5 motive pentru care utilizatorii WordPress ar trebui să treacă la comentariile Facebook

Când permiteți vizitatorilor să facă comentarii cu privire la postările dvs. WordPress, creșteți implicarea, hrăniți o conversație, tentați oamenii să se întoarcă și îi veți solicita pe alții să genereze zumzet despre site-ul dvs. Toate acestea sunt o veste grozavă dacă doriți să construiți o serie online.


Din fericire, WordPress oferă mai multe pluginuri care facilitează comentarea. Cu doar câteva clicuri ale mouse-ului, puteți fi pe cale să creați un răcitor de apă virtual unde oamenii își împărtășesc gândurile.

Cu toate acestea, secțiunile de comentarii sunt o țintă principală pentru abuz. Oamenii postează spam, insulte grotești și chiar amenințări de violență în secțiunea de comentarii ale diferitelor bloguri. Deși nu există nicio modalitate de a implementa o soluție care să elimine complet acest potențial, există o modalitate de a-l reduce dramatic: Utilizați Facebook Comments ca soluție. În acest articol, vom examina modul în care comentariile beneficiază site-ul dvs. și vom explica de ce Comentariile Facebook este cea mai bună opțiune.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Cum beneficiază comentariile site-ului dvs. WordPress

Dacă conduci un blog de orice fel, probabil căuți să creezi o comunitate online. Vă direcționați către persoanele cu gânduri similare care împărtășesc interesele evidențiate de conținutul de pe site-ul dvs. Este o relație benefică reciproc: vizitatorii dvs. obțin informații pe care le consideră valoroase vizitând site-ul dvs. și creați un public.

Cu toate acestea, este, de asemenea, o idee grozavă să le permiteți vizitatorilor să interacționeze între ei. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este cu o secțiune de comentarii care le permite nu numai să vă lase feedback cu privire la conținutul dvs., ci și să interacționeze între ei. Iată câteva dintre beneficiile pe care le puteți aștepta de la o secțiune de comentarii.

Implicare îmbunătățită

Fiecare marketer digital caută angajament. Este germenul inițial care creează viralitate în cele din urmă. Este ceea ce transformă conținutul dvs. dintr-un alt articol din cyberspace într-o piesă de citit obligatoriu pe care oamenii o împărtășesc cu prietenii lor.

Comentariile încurajează implicarea, permițând vizitatorilor să își împărtășească gândurile asupra conținutului tău. Cu toate acestea, comentariile merg mai departe prin faptul că permit oamenilor să își exprime opiniile pe aceeași pagină cu conținutul dvs. Atunci când oamenii împărtășesc sau vă trimit un articol, pot oferi unele comentarii, dar este vizibil doar pentru prietenii și adepții lor. Cu toate acestea, o secțiune de comentarii le permite să își împărtășească gândurile chiar sub articolul în sine. Acesta este un mod minunat de a construi o comunitate în care oamenii simt că vocea lor este ascultată.

O comunitate socială

O secțiune de comentarii nu numai că crește implicarea, dar crește și probabilitatea construirii unei comunități sociale. Dacă vedeți site-ul dvs. ca o canapea virtuală în care prietenii vechi se pot prăbuși atunci când apar din nicăieri, atunci doriți să stabiliți un sentiment de apartenență.

Cu o secțiune de comentarii, veți avea oameni care se întorc unii pe alții. Vor discuta articolul de mai sus secțiunea de comentarii. Vor vorbi despre locurile lor preferate de mâncare. Ei vor aminti despre vremurile vechi. Și da, chiar vor argumenta înainte și înapoi uneori.

Ce face asta pentru site-ul dvs.? Creează o comunitate online pe care probabil că vizitatorii dvs. nu o vor mai putea găsi nicăieri. Această comunitate face blogul tău unic și îl menține la cerere mare.

Repetați vizitatorii

Ce se întâmplă când oamenii vorbesc înainte și înapoi între ei? Ei trebuie să răspundă la ceea ce spune cealaltă persoană. Când oamenii se ocupă de discuții într-o secțiune de comentarii, vor dori să răspundă. Pentru a face acest lucru, va trebui să se întoarcă pe site-ul dvs. web pentru a face acest lucru. Asta înseamnă mai multe clicuri pentru dvs., ceea ce la rândul său înseamnă mai multe afișări de anunțuri și mai multe venituri. Toată lumea câștigă.

Cert este că o secțiune de comentarii este una dintre cele mai bune metode de a face site-ul dvs. „lipicios”. Dacă vizitatorii dvs. încep să crească și să se dezbată unii cu alții, ei vor continua să revină. Vei construi o comunitate loială care nu poate fi găsită nicăieri în altă parte.

