk om bloggen din, eller anser de det for å være en kaste-ressurs? Svaret ditt kan utgjøre hele forskjellen for sjansene dine for å oppnå dine mål (som jeg antar til slutt er å tjene penger).

Med det i tankene tenkte jeg at jeg ville benytte anledningen til å nevne mine favoritt WordPress-plugins som kan hjelpe deg til å engasjere deg bedre med leserne dine. Selv om kvaliteten på innholdet ditt og personligheten du vever inn i bloggen din, vil spille en stor rolle i å diktere nivået folk engasjerer deg i, følgende plugins kan gi deg en stor hjelpende hånd også.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Abonner på kommentarer reloaded

Jeg har en enkel tommelfingerregel med min egen blogg når det kommer til kommentarer – hvis noen har tatt seg tid til å dele sine synspunkter, bør jeg ta meg tid til å svare i form. Som sådan svarer jeg på de aller fleste kommentarer på nettstedet mitt.

Men med mindre leserne til bloggen din bokmerker kommentarene sine og kommer regelmessig tilbake for å se om du har svart, vil de aldri lese det du sa som svar. Og la oss innse det – engasjement er en toveis gate.

Med det i tankene anbefaler jeg på det sterkeste at du installerer Abonner på kommentarer som er lagt inn på nytt. Denne pluginen gjør akkurat som du forventer – varsler folk (via e-post) når kommentaren har blitt svart på. Det inkluderer også et komplett dashbord der du kan administrere abonnentene dine og alle alternativene dine.

Abonner på kommentarer reloaded

2. Facebook-kommentarer

Selv om det er en rekke plugins fra tredjepartskommentarer tilgjengelig for WordPress, er valget mitt av gjengen (spesielt når det gjelder brukerengasjement) Facebook-kommentarer.

Hvorfor? Fordi det gjør kommentarer svært sosiale og øker derfor engasjementet. Det er sannsynlig at det store flertallet av dine potensielle kommentarer allerede har en Facebook-konto, og som sådan vil kommentere på nettstedet ditt være (a) veldig enkelt og (b) veldig kjent.

Facebook Comments Plugin

Videre vil kommentarer laget på bloggen din vises på Facebook, og innholdet ditt vil sannsynligvis bli utsatt for et langt større publikum. Denne typen integrasjon er spesielt nyttig på nettsteder som allerede er svært sosiale (si for eksempel et bildedeling nettsted).

Selv om jeg ikke bruker Facebook-kommentarer personlig, kan det hende at jeg gjør det i et fremtidig prosjekt – det er definitivt et levedyktig alternativ til standard WordPress-kommentarsystem og vil ha en positiv innvirkning på brukerengasjement.

3. Bedre internt lenkesøk

Bedre lenkesøk

Når det gjelder å øke brukerengasjementet tror jeg det en av de beste tingene du kan gjøre er å koble sammen prolifically. Folk kan være blinde for navigasjonselementer og lignende (bare ta et øyeblikk for å bevisst observere dine egne surfevaner), men koblinger i innholdet er langt vanskeligere å unngå.

Sammenkobling gjøres best når det er veldig relevant – du vil sette folk i en situasjon der de har ti faner åpne i nettleseren sin og havner på nettstedet ditt i en halv time. Men WordPress ‘standard søkemotor for interne lenker, på et ord, er forferdelig.

Det er her Better Internal Link Search kommer inn. Denne enkle plugin justerer det interne link-søket for bare å finne innhold etter overskrift. Det inkluderer også planlagte innlegg. Jeg personlig anser det som den mest undervurderte plugin på WordPress.org – den gjør internkobling mye enklere.

4. Nok et beslektet innlegg-plugin

Når det gjelder å øke brukerengasjementet, er det en ikke-brainer å ha en beslektet innleggsseksjon nederst på innleggene dine. Hvis noen liker et innlegg nok til å lese det til slutt og deretter blir presentert for lignende innlegg, kan de godt benytte anledningen til å lese videre.

Enda et annet relaterte innlegg-plugin (eller YARPP for kort) er etter min ydmyke den beste relaterte innlegg-plugin tilgjengelig for WordPress. Mens andre fokuserer på prangende formatering, får YARPP nøkkelfaktoren – relevansen – bang på.

Ikke gjør feil – et beslektet innlegg-plugin er bare så bra som samsvarende algoritme. Hvis du ikke presenterer leserne dine med virkelig relevante tilleggsinnlegg, er sannsynligheten for at de leser videre, redusert langt. Så sørg for at du bruker YARPP og konfigurerer den slik at den bare gir de mest relevante resultatene.

5. Enkel Tweet innebygd

Av hensyn til full avsløring må jeg nevne at jeg medutviklet denne pluginen. Imidlertid kan det virkelig utgjøre en stor forskjell for brukerengasjement som jeg har oppdaget flere ganger.

Her er avtalen – Twitter-brukere liker å tweet. Enda viktigere er at de liker å tweet interessant tingene. En postoverskrift er ikke alltid så interessant. Men hvis du kan gi dem et pristilbud eller en visdomperle til å gi videre til deres etterfølgere, er de kanskje bare for glade for å gjøre det.

Det er her Easy Tweet Embed kommer inn – det lar deg legge inn forhåndsbefolkede tweets i innleggene dine, akkurat slik: Innebygd tweet

Innebygd tweet

Det ligner veldig på Click to Tweet-tjenesten, men gjør det lettere å lage tweets ved å la deg gjøre det via teksteditoren. Den setter også inn permalink automatisk. Jeg har funnet at tweets for innlegg økte med nesten 30% i noen eksempler ved å bruke Easy Tweet Embed – det er en rask og enkel måte å øke engasjementet på.

Alternativene er uendelige

Ulike alternativer ovenfor er en indikasjon på de mange måtene du kan øke engasjementet, så ikke begrens deg. Ulike ting fungerer for forskjellige blogger – nøkkelen er å eksperimentere og teste.

Hvis du har dine egne ideer for å øke brukerengasjementet, kan du dele dem med oss ​​nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me