25+ Cele mai bune teme WordPress eCommerce pentru magazinele online

Disponibilitatea sistemelor CMS flexibile și gratuite, cum ar fi WordPress înseamnă că nu a fost niciodată mai ușor să-ți creezi un antreprenor creativ și să conduci atât vânzări de produse, cât și afaceri noi pe site-ul tău. Ca antreprenor creativ, ai nevoie de mai mult decât de o simplă temă de e-commerce optimizată pentru mobil. Aveți nevoie de una dintre cele mai bune teme WordPress de comerț electronic pentru o experiență remarcabilă a clienților.


De ce ar trebui să alegeți o temă premium WooCommerce? Uşor. În primul rând, vă puteți aștepta să găsiți un nivel global mai ridicat calitate, şic și flexibilitate împreună cu o gamă largă de funcționalitate nu se găsește în majoritatea temelor gratuite. Cele mai multe teme premium oferă, de asemenea suport superb Deci, dacă aveți o întrebare, puteți adresa dezvoltatorului de teme în loc să vă bazați pe forumuri gratuite.

Gama de întreprinderi specifice în care se pot implica antreprenori creativi este vastă, dar am creat o listă solidă a celor mai bune teme WordPress de comerț electronic care ar trebui să poată face față oricărui caz de utilizare. Haideți să ne prăbușim!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Demo WordPress Glitz & Glam Ecommerce Total

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Alegerea noastră de top pentru o temă premium este una dintre cele mai cunoscute teme premium WordPress de pe piață (sau cel puțin aici pe WPExplorer), și include pachete cu mai multe caracteristici ucigașe pentru a menține fericiți chiar și cei mai exigenți dintre antreprenorii creativi. Tema noastră proprie Total WordPress este o soluție de tip powerhouse construită cu caracteristici deosebite decât facilitarea creării unui site de comerț electronic!

Totalul este complet compatibil cu WooCommerce, iar o privire rapidă la demonstrațiile temei ar trebui să vă ofere o bună înțelegere a nivelului de putere și flexibilitate pe care tema vă pune la dispoziție. Un constructor de pagini drag-and-drop vă permite să controlați toate aspectele legate de designul paginilor, cu un constructor frontal pentru implementarea turbocharge. Peste 100 de module de conținut sunt la îndemâna dvs. (atunci când activați WooCommerce), inclusiv opțiuni simple pentru glisante, mărturii, evenimente și multe altele.

După cum vă așteptați, tema răspunde complet în mod implicit și vă oferă, de asemenea, un control direct asupra potrivirii marcajului dvs. existent printr-o gamă enormă de opțiuni de personalizare bine integrate, care nu vă solicită să vă scufundați direct în CSS. Majoritatea opțiunilor pot fi previzualizate în mod convenabil, permițându-vă să experimentați cu încredere.

2. eLab

eLab - Tema WordPress magazin electronic

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Când căutați o temă excelentă de comerț electronic, există câteva caracteristici cheie de care trebuie să țineți cont: machete responsive, design personalizabil, constructor de pagini ușor de utilizat și, desigur, compatibilitate cu WooCommerce (sau suport pentru un alt plugin de comerț electronic). La fel se întâmplă că tema eLab include toate aceste caracteristici – cum ar fi suportul receptiv și retina, machete personalizate prin intermediul StylemixThemes X-Builder, tone de opțiuni live Customizer și apoi unele.

Cu tema eLab puteți crea un site de e-commerce care să convertească. Creați-vă magazinul și permiteți opțiuni precum un mod de catalog pentru navigare ușoară, mega meniuri pentru a adăuga și mai multe link-uri de navigare utile, ferestre pop-up promo pentru a promova mai bine vânzările sau produsele noi, căutarea avansată de produse (precum și filtrele) și comparațiile de produse. Tema este, de asemenea, compatibilă cu o serie de plugin-uri populare, inclusiv (fără a se limita la) WPML pentru traduceri ușoare, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wishlist și compararea produselor WooCompare, precum și plugin-ul Woo Login Redirect pentru a trimite utilizatorii către anumite pagini de conectare.

Și dacă aveți nevoie de ajutor, echipa de la StylemixThemes oferă asistență excelentă și actualizări tematice pe viață – astfel încât site-ul dvs. va fi întotdeauna în formă de top.

3. StoreFront (Gratuit)

Storefront eCommerce WordPress Tema

Storefront este tema GRATUITĂ a WooCommerce și este destul de bine să începeți cu o opțiune gratuită. Dispune de un aspect simplu și simplu al magazinului, cu opțiuni ușoare de WooCommerce pentru categorii, produse recente și multe altele.

Dar dacă doriți cu adevărat să duceți tema dvs. de comerț electronic la nivelul următor, luați în considerare actualizarea la una dintre aceste prime Teme pentru copii din magazin. WooCommerce oferă 14 teme frumoase pentru copii, care adaugă stilul, machete, opțiuni și multe altele, care sunt codificate folosind aceleași standarde ca în baza pluginului WooCommerce în sine.

4. ShopKeeper

Tema WordPress a magazinului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Shopkeeper este o opțiune accesibilă și elegantă, special concepută pentru a lucra cu WooCommerce. Versiunea sa demo demonstrează gama de combinații de pagini și meniu disponibile pentru a fi redate. Producătorii de teme au depus un efort suplimentar în furnizarea unui set complet de opțiuni pentru personalizarea antetului și aspectele grilei de portofoliu pentru a vă ajuta să sigilați cu adevărat afacerea în ceea ce privește vânzarea produselor dvs..

Magazinul de vânzări este livrat cu o versiune gratuită a pluginului Revolution Slider și include, de asemenea, o documentație vastă, inclusiv un ghid complet de configurare a magazinului.

5. Tyche (gratuit)

Tema de comerț electronic gratuit Tyche

Tyche este o temă minunată de e-commerce gratuit care include opțiuni ușoare de stil, precum și suport complet WooCommerce. Utilizați widget-urile incluse pentru a vă proiecta propria pagină de pornire unică cu glisor, categorii de magazine, reclame, postări pe blog, articole de vânzare și multe altele. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de styling vizual disponibile prin intermediul personalizatorului live.

6. Woostroid

Sfaturi simple WooCommerce: meniu aplatizat cu Woostroid

Când priviți cele mai bune teme WordPress de e-commerce, trebuie să efectuați o checkout Woostroid din TemplateMonster. Această puternică temă multifuncțională WooCommerce & Ecwid include 10+ demo-uri pentru magazine gata făcute, constructorul de pagini de drag & drop Elementor și pluginuri Jet premium. Mai precis, Jetelements pentru a adăuga funcții, modulele de conținut ușor Jetmenu pentru meniuri și Jetwoobuilder pentru a adăuga widget-uri WooCommerce minunate.