Prezentarea comentariilor pe Facebook

Facebook Comentarii WordPress Plugin

Deci, cum adăugați Facebook comentând pe site-ul dvs. pe care îl întrebați? Ușor – cu un plugin, desigur, și liber unul la asta. Facebook Comentarii WordPress, așa cum sugerează și numele, este un plugin de comentarii WordPress care este integrat cu Facebook.

Dezavantajul vizibil imediat al acestei soluții este, desigur, faptul că persoanele care nu au conturi Facebook nu vor putea lăsa comentarii. Răspunsul imediat la această obiecție este: Cine nu ai un cont Facebook? Comunitatea Facebook se mândrește cu sute de milioane de utilizatori din întreaga lume. Cu siguranță veți putea crea propria subcultură online de la utilizatorii Facebook.

Facebook Comments vă oferă o soluție excelentă de comentarii cu filet, care este integrată pe site-ul web popular de social media. De fapt, este cea mai bună soluție de comentarii pentru blogul tău.

Instalarea pluginului

Dacă ați instalat un plugin înainte, acest proces va fi foarte familiar. pur și simplu navigați la pluginuri> Adăugare nou în tabloul de bord WordPress. Căutați doar „comentarii pe Facebook”.

Instalați Facebook Comentarii WordPress Plugin

Ar trebui să fie chiar primul plugin de pe listă. Dar, dacă nu este din anumite motive, derulați în jos până când găsiți pluginurile pentru Comentarii Facebook cu logo-ul verde pentru comentarii și instalări de 40k +. Doar faceți clic pe butonul pentru instalare și apoi activați pluginul.

Configurarea pluginului

Odată activat, ar trebui să observați un nou tablou de bord pentru „Comentarii FB”. Faceți clic pe el pentru a introduce setările de comentarii. Există o mulțime de setări interesante pentru fonturi, culoarea textului și multe altele, dar recomandăm să le modelezi pentru a se potrivi cu restul temei tale. Dar cele mai importante două sunt ID aplicație (de pe Facebook) și Afișați comentariile activate (pentru a seta unde doriți ca comentariile Facebook să fie afișate în mod implicit).

Facebook Comments Setări pentru plugin-uri WordPress

Înainte de a vă orienta cu setările, mai întâi veți dori să vă creați ID-ul de aplicație Facebook pentru a vă sincroniza Facebook cu site-ul dvs. web. Faceți clic pe acest link pentru creați o aplicație care să vă ocupe comentariile. Aceasta vă va duce pe Facebook, unde veți vedea opțiunea de a deveni dezvoltator Facebook. Faceți clic pe butonul verde pentru a vă înregistra, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran.

registru-fb-dev

Odată înregistrat, ecranul dvs. ar trebui să afișeze acum un buton verde pentru „+ Adăugați o aplicație nouă”, precum cea de mai jos. Faceți clic pe el pentru a începe.

add-new-fb-app

În continuare, vei alege tipul de aplicație. Deoarece vom folosi acest lucru pentru comentariile site-ului dvs. WordPress, selectați opțiunea WWW: site web.

selectați-app-tip

După ce selectați, ar trebui să vedeți un ecran pentru a începe pagina aplicației site-ului dvs. web, dar întrucât facem acest lucru numai pentru ID-ul aplicației trebuie doar să faceți clic pe opțiunile din dreapta pentru a omite configurarea și a crea ID-ul aplicației.

skip-fb-app-configurare

Acum ajungi să-ți creezi ID-ul! Nu trebuie decât să adăugați un nume de afișare și un spațiu de nume de care vă veți aminti, alegeți o categorie și faceți clic pe butonul albastru pentru a crea ID-ul.

creați-the-app-id

Ok, acum aveți un ID de aplicație Facebook! Doar copiați-l și reveniți la tabloul de bord WordPress pentru a-l insera.

Facebook Comments Setări pentru plugin-uri WordPress

Cu acest lucru, puteți parcurge și adăuga setările dvs. Comentarii FB. După ce ați terminat, faceți clic pe salvare – asta este!

Cu acest plugin, aveți, de asemenea, opțiunea de a dezactiva includerea automată a comentariilor Facebook pe fiecare postare / pagină și de a utiliza un cod scurt dandy la îndemână. Astfel puteți include comentarii pe Facebook doar pe anumite pagini sau șabloane de pagină pe care le creați.

