En solid tilstedeværelse på nettet kan gjøre underverker for en lokal virksomhet. Selv om du utelukkende opererer i frakoblet verden, kan et godt nettsted tromme opp mye interesse – spesielt viktig hvis du er helt ny.


Vurder hvilke funksjoner du trenger nettstedet ditt for å utføre. Trenger besøkende å bestille før de kommer til deg? Kan nettstedet ditt håndtere det? Hvis ikke, vil du fjerne kunder før du til og med har hatt sjansen til å imponere dem.

Etter min mening er WordPress den perfekte plattformen for å drive dine lokale virksomheter. Dette er i stor grad ned til det enorme antall tilgjengelige plugins, slik at du kan legge til funksjonaliteten nettstedet ditt trenger. I dag vil jeg se på fem plugins som er spesielt målrettet mot lokale virksomheter.

Responsivt Google Maps-plugin

Responsive Google Maps

Hvis du driver en lokal murstein og mørtel butikk, vil suksessen bli bestemt av hvor mange som kommer innom. Den responsive Google Maps-pluginen gjør det superenkelt for potensielle kunder å finne deg, ved å la deg legge til et fullt responsivt Google-kart på nettstedet ditt. Plugin-en er full av funksjoner, men er fortsatt veldig enkel å bruke og konfigurere.

Dette er en av mine favoritt Google Map-plugins, med mye rom for å skreddersy kartene dine til stylingbehovene dine. Funksjonene inkluderer:

  • Tilpassede markørstiler
  • Fest flere butikkplasser på ett kart
  • Legg til flere kart per side
  • Egendefinerte retninger
  • Overlegg tilpasset innhold på kartene dine, inkludert dine egne bilder
  • Fire karttyper: vei, satellitt, hybrid og jevnt terreng
  • Væroppdateringer og skylag
  • Legg til hvilken som helst side eller widget-område ved hjelp av enkle kortkoder

Det er mange funksjoner og betyr at du kan gjøre omtrent hva du måtte ønske deg med et Google Map ved hjelp av denne pluginen. Vil du se et skjermbilde av plugin-programmet? Her er en med en rekke funksjoner:

Responsivt Google Maps-skjermbilde

Plugin-en er tilgjengelig fra Code Canyon for bare $ 16.

WP Quick Booking Manager Pro

WP Quick Manager Pro

Har noen avtaler basert virksomhet noen gang klaget på å ha også mange bestillinger? Dagene med telefonbestillinger er nummererte, med de fleste kunder på nettet for å reservere spilleautomater. Selvfølgelig, jo lettere er det for en kunde å gjøre bookingen, jo flere bestillinger får du. Det kan være forskjellen mellom drift med halv kapasitet og full kapasitet.

WP Quick Booking Manager Pro gjør bestillingsprosessen utrolig grei. Dette gjør det til en flott bestillingsløsning for restauranter, skjønnhetssalonger, klinikker – you name it! Det lar deg også tilby online bookingtjenester for hotellrom, leiligheter eller annen overnatting som er tilgjengelig for utleie. Tenker du litt utenfor boksen, kan du til og med bruke det til å leie ut utstyr eller biler.

Backend Booking Kalender

Etter installasjonen kan du legge til en reservasjonskalender på hvilken som helst side ved å bruke en enkel kortkode. Kalendervisningen ser fin og stilig ut, er full responsiv, og utilgjengelige tidspunkter og datoer blokkeres automatisk. Plugins støtter også et ubegrenset antall bestillinger, betalingsalternativer for flere valutaer (inkludert PayPal) og til og med flerspråklig evne. Denne svært allsidige plugin vil passe til behovene til et bredt utvalg av virksomheter, og potensielle kunder vil elske det intuitive brukergrensesnittet – back-end-grensesnittet er veldig enkelt å jobbe med også. WP Quick Booking Manager Pro er et virkelig flott bestillingsprogram, og er tilgjengelig fra CodeCanyon for $ 24.

Booking kalender

Booking kalender

Til og med bedrifter med budsjett trenger å ta bestillinger. Heldigvis er det en rekke flotte gratis alternativer der ute, inkludert Booking Kalender-plugin. Som du kan forvente av et gratis programtillegg, er det mer begrenset enn de fleste premium-plugins, men det er enkelt å integrere og kan fremdeles gjøre en god jobb.

Plugin-en er veldig enkel for potensielle kunder å bruke: velg en dato fra kalenderen, fyll ut et kort skjema og trykk deretter på send. Lett. For å unngå dobbeltbestilling, kan du begrense antall bestillinger per dag, eller du kan tillate ubegrenset bestilling. Kanskje er den største begrensningen for denne gratisversjonen at du ikke kan ta betalinger – dette kan resultere i ingen forestillinger.