Alte caracteristici tematice includ patru stiluri de antet, setări personalizate live, design receptiv și retin gata, compararea funcționalității produselor, funcția avansată de miniaturi a produsului, lista de preferințe a magazinului, opțiuni de font, pictograme, asistență bbPress & BuddyPress, integrare socială și asistență 24/7.

7. Tokoo

Tokoo Electronics Store WooCommerce Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă temele polivalente sunt precum cuțitele armatei elvețiene, atunci Tokoo este ca un cuțit al bucătarului. Este construit cu un singur scop – pentru a oferi un site web de comerț electronic cu aspect clasic pentru site-uri web de afiliere, dropshipping sau multi-furnizori. Tema este ușoară și încarcă rapid fulgerul atunci când este utilizat cu plugin-uri de memorie în cache și optimizare. Paginile de pornire sunt construite folosind șabloane de pagină incluse sau prin intermediul unor construitori de pagini compatibili, cum ar fi Elementor sau King Composer.

Alte caracteristici importante ale temei includ 5 pagini de acasă diferite, anteturi diferite, subsoluri și un antet mobil exclusiv. Tema se integrează cu ușurință și cu pluginurile populare WooCommerce, fără o cerință suplimentară de compatibilitate. Sunt furnizate, de asemenea, unele caracteristici comune de temă, cum ar fi megamenu, import demo demonstrativ cu un singur clic, culoare primară, etc..

8. WooPress

WooPress Tema WordPress de comerț electronic

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu aproape două duzini de aspecte din care puteți alege, WooPress este o temă elegantă activată de WooCommerce, concepută pentru a vă ajuta să schimbați cantități serioase de produs cu ușurință. Această temă bogată în caracteristici are tot ce ai nevoie pentru a-ți construi magazinul online astăzi pentru a începe vânzarea produselor!

În primul rând, WooPress utilizează popularul și gratuit pluginul WooCommerce de e-commerce WordPress pentru a putea construi un magazin online frumos. Adăugați produse, produse conexe, produse variabile (cum ar fi articole în mai multe dimensiuni sau culori), cupoane, tarife de transport și multe altele. WooCommerce scoate partea grea din crearea unui magazin electronic. Plus WooPress a conceput totul pentru a părea modern și elegant.

O altă caracteristică excelentă sunt mai multe stiluri tematice incluse. Alegeți una dintre versiunile tematice pentru a da instantaneu un aspect nou site-ului dvs. web. Alegeți din bara implicită, cu lățimea completă, stânga laterală, paralaxa, o pagină sau caiet. Fiecare stil este unic și a fost creat pentru ca produsele dvs. să iasă în evidență.

Tema este compatibilă cu WPML, bbPress și Visual Composer (inclusă cu tema), astfel încât sunteți acoperit cu câteva opțiuni comune de integrare. În acest moment, EightTheme oferă și un serviciu de instalare gratuit de care puteți profita ca proprietar de site cu mai puțin experiență.

WooPress răspunde complet, se pregătește retina și se livrează cu șabloane Photoshop complet modificabile dacă doriți să vă murdăriți cu adevărat din punct de vedere al designului. De asemenea, include pachete complementare cum ar fi Master Slider, Revoluția sliderului și grila esențială.

9. New York (Blog și magazin)

New York Blog & Shop WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

New York este o temă WordPress uimitoare de blog și e-commerce concepută special pentru bloggerii de modă și frumusețe. Cu tema WordPress din New York, puteți să vă monetizați cu ușurință blogul cu ajutorul WooCommerce inclus.

Tema oferă tone de funcții excelente pentru o pagină de pornire cu postări glisante, integrări sociale, diverse machete de pagini de pornire, feed de subsol Instagram și multe altele. Dar cel mai important, tema oferă o integrare uimitoare a WooCommerce. Doriți să începeți cu blogul dvs. WOrdPress și să faceți cumpărături în cel mai scurt timp? Tema vine, de asemenea, cu date de eșantion ușor de utilizat, pe care le puteți importa pentru ca site-ul dvs. web să arate exact ca demo!

10. Ushop (gratuit)

Tema magazinului WooCommerce Gratuit Ushop

Tema gratuită de e-commerce WordPress ushop este o opțiune simplă și curată pentru magazinul online. Deoarece această temă menține lucrurile simple atunci când vine vorba de proiectare, este o temă foarte flexibilă. Există opțiuni încorporate pentru stilul antetului, culorile, pesmetul, setările produsului și multe altele. Dar, atunci când este asociat cu un constructor gratuit, cum ar fi Elementor, puteți personaliza paginile tematice pentru a se potrivi nevoilor magazinului. Ushop este, de asemenea, gata de traducere, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru magazinele de pe glob.

11. Neto

Neto eCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Doriți să construiți un site web de comerț electronic minunat și să aveți acces la TUNNTE de alte teme de prim rang? Comanda Neto de CSSIgniter. Această frumoasă temă WooCommerce este un pixel perfect pentru orice site de magazin.

Dispunerea sa curată și minimă va face navigarea o briză pentru vizitatorii dvs. și le va permite să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult, produsele dvs. Pagina magazinului în sine prezintă mai multe machete, incluzând o dispunere de lățime completă cu o zonă de filtrare în afara site-ului sau, alternativ, una laterală stânga / dreapta. Nu construiți un site de comerț electronic, ci doriți să vă prezentați lucrările sau produsele? Nicio problemă, Neto oferă un mod de catalog, cu un singur buton puteți ascunde toate prețurile și funcționalitatea coșului pe întregul site.

Tema include sute de opțiuni pentru culori, fonturi, fundaluri, elemente de pagină și multe altele, astfel încât să puteți crea cu adevărat magazinul dorit. Toate opțiunile temei sunt încorporate în personalizatorul WordPress, oferindu-vă un control complet asupra mai multor domenii tematice, oferindu-vă mai mult de 100 de opțiuni. În plus, există coduri rapide ușor incluse pentru a insera produse, liste și caruseli în orice pagină. La fel și douăsprezece widget-uri personalizate încorporate în temă pentru a crea machete unice pentru postările și produsele dvs. pe prima pagină sau pentru oricare alt widgetized. Tema este de asemenea compatibilă cu o varietate de pluginuri populare pentru constructor de pagini, oferă o integrare completă cu Visual Composer, Divi, Elementor și SiteOrigin Page Builder..

Îți place mai mult de o temă de CSSIgniter? Alege clubul tematic la checkout! Cu clubul tematic CSSIgniter, veți avea acces la toate temele lor uimitoare WordPress, iar dacă veți beneficia de abonament Lifetime, veți primi fiecare temă WordPress, șablon HTML, fișier PSD și fiecare actualizare pentru totdeauna (plus asistență continuă). Este un acord pe care nu trebuie să-l transmiți cu adevărat.

