Når du lar besøkende komme med kommentarer til WordPress-innleggene dine, øker du engasjementet, pleier en samtale, frister folk til å komme tilbake og ber andre om å generere surr om nettstedet ditt. Alt dette er gode nyheter hvis du ønsker å bygge et nettbasert følgende.


Heldigvis tilbyr WordPress flere plugins som gjør kommentarer enkelt. Med bare noen få museklikk, kan du være på vei til å lage en virtuell vannkjøler der folk deler tankene sine.

Kommentarseksjoner er imidlertid et hovedmål for misbruk. Folk legger ut spam, groteske fornærmelser og til og med trusler om vold i kommentarfeltet til forskjellige blogger. Selv om det ikke er noen måte å implementere en løsning som fullstendig eliminerer dette potensialet, er det en måte å redusere det dramatisk: Bruk Facebook-kommentarer som en løsning. I denne artikkelen skal vi undersøke hvordan kommentarer kommer til nytte for nettstedet ditt og forklare hvorfor Facebook-kommentarer er det beste alternativet.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hvordan kommentarer kommer WordPress-nettstedet ditt til gode

Hvis du driver en blogg av noe slag, er du sannsynligvis ute etter å bygge et online fellesskap. Du retter deg mot likesinnede som deler interessene som blir fremhevet av innholdet på nettstedet ditt. Det er et gjensidig fordelaktig forhold: De besøkende får informasjon som de anser som verdifull ved å besøke nettstedet ditt, og du bygger et publikum.

Det er imidlertid også en god idé å la de besøkende samhandle med hverandre. En av de beste måtene å gjøre det på er med en kommentardel som gjør at de ikke bare kan gi deg tilbakemeldinger om innholdet ditt, men også samhandle med hverandre. Her er noen av fordelene du kan forvente fra en kommentardel.

Forbedret engasjement

Hver digital markedsfører leter etter engasjement. Det er den første kimen som til slutt skaper viralitet. Det er det som forvandler innholdet ditt fra bare en annen artikkel i nettlesområdet til et må-lest stykke som folk deler med vennene sine.

Kommentarer oppfordrer til engasjement ved å la besøkende dele sine tanker om innholdet ditt. Kommentarer går imidlertid lenger i og med at de lar folk uttrykke sine meninger på samme side som innholdet ditt. Når folk deler eller tweeter artikkelen din, kan de ha noe av kommentaren sin, men den er bare synlig for vennene og følgere. Imidlertid lar en kommentardel dem dele tankene sine rett under selve artikkelen. Det er en flott måte å bygge et samfunn der folk føler at stemmen deres blir hørt.

Et sosialt fellesskap

En kommentarseksjon øker ikke bare engasjementet, men den øker også sannsynligheten for å bygge et sosialt samfunn. Hvis du ser på nettstedet ditt som en virtuell sofa der gamle venner kan krasje når de dukker opp fra ingensteds, vil du opprette en følelse av tilhørighet.

Med en kommentardel vil du ha folk som går frem og tilbake med hverandre. De vil diskutere artikkelen over kommentarfeltet. De vil snakke om favorittstedene deres å spise. De vil minne om gamle tider. Og ja, de vil til og med krangle fram og tilbake noen ganger.

Hva gjør det for nettstedet ditt? Det skaper et online fellesskap som de besøkende sannsynligvis ikke vil kunne finne andre steder. Dette fellesskapet gjør bloggen din unik og holder den etterspurt.

Gjenta besøkende

Hva skjer når folk snakker frem og tilbake med hverandre? De må svare på hva den andre personen sier. Når folk er engasjert i diskusjoner i en kommentardel, vil de svare. For å gjøre det, må de komme tilbake til nettstedet ditt for å få det til. Det betyr flere klikk for deg, noe som igjen betyr flere annonseinntrykk og mer inntekter. Alle vinner.

Faktum er at en kommentardel er en av de beste måtene å gjøre nettstedet ditt “klissete”. Hvis de besøkende begynner å kompisere og diskutere med hverandre, vil de fortsette å komme tilbake. Du vil bygge et lojal samfunn som ikke finnes andre steder.