Notă: Desigur, puteți, de asemenea, să faceți upgrade la Pro pentru acces la scheme de culori (întunecat / luminos), fundaluri personalizabile, 39+ efecte de animație, o licență de utilizare premium pentru mai multe site-uri și suport premium. Deși dacă tot ce doriți să faceți este să reglați câteva culori, este probabil să ne puteți imagina cu o căutare rapidă pe Google și un CSS minim>

De ce ar trebui să folosiți comentariile Facebook

Există o mulțime de motive pentru a adopta Comentarii Facebook ca soluție la alegere (indiferent dacă este sau nu prin pluginul FB Comments WordPress) și am putea continua și mai departe. Iată doar primii cinci, însă, doar pentru a vă începe:

1. Trolling redus

Cu puține excepții, oamenii își folosesc identitățile reale pe Facebook. Acest lucru este în contrast cu alte soluții de comentarii, cum ar fi Disqus și Livefyre, în care oamenii pot genera un cont cu orice nume sau orice gest. Facebook solicită oamenilor să specifice informații de identitate valide.

Acest lucru reduce semnificativ trolling-ul, deoarece troll-urile online iubesc anonimatul. Dacă oamenii doresc să-și dea drumul la un coleg comentator cu o insultă minoră, vor trebui să facă acest lucru folosind numele lor real (și, probabil, poza lor) cu o soluție Facebook Comments.

Da, după cum am menționat mai sus, există întotdeauna oameni care învață să bată sistemul. Cu toate acestea, oamenii nu vor ieși în mod obișnuit să creeze un cont Facebook fals doar pentru posibilitatea de a insulta oamenii online.

Realitatea este că, deși nu poți elimina niciodată trolling-ul, îl poți reduce în mod semnificativ obligând oamenii să comenteze cu o identitate reală. Acest lucru face imediat comentariile Facebook mai bune decât alte soluții.

2. Spamming redus

Așa cum am văzut, profesioniștii SEO care au cedat în fața întunecată a forței folosesc secțiunile de comentarii ale blogurilor în scopuri de spam. Mai simplu spus, acest lucru este mai dificil de a face cu comentariile Facebook, ceea ce face o metodă excelentă de a adăuga la lista dvs. de modalități de a preveni spam-ul WordPress.

Acest lucru se datorează faptului că Facebook va interzice imediat orice cont suspectat de abuz. Așadar, pălăriile negre vor trebui să treacă prin procesul dur de creare a unui nou cont Facebook, completat cu o identitate care păcălește compania să creadă că persoana este reală, înainte de a începe eforturile de spam din nou..

3. Creșterea implicării sociale

Facebook este în continuare cel mai popular site de social media de pe planetă. Dacă aveți un sistem de comentarii conectat la Facebook, atunci tocmai ați deschis o nouă oportunitate de a crește implicarea.

Cu comentariile de pe Facebook, obții cel mai bun din ambele lumi. Te angajezi din comentarii și primești și expunere suplimentară, deoarece aceste comentarii sunt legate de Facebook. Oamenii care ar putea să nu fi vizitat site-ul dvs., dar au observat că unul dintre prietenii lor a comentat un articol la blogul dvs., ar putea fi tentat să afle ce ați postat. Ai putea ajunge cu un nou vizitator fidel.

4. Cele mai apreciate comentarii Accesați Topul

Un alt mod prin care Facebook Comments reduce din spam este faptul că pune cele mai „apreciate” comentarii în partea de sus. În acest fel, primul lucru pe care vizitatorii dvs. îl văd în partea de sus a secțiunii de comentarii este comentariul care a fost apreciat cel mai mult. Acest lucru (de obicei) nu va fi spam.

Poziția celor mai apreciate comentarii în partea de sus pune și comentarii neplăcute, insulte și altfel inutile în partea de jos, unde este mai puțin probabil să fie văzute. Asta împiedică trollurile să fie hrănite.

5. Credibilitate îmbunătățită

Când vedeți un comentariu de „xyzzy2122” pe un forum de discuții, cât de serios îl luați? Asta ar putea fi oricine. Cu toate acestea, cu Comentarii Facebook, oamenii vor oferi comentarii sub numele lor reale și fotografiile de profil. Acest lucru le va crește credibilitatea, ceea ce la rândul său îmbunătățește calitatea discuției generale.

Împachetându-l

În rezumat, comentariile Facebook ar trebui să fie, probabil, soluția dvs. de comentarii „mergeți la”. Acesta va reduce numărul de troll, va ajuta la eliminarea spam-ului, vă va lega de o vastă rețea socială și va îmbunătăți integritatea generală a discuțiilor de pe site-ul dvs.. Care este soluția preferată pentru comentarii pe site-ul dvs. web? Simțiți-vă liber să sună, suficient de adecvat, în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map