25+ Beste e-handel WordPress-temaer for nettbutikker

Tilgjengeligheten av fleksible og gratis CMS-systemer som WordPress betyr at det aldri har vært enklere å sette båsen ut som en kreativ entreprenør og drive både produktsalg og ny virksomhet via nettstedet ditt. Som en kreativ gründer trenger du mer enn bare et e-handelstema optimalisert for mobil. Du trenger et av de beste WordPress-temaene for e-handel for en bemerkelsesverdig kundeopplevelse.


Hvorfor skal du velge et premium WooCommerce-tema? Lett. Først ut kan du forvente å finne et høyere samlet nivå på kvalitet, stilfullhet og fleksibilitet sammen med et bredt spekter av funksjonalitet ikke funnet i de fleste gratis temaer. De fleste premiumtemaer tilbyr også suveren støtte så hvis du har et spørsmål, kan du stille temautvikleren i stedet for å stole på gratis forum.

Utvalget av spesifikke virksomheter som kreative gründere kan være involvert i er stort, men vi har satt sammen en solid liste over de beste WordPress-temaene for e-handel som skal kunne håndtere enhver brukssak. La oss bli sprekker!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Total Glitz & Glam E-handel WordPress Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Vårt toppvalg for et premiumtema er et av de mest kjente WordPress premium-temaene på markedet (eller i det minste her på WPExplorer), og pakker inn mer enn nok drapsmessige funksjoner for å holde selv de mest krevende av kreative gründere fornøyd. Vårt helt egne WordPress-tema er en kraftløsning som er bygget med gode funksjoner enn å gjøre det enkelt å lage et e-handelssted!

Total er fullt ut WooCommerce-kompatibelt, og en rask titt på temaets demoer bør gi deg et godt grep om kraften og fleksibiliteten temaet stiller til din disposisjon. En dra-og-slipp-sidebygger gir deg kontroll over alle aspekter av sidedesign, med en front-end byggherre for å gjennomføre turbolader. Over 100+ innholdsmoduler er også til hånden (når du aktiverer WooCommerce), inkludert glatte alternativer for glidebrytere, attester, begivenheter og mer.

Som du kan forvente, er temaet fullt responsivt som standard, og gir deg også direkte kontroll over å matche din eksisterende merkevarebygging via et enormt utvalg av godt integrerte tilpasningsalternativer som ikke krever at du dykke direkte inn i CSS. De fleste alternativene kan være praktisk forhåndsvisning, slik at du kan eksperimentere med selvtillit.

2. eLab

eLab - Elektronikkbutikk WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Når du ser etter et flott e-handelstema, er det noen viktige funksjoner du må huske på: responsiv layout, tilpassbar design, enkel å bruke sidebygger og selvfølgelig WooCommerce-kompatibilitet (eller støtte for en annen kraftig plugin for e-handel). Det bare så hender at eLab-temaet inkluderer alle disse funksjonene – som responsiv og netthinnestøtte, tilpassede oppsett via StylemixThemes X-Builder, mange live-tilpasningsmuligheter og deretter noen.

Med eLab-temaet kan du opprette et nettsted for e-handel som konverterer. Lag butikken din og aktiver alternativer som en katalogmodus for enkel surfing, mega-menyer for å legge til enda mer nyttige navigasjonslenker, promo-popups for bedre å markedsføre salg eller nye produkter, søk etter avanserte produkter (så vel som filtre) og produktsammenligninger. Temaet er også kompatibelt med en rekke populære plugins inkludert (men ikke begrenset til) WPML for enkle oversettelser, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wishlists og WooCompare produktsammenligning, samt Woo Login Redirect-plugin for å sende brukere til spesifikke sider ved innlogging.

Og hvis du trenger hjelp, gir teamet på StylemixThemes utmerket støtte og levetidsoppdateringer – så nettstedet ditt vil alltid være i toppform.

3. StoreFront (gratis)

Storefront e-handel WordPress Theme

Storefront er GRATIS flaggskip-tema for WooCommerce, og det er ganske greit å starte med for et gratis alternativ. Den har en enkel, grei butikklayout med enkle WooCommerce-alternativer for kategorier, nyere produkter og mer.

Men hvis du virkelig vil ta e-handelstemaet ditt til neste nivå, kan du vurdere å oppgradere til en av disse premiene Storefront Barnetemaer. WooCommerce tilbyr 14 vakre temaer for barn som legger til styling, oppsett, alternativer og mer som alle er kodet ved å bruke samme standarder som selve WooCommerce-pluginen.

4. ShopKeeper

Butikkeier WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Butikkeier er et rimelig og stilig alternativ som er spesielt designet for å jobbe med WooCommerce. Demo-versjonen belyser utvalget av side- og menykombinasjoner som er tilgjengelige å spille med. Temaprodusentene har lagt ekstra krefter i å tilby et komplett sett med alternativer for tilpasning av header og porteføljenett for å hjelpe deg med å virkelig forsegle avtalen når det gjelder salg av varer.

Butikkeier leveres med en gratis versjon av Revolution Slider-plugin inkludert, og kan også skryte av omfattende dokumentasjon inkludert en komplett butikkoppsettguide.

5. Tyche (gratis)

Tyche Free eCommerce WordPress Theme

Tyche er et nydelig gratis e-handelstema som inkluderer enkle stilalternativer samt full WooCommerce-støtte. Bruk de medfølgende widgetene til å designe din egen unike hjemmeside med glidebryter, butikkategorier, annonser, blogginnlegg, salgsvarer og mer. Det er også mange visuelle stylingsalternativer tilgjengelig via live Customizer.

6. Woostroid

Enkle WooCommerce-tips: Woostroid Flattened Menu

Når du ser på de beste e-handel WordPress-temaene, må du sjekke ut Woostroid fra TemplateMonster. Dette kraftige flerbruks WooCommerce & Ecwid-temaet inkluderer 10+ ferdige butikkdemoer, dra & slipp Elementor-sidebygger og premium Jet-plugins. Spesielt Jetelements for å legge til funksjoner, Jetmenu enkle innholdsmoduler for menyer, og Jetwoobuilder for å legge til fantastiske WooCommerce-widgeter.