12. Setwood

Setwood eCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Setwood este o temă modernă și curată pentru blog, care este pe deplin compatibilă cu pluginul de comerț electronic WooCommerce. Tema oferă un design curat, care să fie sensibil, optimizat de performanță, prietenos cu SEO și (desigur) compatibil cu WooCommerce. tema are, de asemenea, tone de caracteristici excelente și opțiuni ușoare. Tema folosește personalizatorul WordPress live pentru a vă ușura selectarea opțiunilor. Alegeți dintre opțiunile pentru aspectul site-ului personalizat, culorile și fundalurile personalizate, fonturile Google personalizate (există peste 700 + din care să alegeți) și multe altele.

În plus, adăugarea de conținut este ușor. Sunt încorporate în formate de post, astfel încât să adăugați citate, audio, video și galerii, acestea formatează frumos. Formate speciale afișează chiar și o pictogramă drăguță pe intrările lor (cum ar fi pictograma de redare afișată la intrările posturilor video). Setwood este, de asemenea, pe deplin compatibil cu popularul plugin de comerț electronic WooCommerce pentru WordPress. Acest lucru înseamnă că vă puteți vinde propriile produse și servicii sau puteți utiliza capacitatea WooCommerce de a face legătura cu produsele afiliate. Însoțit de widgetul Set Banner de anunțuri, monetizarea blogului dvs. este ușor! Alte caracteristici de temă includ suport dedicat temei, documentație utilă și actualizări de viață.

Vrei să faci ca tema să se potrivească cu brandul tău? Utilizați opțiunile Setwood încorporate pentru culori, fonturi și multe altele în personalizatorul de teme pentru a regla funcțiile. Sau adăugați un plugin al unei terțe părți, cum ar fi creionul galben, pentru a vă personaliza și mai ușor.

13. Chic

Chic WordPress WordPress & Tema magazinului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Chic WordPress este o opțiune minunată pentru crearea blogului dvs. WordPress și pentru generarea de bani. Utilizați opțiunile de blog integrate pentru tema pentru un slider pentru pagina de pornire, coloane personalizate și lățimi de site, trei stiluri de antet diferite, sute de fonturi Google, opțiuni de culori nelimitate (cu selecții de culori), widget-uri personalizate, secțiune de produse recente și mai mult pentru a crea dvs. blog perfect. Apoi generați-vă site-ul cu WooCommerce.

Tema prezintă multe opțiuni pentru adăugarea produselor WooCommerce unice, variabile, descărcabile și afiliate. Apoi, utilizați secțiunea personalizată WooCommerce pentru elementele prezentate, adăugați produsele dvs. în barele laterale folosind widget-urile WooCommerce și chiar introduceți colecțiile de produse în postări sau pagini cu codurile scurte WooCommerce incluse..

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să construiți un magazin de comerț electronic pentru afacerea dvs. de frumusețe, nu căutați mai departe de Beauty WP. Această temă minunată a avut o mulțime de opțiuni excelente pentru construirea unui site web pentru afacerea dvs. și vânzarea de produse și servicii cu WooCommerce.

Beauty WP este perfectă pentru spa-uri, afaceri cu produse cosmetice, studiouri de fitness, saloane și chiar bloggeri care sunt filiale ale altor companii. Tema include un constructor de pagini ușor de utilizat, un plugin glisant premium, un plugin de rezervare a programării utile, widget-uri personalizate, compatibilitate cu traducerea WPML, fonturi Google personalizate, opțiuni de culoare, suport pentru imagini retină și multe altele. Și, desigur, Beauty WP este pe deplin compatibil cu pluginul de comerț electronic WooCommerce, astfel încât să vă puteți construi rapid magazinul online.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Shoppe de Themify este o alegere excelentă pentru profesioniști pentru a-și construi magazinul online. Tema include popularul constructor de pagini Themify, astfel încât să puteți crea de la zero una dintre mesaje și pagini generoase, plus opțiuni nemaipomenite precum un coș de tip ajax, cutii luminoase, căutare rapidă, lista de dorințe de produse și un zoom de galerie creativă care vă va impresiona cu siguranță clienții..

Dar funcțiile nu se opresc aici. Tema Shoppe include 14 machete de antet construite în prealabil, 9 modele de pagini de arhivă, 6 stiluri de subsol, link-uri de distribuire socială a produsului, căutare rapidă ajax, asistență de meniu mega și peste 100 de dolari în suplimente bonus! Cel mai bine, dacă cumpărați un membru Themify Club, veți avea acces la Shoppe, precum și la orice altă temă și plugin create de Themify. Ce nu este de iubit?

16. Flatsome

Tema plină de folosință multifuncțională WooCommerce responsive

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Flatsome este una dintre cele mai vândute teme WordPress pentru site-urile de comerț electronic dintr-un motiv. Această temă a magazinului este dotată cu caracteristici specifice WooCommerce pentru listele de dorințe ale magazinelor, vizualizare rapidă a produsului, panou sau panou derulant, modul de catalog al unui constructor de produse personalizat. De asemenea, include biblioteca Flatsome Studio cu peste 300 de layouturi de pagini predefinite și un constructor de pagini dacă doriți să creați un site web care să fie propriul design 100%. Trebuie doar să introduceți elemente pentru portofoliu, hărți, videoclipuri, butoane, rânduri, coloane, etc. Apoi reglați culorile, suprapunerile, poziția, fonturile și multe altele folosind opțiunile elementului încorporat. Flatsome este de asemenea gata de traducere, folosește încărcarea leneșă, compatibilă cu formularul de contact 7,

17. comercializare

Marketify Digital Marketplace Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru antreprenorii care doresc să înceapă propria piață online tema Marketify este o opțiune excelentă. Această temă WordPress cu mai multe vânzări de e-commerce a fost concepută pentru a lucra cu pachetul de extensii Easy Digital Downloads Marketplace (achiziționate separat). Folosind șabloanele de pagină încorporate, widget-uri personalizate și înregistrare a utilizatorului, puteți să faceți rapid piața alimentată cu EDD și să funcționeze în cel mai scurt timp.

18. Nord

Tema North WiveCommerce responsive

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

North este o temă curată și minimă WooCommerce, perfectă pentru a crea un magazin online minunat și de întreținere redusă. Tema include șabloane ușoare pentru a vă crea propriul magazin clasic, lookbook, pagina de destinație a produselor, rețelele magazinelor și multe altele. Cu 5 stiluri de pagini unice ale produsului, este o briză care vă prezintă elementele. În plus, mai multe stiluri de listare cu filtre și încărcare Ajax fac cumpărăturile ușoare pentru clienți. Alte caracteristici unice includ o bara laterală rapidă a magazinului, căutare avansată de produse, filtre off panvas, opțiuni de paginație, stiluri de antet și plugin-uri încorporate premium (constructor de pagini, glisante, prețuri dinamice, facturare pdf și multe altele).

