O prezență web solidă poate face minuni pentru o afacere locală. Chiar dacă funcționați exclusiv în lumea offline, un site web bun poate suscita mult interes – mai ales important dacă sunteți nou.


Luați în considerare ce funcții aveți nevoie pentru a îndeplini site-ul dvs. web. Vizitatorii trebuie să rezerve înainte să vină să vă vadă? Poate site-ul dvs. web să se ocupe de asta? Dacă nu, veți întoarce clienții înainte de a avea chiar șansa de a-i impresiona.

În opinia mea, WordPress este platforma perfectă pentru a-ți alimenta afacerile locale. Aceasta se reduce în mare măsură la numărul mare de plugin-uri disponibile, ceea ce vă permite să adăugați funcționalitatea de care aveți nevoie site-ul dvs. web. Astăzi vreau să mă uit la cinci pluginuri vizate special pentru întreprinderile locale.

Plugin Google Maps responsabil

Hărți Google responsive

Dacă rulați un magazin local de cărămidă și mortar, succesul dvs. va fi determinat de numărul de persoane care se apropie. Pluginul Google Maps responsive face ca utilizatorii potențiali să vă găsească foarte ușor, permițându-vă să adăugați o hartă Google care să răspundă pe site-ul dvs. web. Pluginul este plin de funcții, dar rămâne cu adevărat ușor de utilizat și de configurat.

Acesta este unul dintre pluginurile mele preferate de Google Map, cu o mulțime de posibilități pentru a vă adapta hărțile la cerințele dvs. de stil. Caracteristicile includ:

  • Stiluri de marcare personalizate
  • Fixează mai multe locații ale magazinului pe o singură hartă
  • Adăugați mai multe hărți pe pagină
  • Indicații personalizate
  • Suprapuneți conținut personalizat pe hărțile dvs., inclusiv imaginile proprii
  • Patru tipuri de hărți: drum, satelit, hibrid și chiar teren
  • Actualizări meteo și stratul de nori
  • Adăugați la orice pagină sau zonă de widget folosind scurtături simple

Aceasta are o mulțime de caracteristici și înseamnă că puteți face aproape orice puteți dori cu o hartă Google folosind acest plugin. Vrei să vezi o captură de ecran a pluginului în acțiune? Iată una cu o serie de caracteristici:

Captura de ecran responsivă Google Maps

Pluginul este disponibil de la Code Canyon pentru doar 16 dolari.

WP Quick Booking Manager Pro

WP Quick Manager Pro

Are vreo afacere bazată pe numire vreodată să se plângă că are de asemenea multe rezervări? Zilele de rezervare telefonică sunt numerotate, majoritatea clienților îndreptându-se online să își rezerve slotul. Desigur, cu cât este mai ușor pentru un client să își facă rezervarea, cu atât mai multe rezervări vor primi. Aceasta ar putea fi diferența dintre funcționarea la jumătate de capacitate și capacitatea completă.

WP Quick Booking Manager Pro face procesul de rezervare incredibil de simplu. Acest lucru îl face o soluție excelentă de rezervare pentru restaurante, saloane de înfrumusețare, clinici – îl numiți! De asemenea, vă permite să furnizați servicii de rezervare online pentru camere de hotel, apartamente sau orice alte spații de cazare disponibile pentru închiriere. Gândindu-te puțin în afara cutiei, ai putea chiar să o folosești pentru închirierea de echipamente sau mașini.

Calendar de rezervare backend

După instalare, puteți adăuga un calendar de rezervare la orice pagină folosind un shortcode simplu. Vizualizarea calendarului arată frumos și elegant, răspunde pe deplin și orele și datele indisponibile sunt blocate automat. Plugin-urile acceptă, de asemenea, un număr nelimitat de rezervări, mai multe opțiuni de plată în valută (inclusiv PayPal) și chiar capacitate multilingvă. Acest plugin extrem de versatil s-ar potrivi nevoilor unei mari varietăți de companii, iar clienții dvs. potențiali le vor plăcea interfața intuitivă a utilizatorului – interfața back-end este cu adevărat ușor de lucrat. Un plugin de rezervare cu adevărat excelent, WP Quick Booking Manager Pro este disponibil de la CodeCanyon pentru 24 de dolari.

Calendar de rezervare

Calendar de rezervare

Chiar și întreprinderile cu buget trebuie să ia rezervări. Din fericire, există o serie de mari liber opțiuni acolo, inclusiv opțiunea Plugin de rezervare Calendar. După cum vă așteptați de la un plugin gratuit, acesta este mai limitat decât majoritatea pluginurilor premium, dar este ușor de integrat și poate încă face o treabă excelentă.

Pluginul este cu adevărat ușor de utilizat pentru potențialii clienți: alegeți o dată din calendar, completați un formular scurt și apoi apăsați trimite. Uşor. Pentru a evita rezervarea dublă, puteți restricționa numărul de rezervări pe zi sau puteți permite rezervări nelimitate. Poate că cea mai mare limitare a acestei versiuni gratuite este aceea că nu puteți lua plăți – acest lucru ar putea duce la neprezentări.

