5 cele mai bune pluginuri pentru a accepta donații cu WordPress

Uneori poate fi necesar să configurați o poartă de plată pentru a fi plătit online printr-o plată sau o donație ocazională. Fără a utiliza un plugin, întregul proces de plată online nu este ușor în WordPress. În domeniul tehnologiei digitale, majoritatea produselor sunt disponibile gratuit pe web. Așadar, pentru a oferi recompensa și inspirație contribuitorului acestor produse, donația ar putea fi o modalitate excelentă de susținere a acestora.


Mai mult, majoritatea organizațiilor non-profit, organizațiile de caritate, dezvoltatorii și bloggerii sunt plătite prin donație din diverse surse. În mod implicit, WordPress nu acceptă nicio plată, însă integrarea unui plugin de plată de calitate poate face multe în acest sens.

De ce acceptați donațiile?

Există diverse motive pentru a fi plătit prin donație. Adăugarea unui buton de donație poate fi o sursă excelentă de strângere de fonduri pentru diferite organizații non-profit, organizații de caritate, bloggeri și dezvoltatori. Și este o alternativă bună la crowdfunding cu WordPress.

Să presupunem că, dacă conduceți o organizație de caritate sau non-profit, trebuie să strângeți fondul pentru executarea diferitelor proiecte. Dacă sunteți dezvoltator și oferiți produse gratuite, vă puteți strânge fondul folosind un buton de donație de pe site-ul dvs. web pentru a vă inspira pentru a face mai multe lucruri sau dacă sunteți blogger și rulați o serie de site-uri care furnizează lucruri gratuite, de asemenea, pot face acest lucru în acest sens.

Uneori, donatorii preferă să doneze online, în loc să trimită cecuri prin poștă sau în numerar. Plătește donații online fără probleme, simple și rapide, de aceea preferă să plătească online. Mai mult, o donație online poate reduce costurile strângerii de fonduri care atrag mai mulți susținători. În aceste zile, donația rapidă, sigură și convenabilă este dorită de toată lumea. Acesta este motivul pentru care pluginul WordPress pentru donare a fost creat pentru a completa golul.

Alegerea unui plugin de donare WordPress

După cum am spus mai devreme, WordPress nu oferă nicio opțiune implicită pentru a primi plăți. Acolo intră plugin-urile. După ce ați creat blogul, site-ul de afaceri sau site-ul non-profit, tot ce aveți nevoie este să instalați un plugin pentru a adăuga formulare de donație pe site-ul dvs. Pluginurile de donare WordPress pot fi ușor instalate și utilizate pentru a primi plăți de la donatori. Dar problema apare atunci când doriți să alegeți pluginul potrivit pentru a vă îndeplini scopurile.

Există tone de plugin-uri de donare WordPress pe piață, este foarte dificil pentru orice persoană să aleagă unul dintre ceilalți. În acest articol, voi acoperi 5 dintre cele mai bune pluginuri de donare WordPress. Sperăm că acest rezumat al caracteristicilor vă va ajuta să îl alegeți pe cel potrivit.

Majoritatea pluginurilor de mai jos folosesc PayPal pentru a accepta donații, așa că, înainte de a începe, ar trebui să-ți faci timp pentru a te educa despre cum PayPal pentru non-profit funcționează (acest ghid de JotForm are tot ce trebuie să știi).

Pentru a obține un proces de donație fără probleme, puteți avea unul dintre pluginurile din lista de mai jos. Acum să aruncăm o privire!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. WPPayForm

Plugin WPPayForm Pro

WPPayForm este un plugin de plată WordPress freemium care acceptă donații dezvoltate de WPManageNinja. Acesta este un plugin minunat care primește donații prin mai multe gateway-uri de plată. Puteți accepta orice fel de donație folosind acest plugin uimitor. versiunea gratuită a pluginului vă oferă să folosiți gateway-ul de plată Stripe și versiunea pro vă permite să utilizați suplimentar PayPal. Acest plugin de donație bazat pe drag & drop vă oferă, de asemenea, toate caracteristicile de bază ale creării de formulare. Utilizatorii pot colecta plăți recurente folosind pluginul datorită asistenței pentru gateway-urile de plată Stripe și PayPal. WPPayForm începe de la 49 $ pe an și vă oferă ușor de utilizat documentația extinsă online. Și, desigur, include un suport extraordinar din partea echipei WPManageNinja.

