Cred că implicarea este subestimată masiv în blogosferă.


Simplu, calitatea publicului tău este mult mai importantă decât cantitatea. Și prin calitate mă refer, în esență, la cât sunt de angajați cu „marca” dvs..

Pune-ți această întrebare – cititorilor tăi le pasă de fapt blogul tău sau consideră că este o resursă care poate fi îndepărtată? Răspunsul tău poate face toată diferența cu șansele tale de a-ți atinge obiectivele (despre care presupun că în cele din urmă vei câștiga bani).

În acest sens, am crezut că voi profita de această ocazie pentru a menționa pluginurile mele preferate de WordPress care vă pot ajuta să vă implicați mai bine cu cititorii. Deși calitatea conținutului și personalitatea pe care o țeseți în blogul dvs. vor juca un rol important în a dicta nivelul la care oamenii se angajează cu dvs., următoarele plugin-uri vă pot oferi o mână de ajutor mare de asemenea.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Abonează-te la Comentarii reîncărcate

Am o regulă simplă cu propriul blog când vine vorba de comentarii – dacă cineva și-a luat timpul să-și împărtășească opiniile, ar trebui să-mi iau timp să răspund în natură. Ca atare, răspund la marea majoritate a comentariilor de pe site-ul meu.

Dar dacă cititorii blogului tău își marchează comentariile și revin periodic pentru a vedea dacă ați răspuns, nu vor ajunge niciodată să citească ceea ce ați spus ca răspuns. Și haideți să ne confruntăm – implicarea este o stradă cu două sensuri.

Având în vedere acest lucru, vă recomand să vă instalați Abonare la comentarii reîncărcate. Acest plugin face exact așa cum vă așteptați – notifică persoanele (prin e-mail) când le-a răspuns comentariul. De asemenea, include un tablou de bord complet în care vă puteți gestiona abonații și toate opțiunile.

Abonează-te la Comentarii reîncărcate

2. Comentarii Facebook

Cu toate că există o serie de plugin-uri de comentarii ale unor terțe părți disponibile pentru WordPress, alegerea mea din buchet (mai ales când vine vorba de implicarea utilizatorilor) este Comentariile Facebook.

De ce? pentru că face comentarii extrem de sociale și, prin urmare, stimulează implicarea. Este foarte probabil ca marea majoritate a potențialilor dvs. comentatori să aibă deja un cont Facebook și, ca atare, să găsească comentarii pe site-ul dvs. să fie (a) foarte ușor și (b) foarte familiar.

Plugin pentru comentarii Facebook

În plus, comentariile făcute pe blogul dvs. vor apărea pe Facebook, iar conținutul dvs. este probabil să fie expus unui public mult mai mare. Acest tip de integrare este deosebit de util pe site-urile care sunt deja foarte sociale (de exemplu, un site de partajare a imaginilor).

Deși nu folosesc personal Comentarii Facebook, pot face acest lucru într-un viitor proiect – este cu siguranță o alternativă viabilă la sistemul de comentarii WordPress implicit și va avea un efect pozitiv asupra implicării utilizatorilor..

3. Căutare mai bună a linkurilor interne

Căutare de legături mai bune

Când vine vorba de stimularea implicării utilizatorilor, cred că unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să vă conectați prolific. Oamenii pot fi orbi de elementele de navigație și altele asemenea (trebuie doar un moment să observați în mod conștient propriile dvs. obiceiuri de navigare), dar legăturile din conținut sunt mult mai dificil de evitat.

Interconectarea se face cel mai bine atunci când este extrem de relevantă – doriți să puneți oamenii într-o situație în care au zece file deschise pe browserul lor și să ajungă pe site-ul dvs. timp de o jumătate de oră. Însă motorul de căutare implicit al linkurilor interne, într-un cuvânt, este groaznic.

Acolo intervine o căutare mai bună a legăturilor interne. Acest plugin simplu ajustează căutarea de link-uri interne pentru a localiza conținut doar în titlu. De asemenea, include postări programate. Eu personal îl consider cel mai subestimat plugin de pe WordPress.org – face legătura internă asa demult mai ușor.

4. Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Când vine vorba de stimularea implicării utilizatorilor, să aveți o secțiune de postări corelate în partea de jos a postărilor dvs. este un element fără probleme. Dacă cineva îi place o postare suficientă pentru a o citi până la sfârșit și este prezentat cu postări similare, poate profită de ocazie pentru a citi mai departe.

Totuși, un alt plugin pentru mesaje înrudite (sau YARPP pe scurt) este, în umila mea părere, cel mai bun plugin de posturi disponibile pentru WordPress. În timp ce alții se concentrează pe o formatare fulgerătoare, YARPP primește factorul cheie – relevanța – bang on.

Nu faceți greșeală – un plugin de postări conexe este la fel de bun ca algoritmul său de potrivire. Dacă nu prezentați cititorilor dvs. postări suplimentare cu adevărat relevante, probabilitatea de a le citi este mult redusă. Asigurați-vă, așadar, că utilizați YARPP și configurați-l astfel încât să vă întoarcă doar cele mai relevante rezultate.

5. Easy Tweet încorporați

În interesul dezvăluirii complete, trebuie să menționez că am dezvoltat acest plugin. Cu toate acestea, într-adevăr poate face o diferență uriașă în ceea ce privește implicarea utilizatorilor, așa cum am descoperit-o de mai multe ori.

Iată afacerea – utilizatorii de Twitter le place să tweet. Mai important, le place să tweeteze interesant lucruri. Un titlu post nu este întotdeauna atât de interesant. Dar dacă le puteți da un citat sau o perlă de înțelepciune pentru a le transmite adepților lor, este posibil să fie doar prea fericiți pentru a face acest lucru.

Acolo intervine Easy Tweet Embed – vă permite să încorporați tweeturile populate în postările dvs., exact așa: Tweet încorporat

Tweet încorporat

Este foarte asemănător cu serviciul Click to Tweet, dar creează mai ușor crearea de tweeturi, permițându-vă să o faceți prin intermediul editorului de text. De asemenea, introduce automat legătura permanentă. Am găsit că tweeturile de postări vor fi crescute cu aproape 30% în unele exemple folosind Easy Tweet Embed – este un mod rapid și ușor de a stimula implicarea.

Opțiunile sunt interminabile

Diversitatea opțiunilor de mai sus indică modalitățile prin care puteți stimula implicarea, deci nu vă limitați. Diferite lucruri funcționează pentru bloguri diferite – cheia este experimentarea și testarea.

Dacă aveți propriile idei pentru stimularea implicării utilizatorilor, vă rugăm să le împărtășiți mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me