Vi introduserer Facebook-kommentarer

Facebook Kommentarer WordPress Plugin

Så hvordan legger du til Facebook-kommentarer til nettstedet du spør? Enkelt – med en plugin selvfølgelig, og en gratis en på det. Facebook Kommentarer WordPress, som navnet tilsier, er en WordPress-kommentar-plugin som er integrert med Facebook.

Den umiddelbart merkbare ulempen med denne løsningen er selvfølgelig at folk som ikke har Facebook-kontoer, ikke kan legge igjen kommentarer. Det umiddelbare svaret på den innvendingen er: Hvem ikke har du en Facebook-konto? Facebook-samfunnet kan skryte av hundrevis av millioner brukere over hele verden. Du vil helt sikkert kunne lage din egen online subkultur fra Facebook-brukere.

Facebook Comments gir deg en flott, gjenget kommentarløsning som er integrert med det populære nettstedet for sosiale medier. Det er faktisk den beste kommentarløsningen for bloggen din.

Installere plugin-modulen

Hvis du har installert en plugin før, vil denne prosessen bli veldig kjent. bare naviger til plugins> Legg til nytt i WordPress-dashbordet. Bare søk etter “Facebook-kommentarer.”

Installer Facebook Kommentarer WordPress Plugin

Det skal være den aller første plugin på listen. Men hvis det ikke er av en eller annen grunn, bare bla deg nedover til siden til du finner Facebook Comments-plugins med den grønne kommentarlogoen og 40k + installasjoner. Bare klikk på knappen for å installere og aktivere plugin-modulen.

Konfigurere plugin-modulen

Når den er aktivert, bør du legge merke til et nytt dashbord for “FB-kommentarer.” Klikk på den for å gå inn i kommentarinnstillingene. Det er mange kule innstillinger for skrifter, tekstfarge og mer, men vi vil anbefale at du styler disse for å matche resten av temaet ditt. Men de to viktigste er App-ID (fra Facebook) og Vis kommentarer på (for å angi hvor du vil at Facebook-kommentarer skal vises som standard).

Facebook Kommentarer WordPress Plugin-innstillinger

Før du svarer på innstillingene dine, vil du først opprette Facebook-app-ID-en din for å synkronisere Facebook-en med nettstedet ditt. Klikk på denne lenken til lag en app for å håndtere kommentarene dine. Dette tar deg til Facebook, hvor du vil se muligheten til å bli en Facebook-utvikler. Klikk på den grønne knappen for å registrere deg, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

register-fb-dev

Når den er registrert, skal skjermen nå vise en grønn knapp til “+ Legg til en ny app” som den nedenfor. Klikk på den for å komme i gang.

add-new-fb-app

Deretter velger du apptypen din. Siden vi bruker dette til dine WordPress-kommentarer, velger du alternativet WWW: website.

velge app-type

Etter å ha valgt, skal du se et skjermbilde for å starte nettstedets appside, men siden vi egentlig bare gjør dette for app-IDen, klikker du bare på høyre valg for å hoppe over konfigurasjonen og opprette app-ID.

hoppe-fb-app-oppsett

Nå får du opprette din ID! Bare legg til et visningsnavn og navneområde du vil huske, velg en kategori og klikk på den blå knappen for å opprette ID-en.

create-the-app-id

OK, nå har du en Facebook-app-ID! Bare kopier det, og gå tilbake til WordPress-oversikten for å lime den inn.

Facebook Kommentarer WordPress Plugin-innstillinger

Når det er gjort, kan du gå gjennom og legge til FB-kommentarinnstillingene. Når du er ferdig, klikker du bare på lagre – det er det!

Med denne plugin-en har du også muligheten til å deaktivere automatisk inkludering av Facebook-kommentarer på hvert innlegg / side, og i stedet bruke en hendig dandy-kortkode. På denne måten kan du ta med Facebook-kommentarer bare på bestemte sider eller sidemaler du oppretter.

