Cele mai bune plugin-uri WordPress eCommerce

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a câștiga bani online, deschiderea propriului magazin de e-commerce este o opțiune excelentă. Singura flexibilitate este un motiv solid, dar economiile și vizibilitatea îmbunătățită a mărcii într-o locație fizică fac, de asemenea, o alegere inteligentă. Cu toate acestea, procesul de creare a unui magazin poate părea copleșitor și este posibil să nu fiți sigur ce instrumente să utilizați.


Din fericire, când utilizați WordPress ca platformă, aveți acces la zeci de pluginuri de comerț electronic. Aceste plugin-uri pot adăuga coșuri de cumpărături, platforme de recenzie și multe altele pe site-ul dvs. – oferind aproape tot ce aveți nevoie pentru a rula un magazin online de succes..

În această postare, vom discuta de ce s-ar putea să doriți să vă construiți propriul magazin online și să atingem de ce ar trebui să considerați WordPress drept platforma dvs. Apoi, vă vom prezenta cinci instrumente pentru construirea magazinului online în WordPress și vă vom explica ce face fiecare unic. Să începem!

De ce ar trebui să iei în considerare construirea unui magazin online cu WordPress

Dacă doriți să porniți un nou magazin, poate fi dificil să vă decideți între un loc de cărămidă și mortar sau un loc online. Cu toate acestea, magazinele de comerț electronic oferă o serie de avantaje față de omologii lor tradiționali:

  • Costuri generale reduse: Fără un magazin fizic, puteți menține costurile de operare la minimum.
  • Aria geografică extinsă: O prezență online vă permite să extindeți marca dvs., ceea ce duce la creșterea mai multor clienți potențiali pentru magazinul dvs..
  • Costuri de marketing reduse: Marketingul online este de obicei mai ieftin decât tactica de marketing fizic.

În plus, puteți vinde cu ușurință o varietate de tipuri de produse printr-un magazin online. Acestea includ produse fizice, bunuri digitale și chiar abonamente și servicii.

Desigur, chiar și atunci când știi că vrei să mergi pe ruta online, totuși poate fi dificil să știi de unde să începi. Vă recomandăm să vă construiți magazinul cu WordPress, datorită flexibilității sale încorporate, funcționalității extinse datorită temelor și plug-urilor și securității de top..

Dacă vă creați site-ul cu WordPress, veți avea acces la multe instrumente excelente dedicate exclusiv pentru a vă ajuta să construiți un magazin online. De fapt, sunt atât de multe încât poate fi un pic copleșitor. Cu toate acestea, directorul oficial de pluginuri simplifică să găsești cea mai mare parte din ceea ce ai nevoie. În continuare, vom verifica câteva dintre cele mai bune opțiuni.

Deși există multe plugin-uri de e-commerce disponibile pentru WordPress, credem că aceste cinci sunt unele dintre cele mai bune alegeri. Acest lucru se datorează caracteristicilor lor, ratingurilor ridicate și suportului constant pe care îl primesc de la dezvoltatorii lor. Să le verificăm!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. WooCommerce

WooCommerce eCommerce Plugin

Cu peste 5 milioane de descărcări, WooCommerce este pluginul de care ai nevoie pentru a-ți construi și administra afacerea online. Dacă sunteți în căutarea atât a simplității, cât și a flexibilității, acesta este pluginul de comerț electronic pentru dvs..

Cu WooCommerce, puteți vinde produse fizice și digitale, precum și abonamente, rezervări de servicii și chiar abonamente recurente. Acesta este unul dintre cele mai populare pluginuri de comerț electronic și, dintr-un motiv întemeiat! O caracteristică principală este lista aparent nesfârșită a pluginului cu suplimente și extensii WooCommerce. Aceste extensii vă permit să vă conectați cu multe mărci și instrumente populare de gestionare a magazinelor.

Acest plugin de e-commerce WordPress oferă și unn tabloul de bord intuitiv, cu widget-uri și rapoarte detaliate pentru a vă ajuta să urmăriți vânzările, stocurile, performanța magazinului și statisticile, compatibilitate cu multe teme WordPress, multiple opțiuni de checkout (inclusiv PayPal, cărți de credit, numerar la livrare și cec), Mijireh plata pentru a asigura toate plățile și multe altele. Dar cel mai bine, pluginul de bază este gratuit. Chiar și fără extensiile premium, puteți crea în continuare un magazin online frumos. De aceea, 42% din magazinele online rulează pe WooCommerce.

2. Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale simple este o soluție de comerț electronic orientată. Este o alegere excelentă dacă vindeți numai produse digitale pe site-ul dvs., cum ar fi cărți electronice, PDF-uri sau muzică – și este gratuit să folosiți și personalizați după cum doriți. Așadar, dacă magazinul dvs. electronic se referă la vânzarea de produse digitale (adică nu vindeți produse fizice), Descărcări digitale simple este cel mai bun plugin de comerț electronic pentru dvs..