19. Stocky (magazin foto)

Stocky - o temă de piață pentru fotografii

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nu aveți fotografii cu care nu știți ce să faceți? Sau unii fotograf care își au propriile stocuri foto? Stocky este o modalitate excelentă de a lansa propria piață de fotografii de stoc. Complet integrat cu extensiile EDD Marketplace, Stocky vă permite (și altor creatori) să vă vindeți fotografiile online. Vânzătorii pot crea un cont, încărca un avatar și își pot adăuga portofoliul. De asemenea, Stocky acceptă galerii de produse dacă doriți să oferiți un pachet de fotografii. Alte caracteristici tematice includ suportul retinei, opțiuni de culoare, afișare opțională a datelor EXIF ​​pentru imagini, descărcare compatibilitate extensii Filigrane imagine, integrare social media și altele.

20. Modul

Modus Modern Mobilier WooCommerce Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Construiește un showroom online pentru magazinul tău de mobilă cu tema Modus WooCommerce. Creată având în vedere magazinele de mobilă, tema Modus include funcții utile ale magazinelor, cum ar fi 12+ machete de pagini de pornire, import rapid de demo, panou de administrare Arrowpress, constructor de pagini puternic, opțiuni de culori nelimitate și ??? În plus, tema include funcții specifice magazinului WooCommerce pentru calculul prețurilor, magazinul Instagram și imagini caracteristice dinamice. Tema este chiar GDPR gata, ceea ce o face o opțiune excelentă mai ales pentru cei din Marea Britanie.

21. Organik

Tema WooCommerce Organic, Farm & Bakery

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Organik WooCommerce este un început perfect pentru orice piață de produse alimentare, produse de panificație sau chiar fermieri. Tema include 6 pagini de pornire pre-stilate, cu opțiuni de filtrare după preț, listă sau vizualizare magazin grilă, comparare de produse, vizualizare rapidă a articolelor, liste de dorințe, articole recente și conexe. Puteți chiar să specificați cât timp este etichetat un produs ca „nou” și să adăugați ferestre pop-up personalizabile pentru promoțiile dvs. Așadar, crearea vânzărilor sezoniere este ușoară! Organik include, de asemenea, constructorul de pagini Visual Composer și plugin-urile Slider Revolution pentru un design ușor și receptiv al site-ului.

22. Zass (Produse handmade)

Tema Zass WooCommerce pentru mărfuri handmade

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Zass este o temă minunată și uniqe WooCommerce creată pentru artizani. Construiește-ți propria piață cu mai mulți furnizori în stil Etsy folosind constructorul de pagini Zass și WC Marketplace (cu o compatibilitate suplimentară cu tema pentru WC Vendors Pro și Dokan Multivendor). Detaliile, cum ar fi tăierea hârtiei brute pe secțiuni, o ofertă limitată de timp / cupon și opțiuni ușoare de coafură tematică fac din Zass un câștigător. Tema este, de asemenea, pregătită pentru WPML și RTL, astfel încât să vă puteți pune piața la dispoziția clienților în aproape orice regiune.

23. Booklovers

Booklovers Publishing & Book Book Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Vindeți cărți sau alte publicații online cu tema Booklovers WordPress. Tema este o opțiune excelentă pentru edituri și magazine de carte. Compatibilitatea WooCommerce facilitează vânzarea inventarului online. Doar proiectați-vă site-ul de comerț electronic utilizând PO Composer, constructorul de pagini Visual Composer, Media Content Manager, glisiere premium, coduri scurte și setări personalizate ale panoului de opțiuni pentru teme. Booklovers este pregătit și Gutenberg și GDPR.

24. Welldone

Welldone Sports, Fitness & Nutrition Store Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Proiectați un singur magazin online pentru afacerea dvs. de nutriție sportivă sau fitness cu Welldone. Această temă pregătită WooCommerce este o opțiune excelentă, deoarece este deja GDPR gata – deci aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă asigura că site-ul dvs. respectă la îndemână. Tema Welldone include 9 machete, galerii, blog complet și pagini personalizate pre-făcute pentru produse, despre noi, echipă, servicii și taxonomii. Dar asta nu este totul – tema are o mulțime de opțiuni ușor de încorporat pe care sunteți sigur că le place. Cum ar fi meniuri lipicioase, suport pentru retină, glisor video, pictograme Fontello, coduri scurte, drag and drop builder de pagini și multe altele.

25. KIDZ

Magazin KIDZ pentru copii și copii WooCommerce Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune teme WordPress de comerț electronic pentru magazinul de îmbrăcăminte pentru copii sau magazinul de jucării, aceasta ar putea fi tema dvs. Kidz a fost dezvoltat pentru a avea un design jucăuș cu opțiuni ușoare pentru a-ți construi magazinul. Începeți rapid cu oricare dintre cele 6 magazine demo cu funcții complete. Apoi personalizați aspectele de pagină (sau creați-vă propriul) cu ajutorul constructorului vizual FrontPage. Tema Kidz include, de asemenea, două machete de produse, 3 stiluri de listă, mega meniuri, filtru de culori, căutare Ajax, vizualizare rapidă și lista de dorințe, suport RTL și compatibilitate pentru traducere WPML.

26. Magazin de animale de companie

Pet Store WooCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress Pet Store este exact cum sună – o temă WooCommerce pentru magazinele de animale de companie. Folosind constructorul de pagini SiteOrigin puteți crea orice aspect doriți sau puteți regla fonturi și culori teme folosind personalizatorul WordPress. Pet Store include 10+ widget-uri personalizate, glisiere antet, suport de traducere, bare laterale personalizate, grile de produse, module prezentate sau best seller, produse de marcă și multe altele. Ai o întrebare despre temă? Dezvoltatorii de teme au tutoriale video pentru a vă ajuta să începeți.