Andre temafunksjoner inkluderer fire overskriftsstiler, live Customizer-innstillinger, responsiv og retina-klar design, sammenligne produktfunksjonalitet, avansert miniatyrbilde av produkt, butikk-ønskeliste, fontalternativer, ikoner, bbPress & BuddyPress-støtte, sosial integrasjon og 24/7 support.

7. Tokoo

Tokoo elektronikkbutikk WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis flerbruks-temaer er som sveitsiske hærkniver, er Tokoo som en kokkekniv. Den er bygget for et enkelt formål – for å tilby et klassisk e-handelsnettsted for tilknyttede, dropshipping eller nettsteder med flere leverandører. Temaet er lett og laster lynet raskt når det brukes med cache og optimalisering plugins. Hjemmesider bygges ved å bruke inkluderte sidemaler, eller via kompatible sidebyggere som Elementor eller King Composer.

Andre viktige funksjoner i temaet inkluderer 5 forskjellige hjemmesider, forskjellige topptekster, bunntekst og en eksklusiv mobilhode. Temaet integreres også enkelt med populære WooCommerce-plugins uten ytterligere krav til kompatibilitet. Noen vanlige temafunksjoner som megamenu, demoimport med ett klikk, brukerdefinert primærfarge osv. Er også gitt.

8. WooPress

WooPress E-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Med nærmere to dusin oppsett å velge mellom, er WooPress et stilig WooCommerce-aktivert tema designet for å hjelpe deg med å skifte alvorlige mengder produkt med letthet. Dette funksjonsrike temaet har alt du trenger for å bygge din nettbutikk i dag for å begynne å selge produkter!

Først av alt bruker WooPress den populære og gratis WooCommerce e-handel WordPress-plugin slik at du kan bygge en vakker nettbutikk. Legg til produkter, relaterte produkter, variable produkter (for eksempel varer i flere størrelser eller farger), kuponger, fraktpriser og mer. WooCommerce tar den harde delen ut av å opprette en e-butikk. Pluss WooPress har stylet alt for å se moderne og elegant ut.

En annen flott funksjon er de flere tema-stilene som er inkludert. Bare velg en av temaversjonene for å øyeblikkelig gi et nytt utseende på nettstedet ditt. Velg mellom standard, full bredde, venstre sidefelt, parallaks, en side eller lookbook. Hver stil er unik og er laget for å få produktene dine til å skille seg ut.

Temaet er kompatibelt med WPML, bbPress og Visual Composer (inkludert i temaet), så du er dekket med noen vanlige integrasjonsalternativer. EightTheme tilbyr for øyeblikket en gratis installasjonstjeneste som du kan dra nytte av som en mindre erfaren nettstedseier.

WooPress er fullstendig responsiv, retina klar og leveres med fullt redigerbare Photoshop-maler hvis du virkelig vil gjøre hendene skitne når det gjelder design. Den pakker også komplementære plugins som Master Slider, Slider Revolution og Essential Grid.

9. New York (Blogg & Butikk)

New York Blog & Shop WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

New York er et fantastisk WordPress-tema for blogging og e-handel designet spesielt med mote- og skjønnhetsbloggere i tankene. Med New York WordPress Theme kan du enkelt tjene penger på bloggen din med den inkluderte WooCommerce-støtten.

Temaet byr på mange gode funksjoner for en hjemmeside med glidebryter om innlegg, sosiale integrasjoner, forskjellige hjemmesideanlegg, Instagram-fotfôr og mer. Men viktigst av alt: Temaet tilbyr en fantastisk integrasjon av WooCommerce. Vil du komme i gang med WOrdPress-bloggen din og handle på kort tid? Temaet kommer også med enkle å bruke eksempeldata som du kan importere for at nettstedet ditt skal se ut som demoen!

10. Ushop (gratis)

Ushop gratis WooCommerce Shop-tema

Det gratis ushop WordPress-e-handelstemaet er et enkelt og rent nettbutikkalternativ. Fordi dette temaet holder ting enkelt når det gjelder design, er det et veldig fleksibelt tema. Det er innebygde alternativer for toppstil, farger, brødsmuler, produktinnstillinger og mer. Men når du er sammenkoblet med en gratis byggherre som Elementor, kan du tilpasse temasider slik at de passer til butikkens behov. ushop er også oversettelsesklar, noe som gjør det til et flott alternativ for butikk over hele verden.

11. Neto

Neto eCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Vil du bygge et fantastisk e-handelsnettsted og ha tilgang til TONER av andre topp temaer? Checkout Neto av CSSIgniter. Dette vakre WooCommerce-temaet er piksel perfekt for enhver butikknettsted.

Den rene og minimale utformingen vil gjøre navigering til en lek for besøkende og tillate dem å fokusere på det som betyr mest, produktene dine. Selve butikksiden inneholder flere oppsett, inkludert en fullbreddeoppsett med et filterområde utenfor stedet, eller alternativt en venstre / høyre sidefelt. Bygger du ikke et e-handelsnettsted, men vil i stedet bare vise frem arbeidet eller produktene dine? Ikke noe problem, Neto har en katalogmodus, med et klikk på en knapp kan du skjule alle priser og handlekurvfunksjoner overalt.

Temaet inkluderer hundrevis av alternativer for farger, skrifter, bakgrunner, sideelementer og mer, slik at du virkelig kan lage den butikken du ønsker. Alle temaets alternativer er innebygd i WordPress-tilpasseren, noe som gir deg full kontroll over en rekke temaområder ved å gi deg mer enn 100 alternativer. I tillegg er det superenkle snarveier som følger med for å sette inn produkter, lister og karuseller på hvilken som helst side. I tillegg til tolv tilpassede widgeter som er innebygd i temaet for å lage unike oppsett for innleggene og produktene dine på forsiden eller andre widgetiserte. Temaet er også kompatibelt med en rekke populære sidebygger-plugins, det tilbyr full integrasjon med Visual composer, Divi, Elementor og SiteOrigin’s Page Builder.

Elsker du mer enn ett tema av CSSIgniter? Velg temaklubb i kassen! Med CSSIgniter temaklubb har du tilgang til alle de fantastiske WordPress-temaene deres, og hvis du går etter Lifetime-medlemskapet, vil du få hvert WordPress-tema, HTML-mal, PSD-fil og hver oppdatering for alltid (pluss kontinuerlig støtte). Det er en avtale du egentlig ikke burde gi opp.