Merk: Du kan selvfølgelig også oppgradere til Pro for tilgang til fargevalg (mørk / lys), tilpassbare bakgrunner, 39+ animasjonseffekter, en premium plugin-lisens for flere nettsteder og premium-støtte. Selv om alt du vil gjøre er å finpusse noen farger, er det sannsynligvis noe du kan finne på med et raskt Google-søk og minimalt CSS>

Hvorfor du bør bruke Facebook-kommentarer

Det er mange grunner til å ta i bruk Facebook Comments som din valgte løsning (enten det er via FB Comments WordPress-plugin), og vi kan fortsette og fortsette. Her er bare de fem beste, bare for å komme i gang:

1. Redusert trolling

Med få unntak bruker folk sine virkelige identiteter på Facebook. Det står i kontrast til andre kommenterende løsninger, for eksempel Disqus og Livefyre, der folk kan generere en konto med hvilket som helst navn eller håndtak. Facebook krever at folk oppgir gyldig identitetsinformasjon.

Det reduserer trolling betydelig, fordi troll på nettet elsker anonymitet. Hvis folk vil snakke med en annen kommentar med en ung fornærmelse, må de gjøre det ved å bruke sitt virkelige navn (og sannsynligvis bildet sitt) med en Facebook Comments-løsning.

Ja, som nevnt over, det er alltid mennesker som lærer å slå systemet. Imidlertid vil ikke folk vanligvis gå ut av deres måte å opprette en falsk Facebook-konto bare for muligheten til å fornærme folk på nettet.

Realiteten er at selv om du aldri kan eliminere trolling, kan du kutte det betydelig ved å tvinge folk til å kommentere med en ekte identitet. Det gjør umiddelbart Facebook-kommentarer bedre enn andre løsninger.

2. Redusert spam

Som vi har sett, bruker SEO-fagpersoner som har bukket under for den mørke siden av styrken kommentardelene til blogger for spam-formål. Enkelt sagt, det er vanskeligere å gjøre med Facebook-kommentarer, noe som gjør det til en utmerket metode å legge til i listen over måter å forhindre WordPress-spam.

Det er fordi Facebook umiddelbart vil forby enhver konto som er mistenkt for misbruk. Så de svarte hattene må gjennom den vanskelige prosessen med å opprette en ny Facebook-konto, komplett med en identitet som tuller selskapet til å tro at personen er ekte, før de starter sin spam-innsats på nytt..

3. Øk sosialt engasjement

Facebook er fremdeles det mest populære nettstedet for sosiale medier på planeten. Hvis du har et kommentarsystem som er knyttet til Facebook, har du nettopp åpnet en helt ny mulighet til å øke engasjementet.

Med Facebook-kommentarer får du det beste fra begge verdener. Du får engasjement fra kommentarene, og du får også ekstra eksponering fordi disse kommentarene er knyttet til Facebook. Folk som kanskje ikke har besøkt nettstedet ditt, men la merke til at en av vennene deres kommenterte en artikkel på bloggen din, kan være fristet til å sjekke ut hva du har lagt ut. Du kan ende opp med en ny lojal besøkende.

4. Mest “Likte” kommentarer Gå til toppen

En annen måte Facebook Kommentarer kutter ned på spam er at den setter de mest “likte” kommentarene på toppen. På den måten er det første som besøkende ser øverst i kommentarfeltet, kommentaren som ble satt mest pris på. Dette vil (vanligvis) ikke bli spam.

Hvis du legger de mest populære kommentarene på toppen, setter også de galne, fornærmende og ellers meningsløse kommentarene i bunnen, der de mindre sannsynlig blir sett. Det forhindrer at trollene blir matet.

5. Forbedret troverdighet

Når du ser en kommentar av “xyzzy2122” på et diskusjonsforum, hvor alvorlig tar du den da? Det kan være hvem som helst. Imidlertid, med Facebook-kommentarer, vil folk tilby kommentarer under deres virkelige navn og profilbilder. Det vil øke troverdigheten deres, noe som igjen forbedrer kvaliteten på den samlede diskusjonen.

Pakk det opp

Oppsummert skal Facebook-kommentarer uten tvil være din “gå til” kommentar-løsning. Det vil redusere antall troll, bidra til å eliminere spam, knytte deg til et stort sosialt nettverk og forbedre den generelle integriteten til diskusjonene på nettstedet ditt.. Hva er din favorittløsning for kommentarer på nettstedet ditt? Føl deg fri, passende nok, i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me