Screenshot de calendar de rezervare

Versiunea gratuită este relativ de bază, dar întreprinderile mici care oferă rezervări simple ar putea beneficia cu ușurință de aceasta. În ceea ce privește funcționalitatea, această versiune gratuită nu este la fel de lustruită ca WP Quick Booking Manager Pro. Cu toate acestea, îl puteți actualiza, oferindu-vă acces la caracteristici premium, cum ar fi: rezervări pe oră, plăți online (depozite sau plată integral), ajustări ale tarifelor sezoniere și reduceri la cupon. În această versiune premium, pluginul excelează cu adevărat. Versiunea premium începe de la 79 de dolari, dar pentru întreprinderile mari (care doresc fiecare funcție disponibilă), o licență de un singur site va costa 449 USD.

SEO locală Yoast

SEO local de Yoast

Cei mai mulți utilizatori WordPress vor fi foarte familiarizați cu pluginul SEO SEO prin Yoast – cu aproape 17,5 milioane de descărcări mergeți la SEO plugin. Dar știați că Yoast dezvoltă o serie de pluginuri SEO premium, inclusiv Plugin SEO local Yoast, disponibil de la 69 USD.

Rămâneți în afaceri va fi dificil dacă baza dvs. de clienți potențiali nu vă poate găsi online. Dar ați încercat vreodată să căutați o companie locală în Google, să zicem, coafor? Când o faci, SERP-urile sunt un loc foarte diferit.

Dacă doriți să fiți incluși în această listă de afaceri locale – sau mai bine zis, la top din aceste liste – Google trebuie să știe unde vă aflați și ce faceți. Deși un plugin general, cum ar fi WordPress SEO de Yoast, este un bun punct de plecare pentru strategia dvs. SEO, întreprinderile locale au un set diferit de cerințe SEO. Pentru toate nevoile dvs. locale de SEO, nu există un plugin mai bun decât SEO local Yoast. Pur și simplu pus: acest plugin vă va ajuta site-ul dvs. să se plaseze mai ridicat pentru interogări de căutare locale în Google Cum? Prin furnizarea tuturor datelor meta Google are nevoie pentru o căutare locală – locația dvs. pentru vizualizarea hărții, precum și date de contact importante, cum ar fi numărul dvs. de telefon.

De asemenea, puteți utiliza pluginul SEO local pentru a crea pagini elegante de formular de contact. Pluginul vă permite să adăugați o hartă, ore de deschidere și detalii de contact la un Despre pagină și, de asemenea, permite unui vizitator să își găsească cel mai apropiat magazin.

Plugin Director Sabai pentru WordPress

Directorul Sabai

Nu ar fi minunat să avem toate întreprinderile locale asociate într-un singur loc? Acum, puteți, grație pluginului Directory Sabai, disponibil pentru 28 de dolari de la CodeCanyon. Directorul Sabai este pluginul ideal pentru construirea unui director de afaceri local complet. Puteți adăuga un număr nelimitat de companii într-un director individual. Acestea pot fi organizate într-o varietate de categorii – vizitatorii pot filtra directorul pentru a găsi ceea ce caută – și toate companiile sunt afișate împreună pe o hartă Google interactivă. Puteți adăuga numele, locația și o imagine a fiecărei companii, plus puteți afișa un rating din cinci pe baza recenziilor utilizatorilor. Harta interactivă include o selecție profundă de opțiuni de styling, iar vizitatorii sunt liberi să își lase propriile recenzii și comentarii pentru o anumită listare.

Începerea unui director de afaceri este o modalitate excelentă pentru un grup de afaceri locale de a lucra împreună pentru a-și promova afacerile. Atâta timp cât nu vă este frică de concurență, este o modalitate excelentă de a vă stimula descoperirea – clienții potențiali sunt mai susceptibili să își evalueze opțiunile printr-un director, în loc să cântărească o mulțime de site-uri individual..

Rularea propriului dvs. director poate fi, de asemenea, destul de profitabilă: dacă vă clasificați bine pe Google pentru termenii cheie din zona dvs. puteți obține venituri recurente bune. Directorul Sabai poate facilita acest lucru, deoarece vă permite să efectuați plăți recurente de la companii care doresc să fie adăugate în directorul dvs. – Sabai acceptă patru gateway-uri de plată. Puteți încasa chiar mai multe pentru înregistrările prezentate.

Gânduri finale

Chiar dacă sunteți un magazin mic și offline, un site web bun poate merge mult spre creșterea afacerii dvs. Astăzi am acoperit o serie de pluginuri pentru a vă ajuta clienții să vă descopere online, să faceți rezervări și să vă orientați către locația dvs. fizică din cărămidă și mortar. Dacă doriți mai mulți clienți – și cine nu? – cel mai puțin ar trebui să poată face site-ul dvs. web!

Folosești vreunul dintre pluginurile prezentate în postarea de astăzi? Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me