12. Setwood

Setwood eCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Setwood er et moderne og rent blogg-tema for WordPress som er fullt kompatibelt med WooCommerce e-handel plugin. Temaet tilbyr en ren design som er responsiv, ytelsesoptimalisert, SEO-vennlig og (selvfølgelig) WooCommerce-kompatibel. De temaet har også mange flotte funksjoner og enkle alternativer. Temaet bruker live WordPress Customizer for å gjøre det enkelt å velge valg. Velg mellom alternativer for tilpasset nettstedlayout, tilpassede farger og bakgrunner, tilpassede Google-skrifter (det er over 700 + å velge mellom) og mer.

Pluss å legge til innhold er enkelt. Det er innebygde innleggsformater, slik at du legger til sitater, lyd, video og gallerier de formaterer vakkert. Spesielle formater viser til og med et søtt ikon på oppføringene sine (som avspillingsikonet som vises på videoinnlegg). Setwood er også fullt kompatibel med den populære WooCommerce-e-handelsplugin for WordPress. Dette betyr at du kan selge dine egne produkter og tjenester, eller bruke WooCommerces mulighet til å koble til tilknyttede produkter. Sammen med Setwoods Ad Banner-widget er det enkelt å tjene penger på bloggen din! Andre temafunksjoner inkluderer dedikere temastøtte, nyttig dokumentasjon og levetidsoppdateringer.

Vil du gjøre at temaet samsvarer med merkevaren din? Bruk de innebygde Setwood-alternativene for farger, skrifter og mer i tematilpasseren for å finpusse funksjoner. Eller legg til en tredjeparts plugin som Yellow Pencil for å gjøre tilpasningene enda enklere.

13. Elegant

Elegant WordPress Blog & Shop Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Det elegante WordPress-temaet er et nydelig alternativ for å lage din WordPress-blogg og tjene penger på den. Bruk temaets innebygde bloggalternativer for en glideblad for hjemmesiden, tilpassede kolonner og nettstedbredder, tre forskjellige topptekststiler, hundrevis av Google-skrifter, ubegrensede fargealternativer (med fargevelgere), egendefinerte widgeter, nyhetsseksjoner for fottekst og mer for å lage dine perfekt blogg. Tjen penger på nettstedet ditt med WooCommerce.

Temaet inneholder mange alternativer for å legge til WooCommerce-produkter, enkelt, variabelt, nedlastbart og tilknyttet produkt. Bruk deretter den tilpassede bunntekstdelen til WooCommerce for funksjoner, legg til produktene dine i sidefeltene ved å bruke WooCommerce-widgetene og til og med sette inn produktsamlinger i innlegg eller sider med de medfølgende WooCommerce-snarveiene.

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du ønsker å bygge en e-handelsbutikk for skjønnhetsvirksomheten din, kan du ikke se lenger enn Beauty WP. Dette nydelige temaet hadde mange gode alternativer for å bygge et nettsted for bedriften din og selge produkter og tjenester med WooCommerce.

Beauty WP er perfekt for spa, kosmetikkvirksomhet, treningsstudioer, salonger og til og med bloggere som er tilknyttet andre selskaper. Temaet inkluderer en brukervennlig sidebygger, premium glidebrygg-plugin, en nyttig avtale for booking-plugin, egendefinerte widgeter, WPML-oversettelseskompatibilitet, tilpassede Google-skrifter, fargealternativer, støtte for netthinnebilde og mer. Og selvfølgelig er Beauty WP fullt kompatibel med WooCommerce e-handel-plugin slik at du raskt kan bygge din butikk på nettet.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Shoppe-temaet fra Themify er et godt valg for profesjonelle å bygge sin nettbutikk. Temaet inkluderer den populære Themify-sidebyggeren, slik at du kan lage et like innlegg og sider fra bunnen av, pluss fantastiske alternativer som en ajax-vogn, lysbokser, hurtig søk, produktønskeliste og en kreativ galleribilledszoom som absolutt vil imponere kundene dine..

Men funksjonene stopper ikke der. Shoppe-temaet inneholder 14 forhåndsbygde overskriftsoppsett, 9 arkivsidesign, 6 bunntekststiler, produkt-sosiale delingslenker, ajax-hurtigsøk, mega-menystøtte og over $ 100 i bonustillegg! Det beste av alt er at hvis du kjøper et Themify Club-medlemskap, har du tilgang til Shoppe, så vel som alle andre temaer og plugin-er laget av Themify. Hva er ikke å elske?

16. Flatsome

Flatsome Flerfunksjons responsivt WooCommerce-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Flatsome er et av de mest solgte WordPress-temaene for e-handelsnettsteder av en grunn. Dette butikk-temaet har WooCommerce-spesifikke funksjoner for butikk-ønskelister, hurtigvisning av produkter, ikke-lerret eller nedtrekksvogn, katalogmodus som en tilpasset produktbygger. Det inkluderer også Flatsome Studio-biblioteket med mer enn 300 forhåndsdefinerte sideoppsett og en sidebygger hvis du vil lage et nettsted som er 100% ditt eget design. Bare legg inn elementer for din portefølje, kart, video, knapper, rader, kolonner produkter osv. Så finjuster farger, overlegg, plassering, skrifter og mer ved å bruke de innebygde elementalternativene. Flatsome er også oversettelsesklar, bruker lat lasting, kompatibel med kontaktskjema 7,

17. Markedsføre

Markedsfør Digital Marketplace WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

For gründere som ønsker å starte sin egen online markedsplass, er Marketify-temaet et utmerket alternativ. Dette multiselger-e-handel WordPress-temaet ble designet for å fungere med Easy Digital Downloads Marketplace-pakken med utvidelser (kjøpt separat). Ved hjelp av Marketify innebygde sidemaler, tilpassede widgeter og brukerregistrering kan du raskt få den EDD-drevne markedsplassen din i gang på kort tid.

18. Nord

North Responsive WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

North er et rent og minimalt WooCommerce-tema perfekt for å lage en nydelig og lite vedlikeholds nettbutikk. Temaet inneholder enkle maler for å lage din egen klassiske butikk, lookbook, produktlandingsside, butikknett med mer. Med fem unike produktsidestiler er det en lek å vise frem varene dine. Pluss flere oppføringsstiler med filtre og Ajax-lasting gjør shopping enkelt for kundene. Andre unike funksjoner inkluderer en rask butikk-sidefelt, avansert produktsøk, av lerretsfiltre, pagineringsalternativer, toppstiler og premium-pakkelagte plugins (sidebygger, skyvekontroller, dynamisk prissetting, pdf-fakturering og mer).