27. Drone

Drone - Tema WordPress cu un singur produs

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Vând doar un produs? Drone este o temă uimitoare pentru un singur produs WooCommerce, concepută pentru a vă prezenta și promova obiectele. Împreună cu popularul constructor de pagini Visual Composer și Slider Revolution, opțiunile pentru pagina de destinație a produsului sunt interminabile. Alegeți din 3 machete de antet, peste 500 de fonturi Google, opțiuni de culori nelimitate, lățimi personalizate ale site-ului și bare laterale. Plus Drone include funcții WooCommerce pentru liste de dorințe, vizualizare rapidă și coș de cumpărături ajax.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro eCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ShopIsle este o temă polivalentă minunată pentru site-urile de comerț electronic. Vine cu un aspect foarte elegant și captivant, care se potrivește persoanelor care le pasă mult de prezența lor online. Tema pare modernă și are un glisor animat pe ecran complet, panglici video, o secțiune curată pentru magazin și un sistem de revizuire încorporat al produselor. Defilarea este realizată elegant prin efectul de paralax lin. În general, o temă foarte clasică, cu un design uimitor și ușor de utilizat, care face experiența de navigare a clienților dvs. ușoară și plăcută.

În ceea ce privește funcțiile, ShopIsle Pro vă oferă un pachet minunat. Are un design receptiv, ceea ce înseamnă că a fost creat pentru a se potrivi pe ecranul telefoanelor mobile. Tema este compatibilă cu WooCommerce, deci vindeți ușor și rapid vindeți produsele direct de pe site-ul dvs. De asemenea, vă permite să vă construiți conținutul cu opțiuni de drag-and-drop (este complet compatibil cu plugin-ul SiteOrigin Page Builder). În plus, ShopIsle este optimizat pentru viteză și SEO, vine cu mega meniuri, un subsol widgetizat și este gata de traducere.

Nu în ultimul rând, tema oferă o serie de opțiuni de personalizare, astfel încât site-ul dvs. să poată arăta așa cum doriți. Puteți efectua toate personalizările prin intermediul personalizatorului live, care vă permite să vedeți modificările în timp real.

29. De lux

Tema WordPress de lux WooCommerce E-Shop

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Luxul este o temă modernă premium de WordPress pentru comerțul electronic WooCommerce de la Templatic. Această temă este o modalitate rapidă de a crea un magazin online personalizat pentru a vă vinde produsele sau serviciile.

Crearea unui magazin online nu trebuie să fie greu și cu lux nu va fi. Această temă are tot ce ai nevoie pentru a crea un magazin online minunat, optimizat pentru conversii. Tema include o pagină de pornire uimitoare, completată cu glisorul cu lățime întreagă, cele mai noi produse, spoturi publicitare (excelent pentru orice specialități pe care le executați), produse și multe altele. De asemenea, luxul include pagini arhivate și de produse, astfel încât site-ul tău să arate coerent fără efort.

Luxul este complet integrat cu pluginul gratuit WooCommerce de e-commerce WordPress. Și cu aceasta puteți crea pagini avansate de produse cu produse standard, mărfuri variabile (unde se modifică prețul în funcție de opțiunile selectate de utilizator), produse promovate încrucișat, un magazin pentru produsele afiliate recomandate, etc. Totul de pe magazin a fost în stil expert pentru a se potrivi cu tema – ratinguri, butoane, pesmet, panglici de vânzare, widgeturi și toate. Alte opțiuni tematice pe care sigur le adorați sunt opțiunile de culoare, fonturile personalizate, widget-urile WooCommerce în stil, compatibilitatea WPML, actualizările și asistența temelor și multe altele.

30. Flatshop

Tema WordPress FlatShop

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

FlatShop este o temă WordPress paralax de comerț electronic creat de Themify. Această temă este o modalitate unică de a împărtăși produsele cu potențiali clienți. Această temă receptivă este o modalitate excelentă de a-ți construi magazinul online. Creați o pagină de pornire uimitoare cu secțiuni de paralaje stivuite pentru diferite produse, creați un magazin animat cu coloane de zidărie 2-4 și chiar adăugați imagini de paralax la paginile de produse. În plus, puteți adăuga o pictogramă distractivă de coș de cumpărături în navigarea principală. Astfel puteți crea un magazin cu adevărat unic, care va ieși în evidență de concurenții dvs..

FlatShop acceptă WooCommerce, una dintre cele mai populare soluții de e-commerce pentru site-urile WordPress. Paginile de produse, coșul de cumpărături, plata și chiar widget-urile WooCommerce au fost concepute pentru a se potrivi cu designul minim al temei..

Tema include și opțiunea pentru o prezentare în meniu. În loc să afișați meniul de navigare în partea de sus a paginii, puteți avea doar o pictogramă. Când cititorii fac clic pe pictograma meniului, meniul se va deschide din dreapta, împreună cu legături sociale și o căutare filtrabila. Alte funcții tematice includ minunatul constructor de pagini Themify Drag & Drop, hărți Google, asistență de defilare infinită și multe altele.

31. Flavia

Tema WordPress Flavia Responsive WooCommerce

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Căutați o temă WordPress receptivă pentru magazinul dvs. online, care este echipat cu cele mai noi instrumente puternice pentru a gestiona toate nișele cumpărăturilor? Flavia oferă 8+ aspecte de acasă bazate pe nișă, oferă o mulțime de stiluri de postare unice pentru gestionarea diferitelor tipuri de produse pe același site. De asemenea, puteți gestiona categorii, mărci, echipă, fapte amuzante, mărturii, servicii și orice alte lucruri legate de un magazin online. Vă oferă opțiuni de a gestiona și organiza categoriile de produse frumos cu ajutorul unei secțiuni cu file.

Sistemul de cumpărături online ușor de utilizat include toate funcțiile de gestionare a coșurilor, a plăților și a contului. Din motive de comoditate, secțiunea antet include coșul acceptat cu o vizualizare pop-up a conținutului coșului. Și cu Widget-ul Căutare Filtrată Produs, clienții pot accesa produsul la alegere cu un clic. Între timp, există mai mult de 6 stiluri post și un design de produs afiliat.

Pe pagina de detalii a produsului unic, puteți include informații cum ar fi disponibilitatea, o serie de comentarii, rating general, preț, codul produsului, descriere scurtă, definitor de cantitate și butoane precum Lista de dorințe și Adaugă în coș. Și prezentarea video, categorii și etichete este de asemenea posibilă. Revenind la partea de personalizare, Flavia are un puternic panou de backend conține sute de opțiuni de personalizare și oferă, de asemenea, funcționalitatea drag and drop a constructorului de pagini Visual Composer. Deci, este extrem de ușor de personalizat designul, aspectul și elementele de conținut.

Considerată o caracteristică indispensabilă a aproape orice tip de site web, sistemul de gestionare a blogurilor este inclus, de asemenea, pe care îl puteți utiliza pentru promoții de produse sau pentru publicarea de știri și recenzii. Dispuneri de bloguri predefinite sunt pentru blog-uri cu o singură sau mai multe coloane cu sau fără bara laterală la stânga sau la dreapta. Puteți utiliza, de asemenea, variantele YouTube și Sound Cloud ale blogului.