Skjermbilde av reservasjonskalender

Gratisversjonen er relativt grunnleggende, men små bedrifter som tilbyr enkle bestillinger kan lett dra nytte av den. Når det gjelder funksjonalitet, er ikke denne gratis versjonen like polert som WP Quick Booking Manager Pro. Du kan imidlertid oppgradere den, og gi deg tilgang til premiumfunksjoner som: timebestilling, online betalinger (innskudd eller full betaling), sesongjustering og kupongrabatt. Det er i denne premiumversjonen pluginen virkelig utmerker seg. Premiumversjonen starter fra $ 79, men for store bedrifter (som vil ha alle tilgjengelige funksjoner) vil en enkelt lisens koste 449 dollar.

Yoast Local SEO

Lokal SEO av Yoast

De fleste WordPress-brukere vil være godt kjent med WordPress SEO av Yoast-plugin – med nesten 17,5 millioner nedlastinger, de gå til SEO-plugin. Men visste du at Yoast utviklet en rekke premium SEO-plugins, inkludert Yoast Local SEO-plugin, tilgjengelig fra $ 69.

Å være i virksomhet vil være vanskelig hvis den potensielle kundebasen din ikke kan finne deg på nettet. Men har du noen gang prøvd å søke etter en lokal virksomhet i Google, for eksempel, en frisør? Når du gjør det, er SERP-ene et veldig annet sted.

Hvis du vil bli inkludert i denne listen over lokale virksomheter – eller enda bedre, på topp av disse listene – Google trenger å vite hvor du er og hva du gjør. Selv om en generell plugin som WordPress SEO av Yoast er et godt utgangspunkt for SEO-strategien din, har lokale bedrifter et annet sett med SEO-krav. For alle dine lokale SEO-behov er det ingen bedre plugin enn Yoast Local SEO. Enkelt sagt: Denne plugin vil hjelpe nettstedet ditt til å rangere høyere for lokale søk i Google. Hvordan? Ved å oppgi alle metadata som Google trenger for et lokalt søk – din beliggenhet for kartvisningen, samt viktige kontaktinformasjon som telefonnummeret ditt.

Du kan også bruke Local SEO-plugin til å lage stilige kontaktskjema sider. Plugin-enheten lar deg legge til et kart, åpningstider og kontaktinformasjon til et Om side, og lar også en besøkende finne sin nærmeste butikk.

Sabai Directory Plugin for WordPress

Sabai-katalogen

Ville det ikke være flott å ha alle beslektede, lokale virksomheter sammen ett sted? Nå, nå kan du, takket være Sabai Directory-plugin, tilgjengelig for $ 28 fra CodeCanyon. Sabai Directory er den ideelle plugin for å bygge en omfattende lokal bedriftskatalog. Du kan legge til et ubegrenset antall virksomheter i en individuell katalog. Disse kan organiseres i en rekke kategorier – besøkende kan filtrere katalogen for å finne det de leter etter – og alle virksomheter vises sammen på et interaktivt Google Map. Du kan legge til navn, beliggenhet og et bilde av hver virksomhet, i tillegg til at du kan vise en rangering av fem basert på brukeranmeldelser. Det interaktive kartet inneholder et dypt utvalg av stylingsalternativer, og besøkende står fritt til å legge igjen egne anmeldelser og kommentarer for en bestemt liste.

Å starte en bedriftskatalog er en fin måte for en gruppe lokale bedrifter å samarbeide for å markedsføre sine virksomheter. Så lenge du ikke er redd for litt konkurranse, er det en fin måte å øke din oppdagbarhet – potensielle kunder vurderer sannsynligvis alternativene sine via en katalog i stedet for å veie opp en haug med nettsteder individuelt.

Å drive din egen katalog kan også være ganske lukrativt: hvis du rangerer godt i Google for viktige termer i ditt område, kan du tjene gode gjentagende inntekter. Sabai Directory kan lette dette, ettersom det lar deg ta tilbakevendende betalinger fra virksomheter som vil bli lagt til katalogen din – Sabai støtter fire betalingsportaler. Du kan til og med belaste mer for utvalgte oppføringer.

Siste tanker

Selv om du er en liten, offline butikk, kan et godt nettsted gå langt i retning av å vokse virksomheten din. I dag har jeg dekket en rekke plugins for å hjelpe kundene dine med å oppdage deg online, foreta reservasjoner og få veibeskrivelse til din fysiske murstein-og-mørtel-plassering. Hvis du vil ha flere kunder – og hvem ville ikke gjort det? – det er det minste nettstedet ditt skal kunne gjøre!

Bruker du noen av programtilleggene som vises i dagens innlegg? Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me