19. Stocky (Photo Stock Shop)

Stocky - Et marked for temaparked

Info & NedlastingVis The Demo

Har du bilder du ikke vet hva du skal gjøre med? Eller noen fotografvenner med sin egen fotobestand? Stocky er en flott måte å lansere din egen markedsplass for aksjefotografier. Full integrert med EDD Marketplace-utvidelser lar Stocky deg (og andre skapere) selge bildene dine på nettet. Selgere kan opprette en konto, laste opp en avatar og legge til porteføljen deres. Stocky støtter også produktgallerier hvis du vil tilby et fotobunke. Andre temafunksjoner inkluderer netthinnestøtte, fargealternativer, valgfri EXIF-datavisning for bilder, Last ned bilde Vannmerker-utvidelser, kompatibilitet med sosiale medier og mer.

20. Modus

Modus Moderne møbler WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bygg et online showroom for møbelbutikken din med Modus WooCommerce-tema. Modus-temaet er laget med møbelbutikker i tankene, og inneholder nyttige butikkfunksjoner som 12+ hjemmesideoppsett, rask demoimport, Arrowpress adminpanel, kraftig sidebygger, ubegrensede fargealternativer og ??? I tillegg inkluderer temaet WooCommerce-butikkspesifikke funksjoner for prisberegning, Instagram-butikk og dynamiske funksjoner. Temaet er til og med GDPR klart, noe som gjør det til et flott alternativ, spesielt for de i Storbritannia.

21. Organik

Organik Organic, Farm & Bakery WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Organik WooCommerce-temaet er en perfekt start for enhver butikk, bakeri eller til og med bondemarked med økologisk mat. Temaet inneholder 6 forhåndsstilte hjemmesider med alternativer for å filtrere etter pris, liste eller nettbutikkvisning, produktsammenligning, hurtigvisning, ønskelister, nylige og relaterte varer. Du kan til og med spesifisere hvor lenge et produkt er merket som “nytt” og legge til tilpassbare popup-vinduer for kampanjene dine. Så det er enkelt å skape sesongomsetning! Organik inkluderer også Visual Composer sidebygger og Slider Revolution-plugins for enkel og responsiv nettsteddesign.

22. Zass (Håndlagde produkter)

Zass WooCommerce-tema for håndlagde varer

Info & NedlastingVis The Demo

Zass er et nydelig og unikt WooCommerce-tema laget for håndverkere. Bygg din egen markedsplass for flere leverandører i Etsy-stil ved å bruke Zass-sidebygger og WC Marketplace (med tilleggskompatibilitet for WC Vendors Pro og Dokan Multivendor). Detaljer som råpapirkant på seksjoner, en begrenset tidsavtale / kupongfunksjon og enkle tema stylingalternativer gjør Zass til en vinner. Temaet er også WPML og RTL klar, slik at du kan gjøre din markedsplass tilgjengelig for kunder i omtrent alle regioner.

23. Booklovers

Booklovers Publishing & Book Store WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Selg bøker eller andre publikasjoner på nettet med Booklovers WordPress-tema. Temaet er et flott alternativ for forlag og bokhandlere. WooCommerce-kompatibilitet gjør det enkelt å selge varelager online. Bare utform nettstedet ditt med e-handel ved å bruke den inkluderte PO Composer, Visual Composer sidebygger, Media Content manager, premium skyveknapper, kortkoder og tilpassede innstillinger for Temaalternativer. Booklovers er også Gutenberg og GDPR klare.

24. Welldone

Welldone Sport, fitness og ernæringsbutikk WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Design en unik nettbutikk for din sportsernæring eller treningsvirksomhet med Welldone. Dette WooCommerce-klare temaet er et flott alternativ da det allerede er GDPR-klart – så du har alle verktøyene du trenger for å sikre at nettstedet ditt er kompatibelt til hånden. Welldone-temaet inneholder 9 hjemmesides oppsett, gallerier, full blogg og ferdiglagde tilpassede sider for produkter, om oss, team, tjenester og taksonomier. Men det er ikke alt – temaet har mange enkle innebygde alternativer du garantert vil elske. For eksempel klistrete menyer, netthinnestøtte, videoslider, Fontello-ikoner, kortkoder, dra & slipp sidebygger med mer.

25. KIDZ

KIDZ Baby- og barnebutikk WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du leter etter et av de beste WordPress-temaene for e-handel for barneklesbutikken eller lekebutikken din, kan dette være temaet for deg. Kidz ble utviklet for å ha et lekent design med enkle alternativer for å bygge din butikk. Kom raskt i gang med noen av de seks fullfunksjonene demobutikker. Tilpass deretter sideoppsett (eller lag dine egne) med FrontPage-visuelle byggherre. Kidz-temaet inneholder også to produktoppsett, 3 listestiler, mega-menyer, fargefilter, Ajax-søk, hurtigproduktvisning og ønskeliste, RTL-støtte og WPML-oversettelseskompatibilitet.

26. Dyrebutikk

Dyrebutikk WooCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dyrebutikkens WordPress-tema er akkurat slik det høres ut – et WooCommerce-tema for dyrebutikker. Ved hjelp av SiteOrigin-sidebyggeren kan du opprette hvilken som helst layout du ønsker, eller finpusse temafonter og farger ved hjelp av WordPress Customizer. Dyrebutikk inkluderer 10+ tilpassede widgets, overskytende glidebrytere, oversettelsesstøtte, tilpassede sidefelt, produktnett, kjennetegn eller bestselgermoduler, merkevarer og mer. Har du et spørsmål om temaet? Temautviklerne har videoopplæringer som hjelper deg å komme i gang.