32. Ducan

Magazinul online Ducan WooCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema magazinului WordPress Ducan premium poate fi utilizată pentru a crea aproape orice tip de site web, de la povești pentru bărbați și femei, până la magazine de magazine de articole de gătit. Există, de asemenea, machete speciale pentru magazin de animale de companie, magazin de carte, magazin de articole de curățenie, magazin de echipamente sportive, magazin de jucării, magazin de produse cosmetice, magazin de electronice, magazin mobil / laptop, magazin online de mobilier și designer de interior, etc. Tema necesită un efort personal minim din partea dvs. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că există aproximativ două duzini de machete de pagină de pornire specifice pentru nișă ca o caracteristică încorporată a temei. Alegeți doar un design adecvat și folosiți-l imediat după personalizarea conținutului.

Dar asta nu este totul – aveți peste trei duzini de shortcoduri gata de utilizare. Aplicați aceste blocuri de construcție a paginilor cu ajutorul constructorului de pagini și glisare vizuală pentru a crea machete proaspete cu câteva clicuri în câteva secunde! Există toate funcțiile de cumpărături avansate și ușor de utilizat, inclusiv funcționalitatea Adăugare în coș, bazată pe Ajax, Vizualizați fereastra pop-up în un antet, conectare bazată pe pop-up, gestionare ușoară a contului și check out, mai multe opțiuni de plată și așa mai departe. Sunt furnizate și alte funcții accesorii, cum ar fi gestionarea listei de dorințe și compararea funcționalității produsului. Între timp, cu mai multe modele disponibile, puteți prezenta fiecare tip de produse într-un mod diferit și unic.

Ducan include, de asemenea, un pachet de plugin-uri premium și gratuite, cu scopul principal de a adăuga versatilitatea funcțională a temei și de a facilita personalizarea. Plugin-urile premium includ constructorul de pagini Visual Composer, Slider Revolution și Layer Slider. Pe de altă parte, WooCommerce, presă bb, Descărcare simplă digitală, WPML și RTL (dreapta la stânga) sunt câteva plugin-uri gratuite de care aveți nevoie într-adevăr pentru un magazin online complet modernizat..

33. a.dot

a.dot Tema WordPress de comerț electronic

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

a.dot este o temă WordPress premium de comerț electronic creat pe care o puteți folosi pentru a construi rapid un magazin online. Pur și simplu instalați a.dot, activați WooCommerce, adăugați produsele și începeți să câștigați bani!

Întreprinderile mici au devenit afaceri mari în ultimii ani. Odată cu apariția rețelelor de socializare, nu a fost niciodată mai ușor să-ți promovezi bunurile handmade sau unice online. Tot ce ai nevoie este un magazin online pentru a îndrepta clienții către vânzări. Acolo intervine a.dot. Această temă este răspunsul la nevoile dvs. de comerț electronic.

Tema este complet integrată cu WooCommerce, astfel încât să puteți adăuga produse, galerii, evaluări, descrieri, recenzii, vânzări încrucișate și multe altele. În plus, deoarece tema are 9+ demo-uri, puteți alege doar un design al magazinului care vă place și importați datele de probă pentru a începe mai repede. Alte caracteristici tematice deosebite includ hover-uri de produse, coș cu stil, numărare inversă de vânzări (excelent pentru oferte speciale!), Portofoliu, blog complet (cu opțiune de cronologie), un design receptiv și multe altele.

34. Macaroon

Macaroon Sweet WooCommerce Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Macaroon este o temă premium WordPress, veselă și plină de culoare WooCommerce. Această temă ar fi excelentă pentru orice brutărie online, magazin de îmbrăcăminte sau alt magazin.

Construit cu puternicul plugin Visual Composer, puteți crea orice aspect doriți. Doar faceți clic pentru a adăuga, trage și arunca elemente de pagină. Macaroon include, de asemenea, șabloane de pagină utile pentru echipă, birou, istoric, servicii, mărturii și prețuri, astfel încât să puteți începe în doar câteva minute.

De asemenea, tema vine cu o mulțime de plugin-uri WooCommerce gratuit. Așa este, veți primi toate pluginurile createIT pentru adăugarea de liste, vizualizări de produse, cataloage și dimensionare. În plus, cu toate celelalte caracteristici WooCommerce standard (cum ar fi evaluări, recenzii, cross-selluri, etc.) puteți crea un magazin cu adevărat nemaipomenit. Macaroon oferă, de asemenea, 7 piei de culoare, paralax și efecte de arsuri ken, animații personalizate, icoane de tip Font Awesome, suport Form 7 Contact și multe altele.

35. Mașinăria

Makery Marketplace eCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Makery este o temă WordPress de piață îndrăzneață și e-commerce premium de la Themeforest. Această temă este o modalitate excelentă de a crea propria piață online pentru ca vânzătorii să își adauge produsele și serviciile de vânzare.

Site-urile de comerț electronic sunt ușor de creat cu WordPress, mai ales că multe teme acceptă WooCommerce pentru a-ți crea propriul magazin online. Dar cu Makery puteți crea tone de magazine în propria piață online (exact ca Themeforest, Etsy sau Creative Market). În acest fel, puteți susține întreprinderile mici, oferind locului unde să își vândă mărfurile și ajutându-i să ajungă la o audiență mai mare. Sau puteți utiliza piața dvs. pentru a oferi o varietate de bunuri folosind link-uri de afiliere către cititori.

O caracteristică esențială a Makery este suportul pentru magazine nelimitate WooCommerce. Alături de magazine nelimitate puteți adăuga mai multe căruțe, comisioane pentru magazine și multe altele. În plus, tema extinde profilurile de utilizator WordPress incluse, astfel încât să puteți adăuga fotografii, preferate din magazin, detalii suplimentare și multe altele.

36. OneCart (gratuit)

OneCart gratuit pentru WordPress

OneCart este o temă WordPress primită, curată și minimă, cu reacție la comerțul electronic. Această temă pregătită WooCommerce este perfectă pentru a-ți crea propriul magazin online astăzi. OneCart este o modalitate simplă și curată de a obține configurarea magazinului online astăzi. Această temă minimală include tot ce ai nevoie pentru a începe, fără a te copleși cu opțiuni.

OneCart este gata de WooCommerce, așa că tot ce trebuie să faceți este să instalați gratuit pluginul WooCommerce pentru e-commerce WordPress. Cu acest plugin puteți adăuga cu ușurință produsele, categoriile de produse, evaluări și recenzii. În plus, pluginul include suport pentru diverse monede, arhiva magazinelor, reduceri, produse variabile (pentru culori și dimensiuni), plus. Și cu ajutorul OneCart pentru opțiunile de styling din Live Theme Customizer, puteți face ca magazinul să se potrivească cu marca dvs. Tema include, de asemenea, un FlexSlider activat cu glisare tactilă, 2 meniuri personalizabile, un blog complet, fonturi și icoane integrate, un mesaj de bun venit în bara de sus și multe altele.