2. GiveWP

Plugin de donație

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

GiveWP este unul dintre cele mai uimitoare plugin-uri de donație pentru utilizatorii WordPress dezvoltat de Matt Cromwell și Devin Walker. Folosind acest plugin, acceptați cu ușurință donații în WordPress. versiune gratuită din acest plugin vă permite să acceptați donații printr-o poartă de plată PayPal. Cu toate că există suplimente premium disponibile pentru a adăuga funcționalități suplimentare donațiilor. Aceasta include gateway-uri de plată suplimentare (cum ar fi Stipe, Authorize.net, Mollie, etc), donații recurente, un comutator valutar și multe altele. Achiziționarea pluginului vă va costa o sumă bună de bani. Prețul planului de suplimente GiveWP de bază începe de la 20 USD / lună.

3. Caritate (Gratuit)

Plugin de donație caritabilă

Caritate este un alt plugin de donație care vă oferă posibilitatea de a colecta donații fără să vă confruntați cu probleme. Acesta este un plugin freemium care este utilizat pentru a plăti și accepta donația. Cu Charitable puteți avea o campanie de strângere de fonduri gata de utilizare în mai puțin de 5 minute. În plus versiunea gratuită a pluginului este dotată cu funcții. Creați un număr nelimitat de campanii de strângere de fonduri, adăugați obiective, setați calendarul, personalizați formularele de donație (sume, câmpuri obligatorii, etc.), acceptați plățile prin PayPal, trimiteți e-mailuri sau chitanțe pentru donații ulterioare. Versiunea Pro a pluginului începe să coste 49 de dolari pentru un pachet complet. De asemenea, puteți avea o plată minimă de 19 USD.

4. Termometru de donație (gratuit)

Plugin termometru de donație

Termometrul donațiilor este un plugin inteligent de donare WordPress care vă permite să calculați donațiile și să primiți plăți fără prea mult efort. După cum sugerează și numele, puteți utiliza opțiunile pluginului pentru a adăuga o imagine de termometru personalizată pe site-ul dvs. Este o modalitate distractivă de a diagrama cantității de donații adunate și de a oferi donatorilor cât de aproape de atingerea obiectivului. Deși acesta este un simplu plugin pentru donații, puteți îndeplini în continuare toate nevoile dvs. de bază. Unul dintre cele mai importante aspecte ale pluginului este că poate fi folosit prin offline. Mai mult decât atât, pluginul este în mare parte personalizabil pentru a utiliza și shortcode friendly.

5. donații fără probleme (gratuite)

Plugin de donații fără probleme

Donarea fără sudură este o altă opțiune bună pentru a accepta donații cu WordPress. Puteți strânge fonduri și gestiona donațiile dvs. folosind acest plugin pe site-ul dvs. web. Acest plugin vă permite să acceptați plăți folosind PayPal și vă oferă un mesaj de mulțumire confirmând când donarea este finalizată. Există câteva caracteristici uimitoare și unice ale pluginului. De exemplu, puteți accepta donații în mod anonim. În plus, puteți invita utilizatorii să se alăture listei dvs. de e-mail – o modalitate excelentă de a construi o audiență pentru viitor.

Este randul tau

Obținerea fondurilor prin donație nu este o sarcină ușoară, deoarece WordPress nu are nicio opțiune implicită. Dar puteți adăuga cu ușurință această caracteristică utilizând un plugin pentru a accepta plățile de la donatori. Toate pluginurile enumerate aici au fost recent actualizate și includ funcționalități ușor diferite pentru site-ul dvs. Încercați-le și testați-le caracteristicile pentru a-l găsi pe cel perfect pentru scopurile dvs. de donare.

Dacă ar trebui să aleg vreun plugin anume, aș recomanda utilizarea WPPayForm deoarece vă oferă mai multe gateway-uri. Puteți face o mulțime de personal folosind acest plugin nemaipomenit, cum ar fi crearea formularelor de bază cu funcție de drag and drop, folosind simultan Stripe și PayPal. Dar într-adevăr plugin-urile enumerate sunt toate opțiuni grozave! Oferiți oferte suplimente premium suplimentate, iar Caritate poate fi o opțiune excelentă pentru plățile offline.

Dacă ați găsit articolul interesant și doriți să împărtășiți ceva în legătură cu contextul, anunțați-vă îngrijorarea din comentariul de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me