27. Drone

Drone - WordPress Theme for ett produkt

Info & NedlastingVis The Demo

Bare å selge ett produkt? Drone er et fantastisk WooCommerce-tema for ett produkt designet for å vise frem og markedsføre varene dine. Sammen med den populære Visual Composer-sidebyggeren og Slider Revolution, er alternativene for landingsside for dine produkter uendelige. Velg mellom tre overskriftsoppsett, 500+ Google-skrifter, ubegrensede fargealternativer, tilpassede nettstedbredder og sidefelt. Plus Drone inkluderer WooCommerce-funksjoner for ønskelister, rask visning og ajax handlekurv.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro eCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

ShopIsle er et fantastisk flerbruks-tema for nettsteder. Det kommer med et veldig elegant og fengende utseende, som passer folk som bryr seg mye om deres online tilstedeværelse. Temaet ser moderne ut og har en animert glidebryter på fullskjerm, videobånd, en ren butikkdel og et innebygd gjennomgangssystem for produktene. Rullingen er elegant laget via den glatte parallakseffekten. Totalt sett et veldig stilig tema, med en fantastisk og brukervennlig design, som gjør kundenes surfingopplevelse enkel og behagelig.

Når det gjelder funksjonene, gir ShopIsle Pro deg en flott pakke. Den har et responsivt design, noe som betyr at den ble laget for å passe skjermen til mobiltelefoner. Temaet er kompatibelt med WooCommerce, så du selger enkelt og raskt selger produktene dine direkte fra nettstedet ditt. Den lar deg også bygge innholdet ditt med dra-og-slipp-alternativer (det er fullt kompatibelt med SiteOrigin Page Builder-plugin). Dessuten er ShopIsle optimalisert for hastighet og SEO, kommer med mega-menyer, en widgetert bunntekst, og den er oversatt klar.

Sist, men ikke minst, gir temaet en håndfull tilpasningsalternativer, slik at du kan få nettstedet ditt til å se slik du vil. Du kan gjøre alle tilpasningene via Live Customizer, som lar deg se endringene i sanntid.

29. Luksus

Luksus WooCommerce E-Shop WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Luksus er et moderne WooCommerce premium WordPress-tema fra e-handel fra Templatic. Dette temaet er en rask måte å opprette en tilpasset nettbutikk for å selge produktene eller tjenestene dine.

Å opprette en nettbutikk trenger ikke å være vanskelig, og med Luxury vil det ikke være det. Dette temaet har alt du trenger for å lage en nydelig nettbutikk optimalisert for konverteringer. Temaet inkluderer en fantastisk hjemmeside, komplett med glidebryteren i full bredde, de nyeste produktene, annonseplassene (bra for alle spesialiteter du kjører), utvalgte varer og mer. Luksus inkluderer også stilede arkiv- og produktsider, slik at nettstedet ditt ser uanstrengt sammenhengende ut.

Luksus er fullt integrert med den gratis WooCommerce e-handel WordPress-plugin. Og med dette kan du lage avanserte produktsider med standardprodukter, variable varer (der prisendringer er basert på alternativer valgt av brukeren), krysspromoverte produkter, en butikk for anbefalte tilknyttede produkter osv. Alt i butikken har vært fagmessig stil for å matche temaet – rangeringer, knapper, brødsmuler, salgsbånd, widgets og alt. Andre temalternativer du er sikker på å elske er fargealternativer, tilpassede skrifter, stylede WooCommerce-moduler, WPML-kompatibilitet, temaoppdateringer og support, og mer.

30. Flatshop

FlatShop WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

FlatShop er et parallax e-handels WordPress-tema laget av Themify. Dette temaet er en unik måte å dele produktene dine med potensielle kunder. Dette responsive temaet er en flott måte å bygge din nettbutikk på. Lag en fantastisk hjemmeside med stablede parallakseseksjoner for forskjellige produkter, lag en 2-4 kolonne animert butikk, og til og med legge parallaksebilder til produktsidene dine. I tillegg kan du legge til et morsomt handlekurv-ikon til hovednavigasjonen. På denne måten kan du lage en virkelig unik butikk som vil skille seg ut fra konkurrentene.

FlatShop støtter WooCommerce, en av de mest populære e-handelsløsningene for WordPress nettsteder. Produktsider, handlekurv, kasse og til og med WooCommerce-modulene er alle stylet for å matche den minimale utformingen av temaet.

Temaet inkluderer også alternativet for et lysbilde-meny. I stedet for å vise navigasjonsmenyen øverst på siden, kan du bare ha et ikon. Når leserne klikker på menyikonet, skyves menyen åpen fra høyre, sammen med sosiale koblinger og et filtrerbart søk. Andre temafunksjoner inkluderer den fantastiske Themify Drag & Drop-sidebyggeren, Google maps, uendelig rullestøtte og mer.

31. Flavia

Flavia Responsive WooCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ser du etter et responsivt WordPress-tema for nettbutikken din som er utstyrt med de nyeste kraftige verktøyene for å administrere alle nisjene til shopping? Flavia tilbyr 8+ nisjebaserte hjemmelayouts, det tilbyr mange unike innleggsstiler for å administrere forskjellige typer produkter på samme nettsted. Du kan også administrere kategorier, merker, team, morsomme fakta, attester, tjenester og alle andre ting relatert til en nettbutikk. Det gir deg muligheter til å administrere og organisere produktkategoriene vakkert ved hjelp av en faneavdeling.

Brukervennlig online shopping system inkluderer alle funksjonene innen handlevogn, kassa og kontoadministrasjon. For enkelhets skyld inkluderer overskriftsdelen en handlevogn som støttes med en popup-basert visning av innholdet i handlekurven. Og med produktfiltrert søkewidget kan klientene nå frem til det produktet du velger, med et klikk. I mellomtiden er det 6+ innleggstiler og et tilknyttet produktdesign.

På den enkle produktdetaljer-siden kan du inkludere informasjonen som tilgjengelighet, et antall anmeldelser, samlet rangering, pris, produktkode, kort beskrivelse, mengdefinator og knapper som Ønskeliste og Legg i handlekurv. Og å vise frem video, kategorier og tagger er også mulig. Når det gjelder tilpasningssiden, har Flavia et kraftig backend-panel som inneholder hundrevis av tilpasningsalternativer og gir også dra-og-slipp-funksjonaliteten til Visual Composer-sidebyggeren. Så det er utrolig enkelt å tilpasse design, layout og innholdselementer.