37. Domnule croitor

Tema WordPress a domnului croitor E-Commerce

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Domnul croitor este o temă WordPress plină de răspuns la comerțul electronic complet de la Themeforest. Această temă uimitoare este sigur că va impresiona clienții și designerii deopotrivă. Fiecare cărămidă și mortar ar trebui să ia în considerare un magazin online. Puteți apela la o piață mai largă care vinde același inventar pe care îl aveți la îndemână. Pornirea unui magazin de comerț electronic este o modalitate excelentă de a-ți dezvolta afacerea, deoarece clienții tăi fideli vor putea să-ți împărtășească site-ul și produsele tale cu toți prietenii lor. Domnul croitor este doar șablonul site-ului pentru a vă începe.

Tema include tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe magazinul online (cu excepția produselor dvs., desigur). Tema răspunde pe deplin și este pregătită pentru retină, astfel încât puteți adăuga imagini detaliate ale produsului, care vor arăta pixeli perfecte pe orice dispozitiv. În plus, există o mulțime de opțiuni grozave pentru ca tema să se potrivească magazinului dvs., cum ar fi încărcarea logo-ului personalizat, un antet adeziv minunat, culori personalizabile, suport pentru imagini cu paralax, glisoare încorporate și chiar o listă de dorințe opțională pe care o puteți activa pentru cumpărătorii dvs..

În plus, având în vedere că aceasta este o temă de comerț electronic, domnul croitor este complet compatibil cu WooCommerce (unul dintre cele mai bune pluginuri gratuite pentru e-commerce WordPress disponibile). Cu WooCommerce și Mr. Tailor puteți vinde produse fizice, digitale sau chiar afiliate, ceea ce face ca magazinul dvs. online să fie super flexibil. În plus, pluginul gestionează piesele și piesele complicate ale unui magazin de comerț electronic pentru dvs. – checkout, transport maritim, impozit, urmărirea comenzilor, evaluări, cupoane și multe altele sunt încorporate. Partea cea mai bună este că fiecare caracteristică a fost conceput pentru a se potrivi cu restul temei Mr Tailor, astfel încât clienții dvs. să experimenteze o experiență de cumpărături fără probleme pe site-ul dvs., de la început până la sfârșit.

38. Vecinatate

Tema WordPress de cartier electronic de cartier

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Neighborhood este o temă albă și crocantă de WordPress de comerț electronic disponibil pe Themeforest. Această temă minimală este perfectă pentru magazinele online, magazinele și piețele.

Cartierul este construit în jurul pluginului WooCommerce. Acest lucru înseamnă că aveți tone de caracteristici excelente bazate pe produse cu care să vă jucați. Adăugați produse la categorii, includeți etichete, creați vânzări, adăugați informații, include galerii, permiteți evaluarea și revizuirea și multe altele. În plus, stilul este ușor pe ochi, astfel încât utilizatorii vor adora perusing inventarul dumneavoastră.

Cartierul include, de asemenea, un portofoliu minunat, cu tone de opțiuni. Alegeți-vă coloanele și construiți pagini de portofoliu personalizate folosind codurile scurte pentru a afișa promoții sau evenimente. Sau anunțați clienții ce se întâmplă cu blogul! Din nou, există o mulțime de opțiuni de personalizare, cum ar fi barele laterale, alinierea la stânga sau la dreapta, un mini blog, aspectul zidăriei, machete individuale post și multe altele!

39. Cartsy

Tema WordPress Cart-E-Commerce Cartsy

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cartsy este o simplă temă WordPress de e-commerce concepută de Templatic. Această temă ar fi excelentă pentru orice magazin sau catalog online.

Tema a fost creată folosind WooCommerce, deci știți că veți avea o funcție bogată și ușor de utilizat online. Adăugarea de articole este ușoară și puteți include descrieri, imagini multiple, recenzii, etichete, marcaje sociale, reduceri, articole conexe și multe altele. Cartsy simplifică cumpărătorii să răsfoiască inventarul dvs. și să găsească exact ceea ce caută.

Cartsy include și un blog fantastic bazat pe formate de postare. Când adăugați diferite tipuri de conținut la blogul dvs., selectați formatul corect de postare pentru a optimiza informațiile afișate. Adăugați citate, link, galerie, imagine, audio și desigur postări standard. Fiecare are, de asemenea, propria pictogramă pentru o navigare ușoară.

40. Adună

Adună Tema WordPress de comerț electronic

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gather este o temă premium WordPress de e-commerce de ThemeTrust. Această temă sensibilă a comerțului electronic vine încărcată cu funcții pentru a-ți configura propriul magazin online. Aspectul curat și minim este perfect pentru prezentarea articolelor, iar tema include și un portofoliu și un blog foarte frumos. Tipurile de postare personalizate pentru videoclipuri, imagini, glisoare și portofolii vă oferă o mulțime de opțiuni pentru adăugarea de conținut pentru clienții dvs..

Cu tema puteți configura un magazin complet pe site-ul dvs. într-o clipă. Gather vine cu o configurație excelentă, care include aspecte marcante (cum ar fi articolele de vânzare), capacitatea de a afișa marcaje în prețuri, un coș de cumpărături excelent și un filtru foarte util. Și din moment ce este gata WooCommerce, puteți începe să vindeți articole acum! Gather este gata WooCommerce, așa că tot ce trebuie să faci este să obții pluginul gratuit și să adaugi articolele tale.

41. StoreBox

StoreBox E-Commerce Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mulți oameni se gândesc la WordPress ca la o platformă de blogging, cu toate acestea, este mult mai puternic decât atât. Având în vedere tema și pluginurile potrivite, puteți crea orice tip de site web. Tema StoreBox de Templatic va transforma instalarea WordPress într-un magazin de comerț electronic complet, astfel încât să puteți gestiona și vinde cu ușurință produsele online.

Storebox vine cu o caracteristică de instalare automată. Au dispărut zilele în care a trebuit să configurați fiecare secțiune a site-ului dvs. Pur și simplu activați tema și va face ca site-ul dvs. să arate automat ca demo-ul pentru a obține rapid și ușor configurarea site-ului. Și cu Store Box puteți vinde produse fizice, produse digitale sau chiar crea un magazin de tip afiliat.