În timp ce alte pluginuri de comerț electronic – cum ar fi WooCommerce – permit vânzarea de descărcări digitale, aceasta nu este, de obicei, principalul obiectiv. Cu Descărcări digitale ușoare, veți obține mai multe opțiuni de personalizare specifice pentru a vinde produse digitale online, permițându-vă să adaptați fiecare afișaj la nevoile clienților dvs..

Cu pluginul de bază, veți putea utiliza PayPal și Amazon ca gateway-uri de plată. În plus, există extensii plătite care permit utilizarea Stripe, Braintree și multe altele. Spre deosebire de a avea toate funcțiile de comerț electronic sub soare, Descărcări digitale ușoare oferă doar funcțiile de care aveți nevoie pentru a elimina provocarea vânzării de produse digitale. Există însă și alte suplimente premium, care includ urmărirea analiticilor, software-ul de contabilitate și chiar e-mail marketing. Puteți achiziționa, de asemenea, pachete suplimentare, ușor de început.

Deși am menționat că funcțiile sunt reduse, pluginul este în continuare foarte puternic și elegant în același timp.

3. Cosul de cumparaturi Ecwid eCommerce

Cosul de cumparaturi Ecwid eCommerce

Cosul de cumparaturi Ecwid eCommerce este un plugin care ofera mult pentru micul sau pret. Nu numai că puteți personaliza complet caracteristicile pluginului pentru a se potrivi nevoilor cumpărătorilor dvs., puteți, de asemenea, să vă gestionați magazinul din mers (datorită aplicației POS)..

Aceasta este una dintre opțiunile mai flexibile din lista noastră, deoarece oferă o serie de caracteristici native pe care alte plugin-uri de e-commerce nu le includ în mod implicit. De exemplu, acest plugin vă permite să acceptați 40 de opțiuni de plată internaționale – atât online, cât și personal – și oferă stocare nelimitată și copii de rezervă programate ale listărilor de produse.

În plus, puteți adăuga un coș de cumpărături direct pe pagina dvs. de afaceri Facebook. Acest lucru vă extinde în continuare, și vă poate ajuta să convertiți adepții în clienți. Pluginul este gratuit pentru maxim 10 produse, iar planurile premium încep de la doar 15 USD pe lună.

4. WP EasyCart

WP EasyCart plugin WordPress

WP EasyCart este un plugin de comerț electronic personalizabil cu toate garnituri. Desigur, veți avea acces la caracteristicile obișnuite de comerț electronic, dar acest plugin are câteva trucuri suplimentare în mânecă.

O caracteristică utilă este urmărirea Google Analytics integrată. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați ID-ul Google Analytics în Setări de bază pagina după instalarea pluginului. De acolo, veți putea urmări conversiile produselor și veți vedea ce strategii de vânzare funcționează cel mai bine.

Din păcate, versiunea gratuită a WP EasyCart are funcții oarecum limitate. Cu toate acestea, puteți face upgrade la un cont premium și puteți avea acces la toate funcționalitățile pluginului, cu prețul de până la 50 USD (aceasta este o taxă unică).

5. Coșul de cumpărături PayPal simplu WordPress

Cosul de cumparaturi PayPal WordPress simplu

Coșul de cumpărături PayPal simplu WordPress este un plugin care face exact ceea ce implică numele său. Dacă PayPal este metoda dvs. de plată preferată, acest plugin oferă o mulțime de caracteristici utile. De asemenea, este ușor de utilizat, deoarece tot ce trebuie să faceți este să copiați și să lipiți shortcodes construite de dezvoltatori.

În timp ce multe alte pluginuri de comerț electronic includ PayPal, acestea includ și o serie de alte gateway-uri. Dacă PayPal este singura și singura opțiune de plată, acest plugin va reduce complexitatea, oferind în același timp funcționalități mai direcționate.

Poate că cel mai bun lucru despre acest plugin este că este absolut gratuit. Toate funcțiile publicitate sunt incluse în versiunea de bază, iar dezvoltatorii nu vor încerca să vă vândă suplimente premium. Acesta este doar un alt mod în care acest plugin adaugă simplitate afacerii tale online.

Ce plugin eCommerce vei alege?

Înarmat cu unul dintre aceste plugin-uri, sunteți acum gata să preluați lumea afacerilor online și să vă construiți un brand frumos. Dar vrem să știm – ai ales vreunul dintre pluginurile de mai sus? Dacă da, cum a fost experiența dvs. cu pluginul? Sau dacă favorizezi altceva, ce pluginuri de e-commerce WordPress folosești? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me