Regnet som en uunnværlig funksjon på nesten alle typer nettsteder, er bloggstyringssystemet også inkludert som du kan bruke til produktkampanjer eller publisere nyheter og anmeldelser. Forhåndsdefinerte bloggoppsett er det for en eller flere kolonner med eller uten sidefelt til venstre eller høyre. Du kan også bruke YouTube- og Sound Cloud-variantene av bloggen.

32. Ducan

Ducan nettbutikk WooCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ducan premium WordPress-butikk-temaet kan brukes til å lage nesten alle typer nettsteder, alt fra menn og kvinner-historier til barn og matlagingsbutikker. Det er også spesielle oppsett for dyrebutikk, bokhandel, rengjøringsartikler, sportsutstyrsbutikk, leketøysbutikk, kosmetikkbutikk, elektronikkbutikk, mobil- / bærbar butikk, møbelbutikk og interiørarkitekt på nettet, etc. Temaet krever minimum personlig innsats fra din side. Det er først og fremst fordi det er rundt to dusin nisjespesifikke hjemmesideoppsett som en innebygd funksjon i temaet. Bare velg et passende design og bruk det umiddelbart etter at du har tilpasset innholdet.

Men det er ikke alt – du har over tre dusin klar til bruk-kortkoder. Bruk disse sidebyggesteinene ved hjelp av visuell dra- og slipp-sidebygger for å lage ferske hjemmelayouter med noen få klikk på noen få sekunder! Det er alle de avanserte og brukervennlige shoppingfunksjonene, inkludert Ajax-baserte Legg i handlekurv-funksjonalitet, Se popup-popup i handlekurven, popup-basert pålogging, enkel administrasjon av konto og sjekk, flere betalingsalternativer, og så videre. Andre tilbehørsfunksjoner som Wish List management og sammenligne produktfunksjonalitet er også tilgjengelig. I mellomtiden kan du med flere tilgjengelige design vise frem hver type produkter på en annen og unik måte.

Ducan inneholder også en pakke premium og gratis plugins med det primære målet å legge til funksjonell allsidighet i temaet og gjøre det lettere å tilpasse. Premium-programtilleggene inkluderer Visual Composer-sidebygger, Slider Revolution og Layer Slider. På den annen side er WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML og RTL (Right to Left) noen gratis plugins som du virkelig trenger for en fullt modernisert nettbutikk.

33. a.dot

a.dot WordPress Theme for e-handel

Info & NedlastingVis The Demo

a.dot er et kreativt WordPress-tema for e-handel som du kan bruke til å bygge en nettbutikk raskt. Bare installer a.dot, aktiver WooCommerce, legg til produktene dine og begynn å tjene penger!

Liten virksomhet har blitt storbedrift de siste årene. Med bruk av sosiale medier har det aldri vært enklere å markedsføre dine håndlagde eller unike varer på nettet. Alt du trenger er en nettbutikk for å lede kundene dine til salg. Det er her a.dot kommer inn. Dette temaet er svaret på e-handelsbehovene dine.

Temaet er fullt integrert med WooCommerce, slik at du kan legge til produkter, gallerier, rangeringer, beskrivelser, anmeldelser, kryssalg og mer. I tillegg til at temaet har 9+ demoer, kan du bare velge et butikkdesign du liker og importere eksempeldata for å komme raskere i gang. Andre flotte temafunksjoner inkluderer produkthjelpere, stylet handlevogn, nedtelling av salg (ypperlig til spesialtilbud!), Portefølje, full blogg (med et tidslinjealternativ), et responsivt design og mye mer.

34. Makron

Macaroon Sweet WooCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Macaroon er et muntert og fargerikt WooCommerce-klart WordPress-tema for e-handel. Dette temaet vil være flott for alle online bakerier, klesbutikker eller andre butikker.

Bygget med den kraftige Visual Composer-plugin, kan du lage hvilken som helst layout du ønsker. Bare klikk for å legge til, dra og slippe sideelementer. Macaroon inneholder også nyttige sidemaler for team, kontor, historie, tjenester, attester og priser slik at du kan komme i gang på bare noen få minutter.

Temaet kommer også med masse WooCommerce-plugins gratis. Det er riktig, du får alle createIT-plugins for å legge til lister, 360 produktvisninger, kataloger og størrelse. I tillegg til alle de andre standard WooCommerce-funksjonene (som rangeringer, anmeldelser, kryssselger osv.) Kan du lage en virkelig fantastisk butikk. Macaroon har også syv farger, parallaks og ken burns-effekter, tilpassede animasjoner, Font Awesome Icons, Support for Contact Form 7 og mer.

35. Makery

Makery Marketplace eCommerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Makery er en dristig markedsplass og WordPress-tema fra e-handel fra Themeforest. Dette temaet er en flott måte å lage din egen online markedsplass for selgere å legge til sine produkter og tjenester for salg.

e-handelsnettsteder er enkle å lage med WordPress, spesielt siden mange temaer støtter WooCommerce for å lage din egen nettbutikk. Men med Makery kan du lage mange butikker i din egen online markedsplass (akkurat som Themeforest, Etsy eller Creative Market). På denne måten kan du støtte småbedrifter ved å gi et sted å selge varene sine og hjelpe dem med å nå et større publikum. Eller du kan bruke markedsplassen til å tilby en rekke varer ved å bruke tilknytningslenkene dine til leserne.

En viktig funksjon i Makery er at den er støtte for ubegrensede WooCommerce-butikker. Sammen med ubegrensede butikker kan du legge til flere vogner, butikkoppdrag og mer. I tillegg utvider temaet de inkluderte WordPress-brukerprofilene slik at du kan legge til bilder, handle favoritter, ytterligere detaljer og mer.

36. OneCart (gratis)

OneCart Gratis WordPress Theme

OneCart er et rent og minimalt responsivt WordPress-tema for e-handel. Dette WooCommerce-klare temaet er perfekt for å lage din egen nettbutikk i dag. OneCart er en ren og enkel måte å få ditt nettbutikkoppsett i dag. Dette minimale temaet inkluderer alt du trenger for å komme i gang uten å overvelde deg med alternativer.