Cu tema puteți crea, de asemenea, pagini detaliate pentru fiecare dintre produsele dvs. Adăugați greutatea, culorile, dimensiunile, prețul, impozitul și disponibilitatea stocului. De asemenea, puteți încărca mai multe imagini pe produs, adăugați descrierile dvs. și chiar prezentați prețurile de vânzare. Plata plății este, de asemenea, ușoară, deoarece cumpărătorii pot alege între diverse opțiuni de transport și de plată. Expediați în funcție de tarif forfetar, gratuit, bazat pe prețuri și greutate. Și aveți PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, transfer bancar și Cash on Delivery ca opțiuni de gateway de plată.

42. Xing

Xing E-Commerce WordPress Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Xing este o temă WordPress de afaceri și e-commerce de ThemeForest. Această temă curată și modernă este prefect pentru crearea unui magazin online pentru bunuri sau servicii. Opțiuni multiple de aspect și numeroase locații glisante, fac ușor să vă prezentați produsele într-un mod elegant aproape oriunde doriți. Xing este optimizat pentru WooCommerce, așa că este ușor să configurați magazinul online și coșul de cumpărături. Alte funcții tematice utile includ un blog funcțional, un portofoliu de grilă excelent și construit în distribuirea socială.

43. Magazin Kidz

Magazinul Kidz eCommerce WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Magazinul Kidz este o temă de comerț electronic care vine cu un design foarte fain și ușor de utilizat. În plus, tema a fost încărcată cu funcții excelente, care vor face crearea rapidă și ușoară a unui magazin online cu WordPress. Instalare cu un singur clic, mai multe gateway-uri de plată, afișări de grilă și listă de produse, modul de catalog, suport pentru cupoane și multe altele. Kidz Store va transforma instalația WP de bază într-un magazin de e-commerce complet funcțional, completat de administrarea magazinului back-end, astfel încât să puteți vinde online produse necorporale și digitale.

44. Emporium

Tema WordPress pentru comerțul electronic Emporium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Emporium este totul-în-unu-ul Tema WordPress de comerț electronic. Această temă premium wp vine cu tot ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul magazin online cu WordPress și a transforma instalarea WordPress într-o soluție completă funcțională de gestionare a conținutului de comerț electronic, astfel încât să poți începe să vinzi produsele online.

Emporium are o caracteristică de instalare cu un singur clic, astfel încât nu trebuie să parcurgeți fiecare etapă la activarea temei. Pur și simplu activați Emporium și va genera automat produse, categorii de probe și faceți toate tipurile de setări de bază. Acest lucru vă va permite să înțelegeți mai bine cum funcționează tema și să începeți mai repede.

Tema vă permite, de asemenea, să utilizați 3 stiluri diferite de coșuri de cumpărături. Coșul de cumpărături normal, magazinul digital și modul de catalog. Coșul de cumpărături standard va permite utilizatorilor să adauge produse într-un coș cu opțiunea de cumpărare acum, magazinul digital (dacă doriți să vindeți pictograme, pdf-uri, documente, muzică sau alte bunuri digitale) va crea automat un cont de utilizator atunci când cineva cumpără ceva pentru a-l putea descărca oricând, iar modul de catalog vă va permite să afișați articole fără a le vinde direct, deși site-ul.

45. Magazinul

Magazinul de comerț electronic Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema magazinului este o temă elegantă și minimă de e-commerce WordPress de teme organice. Această temă este un început pur și simplu frumos pentru orice magazin sau afacere online.

Configurează-ți magazinul online și începe să vinzi produse chiar de astăzi, folosind tema WordPress The e-commerce WordPress. Datorită pluignului integrat WooCommerce, puteți cna dd pagini detaliate de articole, cu informații excelente, precum descrieri de produse, galerii foto, recenzii ale clienților și articole conexe. În plus, puteți utiliza widgetul pentru a adăuga elemente suplimentare în bara laterală sau în subsolul site-ului dvs. web.

Magazinul include multe alte caracteristici tematice deosebite în afara produselor în sine. Există un blog fantastic și un portofoliu util încorporat. În plus, profitați de celelalte șabloane precum pagina cu lățime întreagă, pagina de prezentare de diapozitive, pagina de arhive sau pagina cu 3 coloane (precum și codurile scurte și widget-urile personalizate) pentru a adăuga conținut suplimentar pe site-ul dvs..

46. ​​Regență

Tema WordPress a magazinului de comerț electronic Regency

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Regency este o temă primitivă WordPress primată pentru e-commerce, perfectă pentru orice magazin online sau piață. Această temă are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un magazin minunat în cel mai scurt timp și pentru a începe să faceți vânzări.

Crearea unui magazin online poate fi copleșitoare. Aveți tone de produse pe care să le adăugați pe deasupra sarcinii de a vă proiecta întregul site. Ei bine, Regency ia partea grea din crearea unui site web cu aspect personalizat. Această temă vine însoțită de Visual Composer, unul dintre cei mai puternici construitori de pagini de acolo. Cu acest plugin vă puteți crea propriile machete de pagini personalizate pentru magazinul dvs., astfel încât realizarea unei pagini de casă, despre sau de contact este ușoară.

Tema vine și cu suportul bbPress, pe care îl puteți utiliza pentru a include propriul forum de asistență personalizat. Acesta este un mod minunat de a adăuga întrebări frecvente despre comenzi, transport, rambursări, dimensiuni și multe altele pe site-ul dvs. web. Și suportul BuddyPress inclus este o modalitate excelentă de a include membri pe site-ul dvs. Regency vine cu alte funcții, cum ar fi 300 de shortcodes, suplimentul Visual Composer, opțiuni pentru antet, 3 machete de site, o pagină personalizată în curând și multe altele.

Încheierea listei noastre cu cele mai bune teme WordPress pentru e-commerce

A face drum în lumea online ca antreprenor creativ nu a fost niciodată mai ușor. În plus, gama de opțiuni disponibile în aceste zile pentru manipularea care în WordPress nu a fost niciodată mai puternică. Credem că am acoperit unele dintre cele mai bune opțiuni de teme WordPress de comerț electronic pentru antreprenori creativi. Dar dacă nu ați găsit ceea ce aveți nevoie, poate doriți să efectuați și plata această listă de șabloane de WPThemesChecker pentru opțiuni tematice mai grozave.

Dacă tocmai începeți, încercați una dintre opțiunile Gratuite care vă vor ajuta să vă deplasați la o ofertă de zbor pentru 0 $. Când doriți să duceți lucrurile la nivelul următor, combinația de teme premium incredibil de personalizabile, cum ar fi Divi, ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a se potrivi nevoilor dvs. în anii următori..

Ne-ar plăcea să auzim ce folosești în prezent pentru a face impresia online ca antreprenor creativ. Sau anunțați-ne că am ratat candidații noștri pentru cel mai bun program de WordPress pe tema comerțului electronic. Contactați-vă prin comentarii și anunțați-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me