OneCart er WooCommerce klar, så alt du trenger å gjøre er å installere gratis WooCommerce e-handel WordPress-plugin. Med denne pluginen kan du enkelt legge til dine produkter, produktkategorier, rangeringer og anmeldelser. Pluss pluginen inkluderer støtte for forskjellige valutaer, butikkarkiv, rabatter, variable produkter (for farger og størrelser), pluss mer. Og med OneCarts støtte for stylingalternativer i Live Theme Customizer kan du få butikken din til å stemme overens med merkevaren din. Temaet inkluderer også en berøringssveip-aktivert FlexSlider, 2 tilpassede menyer, en full blogg, integrerte skrifter og ikoner, en velkomstmelding i topplinjen og mer.

37. Herr skredder

Mr Skreddersøm E-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Mr Tailor er et fullt responsivt WordPress-tema fra e-handel fra Themeforest. Dette fantastiske temaet vil garantert imponere både kunder og designere. Hver murstein og mørtel bør vurdere en nettbutikk. Du kan appellere til et større marked som selger den samme varebeholdningen du har. Å starte en e-handelsbutikk er en fin måte å utvide virksomheten din også på siden dine lojale kunder vil kunne dele nettstedet ditt og produktene dine med alle vennene sine. Mr Tailor er bare nettstedsmalen for å komme i gang.

Temaet inkluderer alt du trenger for å starte nettbutikken din (bortsett fra produktene dine selvfølgelig). Temaet er fullt responsivt og netthinneklart, slik at du kan legge til detaljerte produktbilder som vil se piksel perfekt ut på alle enheter. I tillegg er det mange gode alternativer for å få temaet til å passe til butikken din, som tilpasset logo-opplasting, en nydelig klebrig topptekst, tilpassbare farger, parallax-bildestøtte, innebygde glidebrytere og til og med en valgfri ønskeseddel du kan aktivere for kundene dine..

I tillegg til at dette er et e-handelstema, er Mr Tailor fullt kompatibel med WooCommerce (en av de beste gratis e-handel WordPress-plugins som er tilgjengelig). Med WooCommerce og Mr Tailor kan du selge fysiske, digitale eller til og med tilknyttede produkter som gjør nettbutikken din super fleksibel. I tillegg håndterer plugin de kompliserte bitene og delene av en e-handelsbutikk for deg – kasse, frakt, skatt, ordresporing, rangeringer, kuponger og mer er alt innebygd. Det beste er at hver eneste funksjon har vært utformet for å passe til resten av Mr Tailor-temaet, slik at kundene dine får en sømløs handleopplevelse på nettstedet ditt fra start til slutt.

38. Nabolag

Nabolag E-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Neighborhood er et skarpt, hvit e-handel WordPress-tema tilgjengelig på Themeforest. Dette minimale temaet er perfekt for nettbutikker, butikker og markeder.

Nabolaget er bygget rundt WooCommerce-pluginen. Dette betyr at du har mange flotte produktbaserte funksjoner å spille med. Legg til produkter i kategorier, inkluder tagger, opprett salg, legg til informasjon, inkluder gallerier, tillat rangering og gjennomgang, og så mye mer. I tillegg er stylingen lett på øynene, slik at brukere vil elske å lese varelageret ditt.

Neighborhood inkluderer også en flott portefølje med mange alternativer. Velg kolonnene dine og bygg egendefinerte porteføljevaremsider ved å bruke kortkodene for å vise frem kampanjer eller arrangementer. Eller la kundene vite hva som skjer med bloggen! Igjen er det mange tilpasningsalternativer som sidefelt, justering av venstre eller høyre, en miniblogg, muroppsett, individuelle innleggsoppsett og mer!

39. Cartsy

Cartsy e-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Cartsy er et enkelt WordPress-tema for e-handel designet av Templatic. Dette temaet vil være flott for enhver nettbutikk eller katalog.

Temaet ble bygget ved hjelp av WooCommerce, slik at du vet at du vil ha en funksjon som er rik og enkel å bruke på nettet. Å legge til elementer er enkelt, og du kan inkludere beskrivelser, flere bilder, anmeldelser, tagger, sosial bokmerke, rabatter, relaterte elementer og mer. Cartsy gjør det enkelt for kundene dine å bla gjennom varebeholdningen og finne nøyaktig hva de leter etter.

Cartsy inkluderer også en fantastisk blogg basert på innleggsformater. Når du legger til forskjellige typer innhold i bloggen din, velger du riktig innleggsformat for å optimalisere den viste informasjonen. Legg til tilbud, lenke, galleri, bilde, lyd og selvfølgelig standardinnlegg. Hver har også sitt eget ikon for enkel navigering.

40. Samle

Samle e-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Gather er et premium e-handel WordPress-tema av ThemeTrust. Dette responsive e-handelstemaet er lastet med funksjoner for å sette opp din egen nettbutikk. Den rene og minimale utformingen er perfekt for å vise frem gjenstander, og temaet inkluderer også en veldig fin portefølje og blogg. Tilpassede innleggstyper for videoer, bilder, skyvekontroller og porteføljer gir deg mange muligheter for å legge til innhold for kundene dine.

Med temaet kan du raskt sette opp en komplett butikk på nettstedet ditt. Gather kommer med et utmerket oppsett, som inkluderer høydepunkter (for eksempel for salgsvarer), muligheten til å vise nedslag i priser, en flott handlekurv og et veldig nyttig filter. Og siden det er WooCommerce klart, kan du begynne å selge varer nå! Gather er WooCommerce klar, så alt du trenger å gjøre er å få gratis plugin og legge til varene dine.

41. StoreBox

StoreBox E-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Mange mennesker tenker på WordPress som en bloggplattform, men det er mye kraftigere enn det. Med riktig tema og plugins kan du opprette alle typer nettsteder. StoreBox-temaet fra Templatic vil forvandle WordPress-installasjonen din til en fullverdig E-Commerce-butikk, slik at du enkelt kan administrere og selge produktene dine på nettet.

Storebox leveres med en automatisk installasjonsfunksjon. Borte er dagene da du måtte konfigurere hver del av nettstedet ditt. Bare aktiver temaet, og det vil automatisk få nettstedet ditt til å se ut som demoen for å få nettstedoppsettet raskt og enkelt. Og med Store Box kan du selge fysiske produkter, digitale produkter eller til og med opprette en tilknyttet butikk.

Med temaet kan du også lage detaljerte sider for hvert av produktene dine. Legg til vekt, farger, størrelser, pris, skatt og lagertilgjengelighet. Du kan også laste opp flere bilder per produkt, legge til beskrivelser og til og med vise salgspriser. Kassen er også enkel, siden Shoppers kan velge mellom forskjellige frakt- og betalingsalternativer. Send med fast pris, gratis, prisbasert og vektbasert. Og du har PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, bankoverføring og Cash on Delivery som betalingsportalternativer.

42. Xing

Xing E-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Xing er et forretnings- og e-handel WordPress Theme av ThemeForest. Dette rene og moderne temaet er prefekt for å opprette en nettbutikk for varer eller tjenester. Flere layoutalternativer, og mange glideplasser, gjør det enkelt å vise frem produktene dine på en elegant måte ganske mye der du vil. Xing er optimalisert for WooCommerce, så det er enkelt å sette opp nettbutikken og handlekurven din. Andre nyttige temafunksjoner inkluderer en funksjonell blogg, en flott rutenettportefølje og innebygd sosial deling.

43. Kidz Store

Kidz Store e-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kidz Store er et e-handelstema som kommer med et veldig kult og brukervennlig design. I tillegg har temaet vært fullpakket med flotte funksjoner som gjør det enkelt og raskt å lage en nettbutikk med WordPress. Ett klikk installasjon, flere betalingsportaler, rutenett og liste produktvisninger, katalogmodus, kuponger støtte og mer. Kidz Store vil forvandle din grunnleggende WP-installasjon til en fullt funksjonell e-handelsbutikk komplett med back-end butikkadministrasjon slik at du kan selge immaterielle og digitale varer online.

44. Emporium

Emporium E-handel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Emporium er alt-i-ett-e-handel WordPress Theme. Dette premium wp-temaet leveres med alt du trenger for å opprette din egen nettbutikk enkelt med WordPress og transformere WordPress-installasjonen din til en fullt funksjonell innholdshåndteringsløsning for e-handel, slik at du kan begynne å selge produktene dine online.

Emporium kommer med en ett-klikks installasjonsfunksjon, slik at du ikke trenger å gå gjennom hvert eneste trinn når du aktiverer temaet. Bare aktiver Emporium, og den vil automatisk generere eksempelprodukter, kategorier og gjøre alle typer grunnleggende innstillinger. Dette vil gi deg bedre forståelse av hvordan temaet fungerer og komme raskere i gang.

Temaet lar deg også bruke 3 forskjellige handlekurvstiler. Normal handlekurv, digital butikk og katalogmodus. Standard handlekurv vil tillate brukere å legge til produkter i en handlevogn med et alternativ for kjøp nå, den digitale butikken (hvis du vil selge ikoner, pdfs, dokumenter, musikk eller andre digitale varer) vil automatisk opprette en brukerkonto når noen kjøper noe slik at de kan laste ned det når som helst, og katalogmodus lar deg vise frem gjenstander uten å selge dem direkte på nettstedet.

45. Butikken

The Shop E-Commerce WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Shop Theme er et elegant og minimalt WordPress-tema for e-handel av organiske temaer. Dette temaet er en rett og slett vakker start på enhver nettbutikk eller bedrift.

Sett opp nettbutikken din og begynn å selge produkter så snart som i dag ved hjelp av The Shop e-handel WordPress-tema. Takket være den integrerte WooCommerce pluign, kunne du detaljert varesider med god informasjon som produktbeskrivelser, fotogallerier, kundevurderinger og relaterte varer. I tillegg kan du bruke widgeten til å legge til flere elementer i sidefeltet eller bunnteksten på nettstedet ditt.

Butikken inneholder mange andre gode temafunksjoner utenom selve produktene. Det er en fantastisk blogg og nyttig portefølje innebygd. I tillegg kan du dra nytte av de andre malene som siden med full bredde, lysbildefremvisning, arkivside eller 3-kolonne (samt de tilpassede snarveiene og widgetene) for å legge til mer innhold på nettstedet ditt.

46. ​​Regency

Regency E-Commerce Store WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Regency er et responsivt WordPress-tema med e-handel, perfekt for enhver nettbutikk eller markedsplass. Dette temaet har alle verktøyene du trenger for å skape en nydelig butikk på kort tid og begynne å selge.

Å lage en nettbutikk kan være overveldende. Du har mange produkter å legge til på toppen av oppgaven med å designe hele nettstedet. Vel, Regency tar den harde delen av å lage et tilpasset nettsted. Dette temaet leveres sammen med Visual Composer, en av de kraftigste sidebyggerne der ute. Med denne plugin-en kan du lage dine egne tilpassede sidelayouter for butikken din, så det er enkelt å lage et hjem, en eller en kontaktside.

Temaet kommer også med bbPress-støtte, som du kan bruke til å inkludere ditt eget tilpassede supportforum. Dette er en flott måte å legge ofte stilte spørsmål om bestillinger, frakt, refusjon, størrelse og mer til nettstedet ditt. Og den inkluderte BuddyPress-støtten er en flott måte å inkludere medlemmer på nettstedet ditt. Regency kommer med andre funksjoner som 300 kortkoder, Visual Composer-tillegg, toppalternativer, 3 nettstedsoppsett, en tilpasset side som kommer snart og mer.

Avslutter listen over de beste WordPress-temaene for e-handel

Å gjøre din vei i verden online som en kreativ gründer har aldri vært enklere. Pluss at antallet tilgjengelige alternativer i disse dager for å håndtere det i WordPress aldri har vært sterkere. Vi tror at vi har dekket noen av de beste alternativene for WordPress-temaer for kreative gründere. Men hvis du ikke fant det du trenger, kan det være lurt å ta en kasse denne listen over maler av WPThemesChecker for mer fantastiske temalternativer.

Hvis du nettopp er i gang, kan du prøve et av alternativene Gratis som vil hjelpe deg å komme i gang med en flyvende start for $ 0. Når du ønsker å ta ting til neste nivå, bør kombinasjonen av WooCommerce og utrolig tilpassbare premium-temaer som Divi være mer enn nok til å matche dine behov i årene som kommer..

Vi vil gjerne høre hva du bruker for øyeblikket for å gjøre inntrykk på nettet som en kreativ gründer. Eller gi oss beskjed om at vi har gått glipp av sterke kandidater for de beste WordPress-temaene for e-handel. Ta kontakt via kommentarene og gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me